SSzép Napot!
Na, van egy kis időm, gondoltam benézek, és mit látok, sehol senki!
Kicsit leliismeretfurdalásom van, hogy nem olvastalak titeket, így most pár oldalt bepótoltam gyorsan.
Malna,
Figyeld meg, pár hónap kicsi vitaminozás és nem lesz semmi gond, segít. Én is hallottam, hogy az C és az E vitamin segít. Csinálj sok avakádó krémet, roppant egészséges és még hasznotokra is lesz.
És itt van a napsütés, ami szintén feltölti a szervezetet.
Bercsi
Gratula a gyors előrelépéhez, nem gondoltam volna, hogy a Lombik ilyen gyors is tud lenni.
Rilka,
Hát az Sztk-nem ecsetelném, szomorú, hogy ennyi járulékfizetés mellett magán orvosra kell költeni, de azt hiszem egyszer már kifejtettem, ha el akarsz érni valamit az egészségügyben, keményen perkálni kell. Mi is megyünk hétfőn orvoshoz, nem is merek belegondolni majd, hogy a sok vizsgálat amit majd előírnak, mennyibefog majd kerülni. Máshonnan megspórolom, szülők segítenek stb. Hőmérőzöl? Az orvos azzal fogja kezdeni, hogy nem ártana, kb 3-6 hónap mire kiismered a ciklusod, és abból majd látni fogják, hogy egyáltalán mikor van peteérésed. Persze UH is követni lehet, de minden orvos ezt a hőmérőzést nyomatja.
Mirci
Vége az átjáróháznak?
Biztos sokat sétálgattok, most, hogy ilyen jó idő van.
Veronika
Jó, hogy a férjednek ismét van munkája, mégha csak átmeneti, de legalább az van. Ő számítástechnikus? Csak azért kérdezem, mert talán még nekik könnyebb elhelyezkedni.
Korenka
Sajnálom Andrist, vigyázz el ne kapd! Én még ilyet nem is hallottam, hogy küldözgetnek egy kismamát a beutalókkal, nem segíteniük kéne???? Hova mész majd genetikai UH-ra?
Nika
Milyen a munka? Biztos nehéz lehet a férjed nélkül, hogy csak pár hetente találkoztok, de legalább ő is dolgozik. Nálunk is megy kő keményen a leépítés, nagyon nyomom én is, hogy ne legyen gond.
Tegnap úgy volt, hogy fodrászhoz megyek megbeszélni a dolgokat, de el kellett mennie a fodrásznak, így majd jövő héten megyek hozzá. A képet ott hagytam, azt mondta, hogy elvileg meg tudja csinálni, persze látni kell a hajamat is hozzá. Jövő hét is nagy össze-visszaság lesz, menni kell még az esküvő szervezőhöz (anyakönyvi hivatal rendelte ki), hogy megbeszéljük a részleteket, aztán ott lesz az elmaradt fodrász, akkor az orvos stb...néha már csak kergetem magam. A hétvége sem a pihenésről fog szólni. Végre van kocsink, azt hozzuk el a szerelőtől, párom szülei látogatás, vasárnap meg nagy családi ebéd lesz...és akkor kezdődik a hét előről, és közben nagyon stresszel, hogy megbolondult a minta ciklusom, mert nekem mindig is pontosan kiszámítható volt minden és most összedölt a rendszer...