Új privát üzeneted érkezett!

kitörlödött az üzim most nincs erőm ujra bepötyögni

Kép

Kép
bellanitta

Most látom csak a vonalzomon hogy 24 napos vagyok?! Már nem számolom a napokat igy el is felejtettem.
Angie!
Az időpont szept.09-17 ig nem jó. Remélem jó volt a nyaralás, merre voltatok?

Puppy! várjuk a fotókat az esküvőről.Sok boldogságot.

Kép

Kép
bellanitta

sziasztok lányok!

ti biztosan jobban értetek ehhez:
a mensimnek csütörtök-pénteken kellene megjönnie.
Ma csináltam egy olyan három napos tesztet és megjelent egy halványka csík! Halvány, de egyértelmű...
Ez jelenthet terhességet?
aithleen

Aithleen!
A halvány csík is terhességet jelent!
Gratulálok! Jó pocakosodást!!
Vendég

Sziasztok!

Kicsit megkésve szeretnék Évi 79-nek gratulálni kis Virághoz!!!

Angi!
Én biztos nem megyek a talira. :(
Mátra!

Csak a táblából látom, nagyon sajnálom ami veled történt.

Puszi mindenkinek.
Vendég

Aithleen!
A halványka csík második csíkként jelent meg, vagy csak egy halvány csíkot mutat a teszt. Nem mindegy!
Vendég

Anitta!
Mondjad, ha kell új vonalzó. :)
Horvátországban voltunk, és nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. A mensim is kibírta a végéig, a hazaindulás napjáig várt, így felhőtlenül fürdőzhettem a tengerben. Utána pedig a szüliemnél és az anyósoméknál folytattuk még egy hétig a nyaralást. Sikerült maximálisan kipihenni magunkat.
Vendég

Ma nagy csend volt a topikban...

Szerencsére nem várt akkora iratkupac rám, mint a legutóbbi szabim után. Így nem volt vészes az első napom. A főnökömmel váltottuk egymást a szabival, így most 2 hétig biztos nyugi. (Azért lesz munkám, de nem olyan tempóban, mint szokott. Nem árt a pihenés, talán pont erre van szükségem a lebabásodáshoz :))

Puszi MINDENKINEK, és remélem, holnapra feléled egy kicsit a topik, mert így nagyon uncsi volt :(
Vendég

Angie!
Szia, én itt vagyok, csak olvasgatlak titeket. Nem lenne túl szép, ha minden 2. hozzászólás az enyém lenne. Így lányok: AKTIVIZÁLÁS. :lol:

Képeket hozol majd a nyralásról? Biztosan nagyon jó lehetett, főleg hogy után ais nyaraltatok még egy hetet.

Igen a nyugalom mindenképpen jót tesz majd mindenkinek.
Ház hogy áll?

Kép
narco

Én is itt vagyok ám, de szintén csak olvasok :) Túl sokat nem tudnék írni, amit érdekesnek találnátok, így csak olvasgatok :) De azt becsülettel!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

[quote="angie34"]A írta:angie34ithleen!
A halványka csík második csíkként jelent meg, vagy csak egy halvány csíkot mutat a teszt. Nem mindegy!

van egy erősebb, az a kontrollcsík, a halvány pedig a tesztcsík
aithleen

Athleen!

Grat. a babókához. Tudod a 12. hétig óvatosan reménykedj! Magadról bővebben? Vagy csak beugrottál?

tjuca

Sziasztok!

Hát tényleg nem pörög a topik :-(
Most váltottam ki a DM bababónusz csomagot, azt hittem, hogy a babacuccokra adnak kedvezményt, ehhez képest egy nyomi kuponfüzetet adtak. Nya mindegy. Viszont megjöttek a székek és az asztalaink! Hatalmas minőségi ugrás ám ez :wink: Most egyelőre az asztal a nappaliban hever, össze kell szerelni, a székek, meg az étkezőben. Itt gyönyörködök bennük!

Ma 62-es harisnyagatyót kerestem. Mondtam, hogy kellene mert holnapután táborba megyünk. Ne tudjátok meg hogy néztek rám :shock:

Ja és apám felesége közölte, hogy ő még nem látott olyan gyereket, aki nem kapott teát. Mondtam neki, hogy márpedig Kinga nem kapott, teljesen kiakadt. Lehet, hogy azóta is ezen agyal. Már tudom, hogy a köv. téma, hogy meddig szopik a gyerek. Anyuék korosztálya kb. fél évig szoptatott vagy addig sem, de biztos lesz, aki közli, hogy miért hagyom el egy másfél éves korban. Kezd elegem lenni abból, hogy mindenki überokos, de ha konkrétan segítséget kérek, akkor meg csak hablatyolnak, vagy közlik, hogy kINGA ufo (LD. ANNAK IDEJÉN HORRORSZOPI) NA ELDUGULOK. Bocs, még a billentyűzetet is megcsapkodtam :twisted:

tjuca

Sziasztok!

