Új privát üzeneted érkezett!

Sosi: ugy latszik meg nem volt pe-d de turelem. Kép

Kamilla: az jo ha nyugodt vagy, akkor varj meg par napot. Kép

Monyoka: langos? De ugyi vagy!!! En meg sosem csinaltam! Nalunk allitolag en megyek mindig a parom utan almomban, ha O megfordul en automatikusan fordulok utana, ha arrebb megy en is stb. Kép

Ne sajnaljatok hogy megjott nekem, ez a honap nem volt eselyes, jobb is igy, most csak arra tudok gondolni hogy hazamehetek egy kicsit pihizni. Kép
Holnap du. fel 6-kor indul a gepem.
Addig meg biztos jovok elkoszonni. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Nohát pont lángost eszem!Na,nem én sütöttem,anyuék hozták a sütőstől!KépKép

Ancsa
Biztosan pozitív a teszted!Már nagyon várom ,hogy elteljen a két nap,és lehessen gratulálni!
Én elmondanám a páromnak!
A múltkor,mikor Editke tezstjét vártuk,kérdezte a férjem,mit lesem korán reggel a neten,mondtam az okát,erre:Ha én nem neki mondanám el legelőször,hogy pozitív a teszt nagyon megharagudna!Szóval tessék neki elmondani!!!

Tontica
Nálunk is folyton putri van.Tegnap leszaladtam a postára ,meg a boltba,és mire hazaértem minden volt minden elképzelhető helyen.Egész délelőtt azt pakoltam!
Sajnálom,hogy megjöttKépKépÍgy Valentin napra tiszta k...szás!Kép
Nálunk sem lesz ma akció,mert ügyel Apa!Kép

Ildi
Clostytól van még szurkálás?Nekem már mostanra elmúlt!

Kamilla
Ahogy gondolod!Hétvégére is szupi ajándék lesz a síelős teszt!Kép
Sztem ma már ne csináld meg,mert reggeli pisiből jobb lenne!

Angyal
Én sem szeretném,ha apával gond lenne.
A MacaVibe prontosan mire jó?Láttam már a DM-ben,gondolkodtam is,hogy veszek,de vhogy elmaradt.

Julcsi
Márc. 20 még baromi messze van!KépKépKép

Sosi
A görbéden még nem látszik,hogy lett volna p.é.-d.Hajrá,mert előre kell dolgozni,nem utólag!Kép

Reni
Hétvégén nyugodtan tesztelhetsz már!Vasárnapi kávéá mellé odarakhatod az eredményt apának!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
Sajnos tudom hogy o is ugy lesz vele,hogy ez meg nagyon halvany ahhoz hogy elhiggyuk!De mar most erzem azt hogy nem fogom tudni megallni es elmondom!Ennel szebb ajandekot nem adhatok neki tenyleg!Kép

Kép
Kép
ancsa81

De addig nem bírom ki.De nem szabad hisztizni.Kép

Kép
breni

Monyóka,
nana, csak lassan a testtel, arra még szükséged van! Kép Kép

Kriszta,
szia! Kép
Termékenységet tudja javítani, meg asszem mást is, nőknek és férfiaknak! Kép
Nézd csak: http://www.hazipatika.com/store/product?pid=390

angel37

Ancsa,
mondd el bátran! Kép én meg nem tudnám állni! Kép

Reni,
ha te is ilyen türelmetlen vagy, tesztelj! Kép elhiszem, hogy nehéz kibírni! Kép
csak mit fogsz szólni, ha negatív??? jól elszomorodnál, pedig lehet, hogy csak korai volt! és így nem is lennél előbbre... Kép

angel37

Ancsa, csak azért kérdeztem a tesztet, hogy milyen érzékeny. Úgy tudom, hogy a Qupido a legérzékenyebb, az 10 U/l-t mutat ki. Tehát ez elég jó kis halvány csík, így a 11.DPO-n, Qupidóval biztos erős lenne.Kép
Annak idején, amikor a lányom fogant én Gravi-HCG-t csináltam, az 20 U/l-t mutat ki.

Lányok! Tudom, hogy még nem volt pé-m!Kép Csak lesz!Ma még az LH-m is neg. volt. Én péntekre saccolok, hogy lesz. De , ahogy valaki már mondta, előre kell dolgozni. Kép

Kép
Kép
sosi

Angyal
Köszike!KépEltettem a kedvencekhez,apával átrágjuk magunkat a dolgon!Kép

Ancsa
Mikor fogod elmondani?Este,vacsoránál?

