Új privát üzeneted érkezett!

Én pont így vagyok Alma és azért szomorít el a saját esetem, mert én azért 7 évvel idősebb vagyok mint Te. De amit leírtál az annyira pontosan kifejezi azt, amit én is érzek. Az unokahugimba szerelmes vagyok, annyira tündéri és tök jó vele lenni, babusgatni, de vhogy nem tudom teljes lelkemmel elképzelni a sajátomat.
A legjobb barátnőm 1 év után méhen kívűli terhes lett, majd a műtét után 3 hónappal spontán terhes lett és azóta már a 2. gyerek is megvolt. Ő mesélte, hogy amikor megtudta, hogy ott a baba - az első- elsírta magát úgy megijedt. Szval azt hiszem normálisak az érzéseink és ez nem érettség kérdése, hidd el. Ugyanakkor persze az is lehet hogy a negatív gondolatainkkal pont hogy blokkoljuk a fogamzásunkat.
Vendég

Igen, ezért gondolom, h csoda a megtermékenyülés! :wink:

Tényleg idősebb vagy nálam, de én úgy érzem magam, mintha alig lenne termékeny időm hátra. Ráadásul mi nem akartunk rögtön babát az esküvő után, és emiatt a kontroll miatt lelkiismreretfurdalásom van.
Te legalább tudod, hogy a párod egészséges, te meg a sok bringázás miatt biztosan könnyen megfogansz, ha jók lesznek a körülményeitek.

Tényleg jól hangzik ez az aviva torna! Észben tartom. 8)

Alma
f_alma

LÁnyok ezer bocsi mostanában én sem sűrűn jöttem. Az igazság az, hogy én sem akartam lehúzni a topicot. szintén nállunk is ez van egy helyben topogunk. És bevallom tegnap már olyan mélységekben voltam, hogy sírtam. Pedig nemvagyok eg ysírós alkatú egyén. valahogy úgy érzem annyi minden van ellenem.
De nem akarom a topicot az én bajaimmal lehúzni ezer bocsánat.
Lehet a méhen kívülim is most csapodott le a kis fejemben vagy csak áltattam magam, hogy túl vagyok rajta nem tudom. De emellett annyi más is van. Sorolni se tudnám. És sajnos férjem is figyelmetlen velem. Azt hiszi ha mosolygok akkor minden oké és közben próblok mosolyogni de ez nem őszinte. Néha úgy érzem az idegeim felmonják a szolgálatot. Nyaralásnak esélye sem és semmi nincs amitől úgy érezném erőt meríthetek.
Tudom új ház. Na hiszen. Ezzel is annyi gond van, hogy csak na. Már 2hete nemmehetek el ithhonról mert hátha jön valaki . Kivülről 2hete igérik, hogy szinezik. De érdekes senki nem jön. És ha kérdezzül majd utána néznek és hivnak persze nem hívnak. Szóval a ház is kiveszi az erőmet. A konyha bútor: na az félig van kész mert a keriapu nem ér rá. ha én ezt tudom, hoygilyen lassankészül el akkor inkább veszek egy készet. Mindegy hogy néz ki. Kereken 1hónapja készitia férjem és a keriapu. Az edények a padláson van elől 3pohár 2tányér, evőeszköt. ennyi. Ka meg egy lábas amibe főzők. Szóval semminek nincs helye semmi nincs elpakolvca. ÁÁÁÁÁ
nem is panaszkodok.
Csak gondoltam megírom, nem veletek van bajom csak magammal és a helyzetemmel.
De azért mindenkinek puszi.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Érdekes ez a mások gyereke téma. Nagyon szégyellem, és nem is szoktam hangoztatni, de nekem kb. 50 gyerekből 2 ha tetszik. Nagyon sok picit csúnyának látok, és megfordul a fejemben, hogy remélem, az enyém szebb lesz... :oops:
Ez normális? És ha a sajátomat is csúnyának fogom látni??? :lol:
Ez sztem azért lehet, mert hugom nagyon szép és édi baba volt, és én mindenkit őhozzá mérek. A másik meg hogy a mi családunk szöszi beütésű, fehér bőrrel, és valahogy nekem ezek a világos babák jobban közelebb állnak a szívemhez. Érdekesen működöm...
Ja igen, tegnap a hentespultnál egy nő mellett felfedeztem a földön egy hordozót, benne egy pár hetes aprósággal....Istenem, majdnem elbőgtem magam! Legszivesebben fogtam volna, és elfutottam volna vele.... :lol: :(

Kép
jenny29
Mór

jenny: ismerős érzés. Én is voltam már igy. ha megláttam egy gyereket.
A másik, hogy mindnekinek a sajátja a legszebb. És képzeld anno nekem is voltak ilyen gondolataim. Hogy én nem akarok olyan babát akit pl: láttam. Meg, hogy az enyém remélem szebb lesz.Érdekes mert elmúlt már ez de hidd el ez teljesen normális.

Kép
csucsu05

Furcsa, nekem ilyen tetszik-nemtetszik még nem jutott eszembe. Inkább az, hogy vajon egyáltalán megérdemlem-e a gyermeket. (nyilván ez legalább akkora badarság :shock: :) )
Mondjuk most épp hasonló lelkiállapotban vagyok mint Era, úgyhogy épp nem vágyakozom
Vendég

Ugyanakkor volt már olyan érzésem amikor a párom gyermekeivel együtt nyaraltunk, hogy sajnáltam hogy nem az enyémek...
Vendég

Sziasztok!