Évi79 küldött pár képet Virágról, és megkért, hogy tegyem fel nektek. Íme:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok :)
Éva :)
Virág gyönyörűséges :) Gratula hozzá :)

Most csak gyorsan, később majd még jövök :)

Szalai Heni képei nyaralásból:
Heni, Párja és Huga a két tündéri ikerfiával
Bal oldalon Heni huga, aki Kristófot tolja, középen Heni Attilát tolja, jobb oldalon Heni Párja:
Kép

Heni és a huga (Heni rózsaszínben):
Kép

Heni és a párja:
Kép

Indulás előtt:
Bal oldalon Heni, középen Heni huga Attilával, jobb oldalon Heni Párja Kristóffal
Kép

Éjjel jövök :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nagyon szép kislány VIRÁG!

Ügyesen lett fényképezve, ehhez külön nagy Gratula!!!
Vendég

Narcisz!

Jol tetted, hogy beolvastal a nöcinek! Sajnos sok ilyen figyelmetlen ember van.
Mgyarorszag tenyleg nagyon szep, es az az erdekes, hogy amiota nem elek otthon sokkal több helyre eljutottam mint amig meg ott eltem. Valahogy az van az emberben, hogy barmikor elmehet pl. Szegedre, mert ott van közel. Aztan valahogy megsem jut el. Hat nekem el kellett költöznöm ahhoz, hogy jobban megismerjem szep orszagunkat :)

Nagyjabol vagyok csak tisztaban az otthoni dolgokrol, politika stb. de minden baratunk ismerösünk panaszkodik. Ami nekem a legfurcsabb, hogy iszonyatos dragasag lett ket ev alatt, de a fizuk maradtak szinte azon a szinten ahol voltak. Nagyon remelem, hogy ez a helyzet hamarosan valtozni fog!

Niki!

De aranyos vagy! Igen, kokusz kurat tegnap fejeztem be, 5-6 nap mulva mehetnek ujabb kenet vizsgaltra, csak addigra meg fog jönni, ugyhogy majd csak a mensi utan. Nagyon-nagyon remelem, hogy hült helyet talaljak majd a baciknak! :)
Nekem is nagyon tetszik mindig, ahogy irsz a kis babocarol, jo olvasni!

Evi79!

Nagyon szep Virag, Sok Boldogsagot Nektek!

Zsuka!

Azt hittem a görögök szemet vetettek rad es elraboltak tölünk! :D

Aniko!

Holnap gondolok rad, ügyes leszel, miden rendben lesz meglatod!
Puszi
Judit
jucmuc

Aniko!

En sajnos biztos nem tudok elmenni a talira :(

Jo ejt mindenkinek!
jucmuc

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelntkezés.

Annácska:
Nagyon szépen köszönöm.

Anikó:
Szorítok neked. Nagyon jó neked, hogy már itt tartasz.

Még a héten itthon vagyok, úgyhogy többet tudok írni, csak ma egésznap takarítottam meg főztem, holnap is takarítani fogok egész nap, mert elterveztem, hogy ha itthon leszek megcsinálom.
Meg azért is van rá szükség annyira a nagytakarításra, mert mielőtt elmentünk nyaralni, csinálták a tetőt (két éve mióta megvettük a házat, azóta készül, de egy teljes átalakuláson, ment át és végre eljutottunk a tetőig, mert először csak lakhatóvá akartuk tenni. nagy összefogással a család csinál mindent is több idő, de kevesebb pént)
Szóval holnaputántól többször jelentkezem.

Puszi
Heni
szalai heni

Szép estét Mindenkinek!

Megint csak "futó kalandra" jöttem, nagyon fáradt vagyok.
Elmentek ma a vendégek, de holnap jön a védőnő.Voltam ma kardiológián a szívzörej miatt, de nincs semmi gond, szerencsére.

Hétfőn Uh!!!

Kanci!
ha majd én is érzem már , hogy folyamatosan mocorog, akkor talán jobban bírom majd uh nélkül, de addig csak innen tudom, hogy minden ok odabennt.
Szerencsére gyorsan telnek a hetek!

Angie!
Nekem a 23.-ai időpont jó!!!

Éva!
Nagyon gratulálok Virághoz!Nagyon kis aranyos a képeken!Ki volt a fotós?Apuka? :D

Anikó!
Hogy mentek ma a dolgok?

