Új privát üzeneted érkezett!

rilka:
Köszönöm a holdas válszt, teljesen érthető volt. :)

89:
Tényleg hasonlít a hangzása. :roll: :D :D :P
Nekem ez eszembe sem jutott, hogy megkérdőjelezzem, hogy a finnugor nyelvcsaládba tartozunk. :shock: Ezért is olvastam múltkor is érdeklődően korenka beszúrását (az sem számított, hogy majd kigyulladtak a szemeim), most meg a tiédet. Érdekes és meglepő volt.

Ha nem sok kettőtöknek a 25 rugó :shock: ....a pasik vizsgálatának nem ismerem mondjuk a tarifáját, de annyira nem találom olcsónak. Ja és persze én vidéken lakom. :) A lényeg, hogy fogadjon, kedves legyen és azt mondja, hogy nincs bajotok, csak nem állt még jól a Hold. :D :D :wink:

Kép

Kép
mirci09

Málna:első olvasásra én is azt hittem hogy a te kinőtt cuccaidat teszed el :):)

Vera: azért nem smemi hogy velünki álmodtál nem az olasszal :):)

Rilka:jól tetted hogy utána néztél:) én csak azt nem értem hogy akik az sztk-ban vannak azok a magándokik is.Rohadjanak meg hogy amikor ingyen mész hozzá le se szar ha meg fizetsz neki akkor egyem puszi nyalom a szád szomorú hogy itt tartunk.
annyira édes lehetett a párod :):):)

nika70
Salgótarján

Annyit dumáltam, hogy csak összejött egy laptető. :D
Közben minden kollégámnak az a téveszméje, hogy én vagyok itt a titkárnő. :roll: Biztos azért, mert ilyen szorgosan gépelek. :D

Nika:
Jó ötlet, babásodjunk együtt! Mi hárman (Bbercsi, Nika, én) 2-2 gyerekkel megyünk a találkozóra! :wink:
(Bár most nekem is művészet lesz összehozni, az akciós hétvégét 15 mozgássérült között töltöm, messze a páromtól... :( Szeressük a kihívásokat!)

Málna:
megyei hatodikak lettunk pillangon
Gratulálok! :)

Amit en kinottem, azt nem viszem haza, hanem megprobalok ujra visszanoni bele...
Nagyon helyes! :wink:

Korenka:
Nem nyilatkoztál, hogy vagy? Remélem, ez azt jelenti, hogy sokkal jobban. Ha orvos lennék, azt mondanám: panaszmentes. :)

Bbercsi:
Remélem, már vidáman sétálgattok. Nagyon várjuk a (remélhetőleg örömteli) beszámolót!

Mirci:
az sem számított, hogy majd kigyulladtak a szemeim
:D :D :D :D :D

Ha nem sok kettőtöknek a 25 rugó
Persze, hogy sok. De máshol szerintem még több... A magándokinak, akit hívni próbáltam, 2 évvel ezelőtt alkalmanként egy tizes volt a tarifája az extra vizsgálati díjakon kívül.
Gondolom, az andrológus is legalább ennyi, ha nem több.
rilka
Vác

malna5:
Ó...és a kis pillangóra nem is reagáltam még. :roll: Naaagyon ügyes ez a gyermek, puszi neki. A nagyobbik gyermeked is úszik?

nika70:
akkor egyem puszi nyalom a szád szomorú hogy itt tartunk
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hát igen, ha már nem érzi úgy, hogy a páciensen segítenie kellene, legalább magán segítene. Így úgy néz ki, mintha csak azért lenne ott, hogy számolja a betegeket.

rilka:
Jójó..tudom, hogy errefelé vékonyabb tollal írnak. :roll: 8)
az akciós hétvégét 15 mozgássérült között töltöm, messze a páromtól
:?: :shock: :shock: Hová mész?

minden kollégámnak az a téveszméje, hogy én vagyok itt a titkárnő. Biztos azért, mert ilyen szorgosan gépelek
:D :D :D :D :D 8)

Kép

Kép
mirci09

Magándoki védelmében: akit kinéztem, már nem rendel az SZTK-ban. Nincs rá ideje. Annyi magánbetege van, hogy így se győzi... :)
De tényleg van egy csomó olyan, aki párhuzamosan csinálja, és hát... na pont ezért nem megyek hozzájuk. :roll: Bár az is igaz, hogy durva az a futószalag, ami ott van. Fél nap alatt gondosan és figyelmesen képtelenség ellátni 40 beteget. Akit most kifogtam, azt meg biztos a szabadsága kellős közepéről rángattak be. :?

