Új privát üzeneted érkezett!

Skrisz!
Biztos ír majd fel a doki vasat, én is szedem és most nem is lett rossz az eredmény. :wink:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok Lányok!
Elnézést a betolakodásért, tanácsot szeretnék kérni. Ha jól tudom, lombik után szoktak Utrot felírni. Nekem spontán babám van, már betöltöttem a 8. hetet, de a hétvégén 2 reggel is volt egy kis barnás váladékom. A dokim Utrot írt fel, hüvelykapszulában, 2X1-et.
A tájékoztatóban nincs leírva, hogy felhelyezés után meddig kell feküdnöm? 1 órát szoktam-elég annyi?

Ill. mennyire szoktátok betartani a kb 12 órás eltérést? reggel/este kell használnom.

Köszönöm a segítségeteket!

Ági
managi

[quote="nyulasz"]K írta:nyulaszukackám,jajj,én sem azért mondtam,mert aggódni kéne...persze,hogy minden rendben!!!Csak kiváncsi voltam a súlyra. :wink:
Lola,meg mi is szeretnénk ám tudni rólad,hiszen te vagy a következő,aki babázni fog :D

Kukac,én ezt itt fenn írtam,de nem tudom mit olvastál :roll: :lol:
Bumi,sajnálom :( én is kívánok szép nyarat nektek,azért ne tűnj el!
Vendég

Sziasztok Lányok,
Ezer év nem írtam, viszont olvasni szoktam. Biztos van aki még emlékszik rám. :oops:
Gratulálok minden kismaminak nagyon szépen fejlődnek a babócák. A többieknek pedig nagyon szorítok. :lol:
Vendég

Managi, nem kell azt olyan szigorúan venni. Lényeg, hogy nagyjából rendszeres időpontban használd. Az 1 óra bőven elég. Ami kifolyik, az már úgyis csak felesleg, ami kell a szervezetednek, az felszívódik. Nagyon boldog babavárást kívánok!

skrisz72

Managi,gratulálok a babához :wink: Utróval van aki semmit sem feküdt,mert dolgozott,aminek kell felszívódik,a többi sajna visszajön.Amennyire tudod tartsd be az időpontot,de szerintem 1-2 óra ide vagy oda belefér.Ha még mindig lenne barnázás,szólj a dokidnak,én pl.3x2-őt szdtem-dugtam belőle,de asszem 3x3-ig lehet emelni.
Vendég

Bella, szia!!!! Én már a múltkor is írtam neked, hogy mi van veled. Szóval mi van veled??? :?:

skrisz72

Skrisz,egyél spenótmezőt :lol:

Bella,szia :D naná,hogy emlékszünk!Csak nem mesélnivalód van?
Vendég

Krisz,
Mármint privit írtál? Azt nem kaptam meg!:(

Nyulaszom,
Nem nincs mesélnivalóm! Nem jártam a Kaáliban azóta!
Vendég

Bella,és hogy vagy?
Vendég

Bella, neeeem, csak valamelyik topikon, ahová éppen beírtál néhány sort. De aztán nem jöttél megint egy darabig, és nem tudtam meg semmit rólad. :oops: Tervek sincsenek babaügyben?

skrisz72

Nyulasz ez jó kérdés!:)
Most már talán mondhatni jobban! Sok mindennel foglalkozom és ez talán átlendített a holtponton!

Krisz,
Ne haragudj, nem mindig olvasom végig a fórumot! Tervek mindig vannak, csak hinni is kell benne!:) Júniusra tervezem azt, hogy higgyek benne ismét!:)
Vendég

Azt mondjátok inkább, hogy Ti hogy vagytok? :D
Vendég

Bella!
Azért a spontánhoz drukkolhatunk?

Managi!
Gratula a babához! Nekem kifolyt az utró ha feküdtem, ha nem, max később.

Nyulasz!
Aszem szőke vagyok, meg terhes is és nem vettem észre, hogy nem az egész hszed nekem szól. :oops:

Közben baci ügyben felhívtam dokkert, azt mondta megnézi kedden, de valószínű jövő héten megismételjük a vizeletet, lehet csak rosszul ürítettem vagy keveset ittam. A végén elnézést kértem, hogy zavartam, mire nevetett, hogy még jó, hogy nem aggódtam végig a hétvégét. :lol: Paramami lettem. :lol:

KépKép
zsófikukac

Nyulaszom, már mindjárt szülsz Krisszel együtt! Hogy elrohant az idő! :lol:
Vendég

