Új privát üzeneted érkezett!

Alma: Köszi kellene a tea recept. rám férne egy tisztitó kúra. babatéma: MOst nem álltunk rá mert annyimindent intéztünk a házzal kapcsolatban. na meg kicsit vártam. Nem tudom mikro próbálkozunk lehet a jövő hónapban de még nem érzem , hogy jöhet a baba.Kicsit pihenek lelkileg.

Házunk: Jelentem tegnap teljesen kész lett. Le is van színezve. Ma a festők már takarítanak kint a kertben.
Kert: Már be is fűvesítettünk. hagytunk a festőknek egy sávot ott lekerítettk ha ma elmennek akkro azt a rész is befűvesitjük. Kertben vannak paradicsomok 10tő. tele nagy parikkal csak még zldek. van 15dd. paprikám, 2padlizsánom, 6db kolbásztököm. Ez egy kis rész a kertben ahol csináltam ilyen zöldséges kertet. Aztán van dísz nád ami már jó nagy még a régi házból hoztuk át. Van sok muskátlim meg Leanderem. NA meg van aranyesőm és babrózsám. Tehát teljsene olyan a kert mintha több éve itt laknánk hisz a régi házból átmentettem a növényeimet. Hálistennek nem sinylették meg az átültetést. Na meg van sziklakertünk jó nagy és a terasz mellet csináltunk egy kerti tavat. Szőkőkuttal, vizililommal meg aranyhalakkal. Nagyon szép látvány mi szeretjük. a másik házban is volt igaz ott nagyobb volt de ez is elég ami most van.
Szóval lassan már teljsene rend lesz. :):)

Kép
csucsu05

Helló!

Era, öröm ilyen jókat hallani! Érezzétek nagyon jól magatokat! A kert nagyon sokat számít ebben szerintem.

A tea recept:

60g borsmenta
30g medveszőlő
25g nyírfa
25 g zsurló
20g kamilla
20 g hársfa

Naponta 1,5 l. 1 l-hez kell 1-2 teáskanál. Így kicsit kevésnek tűnik. Lehet, h fél literhez kell 1-2 teáskanál. Majd megnézem újra. Mert a málnalevélből 2-2,5 dl-hez kell 1 tk.

Alma
f_alma

Sziasztok!

Jó hosszú napom volt. Volt benne jó is rossz is. A rosszat nem írom, de a jót igen. Most volt az évzáró a zenesuliban,és volt két tanítványom, abbahagyták a hegedülést pár éve. Testvérek. Most mind a ketten visszajönnek szeptemberben. Úgy örülök nekik. :D :D :D És nagyon jól esett, hogy számíthatok rájuk. Amikor a Bercike megszületett, még a kórházba is eljöttek meglátogatni. Szóval nagyon örültem nekik.

Era: Jaj, de szép lehet a kertetek. Meg a ház is.
Valóban sok időt igénybe vehetett, mire a régi növényeket átültettétek. De legalább a régi hangulat is ott van az új házban.
Nagyon szép lehet.
Kerti tó...hú, de klassz. :D
Nem tudom, én is mikor leszek kész második babára lelkileg.
Ha meg elkezdek tanítani.....De ha akkor készülök el, magammal fogok foglalkozni, és nem nézek másra. Megint belémgyalogoltak, kihasználnak, és érezzem kötelességemnek.( Na, csak leírtam a rosszat is.)
Megyek, mindenkinek puszi, jó éjszakát!
Sziasztok!
Ildi
brumm

Alma: Köszi a receptet.

Ildi: Az jó ha ilyen jó dolog történt veled. A rossz nem jó bár sajna a mai világban elkerülhetetlen. Mindig azokat bántják meg aki pont nem érdemli meg.
Ne is gondolj a rosszra csak a jóra.
Igaz pontosan nem írtad mi történt de gondolom a munkahelyen volt ez a rossz. Sőt biztos ott.
Sajnos az emberek nagyon szeretnek az embereken átgázolni. Irigységből vagy ki tudja.
Jajj erre van egy jó mondásom az Édesapukámtól tanultam mint utravaló:
"inkább legyen ezer irigyed mint egy aki sajnál!!"

Milyen igaza volt az Apumnak!

Nálatok is ilyen csúnya szeles idő van?
Medárdkor esett az eső remélem nem lesz 40napig ilyen rossz idő?

Puszi: Era

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Ma is megvolt a kilométermennyiségünk. Voltunk Békés megyében, meg vissza. Ebédeltünk egy jót anyósoméknál.
Era: Munkahelyi kavar volt, de már nem érdekes. Az ilyen beíratkozáskor már mindenkinek tele van a hócipője, és van ilyen-olyan surlódás. De egyébként meg jó volt a kollégákkal találkozni.
Jó mondást írtál. Én is ismerem, és igaz is.
Nálunk most este kezdett el esni az eső, de olyan borongós volt egész nap az idő. Remélem, hogy nem fog esni 40 napig, mert a Balatonnál nem fog jól esni nekünk túlzottan, ha zuhog, és hideg lesz. 25-én megyünk.
Ja, még az jutott eszembe, hogy majd a nyáron egyszer felmegyünk az Állatkertbe Pestre. Régebben beszéltük, hogy esetleg találkoznánk. Ha majd megyünk, akkor szólok jó? De szerintem Júliusban lesz belőle valami.

Többieknek is pussz! Írjatok, ha netközelben vagytok.
Sziasztok!
Ildi
brumm

Ildi: Jó ötlet az állatkert. Képzeld mi azóta sem voltunk mert mindig volt valami munka aház körül. Na akkor nem is megyünk mert akkor iyg lesz egy okkal több, hogy elmenjünk ha ti is jöttök.

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Sehol senki??????
Mindenki nyaral?
Era: Akkor feltétlen megbeszéljük az Állatkertes kirándulást. De Júniusban biztos nem jön össze, júliusban valószínű.

Többiek? Merre jártok????,

A héten mennem kell szülői értekezletre az oviba. Izgalommal nézek elébe. Még nem voltam ilyen helyen.Gondolom, jó sok pénzt kell otthagyni.

Sziasztok!
Írjatok!!!
Ildi
brumm

Ildi: Oké a június nekem sem jó de a többi igen. :)
Egyeztetünk akkor előtte:)
Jó szülőit :)

Kép
csucsu05

Helló!

Hát, én majd csak aug. végén nyaralok.