Hová mész?
Nem néztél szét alaposan az iwiw-es adatlapomon. :) Furcsa hobbijaim vannak. Ez most csak egy sima hétvégi találkozó, de nyaranta táborozni is szoktunk. 8)

és azt mondja, hogy nincs bajotok, csak nem állt még jól a Hold
:D :D :D Úgy legyen! :D
rilka
Vác

Vagyok!

rilka:Finn témában még: Az öcsém volt kint Finnországban, és annak ellenére amiket itt összehablatyolsz nekünk finnül, Ő is azt mondta, hogy elképesztő mennyire magyarnak hangzik a finn szöveg, amikor csak úgy hallgatja maga körül a beszédet, és nem figyel a jelentésre... viszont Ő azt mesélte, hogy a finneknek fin..gjuk (ezt nem bírtam kihagyni) sincs a mi nyelvi rokonságunkról, ezt ők nem így tanulják... de lehet, hogy a hülyébbik finn csoporttal futott össze.?..
Jobb a kedved úgy érzem, és ennek örülök, viszont el kell meséljek neked valamit, mert ma leesett az állam, és rád gondoltam amikor a nőgyogyin voltam ma. Épp a terhesgondozóba vártam amikor kijött a nőgyógyász .. nem ragozom egy nő panaszkodott, hogy azért jött most, mert tök össze-vissza van mensije, és örült, hogy úgy tud jönni, hogy nincs meg neki. Erre a doki elmondta, hogy nem baj, ha úgy jön a nő, hogy megvan neki, a nőgyógyászok ennek kimondottan örülnek, és nem kell időzíteni azt.... :shock: Tegnap neked nem éppen ezt mondta a kollégája.. na most legyél okos...

elküldöm és folytatom...
korenka
Szár

Rilka,
hú, nem semmi, hogy 25e Ft a kivizsgálás! Nekünk anno még nem volt ennyi! :shock:
A nőgyógyász se semmi, az enyém csak 8e-et kér alkalmanként mindennel együtt nem még az egyéb költségeken felül! Ebben benne van UH meg minden. (Már a terhesgondozásért persze, "sima" ügyben ennél kevesebbet).

Málna,
gratula a lánykádnak! :)
Na tessék, én is épp ma tartottam nagytakarítást a lánykám szekrényében :) Egy nagy zsákba raktam, amit már kinőtt, de nálunk a tárolóba megy szépen felcímkézve hogy milyen méretek vannak benne, hogy majd a tesónál előkaphassam :)
Hogy fog Ádám örülni a sok kis rózsaszín cuccnak! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

malna: Gratulálok a leányodhoz, gondolom nagyon büszke vagy! :D

sz.veronika: Na jó hatással vagyunk itt rád. Inkább velünk álmodsz, mint egy jó kis olasz pasival... :D

Elmesélem röviden csak, hogy ma eljutottam végre a megfelelő helyre. A terhesgondozóba! Elmeséltem a kálváriámat amit ismertek ti is. Megkérdezték, hogy miért nem mentem oda először... :evil: Mondtam, hogy engem mindenhova küldtek, de oda aztán nem. Mindenesetre most már jó helyen vagyok... na kellett írnom és kérvényt az igazgató főorvostól, hogy léccike hadmán járjak oda terhes gondozásra, mert ugye ez a kórház Tatabányán van és meg nem, és körzetileg nem is oda tartoznék. Ezt figyeljétek: Nőgyógyászatra, laborra igen, de terhesgondozásra nem... hát az eszemet eldobom... komolyan... mindegy azonnal kaptam beutalót vérvételre. 5 azaz öt tégellyel vettek le. (megjegyzem elképesztő ügyesen) és elküldtek a SOTE-ra genetikai tanácsadásra úgy, hogy az Istenhegyi klinika igazolása ott van, hogy tök kicsi az esély bármire is... Meg sem vizsgáltak. Immáron 10 hete!!! Lányok ez az átka annak, hogy nem akartam magándokit... de most már csakazértse. Itt szarakodik pénzért meg vigyorog... Na ennyi röviden. A blogomban majd kiecsetelem kicsit jobban... :D
korenka
Szár

sz.veronika: De nagyon nevettem ezen a mondaton, hogy "hogy fog Ádám örülni a sok kis rózsaszín cuccnak..."
korenka
Szár

