Új privát üzeneted érkezett!

Mabe,köszi,de a vérszegénységre is vasat adnak,ha különben a vas jó? :roll:
Vendég

Nyulasz, te most pánikolsz?

skrisz72

Nyulasz!
Én is a vérszegénységre kapom a vasat. :wink: És rendbe is hozta, mikor a kórházban voltam már két hete szedtem, mégis a vérvételkor még nagyon szar volt. Most eltelt 4 hét megint és már sokkal jobb lett az eredmény. :wink: Ja és annyit mondott még a dokim, hogy fontos, hogy ne a magnéziummal együtt vegyem be, mert akkor nem szívódik fel rendesen.

Rana!
Örülök, hogy minden rendben.

Mabe!
Akkor uhus néni lusta volt lemérni! :evil:

Petne!
Szegény Julcsi, remélem jó lesznek az eredmények. :wink:
Nagyon szép baba!

Képzeljétek délután lementünk a Balcsipartra fagyizni, utána a strandon ücsörögtünk és a férjem elhagyta a kocsikulcsot. A legjobb az egészben, hogy a pótkulcs a cégnél van Pesten. Szegény most indult a tesómmal érte, mert persze a jogsija a kocsiban. :evil:

KépKép
zsófikukac

Skrisz,áááááááá,dehogy :lol: van már nekünk paramamink :lol:
Kukac,jajj,ez nagyon bosszantó :evil:

Köszi az infót,akkor majd külön veszem be...még nem váltottam ki,majd hétfőn.
Vendég

Nyulasz, jól van, már megijedtem, hogy túlregáltad. :wink:

skrisz72

Szép jó reggelt!

Kukac
Hát ez nagy szívás lehetett. :(
Azért remélem figyeltétek a kocsit, nehogy vmi aki megtalálta a kulcsot, elkösse! :shock:

Nyulasz
A vasnak álítólag sokáig tart amíg elég felszívódik és javítja a vérképet...kb egy hónap, ahogy kukac is írta.

Kép
vizkriszisback

Sziasztok Lánykák! Mindenkinek szép vasárnapot kívánok!

skrisz72

Sziasztok!

Krisz!
Apukám néha elment arra, de szerencsére elég feltünő helyen álltunk, és azért ahhoz bűnözőnek kell lenni, hogy ha valaki megtalálja a kulcsot el is lopja a kocsit. :roll: Azóta már elhozta az uram és itt áll az udvaron, de a tegnapunkat jól elszúrta. :evil: Így is alig vagyunk együtt.

Én is mindeninek szép napot kívánok! :lol: :lol: :lol:

KépKép
zsófikukac

Kukackám, sajnálom a kulcsproblémát. :? A lényeg, hogy megvan az autótok.

skrisz72

Sziasztok,én is szép vasárnapot kívánok!

Kukac,azért mázli,mert tudod alkalom szüli a tolvajt,és lehet,ha talál egy kulcsot,akkor max kipakolja belőle amit lehet,még ha el nem is viszi.Persze ha van központizár nyitó rajta,mert akkor csak sétálgat,nyomogatja a nyitót,és figyel,hogy melyik nyílik...de asszem ezentúl inkább több vígjátékot nézek majd :lol: A lényeg,hogy van pótkulcs...enyémhez nincs :roll: banki lefoglalt autó volt,és ahogy a bank elvitte,egy kulcsal,úgy adták el.
Vendég

Szép napot!

Nyulasz
Vas mellett szedjél folsavat is! Az is kell a vérképzéshez!

Zsófi
Kulcs :evil:
Vendég

Mabe,tényleg?Mennyit?Jajj,most jut eszembe,hogy elajándékoztam :evil: na vehetek azt is.Napi egy 3mg-os?
Vendég

Sziasztok Csajok!

Nagyjából elolvastam, amivel el voltam maradva :-D persze csak hézagosan emlékszem, és főleg a végére... :roll:

Egerecske, Doli, Katavirag,Bumi: sajnálom, hogy nem sikerült, nagyon drukkoltam! Na, de majd legközelebb! :-D

Szóval akkor a folsavat lehet nyomatni továbbra is? Én mondjuk még szedem most is, de akkor veszek még.

Mabe: és a b12 vitaminnal mi a helyzet? Vérszegénység esetén az nem tanácsolt?

Zsófi: jó kis sztori a kulccsal...mindegy, már túlvagytok rajta :-)

Vettünk székeket az étkezőbe, Apa most hozta meg őket, mennem kell segíteni összerakni...