Most vagyok a ciklusom végén, és igyekszem erről elfeledkezni. 27. napon vagyok, még magas a hőm. Megfigyeltem, h mielőtt megjön, lemegyjó pár tized fokot.

Holnap megyek nőgyogyihoz. A barátnőm ajánlotta, és meglepődve vettem észre, hogy a doki természetgyógyász is, és szimpi neki a háborítatlan szülés, illetve fontosnak találja az anya magzat kapcsolatot is. Talán egy normális orvos!!!! :-)
Azért kicsit izgulok. Sztk-ba megyek, kiváncsi vagyok mennyit kell várni. Úgy készülök, h egy órát minimum.

Ildi, milyen volt a szülői?

Jenny, hogy vagy? Hogy álltok a baba-projekttel? Úgy érzem, nem szívesen beszélsz/írsz róla.

Férjeitek nézik a foci EB-t?

Az én mh-emen is van feszültség, nagyon inkorrektek voltak: közölték, h rosszul volt a szerződésem megogalmazva (ketten nézték át!) és még beleírtak vmit, ami kötelesség nekem, de kicsivel több pénz is. Hosszas utánajárás után úgy döntöttem, h kapják be, egy kis megjegyzésen kívül nem szólok, de tudomást sem veszek róla. Még inkább elkezdek munkáűt keresni, ahol az lehet aki vagyok! :-) csak annyira nehezen megy. biztosan a baba miatt is: mert igazából nem új mh-t szeretnék...

Alma
f_alma

Era, majd számolj be hogy milyen a tea. Iszod már?
f_alma

Alma: bevallom még nem vettem meg. Most még nem jutottam el olyan boltba ahol beszerezhetném a hozzávalókat. Na de ami késik nem múllik:)

Az én férjem nézi az EB-t. Néha 3tv is:)
Vége lehetne már.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Alma: Szülői holnap lesz. Majd beszámolok. :D
Férjem nézi a focit, de nem mindig. Van amikor belealszik, van, hogy végignézi. Engem nem idegesít, mert ha nézi is, mi a Bercussal játszunk valamit,( társasjáték, lego...) és legalább együtt vagyunk addig is.
Merthogy foci közben érdekes módon lehet szólni a férjemhez, nemúgy mondjuk, ha Lost-ot nézne. Na, én attól vagyok kiakadva inkább.
Szorítok az orvoshoz. Nagyon kíváncsi leszek,milyennek látod majd a találkozás után.Amit eddig leírtál róla, jól hangzik nagyon.

Era: Nektek be kellett íratni Szabinát az oviba, vagy majd ha betölti a hármat? Mi van olyankor, ha a gyermek télen tölti a hármat?Bölcsibe irányítják, vagy oviba? Mert itt nálunk olyan érdekes dolgokat hallani, hogy nagy szemekkel csodálkozok csak, és örülhetek, hogy a gyerekem kapásból felvették.

Jenny, Ági? Mi újság felétek????

Megyek írjatok. Benézek, de mostanában olyan lehangoló, hogy alig járunk erre. :(
De biztosan mindenkinek sok a dolga.
Sziasztok! Szép napot, bár erre elég borongós.
Ildi
brumm

Ildi: A Szabinát hiába az év végén tölti a 3-at be kellet iratni. Na még nem tudjuk, hogy felvették e. Mert itt várólista van ám. De bölcsi viszont nincs mert állitólag nem volt rá igény és az Önkormányzat eladta. Persze sok gyerek van mindenki fel van háborodva. Csak azt nem tudom mi van ha nem veszik fel a gyereket oviba? Mert ez a nagy gyes sem fog akkor már járni. Kész csőd ez ami itt van Magyarországon amúgy.

Kép
csucsu05

Era: Épp ez az.
Nálunk aki júni végén született, azt első körön elutasították, fellebbezéssel bent van. Az őszieket a város másik végébe vették fel. Nem tudom, hogy viszik-e oda. Annyi ovit bezártak, hogy most meg valami 400-zal több gyerek jelentkezett, mint várták.
Egyébként azt nem tudom én sem, hogy mit csinál az a szülő, akinek menni kell dolgozni, de a gyerekét nem vették fel oviba. :evil: Magánovit keres? Már azon gondolkodtam, kéne egyet nyitni. Barátnőmék próbálták, csak annyi mindennek kell megfelelni, hogy nem vágtak bele.
Bocsi az off-ért.
brumm

Ildi: Igen itt is zóba került, hogy valaki nyit mondjuk nem ovit hanem bölcsit. De nagyon macerás.
Most mi is várunk mi lesz. Remélem felveszik mert nem tudom, hogy gondolják, hogy decembertől szeptemberig levegőből fogunk élni.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Alma, igen, jól érzed, nem szívesen foglalkozom már a baba-projekttel...
A ciklusom teljesen összezavarodott. Meg én is...
21. napomon vagyok, de asszem még nem volt pé-m. :shock:
17.napon pozitív volt az ovutesztem, de a hőm továbbra is a béka segge alatt van. Fogalmam nincs, hány napos ciklusra számíthatok, ezentúl mikor kell együtt lennünk, mikorra várjam a pirit...semmit nem tudok már. Peteérés nélkül meg nem lesz baba.
Valami a műtéttel elromlott bennem. Azelőtt óramű pontosságú ciklusom volt,28 napos, és 14.-15. napi pé.-vel.
El vagyok keseredve, de nagyon. Azért nem is írok mostanában. Bár rajtatok kívül nem is nagyon hiányol senki, szal nincs lelkiismeretfurim, hogy nem jövök.
Remélem veletek minden oké!