Megpróbálom felvenni a fonalat. :oops:
Csatlakozom Erához: A saját gyerek akármilyen is, a legszebb a világon. ( Most mondjam, hogy a fiamnak tyúkmelle van,(szegycsont kifelé áll, domború a mellkas) és a bal oldalon a bordái először befelé állnak, a legalsó borda meg kicsit ki. Szóval nem szimmetrikus. Először észre sem vettem, illetve azt gondoltam, hogy mindenkinek ilyen, csak kinövi. Hát, nem fogja. Na, bumm. Majd úszni kell mennünk, addig meg mászókázni, izmosítani, de mindig látszani fog. Egyébként ruhában nem nagyon látszik a tyúkmell, bár én már azóta máson is láttam. Ha figyeli az ember. )Szóval ettől még számomra az enyém a legszebb a világon. Egyébként tényleg szép gyerek. :D :wink:

Egyébként meg fel a fejjel lányok. Minden rendben lesz.
A férjek tipikus férfiak. Összezörrenés, ilyen olyan mindig van, ha gyerek van, akkor pláne. Nálunk épp a " nem fogad szót a gyerek, és milyen eszközökkel vegyük rá" című probléma van.
Én is kivagyok miatta rendesen. De remélem megoldódik.
Era: Te is írd le bátran, ami bánt, szerintem most a levegőben is van valami. Szinte mindenütt van valami probléma az ismerőseim között is. A konyhával meg mi is mindig így járunk, csak nálunk félév kell hozzá, mire elkészül.
:wink: Kialakul minden gyorsan. Figyeld meg , jóra fordul
Többieknek is Pussz,most mennem kell.
Ennyi időm volt most, majd jövök.
Sziasztok!
Ildi
brumm

sziasztok!

Biztos, h a levegőben van! Bár én az előbb olyan jót nevettem - még könnyzetem is - egy email-en, amit nem szánt viccesnek az írója, de kétértelmű volt. :lol:

Szerintem ha kiírjuk magunkból a gondokat, már fél sikernek számít! Legalábbis én ennek a híve vagyok! Úgyhogy, írjatok bátran!!! :-) olyan jó, ha pezseg a topic. De a "világot megváltó" eszmecseréket is szeretem.

Még a baba-dologhoz: én is több babát is látok csúnyának, és néha bennem is felmerül, h mi van ha az enyém is az lesz, de azzal nyugtatom magam, h szépnek látja minden anya a gyermekét!

Era, a ház körüli nehézségek, nagyon megterhelőek, ezt én tudom! Mi ugyan új lakásba költöztünk, de azzal is volt/van még mindig egy csomó gond, utána járás, reklamálás, stb. A konyháról ne is beszéljünk, annak hiánya nagyon megviselő! (egy nőnek biztosan)

Még eszembe jutott az arwen tornához, hogy a pozitívat nem is írtam: nagyon átmozgatta a hasam, azt éreztem. Igaz, volt hasizmot igénybevevő gyakorlat is volt, nem tudom van-e összefüggés, vagy van is, meg nincs is.

Alma
f_alma

Nna, hát akkor én a másik oldalról világítom meg: irigykedek (pozitívan) a közös ház, lakásszépítgetésre. Nálunk ez fogalmam sincs mikor jön össze....Úgy volt ősszel, de mégsem. Szval most elég elkeseredett hangulatban húzom az igát még a mhelyemen...
Vendég

Hát lányok akkor tényleg most mindenki a szokásosnál roszabb paszban van. Pedig itt a jó idő ha másnem akkor annak fel kellene, hogy dobjon minket. Biztos tényleg a levegőben van valami. Képzeljétek tegnap a férjem hozott egy csokor virágot mert úgye láttam, hogy sírtam na meg nem vagyok éppen top hangulatban. De nem is örültem neki. Mert mindig csak akkor jut az eszébe mikor már ide jutok.
Mert úgye anyák napjára elfelejtett venni a gyerekkel nekem egy szál virágot vagy esetleg letépni valahol egy pipacsot. És én akkor nem szóltam csak rosszul esett pláne jobban érzékenyebb voltam vagyok , hogy egy méhen kivüli terhesség után vagyok. És lám május 29én meg is kaptam az anyálnapi virágot. Betettem vizbe de én aznap egy szál pipacsnak jobban örültem volna.
Amúgy az iskolában kellene , hogy tanítsák mondjuk a fiúknak, hogy kell kimutatni azt , hogy valakit szeretünk. Persze ha belegondolok ez miért legyen a tanárok feladata. Ezt otthonról kell hozni.
Amúgy ma már egy kicsit szebben látom a jövőt de tényleg nem értem mi van velem. Lehet velem van a baj?

Ildi: Nem hiszem, hogy ennyire látványos lenne. És igenis mindenkinek a sajátja a legszebb!:)
A fiadnak ez lesz a szexepilje:)
És a konyha lehet nálunk is fél év lesz ki tudja?

