Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Wish az UH-zást!!!

Szerintem az ügyeleten még pluszba kikészülnek, várakozni + magyarázkodni + a falra festeni az ördögöt. Meg pont a nyári szabadságolások miatt van a galiba, szerintem a klinikán sem lehet jobb a helyzet.

Már lenyugodtam kicsit, kivárom a pénteket. Muszáj kivárnom! A 40 hét majd úgyis megtanít a türelemre + a várakozásra, főleg, ha még késik is a baba.

Amiatt is buktam ennyire ki, mert Apa sem igazán értett meg, ő csak a hisztit látja. Az aggodalmakat, a várakozást nem ... vagy legalábbis nem az én női agyammal, hanem a saját hülye pasi agyával.

Épp az előbb pamaszkodtam neki, hogy nem TV-zönk együtt, mert ő elvonult sportot nézni, erre a válasz: "de hisz egész nap együtt voltunk". De azt nem érti, hgoy engem nem az érdekel, hogy mikor voltunk együtt, hanem az, hogy most lenne rá szükségem, hogy ráhajtsam a fejem és ezt nem fogja fel a hülye pasi agya!!!

Na megyek zuhizni, utána alszom, addig sem töröm butaságokon a fejem.

Szép nyugodt álmokat Mindenkinek!

kacsa14

Sziasztok Lányok! Kép

Pupy!
Gyönyörűek a cipöid!Sajnálom a konfliktusokat nagyon! :evil:
Sok képet kérünk majd!!! Kép
Gratulálok piroskához! Kép
Javitottam mindent a táblában! :D :(

Annácska!
Köszönöm a drukkokat! :D
Most jol jönnek! :D

Moni!
Sajnálom! Kép

Brill!
Holnap reggel 9-9.30 között kell mennem az ultrahangra!
Utána jövök!
Ez gyönyörű tüszöméret! Kép

Niki!
Szeretem a kis naplodat! :D

Wish!
Gratulálok a pulzálo szivecskéhez!!! Kép

Kacsa!
Sajnálom,hogy tolodik az időpont! :(

Virág! :D
Örülök,hogy tul vagy a HSG-n!És hogy minden rendben!
Javitottalak a táblában!

KépKépKépKép
aniko24

Wish!
Ez nagyon durva, de ötletnek nem rossz.Csak az a baj, hogy én nem merek bajjal hazárdírozni, mert már megtanultam, hogy akkor az be is következhet!De lehet, hogy csak én vagyok babonás :oops:
De táv uh-t nekem is csinálhatsz :lol:
Nekem igaziból csak 3 hét múlva kéne mennem,mert a valóságban csak 9 hetes a héten, de a doki 10 hetesnek mérte hétfőn, így 2 hét múlva megyek a 12 hetes uh-ra, és ha azt mondják menjek 1 hét múlva megint, hááát... üsse kavics, elmegyek :lol: 8)
De mindig 1 héttel többnek mérték, pedig az ki van csukva :lol: , én már csak tudom :wink:

Fleur!
Jobbulást a hátadnak!És jó nyaralást, aztán mindent bele! :wink:

Kacsa!
Tudod milyenek a kismamik:legszívesebben egy hasra szerelhető uh készülékkel élnénk le a 9 hónapot! :lol:

Vasárnap 10 vendég jön hozzánk :roll:
Vagyis ebből 2 már holnap este.
Remélem nem zavarodok meg :? :oops:

Jó éjt!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok Lanyok!

Mar alig vartam, hogy tudjak irni Nektek! Megjöttünk az utazasbol, jo volt megint otthon lenni, de nagyon faraszto is volt egyben. Gyakorlatilag minden nap reggeltöl estig mentünk. De lagalabb jo sok helyre el tudtam vinni a rokonokat :D Voltunk Budapesten, Györött, Fertödön, Balatonon, es termeszetesen Szekesfehervaron :D
Elöre is elnezest kerek mindenkitöl, de nem tudtam visszaolvasni, csak nagyon felületesen a legutolso üziket :oops:

Matra!
Sokat gondolkodtam mit is tudnek irni Neked, de valahogy nem talalom a szavakat :(
Csak annyit, hogy a lelkem veled sir. :cry:

Aniko!
Lattam, hogy jövö het elejen punkcio, nagyon-nagyon szoritok Neked! De jo, hogy mar itt tartotok! :D

Pupy!

Gondolom teljes esküvöi lazban egsz! Csodalatos lesz minden meglatod! :D

Fleur! :D

Nagyon fajt a H.S.G.? Nekem valszeg okt.-ben csinaljak majd. Mire keszüljek?

Magamrol:

Megvan a progi eredmenyem!!! Tegnap reggel levettek a mintat, es ma reggel mehettünk is a leletert! 9.97 ng/ml.
Ugye az teljesen jo? Par nap mulva vege a kuranak amit a coccus miatt csinaltam, es a mensi utan vissza kell mennem, hogy megismeteljük a hüvelykenet vizsgalatot ami a hiszterohoz kell majd.

Puszi mindenkinek, es jo ejt! :D

Judit
jucmuc

Sziasztok!

Pupy!
Most már tényleg örülünk!!! :D Remélem, a rossz (egyébként alaptalan!) gondolataidat jól összegyűrted és a hátad mögé hajítottad! :)
Nem szívesen veszem el a kozmid kenyerét :wink: , de ha gondolod, vállalom a dolgot :D . Igaz továbbra sincs kozmetikám, de itthon bármikor...

Aniko!
Holnap reggelre Kép
Hát, igen... szép tüszőcskét növesztettem :D .De nem is ez a nagy dolog, hanem az, hogy minden segítség nélkül!!! :D Na, jó egy picit azért besegített a metformin! :wink: Gyógyulok??? Kép

Wish!
Gratulálok a dobogó pici szívhez! :)
Mátrához írt "nem szabad feladni" dolog a Te szádból valóban hiteles! :) Látod, milyen jó, hogy benézel néha! :wink:

Virág!
Örülök, hogy túl vagy a HSG...és, hogy minden renben! :)
Hátfájás, az továbbra sem jó. :(
Jó nyaralást Nektek!

