Új privát üzeneted érkezett!

Onlány

Lassan egy éve. Igen a bal oldalam zárt,amin nem is csodálkozom,mert 3 csúnya műtétem volt (császár,vakbél,bélcsavarodás) simán elzáródhatott.
De mivel 37 múltam és megy az idő,türelmetlen is vagyok,na meg az esélyek is csökkentek ugyebár a féloldalisággal...Na meg múlt hónapban pé sem volt,szal ha e hónapban a jó oldalon lesz akkor még van remény,de ha a bal oldalon,akkor lombik.
Vendég

ha lehetek ilyen indirszkrét, mivel foglalkoztok? Akár priviben is írhatod!
onlány

Szép jó reggelt!
Vagy délelőttöt!
Engem fél 9-kor dobott ki az ágy, vagyis nem tudtam, hogy elment-e már anyu dolgozni, vagy mi van.
Kinyitottam a szemem és csak pillogtam, hogy hallok-e zörgést, vagy nem.
Valamit mintha hallottam volna, ekkor megfogtam a telefonomat, és látom ám, hogy fél 9.
Csakhogy anyu negyed 8-kor elmegy már, és nincs bezárva az ajtó.
Ergo: Itt durmoltam, kapu tárva-nyitva, ajtó nyitva.........
A házat is elvihették volna tőlem. :?

Az rémlik csak, hogy a férjem telefonja ébresztett, ez a pontpontpont olyan hangosra állítja, hogy kisrohamot kapok minden reggel, de aztán alszom tovább, aztán megint felébreszt...............mert puszilgat.........jaaaaaaaaaaaaaaaaj, hogy lehet így aludni nyugodtaaaaaaaaaaaan............ :lol:
Onlány! A medencénk fajtájáról belinkelek egy képet. Nem rendes medence, azért hívom medenkének. Nyáron felállítjuk, a peremét fel kell fújni, vizet bele, aztán hadd szóljon a locsi-pocsi.
Ősszel meg kiengedni, kisúrolni, megszárogatni és mehet a helyére telelés céljából.
Somogy megyében lakom.
Te merre?

Kép
zsuzska30

a csaszi is okozhat elzáródást??????????????????? :shock:
onlány

Lányok, olyan vonalzó nincs, ami esetleg a házassági évfordulóig számol vissza?
Azé' 5 év az 5 év!!!!!!!!! Se több, se kevesebb. Nem 8, nem 3.
Öt! :wink:

Mindig írjátok, hogy én olyan humoros vagyok.
Na, ilyen is vagyok a hozzám közel állókkal, ők ismernek is erről az oldalról.
Erre az iwiwen van az 'Egymás szemében' alkalmazás, kérem szépen ott 2,9-esre értékelték jelenleg a humoromat.
Hát, kérdem ééééééééééén: Mi a sz-rnak mond véleményt egy olyan "ismerős", aki csak azért jelöl meg, mert mondjuk ismeri a férjemet vagy anyukámat, vagy látott egyszer az utcán, vagy az egyik ismerőse anyjának a papájának az unokájának a menyének a fiának a húgának az orvosának a lányának a fia?!??!?!?!?!!?! :roll: :lol:
zsuzska30

Zsu, nekünk is pont ilyen van :D és én is medencének hívom. Mi Dömsödön lakunk, de már nem sokáig -remélem-
onlány

azért nem semmi, hogy tárva nyitva volt minden. Hála égnek itt minden nyitva lehet, nem történik semmi
onlány

Onlány

Lehetsz indiszkrét :D
Én fodrász vagyok a férjem informatikus.És Ti?

Persze,a császár az ugyanolyan kockázatokkal bíró hasi nagyműtét,mint bármelyik hasi műtét.A belek összeesnek minden egyes hasüreg megnyitáskor,újra kell indulniuk és ez kockázatokkal jár.Összenövések stb.

Szia Zsuzska!
Vendég

Zsuzska

Én éppen ezért írtam ki iwiwre,hogy azért mert egyszer látott az uccán vagy hallott rólam,ne jelöljön be :)
Vendég

Jesszus!
Hogy kerülnek bele a békák?!
De talán most kipróbálhatnád, hogy mi történik, ha megcsókolsz egyet?! :lol:
Minden este letakarjuk a takarójával, most pl. le sem vettem reggel, mert olyan szuttyom idő van, nem süt a nap sem, ne essen bele megint az eső.........
Minden nap hosszú órákig megy a vízforgató, meg folyamatosan adagolom az (egyik ismerősöm szerint algásító :lol: ) algátlanító folyadékot.