Na de csajok kívánok mindenkinek szép napot és jó kedvet:)

Kép
csucsu05

Kép

Era, ezt neked küldöm! :D

Kép
jenny29
Mór

Era, szerintem nincs baj veled (bár én is ezt szoktam gondolni hasonló helyzetben :( ), egy méhen kívüli, és ahogy az egész történt veled, az nem kispiskóta, tök érthető, hogy nem vagy jól! Tudod, sokszor gondolok arra, hogy talán soha sem lesz gyerekem, és hosszú ideje várunk már, de nem tudom hogy dolgoznék fel egy ilyen szomorú eseményt! Te nagyon erős vagy, de a gyász biztosan dolgozik benned. A kórházi körülményekről nem is beszélve. Sztem már az trauma, ha vkinek kórházban kell pár napot eltölteni betegen, kiszolgáltatva.

Azt is ismerem, amikor nem figyelmes a férfi, és később már késő! Talán ha aznap kimondod, h fáj a figyelmetlensége, akkor nem gyűlik Benned. Én a másik fele vagyok: kimondom, de remek veszekedést kreálok ezzel. :oops:

Hát, én is szép napot, 7végét kívánok Nektek! Nekem kicsit sűrű lesz, de remélem pihenni is tudok vmit.

Alma
f_alma

Én is utazom szokás szerint. Úgyhogy szép hétvégét!
Vendég

Sziasztok!
Most csak úgy vagyok. nem tudom mért olyan szita az agyam, de alig vagyok képes reagálni az olvasottakra, illetve már leírjátok azt, ami nekem is eszembe jut. :)
Gio: Az jutott eszembe, bár már biztosan Ti is szétnéztetek, hogy Neked nem lenne állás a férjed közelében valahol? Azt tudom, hogy egyházi berkekben elég nehéz mozogni. Itt nálunk olyankor láttam helycserét a lelkészek között, ha hívták őket máshova. Az meg azért ritka. No, csak eszembe jutott, és nem akarok kotnyeleskedni...
Era: Ez az anyáknapi virág "jó sztori" :evil: . Tavaly nálunk is ez volt, sőt tavaly előtt se kaptam. Tavaly utalgattam, hogy veszek anyukámnak, meg hívd ám fel anyukádat anyák napja alkalmából, ha már nem megyünk...és ennek ellenére sem esett le neki. No, aznap este kifakadtam, hogy én biztosan milyen rossz anya vagyok, egy szál virágot sem érdemlek...Hát, szánja-bánja...Aztán minden nap elmondtam egyszer, hogy rosszul esett...bírta egy hétig, aztán vett egy csokrot. Aztán egy darabig hagytam, de minden ünnep előtt célozgattam, hogy megint biztos úgy járok, mint anyák napján. No, azóta kapok virágot anyák napján. szerintem nem felejti eztán el, mert néhányszor az orra alá dörgöltem. :oops:
Egyébként tényleg nagyon sokmindenen keresztül mentél mostanában, nem volt könnyű az elmúlt időszak, és nagyon erősen, ügyesen dolgozod fel a dolgokat. Le a kalappal előtted. :wink:
Almának is akartam valamit írni, de elfelejtettem. Na, majd hátha eszembe jut.Ja, a torna. Én is jobban szeretem, ha kevesebben vannak. Családiasabb az egész. De gondolom, hogy hatásos lehet a dolog, elvileg azért van. Vajon, ha valakinek összejön közben a baba, annak nem gond, ha hasizom dolgokat tornázik? Biztos én vagyok a tudatlan, de bennem ez felmerült.
Ági: Jenny :Pussz Nektek, gyertek Ti is. :wink:
Megyek. majd benézek. Sziasztok!
Ildi
brumm

Sziasztok lányok! Nem voltam hétvégén mert itthon mindig van valami munka. Valahogy még nem állt be a rendszer az új házban. Annyi mindent csinálok egész nap és valahogy mégsem haladok. A másik házban valahogy nem igy volt. Na majd belerázodok ebbe.
Pénteken képzeljétek jött haza a férjem és hozott egy csokor virágot. Gondoltam , hogy igy lesz de az nem olyan mintha aznap kaptam volna. Mondtam is neki. Amúgy én is az orra alá dörgölöm ezt ne féljetek de ő valahogy nem tanul belőle. Volt olyan névnapom amikor semmit nem mondott. Aztán azt is hallgatta egy hétig mert morogtam, hogy nekem ez sem jár és kaptam egy csokor virágot. Csak azt nem tudom miért ilyenek a férfiak.
NA mindegy most úgy ahogy a lelkem jó de még nem vagyok 100% os.

Ki mit csinált hétvégén?

Mi pénteken este és szombaton délelőtt a bútor boltokat játuk körbe akartunk venni valami kis vitrinkombinációt.
Szombaton déltől 3ig a férjem és a lányom keresztapuka kicsit dolgozott a konyhánkon. Nem lett még kész de már csak az ajtól hiányoznak :)
Egyszer kész lesz tudom........