Kép
jenny29
Mór

Jenny: Ilyenkor állítólag összekavarodhat az ember működése, idő kell, amikorra visszaáll. Lesz ott peteérés.( Ha most nem volt, jövő hónapban lesz duplán. Jönnek az ikrek. :wink: ) Én úgy gondolom, hogy ez természetes. Szerintem most ne foglalkozz a hőméréssel, meg ilyesmivel, legyetek együtt akkor, amikor jól esik. Szerintem olyankor talál bele legjobban az ember. :wink: Mondjuk ez csak az én véleményem, és nem is vagyok okos, de ne szomorkodj, mert ilyentől nem romlik el az emberben semmi teljesen. Szerintem csak rövid ideig kavarodik össze.
És hiányolunk nagyon :D , gyere!!!!!!!!!!
brumm

jenny: Én a hőre nagyons okat nem alapozok. Az még a dokim szerint sem biztos soha. Hidd el, hogy ha a kicsit a ciklusod ki is tolodott akkor is össze jöhet az a baba. Szeritnem ne is nézd a hődet hanem csak szeressétek a pároddal egymást. Meglátod te leszel a legjobban meglepődve majd ha a teszted pozítív lesz . Mert régen sem néztek a nők semmit mégis összejött a baba. Én hiszek abban, ha két ember szereti egymást és szeretne babát akkor meg is lesz az eredménye. Ne izgulj és ne butáskodj, hogy ritlábban jössz. Most ez tudom nehéz időszak de foglak én még emlékesztetni erre, hogy nem hitted el, hogy lesz babád. Majd ha éjjel többször felkelsz a baba miatt majd írom, hogy volt idő mikor nem hitted el hogy ez megtörténik.
Csajszi: fel a fejjel és nem feladni!!!!
Meglátod még a nyár folymaán babás leszel:) Csakoptimistának kell lenni.
Szóval nyugi én boszorklány vagyok ám:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Ja, még Jennynek eszembe jutott, ahogy Era írta, hogy a hőmérő alapján nekem se kéne, hogy gyerekem legyen, mert az ébredési hőm sosem volt magasabb. És mégis van egy háromévesem. :D
Mondjuk utána meg hőemelkedésem volt sokáig, kezeltek a semmiért, mert nem tudták, hogy tehességkor természetes. :evil: De ez más kérdés.
Szóval fel a fejjel, én is azt mondom mégegyszer.

Alma: Milyen volt a dokinál???
Era: Rakjál képet a lakásról légysziiiii!!! :D
Ági? HOgy van a kismama??? :D

Sziasztok!
Ildi
brumm

Sziasztok!

Jaj lányok, olyan aranyosak vagytok! :cry:
Kicsit magam alatt vagyok pár hete, de majd elmúlik. Próbálok a nyaralásunkra összpontosítani, meg a terveinkre, de a rohadt bank is áthúzza a számításainkat.Le akarjuk zárni a hitelünket, kifizetni, de február óta nem hajlandóak kiadni a végösszeget, amit ki akarnánk egyenlíteni. Volt már 2 ügyintézőnk, faxoltam már legalább 3* a kérvényt, befizettük a kiállítás díját, és semmi. Ha mi nem hívjuk őket, nem keresnek. Azt mondogatják, legyünk türelemmel... :shock:
De amíg nincs lezárva, addig lakáshitelt sem tudunk felvenni, pedig el szeretnénk költözni kertesbe. A panel árából meg rittyentenénk egy esküvőt is. De így azt sem tudjuk eladni. Ez egy ördögi kör, nagyon ki vagyok rájuk akadva.
Remélem veletek minden oké! Holnapután megyek anyuékkal Szentendrére, a skanzenbe bulizni egész nap. Rengeteg program lesz, nagyon várom már!
Nektek szép hétvégét, ha addig nem jönnék, mindenkit puszilok!

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Jenny, sajnálom a szomorúságod! :-( a hő+pe-hez: nekem is ez volt egy hónapja: az LH tesztem egyértelműen pozitív, de a hőm csak 1 héttel később emelkedett meg.
Tényleg elkeserítő lehet, h így összekavarodott az eddig biztos rendszer, de én is azt mondom, adj időt. Sőt, nem kell nagyon pontosnak lennie, hiszen sokan esnek teherbe így is. Talán nem is ettől függ. :-)

Én nem tudok már lelkesedni, és ezt a férjem is észre vette. Ma vagyok a 29. napon, és megörültem, mert volt valami nyálkám ma (nem szokott), de olvastam, h az sem "jel". Én már nem értem az egészet!!!!

Köszi a kérdést Ildi, a doki sajnos elég kiábrándító volt. Nagyon lekesedtem, de a szemembe sem nézett, amikor elmondtam miért jöttem. Így elég nehéz normális emberi kapcsolatot kialakítani. Azt hittem ez a doki más, természetes dolgok fontosakneki: csak nem értem, h az emberi kapcsolatokat kiiktatná? Mindegy, legalább ingyen volt.

Ma voltam vérvételen:prolaktin, progeszteron. Egy óra várakozás után derült ki a helyi redelőben, hogy itt ilyet nem vesznek fel többokból sem! :evil: Erre átcaplattam oda, ahol a doki a beutalót írta. Gondoltam munka előtt - késében voltam- megkérdezem, h itt ez oké-e. Mert a másik helyen két papírra kellett volna írni a két hormont!hrrrr :(
És csodák csodája, a sorom kivárása után mondam a nőcinek, h csak kérdezek, mert sietek munkába, mondta, h megcsinálják, majd előre vesznek, és bevitt soron kívül. hihetetlen! Olyan rendes volt, és igazán megköszönni se tudtam! :( egy csomóan voltak, amúgy, és csúnyán néztek, de lepergett. Nem is heszem el, h ilyen van még! Így is elkéstem a melóból, de szerencsére a főnököm ne firtatta miért. Hát most nehéz bő egy hetem lesz, mire az eredmény meglesz.

Igyekszem írni, de ti is írjatok ám!
Jó pihit, bulit!

Csók,
Alma
f_alma

Jenny: Hova mentek nyaralni?
Milyne banknál nem tudod ennyi idő alatt kifizetnia hitelt? Hisz örülniük kéne , hogy vissza fizeted nekik ez pénz és nem járnak rosszul. nekünk 2nap alatt minden el volt intézve mikor a régi háznál vissza fizettük mosta hitelt. 50ezer volt, hoyg a hitelt vissza fizethettük ez a baki költség. 1,2Milliót fizettünk vissza 3év alatt (4Milliót vettünk fel anno) És mikro ki kellet fizetni 3,6 milliót kellet. tehát a bank nem kevesett kerestt rajtunk. Rablók!!!!
Mi a K& H banknál voltunk anno. Ja és a 2napban benne volt, hogy a földhivatalban elintézték , hogy levegyél a jelzálogot a házról. Mi tart ennyi időbe a ti bankotoknak?
Nem is értem.
A fő, hogy hétvégén viszont jó kis programod lesz. Meglátod most már rád fog kacsintani a szerencse:) :)

Alma: Akkor nem fogsz ehez a dokihoz járni? De miért nem nézett rád? Mit csinált közben? Mondjuk ez lenne a minimum, hogy beszéd közben rád néz.
Olyan nehéz jó dokit találni.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Jenny: Bankkal mi pont így jártunk másfél éve. Megjegyeztük, hogy hol nem kell felvenni legközelebb hitelt. :evil: Nagyon rugalmatlanok tudnak lenni.
Mikor mentek nyaralni? Mi is megyünk nyaralni a jövő héten. Remélem jó lesz az idő.
Jó skanzenozást a hétvégére! :D
Alma: Ne szomorkodj Te sem. Ha azt vesszük bármi lehet jel is, meg nem is. Nem vagyunk egyformák. (Szerintem nálam is volt hasonló nyálka. Sőt biztos is.)
Sajnálom, hogy a doki ilyen volt. Lehet, hogy magánrendelésen másként viselkedik? Van olyan. Legalább szereztél egy tapasztalattal többet. :roll:
Vérvétel eredményhez meg megy a drukk. Na, ezt a várakozást nagyon utálom.