Egy másik ismerősöm jut erről eszembe, múltkor nagy sztorizásban volt az asszony, hogy ők nagyon szeretik a majommézet.(majonéz)
Én erre elkezdtem vigyorogni, aztán újra ezt mondta.
Akkor jöttem rá, hogy nem viccből, hanem ők azt hiszik, hogy ezt tényleg így kell mondani. :lol:
Majomméz!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ja, végülis ennek több értelme van...........vagy nem?! :roll:
zsuzska30

Ezt mindenkitől kérdezem, érdekel :oops: Hát éééén, kicsit kakuktojás vagyok, mert középsuliban meg okj-s képzésen számviteli vonalhoz tartozom, fősulin számviteli+kereskedelmi szakon végeztem, de az IT-ben (telekommunikációban) dolgozom, amit "soha" nem tanultam, férjem is végig kísért ezen a vonalon, de mő meg fényképész és gyámhivatali köztisztviselő vagy mi.

De nem értem :cry: :shock:
[quote]P írta:ersze,a császár az ugyanolyan kockázatokkal bíró hasi nagyműtét,mint bármelyik hasi műtét.A belek összeesnek minden egyes hasüreg megnyitáskor,újra kell indulniuk és ez kockázatokkal jár.Összenövések stb.
a petevezetőt nézik, hogy átjárható e, nem? és a Csaszinak "mi köze" van hozzá??? Tényleg nem értem és nem kötözködöm :oops:
onlány

Zsu, nálunk a békák teremnek, még zárt helyeken is. Ne kérdezd hogy
onlány

De megkérdezem: Hogy?!

Azok a kis barnák?!
Olyat láttam egyet én is múltkor, de jól elzavartam, hogy tűnjön innen, nem neki lett felállítva a medenke.
Erre fel lépek odébb, ott meg egy gyík. A farka le volt már törve, így megfenyegetni sem tudtam........az aljas......készült a találkozásra. :shock:
zsuzska30

Zsu én is úgy hívom a majonézt :D De csak poénból :lol:

Milyen ez nekem is ismerős,azért mert látásból ismer mi a sznak jelölget meg,meg az olyan is akivel az életben "utáljuk" egymást még csak nem is köszönünk egymásnak az is mit játsza az agyát ilyen helyen :evil:

Sziaonlány :D

Kép
anyci

Ti hogyan szoktátok megünnepelni a házassági évfordulót?
Ajándékkal, emlékezetes nappal, hogyan?
Én mindig főzöm a kedvencét, meg egy csokitortát, mert azt szereti és szivecske alakú dekorációt varázsolok rá. :oops:
Ő első évben egy aranygyűrűt vett...........jjjjjjjjja, most valamelyik nap mondom neki, hogy "Hmmmmmmmmm.................(sóhaj).....5 év...........(sóhaj).......az elsőre aranygyűrűt vettél.........."
ESKÜSZÖM, NEM AZÉRT MONDTAM, MERT MOST IS OLYASMI KÉNE!!!!!!!!!sőt, van 4, több nem is kell, mert a többi ujjamon már nem tetszene

Szóval erre az én férjem:"NNNNNNNNNNa, nehogy azt hidd, hogy mindig ilyen drága ajándékot kapsz majd!"

Erre én: " :shock: :? :evil: "
Aztán otthagytam. :lol:

Férfiak! Tényleg csak egy hasznuk van........ :wink: :oops: :lol:
Na, de kééééééééérem, én a kemény házimunkára gondoltam......
:wink:
A háztartási kötelességre, nem a házastársira. :wink:
zsuzska30

Szia, Anyci!
Hogyevagye?
zsuzska30

Ja, de ők nem poénból hívják így, hanem tudatlanságból.......
zsuzska30

helló Anyci

Onlány

Bármilyen hasi műtét mellékhatása lehet összenövés ,elzáródás ilyesmik.Így a császáré is.
Vendég

Zsuzska

Nálunk még csak 1 évforduló volt :lol: de nem volt semmi különös,étterem,oszt szotyi.Az esküvőt is 28 nap alatt szerveztük meg,nem szeretem a felhajtást.
Az első férjemtől én is aranyat kaptam,aztán mi lett a vége :wink:
Vendég

Juj-juj!
Az én férjem meg tőlem kap Aranyat!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Ezt most nem értitek! :lol:
De ha gondolkoztok, rájöttök! :wink:
zsuzska30

zsuzska

Én érteeeem!!! :D
Én pedig azt szoktam mondani,h főnyeremény vagyok 2 in 1-gyereket és feleséget kapott egyszerre :D

Erre Ő:Ja főnyeremény vagy...megüsselek??? :lol: :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol:
zsuzska30

No, elment mindenki a dolgára?!
Anyci megint villámlátogatáson volt........
Biztos mindenki dolgozik rajtam kívül.
De hát........ilyen a pedagógusok élete.
Nincs gyerek, nincs munka. :roll:
Na, nehogy egy percig is azt higgye valaki, hogy én ezt bánom!
Örülök, hogy nem visít 20 gyerek a fülembe ebben a 2 hónapban!
Akkor én is lelépek!
Viszolv!
zsuzska30

Sziasztok!