Aztán délután átmentünk a barátnőmékhez Petre ők is kertes házban laknak csak annyi külömbséggel hogy van egy állati szép épitett medencéjük. Fürcsiztünk nagyon szupi volt. Egyszer lesz épitett medencém az biztos. Lehet 70évesen de lesz:)
ÉS este 11 re értünk haza. Szabina a kocsiban elaludt de nagyon jól érezte magát nem is akart haza jönni.
Ez a barátnőm 52éves a férje 60. De komolyan mondom őbennük még sosem csalódtam. Mondjuk fiatalosak mert van 25éves barátnőm is de ők felülmúlják őket korban.
Szóval röviden ennyi a hétvégénk.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Én sem nagyon voltm, de a héten is alig leszek, mert itt van a sógornőmék kisfia. Jókat játszanak a Bercivel. De azért kötöttebb az élet kissé.
Hétvége is eltelt, elutaztunk vasárnap anyósomékhoz, és így jött velünk az unokatesó is most. Szombaton itthon voltunk. csak a szokásos.

Era: Azért halad az a konyhabútor. :wink: Az ajtók gyorsan felkerülnek.
:D Azt már én is megfigyeltem, hogy sokkal jobban ki tudok én is sokszor jönni nálamnál idősebbekkel. De ez bizonyára nem is korfüggő. Egyszerűen jó fejek.
Azért a Ti medencétek sem semmi. Mármint ami az iwiw-en van a képeken.

Most végre az iwiw-en fel tudom nagyítani a képeket. Már meg tudtalak nézni mindannyiótokat. :D

Mennem kell, hiányolnak.
Benézek, ha tudok, addig is jó hetet Nektek.
Puszi: Ildi
brumm

Sziasztok!

Találtam egy jó kis cikket: http://www.tenyek-tevhitek.hu/meddosegipar.htm

A konkrét téma nem biztos, hogy mindegyikünknek szól, de nekem tetszik a gondolkodásmódja! Vészesen természetpárti kezdek lenni...

Most nem nagyon van kedvem írni, de majd jövök. Most kicsit sűrű lesz a hetem.

Szépe hetet Nektek!
Alma
f_alma

Hi Mindenki!
Én Balatonon voltam hétvégén azurammal. Jó volt, csak hétfőn jöttem vissza. Azóta tekerek, bringázom, terelem a gondolataimat pl. az olyan hírekről, hogy egy kislány minap 11 évesen (!!) szült... :roll:
Alma: nagyon klassz ez a cikk. Bírom ezt a Szendit amugy is.
Hogy vagy? Milyen sűrű dolgaid vannak? (már ha nem titok :wink: )

Ildi, Era: izgalmas azért ez a lakásberendezés, mégha tudom, nektek olykor már fárasztó. De jó olvasni, egyelőre mi még csak álmodozunk ilyesmiről.
És hát olvasva amit írtok: minden ffi egyforma lenne? :D Ez a virágügy nálunk is megtörtént már. És az a vicc az egészben, hogy pontosan tudom, hogy nem azért mert kevésbé szeret vagy ilyesmi, egyszerűen tyúkagy és sz***k a protokollra általában, tehát még a személyes protokollt is elfelejti. Én juttatom férjm eszébe a saját anyja születésnapját is :)
Vendég

Sziasztok!

Nem nagyon pörgünk! :roll:

Örülök, h tetszik a cikk!
Köszi a kérdést, valahogy minden van: pl. barátnőzés, holnap intimtorna 5 héten át csüt-ön 18.30-20.30ig nekem ez kicsit sokanak tűnik, nem tudom hogy bírok ki két órát. Ráadásul előző nap kellene mennem dinamikusabb, megmozgatós tornára is. Fodrász, kozmetikus, férjem szülinapja, szerelés a lakásban(anyukám férje szokott segíteni iylenekben - ezért kicsit vendéglátás is a dolog, mert ketten jönnek), fogorvos, 10éves érettségi találkozó, és szeretném megnézni a U2 - 3D mozifilmet is, és csak 20.45kor kezdik vetíteni.
Hát, ilyesmiket. :)

És épp most van nekem (is) PE a napokban, és megpróbálok relaxálni. :lol:
Málnalevél teát iszom, közben palástfüvet kellene vennem, és hangolódom egy sztk-s nőgyogyira. Ajánlottak egyet,de egy másik azt írta magáról, h a testet és a lelket fegyelembe véve gyógyít. Ez szimpi. Kiszámolva 55 körüli hapsi lehet. Be kell jeletkezni vizsgáltra.

Férjem kapott időpontot andrológiai kivizsgálásra aug. közepére...

Én is szoktam emlékzetetni jóuramat, hogy anyósom szülinapja közeleg... :-) tényleg egyformák a pasik.

Lakberendezés olyasmi lehet most Neked Gio, mint egy ismerősömnek, aki babát vár, de nem tudott olyan soká dolgozni, mint szerette volna, és emiatt kicsit - talán -dühös. Én meg pont erre vágyom! :-))) bár gondolom ez most Ági kivételével mindannyiunk érzi.

Hahó, többiek :?:
f_alma

Hahó, Alma nem semmi programok!! Nagyon pörögsz! Az intimtornáról nagyon jókat hallottam, Kristonhoz mész?

És akkor férjed is belement a vizsgálatba? Nagyszerű! Magán vagy TB-s helyen csináltatja?