Voltam szülőin.
Abba a csoportba került a Bercus, amelyiket választottuk, sőt még a kis barátnő is. Kértük, hogy egy napon kezdhessük beszoktatni őket, mert legalább ismerik egymást. No, ez pont az a nap, amikor én is dolgozni kezdek. Csak ugye én délután megyek majd.
Kérnek bizonyos dolgokat, de nem kellett eddig nagy összeget otthagyni.
Nagyon kedvesek az óvónénik.Remélem, rendben megy majd minden. Csak az én anyás gyermekem majd hogy fog beszokni???
Nagyon félek tőle,pedig nem kéne, mert annál rosszabb. :oops: :cry:
Ja, és gomba lesz a jelünk. :D

Era? MI újság Felétek?

Sziasztok!
Majd jövök!
Ildi
brumm

Era megelőzött. :D
A K&H rugalmas bank, akitől mi vettük a házat az is onnan intézte a kölcsön, két nap alatt lezajlot náluk is. Mi az FHB-nál szívtunk, kíváncsi vagyok Jennyéknek honnan van a kölcsön.
brumm

Jennyéknek lehet az OTP nél van. Azt hallottam az nagyon bonyolult.
Egy biztos a bankok mindig jól járnak. Ezért hirdetik annyira a tv-ben is a hiteleket. Hisz ezek nekik nagy üzlet. Van egy rokonunk ő az ING banknál van. A banktól kapja a jutalékot. Volt olyan hitel ami után 700ezer Ft jutalékot kapott. Szóval nekik ez nagy üzlet.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Ma vásároltunk ezt azt. Biztosan offolok megint, ezért bocs.
Főleg a gyakorló anyukákhoz a kérdés. (Era, Ági), de többiekhez is azért.
Oviba kell tornacipő. Eddig mindig odafigyeltem, hogy milyen cipőt adok a Bercike lábára.(Nagyon sok olyan kisgyerek van az ismerősök,rokonok között, ahol nagyon csúnyán eldeformálódott a láb mindenféle olcsó cipők miatt. Most nem győzik ortopédiára hordani őket.) Kinyomoztam, hogy hol, milyen, mennyibe kerül, mért jó, eddig cipőből próbáltam mindig a legjobbakat venni.... Most nagyon nem akarok pár száz forintos kínai vackot ráadni a gyerekre még heti egy-két alkalommal sem. Viszont bármi másnak nincs semmi tornacipő kinézete. A méregdrága Adidas, meg Nike megint nem kéne. Mindenképp olyat szeretnék, aminek legalább a szára magasabb, legalább egy kicsit tartsa a bokáját.
Találtam is egy Elephanten-t ma, azt sem túl olcsó,középáron van, valami vászon féle,hasonlít a tornacipő anyagra, de legalább a talpa normális, és kicsit magasabb a szára, tépőzáras, ami mondjuk nem utolsó szempont. Legalább önállóan fel tudja venni.
Csak kicsit a tépőzár miatt szobacipő kinézete van.
Most jön a kérdés: Szerintetek jó ez oviba tornacipőnek? Focizó elefát van ráhímezve egyébként az orrára.
Bocsánat a hosszú Off-ért, de olyanokat dilemmázok néhány dologban tegnap óta, hogy öröm nézni.
brumm

Ez hamarabb elküldődött.
Még el akartam köszönni.
Sziasztok! Szép napot!
Ildi
brumm

Sziasztok!

Era, nem tudom miért nem nézett rám a doki. Az asztalt vagy a kezét bámulta, talán még nagyot sóhajtott is, mintah tök nem érdekelném. Én azt gondolom, h egy doki is ember, és ne azért figyeljen rám dupla ennyi időért, ha 5-10 ezret fizetek neki. Sztk-t sem ingyen csinálja, és nagyon sok ember van, aki napi 8 óráért kap ennyit, és nem heti 8 óráért. (lehet, h nem tudom jól mennyit rendel, mennyi fizuért, ezért ha nincs igazam, visszavonom a vádat)

Ildi, hajrá az ovis projekthez :)
Már nem is vagyok biztos ebben a nyálkában, viszont a hőm 37,0 volt ma reggel, bár későn feküdtem le, és iszogattam is este. Háát, kíváncsi vagyok mi lesz holnap reggel. :? nem akarom beleélni magam.

Jenny, majd számolj be aSkanzenről, mi is gondolkoztunk, h kimegyünk, mert van kölcsön kocsink:) de aztán mégsem mentünk. Sőt a múzeumok éjszakáját is kihagytuk.

Remélem jól telik a hétvégétek!

Alma
f_alma

Elfelejtettem: nektek nincs bajotok a babnettel mostanában? Pár napja elég sokat kell küzdenem, h betöltsön.
f_alma

Ildi: szerintem ha a cipőben van harántemelő és a talpa nem az a merev akkor jó lesz azoviba. A tépőzár meg jó ötlet hisz akkor saját maga is fel tudja venni a cipőt. Szabina is a tépőzáras cipőket felveszi egyedül. Én cipő vásárlásakor szigorúan a harántemelőt nézem. Már a magas szárat nem nézem hisz az szerintem akkor fontos mikor a gyerek kezd járni, hogy tartania kell a lábát valaminek. Ami fontos, hogy a cipő talpa ne legyen nagyon kemény és merev. De ha nem jó a meglátásom akkor segitsetek szivesen veszem az öteteket én is.