Jah, és akkor jövő héten megyek UH-ra amit már nagyon várok, és rá következőre pedig terhesgondozásra, hátha megnéznek jobban... nem vágyom turkálásra, de azért mégis jobb lenne tutira tudni, hogy minden oké a méhemmel. Bár jól vagyok szerencsére. A napokban felhívom a szülészőmet, hogy vállaljon el, és szülhessek a Szt. Imrében... szerintem az külön macera lesz.... na de legyőzöm én a hétfejű sárkányt.
korenka
Szár

rilka:
Igazad lehet az iwiw-es adatlappal, tényleg nem emlékszem táborozásra. Este be fogom pótolni és kielemezlek. :P :D :D

sz.veronika:
Akkor nem csak nekem sok a doki ára. Legalább mondhatja neki rilka, hogy drága doktor úr. Én 8 rugót fizetek rákszűréssel, ultrahanggal, vizsgálattal, 6 a terhesgondozás (persze az is uh-s).
Tényleg jól megöregedhetett az olaszod, ha felcserélted ránk. :D :D

korenka:
Te aztán jól kicombosodtál így a 2. trimeszterre....7fejű sárkány????? Azta. :shock: :shock:
Tök jó, hogy így a 17 hét végére kezd körvonalazódni, hogy kihez is kell akkor járnod terhesgondozásra. :D :D :D :? :shock:
Várjuk ám a fotót a babás hasról...khm...nincs elfelejtve. :roll: :wink: :P

Kép

Kép
mirci09

Drága doktor úr :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Jó reggelt, szép napot! Hétágra süt a nap :arrow: itt a tavasz. :D :wink:

Kép

Kép
mirci09

mirci:...és itt rohadok a monitor elött.... :(
korenka
Szár

Szép napot Lányok !

jó hírekkel jöttem ma reggel hozzátok! :)

a tegnapi nap megkaptuk a szabad utat a lombikhoz. a reggeli UH-on mondent rendben talált a doki bácsi és a havi TB által támogatott beavatkozások közé is befértünk. Így most a következők fognak velem történni:
a tegnapi naptól szombatig Closty-t fogok szedni és mellette egy Gonal F nevezetű szurival bökködöm magam minden este. aztán vasárnap már két szurit szúrok, a tabletta elmarad.
Jövő héten reggel 7. 30-ra megyünk Győrbe, hormonvizsgálatra, tisztasági vizsgálatra és UH-ra. attól a naptól kezdve már a doki dönti el, a jövő héten melyik napon lesz a petesejt-leszívás. aztán ha az megtörtént rá 3-5 napra a visszaülétetés . :)
Vendég

visszaolvastalak Benneteket: én ugye a nyugati hatávidéken lakom. itt a nőgyógyászoknál 12-18.000 Ft - között mozgog a vizsgálat tarifája. ( pfűűűűű, most leesett nekem is , hogy ez irtó sok)

képzeljétek: elolvastam a Gonal F betegtájékoztatóját. tudjátok milyen hormont tartalmaz ? vicces lesz:
a kínai aranyhörcsög petefészke termel egy olyan hormont, amit a lombikos stimulációnál akalmaznak.
na ne tudjátok meg tegnap este mennyit nevettünk ezen. a másik oldalról nézve viszont roppantul érdekes és hihetetlen!!!

:)
Vendég

hoppp: lemaradt, jövő hét hétfőn megyünk először UH vizsgálatra.
ha nem bánjátok a vonalzómat egyenlőre hagyom. úgyis hasznát tudja venni VALAKI :) ebben a topikban.
Vendég

bbercsi: Jaj de szuper hír! Annyira de annyira örülök neked!!!!! És úgy de úgy szorítok, hogy elsőre sikerüljön minden!!!! Mit jelent, hogy tisztasági vizsgálat? :oops:

Jaj bbercsi mindjár kismama leszel!!!! Juhéjjj!!!
korenka
Szár

Korenkám, igen én is izgirizgizek, hogy minden jól alakuljon. annyira gyorsan törénnek a dolgok, hogy szinte csak kapkodom a buksim. :) de úgy örülök....

a tisztasági vizsgálatot én sem tudom. gondolom majd azt nézik, hogy a pirikézés elmúltával levált -e az a réteg méhnyálkahártya, aminek most kell kitisztulnia. gondolom....