A lakberendezős contra baba párhuzamot sajna nem értem. Én nem lennék dühös ilyen miatt, sőt, a munkát illetően igazán ideális lenne a csöppség eljövetele, ugyanakkor valszleg az itteni stressz erősen befolyásolja ezt negatívba :? paradoxon?!?!
Vendég

Brumm: Jajj dehogya miénk az a medence. Az a barátnőméknél van. Az csak az álmom. Nekünk felfújható van jó meg szeretem már megvan 3éve. De azért egy épitett medence az mégis más.

Alma: Egy biztos unatkozni nem fogsz:)

Ági: mi van veled? Jól vagy?

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Era: Ja, az az a medence a képen? No, az tényleg szuper. Azt hittem, a Tiétek. :wink:
Alma: Ha beválik a nőgyógyász, amelyik a lelket is figyelembe veszi, majd szólj. Lehet, hogy engem is fog majd érdekelni esetleg.
Nem semmi programod van. Ezek a tornák biztosan nagyon jók.
Gio: Jó a lakberendés, csak még mi nagyon messze vagyunk tőle.
És az építkezés meg unalmas. Kicsit fennakadtam, mikor a férjem nagy nehezen (egy év után) szabadságra jött, hátha jobban haladunk a házzal, a főnök meg beszólt, hogy mindig szabin vannak a vezetők, kéne már dolgozni is. :evil: ( a kollégája mondjuk két hétre ment el, mert megszületett a második gyerekük, de a férjem mindig csak vár, hogy mikor mehet .Nagy nehezen eljött, most meg beszólnak.)
Ági, Jenny? Hogy vagytok???? gyertek, meséljetek! Mi újság Felétek?
Mennem kell, ez a két gyerkőc egyszerre borzasztó dolgokat tud művelni. Egyik viszi bele a másikat a butaságokba.
Sziasztok! Benézek, de lehet, hogy csak olvasni tudok.
Szép napot továbbra is:
Ildi
brumm

Sziasztok! Ildi, biztos azért van ez most, hogy gyakorold a 2 gyermekes anyaszerepet és látván felkészültél, meg is érkezik a picike nálad is :wink:
tényleg jó nagy a pangás. dehát érthető. indul a nyár!
nálam a mhelyen katasztrofálissá kezd válni a helyzet ...már alig bírjuk cérnával a kollégákkal, ugyhogy nem is reménykedek most abban, hogy babás legyek. ennyi stresszel sztem nem megy :(
Vendég

Gio:Sajnálom a munkahelyi stresszt. Szutyok dolog az ilyen. Mikor leszel szabadságon? Hátha akkor ki tudod pihenni magad. Sokszor hallottam, hogy a pihenés, nyaralás alatt jön a babóka. A vonalzódon úgy látom, most körül van PÉ? Akkor szorítok. :wink:
2 gyerekesség? Azért nem könnyű. De gondolom, ha saját mind a kettő az más. Már csak azért is, mert jobban ismered a saját gyereked. Most olyan kérdések vannak, hogy mit eszik meg az unokatesó egyáltalán. Már attól kezdek félni, hogy a sajátom is rákezdi, hogy akkor neki se kell. De azért eddig ez megoldódott.
Gondolom a férjed gyerekein te is gyakorolsz sokat. :wink:

Alma: Neked is szorítok. Kb. egyszerre érlelitek a petesejtecskét Gióval, ugye? ( ha jól emlékszem.) Ma nézed a mozifilmet, vagy másik napon? Jó szórakozást hozzá! :D

Sziasztok!
Minden jót Nektek, Pussz mindenkinek.
Ildi
brumm

Ildi: igen most van, azaz volt pé, apa csak holnap jön, de az elmult hónapokban pont pé-kor voltunk együtt , mégsem költözött be hozzánk a kicsike.
Nyaralni megyünk jun.30án egy hétre a Kőrös partra gyerekekkel. Az nem épp a nyugis nyaralás, de biztosan jó lesz, mert jófejek. Nagy nevelés-gyakorlat nincs, mert ahhoz már elég nagyok, inkább olyan haveri a viszony. De tény, hogy jólesik. Ugyanakkor pillanatnyilag arra vágynék, hogy kettesben legyünk már végre kicsit huzamosabb időt, ugyhogy szeptemberre szeretnék nézni egy utat vmi tengerpartra, hogy tényleg ki tudjunk kapcsolni, mert a nyár összességében elég zűrös lesz. Ki kellene festeni a lakásom, hugomék szeptemberben ideköltöznek és akkor egy újabb olyan szakasz ami elég káoszos, mert a férjem még nem tud költözni, úgyhogy egyelőre fogalmam sincs hogy lesz az életünk. Próbálok a jelenre koncentrálni, kicsit átpozicionálni magam, mert az egyelőre nemlétező jövőre gondolva mindig ráncba szorul az arcom és melankolikus leszek.
Vendég

Sziasztok!