Zsófi,
Aranyos vagy, de nálunk az csoda lenne!
Vendég

Bella, hát mi kövéredünk. :lol: Na jó, csak pocakosodunk. Eszter egyre többet mocorog, reklamál, ha megnyomom a pocakom. Még hó végéig dolgozom, aztán szabi. Már alig várom. :D

skrisz72

Szép neve lesz a kishercegnőnek! Szoktam olvasni a blogodat!:)
Vendég

Remélem, hogy tuti lány, mert ma szeretném feltenni a virágos bordűrt. :lol:
Júniusban konzi lesz, vagy már kezdtek is? Párod eredménye?

skrisz72

Kukacka, akartam írni, hogy bacik miatt ne aggódj, ráér, ha a jövő héten ír valamit rá a doki. De már látom megoldottad egyedül. :D

skrisz72

Virágos bordűr?:) És milyen színű lesz a szoba?
Ha rászánom magam júniusban a fagyikért megyünk vissza!
Vendég

Bella!
Én hiszek a csodákban helyetted is!!! :wink: Láttunk már rá példát!

Skrisz!
Hát biztos Eszter lesz, csak nem nézték el. :wink:

KépKép
zsófikukac

Zsófi
:lol:
Vendég

Mindenkinek szép hétvégét kívánok! Sziasztok! :D
Vendég

Bella, nagyon halvány sárga. Beszkenneltettük a bordűrt, és azt a színt keverték ki, ami a bordűr alapja. Remélem szép lesz. Tegnap festettem ki a gyerekszobát. Kb. 1 óra alatt megvoltam vele. Csak jól elfáradtam.

skrisz72

Sziasztok!

Kicsit eltűntem. Ennek egyrészt az volt az oka, hogy Julcsi mellett egyre kevesebb időm marad. Másrészt az elmúlt napok elég tragikusra sikerültek, így kedvem sem volt jönni. Képzeljétek, Julcsit vissza kellett vinnem a 4 hónapos csípő kontrollra, ahol is a doktornő kengyelt írt fel neki. Aki nem ismeri ezt a dolgot, annak csak annyit, hogy össze-vissza kellett szíjazni a kicsi testét, és az egyik lábát felhuzatni. Borzasztó volt a látvány, magamhoz ölelni sem tudtam rendesen attól a sok hülye szíjtól, és ő sem viselte túl jól. Nem nyugodtam bele, elvittem egy magán ortopédushoz. Kiderült, hogy ez a módszer még árt is, és egyébként meg nem is olyan kötött a csípője, hogy ilyen brutális módszert kellene alkalmazni. Azért vár még ránk egy UH és egy röntgen, de azért ez a doki sokkal lelkiismeretesebb, és mindent elmagyarázott, megnyugtatott, tudom, mire számíthatok, stb. Szóval jövő pénteken derül ki, hogy pontosan mekkora a baj, de azt mondta, ránézésre, hogy a kengyelt valószínűleg eldobhatjuk.

Futva átolvastam az előző napok eseményeit.
Akinek nem sikerült, azoknak nagy ölelést küldök.
Dezsi, örülök a jó híreknek, és drukkolok nagyon.
Pocakosoknak pocaksimiket küldök. UH képek nagyon klasszak, szépen mutogatják magukat a csöppségek.

Kép
petne

[quote="skrisz72"]
írta:
skrisz72A cukrom jó lett 4,6. A vérképem viszont romlott. :? Négy csillagom van:
WBC magasabb
RBC alacsonyabb
HGB alacsonyabb
Hematokrit alacsonyabb, mint a referenciaérték. Valaki, valamit tud mondani erre?

WBC: fehérvérsejt (terheseknél általában magasabb)
RBC: vörösvértest
HGB: hemoglobin
A csillagokkal nagyon nem kell foglalkozni :wink:
Vérszegény vagy, ez terheseknél szinte természetes. Szedsz vasat, folsavat?

Katavirág :cry:
A kis kenguruvadász gyönyörű :lol:

Zsófi
Elvileg egy radiológusnak értenie kell az UH-hoz, le kell tudnia mérni a babákat :roll:

Bumi
:cry:
Vendég

sziasztok!
bocsánat, hogy megint kutyafuttában....melózok mint állat.... 8)
hétfőn remélem már rendesen jövök... :wink:
dezsina

Sziasztok! Hát nem gondoltam, hogy ennyi rossz hírre lesek be ma. :( Katavirág, Bumi, Egercske! Sajnálom, hogy nem sikerült! A következőre nagy kalappal! Mi egy jó darabig nem megyünk. Bár a Kaáliba rá akartak már most beszélni, mert 6 hónap a várakozási idő. De leghamarabb jövő februárban megyünk, ha megyünk.