Szisz!
Olyan édi vagy, hogy jöttél a hívó szóra! :D
Szept-től akkor nincs kifogás! Napi egyszeri életjel... :lol:
Mondanám, hogy jó hétvégét..., de már megint meló... :( Azért jó hétvégét! :wink:

Jucmuc!
Örülök, hogy épségben megjártátok! :)
Progieredmény... én is csak utánanézni tudok... http://www.oviklub.hu/betegeknek/3tabl.htm

Jó éjt Mindenkinek!
Puszó
Brill Kép
brill

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok! Kép
Bocsánat,hogy nem irok most mindenkinek!Este feltétlenül jövök bővebben! Kép Voltam ma a Kaáliba és szépen megnőttek a tüszöim!
Ma még kellett egy emelt adag a szurikbol és holnap éjfélkor repesztés!!!!Kedden Punkcio(leszivás)!Most nagyon nagyon örülök! Kép Mátrával beszéltem!Szegényt benntartják hétfőig!Mondtam neki,hogy borzasztoan sajnálom de hallom a hangján hogy kivan nagyon szegény! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Most csak magunkról önző módon!
Tegnap voltunk a dokinál és minden rendben van. Igaz a doki a magas C-ről indított, mondván, a ferde fejtartás olyan mértékű, hogy ezzel rögtön ide kellett jönni, de aztán rendes volt. Kicsit horrorisztikus volt a látvány, ahogy vizsgálta, de mi fölkészült játékosokként mentünk :twisted: Ott volt az az orvos is, aki 24 évvel ezelőtt a hugomat hozta helyre.
Szóval megnézték a fejét, és én is láttam, hogy van benne ész. És utána az orvos a szó szoros értelmében rázta. Diagnózis, enyhén ferdén tartja a fejét, de minden mozgásra korrigál. Orvos szerint normális, szabályosan hullik a haja, nem kopott ki egy foltban. Kinga az ultrahangnál visított, ahogy nyomták a kutacsot, de aztán, mikor az orvos a reflexeit nézte, meg a hallását, látását, és játszott vele, csattogott a nyelvével stb. akkor vigyorgott, mint a vadalma, majd jött a rázóprogram, és elkezdett bömbölni, és ahogy rázkódott, úgy szakadozott a hangja, és ez annyira tetszett, hogy a végén váltott kiabálásokba, kurjantott, meg vigyorgott és gagyogott. Ez annyira jó volt, hogy ezen még a bumfurdi orvos is csak vigyorgott. A lényeg az, hogy nincs semmi baj, ez tényleg csak egy hóbort. Hát nagy kő esett le a szívemről! És csaj nagyszerűen bírta az egészanpos huzivonit, büszke voltam rá!

Most megyek, mert megyünk vendégségbe :-)

tjuca

Sziasztok!

Virág!
Örülök, hogy minden oké Veled!

Bogi!
Én úgy tudom, hogy általában a 32. hét körül fordulnak fejjel lefelé, de szerintem babája válogatja, van, akinél végig faros, aztán mégis fejecskével előre jön a világra a baba.
Az alvással bizony én is gondban voltam ennyi idősen… :wink:

Anikó!
Lehet, hogy csak elkerülte a figyelmedet a kérdésem a múltkor: honnan vannak ezek a cuki gifek? Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen!!!

Jucmuc!
Jó lehetett itthon újra!

Juca!
Örülök, hogy minden rendben Kingával!!!

Kende itt szunyál a vállamon, épp elég tartani az öt és fél kilóját... :D

Pusza Nektek!

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Ugyes vagy, hogy Kendevel a valladon is kepes vagy netezni :D
Igen, jo volt otthon, most egy darabig fel leszek töltödve Magyarorszagbol :D

Brill!

Köszönöm, megyek is megnezem a linket! :D

Aniko! :D

Huuu nagyon szoritok Neked! A repesztö szurit te adod be magadnak?
jucmuc

Sziasztok :lol:

Nagyon meleg van már megint. Nem értem, egyszer pulóver, utána meg ez a tikkasztó meleg.

Mi is szenvedünk, Petra egy szál bodybal alszik bent a hűvösön. Reggel kiszellőztettem, utána mindent becsuktunk, így elviselhetőbb.

Kedden már 6 hetesek leszünk, hasonfekve sokat fordítja meg a kis fejét, keze lába jár, rúgkapál! :P

Nagyon aktívak vagyunk, viszont éjjel elég jókat alszunk. Már 3 éjszaka is este 10- től reggel fél 5-ig aludt, és még evés után is tudtam szunyókálni 1 órát. Szóval kezdek észheztérni.

Még jövök, mindig olvasok, bár 2 napja várom a szerelőt, mert mindig hibaüzenetet ír ki a gép, és utána nem tudok csatlakozni a nethet, még az outlookot se tudom megnézni.
Vendég

Most nézem, hogy csupa 1-es Petra kora! :lol:
Vendég

Norwell!
Bocsánat,azt hittem válaszoltam! Kép De akkor csak akartam! :oops:
Szoval van nekem nagyon aranyos levelező programom és ezeket oda lehet beilleszteni a levélbe!És én átmentettem a dokumentum képeim közé és onnan illesztem be!Meg sokat "lopok"innen onnan! :oops: :oops: Ha látok valahol jot azt egyből elmentem!Régen Adriana rakott fel sokat és azokat is elmentettem magamnak! :oops: :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Én még új vagyok itt, de sokat olvaslak titeket.