Nem nagyon néz be ide senki...
Virág, pasi....valahogy az univerzum egymás antagonistájának jelölte ki őket. :lol:
Apa sokkal inkább takarít, mos, főz, minthogy hozzon nekem egy csokor gazt. :D
1,5 év alatt kb. egyszer kaptam tőle virágot. :shock:
Bezzeg múlthét pénteken úgy várt haza este, hogy ki volt takarítva az egész lakás, mosás elintézve, ablakok megpucolva,mosogatás, a pizza pedig gőzölgött a mikróban... :roll:

Kép
jenny29
Mór

Ó jenny! Áldott a férjed! :) Ez nagyszerű! Az én férjem csak úgy tud takarítani, ha megmondom mit csináljon, magától nem veszi észre :) Ugyanakkor szenzációsan főz és a névnapomra ugyan nem, de hétvégén váratlanul kaptam tőle virágot.
Szval kiszámíthatatlan a ffiagy 8)
Vendég

ÉS tényleg kár, hogy nem jár mostanság senki ide. Kíváncsi lennék Almának milyen volt az intimtorna pl. és hogy élte túl a sűrű hetet. De az is jó hír, ha nincs itt senki, talán a babagyártással van mindenki elfoglalva :wink:
Vendég

Sziasztok!
A férjek lehet, hogy olvassák a Babanetet, és tudják, hogy róluk volt szó, ezért hozzák a virágot és serénykednek most? :wink: :wink: :wink:
Viccet félretéve nagyon rendes tőlük. :D
Túléltem a hetet, de nem tudom, hány évet öregedtem közben.
Unokatesót hazavittük, de nem akart hazamenni. Kegyetlenül sírt, akárhányszor felhoztuk a témát. Tulajdonképp a nagymamához vittük, ahol ott voltak a szülei is, így onnantól ők oldották meg a feladatot. Egész könnyen ment egyébként.
Most itthon vagyunk, pihenem fáradalmaim. :)
Majd benézek,de most a kisfiam nem hagy írni.
Sziasztok!
Ildi
brumm

szia Ildi! Akkor immár pihisebben fognak telni napjaid:-) De ha sírt a kisgyerkőc, akkor bizonyára nagyon jólérezte magát nálatok!
Vendég

Épp most van a Naploban a 11 éves kislány aki szült....
Vendég

Szaisztok lányok! Tényleg kisebb a forgalom most mint máskor. De biztos mindenki el van havazva. Én hétvégén kint voltam a kertben ott serénykedtem. Kivéve mikro esett az eső. Itt nálunk hihetetlen mennyiségű eső esett. Egy előnye van a gazt könyebb kihúzni ilyenkor.

Kép
csucsu05

Sziaszok!

Jenny, hát, ilyen férfi ritka! Gratula hozzá:) Bárcsak egyszer velem is megtörténne, h a férjem így vár! De ő sem látja mit kellene csinálni.

Ildi, ez jó jel, jobban érzete magát az unokatesó Veletek, mint a saját szüleivel !?!

Hát, nagyon nehezen éltem túl a korábbi napokat, egy kisebb házassági krízisen vagyok túl (remélem). Minden ok az intimtorna, pontosabban, hogy én elnéztem az időpontot. Így elszöszöltem egy órát, a vélt kezdésig, majd odamentem, és senki sehol. Mindezt át a városon, plusz 1,5-2 óra utazással. Ráadásul 2 barátnőmmel mentem volna, akik nem hívtak fel, h hol vagyok. Ezeken összeségében úgy kiakadtam, hogy egész este bőgtem, majd kitálatam minden félét a férjemnek. Én azt érzem, ha szarul vagyok lelkileg, ő még inkább ingerültebb, mint megértő, elfogadó. Ezen nagyon kiborultam. Nagyon rég nem sírtam ennyit. Aztán kedves volt, megvígasztalt, és elsimultak a dolgok.
(Ti, ha biztosan tudjátok, h egy adott programon találkoztok barátotokkal, és ő nincs ott, vélhetően nem ér oda kezdésre, nem hívjátok föl??? csak én vagyok ilyen érzékeny?)

Gio, megint találkoztam egy lánnyal, akinek nem a PE időszakban fogant meg a babája (már bánom, h nem kérdzetem meg, honnan tudja :shock: ) Járt PE vizsgálatra is, és onnan tudja neki mikor van. Egyre tanácstalanabb vagyok. Ráadásul elmondta mennyit kell fizetni az orvosnak cakk-pakk a 9 hónapért, hát, nagyon durva. CSak a szülés 100.000 Ft + a magán rendelésk+UH-k az utsó 2 hétben+szülésznő. Igaz, ő a Szt. Isván kh. szülész főorvosa. Szomoró, h ennyire lehet nyerészkedni a kisbaba-várás körül. :(

Szombaton szerelünk polcokat és egyebeket a lakásban, vasárnap pedig az uram szülinapjára sütöttem-főztem. VÉgül jól sikerült.

Érdekes, hogy mostanában nincs időm írni. Tényleg lótok-futok, örülök, ha megpihenek. Azért amikor tudok, jövök. :-)

Pussz Nektek,
Alma
f_alma

Alma: De én is kiborulnék ha valakivel akivel megvan beszélve nem hív fel. nyugodtan mond csak meg neki mit illik és mit nem.
Az jó ha a férjeddel rendeződtek a dolgok.

