Bogi!
Nem húzni akarlak, de ezt már hallottam párszor, hogy előbb jön a baba. Kívánom, hogy legyen úgy! Ezt a hátonfekvős dolgot nem is hallottam, de sztem senkinek sem bírja a gerince, az akkor olyan kényelmetlen. Nem? Mi lesz a neve a lányodnak? Vagy csak lemaradtam az infóról?
Kanci!
Hát megjegyeztem, hogy a mozaikot, pláne, hogy az apósodnak szántad
Kíváncsi vagyok hogy sikerült. És a konyha, jó lett a szín?
Anita!
A képeket sajna először le kell kicsinyíteni. Ha nincs programod, küldd el mailben nekem, és lekicsinyítem.
Adri!
Ne légy elkeseredve!!! Levi már négy hónapos, és nem mindig adsz neki tápit. Ez van és kész. Ne kínozd magad különféle praktikákkal, ami nem megy nem szabad erőltetni. Mindent megtettél, amit csak lehetett. Én meg a múltkor pánikoltam, és legszívesebben a fejemet vertem volna a falba, mert a múlt hét csütörtökön belobbant a torkom. Nem túlzok pár perc múlva rohantam az ügyeletre. Orvos mondta, hogy ronda. Öblögetnem kellett, és ha nem hatott volna, akkor semicilint szedni, mert azt lehet szoptatás mellett. Lázasan viszont nem szabad szoptatni, nekem meg nincs lefejt tejem!!! Gondolhatod!!! Aztán gondolkodtam, és bevettem egy szem Rubophent, bebújtam két paplan alá, és hadd szóljon. Akkor még nem voltam lázas, de lettem volna, mert kiizzadtam egy csomó folyadékot. Még az volt a szerencse, hogy a brutál gargalizálás (kicsit töményre sikerült az oldat) és az egy szem bogyesz hatására még idejében elkaptam a betegség frakkját! Persze azóta sem fejtem még egy csepp tejet sem
Annyira jellemző vagyok, kellene egy ember, aki jól kupánvág!
Na megyek, mert most ármánykodok Kofa szülinapi ajándékának ügyében. Nem írom meg, mert néha bekukkol, és még kifürkészi a nagy beszerzési hadműveletemet!