Új privát üzeneted érkezett!

Bumi Én azért még mindig bízom+++++++++
ne agyalj, nyugi!!!!!!
nem tudom Ti miért lombikoztok, de átjárhatósági felesleges ha csak és kizárólag lombik jöhet szóba!
a többi kivizsgálás nem tudom neked volt-e, de tanuljatok Én példámból, hogy nem a 4!!!! lombik után derüljenek ki rossz dolgok.
250méter :shock: Te is klinikai dolgozó?
A várakozás a legnehezebb,........ az első lombikomra repültem, elképzelni nem tudtam hogy nem sikerül. A többire már óvatosabban mentem.
Amikor kiderült a pco, fél évet mondtak min. helyrejönni, :shock: hosszúnak találtam, azóta lassan 1,5 év telt el. Most kezdem úgy érezni, hogyha az összes dokim helyesnek látja, akkor belevágnék, és lelkileg is megerősödtem.

na asszem mára dugulok

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Puszedli!
neked is köszi a köszöntést!
sajna vissza kell adnom a céges gépem,és a netet.nem tudom hogy jövök majd!!!! :roll:

Kép

Árnika!
Igen, klinikai dolgozó vagyok, de nem egészségügyi. A Kenézy Könyvtárban dolgozom.
Még mielőtt az inszemeket kezdtük, akkor volt egy teljes kivizsgálásom, és minden tökéletes volt. Illetve átjárhatóságim nem volt, mert a Klinikán anélkül csinálták az inszemeket. 2 inszem között nézettem egy OGTT, és inzulint, na ott kiderült, hogy van egy enyhe IR-em. De az endokrinológus szerint, mivel a pajzsmirigyem rendben van, elfogadhatóak voltak az értékek. De a nőgyógyim megkérdezte, hogy akarok-e metet, hát akartam. Szedtem vagy fél évig, és semmit nem változtatott az értékeimen, úgyhogy abbahagytam.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Egyébként megcsináltam a délutáni tesztem. Ezen van halvány csík.
Felrakom a két előzővel. Persze valszeg képen nem igazán látszik.

Kép

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Lola,átlósan olvasol,mert én is felköszöntöttelek :wink:
Nem vesztek otthonra egy laptopot?Azért net nélkül annak aki már hozzászokott :roll: hát én nem bírnám. :x
Árnika,nekem csak a közvetlen felettesem volt beavatva,és punkciótól mentem tp-re.A háziorvosom mindig valami felsőléguti nyavajával tartott itthon.
Tücsike,nincs időpontotd még a lombikra?
Rana,valamit elírtak,nézegettem a netet,hát az max 2.5 kg(1-3 között) lehetne az első trimeszterben,a másodikban még plusz 5 kg,a többi a harmadikban.
Vendég

Ja,én biztos nem bírtam volna fél évet várni,csak magamtól :shock: Én már másnap mentem volna,a nega eredmény után,és ez nem változott a hat lombik alatt...persze volt mikor fél évet kellett várni a következőre,a várólista miatt,azt hittem sose telik el.
Vendég

Te Bumi,én is látok rajta csíkot :shock: és ez most délutáni pisiből?Remélem van még belőle,és reggel is tudsz csinálni!Drukkolok nagyon! :wink:
Vendég

Nyulaszkám, még nincs időpontom, de rajta vagyok a listán!;-)

Dezsikém, írtam neked privit!

Bumi, én a középsőn és a legfelsőn látok csíkot, jól látom??? :shock:
Vendég

Ja, a legalsón is van csík, akkor melyiken nincs???? :roll: :oops:
Vendég

Ezeken mindegyiken volt halvány csík, 25-ös teszt. A 10-eseken nincs soha semmi. Egyébként a felső a tegnapelőtti, a középső a tegnapi, és az alsó amit most csináltam.

Bumi

bumi1979

Bumi, közben rájöttem, bocsika! :oops: De az a lényeg, hogy én vakegér is látom a csíkokat! :lol: Szóval van remény!!! drukkolok!
Vendég

Bumi, ez hányadik napod? Én is látom. :)

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Ma vagyok ET+9, de ez már 14.DPO.