Majd jövök még :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nyulasz
Nyugodtan szedhetsz belőle napi 2-3-szor is.

Szezso
B12 is jó a vérszegénység egy fajtájánál. Az viszont injekcióban hatásos csak!
Vendég

Mabe,mennyit? :shock:
Vendég

Nyulasz
Nem ugrik be a neve, de én olyan vasat szedtem, ami folsavval együtt volt. Kérdezd meg a gyogyitárban.
Vendég

Mabe: tényleg csak injekcióban? :shock: de gondolom ha vki megelőzésképp szedi bogyó formában, úgy azért jó, nem?

Nyulasz: szerintem azért kell ennyi folsav, mert már kialakult vérszegénységről van szó. Amúgy vízben oldódik. :wink:

Annyit segítettem a széknél, hogy ráültem :lol: megfájdult a derekam, így ennyi telt tőlem...

Szerdán elutazunk pihenni egyet ide:
http://www.villanatura.hu/
Nem hosszú időre, szombaton jövünk is haza. Már nagyon várom :-) ez a hét nagyon leszívta az erőmet - netezni sem volt erőm -, most tanítom be az utódomat a munkahelyemen...kemény.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nyulasz

Maltofer-fol
Eszembe jutott :)
Vendég

Sziasztok! :D

Olvasóban, de azért vagyok!!! :P Így megy még június közepéig, addig behavazódtam, de utána leszek, meg is untok! :lol:

Minden akciósnak mennek a hatalmas drukkjaim!!!

(Nálunk szerdán: Istenhegyi GD. K. hajdú Drnő...18. heti UH...)

tillidian

Sziasztok :!:

En 3. ciklusnapon vagyok. 2.-tol napi 112,5 Gonal, mar erzem is a petefeszkeimet. Olivernel kaptam ennyit, csak akkor 16 petesejtem lett, ezert kaptam legutobb kevesebbet. Na, amint latjatok, en megallas nelkul rajta vagyok az ugyon :wink: Ez mar a 4. honap lesz.

Csomee merre jar :?: :?: :?:
katavirag

Sziasztok!
Katavirág,tényleg pörögtök az ügyön,rendesen :D tüszőnövelők!Csomeet asszem a Dévaisban láttam...
Till,gratu a 18.héthez,és jó uhuzást! :wink:
Szezsó,az is segtség ám,legalább letesztelted,hogy jól rakta-e össze apa :D Jó pihizést,szép hely :wink:
Janaka,köszi.Majd mikor kiváltom,asszem nekem nem ezt írta fel,akkor megkérdem a gyogyitárban van-e benne.
Vendég

Nyulasz
Van sima maltofer és van maltorfel-fol is.
Vendég

Janaka,köszi,nekem ferro-folgamma vagy mi áll a recepten.lehet a fol pont a folsavat jelenti :roll:
Vendég

Sziasztok4

Bumi, nagyon sajnálom :(

Katavirág, Ti aztán tényleg nem pihentek! :lol: Én is így szeretném, ha nem sikerülne az első lombik, akkor mennék tovább, amilyen gyorsan csak lehet 8) Mondjuk a Círis ugye fizetős hely, ott azt mondják, hogy nem kell kivárni a három hónapot, egy-két hó pihi után mehet újra a stimu.

Szezso, képzeld, mi tavaly nyáron voltunk a VillaNaturában! Fantasztikusan szép helyen van, gyönyörű a környezet, jó a levegő, lehet nagyokat sétálni, pihenni, mi sokat bicikliztünk és néhány km-re van Zalakaros, ott lehet fürdőzni - bár gondolom, nálatok most ezek kimaradnak :) Szóval biztos, hogy jól fogjátok érezni magatokat!!

Ma megyek a hőtérképes vizsgálatra, erre nem sikerült tegnap jól leégnem a napon a kertben? :shock: Szerintetek ez számít? mármint hogy az égésnél nyilván magasabb a hőm, nem? Na, kezdek para lenni :lol:

Terhesen én is Maltofer vastablettát szedtem, csokiízű rágótabletta volt, elég fura :roll:
bébike4

Szasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés forgalmi vizsga ügyében.

Sajnos nem sikerült elsőre, de legalább nem banális hiba miatt. :cry:
Nem voltam elég körültekintő.

Nem vagyok elcsüggedve, de azért lefáradtam rendesen.
most már tudom milyen egy forgalmi vizsga és azt is , hogy mire kell jobban odafigyelnem.