KépKép

KépKép
okr

Nem varok addig mert most hivott hogy elindult haza es keszuljunk,mert megyunk csavarogni!Azon gondolkodom hogy felteszem a gepre hatterkepnek!Mar ha latszik belole valami!Biztos egybol eszreveszi majd!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
séta közben nyomd a kezébe a tesztet! Kép romantikus! Kép
vagy tedd a zsebébe! vagy a tiedbe, és kérd meg, hogy nyúljon bele! Kép

angel37

Ancsa
Jó ötlet!Na,ha engem is meglátogat a Zebra ,én is rácsempészem a telcsire,háttérnek.
Addig is legalább a használati útmutatót átnézem,hogyan kell!Asszem van rá bőven időm!

KépKép

KépKép
okr

Ildi
Köszi a mailt! szuper!Kép

Moni
Tőled nem kaptam semmit!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok! Szép estét mindenkinek!

Nekem Valentin napi pém van. szurkál a bal oldalam. Most megyek babalátogatóba (hogy kedvet kapjak), aztán megyünk vacsizni apával, aztán szemünkfénye akció!

Okr, a Maca sokaknak megduplázta a kiskatonaállományt! Kép Nőkre nem hallottam még, hogy milyen hatása van, de majd mindjárt én is elolvasom az Angel féle linket!
Julcsi2

Ancsa, nagyon izgi lesz a ma este! KépUgye holnap mesélsz?!
Reni, szerintem várj még a teszttel!

Kamilla, nekem most írta egy embryológus, hogy a legjobb fogamzásgátló a RÖGTÖN BABÁT AKAROK. (na jó ezt eddig is tudtuk, de könnyen mondja az, akinek rögtön sikerül)Úgyhogy egy esélytelen ciklusnál, jó esélye van az embernek! Kép
Julcsi2

Ildi
Nem is hiszed,az előbb voltunk bilizni!A kiscsaj vonult a fürdőszobába a Kismama újsággal a kezében!KépKépKépKépLapozgatni kellett neki,míg bilizett!Kitől láthatta?Max az Apjától!KépKép

Julcsi
Akkor este mindent bele!Kép

Az jó,ha megduplázza!Sajnos egyenlőre nem tudjuk azt sem mennyi van alapból!Kép

KépKép

KépKép
okr

Ancsa!
Én azért nagyn-nagyon gratulálok! Kép Kép
Én is örülnék egy ilyen tesztnek!!

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Most muszáj megszólalnom! Kép

Ancsa, én is nagyon gratulálok!!!! Örülj csak bátran!!! Az enyém is halvány Gabriel volt 11.dpo-n, aztán sötétebb 14-en. Most vagyok a 8. hétben! hasonló jókat kívánok!! És persze a többieknek is minél előbb!!!!!!! KépKépKép
25 akármi-bármi az érzékenysége... lényeg., hogy mi olyan szerencsések vagyunk, hogy már a 11. napon ki tudja mutatni.......Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Koszonom Lanyok!De mar nincs minek orulnom!Megjott!
Majd holnap jovok,addig kicsit osszeszedem magam!
Jo ejszakat!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Hát ez hihetetlen!KépKépKépKomolyan,nem is tudom,mit mondjak!Nagyon-nagyon-nagyon sajnálom!KépKép

KépKép

KépKép
okr

ancsa.Sajnalom.Rendesen megjott?

tokre ki...szas ez az egesz.a tesztekbe se lehet megbizni.Mondjuk ezt nem ertem hogy ket teszt hogy lehetet halvany pozitiv.
na de velem is megtortent mar egyszer ilyen.rosszabb mint egy tok negativ teszt. megegyszer sajnalomKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Ancsa nagyon-nagyon sajnálom. Egy világ omlott bennem össze bennem. Teljesen beleéltem magam.És mire hazaérek ilyen hírrel fogadsz.

Kriszti! Ari ugye? Én már nem nagyon érzek semmit. Néha egy picikét szúr, aztán annyi. Amikor a másodikat bevettem aznap este volt durva kb 10 másodpercenként egész este szúrt egy nagyot. A párom szerint akkor indult be és azért. A hőm 36,4 elég alacsony ahhoz képest,h szedem. Kicsit magasabbra kéne mennie, úgyh. sztm jövő hónaptól tuti kapok mellé még v.mi gyogyit, mert v.melyik hormon tuti rosszalkodik, a closti ellenére is.
Vendég

Ildi
Nagyon tetszett a mail!
Sztem a closty most helyrerakja a hormonokat,aztán legkésőbb 1 ciklus múlva babás leszel!KépEgyébként lehet egyénfüggő a hő alakulása.Majd UH-n kiderül!

Ancsa
Nem megy ki a fejemből a dolog!
Először Editke ,most te.KépOly mértékben csalódtam a tesztekben,hogy már csak az UH-nak hiszek!

KépKép

KépKép
okr

Ancsa!

Nagyon-nagyon sajnálom. Nem értem, hogy lehetett ez. Ennyire megbízhatatlanok a tesztek. Ezek után én sem merek csinálni, majd csak akkor, ha már legalább 3 hónapja nem jött meg és elkezd nőni a hasam.