Mi is voltunk az itteni tűzijátékon, de itt nem volt vihar, csak rengeteg madár!Tiszta Hitchkok volt, mert az első durrantás után az összes alvó madár elindult, a fejünk fölött!Mindenki csak a fejét fogta, én meg guggoltam, az elejét nem is láttam a tűzijátéknak!Nagyon rossz volt!!! :cry: Egyébbként is iszonyodom a szárnyasoktól, főleg, hogy a fejem fölött csapkodtak több ezren!!

Visszaolvastam, de kihagy az agyam, és nem jut eszembe több :oops: Bocsi aki kimaradt.

Mátra!
Mi újság veled?Mikor engednek ki a kórházból?

Jó éjt!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok Lányok! Kép

Bocsánat,de most nem irok mindenkinek! Kép Gyorsan felteszem nektek a táblát mert lehet hogy ma csak ennyi leszek!8.30-kor indulunk!Izgulok kicsit de az igazság az,hogy tudom mi vár rám!
Mindenkinek szép napot kivánok!

KépKépKépKép
aniko24

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Juca!
Nekünk meg az asztal és a székek vannak meg, csak a helye nincs még :)
Amúgy überokosokkal ne foglalkozz, segítséget, meg inkább itt kérj, na ne tőlem, én még nem értek a témákhoz, de itt mindig tud segíteni valaki :)

Juj köszönjük a képeket Virágról!

Jucmuc!
Mikor én szenvedtem fertőzésekkel, nekem mindig ki kellett várnom a mensi utáni két hetet, mondván kenetet is félidőben jó venni. Úgyhogy neked még kevesebbet kell várnod. Nekem mindig úgy volt, hogy egyik hónapban gyógyszerkúra, másikban vizsgálat. Már mondtam a dokinak írja rá a nevem az egyik székre, mert vip vendég leszek :)

Heni!
Jók a képek, aranyosak az ikrek. A házújítgatáshoz kitartás.

Pankaa!
Csak hiszed, hogy jobban fogod bírni :)

Anikó!
Mennek a drukkok ezerrel, ügyesek legyetek! :)

Ja amúgy tegnap elfelejtettem mesélni, hogy megoldódni látszik a különszobába a kiságy vagy sem kérdés, mert ügyesen eszembe jutott, hogy hát mi kaptunk egy utazóságyat emelhetős fekvőfelülettel az anyukáméktól, így azt majd jól fel fogjuk tudni állítani a hálószobánkban ha az elején Buboréknak (vagy nekem) szüksége lesz a közelségre :)
Ma elvileg festik színre kívülről a házunkat, de eléggé elborult az idő, remélem nem fogja nekik lemosni. Meg ma elhozza a párom a járólapot, így a héten elvileg az is le lesz téve. Juj már alig várom a költözést.

Pusszantás mindenkinek

kancellárka

Sziasztok!

Kanci!

Ezen az ágy kérdésen már én is sokat töprengtem. Aztán a dolog részben megoldódott, mert a hálónkba nem igazán férne be semmilyen ágy sem. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy szerzünk még egy ágyat és én költözöm majd a bébihez, ha szuszogásfigyelő pozicióba megyek vagy szoptatni. Úgyis Apa lesz a pénzkereső, legalább ő tudjon nyugodtan aludni + ha ő éjjel alszik, akkor ha melóból hazajön áttudja venni a műszakot és akkor anyu is aludhat egy kicst. Szerintem ez mégiscsak humánusabb, mint az éjszaka közepén apát is felverni egy szopi vagy bőgés miatt, aztán meg szegény menjen dolgozni és húzza az igát. Attól, hogy mindkét szülő dög fáradt a gyereknek sem lesz jobb. Szerintem.

kacsa14

Sziszatok lányok!!!!

Egy kicsit már régen voltam köztetek, van aki emlékszik még rám! De látom vannak újak is, üdvözlöm őket szeretettel!

Évi 79
Örömmel hallom, olvasom, hogy megvan a kis Virág! Gratulálok hozzá! Pedig csak egy nap volt köztünk!

Csak bekukk volt, mert nincs több időm, de ha még lesz valamikor akkor jelentkezem, addig is Mátrán keresztül jelzek, ha valami változás áll be nálunk is!

Pusza mindenkinek!

Dina és vagy Benedek, vagy Violetta ( még most sem tudni 100 %osan!)
dinadin

Hello Lányok!

Úgy örülök, hogy még tart egy kicsit a szép idő.
Ezt küldöm MINDENKINEK:
Kép

Nekem sincs nagyon mit írjak így hogy ilyen lassú a topik.

Anikó!
Mennek a drukkok 1000el.......... Gondolok rád, hogy gyönyörű szép petéket tudj produkálni. Mikor lesz a beültetés? Lehet, hogy már pénteken?