Alma: Nekem is volt gondom mert néha nehezen jött be bár bevllom nekünk a netünk vacakol szerintem mert más is nehezen jött be. Kész csoda, hogy ma tudok irni.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Hát, eltaláltátok, az FHB-nál van a kölcsön. Párom még az előző élettársával vette fel a kölcsönt, úgyhogy én csak belecsöppentem, nem tudok semmit sem intézni. Mindenkit óva intek ezektől, mert egy rohadék banda!
Pedig most ajánlottak ismerősök 10 millióért egy házat, tégla, nagy kerttel, jó állapotban, és még lehet is alkudni. :(
De le fogunk erről is csúszni...

A skanzen irtó jó volt, rengetegen voltak, de nagyon jók voltak a műsorok. Nekem az Irigy hónaljmirigy koncert tetszett a legjobban! Tök jó fejek a fiúk, és nagyon jópofa dolgokat adtak elő. Sokat röhögtünk. Ja és taliztam a Benke Laci bácsival is ( a szakács)és készült vele közös fotó. :lol:

Bár nekem nincs babóm, de én is amellett vagyok, hogy inkább kiadnék több pénzt, csak nehogy eldeformálódjon a lábacskája. Apa már nézegeti a miniatűr Nike cipőket. :lol:

Jaj, délutános vagyok....tegnap napon 48 fokot mértek a biztonsági őrök, bent 30,5 volt a legmagasabb. 2 venti ment mellettem, de csak akkor ért valamit, mikor mellette álltam. Testpermet megy ezerrel egész délután, néha lemosakszom, de iszonyú, embertpróbáló így dolgozni. Klíma persze csak az irodistáknak jár, mert a nagy ücsörgésben meg lehet ám izzadni... :evil:

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Era:Köszönöm a cipősvéleményt. Vettem végül egyet, illetve azt, amit kinéztem. A talpa jó, és nem kemény. Ez lesz, és kész.
Én már egyébként kipróbáltam sokféle cipőt, és rájöttem, hogy melyik fajtát szeretem, de ez a tornaciő dolog megfogott. :oops: Mindegy.

Jenny: Hidd el az Fhb-nál, ha nem utólag csöppensz bele a történetbe, akkor sem tudsz intézni semmit. :evil: Csigalassúak. Előbb elbírálják, hogy előtörleszthetsz-e, aztán új közjegyzői okirat, aztán majd kapsz lehetőséget a fizetésre. Nálunk két hónap volt. Addig is fizettük a törlesztőrészletet, és többet kellett fizetni a végén, mint amit két hónappal előtte mondtak. Pedig akkor is beleszámolták a hozzájáró kezelési költségeket is. És forintalapú kölcsönünk volt. :evil:
Egyébként Szerintem nem feltétlen kell lemaradni a házikóról emiatt.Ha ügyvédnél valami szerződést írattok,( közösen elmentek az eladóval) akkor meg lehet ezt csinálni. Mi is akkor intéztük az egészet, amikor az ügyvédnél leraktuk a foglalót. Szegény tulajdonos meg csak várt. De türelmes volt. :D
Jó lehetett a skanzen. :D
Nagyon meleg van tényleg. Nehéz lehet Nektek a munkahelyen ilyen időben.
Alma, Ági: Pussz! Gyertek!!!!

Lányok 6 napra eltűnök, megyünk a Balatonra. Remélem jó időnk lesz, és rendben lesz minden.
Mindenkinek szép napot, hetet, minden jót, sziasztok!
Ildi
brumm

Ildi: Jó pihenést a balcsin legyen szépidőtők és érezzétek jól magatokat:)

Jenny: nehogy már lecsússzatok a házról ha ilyen jó. Alkudjatok és mondjátok meg valmennyit várni kell de hogy ne adják el fizetteli szándékra pénzt. A hivatalos neve: vételi szándéknyilatkozat. Ezzel erősititek meg, hogy kell a ház csak várnotok kell a foglalóig. Ez az összeg jellképes de igy a tulaj tudja komolyan gondoljátok a vételt. Mi is igy vettünk a házat. Meg igy is adtuk el. Az összeg amit vételi szándékként leadtuk 100ezer ft volt. Bármi közbe is jön netán elbuknátok az mégsem egy olyan nagy összeg mintha foglalót bukna el valaki.
Nem jó ötlet?

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Mi hál'Istennek nem az FHB-nál vettünk fel hitelt, többek közöt, mert ott kellett a legtöbbet várni, és alig van bankfiókjuk (nyilván ezért lassúak). De jó a PR-juk, igaz nyuszó-muszó? :-)
Hajrá, és kitartás!

Bár egyszer sem voltam laptetős, de vasárnap zebrás lett a tesztem:-) és hétfőn is! El sem hiszem lányok! Remélem belelkesedtek a hírre, és neki láttok a projektnek! (ha már ez a topic neve is)
Én rohadtul nem vagyok a tudatában, egyáltalán nem érzek semmit. Kicsi hasfájás, mint menzikor (de sokkal enyhébb), és ami új: húzódik a hasam. És félek is egy kicsit.

Ildi, ha még olvasod, hó nyaralást, pihenést!!!!

Jenny, mit dolgozol?

Üdv Mindenkinek!
Alma
f_alma

Sziasztok!

Bekukkantottam, és nem hiába!!!
Gratulálok Alma, de nagyon!!!És nagyon örülök. :D :D :D
Végre igazi jó hír!!!!
Ne félj!!(Bár én is azt csináltam a kezdetektől kezdve, :oops: de minden jól alakult.)

NO, megyek aludni.
Köszönöm a jókívánságokat, már nem jövök, csak a nyaralás után.
Sziasztok!
Ildi
brumm

Sziasztok!

Alma, ez tök jó!!!! Nagyon örülök, és gratulálok nektek!!!!
Végre valaki folytatta itt is a sort. :lol:
Ildi, nagyon kellemes nyaralást kívánok!
Mi majd augusztus közepe táján megyünk a Mátrába pihizni egy hétre. Már régi vágyunk volt egy hegyvidéki vakáció. Nagyon várom már.

Alma, minőségellenőr vagyok egy helyi cégnél. Magyarán meós. :lol:
Csak kinőttük a főépületet, és a mi részlegünket egy másik helyre tették, ahol az épület finoman szólva nem áll a tökély csúcsán. :?
Tegnap pl. cunami volt, és orrán-száján ömlött be a vízelvezetőkön a víz. Futkostunk, mint a mérgezett egerek, menekítettük a mappákat, az origi dobozokat, hogy ne ázzanak el az anyagok. Bérlik ezt az épületet egy pasitól, jöttek is este felmérni, milyen károk keletkeztek. Mondtam, hogy én ide be sem engednék embereket, mivel a 400 V-os áramosszekrény is tócsában állt...
Ági, mi van veled? Olyan rég nem jelentkeztél...És Era? Máshol meg lehet téged találni? Mert akkor olvasok rólad ott.