Lányok! Ne adjátok fel, bízom bennetek, és tőletek akarok majd erőt meríteni ha legközelebb lombikozunk! Úgyhogy jövő feruárban (de addig is! ) belesek és remélem addigra állapotosak lesztek!
doli

Azért dobok fel képeket Julcsiról.

Kép fekvőtámasz

Kép Julcsi kacag

Kép
petne

Petne, szegény kislány! Kengyel? :shock: Hát hol élünk, a középkorban?

Doli, de februárban tényleg menjetek!!! Nem érdemes várni. Az idő röpül.

Kép

skrisz72

Sziasztok!

Boldog hófordulót kívánok Julcsinak! :D Szépséges a kacagó képen. Én úgy hallottam, hogy kengyelt ma már csak nagyon ritkán írnak elő, drukkolok, hogy ne legyen rá szükség.

Katavirág, fantasztikus a fotó, Olivér gyönyörű nagyfiú már. :D Beszéltem a dokimmal, azt modta, hogy két hónapot mindenképpen várni kell egy ilyen stimuláció után. Szüksége van rá a szervezetnek. Így meg akkor kivárjuk a harmadikat is.

Doli, hát valóban nem voltunk egy sikeres csapat, de ennek változnia kell! Remélem fog is... :wink:

Skrisz, a táblába írd be légyszíves, hogy augusztusban fagyibabák.

Bella, üdv neked! Hajrá június! :D

Dezsi, én eddig csak hírből ismertem a barnázást, hát most nálam is elkezdődött. :?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Bumi, sanalom :cry: Akkor ez most sokunknak nem volt jo kor....

Nyulasz, a kengrus kisfiu az enyem, nem Egerecskee, bar neki is van egy gyonyoru kisfia :wink:

Igen, a kettos beultetesen gondolkodom. Most elsore valoban blasztot kaptam vissza es masnap eleg arndan lebetegedtem, szerintem ezert nem volt tul eselyes a dolog. Ha most lesz blaszto, talan az elso, sokak altal legeselyesebb kornek mondott menetben egyet ultetunk vissza, aztan ha nem leszek terhes, a fagyikbol majd kettot. De majd meglatjuk. En ma 1 ciklusnapon vagyok, holnaptol Gonal.

Egerecske nekem azt mondtak, csak a stimulaciokkal kell varni 3 honapt, a sima fagyis beultik nem terhelik meg a szervezetet.

Petne, sanalom Julcsit :cry: Ez a kengyel dolog valoban nehezkes lehet... De probaljatok meg a csipotornat, az is segit.
katavirag

Sziasztok!
Bella,június már mindjárt itt van!Örülök,hogy újra belevágtok.
Petne,jajj,remélem nem kell a kengyel.Gyönyörű kiscsaj Julcsi :D
Doli,február?Jujj,de messze van.
Katavirág,upsz,pedig neked akartam ám írni :oops: Szóval nagyon édes Olivér :wink: Holnaptól tüszinövelők! :D
Skrisz,nekem is alacsony az RBC és a HGB,,meg a haematokrit.Írt fel vasat a doki.
Cukrom éhgyomri 3.8,120 perces 2.1 lett.Doki szerint nem olyan vészes,esetleg egy 200 grammos szénhidrát diétát csinálhatok,legalább nem fogok túl sokat hízni...de nekem fogalmam sincs,hogy kell ezt számolni :shock:
Megbeszéltük,ha minden okés,akkor a 38.héten császár.Méhszáj rendben.
Vendég

Szép jó reggelt!

Utroról:
Én 11+3-on vagyok.Anno a Kaális doki szerint a 9. héttől kellett volna csökkentenem és kb egy hét alatt elhagyni. :shock: Na ezt nem veszi itt senki komolyan.A Barcikai dokinak sincs sok köze hozzá...azt mondta a 9. héten, hogy "Igen, ezt kapja?Meddig kell, a 16.hétig...amíg a lepény ki nem alakul? :shock: "Mi laikusok úgy gondoljuk, hogy a 12. héttől kell csökkenteni. :D Ti hogy csináltátok?