Először is Mátra sorsa keltette fel az érdeklődésemet. Azt szeretném kérdezni, hogy hova jársz orvoshoz, mert nem bír az az orvos valami nagy tudással.

Mint itt már többen is felfigyeltek rá, a HCG nem emelkedik, hanem minden nap duplázódik. Szóval ha egy orvos erre nem figyel oda, vagy nem szúr szemet, az elég gáz. Olyan meg nincs, hogy egyszer csökken, vagy nem emelkedik, aztán mégis...

Átérzem Mátra sorsát, mert nekem is volt már vetélésem, szóval tudom milyen érzés.

Nem akarok rátok törni, de ezt nem lehetett nem szó nélkül hagyni.

Üdv Betty
Vendég

Anikónak köszönet, így nekem is van képem!!!
Vendég

Sziasztok!

Jó régen írtam már Nektek, de úgy gondoltam most pótolom a hiányosságomat... :oops:

Először is szeretnék gratulálni a pici lányokhoz Katinak és Évinek! Nagyon sok boldogságot és egészséget mindannyiótoknak! :D

Mátra!
Kimondhatatlanul SAJNÁLOM! :cry: A lányok majd segíteni fognak, mindannyian Melletted állnak és úgy talán könnyebb lesz feldolgozni azt, amit nem tudom fel lehet-e egyáltalán dolgozni... :(

Igaz, hogy nem írok minden nap és héten Nektek, de azért rendszeresen benézek Hozzátok, drukkolok ha kell, sírok ha kell... Most éppen megy a drukk a lombikos csajoknak! Hajrá, hajrá!!!! :D

Mindenkinek sok puszi:
Zsu
valér

Kati!

Olyan jó ez a kép, csak nagyon pici. Elküldenéd nekem mailben, hogy jobban lássam a pöttömöt, meg persze a nagyfiút Ricsit is? :-)

tjuca

Elküldöm, holnap. Gondolom az emil címed benne van a profilodban. :lol:

Jó éjt mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból és nagyon jó volt. Az idő rossznak indult, de jóra fordult.
Egész délután a kipakolás közben csak visszaolvatam. Nagyon sok minden történt.
Éva:
Neked gratulálok a kislányodhoz

Mátra:
Rettenetesen sajnálom ami veled történt. Ne add fel, mi meletted vagyunk mindannyian.

Anikó, Brill:
Szorítok nektek, hogy sikerüljön.
Hihetetlen milyen gyorsan eljutottatok idáig.

Jövőhéten már mi is megyünk a Kaáliba, már nagyon várom.

Pupy:
Nagyon sok boldogságot kívánok neked.

Egyébként milyen találkozórol van szó?

Most ennyi és holnaptol bővebben
szalai heni

Sziasztok!
Ma voltunk a Párommal és a barátjával a strandon, végre én is bemehettem a vízbe, úsztam egy nagyot. Remélem ez nem baj, de nem bírtam volna ki.

Valér!
Nagyon megleptél, rettentően jól esett a képeslapod! Köszönjük szépen a jókívánságokat!

Panka!
Neked is nagyon szépen köszönjük még1x a jókívánságokat!

Wish!
Őszintén gratulálok az Óriás babádhoz!

Kacsa!
Kitartás erre a pár napra, hidd el hamarosan itt az UH, és minél jobban várod, annál nagyobb meglepetés lesz a „dibi-dobi”.

Bogi!
Köszönöm a cipő dicséreteket. Már alig várom,h megírd,h. mekkora a Babóca. Neve? Örülök azért,h. minden rendben veletek.

Virág!
Örülök,h. jelentkeztél. Nekem nincs mit sajnálnod, én most rettentően boldog vagyok,h. megjött végre a vetélés óta most először. Sajnálom,h rossz volt a HSG, az viszont jó,h. rendesek voltatok. Hidd el a nyaralás meghozza a várva várt sikert. Remélem a hátfájásodat is hamarosan sikerül orvosolni.

Anikó!
Nagyon köszönöm a javítást a táblában. Annyira jó volt látnom ezt,h. végre nem lent csücsülök, hanem elindultam felfelé. Gratulálok a punkcióhoz! Annyira jó,mire visszajövök,már itt is lesz szinte a zebrád!!

Jucmuc!
Köszönöm a bíztatást, már nagyon várom a jövő hetet, de el sem tudom hinni,h. jövő héten ilyenkor már férjnél leszek!Nagyon örülök,h. minden rendeződik lassan körülötted is.

Brill!
Nem nagyon veszed el a kozmim kenyerét,mert ő a barátnőm és (még) 350 km-re lakik Pesttől. És sajnos itt Pesten még nem találtam senkit.. Szerintem nem csak a metformin segített be, hanem a hihetetlne nagy lelki erőd is.

Mátra!
Annyira sajnálom ami történt, lélekben veled vagyok!!!

Juca!
Annyira örülök,h. minden rendben Kingácskával! Hála Istennek! És ahogy leírtad az orvosi vizsgálatot, nagyon tetszett.

Norwell!
Nyomj egy puszit Kende 5 és fél kilós kis buksijra. Na nem a buksija 5 és fél kilós.

Kati!
Nagyon örülök,h. jól vagytok, kitartás a meleghez, állítólag a jövő héten már hűvösebb lesz. Remélem szombaton nem fog esni az eső!

Betty!
Üdv. közöttünk! Mesélj kicsit magadról!
Mielőbbi Boldog Pocakosodást kívánok neked is!

Éva!
Nagyon örülök,h. otthon vagytok végre. Sok-sok tejcsit kívánok Virágnak!!

SzHeni!
Üdv. újra itthon! Köszönjük a jókívánságokat! A taliról: minden évben többször szoktunk szervezni topic talikat,amikor is megbeszélt helyen és időben talizunk egymással,h. személyesen is megismerkedhessünk egymással. A mostani talik időpontjai: szept.9-16 és 23 írd meg,h. esetleg neked melyik lenne jó és Anikó (hétfőtől pedig Angie) majd beírják a talitáblába.