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Először is puszi mindenkinek...Ne haragudjatok hogy sokáig nem voltam de mostanra lett jó a gépünk és házhitelt is kellett intéznünk.
Hál Istennek meg is kaptuk.Pont az FHB -nál nekünk 8 nap alatt lezajlott az egész hitelelbírálás igaz ügyintéző segítségével és már ki is fizették...Az egész 2 hét alatt lement.Ráadásul nincs értékbecslési díj sem ügyintézői most...
Szóval végre miénk lett a ház.
A pici szépen fejlődik már 290 gramm.Sokat mocorog most voltunk a 20 hetes uh-on.Kicsit elvagyok kenődve mert a 121 hetes uh-on látta a doki hogy fiú de azóta nem mutatta meg magát most is keresztbe volt a lába és nem láttuk.Remélem tényleg kisfiú lesz...A hasam hegyes Ágikával sokkal kerekebb volt.Félidőre elmúltak a rosszuléttek eddig 4 kilót fogytam hízni nem híztam...De a pici szépen fejlődik a meleget viszont rosszul viselem.
Era Ildi ALma mindenkinek puszi Jenny örülök hogy hioányoltál jajj és Alma gratulálok, remélem megkezdted a sort!!!!!!!!!!És a többiek követnek téged .Most mennem kell puszi nektek:Ági
angelo2

Helló!

Ági, de jó, hogy írtál! Jó hallani felőled! Gyere gyakrabban!

Ti fel tudtátok fogni, hogy babátok van? Én annyira nem , és már ettől parázok. A hasam feszülget, de igazából olyan mint egy hete. Talán félek attól, hogy túlságosan kötődjek hozzá.

Ti mikor mentetek el dokihoz?

Én is nagyon remélem, hogy a sort kezdtem meg, mert így nagyon egyedül fogom érezni magam itt. :-( és nem is írnék szívesen a nehézségeimről, nehogy rosszul essen Nektek!

Alma
f_alma

Sziasztok!

Era, ez a szándék nyilatkozat jó ötlet, de előreláthatólag fogalmunk sincs, mikorra akarják kiadni a papírt. Lehet, hogy ebben az évben már nem is? :shock: Szóval egy háztulajt sem szeretnék kellemetlen helyzetbe hozni, hogy ránk kelljen várni, hátha neki is sürgős a pénz. Amúgy nem tudjátok, jogilag ez törvényes, hogy február óta nem hajlandóak kiadni a papírt az egyenlegünkről? Mit lehet tenni ilyenkor, hogy sürgessük, gondolok pl. ügyvédre...
Ági, örülök, hogy jöttél! Gondoltam, hogy ha kölcsön felvételről van szó az FHB-nál, akkor gyorsak, csak mi vissza akarjuk fizetni a tartozásunkat, és így kamatoktól esnek el, ezért szivatnak minket.
:(
Alma, nekem a sikeres hónapban a pé-től végig fájt a jobb petefészkem. Hányingerem nem igazán volt, ja meg a cicim fájt, meg volt keményedve. Én 6 hetesen voltam először dokinál, hogy kiszűrjék, nem méhenkívüli-e. Amúgy van, aki 8-9 hetesen megy, mert akkor már látni, hogy dobog a szíve. Ne parázz!!!Sajnos a rosszba nem tudunk beleavatkozni. Ha itt akar hagyni, úgyis elmegy. De neked nem fog!!!!Légy boldog kismami, és örülj a picikédnek!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Jenny, miért gondoltad, h méhen kívüli? Fájt, véreztél? Én is filózom nem kellen-e megnézetni, de húzom-halasztom a dolgot. Ráadásul a doki rendelője, akihez be akartam jelentkezni, nem reagál sem a telefonra, és a mail is visszajön.
A petefészkemet én is érzem.

Akkor folyton eszel, iszol valamit? :D nem igazán tudom mit csinálhatsz nap-mint nap. :roll:

Képzeljétek, írtam a 2009 márciusi topicba, de nem érzem otthon magam, mint itt. Ott annyira pörögnek, h nem tudom követni az eseményeket, a neveket... meg különben is.

Alma
f_alma

Sziasztok!

Alma, nem véreztem, csak ha későn veszik észre a méhenkívülit, szétrepeszti a baba a petevezetődet. Szegény Era is így járt. Korán azért szoktak menni, hogy az orvos megállapíthassa, hogy méhen belül van-e.

A munkára kérdezted, hogy eszem-e folyton? Sajna nem, én nem a Kitkat minőségellenőre vagyok, mint a reklámban. :lol:
A mi cégünk kocsikba gyárt kábelkötegeket. Minden, ami ezek összeszereléséhez kell, az alapanyagok, az rajtunk megy át. Csatlakozó házak, saruk, gumidugók, szigetelőszalagok, stb.
Szóval nem olyan jó ám, mint egy csokiellenőrnek. :)

Amúgy belenéztem a márciusi babás topicba, és sztem aranyosak, már a fogadtatás is tetszett, ahogy kezdték a régiek.
Sajna én arról már lecsúsztam, ma reggel nega lett a terhességi teszt. 30. napom, piri még nincs, de már nagyon fáj a hasam, szóval jönni fog az. Ez van. Megint sirdogálás Apa mellkasán, aztán megy tovább a nap...
Hétvégén nem leszek, mert Pestre megyünk párom tesójáékhoz, úgyhogy mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!!!!

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Jenny, nagyon sajnálom, hogy sikertelen volt ez a hónapotok :-( viszont ha megjön, következik az új lehetőség! :D

Ha kocsik alaktrészeit ellenőrzöd, akkor legalább nem hízol. :-) bár, nekem nem kell ahhoz csokiakat kóstolgatnom, h hízzak. Pár hónapja heti 2x jártam tornázni, és most megmértem magam: semmit sem fogytam! Remélem a +fél, 1 kg már a baba miatt van.

Era, te hogy vagy mostanában? Nem sokat beszélsz magadról. Ti már próbálkoztok? Szabina megy oviba végül szeptembertől?

Üdv,
Alma
f_alma

Sziasztok!