Bumi

bumi1979

Tücsi!
:)

Bébike!
szeretnélek feldobni. szerintem nem azért nem lett eddig babád mert fertőzéseid voltak. nekem 10évig havonta volt. két hétig igen, 2 hétig nem, majd 2 hétig igen, majd újra nem. Ezt 10 évig játszottam, mire megelégeltem, hogy csak a tünetet kezelik és nem az okát keresik.... Méhszájsebem volt. azt megcsinálták és azóta (lekopogom) semmi bajom!!! Ja és a dokim azt mondta, hogy sok kissebségit ismer akik tizessével szülnek és mit gondolok, hogy azoknak vajon van e fertőzése :shock: (itt most nem akarok megbántani senkit, aki a társadalom beilleszkedett tagjai közé tartozik és előre bocs, ha általánosítottam) nem ez az oka.... tüzetesen végigolvastam a szakirodalmat, hiszen 4-5 féle bajt hordoztam, hol ezt hol azt... szépen gyógyulj ki belőle, mire megyünk inszemre!!!! Milyen izgi lesz!
csinálhatnál vonalzót, hogy látnám, hányadik napon vagy :?

Nyulaszom!
üdvözöltelek ma már? :roll: :?: :!: Üdv!

Bumi!
szerintem nagyon halványan látszik!
dezsina

Dezsi :D eisprung megvolt? :wink:
Vendég

Skrisz,megvan a vv eredménye?

Bébike,sajnálom a fertőzést :(
Vendég

Nyulaszom!
már megint megnevettettél, ahogy a régi szép időkben...
igazából nem tudom melyik nap volt az Eisprung :lol:
11. napon volt a hisztero. 14-15-17. napon akcióztunk :oops: :P De hát ki tudja, hogy nem lett baja az érlelődő petesejtnek illetve a méhnyálkahártyának a műtét alatt :roll: :?:
mert ugye utána véreztem... :roll:
dezsina

Dezsi!!!
Nagy drukkkk!!!

Bumi!
Én is látom!!!!! Drukkk!!!

Rana!
Én +4 kg-nál tartok, ebből 2-3 az elmúlt hetekben ugrott fel.

Krisz!
Milyen lett a cukrod? Ma én is voltam, és nem is volt rossz a lötyi. :roll:

Tücsi!
Annyira örülök, hogy kezdhette és, hogy ilyen optimista vagy!!!! Pusszancs

Nyulasz!
Hát a néni nem tudta megmondani, mert nem nőgyogyi és csak babamozi volt. De azt mondta ránézésre elég nagyok. :roll:

KépKép
zsófikukac

Estike
Azzal nem kell törődni, amit a gép kiír dátumot! Az csak a méretekből kalkulál egy statisztikai átlagot! Attól lehetnek bőven eltérések! Érett, időre született baba lehet 2,5, de akár 4,5 kilós is :wink:
Visszér... nagyon durva tud lenni...

Egerecske
Magadtól ne hagyd abba az UTRÓT, amíg nem biztos, hogy nem sikerült!

Árnika
Nekem az egész munkahely tudta kb. :oops: :wink:

Rana
Nekem volt herpeszem terhesség alatt is...
Első trimeszterben ennyi hízás :roll: :roll: :roll:

Bumi
Én gyakran megfordulok a munkahelyeden :wink:
Lépj már át egy vérvételre!
Nincs egy bármilyen doktor, akit megkérhetsz?
Vendég

Drukkok persze mennek mindenkinek, csak mostanában nagyon le vagyok lassulva :oops:
Vendég

Kukacka,nem csak a nőgyogyik tudnak méretet mondani :roll: Mi ahol voltunk 4D-n,ott mindent lemértek.
Vendég

Kösz Nyulasz, sztem is úgy lehet a helyes.