Jó éjt!!
Vendég

Sziasztok!

Pupy
Köszi szépen az információt és érdkekl a találkozó, nekem mindegyik időpont jó.

Puszi
Heni
szalai heni

Lányok

Teszek fel fényképeket a nyaralásról, ha érdekel titeket, csak segítsetek.

Köszi
Heni
szalai heni

Sziasztok :)

Anikó :)
Drukkolok neked nagyon keddre :) Kezem lábam csuriban :)

Juca :)
Örülök, hogy Kingácskának nincs semmi baja :)

Wish :)
Gratula kismanóhoz :) Ahogy Unique mondaná, jól megágyazott magának 9 hónapra :)

Kati :)
Nagyon édesek együtt a gyerkőcök, remélem holnap nagyban is láthatjuk őket :)

Niki :)
Tegnap este elolvastam a kis naplódat :) Annyira aranyosan fogalmazol :)

Norwell :)
Nem semmi egy ekkora manóval a válladon netezni, én képtelen lennék :)

Kacsa :)
Már nem kell sokat várnod és meghallhatod a kis dobogó szivecskét :) Kitartás!

Betty :)
Üdv a csapatban :) Sajnálom a vetélést :(
Mielőbbi pocakosodást neked :)

Éva :)
Nagyon örülök, hogy máris otthon vagytok :) Nagyon sok tejcsit kívánok Virág babának és nagyon sok boldogságot a kis családotoknak :) Remélem ilyen kis rendeske marad a kisasszony :)
Pihenj amikor csak tudsz :)

Pupy :)
Egyszerűen nem lehet eső szombaton, ilyenre ne is gondolj :)
Cipivel hogy állsz? Mikor utoztok le, már hétfőn?

SzHeni :)
Örülök, hogy a rossz idő ellenére is jól telt a nyaralásotok :) Képet ha átküldöd mailen lekicsinyítem neked :)

Olvasok ám mindig, csak időm nem nagyon volt tegnap, ma meg nem voltunk itthon :) Talin voltunk egy kis csapattal :)
Remélem nem hagytam ki senki, de ha mégis bocsi érte, ilyenkor már nem forog úgy az agyam :lol:
Holnap majd teszek fel képet :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szia Betty!
Üdvölünk itt közöttünk! Kép
Igen,én is pont ezért dühöngtem valamelyik nap! Kép
Mert igen is ezt nem a betegnek kell észrevenni ha nem egy orvosnak!
Sajnálom ami veled történt! :(
Ha van kedved csatlakozz hozzánk és mesélj magadrol!

Évi!
Hu!Ti már otthon??!!
Majd várunk mesélj mi volt hogy volt!!! :D

Valér!
Aranyos vagy hogy jelentkeztél és köszönjük a szoritást!!! Kép

Sz Heni! :D
Örülök,hogy megjöttetek!Milyen volt?
A babanet találkozorol van szo!
De látom már Pupy elmagyarázta.Én be is tettelek!

Annácska!
Drága vagy!Nagyon köszönöm! Kép

Juca!
Örülök,hogy a picikével minden rendben!
Jokat nevettem a sztorin ahogy leirtad!Én is vizuális tipus vagyok! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Pupy!
Még neked akartam irni!
Most már nagyon komoly visszaszámlálás van!!!!!
Mikor mentek le?Már hétfőn?
Nagyon izgulok én is és nézem mindig a vonalzodon a napokat és olyan érdekes bizsergést érzek mintha kicsit én is benne lennék!
Olyan jo!
És kivánom hogy életed legszebb napját éld át és a boldogság kapuja legyen amin áthaladtok kéz a kézben a pároddal!
Nagyon sok képet kérünk! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Helló!

Még egy közvéleménykutatás! (ja és, ha valakinek rémlik még, hogy ki tippelt lányra, az küldje el, mert tudjátok a talin kisorsolunk egy fagyit!)

Mivel melegszik a pite zebraügyben, ezért kíváncsi lennék, hogy kinek mi a kedvenc növénykéje, állatkája, figurája, hogy keresgélhessek kedvemre :-) Szóval várom a válaszokat :P Na most megyek, mert ma megint nem leszünk itthon.

tjuca

Juca!
Sajnos nem én nyerem meg a fagyit mert én fiut mondtam! Kép
Hu!Zebra ügyben azért én félek nyilatkozni tudod babonábol!Mert aztán ha meg nem lesz rá szükség akkor meg lesz nagy sirás rivás! Kép De szerintem mindegy mi van rajta csak csikos legyen! :wink: Eddig az összes képed nagyon tetszett!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Lányok, engedjétek meg, hogy picit felvirágoztassam a topicot! :D
Debreceni lévén, küldök Nektek pár szép virágkocsi fotót a virágkarneválról!

Szt. Korona és a korona ékszerek
Kép
Hamupipőke
Kép
Harry Potter
Kép
Lakoma
Kép

kacsa14

Sziasztok!
Nagyon köszönöm a kívánságokat, nagyon jól esnek. És nagyon fogtok hiányozni.

SzHeni!
Örülök,h Te is eljössz a talira. Mond miben kellene segíteni a képekkel kapcsolatban? 600*600-as lehet a kép mérete amit feltöltesz. És melléklet feltöltéseként tudok ezt megtenni.

Anikó!
Kedden nagyon fogok rád gondolni, és megpróbálok majd benézni is. :D Igen drága, holnap délben utazunk, és tényleg már nagyon közel a szombat el sem hiszem. Ti is ott lesztek a szívemben! :D Az összes képet elhozom,mivel a fotós cd-re írva fogja ideadni és majd mi előhivatjuk magunknak!