:oops:
Vendég

utána néztem: a hüvelytisztasági vizsgálatot a beültetés előtt csinálják és a Streptococus nevű baktérumra szűrnek.
úgy emlékszem ezt a testvéremnél is szűrte a nőgyógyászunk a szülése előtt. antibiotikummal kezelhető, ha a fertőzés fennáll.
Vendég

Bercsi,
nahát-nahát, de izgi! Most már tényleg ott vagy a finisben!!! :)
Érdekes, hogy a Streptococcust miért nem előre nézték meg... vagy ha van is, az már nem befolyásolja a dolgokat, csak esetleg kapsz rá valamit?

Olyan gyorsnak tűnik nekem ez az egész, vagy csak én érzem így? Végülis ahhoz képest, amikor kiderült, hogy így kellene a baba, ahhoz képest nem sok idő telt el, és már nemsokára meg is kapod! Azt hittem ezek a dolgok sokkal nehézkesebbek és lassúbbak, örülök, hogy ilyen flottul megy nektek minden!!!

Nem semmi a 12-18 ezres nőgyógyászat... de tényleg az lehet, hogy ott az osztrákokra is utaznak...

Lehet, hogy az én dokim is emelt közben, utoljára tavaly tavasszal voltam rákszűrésen :roll:

Mirci,
Igen, gyönyörű az idő! :D Hurrá-hurrá! :D

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika: a streptococust már szűrték nálam a múltkori vizsgálat alkalmával. kaptam is rá gyógykúpot (csak nem akartam írni :oops: )
talán okés lesz.

igen egyébként ahogy írod, nagyon gyorsan mennek a dolgok. elmondhatom, hogy szerencsés vagyok eddig. mivel nálam úgy néz ki rendben van inden , így nem kell hosszú hónapokat várni, míg egy-egy meddőségi kezelésnek eredménye van.

mindig mosolygunk a párommal, hogy nekünk milyen kis vékony iratkupacunk van, sajnos vannak olyan hölgyek a kaáliban akik "Révai lexikon vastagságú" aktákat szorongatnak a kezükbe.
képzeljétek hallottam olyan hölgyről is , akinek a 12. lombikpogramja sikerült, de sikerült!!! :)
Vendég

Streptococus-ra ma már minden kismamit szűrnek a 36. héten, hogy mire megszületik a kis lurkó ki legyen kezelve az anyuka, (ha fertőzött) mert sajnos a baba szülés közben ettől tüdőgyulladást kap és meghal. Nagyon durva. Egy volt gimis osztálytársnőmnek így halt meg az első kisbabája. Borzalmas... no de nem akarok itt ilyenekről írni, mert most nagy izgalom van és boldogság!!! :D
korenka
Szár

... ahh... csajok , tkp. én ezt az egészet csak most kezdem ám felfogni. tegnap annyira ezerrel ment minden magától, estére meg olyan fáradt voltam, hogy nem is nagyon tudtam felfogni, hogy mi is kezdődik az életembe.
azt tudjátok, hogy a természet nagy optimizmussal áldott meg. így a bizakodással nem lesz gond. de ahogy azt tegnap a Szerelmemmel is megbeszélte kell, hogy ne nagyon bízzam el magam, mert olyan sokféle dolog történhet és végeredményben azért ez egy külső beavatkozás.

ne haragudjatok, hogy ma itt ezerrel ömlengek... de olyan jólesik. olyan régóta vágyom már rá. annyit szúrkáltak, bökködtek, itt az ideje, hogy édes kis eredménye legyen a megpróbáltatásaimnak.
Vendég

BERCSI: HURRRRRRÁÁÁÁÁÁÁ de jó hogy minden ok és befértetek a támogatásba is Jaj de örülök neki :):)persze hogy ezen örömködsz nem is kérdés hogy nem gond hiszen azért vagyunk itt hogy együtt sírjunk de ha jó dolgok vannak akkor együtt örüljünk mindenkinek Igaz csajok?