Ha lesz erőm visszaolvasok, de az éjjelt Bó a mi ágyunkban töltötte és eléggé fárasztó így aludni, hogy köztünk alszik.
Megyek is lassan hunyni míg őkirálykisasszonysága is aluszik. :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kép

Ekkora a pocakom :wink:
Vendég

Mabe,
sokat nőtt röpke 1-2 hét alatt. :)
A legutóbb legalábbis nem tűnt ekkorának 'Imolapoci". :D

Vagy netán mellé raktál egy fél cipó/dinnyét? :lol:

hajnoca
Dunakeszi

sziasztok!
dolgozom egész héten, megállás nélkül...
továbbra is mennek a drukkok!!!! :wink: :)
dezsina

Petné! Julcsi gyönyörű és nagyon örülök, hogy nem kényszerül abba az inkviziciós marhaságba! Édes kicsilány!
Mabe! Szépen alakulsz! :D

nincsen pocifotóm, de a haskörméretemet szombaton mértem, mert apa állítottí, hogy lehagytam, 96 cm volt, és még Ő vezet :D

Én is szörnyű vashiányos vagyok, de senki sem mondta, hogy nem szabad a magnéziummal szednem :shock: A cukrom is car lett, most diéta.

Pénteken hírtelen behívtak a munkahelyemre, még mérges is voltam, hogy rángatnak. Egy csomó ünneplőbe öltözött kolléga várt, a vezérigazgatóval az élen, behűtött pezsikkel és sok ajándékkal. Azt ünnepelték, hogy férjhez mentem, belépést nyertem a klubba. :D Kaptunk egy nagyon klassz, full extrás , bőrűléses hintaszéket, egy Zsolnai vázást és sok-sok virágot. Gyönyörű lapot és emlékeztetőt, hogy ne feledjem: visszavárnak.Sírtam-rittam, nevettem.

Még egy klassz dolog történt. Apa hajtott, mint állat és letudta a másfél hónapos melóját. :shock: Ez is meglepi volt, de a legklasszabb a világon.

Bogyimami! Fiacskám is harmadjára ment át, pedig piszok jól vezet. Az a gyanúm, hogy direkt szivatják az embereket, a pénzre utaznak. :evil:

Kép
estike66

Sziasztok!

Mabe
Szépen kerekedik a pocid! :D

Szezso
Kitartás a munkához és jó pihenést utána! :D

Hajnoca
Kellemes pihit! :D És drukk a kövi vizsgához!!!

Katavirág
Tök jó, hogy ilyen jól stimulálható vagy!!!Most is bizti sok szép tüszőcskéd lesz! :D

Till
Remélem majd tudsz képet hozni!Grat. a 18. héthez! :D

Nyulasz, Zsófi és a többiek
Pusszantás nektek is!!! :D

Holnap védőnő és a a héten egy sor egyéb vizsg.
Eddig sztem kb 0,5-1 kg-t híztam...de ma olyan éhes vagyok...már harmadszor eszem. :oops: Reggeli negyed hétkor egy fél tejbegríz, fél 10-kor egy falatka fél tejföllel, és márr 11kor majd kilukadt a gyomrom, szóval az ebéd levesét most eszem, a 2.at majd apával délben. Délután inkább alszok egész végig, nehogy megéhezzek! :lol:

Kép
vizkriszisback

Szezso!
Csak óvatosan a munkával!!! Pihi biztos nagyon jó lesz!!! :lol:

Katavirág!
Drukkjaim újra mennek!!!

Nyulasz!
Én is Neo-ferro-folgammát szedek! :wink:
Kulcsot lehet csináltatni, csak bonyolult, mert mindenféle kódolás kell hozzá.

Mabe!
Hogy mekkora a pocid!!! Az enyém kisebb! :shock: :wink: Csini vagy nagyon!

Képzeljétek tegnap strandoltunk és bokáig megfürödtem a Balcsiban! :lol: Majd hozok képet.

