Sziasztok lányok!
Hát ez a tegnapi nap nem volt semmi. Kimentünk 14. 30-ra az air race-re, merta tavalyi is nagyon tetszett. Csak az elejét tudtuk megnézni, mert annyira melegem volt, és 100 körül volt a pulzusom, és nem kaptam levegőt. Szóval borzalmas volt. De a bemutató nagyon teszett. A szünetben leütem agy árnyékos helyre, már éppen ott ültem 1 órát, amikor egy nő leült mellém dohányozni. Na úgy lecseszetem, nem csúnyán, csak kiosztottam. Azt sem tudta, mit mondjon. Na erre inkább hazajöttünk, mert a parton aztán nem volt hely. Itthon mondta 18.30-kor a híradóbana anéni, hogy 21.00-ra vihar várható. 11 perc késéssel be is jött neki. De ne tudjátok meg mi volt itt a Váci úton. Borzalmas volt. Sajnálom szegény Tomikát, mert már kezdek eléggé nyűgös lenni, ha nincs enek mega feltételek. Pedig tavaly nagyon szuperül szórakoztunk.
Dido!
A kivizsgálásokkal mi újyság? Jó fej az a doki? Elindultok végre az úton? Légyszi írj valamit
Kacsa!
Igen ez olyan szörnyű, amikor mennél babakukkolásra, és a doki lemondja. Azt hiszem, hoyg fogalmuk sincs, hogy mit jelent ez nekünk. Én annak idejln kivertema hiszetit, hogy akkor adjanak egy másik orvost, aki megultrahangoz. Kerestek egy másikat
Köszi a virágkarneválos képeket. Egyszer szeretnénk mi is lemenni .
Fleur!
Örülök, hogy a HSG jól sikerült. Most mia köv lépés?
Jucmuc!
Tök jó, hogy jól sikerült a nyaralás, mert Magyarország nagyon szép tud lenni, csak itt élni nem mindig jó, sajna...
Pupy!
Az erőteljes kozmetikai kezelést szerintem érdemes lenne így az esküvő előtt elhalasztani. Én direkt nem mentem, a sógornőm készítette ela sminkem, ami az első 3-4 órában kicsit le is pergett, ahogy szokott. Féltem, hogy úgy járok, mint Samantha a Szex és New Yorkban egyszer
Ja, vagy már nem jösz? Akkor sok boldogságot, és várlak minél hamarabb vissza
Anikó!
Tüszők????
Nerkem is van ilyen levelező programom, nagyon tetszik. Egyébként a színes képek csak annak a címzettnek jelennek meg, akinke ilyen programja van? Mi van, ha egyszerűbb levelező rendszerre küldök egy ilyen jellegű mailt?
Juca!
Akkor végül is Kingí pozitívan került ki az egész dokis mizériából
Remélem az orvooskhoz való viszonya nagyon jó marad, de ne kellejen sokat találkoznia velük.
Kati!
Szeretnék én is ilyen kis nyugodt babákat. Bár azt beszéltüka férjemmel, hogy nem tudjuk mikor alszik moszat, mert reggel 5-től este 11-ig megy a moci, de nem akárhogy. Mondtam is neki,hogy rosszban leszünk, ha kint is ezt fogja csinálni.
Szikla!
Üdv közöttünk. Remélem nem nagy problémákkal küzdesz, mesélj magadról.
Nézd az orvosok lehet, hogy észrevették, hogy keveset emelkedik a HCG, viszont megvártáka végét. Nem biztos, hogy szívesen közöltem volna, vagy hallgattam volna végig egy olyan bezsélgetést, hogy magának kevés, ezért baj van. Várjuk ki a dolgok végét, mert vannak még csodák. A vége lehet bekövetkezett, de legalább egy kis reményt adtak. Nekem volt egy iylen bezsélgetésem egy érzéketlen dokival, aki meg sem akart Uh-zni, mert egyre halványabbak voltak a terhességi tesztjeim, és azt mondta, hogy eza baba úgyis meg fog halni. Na ez sem jobb.
Évi79!
Nagyon örülök neked.
Gyere majd, ha tudsz, és mesélj. Képek?
Valér!
Mi újság veled? Rendeződöt már az életed? Ha szeretnéd priviben is írhatsz.
Timik!
kellemes nyaralást nektek.