Dógom vót a városban :roll:

Zsu jolevagyek :D A férjed ennyire jó :?: :shock: :D Amúgy nem dolgozom mert táppénzen vagyok,még jó darabig azon is leszek :roll: ...csak mindig van valami amiért be kell mennem a városba és nem tudok nyugodtan leülni gépezni.Amire meg ide jutok akkor meg mindenki eltünik :oops:
Mondjuk most megint megyek utamra de mindjárt jövök vissza :wink:

Milyen ez tetszett :lol: :lol: :lol:

Kép
anyci

Sziasztok.

Már nagyon fáj a derekam, meg a bal petefészlem, meg fog jönni,vagy mi a csuda? Ma vagyok a 17.cn-en, nagy meglepi lesz,ha megjön :cry: De megfog.......
lujzedli

Szia lujzim :D Ez korai lenne,nem? :( Most nekem is fáj úgy mint neked lehet nem annyira de érzem a derekam rendesen meg a jobb fészkem szurkál meg a méhem is érzem és ennek ellenére nega a teszt :?
Ezt neked küldöm Kép

Kép
anyci

Kép Meg ezt is neked küldöm :D

Kép
anyci

Fellesek és mit látok?!
Ezt: Kép

Csak óvatosan, csak óvatosan, ííííííííííígy:
Kép
zsuzska30

Kép

Ez jó vót :lol:

Kép
anyci

AAAAAkarommondani így:
Kép

Sajnálom, Lujzi, mi a túró ez, hogy ilyen korán?!
Azért bízzunk benne, hogy nem jön mégsem.
Ma nekem is szúrkált délelőtt a pf-em, pedig mééééég........
Talán telihold lesz, vagy mi hat ránk, nőkre így?!
Gyógyulást!

Pusziiiiiiiiii!
Kép
zsuzska30

Onlany
En semmivel itthon ulo lehuto vgy :oops: de kereskedelmit vegeztem 8) Hat igen itt azert vgyis japanban mashogy mennek a dolgok :roll: Central Park telen?Ez meg eszembe se jutott :shock: Kismali naon edes lehet :lol: Probalok valami nekem valo haziallatot keriteni :roll: Hajra LH tesztek :twisted: Majd hozom en is olyan 4nap meg es kezdek.Barinom is pajzsmirigyes ugyhogy azert valamit konyitok hozza de nem sokat :oops: :lol: Iwiw elerhetoseget meg minnya kuldom priviben 8) bar te mar ugyis lattal :lol:

Zsuzska
Jo a medencetek Kép Van egy csomo vonalzi csk megkell talalni a neked megfelelot :wink:
Kép

Lujzi
Ha gondolod segitek neked vonalzit csinalni :wink: magyar nyelvu konnyebben mene? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Juj, te itt?!
Pedig most mennem kell!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ............ Kép
zsuzska30

Igen, Bridget, örülnék, ha segítenél, vagy esetleg.............
csinálnál! :lol:

Ó, orosz nyelven nagyon jókat találtam..........csak nem tudok oroszul. :lol:
Angolul sem, csak ami innen-onnan zenékből, meg én nem is tudom, honnan rámragad. De ahhoz képest néha csak nézek, hogy honnan tudom a szavakat. :roll:
Németül tanultam.............már sokszor megbántam, hogy nem angolul.
Na, mindegy, ez az én gondom.
Majd megbeszéljük, most mennem kell, ha nem baj.
Ha baj, akkor is.
Megyek.
Pá.
Sziasztok!
Majd talán jövök.
Nem tudom.
Lehet.
Nem biztos.
Nehéz elszakadni.
Nem tudok.
Muszáj.
Mentem.
zsuzska30

Zsu Kép Már mész is :?:

Bridget szióka jól ébredtél?Ma mi a programod?

Kép
anyci

Kép
zsuzska30

Zsu ennyi dolgod van? :shock:Az előbbi kb.ilyen volt_
Szőke nő tanakodik:
-nem vagyok hülye
-de hülye vagyok
-nem nem vagyok hülye
-de nagyon hülye vagyok
-nem akkor se vagyok hülye
Ezt le is kopogom
-kop-kop-kop-
Ki az? :shock:
De hülye vagyok :!: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyci 2009.07.09 14:43-kor.