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Bekukk!!!!!! Remélem jól telt a hétvégétek, majd még jövök!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Ma vizsgáztam ellenőrzésből, sikerült, úgyhogy most már mérlegképes papírom is van. Persze nem fogom használni, de akkor is. :)

Bébike!
Ez a hőtérképes vizsi az a somatoinfra?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Kukac,és te szedsz mellé folsavat?Mert ebben van,de elég kevéske.Patikus szerint nem kell...Mabe?Elég amivel kombinálva van?
Bumi,gratula!
Estiek,csupa-csupa öröm az élet :D diétát sajnálom.Vas papírján rajta van,egy csomó mindentől külön kell szedni.Még a tea,tej,tojás,teljeskiörlésű kenyértől is 1-2 órát eltolva.
Mabe,nekem is ekora a hasam.Jól kigömbölyödtél :D Hány kilónál tartasz?
Dezsinám,gyere a konzi után :D
Vkrisz,hát nem sokat ettél :lol: én is mindjárt húzok aludni :D
Bébike,kiváncsi vagyok a térképedre :D majd gyere!
Bómami,legközelebb sikerül!Nem írtad,így nem drukkoltunk :roll:
Vendég

Eddig hagyott Bó aludni. :D :?

Esti anyu,
lehet, hogy ez is benne van hisz most kevesebb vizsgázójuk és tanulójuk van, mint eddig volt.
mert ugye jön a nyaralási időszak.
Vagy eddig szerezték meg vagy majd télen.

Talán ma mi voltunk ketten azzal a csajjal aki az oktatómnál van.

Úgyhogy biztos ez is benne van a pakliban.

De ettől függetlenül tudom, hogy hol rontottam, mert mindig bocsánatot kértem.
Mondta is a vizsgabiztos, hogy érzem, hogy hol vannak hibáim.
Attól függetlenül jó fej volt, mert nem ültetett át a másik oldalra, hogy az oktató hozza vissza a kocsit.
Más már rég megetette volna.

Pedig annyira 'sima' útvanalam volt, hogy ihajjj.
Nem kellett még tolatva beállnom sem.
pedig az nekem egy mumus.

hajnoca
Dunakeszi

Esti anyu,
nagyon szerethetnek téged és tényleg nagyon szép ajándékokat kaptatatok.
:)

hajnoca
Dunakeszi

Köszönjük a dicséreteket!
Imola tényleg nagyon építkezik.

Szezso
Érezzétek jól magatokat!

Katavirág
Drukkok mennek!

Bébike
Én akkor is kivárnám 2 stimuláció között a min. 3 hónapot. Azért, hogy a szervezeted ne készüljön ki teljesen.

Hajnóca
Én 3. alkalomra mentem át :oops:
Most, hogy mondod... megennék egy fél dinnyét, finom, friss cipóval :wink:

Estike
Jó kis meglepetést szereztek neked. Szeretnek biztosan :wink:

Vizkrisz
Én naponta csak egyszer eszem... reggeltől-estig :wink:

Zsófi
Jó lehetett a strandolás! Biztosan élvezte Málna és Matyi is :lol:

Nyulasz
Olyan 6-7 kilót szedtem fel eddig. Doktor nekem olyan 15-16-ot engedélyezett a kiinduló súlyom alapján :wink:
Vendég

Mabe,
ne is mondd!Hmmm, az nagyon fincsi. Főleg, ha még meleg is a kenyér, a dinnye ropogós és kemény és alig van benne mag.
Na jó, abbahagyom. :D
Én is pedig nem vagyok babás csak őkirálykisasszonyos! :lol: :lol: :lol:

Most inkább friss hazai, hűtőhideg eperre vágyom. ...cukorral és tejszínhabbal :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Esti,
a kicsifiad - nem az aki a pocakban lakik - mennyi idős volt amikor megszerezte most a jogsit?

hajnoca
Dunakeszi

Estikee
Azért akellemtelen meglepi után (hogy berángattak), jött egy pár kellemes! :D Gratula a lagzihoz!Képeket meg majd kérünk. :D

Bumi
Grat a vizsgához!!!Pozitív teszted hogy áll?

Zsófi
Akartam én is írni, hogy a te pocid a két babóval kisebb...de hát írtad te!Nem verseny ez...de jó látni a gömbölyödő pocikat itt!

Mabe
Neked hány hetes az az uh kép, ami az írásod mellett van?

Aludtam vagy 2,5 órát...és ittam utána sárgabarack koktélt (tegnap találtam a tesco-ban).Fini!30%-os.