Annácska!
A cipő már egész jó. :D Eddig 2 napot hordtam itthon vizes zoknival és már nagyon kényelmes. Igen holnap délelőtt még elintézünk pár dolgot, elhozzuk a hangtechnikát,mert azt innen visszük és irány is Nyíregyháza. Délután már ruhapróbám van, ez lesz az utolsó az esküvő előtt, ide már nem jöhet velem Laci sem. :wink:

Kacsa!
Gyönyörűek a képek, köszönjük! :D

Juca!
Én már sajnos nem emlékszem mire is tippeltem.. :oops:

Puszi!

Indulunk lassan a tüzijátékra!!
Vendég

Pupy![i]

Jövőhéten nem leszel már? Majd csak asszonyként jössz újra???

Akkor kívánok nagyon sok boldogságot Nektek és hogy sikerüljön minden úgy a Nagy Napon, ahogy azt elképzeltétek!!! Érezzétek magatokat nagyon jól és élvezzétek ki a nagy napot, mert hamar elillan!!!

Ja és nagyon-nagyon várjuk majd a képeket!!!

kacsa14

Sziasztok, most gyors leszek, mert tart még nálunk a banzáj.

Anikó!
mégi úgy néz ki, hogy a szept. 23. jó a talira.Kb. ?-kor lenne, és hol?

Kacsa!
Hol álltatok a karneválon?Mi az egíetemnél, árnyékosban.Akár talizhattunk is volna 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Annácska
Megadod az mail címed, hogy küldjek képeket?
Köszi

Heni
szalai heni

Draga Pupy! :D

Nagyon-nagyon sok boldogsagot kivanok Nektek hazassagkötesetek alkalmabol!Termeszetes, hogy közeledven a nagy naphoz, kezdjük csak igazan felfogni az egeszet. En is igy voltam vele es szerintem sokan masok is. Meglatod ez egy olyan nap lesz amire mindig emlekezni fogsz, es mindig jo szivvel!

Puszi Neked!

Kacsa! :D

Köszönjük szepen a kepeket nagyon jok! En külön örülök nekik, mivel Debrecenben születtem.

Jo ejt mindenkinek!

Judit
jucmuc

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, de most csak elköszönni jöttem, holnap elutazunk 8 napra Zalakarosra :) A pakolással viszont még mindig nem vagyok kész (visszük a fél lakást :roll: ), majd reggel kell befejeznem.

Pupy drága :) Mivel addig már nem biztos, hogy fogok tudni írni, előre is szeretnék nagyon sok boldogságot, minden szépet és jót kívánni nektek! :lol:

Anikó :) Nagyon drukkolok neked, várom majd az sms-ed :lol:

Kacsa :) Gyönyörűek a képek, amiket feltettél!

Juca :) Örülök, hogy minden rendben van Kingával!

Pussz és jó éjt!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziaszok!

(Anikó)
A nyaralás nagyon jó volt, nagyon sokat sétáltunk, persze pihentünk is rengeteget, csak nagyon gyorsan eltelt. A tesómék is ott voltak a két lurkójukkal, nagyon jó volt velük ennyi időt tölteni.
Egyébként mikor derül ki a találkozó időpontja és helyszine?

Annácska
Akkor várom a e-mail címed és köszönöm, hogy segítesz feltenni a képeket.

Pupy:
Várom majd a fényképeket az esküvődről, nagyon érdekel.

Egyébként mi is tervezzük a párommal az esküvőt, csak anyagiakat kell megteremteni hozzá, ami nem kevés pénz és gyerekre sokkal jobban vágyunk és az sem kevés pénz, de nem gond, ha belegondolok, hogy lesz egy gyönyörű picibabám. Remélem egyszer az esküvőre is jut pénz, mert mi legalább 120 fős lakodalmat szeretnénk, mert a család is elég nagy plusz az ismerősök, barátok, stb.

Puszi
Heni
szalai heni

Pupy!

Írj valamit! Voltatok a viharos tüzijátékon?

tjuca

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok lányok!

Hát ez a tegnapi nap nem volt semmi. Kimentünk 14. 30-ra az air race-re, merta tavalyi is nagyon tetszett. Csak az elejét tudtuk megnézni, mert annyira melegem volt, és 100 körül volt a pulzusom, és nem kaptam levegőt. Szóval borzalmas volt. De a bemutató nagyon teszett. A szünetben leütem agy árnyékos helyre, már éppen ott ültem 1 órát, amikor egy nő leült mellém dohányozni. Na úgy lecseszetem, nem csúnyán, csak kiosztottam. Azt sem tudta, mit mondjon. Na erre inkább hazajöttünk, mert a parton aztán nem volt hely. Itthon mondta 18.30-kor a híradóbana anéni, hogy 21.00-ra vihar várható. 11 perc késéssel be is jött neki. De ne tudjátok meg mi volt itt a Váci úton. Borzalmas volt. Sajnálom szegény Tomikát, mert már kezdek eléggé nyűgös lenni, ha nincs enek mega feltételek. Pedig tavaly nagyon szuperül szórakoztunk.

Dido!
A kivizsgálásokkal mi újyság? Jó fej az a doki? Elindultok végre az úton? Légyszi írj valamit :)

Kacsa!
Igen ez olyan szörnyű, amikor mennél babakukkolásra, és a doki lemondja. Azt hiszem, hoyg fogalmuk sincs, hogy mit jelent ez nekünk. Én annak idejln kivertema hiszetit, hogy akkor adjanak egy másik orvost, aki megultrahangoz. Kerestek egy másikat :)
Köszi a virágkarneválos képeket. Egyszer szeretnénk mi is lemenni .

Fleur!
Örülök, hogy a HSG jól sikerült. Most mia köv lépés?