Zsófikám ne is hergeljél inkább a vékony alkatoddal! :twisted:

Bumi, én is látok csíkot (a legalsón). Most akkor mi van? Ezek a tesztek hány órás pisiszünet után készültek??? Na holnap minden kiderül (++++++++++). Hányra mész az eredményért? Úgy izgulok!!! Gyere rögtön, amint tudod, mi a helyzet!!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na meghoztam a képeket:

Málna
Kép

Matyi:
Kép

Matyi háta és Málna feje: (Így csücsül Matyi Málnán)
Kép

KépKép
zsófikukac

Nyulasz!
Lehet a nőci lusta volt megmérni. :evil: :roll:
Ja és képzeld már nyitogatják a szemüket. :lol:

KépKép
zsófikukac

Jaj Zsófi de jó lehetett!!!! Aranyos kis manók, teljesen emberformájúak már! :shock: :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hali!

Rana
tuti elírás:az első timeszterben 2,5 lehet, aztán 28 x fél az 14 és így ez 16,5 összesen...de ha 42 héttel számolsz, akkor több lehet.

Kukac
Jó a babamozi! :D

A napom végül lájtosabb volt, aludtam is és csak egyet tanítottam.

Pusz

Kép
vizkriszisback

Dezsina, nagyon-nagyon köszi hogy leírtad a sztoridat, 10 évig? :shock: És hogy derült ki a méhszájseb? Gondolom ez az eddigi rengeteg vizsgálaton vagy a hiszteron kiderült volna nálam, nem? Egyébként ez nagyon ismerős, nekem a mensi előtti 1-2 hétben erősebbek a tünetek, majd a mensivel mintha "kiürülne" vagy micsoda. Most pár hónapig nem volt semmi, már úgy örültem, erre most megint. Elhúzhatna már a fenébe :cry: Ma megint vettem egy kúra Gynevacot, bár túlzottan már nem hiszek benne...
Nagyon drukk a spontánkodáshoz! Szerintem a méhszájtágítás miatt volt csak a vérzés, nekem is volt egy-két nap, de ez biztos nem befolyásolta a peteérést :lol: Holnap fabrikálok egy vonalzót, ma már nagyon kidőltem. Amúgy kb. egy hét múlva kellene megjönnie, ha jól számolom. Neked?

Bumi, én is látom a csíkokat :) , és gondolok Rád holnap!!

Málna és Matyi nagyon édesek! Nagyon aranyos neveket válaszottatok! :lol:
bébike4

Zsófi: nagyon cukik! :D :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Krisz, mit tanítasz otthon? Jó lehet így dolgozni :)

Még annyit akartam írni, hogy nagy elkeseredésemben most bejelentkezem hőtérképes nőgyógyászati vizsgálatra az Ormos Intézetbe, mert rögeszmém lett ez a gyulladás :oops: Esetleg hallottatok már erről? Elvileg megmutatja a szervezetben jelen lévő gyulladásokat, még azt is, ami annyira enyhe, hogy egyéb vizsgálati módszerekkel nem látható :shock: Ismeritek?
bébike4

Na, elszállt amit írtam.

Szóval: Bébike, én csak jót hallottam a hőtérképes vizsgálatról.

A cukrom jó lett 4,6. A vérképem viszont romlott. :? Négy csillagom van:
WBC magasabb
RBC alacsonyabb
HGB alacsonyabb
Hematokrit alacsonyabb, mint a referenciaérték. Valaki, valamit tud mondani erre?

skrisz72

Bébike: érdekes. Ha elmész, számolj be róla majd részletesen mindenképpen!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok :!:

Szokasos negativ helyzetjelentes :wink: Tegnapi ET+15 Hcgm 5. Sajna ez a vonat is elment. Ujabb stimu kovetkezik, gondolkodom a 2 embrios visszaultetesen, lesz ami lesz.

Egerecske, sajnalom :cry: :cry: :cry: De miert varnatok :?:

Bumi, te meg lehetsz terhes :!:

Kép AKKOR JOTTOK TOPIKTALIRA HOZZAM :?: :wink:
katavirag

Katavirág, sajnálom. Akkor hajrá stimu!

