Sziasztok csajok!
Végre tudok írni.
Mirci:
Nahát, Gábor napon születtél? Kicsit lecsúsztam róla, de utólag is
nagyon sok boldogságot kívánok Neked szülinapod alkalmából!
Korenka:
Néha hajlamos vagyok megfeledkezni róla, hogy nem csak boldog kismama, 2 gyerekes dolgozó családanya is vagy. Szegény kicsi fiad...
Mielőbbi gyógyulást neki! Te meg vigyázz magadra nagyon!
Nem semmi ez a terhesgondozós tortúra.
Bbercsi:
Ne aggódj, az a kicsike adagolási különbség biztos belefér a tűréshatárba. Szerintem úgyis más-más mértékben szívódik fel/jut el a megfelelő helyre mindenki szervezetében.
Jó, hogy fönnhagytad a vonalzód, én most úgyis lusta voltam átalakítani az enyémet. Úgyhogy ebben a hónapban én nézem rólad.
Neked remélhetőleg úgyis ez lesz az utolsó ilyen típusú egy jó darabig...
Szurkolunk a szurkáláshoz!
Málna:
Szorítok nektek is!
Egy kicsit az a jó, hogy te most mindenképpen jó híreket fogsz közölni. Vagy utaztok, tudsz velünk találkozni, jó lesz nektek itthon, és hát a hazai napsütés sokkal babaérlelőbb, mint a halovány kinti, - vagy nem jössz, de akkor ez már nem is lesz fontos.
Látom, mozgalmas az élet nálatok.
a korral mi egyre jobban vagyunk
Nagyon helyes.
Lanyok en mar 38 leszek az iden (november), ne is stresszeljetek itt...
Én is pont akkor, pont annyi.
Veronika:
Hadd kérjek tőled tanácsot, mivel te már jártál a Bolgárkerék utcában. Annak fényében, hogy a nőgyógyász tizes per alkalom, szerinted megér 25-öt az a vizsgálat, amit ők csinálnak? Mondjuk ehhez jó lenne tudni, hogy a párom vizsgálata, ha külön megy, kb. mennyibe kerül...
Ügyeskedjél azzal a karaoke-s oldallal, én is nagyon kíváncsi vagyok a hangodra!