Jucmuc!
Tök jó, hogy jól sikerült a nyaralás, mert Magyarország nagyon szép tud lenni, csak itt élni nem mindig jó, sajna...

Pupy!
Az erőteljes kozmetikai kezelést szerintem érdemes lenne így az esküvő előtt elhalasztani. Én direkt nem mentem, a sógornőm készítette ela sminkem, ami az első 3-4 órában kicsit le is pergett, ahogy szokott. Féltem, hogy úgy járok, mint Samantha a Szex és New Yorkban egyszer :lol:
Ja, vagy már nem jösz? Akkor sok boldogságot, és várlak minél hamarabb vissza :)

Anikó!
Tüszők????
Nerkem is van ilyen levelező programom, nagyon tetszik. Egyébként a színes képek csak annak a címzettnek jelennek meg, akinke ilyen programja van? Mi van, ha egyszerűbb levelező rendszerre küldök egy ilyen jellegű mailt?

Juca!
Akkor végül is Kingí pozitívan került ki az egész dokis mizériából :)
Remélem az orvooskhoz való viszonya nagyon jó marad, de ne kellejen sokat találkoznia velük.

Kati!
Szeretnék én is ilyen kis nyugodt babákat. Bár azt beszéltüka férjemmel, hogy nem tudjuk mikor alszik moszat, mert reggel 5-től este 11-ig megy a moci, de nem akárhogy. Mondtam is neki,hogy rosszban leszünk, ha kint is ezt fogja csinálni. :)

Szikla!
Üdv közöttünk. Remélem nem nagy problémákkal küzdesz, mesélj magadról.
Nézd az orvosok lehet, hogy észrevették, hogy keveset emelkedik a HCG, viszont megvártáka végét. Nem biztos, hogy szívesen közöltem volna, vagy hallgattam volna végig egy olyan bezsélgetést, hogy magának kevés, ezért baj van. Várjuk ki a dolgok végét, mert vannak még csodák. A vége lehet bekövetkezett, de legalább egy kis reményt adtak. Nekem volt egy iylen bezsélgetésem egy érzéketlen dokival, aki meg sem akart Uh-zni, mert egyre halványabbak voltak a terhességi tesztjeim, és azt mondta, hogy eza baba úgyis meg fog halni. Na ez sem jobb. :(

Évi79!
Nagyon örülök neked. :lol: Gyere majd, ha tudsz, és mesélj. Képek?

Valér!
Mi újság veled? Rendeződöt már az életed? Ha szeretnéd priviben is írhatsz.

Timik!
kellemes nyaralást nektek. :)

Kép
narco

Brill!
Gratula a pé-hez, milyen jó, apró örömök az életben.

Norwell!
Már miért köveznénk meg? Szerintem mindenkinek maga kell eldöntse mi a jó neki és a gyerekének, más nem lát el odáig, nincs ott nap mint nap, nem tudhatja, és nincs két egyforma baba, hogy bárki is azt mondhassa, hogy márpedig az ő gyereke is felnőtt análkül hogy légzésfigyelő vagy bármi lett volna neki.
Smile-k itt: http://hok.poliod.hu/wade/smiley/index.php?dir=anim3

Wish!
Örülök a kis szívdobogásnak, kép meg majd lesz még bőven, de legközelebb ne felejtsd el, akkor már sokkal több fog látszani rajta :)

Pupy!
Akkor most még hurrá a Piroskának, de aztán több ilyen ne legyen :)

Narco!
Ez érdekes, nekem sincs fantáziám, de ez a napló valahogy jön, végülis lehet, hogy tényleg Buborék írja, csak rajtam keresztül. Sose tudtam jól fogalmazni, világ életemben reálos voltam. Amúgy majd azt akarom, hogy ha megszületik akkor veszek egy üres füzetet, ezeket belenyomtatom és folytatom képes naplóval ugyanebben a stílusban, aztán majd meglátom, hogy meddig.
Jól megúsztátok akkor a vihart.

Bogi!
Köszi, hogy leírtad légzésfigyelőt, meg hogy az alvást, hogyan tervezitek. Amúgy meg elég ha a szülésre megfordul babó :)

Kacsa!
Az a pár nap hamar el fog repülni. Az elején amúgyis olyan gyorsnak tűnik ahogy egyik vizsgálatról a másikra vársz.
Köszi a karneválos képeket, a férjemmel nagyon régóta vágyunk oda, de olyan messze van nekünk.

Panka, Kacsa!
20. hét óta nem voltam uh-n és csak 3 hét múlva megyek kb újra, na ezt bírjátok ki!

Jucmuc!
Akkor bejártátok kis hazánkat elég jól. Progihoz nem értek, a kókusz (:)) remélem eltűnt és mehet minden tovább…

Anikó!
Örülök a tüszőidnek, mennek a drukkok a lombikhoz. Olyan izgi, bár ezt neked asszem nem kell mondani :)

Juca!
Még én is büszke vagyok Kingára, ahogy olvastam, hogy mit kellett kiállnia, nagyon kis hősies volt.

Kati!
Akkor ez azt jelenti, hogy többet jössz? És hozol képeket is ha már hagy a csajóca így pihizni?

Annácska!
Tényleg lett egy újabb éjjeli baglyunk :) Amúgy köszi a naplódícséretet. Nem én írom, Buborék :)

Timika!
Jó pihenést nektek.

Mindenkinek szép napot!

kancellárka

Sziasztok!

Megérkeztem! Nagyon hiányoztatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnos munka van dögivel, így csak egy gyors bejelentkezés, hogy élek. :D
Igyekszem majd felvenni a fonalat, de szerintem kell egy pár nap és akkor se leszek még teljesen jól informált.:(
Üdv az újaknak!
Anikó!

Ha javítanál, hogy a 26. napon vagyok ma, köszönöm.