Bumi, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brizo, hol tartasz a szurikban??

skrisz72

Sziasztok!
Egerecske,sajnálom,hogy nem sikerült.Hajrá stimu...jajj,nagyon cuki a kép,kisfiad is,meg a kenguruk is...ott nem is kutyát szokás tartani? :lol: Ilyen szelídek?Én nagyon szívesen mennék :D Elvileg Sidneyben van rokonom,de 10éves korom óta nem láttam.Meg New-zealandon is,Wellingtonban.Ők egy testvérpár,anyukám unokatestvérei.Kár,hogy nem tartják a kapcsolatot. :?

Bumi,na hol a mai teszt?

Skrisz,szuper a cukrod!Nem tudom mik ezek amiket kérdeztél :roll:

Kukackám,édik a kis maszatkák :D Csak azért csodálkoztam,hogy ránézésre elég nagyok,mert azt hittem,aki ultrahangoz,annak kell vizsga is hozzá...a keresztet meg nem olyan nehéz odatenni,ahova kell,a gép meg számol magától.Akkor leletet sem kaptál :roll: mennyibe került?Dvd-t adtak?
Én most olvastam,hogy a protokoll szerint 24-25.héten kell lennie egy uhunak..de elfelejtettem időpontot kérni a kórházban,így csak május 27-re van.Ma viszont megyek a dokimhoz magánrendelésre,remélem bekukkantunk.Aztán egy 4d-t még akarunk,eddig úgy volt,hogy a 26.héten,de a kórházi uhu miatt inkább a 29.hét lesz belőle.Remélem még ki tudják majd bogózni,ki-kivel van.
Vendég

nyulasz!

köszi akkor neked is köszi a köszöntést!neked nem írtam,csak akartam? :oops:
hát igen,lesznek elvonási tüneteim.max este kikönyörgöm apánál,hogy hagy használhassam az övét!!!!
mert úgyse bírom ki hogy ne olvassalak titeket!!!

Kép

Nyulasz!
Ez a néni radiológus volt! Fél óra volt az uh és kaptunk dvd-t róla + 6 képet. 10 ezer volt. Nekem nem mondta a dokim, hogy most lenne uh, én kedden megyek. De mivel már rég csinált -5 hete- gondolom két hét múlva tuti fog. Én nem igazán aggódom, szépen nőnek, egyre feljebb rúgdosnak és érzem, hogy minden ok.

Katavirág!
Sajnálom.

KépKép
zsófikukac

Kukackám,jajj,én sem azért mondtam,mert aggódni kéne...persze,hogy minden rendben!!!Csak kiváncsi voltam a súlyra. :wink:
Lola,meg mi is szeretnénk ám tudni rólad,hiszen te vagy a következő,aki babázni fog :D
Vendég

Bébike, jó lehet ez a hőtérkép.

Skrisz, valszeg vashiányod van (azon csodálkozom, hogy eddig még nem volt). Nekem ugyanezek (hemoglobin, hematokrit, vörösvérsejtszám) lettek alacsonyak. Doki bélben felszívódó vasat írt fel rá. A WBC (fehérvérsejt) ha csak kicsit magasabb, nem kell vele foglalkozni. De ha sokkal, akkor úgy tudom, gyulladást jelent. Majd Mabe kijavít, ha nem így van.

Katavirág, :cry: Sztem is próbáljátok kettővel. Vagy ha egy, az blaszto legyen. Cuki kispasi. :D

Nyulasz, összesen akkor 2 4D-re mentek terhességed alatt, ugye?

Azt álmodtam, hogy az egyik baba nagyon-nagyot nyújtózott bennem, és a hasamon át kidomborodott a lábacskája körvonala!!! Olyan furi volt! :D :D :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Nem kell sok és tényleg ki fog domborodni!!!! :lol:

Nyulasz!
Nem értem. nekem írtad, hogy Lola után én jövök? :shock: SKrisz és Esti előttem vannak és nem is szeretném őket beelőzni. 8)

KépKép
zsófikukac

Katavirág, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :( De úgy látom, nem adod fel és ez nagyon jó! Tényleg Ausztráliában éltek? :lol: Nagyon cuki a kép!!