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Rossz a netünk. Megpróbálok írni, de az előbb nem sikerült.
Ildi
brumm

Alma: öröm hogy látunk. Mi tényleg egy ritmusra mozgunk. Nálunk is krízis volt, azaz még mindig tart....részben az én hibámból. Férjem nagylány a hetvegen ballag, hugom szülinapja is hétvégén van, jönnek a szüleim is, így a ballagást lemondtam, ami nyilván rosszul esik neki..Ráadásul vasárnap este(!) még záró balettfellépése is van a lánykának, amire szintén nem tervezem lemenni, hisz másnap 8kor nekem melo és Siófokról nehezen tudok felérni...Nna ez betette a kaput nála, most épp nem kommunikálunk. Azért szar ez nagyon, mert így távházasságban még érdemben vitatkozni sem tudunk... :?
Hát ezek vannak nálam, meg a mhelyem egyre gázosabb..De igyexem talpon maradni, mindenesetre, így hogy a férjemet másfél hét mulva látom csak elég nehéz már a babáról álmodoznom is, hisz ahhoz kellenének tettek is...
Vendég

Era, köszi, kicsit megnyugodtam, mert nem lehet (nehéz) objektívnek lenni saját ügyekben.

Rég írtad, hogy áll a házatok. Vagy inkább ne is kérdezzem?
Lelkileg hogy vagy? NEm vágtok bele a babaprojektbe hamarosan? Talán itt is írtátok, hogy ilyenkor könnyebben teherbe lehet esni. De megértem, ha félsz. (van egy tisztító teareceptem, ha érdekel)

Ildi, remélem hamar megjavul az a fránya net!
f_alma

Jajj, Gio, nem olvasom örömmel a mondatidat! De nem értem miért kellene fontosabbnak lenni számodra a férjed lányának, mint a saját húgodnak????? :shock:
Már többször gondolkodtam azon, mióta kiderült, h a férjednek már vannak gyerekei, h milyen nehéz lehet neked! Ez nem könnyű helyzet! Egy barátnőmnek volt egy pasija hasonló helyzetben, és tőle tudom, h ez nem a legidillibb állapot. :(
Mi is ezt csináljuk, ha összeveszünk, nem beszélünk. :?
De nem lehet, h kisbab már a pocakodban van?
Én néha gondolok erre, de megpróbálom elhesegetni. Pedig miért, ne? Pláne, ha nem kell a PEkor együttlenni...
f_alma

hát mi pé-kor most nem is tudtunk együtt lenni sajna. mivel egy merő stresszgombóc vagyok az utóbbi hetekben, nem hinném hogy a babóca most engem választana..
a férjem gyerekei amugy csodás kis kölkök komolyan. egy szavam nem lehet, mikor együtt vagyunk nagyon klasszul telik az idő, a nyaralások is idilliek. nem is lenne semmivel gond, ha már együtt élnénk. de így hogy mindig meg kell osztani a hétvégéket és a faluban ahol lakik mindig van vmi program amiben neki mint lelkésznek részt kell vennie, vhogy eljutottam arra a szintre, hogy már mindent, mindenkit utálok, akik miatt nem lehetünk együtt. Ez nevetséges, de így van. Bocs, hogy így rátok zúdítottam ezt. Nincs alapvetően rossz kedvem, csak olyan apatikus vagyok, nyomom a hétköznapokat, a munkát és várom a csodát
Vendég

Megértem! Sztem tök normális ez az érzésed. Nagyon sok lehet így ez. A mh-edről nem írsz sokat, gondolom szándékosan. Pedig kíváncsi lennék, h mi a baj. Nekem sok mh-i nehézségem van/volt. Vagy velem van a baj, vagy a többiekkel. De ha jól sejtem, Neked nem egészen ez okoz nehézséget.
Amúgy én meg a csüt-i nagy összeveszés-kioborulás miatt gondoltam, h nem lesz itt baba most sem. :(
f_alma

Mhelyemen másfél éve van átszervezés és minden nap történik vmi váratlan, a főnöknőm meg gyakorlatilag lassan a pszichiátriára kerülhetne annyira bolond lett...Olyan mintha értelmes emberek lévén amolyan virágként, vagy rabszolgaként léteznénk. Ha mondunk vmit az a baj, ha nem akkor meg az.. És ezt nehéz jól viselni, nem csak nekem okoz nehézséget sajnos. És ezáltal a hangulat is eléggé destruktív.
Vendég

háát, ez tényleg nem valami rózsás! Így nehéz lehet lehet minden nap örülni az életnek, mivel a nagy részét odabent töltöd. Keress mást! Persz könnyűmondnai! Nekem is ezt kellen tennem, és minden más fontosabb, mint keresni, kutatni a jó állások után.

Megyek aludni, jó éjt!
Remélem holnap jobb lesz minden. Anne Shirley filmben volt, talán egy bibliai idézet:"a honap mindig tiszta, nem szennyezi hiba" nem egészen ideillő, de eszembe jutott.