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Lehet,h. ma utoljára tudok bejelentkezni, mert dél-1 körül indulunk. Már pakolászok, de muszáj „elbúcsúznom” tőletek. Most hívtam az iskolát,ahonnan sajnos nem jeleztek vissza, de nem veszik fel, emiatt egy kicsit le vagyok törve.
Voltunk kint tegnap a tüzijátékon… hát csajok bevallom nőiesen, féltem.Sőt majdnem sírtam is. A Batthyányi téren voltunk, lent az alsó rakparton. Én már láttam a felhőt fölöttünk és meg is jegyeztem Lacinak,h. mi lenne ha ránk szakadna az ég. Hát így is lett.. pillanatokon belül azt vettük észre,h. már nem látszik a Citadella, és elkezdett esni. Aztán kb. 2-3 perc múlva már a Lánchíd sem látszott, se a tüzijáték és elkezdett ömleni az eső, az emberek pedig megindultak. Kb. egy 1,5-2 m széles lépcsőn lehetett felmenni a felső rakpartra, mindenki elindult arra. Fogtuk egymást kezét Lacival, mert ha nem fogom olyan szorosan biztosan elkeveredünk egymástól, így is majd összenyomtak. Mire felértünk a felső rakpartra már a bugyim is vizes volt. Bokáig érő víz volt, az emberek házakba, kapualjakba, a metro aluljáróba menekültek. Sikítottak,kiabáltak..félelmetes volt a pánik. Mi is megálltunk egy kapu alatt, akkor már majdnem sírtam,h belénk fog csapni a villám.Végül lemenekültünk a Margit hídi Hév aluljáróba (gyalogoltunk 1 megállót, na jó szaladtunk). Millió ember, pici gyereke szörnyű volt. 15 perc után kiderült,h. nem jár a Hév,mert kidőlt valami fa a sinekre.
Na akkor menjünk busszal, de a busz se jár, semmi se. Akkor már annyira fáztunk,h. vacogott a fogam is, de elindultunk haza gyalog. Kb. 2 hév megálló múlva jött a hév, oda már mezitláb csuromvizesen átfagyva szaladtunk. Annyira megáztunk csajok,h. a bugyimban a betétem teleszívta magát vízzel. Remélem,h nem fáztunk meg. Szívből sajnálom a halottakat és a gyerekeket, láttam a rémületet az arcukon. Ki kellett volna találni valamit erre az esetre. Ismét csődöt mondott az ország. Ártatlan emberek haltak meg..

Köszönjük szépen a jókívánságokat, nagyon jól esnek. :lol:

Timi!
Érezzétek nagyon jól magatokat Zalakaroson.

Anikó!
Köszönöm,h. beleírtad a táblába,h. esküvő. Mikor megláttam majdnem elsírtam magam. Nagyon jól esett.
Nárcisz!
Neked is köszönöm a jókívánságokat, és nagyon örülök,h. nem maradtatok a tüzijátékon. Arra gondoltam tegnap,h. remélem,h egyik pocakos barátnőm sincs kint és hogy dejó,h. nem vagyok pocakos,mert biztos üvöltöttem volna.Bár azt mondta a párom,h vagy kocsival mentünk volna, vagy ki sem megyünk akkor. Nem lesz erős kezelés, a legjobb barátnőm a kozmikusom, ismeri a bőröm már jópár éve, ő fog sminkelni is, és ott alszik velem utolsó lányestémen. Nekem is ilyen (incredimail) levelezőm van, állítólag a freemail nem tudja megnyitni, de szerintem a gépen futtatott levelezők igen.

Niki!
Köszönöm! Örülök nagyon pirosnak bár eléggé fájt a hasam, de ezt is kibírom. Így legalább nem kell féltenem a fehér ruhámat.

Megpróbálok még1x benézni,mielőtt indulunk!!
Sok puszi!!
Vendég

Pupy!

Örülök, hogy ennyivel megúsztátok!

Zsúka!

Jó, hogy újra itt!

Megyek, csak miattad ugrottam be Pupy. Nekem a tesóm volt kinn, hát halálra vált hangon hívott este. Megúszta a sarkában egy nagy üvegszilánkkal. Én már voltam annak idején azon a bizonyos fergeteges tüzijátékon, mikor Pestről lőtték a petárdákat, és a pesti oldal plusz a hidak voltak lezárva. Nem volt menekülési útvonal, a tömegközlekedés bekrepált, és az emberek nem fértek el, plusz nem tudtak visszamenni Pestre. Mivel akkor nem volt halálos baleset csak pánik, meg teperték egymást az emberek, nem lett publikus. Azóta csak akkor megyünk, ha minden ok, idő is kedvem is, és inkább nagyon messziről nézem, de nem merészkedek tömegbe. Ez pontosan 2000-ben volt.

tjuca

Én már este 7-kor mondtam, hogy el fogja mosni az eső a tüzijátékot, nálunk akkor sötétedett be az ég. És a felhők irányban Bp-et célozták be hatalmas széllökések kíséretében. Azért az nagyon gáz, hogy nem telik el úgy év, hogy nincs valami balhé a tüzijáték körül.

kancellárka

Sziasztok Kedves Lányok!

Én is megérkeztem, és én is elmondhatnám szó szerint, amit Zsúka írt, hogy nagyon hiányoztatok, és hogy a munka miatt nem valószínű, hogy vissza tudok egyhamar olvasgatni, de igyekszem felvenni a ritmust és visszalendülni a szokásos ütembe.

Pupytól és Mátrától tudok néhány dolgot kedves topiklakó társaimról.