Petné
Aranyosak a Julcsis képek. :D

Kép
vizkriszisback

Vkrisz,én a 12.hét közepétől csökkentettem,és a 14.hét közepére hagytam el teljesen.
Vendég

Kriszi, én a 11. hétig 3x2 nyomtam, az utolsó héten pedig 3x1-et. Mikor betöltöttem a 12. hetet, teljesen abbahagytam. Progi szurival is hasonlóképp jártunk el, 11. hétig 2 ampulla, az utolsó héten már csak egy. Utána semmi.

Katavirág, hajrá tüszőcskék!!!

Nyulasz, hát úgy látszik minden kismaminak gallyra megy a vaskészlete. :wink: A kis törpicsekek vasgyúrók lesznek! :lol:

skrisz72

Skrisz,igen,szinte normális.Viszont ha az Fe Se a vas,akkor az jó...csak vérszegény vagyok..az nem ugyanaz ugye?Vagy igen? :roll:
Vendég

sziasztok!

Petne! Hát az a kacagós kép GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ! :D

Egerecske, én a stimus hónap után biztos rögtön mennék fagyikért. (Lásd Szezso) Újabb stimuig meg várnék 3 hónapot vagy többet.

Vkrisz, nekem is azt mondta BB, hogy a 12. hétig 4-5 naponta egy szemmel csökkentsem az Utrot (mondjuk 2-2-2 4 napig, aztán 2-1-2 megint 4 napig, aztán 1-1-2 megint 4-ig, 111, 101, 001 és végül semmi. Először mindig a déliből kellett levenni egyet aztán a reggeliből és végül az estiből.) Nekem így a 13. hét végére ment le nullára, de egy pár darabot eltettem vészhelyzet esetére (ami szerencsére nem volt). A lepény nem a 12. hétre alakul ki???? :roll:

Nyulasz, voltunk tegnap UH-n, és megkérdeztem a dokit, hogy ikresen lehet-e tornázni, azt mondta mindenképp JAVASOLT. (Persze nem kick-box aerobic).

Krisz, kismamis táblát is tehetnél, olyan jó nézegetni... :oops:

Ja, megjött tegnap az általam Anyám kedvéért alvópárnának nevezett szopipárna. Szuper!!! :D Apa azt mondta, neki is kell egy. ANNNNNNYIRA TUDTAM!!! :twisted:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,és mi volt az uhun?Volt ficánka? :lol: Képet kaptál?Nem mutizták meg mi van a lábuk között?
Ha a dokid azt mondta javasolja a tornát,hát én vele nem tudok vitatkozni.Vigyázz magadra! :wink:
Vendég

Nyulasz, a FE a vas, a Se az szerintem szelén. Ha jól emlékszem. :oops:

Rana, :lol: apa egy igazi gyerek! :lol:

Kép

skrisz72

Édik voltak megint, egyfolytában hancúroztak. Kivéve az első pár másodpercet. Akkor vagy aludtak még, vagy meg voltak szeppenve a "kamerától". :lol: Most nem volt nagy mozizás, doki lelkiismeretesen lemérte a paramétereiket, olyankor a babákból nem sokat látni. :( Meg most nem is voltunk olyan sokáig. Csak meg akartam kérdezni, vállal-e szüleszteni minket, merthogy azt hallottam, nem nagyon vállal senkit. A nemükre rákérdeztem, de egyből azt mondta, ő nem tudja megmondani, úgyhogy nem is próbálkozott. :? Na már csak egy hónap, és remélem megtudjuk.
Ma meg megyünk, és megmondjuk végre anyósoméknak a nagy hírt. Szóval este figyeljétek a Fókusz különkiadást, mert benne leszünk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Skrisz,szupi a tábla :D viszont öregedtem egy évet :arrow:
Vendég

Krisz, és sokminden másban is! :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :wink: :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana :lol:

...na asszem megyek lefekszem...nem is értem miért keltem 6-kor.

Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

ja igen Krisz, köszi a táblát. :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó éjszakát, Nyulaszkám! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="nyulasz"]S írta:nyulaszkrisz,igen,szinte normális.Viszont ha az Fe Se a vas,akkor az jó...csak vérszegény vagyok..az nem ugyanaz ugye?Vagy igen? :roll:

Se Fe :arrow: szérum vas
Attól, hogy a vasad jó, még lehetsz vérszegény... :wink:
Vendég

Rana
Jó lehetett az UH :lol:

Skrisz
Jó a tábla!

Petne
Julcsi gyönyörű :wink:
Vendég

Hahó!

Bella: jajj, de örülök, hogy látlak! :D Most már jössz "rendesen", igaz?

Petne: nagyon jók a képek!

Rana: :D :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?