A mai görbém:
Kép

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Ancsa!
Nem hiszem el. De most komolyan, rendesen megjött?? A barátnőmnek pár éve olyan volt, hogy a mostani férjével kb 2 hónapja jöttek össze , nem védekeztek és késett a mensije. Alig várta, hogy megjöjjön és elkezdhesse a fogigátlót szedni. Nagyon izgultunk. Aztán megkönnyebbülve hívott, hogy megjött. Bekapta az első tablettát is. Aztán este hívott, hogy alig van vér a tamponon. Pár nap múlva pozitív lett a tesztje és most van egy gyönyörű 2,5 éves kislányuk.

Kép
Kép
sosi

Jó reggelt!
Ancsa!Biztos csak ijezget.Attól még lehet baba.Remélem ma már jobb hírekkek jössz.

Kép
breni

Ancsa
Jelentkezz légyszi!Van vmi változás?

Tücsök
a görbéd nagyon szépen alakul!Hány napos szokott lenni a ciklusod?

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
Eddig 30-32 naps volt a ciklusom, de akkor a 18-19.cn-on volt pé-m.
Most ittam a gyógynövényes teámat,és lám, a 14.cn-on volt pé. Így én most 28 naposra gondolok.

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Hát ezek a tesztek! Én már nem hiszek ebben a nagyítóval alig látható én, hogy csak odeképzelem második csíkokban. Pedig azt mondják, akármilyen halvány, az HCG+ és ez csak terhességkor van. Ezek szerint jobb pár nappal többet várni és erős+t csinálni.
Tücsök, akkor megvárjuk míg elkezd nőni a hasunk? Nekem már elkezdődött, de sajna csak háj.

Ancsa! Sok vér van vagy csak épp hogy?

Kép

Kép
kamilla306

sziasztok.a langosbol pancerotti lett.Kép

igazabol nem tudok napirendhez erni ancsaval kapcsolatban.potter emlitet valamit regen nekem,mikor en is igy jartam.o mondott errol valamit hogy mi lehet.

lanyok en is lebetegedtemKépraadasul meg pogit is kell sutnomKép

Kép
monyoka

Ancsa, Kép Kép Kép
ez nem lehet igaz! annyira sajnálom! Kép

fullosan megjött?

Kamilla,
igazad van!
bár Editkének jó erős csíkja volt...
én most már csak szüléskor fogom elhinni 100%-ra!
És DRUKK neked! Kép

angel37

Bocs, egyébként szia Mindenkinek, de az a hír most váratlanul ért...

angel37

Ancsa!

Sajnálom nagyon, Kép, komolyan és nem is értem. De ha tényleg sokára nézted meg a tesztet (mert írtad, hogy visszafeküdtél) akkor azért mutathatott téveset. Illetve sztem sajnos a hőd sem volt elég magas.
Remélem hogy már jobban vagy. Most nagyon negatívakat írtam, de hidd el legközelebb sikerül. Tudom könnyű ezt mondani, de hát engem is ez szokott vigasztalni.

Kamilla!
Én most ezt a giga ciklust abszolult nem értem. Hogy lehet hogy "megjövetel nélkül" már a második ciklusban vagy. Ám mindegy a hőd igen jó. Kiváncsian várom a fejleményeket.

Tücsök!
Szuper a görbéd, csak így tovább!!!

Tontica!
Jó utazást mára. És látod így kellett lennie, most kapcsolj egy kicsit ki itthon, ismerősökkel, barátokkal családdal, bulizz és majd ha visszamész elő az újjabb boszorkányossággal. Kép

Editke!
Mi van veled, néha benézhetnél. Remélem jobban vagy már.

Ildi!
Igaza van Krisztának, helyrejönnek a hormonjaid hamarosan és minden rendben lesz. Ne aggódj.

Kriszta!
Veled mi a helyzet? Bocsánat de nem találtam. Talán utolsó infóm annyi, hogy sok tüsződ lett, de lehet hogy rossz helyen kapizsgálok?
Bocs de sokat írtatok, nincs időm most visszalapozni.

Angyal!
Torna hogy megy? Még nem küldtem neked mailt, de most nem is vagyok olyan lelkes.

Rólam
Semmi, most valahogy unom ezt a baba témát. Főleg így hogy J. nem lesz itt jövő héten amikor pedig itt kéne lennie. Na mindegy, valahogy most nem vagyok lelkes. Hát másfél évig nem is lehet folyamatosan leklesnek lenni, nem igaz? Kép

Viszont kapcsolatunk történetében először kaptam valentin napi ajándékot. Sok-sok gyümölcsöt ananászt mangót meg ilyeneket. Hát teljesen meghatódtam. Jól meg is háláltam. Kép

Na sziasztok, szép napot.

junko
Vendég

Sziasztok!

