Sziaszok!
Jenny, hát, ilyen férfi ritka! Gratula hozzá:) Bárcsak egyszer velem is megtörténne, h a férjem így vár! De ő sem látja mit kellene csinálni.
Ildi, ez jó jel, jobban érzete magát az unokatesó Veletek, mint a saját szüleivel !?!
Hát, nagyon nehezen éltem túl a korábbi napokat, egy kisebb házassági krízisen vagyok túl (remélem). Minden ok az intimtorna, pontosabban, hogy én elnéztem az időpontot. Így elszöszöltem egy órát, a vélt kezdésig, majd odamentem, és senki sehol. Mindezt át a városon, plusz 1,5-2 óra utazással. Ráadásul 2 barátnőmmel mentem volna, akik nem hívtak fel, h hol vagyok. Ezeken összeségében úgy kiakadtam, hogy egész este bőgtem, majd kitálatam minden félét a férjemnek. Én azt érzem, ha szarul vagyok lelkileg, ő még inkább ingerültebb, mint megértő, elfogadó. Ezen nagyon kiborultam. Nagyon rég nem sírtam ennyit. Aztán kedves volt, megvígasztalt, és elsimultak a dolgok.
(Ti, ha biztosan tudjátok, h egy adott programon találkoztok barátotokkal, és ő nincs ott, vélhetően nem ér oda kezdésre, nem hívjátok föl??? csak én vagyok ilyen érzékeny?)
Gio, megint találkoztam egy lánnyal, akinek nem a PE időszakban fogant meg a babája (már bánom, h nem kérdzetem meg, honnan tudja
) Járt PE vizsgálatra is, és onnan tudja neki mikor van. Egyre tanácstalanabb vagyok. Ráadásul elmondta mennyit kell fizetni az orvosnak cakk-pakk a 9 hónapért, hát, nagyon durva. CSak a szülés 100.000 Ft + a magán rendelésk+UH-k az utsó 2 hétben+szülésznő. Igaz, ő a Szt. Isván kh. szülész főorvosa. Szomoró, h ennyire lehet nyerészkedni a kisbaba-várás körül.
Szombaton szerelünk polcokat és egyebeket a lakásban, vasárnap pedig az uram szülinapjára sütöttem-főztem. VÉgül jól sikerült.
Érdekes, hogy mostanában nincs időm írni. Tényleg lótok-futok, örülök, ha megpihenek. Azért amikor tudok, jövök.
Pussz Nektek,
Alma