Sziasztok!
Egy gyors bekukk!
Babszika: Igaz,nem értek hozzá,de ha jól sejtem addig nincs baj,amíg nem kezd barnázni vagy vérezgetni. Mintha olvastam volna ilyesmit itt a fórumon.....mindenesetre nagyon drukkolok neked!
Ilyen kis vidám anyukában mint amilyen itt vagy a fórumon biztos jól érzi magát egy kis manóka annyira,hogy még egy jó párhónapig ott maradjon!
Meli: milyen a jóga DVD? Próbáltad?
Be tudod rakni a borítóját?
Lucuzs: a barnázás nem a beágyazódás miatt lehetett? Hagyadik napon volt a pé után?
Milyen izgis napod volt ma! És ráadásul az idő is nagyon jó volt hozzá,szép tavaszi!
Aisha: nagyon izgi a helyzet!!!!!
Minden jel jóra mutat....gyere holnap minél előtt a jó hírekkel,mert szétizgulom magam!!!!!
furamokas: úgy látom tegnap megjött. Mennyi metet szedsz? Milyen a terheléses értéked? Írsz magadról? Én met előtt cicka-palástoztam,de így,hogy metezek nem igazán mertem megpróbálni egyszerre. Viszont nekem a tea csak 1 hónapban segített, és ittam vagy 3-ig szorgalmasan.
A met meg 2 hét után.
Lányok! Lehet ilyen cikkcakk görbével 2 metes hónap után babásnak lenni,mint az enyém? Csak azért,mert éjjel 3-kor felébredtem és rókakomával töltöttem az időt a klotyón....most nem tudom....az a pár ciklusom,ami volt 31-34 napos volt,nem tudom mikor kellene most megjönnie. Ez az első metes hónap,amit végig mértem. .....viszont tegnap este fél 12-kor meg kellett ennem egy csokis pudingot....
....muszáj volt,nagyon akartam....
Lehet,hogy ettől volt a hajnali kirohanásom?