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak nappal terep, otthon meg eltűnt a net. Ha megjavul, jelentkezem. :)

Bbercsi: Örülök nagyon! :) Csak így tovább... :)
rilka
Vác

bbercsi: Én nagyon örülök, hogy "ömlengsz" mert én is részese akarok lenni a boldogságodnak!!! :D
korenka
Szár

Jó reggelt jó reggelt!

bbercsi:
Ne viccelj! Egyrészt mindannyian kíváncsiak vagyunk, hogy hogy meg egy ilyen procedúra, másrészt veled örülünk. Jó olvasni téged, szinte ragyog a képernyő. :wink: :)

korenka:
És ismét a monitor előtt talált a tavaszi napsütés. :D Gondolj arra, hogy jövőre már nem tud kitolni veled holmi számítógép.

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok csajok!

hát képzeljétek ami egyszerűnek tűnik az mégsem az.
:roll:
van ugye ez a Gonal-F nevű injekció, amit magamnak szúrkálok esténként. Azért, hogy az én Drágám is részese legyen a történésnek, az előkészítést Ő végzi. ha pedig mindennel végzett csak a kezembe adja a szúrkát , én meg beadom magamnak.
no de, képzeljétek annyira picik azok a kis rovátkák, amelyeken mutatja, hogy éppen mennyi a beadandó mennyiség, hogy az első napot elszúrtuk. 50 (nem tudom milyen egységnyi) cuccal kevesebbet adagoltunk. pfűűűűű... tegnap nagy izgalomba voltam, hogy most az egész programnak huss,,,, aztán az én türelmes férjem megmagyarázta, hogy az csak egy nagyon minimális adaggal lett kevesebb, az egészhez viszonyítva.
ahhhh.. nem egyszerű...

egyébként nagyon jólesik nekem, hogy örültök az örömömnek. :)
Vendég

Mirci,
boldog szülinapot! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.veronika 2011.03.24 09:55-kor.

Kép

Kép
sz.veronika

Bercsi,
jaj micsoda izgalmak! Hú, én most tökre paráznék, de azt hiszem a dokinál nem kéredeznék rá, nehogy ezért ne csinálja meg... :roll:

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika:
Köszönöm. :)
Épp most szörnyülködtem, hogy a 36-ot már felfelé szokták kerekíteni. :shock: :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Napsütéses szép és jó napot Neked Mirci! A mai napod és az egész éved alakuljon úgy , ahogy azt Te szeretnéd!

Boldog Születésnapot kívánok Neked! :)
Vendég

Veronika: én sem fogok róla szólni. elfogadtam a párom véleményét. viszont nagy mázlink, hogy idejében észrevettük az adagolási hibát.

egyébként kritikán alulinak találom, hogy egy 36.000 Ft-os gyógyszernél, ennyire figyelni kelljen. Sztem elvárható lenne, ha egyértelműbb lenne a használati utasítás. grrrr :shock:

:D
Vendég

Mirci,
nekem mondod?! Én már augusztus óta 36 vagyok! :lol: :lol: :lol: Mire megszületik a bébi 37. Jó esetben :D

Kép

Kép
sz.veronika

Bercsi,
igen, bosszantó :evil:
Még a tegnapi 12-ik beültetésre sikerült mondathoz hozzátenném, hogy szerintem nálad elsőre fog, hiszen nálad minden rendben, nem?

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika: igen, lekopogtam az íróasztalomon, hogy eddig rendben minden.
csak tudod, a lombik esetében is csak 25 % az esély ugyanúgy, mint egy spontán teherbeesésnél.
majd meglátjuk. néha azért összeszorul a gyomrom, hogy mi is lesz és hogyan lesz a jövőben.....

Vendég

Bercsi,
Hát gondolom!!! :D

Én meg gondoltam megmutatom nektek hogy éneklek, szereztem mikrofonos fejhallgatót és felvonultam a Nika által megismert énekfelvevős oldalra :) De valamiért nem akar felvenni :(
Azt írja jobb egérrel feljövő helyen kattintsak a settings-re, az ablak ugyan feljön, de a settings szürkén van, nem lehet rákattintani :( Este megkérdem a párom ha hazajön nézze meg. Ja, mától újra dolgozik :) (mondjuk még nem tudjuk meddig, most 3-4 hónapot mondtak)

Kép

Kép
sz.veronika

Köszönöm bbercsi, ari vagy. :)

sz.veronika:
Pedig jó lenne meghallgatni. Hátha közben feltéved nika és ő is bizti tud segíteni. vagy korenka, az ő kislánya ia használta már.
munka:
A 3-4 hónap ígérete is jobb a semminél, hátha lesz utána is folyamatosan. Amúgy meg egy kis haladék.