Nárcisz!
Nem lett minden 2. szólás a tied, viszon lett minden egyes hozzászólás az enyém :lol:
Teszek fel pár képet a nyaralásunkról és a házunkról.
Köszönöm kérdésedet, a házunk nagyon szépen halad. Ma már a cserepeket rakják. Szerencsére nem esik az eső, így nem gond az ácsoknak a tetőn mászkálni.

Pankaa!
Beírtam a 23-t.

Évi79!
Nagyon szép a kis Virág! Én még nem is gratuláltam.
Kép
Majd még kérünk szépen képeket :D

Sz.Heni!
Kicsit lemaradtam, hogy pontosan hol is nyaraltatok? Azt tudom, hogy HO, de azon belül? Mi is ott voltunk, Vodice (Sibenikhez közel). Mi viszont jó időt fogtunk ki, pedig végig vihart jelzett előre. Szépek a nővéred ikrei. Gyönyörű kisbabáitok lesznek nektek is. Mikor kezdődik a ti projektetek?

Aithleen!
Akkor babás vagy! Gratulálok! Szeretnél csatlakozni hozzánk, vagy csak egy kérdés erejéig ugrottál be? Ha gondolod, mesélj magadról egy kicsit. Mióta próbálkoztok, honnan írogatsz, stb?

Nárcisz!
Itt egy pár kép előbb a nyaralásról:
Primosten
Kép

Zadar óváros
Kép

Háttérben a naplemente, Srima
Kép

És itt a ház:

Utcafront:
Kép

Hátulról:
Kép

Puszi és szép napot MINDENKINEK!
Vendég

Sziasztok!

Pupy!
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek esküvőtök alkalmából!!!! :lol:

Brill!Anikó!
Nagyon-nagyon szorítok nektek!!!!

Évi!
Nagyon szép baba Virág!!!! :lol:

Szép napot Mindenkinek! :D

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Virág!

Nagyon kis formás vagy, már csak egy kis hurkácska itt-ott, és máris levakarhatatlanok lesznek a pasik! :wink:

Anikó!

Nagyon nagyon drukkolok!

Dina!

Hát persze, hogy emlékszünk. Milyen finiselni??? Na jó hülye kérdés volt :twisted:

Angie!

Nagyon szép helyen jártatok. Nagyon jó lesz a házatok. Domboldalon van?

Kacsa!

Hidd el változni fog még a véleményed a tehermegosztással kapcsolatban. Nálunk egyszer fordult elő, hogy éjjel odanyomtam Kofa kezébe a gyereket, és kimentem a levegőre. Olyat tettem volna, amit magam is megbánok. :cry: Reméljük nálatok ez nem fordul elő, de hidd el, a párodat nagyon fogod hazavárni, hogy ember legyen körülötted, és bizony szerintem főleg az első hónapban azt fogod gondolni, hogy ehhez képest a meló bakfitty! Aztán persze belelendül az ember.

Kanci!

Nagyon jó ötlet az utazóágy. Nekem sokgyerekes anyuka mondta (későn), hogy az első hetekben ő babakocsiban altatta a gyerekeit. Kicsi, komfortos, elringatta benne őket, és befért a szobájukba. Összeszereltük az asztalt. Nagyon menőmanó :-) Várom a fényképet a fürdőről. Na lett mozaik? :twisted:

Kinga most kapta meg a második oltását. Kis hős volt! Persze visított, de akkor is. Előtte nagyon jó kedve volt, na meg olyan édi, mikor biggyed a szája :wink: Most húzza a lóbőrt. A kúpnál viszont most nem bömbizett :D

tjuca

Juca!
Hogy te mikre nem emlékszel! Nem lett mozaik, dekorcsík lett, olcsón volt a zalakerámiás szetthez és így vettünk, nagyon szépen feldobja az egészet, fotó még nincs, mert mikor legutóbb kinnvoltam még nem volt kifugázva, de legközelebb próbálkozom fotóval.
Azt meg már eddig is tudtuk, hogy Kinga egy NAGY HŐS!
Utazóágy és babakocsiban altatás tippeket az unokatesóméktól gyűjtöttük be nem mi voltunk ilyen okosok :)

Dina! Szia!
Persze hogy emlékszünk. Hogy vagytok? Azért majd ha megszületik babó kérünk ám képeket meg beszámolót! :)

Csibe!
Veled mizu? Már te is nagyon a végefelé jársz :) Én meg topogok utánatok a sorban :)

Kacsa!
Felmerült nálunk is a matrac a gyerekszobába és én ott apa meg a hálóba, de ezt nagyon gyorsan elhesegettem. A férjem nem ébred fel akkor sem ha éjjel háromszor megyek kis pisilni, viszont én nem tudnám magam kipihenni a másik szobában még annyira sem. Nagyon jól halad a házatok. Itt épp csöpög az eső már.

kancellárka

Juca!