Megérkeztünk. :D
Jó volt a nyaralás, de minden évben tanulunk valamit, hogy jövőre miben legyen más.
De jó volt, bár hazajönni mindig mégjobb. :D

Ági: De jó olvasni Rólad.
Eszembe jutottál, mert a sógornőm egész terhesség alatt nem hízott egy kilót sem. Mondjuk a kezdősúlya megvolt.
A baba meg szépen fejlődött, és a múlt héten megszületett.

Alma: Ha kismamik vagyunk, ha nem, kérdezz bármit, mesélj, mi van Veled. Részemről biztosan nem esik rosszul, hogy beszélsz Magatokról. Sőt, örülök neki.
Bercussal 7 hetesen voltam dokinál először. Legutóbbi babánál, aki elment, 5 hét után néhány nappal. Ha nincs gond, elég később menni, de ugye nem látunk magunkba, hogy van-e valami, azért szoktak hamarabb menni dokihoz.
Most nem is tudom, hogy mikor mennék.

Jenny:
A hegyvidéki nyaralás is nagyon jó. Biztos szuper lesz. :D
Munkahelyi cunami. :shock: Nem semmi.
Én biztosan beszélnék a ház tulajdonosával, hogy mi a helyzet, hogy egyébként érdekelne Benneteket, és majd megmondja, mennyire sürgős neki a pénz. Lehet, hogy nem is sürgős annyira, viszonyt örül, hogy ti biztos vevők lesztek, és nem kell tovább árulnia a házat. Nem lehet tudni.

Era???? Veled mi van?????Tessék jönni!!!!!!

Sziasztok, majd jelentkezek.
:D
Szép napot!
Ildi
brumm

Itt vagyok!

Alma: Hatalmas gratula!!!! Nagyon jó hírt írtál ám:) Ne tessék félni nem lesz baj és nemis baj ha te most el sem hiszed még hisz van rá 9hónapod, hogy elhidd anyuka vagy:)
És mert most mi még nem követtünk eddig azért irják meg mindent hisz jóban rosszban együtt kell lenni. És ha a jó hír van többségben az a jó:) :)

Ági: De jó , hogy jöttél. nagyon hiányoltunk ám. remélem mostmár sürübben jössz felénk hisz ha a kicsi megszületik nem igen lesz több időd.

Jenny: Én a hleyedben nem ügyvédhez fordulnék hanem bemennék a bankba és addig nem jönnék el mig nem intézik ezt el. Hisz már igy is túl sokat várakoztattak.
Hivd a bank vezetőt ki és tegyél panaszt. Hidd el meglesz az eredménye. Mert igy fizetitek a hitelt kamatostul minden hónapban. És szerintem 30napnál tovább nemigen huthatták volna ezt. Nekünk a K&h nál 2nap volt a vissza fizetéssel együtt is.
tehát mostmár verd ki a balhét.
A pirit ha megjött valóban sajnálom. De hidd el egyszer ránk is sor fog kerülni:)

Rólunk: Hulla vagyok!! Hétvégén 3napot itt volt a tesóm a családjával. 2gyerek plusz a Szabinám hát sok volt. Egyik nap bográcsoztunk a másik nap grilleztünk. Jó volt összeségében de bevallom mikor hazamentek hát kicsit a csend öröm volt nekem.
Szombaton kaptuk meg a papirt , hogy a Szabinát felvették az oviba. Jelentem a bambi csoportba fog járni. Mikor elolvastam a levelet ahogy megírták a könnyem is kijött hisz az én kislányom már ovis lesz decembertől. Hogy eltelt az idő.
Szerdán már szülőire kell mennünk. Augusztus végén pedig a két ovónéni jön majd családlátogatásra.
Szóval zajlik az élet. Nekem amúgy egy hete múlt el a menism a műtét óta a 2.dik volt. Innentől nem védekezünk meglátjuk mit hoz a jövő.

Kép
csucsu05

Hahó!

Jenny: Még az jutott eszembe, arról amit Era írt, Hogy mi is próbáltunk mindent elkövetni, hogy minél hamarabb végére jussunk a törlesztésnek, és nem sikerült. Pedig még egy megfelelő ember is szólt az érdekünkben. Hiába várakoztunk volna, a közjegyző az új szerződéshez csak bizonyos napokon volt bent, de egyébként is előre egyeztetni kell az időpontot. De ugye ez is csak azután, miután elbírálták, hogy lehet-e előtörleszteni.
De azzal voltunk meglőve, hogy az évekkel ezelőtti szerződésben benne foglaltatott valami az előtörlesztésről, ami őket védte. Tehát nekünk kellett várni, ameddig ők diktáltak.Ugye anno aláírtuk, elfogadtuk, mivel úgy gondoltuk ez mindenütt így van. De ha van egy ügyvéd, aki megnézné az eredeti közjegyzői szerződéseteket, ő megmondaná, hogy tudtok-e valamit csinálni, amivel meggyorsíthatjátok.

Era: De jó! Szabina is ovis lesz. Hát, hogy őszinte legyek, nekem sem kívánja egyetlem porcikám se az ovit, megszakad a szivem. Most a nyaralás alatt olyan jól elvolt a Bercus a barátnőm kislányával, együtt játszottak, látszott, hogy jól érezte magát. Biztosan kell neki a gyerektársaság is. (Van akikkel összejárunk, de nem minden nap. Most az oviban is egy csoportba kerültek a kislánnyal. )
Meglátjuk, de sajna még ha az ovira gondolok, görcsben van a gyomrom. Eddig mindig együtt voltunk alapvetően, eztán meg alig látjuk egymást. ( Én állandó délután dolgozom. Amikor másoknál együtt a család, nálunk csak órákkal később.) Eddig az óvónők nagyon megértők, rugalmasak, remélem jól sül el minden.
Szerdán kiderül, hogy mi lesz a jele Szabinának? Nekünk a gomba. Már rendeltem a neten belülre rávasalható cimkét, meg cipőbe ragaszthatót...jól néz ki.

Többieknek is puszi, megyek aludni, mert ma nagyon lefáradtam.
Sziasztok!
Ildi
brumm

Helló!

ez már igen, jó sokat írtál Era! :) Gratula az ovihoz! Tényleg megható lehetett! A próbálkozáshoz pedig hajrá!!!! ;-)

A bankhoz sanos nincs élményem, mi csak felvettünk hitelt, visszafizetni nem tudunk :( de amit Era mond, az nekem is tetszik! Azt hiszem mindent el lehet érni, csak erőszakosnak kell lenni. :twisted:

Én már egyre jobban érzem, vagy inkább hiszem el, hogy van egy kis pocaklakóm. Szerencsére nincsen semmi tünetem, úgyhogy a dokit sem nagyon forszírozom. Nem tudom elérni azt, akit kinéztem magamnak, ráadásul ma olvastam róla rosszakat is, ezért még az első 3 hónapban sztk-ba megyek. Nincs kedvem fizetni. Több olyan lányról is hallottam, aki sztk-ban csinálta végig a terhesgondozást. Majd meglátom. Azt gondoltam, h a 8. hétre kérek időpontot, de az sajna elég bizonytalan lesz a mh-en.