Kép

Kép
mirci09

Kedves Topiklakók!

Ha ezen a héten kommenteltek a Babanet cikkeihez, akkor nyereményjátékunk keretében megnyerhetitek Horváth Mónika illusztrátor ajándékcsomagját! Ebben egy csodás reprót és egy szépséges tárolódobozt található.

Kép

Beja egy vetélés és egy szülés után megosztotta velünk kisfia születésének történetét is.

Segítsetek azzal, hogy kommentben eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Kisgigi nevű olvasónk újabb cikke a gyerekek egészségére káros termékekkel foglalkozik, vagyis csupa olyan dologgal, amivel még a fogyasztóvédelem sem törődik.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Csajok, Ti szoktátok ezeket a cikkeket kommentelni???? :oops:
Vendég

hat lanyok, ma voltunk a dokinal. Az eredmenyek megjottek, es beutaltak minket a fertility clinic-re. Azt mondta, ott elkezdik az alapos kivizsgalast. Az eredmenyek 50%-sak, szerintem klomiddal kezdunk (closty) aztan igy tovabb. De mivel van mar gyerekunk, onkoltseges a buli, ugyhogy IVF es Lombik nalunk nemigen johet szoba...
Azert annyit elmondok, hogy tavaly is voltunk a baba elott, es pl a parom eredmenyei sokkal rosszabbak lettek tavaly, mint most... szoval meg is allapitottuk, hogy a korral mi egyre jobban vagyunk :lol: :lol: Itt a varakozasi ido hosszu, csak a tavaszban remenykedhetunk, hogy meghozza azt a babat termeszetesen, mert a doki szerint arra is jo eselyunk van, o csak segiteni szeretne, hogy ne teljen az ido...
Meg 2 nap es kiderul ez a honap, es az is, hogy megyunk-e haza!

Bbercsi nagyon szurkolunk neked, hat persze! Ne torodj azzal a kis tevedessel, ugyis nezik Ultrahagon is azokat a peteket, hogy szepen fejlodnek-e...
Ja lanyok meg vmi. Kimondottan ajanlottak azt a sikositot, hogy a kiskatonak ilyenkor mar lassulnak, az meg rengeteget segit nekik az elorehaladasban...en meg is vettem :D

Veronika kivancsi vagyok a hangodra.... majd ha sikeresen rogzitetted, varom a linket!

Lanyok en mar 38 leszek az iden (november), ne is stresszeljetek itt....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

én már meg sem szólalok a 41 -et fogom tölteni 9-én :):):)

Vera ahol elkezdesz énekelni vagy egy bemutató mikor hová kell kattintani én is csak úgy tudtam megcsinálni.Így most nem tudok segíteni de drukkolok hogy sikerüljön.

MIRCIKÉM NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT

nika70
Salgótarján

Szia Drága Málnám!

olvastam a soraidat. első olvasatra azt gondoltam, jaj szegény Málnám. aztán másodikra rájöttem, hogyha a doki bácsi azt mondja, hogy van esély a természetes fogantatásra, akkor nincs is alapja a búslakodásnak. tudod a tavaszban mindig van valami, ami új és szépet hoz.........

figyelj Málnám: a párodnak az eredményei javítása érdekében a következő vitaminokat ajánlotta nekünk is az andrológus:
-szelén, A vitamin, E vitamin, C vitamin.
-tökmagolaj kapszula
- van olyan homeopátiás bogyó , ami kifejezetten hatásos a problémára.
az én férjem is mindennap szedi ezeket a bogyeszokat, hatalmas eredménnyel!

pussszanatot küldök Neked !
Vendég

Boldog Szulinapot Mirci Cica

Kép

malna5

ok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nikiee 2011.07.08 14:04-kor.

nikiee
Budapest XI. kerület

malna5:
Akkor végül is nincs gond nálatok, csak várakozni kell, illetve egy kicsit rásegítenek majd, hogy hamarabb összejöjjön. Ha jól értem....
Kor előrehaladtával javultok...ez jó. :D :D :D

bbercsi:
Én ezeket el sem olvasom, nem hogy kommentáljak. 8) :roll: :oops: :oops:

nikiee:
Nagyon derék, hogy beköszöntél. :) Tudjuk, hogy sok a dolog, de azért mi várunk ám rád. :wink:
Ha lesz egy kis időd írd már meg, hogy mit is jelent, hogy összekeveredett a ciklusod és hogy mit mondtak az istenhegyin.