Tudom, hogy a meló ehhez képest bakfitty. Csak arra akartam kilyukadni, hoyg attól, hogy éjszaka a szopihoz Apát is felverjük, pusztán azért hogy csak tátsa a száját, vagy bámulja, ahogy nem akar aludni a gyerek, attól még nem lesz jobb se nekem, se a gyereknek, se apának. Akkor inkább apa aludjon, hogy estére, mire anya kidöglik és apa hazaér, legyen vki., aki legalább aludt éjszaka ...

Adj a kis hősnőnek egy nyugtatópuszit helyettem is! :)

Én a múltkor kaptam tetanuszt, hát 3-4 napig úgy fájt a helye, hogy csak na! Szegény kismanókat meg tudom érteni, hogy visítanak. Mikor egy ilyen nagy mamlasz felnőtt is zokon veszi a szúrást + utána a fájást. Ja, és azt nem is mondtam, hogy amikor a doki belémbökött, megijedtem és elugrottam, erre bökött mégegyet, úgyhogy olyan lett a popóm, mintha kigyó harapott volna meg! :(

kacsa14

Drága Brill!

Pont szabin voltam, amikor a szülinapod volt (most látom a táblában). De ahogy nézem, még 8 napon belül vagyok :D.

Kép

Puszi!

Ui: Remélem, hamar meggyógyul a gépetek, és tudsz jönni olvasni.
Vendég

Sziasztok!

Tegnap voltunk vizsgálaton, minden rendben van, szépen fejlődik Babóca, már kb.2500 gramm. A doki szerint nem fogom szept. 20-ig húzni, mert a feje már nagyon lent van, alig tudta uh-n megmérni! :)
Elkezdtem a málnalevél teát inni, meg a gátat kenegetni Weleda masszázsolajjal, amit Annácska javasolt. Remélem segítenek!
2 csésze naponta elegendő, mit gondoltok? Ki tud róla pontosabbat?
Már éjjel nehezebb a fekvés, alvás, és képzeljétek, a doki is mondta, nem szabad háton feküdni, mert a baba akkor nem kap elég oxigént! Nem is tudtam ezt, de tényleg meghagyta, hogy csak oldalt feküdjek.
Bocsi, hogy kicsit hosszan írtam magunkról.

Éva!
Virág nagyon szép, szépek a képek!
A Horvátországi képek is nagyon jók! Én is visszavágyódok oda! Talán jövőre már el tudunk menni... :P

További szép napot Mindenkinek!
Bogi
dbogica

Sziasztok!

Nincs most egy darabig netünk, ezért enm tudok jönni mostanság. Úgyhogy visszaolvasnom most lehetlenség, de igyekszem bepótolni valamikor! :)

Debrecenben voltunk most pár napig rokonoknál ( mert a férjemmel mindketten debreceniek vagyunk eredetileg). megnéztük a virágkarnevált, Levike is nagyon élvezte.

Sajnos a tejci nem akar elég lenni, bármit teszek, így esténként már csak tápszert kap. :( Nagyon el vagyok emiatt keseredve, de tényleg mindent megpróbáltam...:(

Most csak ennyi, majd a héten megpróbálok még jönni, és akkor képet is rakok fel.

Puszi mindenkinek

Kép

Kép
adriana

sziasztok!

Angie!
Mi is Horvátba megyünk tényleg drágaság van? melyik részen voltatok? mi omisba megyünk, autóval ha tudsz írni árakat megköszönném pl:autopálya,élelmiszer. Remélem jó időnk lesz szept 10én indulunk. láttam a képeidet nagyon jók.
[color=green]
Mátra!
olvasam mi történt veled annyira sajnálom tényleg te is olyan megnyugtatókat tudtál írni nekem és annyira szorítottam hogy neked is teljesüljön a leges legnagyobb álmod.
nem tudom a tegnapi levelembe írtam e vagy csak akartam(ami kitörlödött) elkezdtem tornázni mert a hormonoktól eléggé elhíztam és most "keményen" tornázom. próbálok kicsit diétázni is. még mindig nemtudok képet feltölteni. Segítsetek!!!!
[img][/color][/img]

Kép

Kép
bellanitta

proba feltöltés

Kép

Kép
bellanitta

Anitta!
Az autópálya díjak elég magasak HO-ban. Nincs matrica, hanem szakaszonként kell fizetni. Mi Sibenikig 162 kunát fizettünk, tehát 324 kuna volt két irányba az autópálya díj. A szállásunk sem volt drága. Fejenként 70e ft-ot fizettünk 8 napra félpanzióval, és 15 méterre voltunk a tengerparttól. Nem volt luxus a szállás, de abszolút elfogadható és tiszta. Kaját nem nagyon kellett vennünk, mivel félpanziós ellátásunk volt, de legutóbb, ha jól emlékszem azt állapítottuk meg, hogy kb ugyanannyiba kerül kint a kaja mint itthon. Nem szabad kis közértbe menni a nyaralók közelében, mert ott túrista árak vannak, hanem a közeli nagyváros nagy ábc-jében kell vásárolni. Láttam Billát, CBA,t meg valami P betűst.
A képet küld át a profilomban szereplő email címre, és felteszem neked.