Ancsa, a francba!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép
Legalább az előtt történt, hogy megosztottad volna apával?
Julcsi2

Szia Junko,
most én se vagyok túl lelkes, meg ciklus 2. felében inkább csak a lábemelgetős gyakorlatokat csinálgatom, a meghozó jellegűeket nem!

Talán egyszer valóban eljön nekünk is az a "sikeres következő" hónap! Kép

angel37

Angyal!

Talán.
Vendég

SZia Junko!

Ezt a giga ciklust én sem értem, de a második ciklust úgy értettem, hogy elvileg január közepén kellett volna megjönnie és most már a második megjövetel lenne esedékes a hét végén. Ergo úgy veszem, hogy kimaradt egy mensi és remélem most meg fog jönni a "második" "időre" (ami tulajdonképpen az első) és remélem ezentúl ugyanolyan rendszeres lesz mint előtte.... Na mindegy, a végén még én is belezavarodok.

Angel
Ez az "Aviva" torna ilyen intim torna jellegű? (Nem akartam "puncitornát" írni)

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
én már hívtam úgy Kép
nem hüvelytorna, az alhasi részek dolgoznak! Belső szorítások ill. kiengedések vannak összekombinálva tornamozdulatokkal.
Ez inkább ciklusrendező, optimalizálja a női nemi mirigyek működését, hormonszinteket, de közben erősíti a belső női szerveket is...

angel37

Angyal
Már a nettől kezdve mindenhol kerestem az Avivás könyvet.Nincs!Kép
Pedig tankönyv után is kutatok,úgyhogy rajta vagyok a témán rendesen!

Kamilla
Na,én azért bízom abban,hogy nem fog megjönni neked!(baba miatt)

Junko
Most én sem lelkesedem!Főleg a tüszőimet lenézve......esélytelen a hónap!

Tontica
Jó utat!Kép Repcsiset nem találtamKép

KépKép

KépKép
okr

Aha, az jó. Még szülésnél is jól jöhet.

Kép

Kép
kamilla306

Kriszta,
a könyv a tanfolyamon kapható még! Kép

Kamilla,
Vannak külön gyakorlatok várandósoknak, szülés utániaknak.

angel37

Hát a képet nem töltötte fel!Kép Újra megpróbálom:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Ancsa!
Kép nagyon sajnálom tudom ,hogy mit érzel,én ugyanezt áttéltem ,lehet h volt neked is baba csak nem tudod beágyazodni.Én ezért megfogadtam h többet tesztet nem veszek csak ha a 2. hónap is kimarad!!
Megint futok dolgozni de muszáj volt Ancsának irnom,puszi mindenkinek!!

Ja ma 24 éves lettemKép
Vendég

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Keditke!Nagyon sok boldog szülinapot!!!Kép

Kép
breni

Kamilla
Ez a görbe csoda jó!

Editke
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Editke!
Boldog szulinapot!!!Kép

Sajnos megjott rendesen!Sot meg erosebb is mint elso nap kene!Du.elballagok a gyogyszertarba es kivaltom a 3.adag Clostyt!
Mar nagyon banom hogy megmondtam Apanak!Szegenynek fulig ert a szaja!De amikor mutattam neki a tesztet azt mondta hogy ez meg nagyon keves ahhoz hogy elhiggyuk!Es neki lett igaza!Elmentunk csavarogtunk egyet,aztan epp hogy hazaertunk elkezdett gorcsolni a hasam!Rohantam nagy wc-re aztan amikor torulkoztem mar lattam hogy veres a papir!Ez van!Mar nem is bizom a kovetkezo honapban sem!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, nem lehet, hogy ez egy korai vetélés progihiány miatt? Szerintem beszéld meg az orvosoddal, mert lehet, hogy megtapadt szegényke, de kevés volt a progi, hogy nem lökődjön le a nyálkahártya. Ahhoz, hogy poz. teszted legyen meg kellett, hogy tapadjon, mert csak akkor kerül kapcsolatba az anyai keringéssel és csak így tud HCG kerülni a Te vizeletedbe.

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Ancsa! Nagyon sajnalom!!!
De ne add fel a remenyt!!!

Elkoszonok mindenkitol, 3 ora mulva indulunk a repterre, drukkoljatok hogy ne legyen semmi baj!
Sok pusszancs Nektek es babasodjatok!!!

Anita

KépKép
KépKép
tontica

Sosi!
Lehet abban valami amit irsz!Eleg darabosan jon!
27-en kell mennem legkozelebb,majd rakerdezek!

Tontica!
Biztos minden rendben lesz!KépJo utat es jo pihenest kivanok!

Kép
Kép
ancsa81

Tontica,
jó utat Neked és várunk vissza! Kép

Ancsa,
27-én miért mész amúgy a dokihoz?

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?