Kép
vizkriszisback

Mabe,az jó...rendi a dokid,enyém is ennyit mondott...kérdeztem félidőig? :shock: majd nevet,nem,az egészre...ja,mondom akkor biztos egy babára :roll: ...még jobban nevet,és közli,a kettőre :shock: Ja,köszi :evil:

Vkrisz,én is jót szundítottam...aztán olyan bokszra ébredtem,eddig senki sem volt a köldökömtől balra,mert balázs jobbra volt,Noncsi meg lent,de vagy valaki odébbköltözött,vagy már elér odáig a lába :roll: :lol:
Küldtem nekik le egy kis zserbót,hát nem volt tiltakozás :lol:
Vendég

Hajnóca
Eper is jöhet :wink:

Vizkrisz
11+6-nál készült :lol:

Mi is szoktunk délután aludni :lol: :oops: :wink:
Vendég

Estike, szuper!!Átjött a boldogságod!

babaimádó
Kép
babaimado

Mabe, szép nagy poci! :lol:

Estike, de jó volt olvasni a soraidat!

Kriszikém, mindjárt töltöd a 12. hetet! Repül az idő!

Hajnoca, legközelebb kamionnal menj, abból jól ki lehet látni! :wink: És ha valaki útban van, akkor csak simán arrébb lököd! :lol:

Bumikám, üdv a klubban! Gratulálok a képesítésedhez. :D

skrisz72

Skrisz,
ez jó ötlet, de arra még nem akarom megszerezni a jogsit!!! :lol: :lol:
Viszont tényleg nem lenne ellenfelem az tuti!! :)

Nyulasz,
igazad van nem írtam, de a vonalzó ott volt és mutatott mindent! :lol: :lol:

Amúgy holnap leszünk 2 éves házasok (csak a tickerem már nem fé ide) így nem leszek gépközelbe csak délután/este felé.
Ja és a varratokat is holnap szedik.
... lassan vizsgaidőszakom is van.
Az ovis naplóm 4-es lett, mert az óvped annyit adott rá.

hajnoca
Dunakeszi

Bómami: Kép

Estike: :D

Bumi: gratula!

Bébike: :?:

Szezso, Mabe: szép pocik! Irígy-irígy. :oops:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok! :D

Na mégis bekukk ma :P

Mabe,
mekkora poci :shock: :D Ez igen!!!

Hajnóca,
rá se ránts! :)

Vkrisz,
nyugi, én is ennyit zabálok, sőt! :lol:
(ma reggel fél 7kor 1 szelet pizza, negyed 10kor mégegy, és fél 12 körül már haldokoltam :lol:
Persze, már 6 kilónál tartok :? van egy pár plusz lila erem, nem is sorolom :oops: )

Puszikám,
még egy kis türelem és Te is óriásira gömbölyödsz! :P

Estike,
de jó mhelyed van Neked!!! :roll: :P Van ott még hely? :D

tillidian

Jó reggelt

Katavirág tegnap én is a ciklus 3. napján voltam csak én long protokollal kezdtem múlthét hétfőn.

:wink:

Tegnap voltunk vérvételen minden oké és elkezdtem a puregont, 150 megy péntekig, és Zibort is szurni kell, na meg a suprefactot. Párnap és tiszta tűpárna leszek napi 3 szuritól :o de sebaj csak pénteken az uhu-n már szép kis tüszők legyenek.
Úgy tervezem, hogy csütiig dolgozom még, aztán péntektől táppénz, nagyon kevés szabim van már sajna.

Skrisz a táblicskuban módosítsd már légyszi, hogy a Róbert K. Klinikán lombikozok.

Bumi így utólag is együttérzően sajna a sikertelenséget, de gratula mérlegképeshez.

Hajnóca meglátod a kövi forgalminak sikerülnie kell. Én elsőnek átmentem, de sok múlik szerintem a vizsgáztatón is - pont nőnapon vizsgáztam 5 éve és szakadt a hó :wink:

Mabe tényleg jó nagy gömbölyődő pocid van már :D

Kismamiknak üzenem csak mérsékelten a kajálással Kép
Már én is alig várom, hogy bármilyen terhességi tüneteim legyenek

Igazából olyan sok mindent nem tudok hozzászólni a kismamik hozzászólásaihoz, csak annyit, hogy pár hét és mi is csatlakozunk végre Katavirággal :wink:
brizo

Hajnoca sok boldog házzassági évfordulót kívánok Nektek
brizo

Sziasztok!
Brizo,hajrá tüszikék :D
Katavirág,neked is :wink:
Bómami,én annak idején ZIL teherautóval vizsgáztam,tényleg nincs ellenfél :lol:
Bocsi,nem néztem a vonalzód :oops: igaz mostanában ritkán is jöttél.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?