Drága édes kicsi Mátra!
Annyira de annyira sajnálom, és még mindig nagyon sajog a szívem miattad. A tegnapi sms-emben leírtam amit igazából érzek. Bármiben tudok segíteni, kérlek, szólj. Ha csak egy talira van szükséged, mond, és összehozzuk. Most nagyon rossz neked, de kérlek, engedd meggyógyulni a szíved. Küldök neked egy mail-t, amiben leírom a reggeli csendességemben olvasottakat. Van egy kis könyvem, amiben bibliai idézetek vannak minden napra, és alatta egy rövid kis magyarázat. Begépelem neked, mert nekem nagyon sok erőt adott, és egyből te jutottál az eszembe. Ne feledd: Nagyon szeretlek (és itt mindannyian), és melletted állok!

Pupy!
Tegnap írtam neked egy mail-t. Sajnos nem tudtam úgy intézni a dolgaimat, hogy talizni tudjunk. Este későn tudtunk bejönni Pestre a szüleimtől. (A mensinek nagyon örülök. Úgy látszik, a palástfű tényleg hatásos gyógynövény.)
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK, ÉS ISTEN ÁLDÁSÁT KÉREM A FRIGYETEKRE! Majd még hívlak a héten!

Anikó, Brill!
Ti is minden nap eszembe jutottatok. A táblából látom, hogy jól alakulnak a dolgok.
Anikó! Keddre hatalmas drukkokat küldök. Iszonyatosan izgulok érted.
Brill! Látom, nálad is szépen alakulnak a dolgok. Marshall? Mikor futunk ismét össze?
De jó, hamarosan kismamák lesztek!

Rolly???
Úgy tudom, ti is visszajöttetek a nyaralásból. Neked is írtam sms-t, de no válasz. Remélem, minden rendben.

KÉRÉS!
Félve kérdezem, hogy nem lenne kedve valakinek összegezni tőmondatokban, röviden, hogy kivel mi történt az elmúlt pár hétben? Szerintem többen is kiestünk a ritmusból (Zsúka, Rolly), és óriási segítség lenne, mert én szerintem csak felületesen tudom visszaolvasni az elmúlt két hét termését, és azt is csak napok múlva. Előre is nagyon köszönöm!

TOPIKTALI

Anikó! Köszönöm szépen, hogy a kezedbe vetted. Sajnos, a szabim alatt egyáltalán nem jutottam géphez, de arra számítottam, hogy utána is simán lehet összegezni, hogy ki tud jönni. Látom, változtattatok az időpontokon, mert távozásom előtt még úgy volt, hogy szept 2, 9 és 16. De végül is így is jó lesz.

Lányok! Akik még nem jelezték! Legyetek szívesek mondani, hogy ki az aki ráér és mikor a fenti időpontokon.

Puszi,
Vendég

Sziasztok!

Na, ma mégis voltam dokinál. Pénteken, mikor a doki lemondta a keddet, kicsit túlpörögtem magam és lehet, hogy ennek köszönhetően is, de egész szo. szurkált a pocim. Úgyhogy akkor eldöntöttem, hogy hétfőn irány egy doki és addig megyek, amíg bébit nem látok az UH-n. Kezdtük a klinián, de ott annyian voltak, mint az oroszok, ráadásul a magánbetegek ugye elsőbséget élveztek. Ugye én is hordom a dokinak a lóvét, csak épp nyaral a lelkem ... (Persze, ez most nem az ő kritikája, neki is szüksége van pihire, csak az idegelt fel, hogy 4-ből 4 doki van szabin, azok közül, akiket hívtam ...) Átmentünk a körzeti nőgyogyihoz, hisz őgyis nála is meg kell jelenni, hát le tudom egyúttal azt is. A doki elég furi volt, az érdekelte a legjobban, hogy a 2 magándoki, akiknél már jártam hol rendelnek, a lakásukon vagy máshol. Aztán mondta, hogy a 7. hétre vissahívtak UH-ra. Úgyhogy engem csak egy UH érdekel. Szerencsére vette a lapot, mondta, hogy "igen, ez fontos, meg kell nézni, hogy van-e már embrió". Úgyhogy átmentünk egy kőkorszaki UH-hoz és csinált egy hasi UH-t. Tologatta vagy 2 percig a fejet a hasamon, de semmit nem mondott, még a képén sem látszott semmi, azon az ókori monstrumon meg én nem láttam semmit, pedig majd kiesett a szemem! Már majdnem ráordítottam, mire nagy nehezen megszólalt, hogy "IGEN, LÁTOM AZ EMBRIÓT". Szívhangot ezzel a vacakkal még képtelenség lenne látni, de péntekig most ezzel is beérem!

Szóval PöttömBaba csücsülőmagassága: 7,4 mm!!!

Hihetetlen nagy különbség van egyébként egy jó és egy sz@r UH között. A múltkor, ahogy bedugta az UH fejet rögtön láttam a petezsákot, ott sötétlett, mint egy fekete kis lufi a nagy hangyabolyban, de most csak hangyákat és mákot láttam.

Na, de nem elégedtelnkedem. Növesztgetem Pöttömkét tovább szép nagyra, hogy pénteken már kiverje a doki bácsi szemét a nagy dibi-dobi!!!

kacsa14

Sziasztok!
Gyorsan írok aztán visszaolvasok. A m,últ hetem nagyon húzós volt. sokat dolgoztam de ennk örülök mert végre van sok munka. szombaton strandoltunk a párommal és este elkezdtük a gynevac-ot (szuri) 10 naponként kell beadni 5 ampulla van.Hátha...
Ja és még a nagy újság tornázom és büszke vagyok megamra mert csüt. naygon fájt mindenem izomlázam volt, de nem adtam fel leküzdöttem és elmentem.Ha elütöm a betüket bocsi csak már akkora a körmöm hogy többet ütök le neha ma megyek csimnáltatni.

Puszi Anita

Kép

Kép
bellanitta

Indulunk Lányok!!

Millió puszi!!!!!!!!!!!!!! :lol:

sok-sok zebrát szeretnék mire visszajövök!! :wink:
Vendég

Segítségül dobok egy táblát:

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás