Sziasztok!
Jenny, sajnálom a szomorúságod!
a hő+pe-hez: nekem is ez volt egy hónapja: az LH tesztem egyértelműen pozitív, de a hőm csak 1 héttel később emelkedett meg.
Tényleg elkeserítő lehet, h így összekavarodott az eddig biztos rendszer, de én is azt mondom, adj időt. Sőt, nem kell nagyon pontosnak lennie, hiszen sokan esnek teherbe így is. Talán nem is ettől függ.
Én nem tudok már lelkesedni, és ezt a férjem is észre vette. Ma vagyok a 29. napon, és megörültem, mert volt valami nyálkám ma (nem szokott), de olvastam, h az sem "jel". Én már nem értem az egészet!!!!
Köszi a kérdést Ildi, a doki sajnos elég kiábrándító volt. Nagyon lekesedtem, de a szemembe sem nézett, amikor elmondtam miért jöttem. Így elég nehéz normális emberi kapcsolatot kialakítani. Azt hittem ez a doki más, természetes dolgok fontosakneki: csak nem értem, h az emberi kapcsolatokat kiiktatná? Mindegy, legalább ingyen volt.
Ma voltam vérvételen:prolaktin, progeszteron. Egy óra várakozás után derült ki a helyi redelőben, hogy itt ilyet nem vesznek fel többokból sem!
Erre átcaplattam oda, ahol a doki a beutalót írta. Gondoltam munka előtt - késében voltam- megkérdezem, h itt ez oké-e. Mert a másik helyen két papírra kellett volna írni a két hormont!hrrrr
És csodák csodája, a sorom kivárása után mondam a nőcinek, h csak kérdezek, mert sietek munkába, mondta, h megcsinálják, majd előre vesznek, és bevitt soron kívül. hihetetlen! Olyan rendes volt, és igazán megköszönni se tudtam!
egy csomóan voltak, amúgy, és csúnyán néztek, de lepergett. Nem is heszem el, h ilyen van még! Így is elkéstem a melóból, de szerencsére a főnököm ne firtatta miért. Hát most nehéz bő egy hetem lesz, mire az eredmény meglesz.
Igyekszem írni, de ti is írjatok ám!
Jó pihit, bulit!
Csók,
Alma