Sziasztok!
Susy, holnap én is meggyezek. Dzsemet csinálok belőle. Imádom a meggymagozást.
Jó a blogod!
Mmanya, panaszkodj csak, majd jobb kedved lesz neked is, ha kisüt a Napocska. Elég elkeserítő tényleg, hogy minden a pénztől függ. Legalábbis sok minden. A leépítés híre nem valami jó. Talán megússza. Sajnos, jobbat nem lehet mondani, mert most aztán senki nincs beoltva elbocsátás ellen.
Ronci, csak az agyam jár rossz felé. Ma már ment a mosolygás megint. Szerintem hiányzott az edzés is, mert szerdán nem tudtam menni, pedig már annyira rá voltam indulva. Most voltam megint. Csípőmről kell letornázni a felesleget, és az nagyon nehéz.
Hogyhogy te ennyire nem eszel szénhidrátot?
Amúgy tessék már lassítani kicsit! Ejnye-bejnye!
Nitácska, honnan van a játszószőnyeg? Bendi a habtapit imádta nagyon. Meg kényelmes is volt. De volt egy textil játszószőnyege is, ilyen mindenfélével, amik csörögtek, zörögtek. Húgom megkért, hogy válogassam át a cuccaimat Anyáéknál, mert átköltözne a régi szobámba, így talán előkerülnek a cuccok.
Anita, egyelőre nincs okom rá. Csak az őszi hiába próba, meg a januári dolgok. Tiszta hülye vagyok.
Mi van a kis koszorúslánnyal?
Encsike, szia itthon! Jó kalandos út volt. Mi baj volt a kártyátokkal? Asszem, én is kiakadtam volna. Igaz, nekem ezért van síknyomott és dombor kártyám, és van Visa és MasterCard. A páromnak is van, ráadásul 3 bankhoz. De lehet, hogy ez szakmai ártalom.
Kicsit imádom bebiztosítani magam.
Nagyon gyönyörűek a képek. Lehet, hogy a közelgő vihart éreztétek, azért veszekedtetek, nem? Én nagyon érzékeny vagyok a rossz időre. A lényeg, hogy pihentetek egy hatalmasat és végül minden stimmelt, nem?
Hát, a babakérdés ilyen vonatkozásban nem egyszerű, de tökéletes alkalom sosincs. Igaz, hogy nehezebb és költségesebb hármasban utazni, de ezt tényleg nektek kell közösen eldönteni.
Jessica, szia újra. Mizújs?
Hékás, naná, hogy minden szuper volt az UH-n. És már annyira kíváncsi vagyok, hogy kisfiad, vagy kislányod lesz.
Én kipurcantam edzésen. Kicsit elég volt a hétre a melóból, párom is sokat dolgozik és lassan nyűgös leszek a Bendihiánytól.
Jó pihit és szép hétvégét!
K.