Bogárka!
Mi van veled. Régen hallottalak. Láttam, hogy egyszer bejelentkeztél, elég rossz passzban voltál, aztán azóta semmi. Gyere, mesélj, mi van veled. Hiányzol! Puszillak.
Vendég

Bogi!

Nem húzni akarlak, de ezt már hallottam párszor, hogy előbb jön a baba. Kívánom, hogy legyen úgy! Ezt a hátonfekvős dolgot nem is hallottam, de sztem senkinek sem bírja a gerince, az akkor olyan kényelmetlen. Nem? Mi lesz a neve a lányodnak? Vagy csak lemaradtam az infóról? :?

Kanci!

Hát megjegyeztem, hogy a mozaikot, pláne, hogy az apósodnak szántad :twisted: Kíváncsi vagyok hogy sikerült. És a konyha, jó lett a szín?

Anita!

A képeket sajna először le kell kicsinyíteni. Ha nincs programod, küldd el mailben nekem, és lekicsinyítem.

Adri!

Ne légy elkeseredve!!! Levi már négy hónapos, és nem mindig adsz neki tápit. Ez van és kész. Ne kínozd magad különféle praktikákkal, ami nem megy nem szabad erőltetni. Mindent megtettél, amit csak lehetett. Én meg a múltkor pánikoltam, és legszívesebben a fejemet vertem volna a falba, mert a múlt hét csütörtökön belobbant a torkom. Nem túlzok pár perc múlva rohantam az ügyeletre. Orvos mondta, hogy ronda. Öblögetnem kellett, és ha nem hatott volna, akkor semicilint szedni, mert azt lehet szoptatás mellett. Lázasan viszont nem szabad szoptatni, nekem meg nincs lefejt tejem!!! Gondolhatod!!! Aztán gondolkodtam, és bevettem egy szem Rubophent, bebújtam két paplan alá, és hadd szóljon. Akkor még nem voltam lázas, de lettem volna, mert kiizzadtam egy csomó folyadékot. Még az volt a szerencse, hogy a brutál gargalizálás (kicsit töményre sikerült az oldat) és az egy szem bogyesz hatására még idejében elkaptam a betegség frakkját! Persze azóta sem fejtem még egy csepp tejet sem :x Annyira jellemző vagyok, kellene egy ember, aki jól kupánvág!

Na megyek, mert most ármánykodok Kofa szülinapi ajándékának ügyében. Nem írom meg, mert néha bekukkol, és még kifürkészi a nagy beszerzési hadműveletemet! 8)

tjuca

Anitta!
Ja és még egy nagyon fontos dolog. Ha kocsival mentek, az INA nevű benzinkút a legolcsóbb. A különbség akár 80 forint is lehet. OMV is drábább, a TIFAN a legdrágább, és van egy másik, amit most inkább ide nem írok le, mert vicces a neve. Ugyanaz a neve mint az INA csak van elől egy P betű is. Ez komoly! Na az is drágább.
Vendég

Bogi!

Ja elfelejtettem, én volt, hogy egy liter teát is lenyomtam. Én elég sokat ittam, mert nem volt annyira rémes az íze. Elkezdtél már nyílni? Gyakorlatilag a 37. héttől mondják, hogy a baba már kész állapotban van a szülésre. Tehát addig kicsit óvatosabban iszogasd, ha már elkezdtél nyílni, utána viszont, amennyi jól esik :D

tjuca

Juca!
Most látom, hogy te is írtál nekem! Igen, egy kicsit lejt a telek befele, kb. 10%-ot, és így a ház hátsó fele alatt alá lett pincézve (kb a ház alapjának fele mértékében), ahol lesz egy 2 kocsis garázs, kazán, wc, spájz, mosokonyha.

Niki!
Tényleg, hogy áll a ti házatok? Mikor költöztök? Konyhának, fürdőnek van jó színötleted? Én semleges színeket szeretnék. Tudsz jó áron jó minőségű csempét? Nekünk 2500 ft-ig van benne a kulcsrakész árban. Zalakerámiára gondoltam, mert ott láttam szépeket, és talán nem is annyira drága. Bocsi a sok kérdésért, de úgy tudom, hogy ti már ezeken túl vagytok, és hátha van jó ötleted.
Vendég

Helló Angie!

