Sziasztok!
Lilla: 34 éves vagyok, van egy 3 éves kisfiam. Egy rémálom terhesség után, (amiben olyanért is kezeltek, ami természetes, és nem kellett volna, teli ideggel, és terhességi cukorral zártam a sort az utolsó hetekre.) bevállaltam egy kistesót, ami egyből összejött, de sajna 6 hetesen elment. Valószínűleg így kellett lennie. Azóta meg nyalogatom sebeim, de nem is a vetélés miatt, hanem az, hogy orvosfóbiám van, úgy bestresszelem magam, ha vizsgálnak, hogy hamis értékeket is képes vagyok produkálni. No, ha arra elkezdenek kezelni, én idegroncs leszek.(A doki mondta, hogy fokozottan fognak ellenőrizni.Na, pont attól vagyok annyira ideges, hogy az ördögi kör elinduljon.) Szóval nekem egy agymosást kéne először csinálni, másrészt egy olyan dokit találni, aki emberszámba vesz, hisz nekem, hogy ismerem magam, hogy milyen vagyok, és így próbál segíteni.
Egyébként szeptemberben megyek vissza dolgozni,(zenetanár vagyok) és az a helyzet, hogy sok gyerek visszajön tanulni hozzám,aki abbahagyta, másik tanártól is visszavettem egyet, szóval most nem csinálom meg velük, hogy egy hónap múlva bejelentem, hogy bocs, mégse. Házunk még sehogy sem áll, felújítjuk, anyuéknál lakunk megint, így most pihi van.
Nagyon szeretnék kisbabát, de most még regenerálódom. Még reménykedem, hogy egyszer bevállalom a dolgot. Vetélés után nagyon akartam megint, de mire letelt a három hónap pihi, addigra néhány orvosi vizsgálat alapján (mandula műtét lett volna) úgy beijedtem, hogy most nem is tudom hányadán állok. Úgy érzem, hogy egyre rosszabb. Veszek még néhány nagy levegőt, és megint kedvet kapok Tőletek.
NO, most már mindent tudsz rólam.
Rajtam kívül Alma van, akit nem ismersz, és Ági, a kismama.
Nem vagyunk sokan, de jó kis csapat.
Gyere, írj Magadról Te is, hogy megismerjünk.
Jenny: Csak úgy rohangáltam: Volt egy tanítványom, akik későn találták el, hogy hegedűs akar lenni a lány, felvették zenei gimibe.De mivel pályára készül, szakközép felé kellett volna irányulnia (Ami még távolinak tűnt, mert hamarabb kellett volna észbe kapni) és most voltunk egy tanárnál, fel is veszi magához, és ezt intéztük, illetve, hogy bejárjon a zenei órákra is, ne csak a gimis órákra, hogy ne vesszen évet...
Épp akkor értünk haza, kisfiam így délben nem aludt, nem volt aki elaltassa, extra nyűgös volt, és épp valami extra nyűgjét kellett kielégítenem. Már nem is tudom, mi volt.
De most már szunya van.
No, jó, hogy megjött a piri, és lehet újra indulni. A málnalevelet én is hallottam, hogy jó, meg terhesség vége felé is mondják, hogy jó.
Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek. Ha összejön a baba, akkor meg egyből abba kell hagyni a teákat? Vagy tovább kell még valameddig inni? Vagy van olyan tea, ami terhességkor végigiható?
Era: Tényleg tegyél képeket, ha tudsz, én is nagyon kíváncsi vagyok a házatokra.
Tiéd a laptető!!!!Na, mit jelent??????
Alma???Merre jársz???
Ági?????
Bocs, hogy hosszú voltam.
Sziasztok!
Ildi