Üdv,
Alma
f_alma

Alma: ez jó hogy pozítív vagy és egyre jobban érzed a babát:) Amúgy SZTK ban is ki lehet fogni egy jó dokit akit esetleg felfogadsz magándokinak.
Mi tegnap tettünk a kistesóért. :)
Képzeljétek pont a félidő környékén járok és tegnap este elkezdett feszítenia hasam. Pont mondtam volna a páromnak , hogy fáj a hasam de nem tudtam mert közben huncutkodtunk. Na csak utána mondtam neki , hogy pont mostfeszit a hasam alul. Lehet ez a PÉ. Na majd meglátjuk össze hoztuk e a kistesót:)
Azért holnapis igyekszünk tenni az ügy érdekében valamit:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Alma: Azt hiszem, hogy Áginak is írtam régen, hogy a sógornőm mind a három gyerkőccel csak SZTK-s dokinál volt, és mindig nagyon jól fogta ki. Csak pozitív élménye volt.
Jól teszed, hogy először körülnézel, aztán meg választasz.
Még a nyaralás alatt eszembe jutott, hogy amikor voltál a múltkor a nőgyógyásznál, amelyik nem nézett a szemedbe. Akkor megvizsgált? Vagy csak kiírta a vérvételt? Mert ha vizsgált, akkor neki észre kellett volna venni a terhességet. A múltkori terhességkor nekem valami hiper-szuper készülékkel a doki megmutatta a méhszájamat. Tv-re kivetítették. Olyan gyönyörűen látszott, ahogy zárt volt, mivel védte a terhességet. Amikor elment a baba, és később megcsinálták a rákszűrést, akkor megint megmutatta a kivetítőn a képet, akkor meg szépen látszott, hogy nyitva volt.
Szóval egyértelműen látszik, ha van baba.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem, csak eszembe jutott.

Era: Hajrá kistesó!!!!!Az szupi lenne, ha jönne egyből. :D Meg is érdemelnétek azok után, amiken keresztül mentetek.

Jenny: Hogy vagy? Azóta jött már piri? Hátha nem, és pozitív lesz az a teszt. :wink:

Ági: Gyere, amikor tudsz! tényleg jó hallani Rólatok.
Mikor lesz legközelebb UH? Addig még akkor lehet találgatni, hogy kisfiú-e. :wink: Végül Orosházára, vagy Békéscsabára mégy szülni?

Mentem. Később benézek!
Sziasztok!
Ildi
brumm

Sziasztok!

Nem, még mindig semmi. Hétvégén volt egy nega terhestesztem, aztán másnap megnéztem ovuval is, mert az érzékenyebb, de az is negatív. :( Sajna ez van. Viszont jöhetne már, mert 4. napja nagyon szarul vagyok, szédülök, fáj nagyon a hasam, a derekam, de annyira, hogy nem is tudok mindig kiegyenesedni. Kétségbe vagyok esve. Marhára zavar, hogy fogalmam sincs, miért történik mindez. Ez az egyetlen topic, ahol vígasztaló szavakat kapok, mert máshol nem igazán érdekel senkit a problémám. Mondjuk ha én is 6-7 hónapos terhes lennék, talán én sem más nyűgjével foglalkoznék, nem tudom. Lehetnék az, de sajnos nem vagyok, és ki kell magamból írnom a dolgokat. Remélem nem haragszotok meg érte!Apa már megint éjszakás, és utálom, hogy ennyire sűrűn kell a hülye kollégái miatt bemennie, mert nagy szükségem lenne rá.

Bocs, hogy lehúzom a hangulatot, ne haragudjatok!
Era, remélem sikerül a tesó!
Alma, én is sztk-nál kezdtem, sajnos én rossz orvost fogtam ki. Nagyon nézz körül, kit választasz, olyat keress, aki pénz nélkül is ugyanolyan gondos, és törődik veled, mintha fizetnél neki egy magánrendelésen.
Ildi, a m.a. után neked nem voltak ilyen ciklus problémáid? Egyből helyreállt minden?

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Jenny: Ne szomorkodj! Helyre áll minden.
Nem húzod le a hangulatot. De ne szomorkodj!
Nekem ciklusgondom így nem volt. Szerintem azon kevesek közé tartozom, ahol egyből helyreállt. Mondjuk nálam spontán elment, nem volt műtét. Olyan viszont volt kétszer, hogy előtte nap, mielőtt megjött, csak pecsételt, mintha gondolkodott volna, hogy jöjjön, vagy ne. És nem is túl régen. De aztán utána az is helyreállt. Úgyhogy okosat nem nagyon tudok mondani, de az idő fogja megoldani szerintem. Még a méhpempő jutott eszembe. Ismered? Annyi jót hallok róla. Bercus előtt próbáltam. a drogériában vettem egy havi adagot. Mézzel volt keverve, adtak hozzá kis műanyag kanalat. Elmondták hogy kell enni, már nem emlékszem pontosan. Talán egy nap kétszer. Tán a peteérést is segíti, meg sokminden jót tartalmaz. Nem tudom, hogy attól-e de egyből sikerült a Bercus, a kúra után. És elég jól sikerült. :D :wink:
( Egyébként bírom a mindig Happy kismamikat. :evil: Persze hormonok, meg ilyesmi, de akkor is. Bár a fene se tudja. A legközelebbi kollégám akkor halt meg, amikor a Bercus alig két hetes volt. nyugtáztam magamban, de valahogy könyebben túlléptem rajta, mint szoktam. Viszont valahogy olyan, mintha meg sem történt volna. Mintha még élne, csak mondjuk nyugdíjas lenne, és azért nem találkoznánk, mert nem arra járunk épp. Bocs, csak eszembe jutott, hogy lehet, hogy mégis a hormonok miatt olyan az ember. De terhesség alatt mondjuk én nem voltam másabb, mint előtte. Inkább a szülés után.)
Mennem kell, kezdődik a nap. :D
Sziasztok!
Minden jót!
Ildi
brumm

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?