Kép
anyci

Zsu
Add meg a kordinatakat had csinaljak neked vonalzit 8)

Anyci
Mai iszonyat fejfajassal ebredtem de minden nap faj a fejem :roll: megyek Kép aztan meg telot kell neznem mert hetvegen kapok egyet 8) Aztan talan ha jo kedvemben leszek nekiallok vasalni :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget nem az átállás miatt fáj a fejed?Akkor jó szolizást és teló vásárlást :D Még mindig van mit vasalj? :shock: Nem akarnak elfogyni a ruhák :?:

Kép
anyci

Anyci
Koszi a szolit elvezni fogom marha jok itt egyszer voltam es mar barna vgyok jah 8000ft-ert(9perc) :shock:

Multkor levasaltam az ingeket de tegnap mostam igy most van megint :x na meg az en ruhaim is fel borond meg tele van nem volt erom levasalni :? :oops:

Fejem meg nem tom miert faj :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lányok!
Félholtra röhögtem magamat a vicceken Kép

Zsu, ez az elmenetel nagyon készen volt...

Milyen, sajnálom az elzáródádt. Ennyi műtétet hogyan szedtél össze ilyen rövid időn belül? :shock:

Anyci, köszi a dicsit, olvasgassátok csak a blogomat :D

Akik iwiw-en még nincsenek jelölve, dobjanak egy privit :)
Vendég

Bridget akkor azok full turbók lehetnek :shock: Annyi pénzért legyél is már barna,nem mint itthon amilyen gépek vannak :?
Vasalás majd meg lesz hiszen ráérsz legalább elfoglalod magad :wink:

Kép
anyci

Csibuc te is elő kerültél?Mi érdekeset csináltál ma?..vagy olvassam majd el a blogban? :D

Kép
anyci

Recon te drága gyermek hun vagy :?: :idea: :shock:

Kép
anyci

Csajok en is nem tom ki nem jelolt meg wiw-en de dobjon mar egy privit :oops:

Csibuc
En bevgyok jelolve igaz? :roll:

Anyci
Hat ez valami hiperdraga de mst talaltam egy masik helyet tegnap ahol meg 20.000ft-ert egy honapig mehetek annyiszor ahanyszor akarok es az ismim is hasznalhatja azaz apacska :wink: az azert jo biznisz foleg ha egy heten megyek 2szer :roll: Japoban is 3000-4000ft volt 20perc es nem volt olyan jo :roll: itt meg azert csak 9-10-12perc csak es jo szinem lesz 8) Bar lehet 2-3szor elmegyek es olyan barna leszek nem tudok tobbet menni akkor meg nincs ertelme a berletnek :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget most vegyél egy hónapra bérletet aztán utána meg csak amikor kopik a szín akkor menj,meg közben nézz még körbe mert lehet találsz még másikat is amelyik jobb.Hiszen itthon is így van,ahány szoli mindegyik más ár más szolgáltatás más minőség :wink: A bérlet maradékát meg használja el apácskád :D

Kép
anyci

Anyci: ma semmi érdekes nem történt, blogot még nem írtam és nem tudom, hogy lesz-e időm rá :roll:
Tennap otthon aludtam anyuéknál messziben, vidéken. Reggel visszaautóztam a fővárosba, dógoztam kicsit, elmentem nyelvtanár-nénihez, izzadtam a metrón a dög melegben, vigyorogtam a sunyi kollégáimra, barátnővel ebédeltem most meg azon filózok, hogy be kéne tennem a seggemet az autómba és haza kéne húzni a csíkot. Csakhogy éppen délutáni csúcs van meg kánikula, úgyhogy még gyűjtöm az erőt :S

Bridget: igen, megvagyunk egymásnak az iwiw-en :)
Ez a szoli-dolog jó drága ottan nálatok NYC-ben. Én életemben egyszer vettem bérletet, jó színem lett, de mivel elég sok az anyajegyem, így nem nagyon ajánlja a dokker :(
Vendég

Ti látjátok a vonalzikat nálam? Én nem :(
Vendég

Csibuc akkor mozgalamas napod volt,a kolléganőid meg levannak kaksizva :wink: Anyukádék hol laknak?
Akkor te is meg vagy áldva a pöttyeiddel mint én :roll: A párom szokta mondani már lehet játszani rajtam olyan összekötösdit :lol:
Én látom a vonalzid.

Kép
anyci

Anyci, anyuék Mosonmagyaróvár mellett laknak egy kicsiny faluban, amerre a madár se jár :-)
Jaja, pöttyök vannak, épp most kellene leszedetnem egy párat, mert nagyok, csúnyák és zavarnak... Megvárom az őszt aztán iránya bőrgyogyi.

Nem tom mér nem látom a vonalzikat, szerintem megint a rohadt bankbiztonsági előírások miatt letiltották ezeket az alkalmazásokat. Csak az a fura, hogy pl. a tiedfet meg bridget-ét simán látom, csak a sajátjaim helyén vannak fura x-ek :(

Hülye dolog ez a bankbiztonság, fórumozni meg mégis lehet. :roll:
Vendég

Nah lépek szerintem, hátha már nem oylan nagy a forgalom. 8)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?