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, cukik vagytok. :D Anyuéknál volt ünnepi ebéd, most konkrétan a levegővétellel is gondjaim vannak. :roll: :? :D :D

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok lányok!

Elöször is én is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK MIRCINEK!

Ma keményen indul a nap. Andrással hajnali háromkor keltünk. Hányik és hasmenése van, de olyan amilyet még nem láttatok... én legalábbis nem. Egy korty víz után alul felül jön szegénykéből az a kis kevéske... Felhívtam a dokit, megvettem neki amit kellett a patikába, most itthon vagyok. Korán reggel bementem melóba, hogy megbeszéljem a főnökkel amit nagyon muszáj volt, addig apa volt itthon vele. Ma viszi Lilit Pestre, felrakják a felső fogszabit aztán 2 hét múlva az alsót...

Most rákötöttem magam a fertőtlenítőre, nehogy sikerüljön elkapni.

bbercsi:
Én szoktam kommentelni, főleg gyereknevelős részekben. Mindig reménykedem, hogy nyerek... olyan jók szoktak lenni... mondjuk ez a doboz most nem izgat annyira...
korenka
Szár

Na a het utolso napja lanyok. Munkam van ezerrel, de lusta dog vagyok, holnap megint uszoverseny, varosi, kiscsaj 5 szambol nevezett, hat meglatjuk. Haladunk a hazvetellel is, mar megvan a hitel is, remelem, legkesobb majus elejen koltozhetunk!!!
Itt egesz heten olyan napsutes van, hogy csoda! Egy hete nem esett az eso, a parom mar kocsit akart mostani tegnap... de leallitottam...Angliaban nem mosunk kocsit!
En sem olvasom el ezeket a cikkeket, neha cukik az ajandekok, de orulok, ha benneteket tudlak kovetni. Regebben mas topic-ba is irtam, de mar csak ide irok!!!! :) :)
U KOrenka mar a 17. het! Jovo heten megy a genetikai UH-ra?

malna5

Sziasztok csajok!

Végre tudok írni. :)

Mirci:
Nahát, Gábor napon születtél? Kicsit lecsúsztam róla, de utólag is nagyon sok boldogságot kívánok Neked szülinapod alkalmából! :)

Korenka:
Néha hajlamos vagyok megfeledkezni róla, hogy nem csak boldog kismama, 2 gyerekes dolgozó családanya is vagy. Szegény kicsi fiad... :( Mielőbbi gyógyulást neki! Te meg vigyázz magadra nagyon!
Nem semmi ez a terhesgondozós tortúra. :roll:

Bbercsi:
Ne aggódj, az a kicsike adagolási különbség biztos belefér a tűréshatárba. Szerintem úgyis más-más mértékben szívódik fel/jut el a megfelelő helyre mindenki szervezetében.
Jó, hogy fönnhagytad a vonalzód, én most úgyis lusta voltam átalakítani az enyémet. Úgyhogy ebben a hónapban én nézem rólad. :D Neked remélhetőleg úgyis ez lesz az utolsó ilyen típusú egy jó darabig... :wink:
Szurkolunk a szurkáláshoz!

Málna:
Szorítok nektek is! :) Egy kicsit az a jó, hogy te most mindenképpen jó híreket fogsz közölni. Vagy utaztok, tudsz velünk találkozni, jó lesz nektek itthon, és hát a hazai napsütés sokkal babaérlelőbb, mint a halovány kinti, - vagy nem jössz, de akkor ez már nem is lesz fontos. :)
Látom, mozgalmas az élet nálatok. :)

a korral mi egyre jobban vagyunk
Nagyon helyes. 8)

Lanyok en mar 38 leszek az iden (november), ne is stresszeljetek itt...
Én is pont akkor, pont annyi. :)

Veronika:
Hadd kérjek tőled tanácsot, mivel te már jártál a Bolgárkerék utcában. Annak fényében, hogy a nőgyógyász tizes per alkalom, szerinted megér 25-öt az a vizsgálat, amit ők csinálnak? Mondjuk ehhez jó lenne tudni, hogy a párom vizsgálata, ha külön megy, kb. mennyibe kerül...

Ügyeskedjél azzal a karaoke-s oldallal, én is nagyon kíváncsi vagyok a hangodra! :)
rilka
Vác

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?