Hát egyedül vagyunk itt. Lassan nekem is kellene valamit kajálnom, aztán meg vasalni, mert holnap megyünk a csibetáborba, és nem is tudom, de minimum egy busz kellene, hogy a kisasszony cókmókja elférjen.
Ez nagyon jó, hogy a mosókonyhát le tudjátok rakni. Nagyon kis tüchtig az a házikó, már amennyire értek én az ilyesmihez. De tök szép a kilátás meg a környezet. A hólyaghuruttól megszabadultál?

tjuca

Én is itt vagyok lesben :twisted: De csak olvasok...

Angie!

Klassz a házatok, nagyon gyorsan halad!

Juca!

Boldog negyedéves szülinapot Kingának! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Recept - nem csak kezdőknek:

Veszünk 30 zacskó ropit. Bazi fazékban vízzel felengedjük, hogy
ellepje, majd egy órán át, forraljuk. Ekkor a ropit leszurjük, a lé vissza a
fazékba, ropi a kukába, arra már nem lesz szükség.

A lébe belehajítunk egy darab egy kiló körüli polipot. Ezt másfél órán
át
lassú tűzön fozzük, majd tésztaszurovel óvatosan kiemeljük a
fazékból és egy tálra helyezzük.

Ízlésesen eligazítjuk a karokat és kész is a polipROPILÉN. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angie!
Igen Zalakerámia! 2000 ft négyzetmétere és nagyon jó minőségű. Mi olyat vettünk a fürdő wc-be oda kék szettet, nekem a mániám a fürdőbe a kék, mert a víz az úr ott, pedig annyira nem is vagyok feng shui mániás. A konyha színe nálunk úgy alakult, hogy először a konyhabútort döntöttük el, hogy cseresznye színű lesz, aztán ahhoz kerestük a járólapot és a csempét. Járólap sötét cseresznye szép bézs mintával, és mivel minden ilyen sötét, ezért hogy feldobjuk világos bézs csempét választottunk hozzá. Ja és a konyhabútor meg a nappalibútor egy falon lesz így a nappalibútor is ugyanaz a cserkó lesz így adódott a fehér fal, túl sok lett volna valami szín már. Hogy mikor költözünk az rejtély, talán szeptember közepég összejön.

Juca!
Konyha színe fehér-cseresznye és bézs, még nem láttam egyben, még nincs is egyben mondjuk, de a csempe már fenn van állítólag jól néz ki, majd lesznek képek mindenről.

Bogi!
Ez izgi, már nemsokára te is kezedben tarthatod csöppödet.

kancellárka

Juca!
Tényleg nagyon praktikus, hogy lent ki tudjuk alakítani ezeket a dolgokat. Mindig arról álmodtam, hogy egyszer lesz egy nagy fürdőm, amiben nincs mosógép (mert úgy-e legtöbbször nincs más megoldás).
Hurtnak nyoma sincs. Kevesebb mint egy hét alatt kikúráltam magam. Antibiotikum, rengeteg folyadék (szerintem napi 4 litert magamba öntöttem), ebből sok cickafark tea, és meleg űlőfürdő.
Mennyi időre mentek el? Hiányozni fogtok! Mi az a cibetábor?

Évi77!
Jó, hogy te is kukkolsz. Már alig várom a költözést. Már az is jó lenne, ha pakolhatnék, de még korai. Pedig már a dogozokat is beszereztem, de még egy kis türelmet kell gyűjtenem, mert annyira várom, hogy végre kezdhessem kipakolni a cuccokat az új helyükre.
Mit csinál most Dórika. Épp hintázik? Vagy alszik.

Hát anyukák, azt hiszem én is erre vágyom a legjobban, hogy már végre otthon lehessek a bébikémmel. Túlteng bennem a gondoskodási vágy, és sokszor már a férjemen gyakorolok, ami nem mindig sűl el a legjobban. Néha egy-egy mondatától észhez térek, amikor odaböki, hogy "megfolytasz". Na ekkor jól megijedek (mert van egy jó kemény hajlam bennem az uralkodásra, amit tudatosan kordában kell tartanom), visszafogom magam, aztán megállapítom, hogy sürgősen gyereket kell szülnöm, mert nem lesz jó vége a dolognak. Türelem... türelem... türelem...
Vendég

Szisztok lányok!

Mindjárt írok mindenkinek, de most kicsit magam alatt vagyok.
A 2 órás cukor terhelésem 7,7 lett. A doki nem nagyon foglalkaozott velem, éppen cska a papírokat adta ide, azt is többszöri kérésre. Nem tudom, hogy most mit csináljak, a neten nem találok semmit a határértékekről, meg hogy most mi lenne a köv lépés. Annyit bírt csak kinyögni, hogy 7,2 alatt kellene lennie, és majd máskor beszélünk. :(

Szóval szerintetek?