Puszedli: Hétfőn megyek a hőtérképes izére, már alig várom, és persze, egyből beszámolok róla
bébike4

Bébike,egy tipp,ha az ormosban doktornőt kell választani(asszem a hőtérképnél nem,de az íriszdiagnosztákánál,akupunktúránál igen)akkor nagyon-nagyon ajánlom Irina Kravetz dr-nőt,egy tünemény :D
Kukackám,hol írtam,hogy te jössz Lola után???????????? :roll:
Rana,igen kétszer terveztük :D Nekem egyik nap délután ébredés után akkorát rúgott valamelyik(szoktam tudni,melyik,de most azon az oldalon volt,ahol eddig nem lakott senki)hogy hirtelen úgy megijedtem,pulzusom egekbe szökkent. :lol:
Vendég

Szép jó reggelt!

Kata
Sajnálom.Hajrá stimu és a két embrió vagy 1 blasztó!!!+++Édes a kisfiad! :D

Zsófi, Nyulasz
Érdekes lehet a csata a pocitokban. :lol:

Bumi
Remélem + hírekkel jössz!!!

Skrsiz
Akkor vasat neked ha tényleg az a baj! :)

Én kiülök az erkélyre egy kis d vitaminért. :D

Bébike
Tuti jó az a hőtérkép! :D Angolt tanítok...szerencsére az mindig kelendő meg imádom is. :D

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Bébike: oksa, alig várom!!!!

Kata: sajnálom, és szerintem is 2-t kérjetek vissza.

Bumi: ?

Szép napot!

Kép

Kép

*puszedli*

Védőnéni is megerősítette, hogy valszeg vasat fog felírni a doki is. Szerintetek kezdjek el pezsgőtablettát inni? Dokimmal csak 18-án találkozom.

skrisz72

Sziasztok!
hcg: 1,5, szóval nem sikerült, most már hivatalosan.
TZ szerint minden okés, tehát nem azért nem sikerül, mert valami bibi van, egyszerűen csak nem esünk bele a 30 %-ba. De majd legközelebb. Azt mondja, hogy szépen javulnak az eredményeink, merthogy most több petesejtet tudtak leszívni, mint először, úgyhogy szedjem tovább a metet. Nem mondtam neki, hogy már egy fél éve nem szedem. Úgyhogy ha mégis jobbak az eredményeim, az akkor nem attól van, és számomra ez megerősítés, hogy soha nem kellett volna szednem. De amíg szedtem se változott tőle semmi.
Most azért majd elmegyek megint egy vizsire, bizti ami bizti, de szerintem sokkal jobb, ha továbbra is tornázni járok, meg fogyózok egy kicsit.

Nyáron pihi lesz, szeptemberben folyt köv. Addig leállunk a babatémával.

Bumi

bumi1979

Skrisz, a nem receptre kapható vaskészítmények állítólag sz.rt se érnek. Ezen a pár napon már nem múlik semmi, addig is egyél vörös húsokat meg spenótot (vagy sóskát? Mindig keverem).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bumi, :cry: :cry: :cry: Mondjuk nem értem akkor azt a halovány csíkot a teszteken....
De egyszer úgyis sikerül. Hajrá vizsgálatok, torna és szeptember!!!! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bumi: sajnálom! Önfeledt nyarat kívánok pihenésképpen szeptemberig!

Skrissz: szerintem szedj. Én is szedek, nem patikait, most nézetettem meg, javult-e a vashiányom.

Kép

Kép

*puszedli*

Bumi, nagy ölelés neked! Szeptemberben is nagyon fogok drukkolni. Fel a fejjel! :(

Rana, akkor vörösbort is ihatok, nem? :wink:

skrisz72

Rana!
A spenótevésre nekem nevetve azt mondta a dokim, hogy ahhoz egy egész mezőt kéne lelegelnem. :lol:

Bumi!
Nagy ölelés Neked!!! Élvezd ki a nyarat! :wink:

Nyulasz!
Hát valahun feljebb, de lehet csak félreértettem.

Megjött a vv eredményem, cukrom majdnem az alsó határon van. :lol: Viszont a vizeletben baci van. :evil: Felhívtam a védőnénit, mondta, hogy mutassam meg a dokinak, de csak kedden megyek. Szerintetek ráér addig? Ugye ez a babáknak nem okoz gondot. :roll:

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?