Alma
f_alma

Sziasztok!
Tegnap kétszer is írtam, de addigra elment a net.
Gio: Nagyon sajnálom, hogy így vagytok a férjeddel, de megoldódik a helyzet biztos hamarosan. Bár Nálatok a távolság nem segíti ezt sem, gondolom. Nehéz lehet, amikor így összejönnek a dolgok mindkét család oldaláról, és döntsön az ember helyesen.
Alma: Szerintem is szólniuk kellett volna a barátnőknek, hogy hol vagy. Én is kiakadtam volna.
Nem semmi szülésárak vannak, a hozzájövő dolgokkal együtt meg pláne.
Még valamit írtam Neked tegnap, amit nem vitt el a gép, de már nem tudom mi volt.
Era: Milyen lesz a kertetek? füvesítetek? Lesznek virágok? Talán rábeszéltem a férjemet, hogy az árvácskákat most már cseréljük ki valamilyen másra mert nem szépek. Szerinte szépek. :roll: :twisted:
Jenny: Próbálkoztok babával ebben a hónapban?
Ági: Gyere, ha tudsz. :)
Sziasztok! Próbálom küldeni, ha nem viszi el, nagyon mérges leszek
:evil:
Ildi
brumm

Sziasztok!

Sajnos nehéz jó állást találni manapság. Nekem most jó helyem van, nincs stressz, viszont a fizu is éppenhogy csak jónak mondható. Viszont abszolút nem tudom kiélni a kreativitásom, az önállóságom.4-en tartozunk ebbe a munkakörbe, és ha valamit csinálok, a főnök nemigazán értékeli, mivel azt hiszi, hogy ,,MI" csináltuk. Na mindegy, a lényeg, hogy határozatlan a szerződésem, és gyesig jó lesz, vagyis 2 gyerekig, mert egymás után akarjuk legyártani őket. :lol: Aztán majd meglátom.

Ildi, igen, már próbálkozunk,a napokban van pé-m. :D
Szedem a barátcserjét, ha nem jön össze, akkor pedig jövő hónaptól a málnalevél+ palástfű kombinációt. Apa E vitamint töm magába, Q10-el együtt. :D
Szóval nem bízzuk a véletlenre.
Era, ház hogy áll?
Alma, fel a fejjel!!! MIndig vannak hullámvölgyek.

Kép
jenny29
Mór

jenny: akkor drukk Nektek!! A barátcserke mire jó tulképpen?
Amugy az én mhelyem is ilyen felfogásban létezik mint a Tied. Csak ha én megcsinálok vmit akkor azt a Főnököm úgy tálalja, hogy Ő megcsinálta...De ezt már nem is veszem fel...Az a mázli hogy itt ezt a gáz-hangulatot és deprimáló munkát megfizetik. Csak ezért vagyok még itt- Csak annyira rossz ezt még leírni is...Hogy meddig tűrjön az ember egy jó fizuért??
(ráadásul most kaptam munkáltatói kölcsönt is, ami kamatmentes lakásvásárlásra) Gondolhatjátok ezek után mit verem magam. De lelkileg nagyon kivagyunk....
Vendég

Sziasztok!

Jenny, én most a málnalevél-barátcserje kombinációt nyomom. Nem ezt akartam, de ez lett belőle.

Na, egyre izgalmasabb napok elé nézünk babagyártás tekintetében... :lol:

Gio, te vagy a névtelen?
Csak gyorsan hozzád: volt még vmi a Grace klinikában, miután Meredith kisétált a templomból? Csak felvettem videóra, tekerve néztem meg a végét, h felvette-e, de sajnálattal kellett látnom, h lejárt a kazi.

ALma
f_alma

nem barátcserje, hanem palástfű: málnalevél-palástfű (még csak az elsőnél tartok;-)
f_alma

Sziasztok!

Mindenki el?

Képzeljétek, kaptam időpontot nődokitól. Jövő szerda este, sztk=nem fizetős. :-) A barátnőm jár magánban ehhez a pasihoz. Jól megnézem magamnak, már előre jó sok vizsgálatot találtam ki: rákszűrés, kenet, és a hőn áhított hormonvizsgálat beutaló. Állítólag alapos, és természetes gyógymódokat szereti. Remélem jó tapasztalatokat szerzek. Így viszont nem tudok aznap tornázni :(

Gyertek!

Ha bárki látta a Grace klinikát, válaszoljon, mert nagon izgulok. :oops: jövő héten már nem lesz, én meg pont erről a részről maradtam, volna le????

CSók,
Alma
f_alma

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam most. Vissza kéne olvasnom, de szerintem mindjárt kel a gyermek.
Alma: Örülök,hogy sikerült időpontot kapni a dokitól. Kíváncsian várom, hogy beválik-e Neked. :)
Tegnap találkoztam egy ismerősömmel. Babát vár, és Pestre jár dokihoz. ( Persze nem kértem nevet, címet, :oops: de nagyon dícsérte.)
Nem láttam Grace klinikát. Nem szoktam nézni. :roll: De talán a többiek tudják.
Gio: mért lett Belőled névtelen? Remélem a munkahelyi dolgok már nyugisabbak, bár ismerve az ilyen munkahelyeket, nem nagyon változnak előnyükre. Hátha gyorsan jön a baba, és nem kell menni.
Férjeddel hogy vagytok? Sikerült kibékülni?
Jenny: Mindent bele! Jöjjön az a babuci! :D Tényleg nem bízzátok a véletlenre. :D
Era: Gyere! Mesélj, hogy vagytok.
Ági: És Ti? Babuci növöget szépen? Már biztosan jól látszik a pocakod. :D

Megyek. Akkora herpesz lett a számon. Kenegetem, de már mindegy. :( Benézek, amikor tudok, kicsit sűrű mostanában a programm.
Szép napot! Sziasztok!
Ildi
brumm

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?