Ja a MÁV-os dokim még szabin van, így őt sem tudom megkérdezni, de máshol csak 24. héten csinálják ezta vizsgálatot.
Amit még nemértek, hogy az éhgyomri 4,4 lett, ami nekem nagyon kevés, mert sokszor anniyr leesika vércukor szintem, hogy cukros teát kell innom, mert rosszul vagyok.

Kép
narco

Évi!
Azt hiszem, hogy ha megfőzném a férjemnek a fenti receptet, akkor szó szerint is érthetném azt a mondatát, hogy "megfolytasz" :lol: :lol: :lol:

Niki!
Nekünk is nagyon hasonló lesz a konyha/ebédlő színvilága. Cseresznye bútor. Nem tudnál feltenni képet a színek miatt. Csak hogy el tudjam jobban képzelni. Egyébként én a bézs különböző árnyalataiban gondolkozom. Ti Győrben vettétek a csempét?
Vendég

Sziasztok!

Juca!
Így jó lesz?Kép :D :D :D
Az überokossággal kapcsolatban: anyósomnakKép mániája volt az első hetekben, hogy ne kapjam föl azonnal a gyereket, ha elkezd sírni. Igaz, hogy elég sokat volt kézben, de én nem bírtam hallgatni, hogy ordít, és így is megcsináltam mindent, amit akartam. Most ott tartunk, hogy egész délelőtt elnézeget a járókában, és csak akkor sír, ha valami gondja van, és ez nem azért van, mert hagytam bömbölni, hanem pont ellenkezőleg: megtanulta, hogy nem kell sírni, ha valamit akar, elég, ha egy kicsit jelez, mert rögtön reagálok, és miután megnyugodott, vagy ha éhes volt, szopizott, visszarakom, és no problem. Na, ennyit erről... (pedig alapból jól kijövök ám vele, csak vannak nézetkülönbségek, pl. az együttalvásra is közölte, hogy a gyerek nem fogja megszokni a kiságyat-természetesen megszokta... :D )

Éva!
Gratulálok ehhez a gyönyörűséges leányzóhoz!!!

Angie!
Nagyon jól haladtok a házzal. Szép nagy lesz, jó sok gyerkőc kell majd bele... 8)

Adri!
Ne legyen lelkifurdalásod, még így is szopiztatsz napközben. Levike már megkapta az immunanyagot, amire szüksége van, a többi csak ráadás.

Bogi!
Én napi két pohárral ittam, bár az íze nem volt valami finom, esetleg ha kevertem gyümiteával.

Kanci!
Utazóágy jó ötlet! :)

Brill!
Én is nagyon boldog szülinapot kívánok utólag!!!

Anikó!
Csipiszben Érted!!!!

Mátra, drága!
Mi van Veled??? Olyan sokat gondolok Rád!

Rólunk: ma délelőtt Kende babám fél tíztől háromnegyed egyig aludt. Már kezdtem megijedni, hogy mi van, mert ennyit soha nem szokott délelőtt aludni. :P Már elkezdte felfedezni a kezét, egyelőre még csak olyan formában, hogy sikerül neki belerakni a szájába anélkül, hogy orrba vágná saját magát. :lol: Hétfőn kapjuk az első oltást, remélem, jól tűri majd.

Pusszantás mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Narco!

Most néztem meg, nekem 7,1 majd a második terhelésesen 7 lett. Mindkétszer azt mondta a doki, hogy határeset, és fogjam vissza magam szénhidrát téren egy kicsit. Az éhgyomorim tökéletes volt. A normál tartomány felső határa egyébként 7,8. Azért annak is megvan az előnye, hogy a Margitban előbb csinálják, ha van valami előbb lehet kapálózni. Nem lesz semmi baj, a szőlővel meg nagyon édes gyümölcsökkel csínján, cukorral méginkább kenyér helyett meg zsömle. De ezeket jobban tudod, mint én. Nem lesz semmi baj! Nekem egyébként pont karácsonykor volt az első terhelés :evil:

tjuca

Narco!
Ez nem túl jó hozzáállás.Sajnos én nem tudok még a határértékekben sem segíteni, nekem rajta volt a valid jelzés a papíron aztán ennyi. Remélem nem lesz semmi gond.

Angie!
Nem nagyon tudok most képet, max a járólapról (beszkenneltem egy újságból), mert a konyhabútor a sógorék garázsában a járólap épp szállítás alatt a csempe meg már a falon van :)

Norwell!
Az anyósok olyan okosok tudnak lenni!

kancellárka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?