Új privát üzeneted érkezett!

Niki!

A gyerekorvosnál nem lehet kölcsönözni? Van, ahol lehet, sztem kérdezd meg! Viszont tanfolyan ott sincs :( De inkább ne is legyen rá szükség :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Vigyázat, hosszú leszek!:D

Nomi!
Tiszta szívből sajnálom a tesztet.:( Nem akarok okoskodni, és nem bántani akarlak, de lehet,h. jobb lenne egy kivizsgálás, már csak a hosszú ciklusaid miatt is. Ne haragudj! :oops: Nagyon Boldog szülinapot a Párodnak és ünnepeljétek meg!

Kacsa!
Ezek az édes gyötrelmei a babavárásnak, boldogítson a tudat,h. Pöttömbaba jól van, és hamarosan már a kezedben is tarthatod. :D Azért ha tudsz gyere és adj életjelet magadról.Örülök,h. jól vagytok! Szerintem is nyugodtan epillálj, nem kell szőrősnek lennie egy kismaminak.:roll: A Párom is azt mondta,h. azért fél a szeretkezés közben,mert fél,h. fejbe vágja a babát.:lol: Na hát ezen én jót nevettem, és mondtam,h. örülök,h. ennyire büszke a férfiasságára, de azét a babát nem kell tőle félteni.

Mátra!
Dehogy vagy bolond,h. puszit adsz a tabiknak, ez is csak az jelzi,h. mennyire szereted a babád! Kapaszkodj Borsószemkisasszony!! Ugyan most épp nem vagy itt, de én nagyon szeretem az írásaidat olvasni. Megakadt a fejem azon:h, minden a fejben dől el. Igyekezni fogok!:D Nem tudok többet mondani,mint a telefonbeli hallgatásomat, úgy is tudod,h. mit érzek..:oops:

Junko!
Nagyon sajnálom, mind a mensit, mind azt,h. kikerülsz a táblából. Azért én nagyon bízom benne,h. nem hagysz el minket és hamarosan újra visszakívánkozol a táblába. :roll:

Juca!
Majd 3 hónap múlva én is igényt tartanék a rókákra. Bár előbb a mensim jöjjön meg. :roll: Gratulálok Kinga keresztelőjéhez!Imádom ahogy írsz, és a sapis kép Kingáról. Nem úszta meg könnycsepp nélkül gyönyörű!!:D

Móni!
Örülök,h. bemutatkoztál így legalább teljesen képben lehet veled is az ember.:) Nagyon sok sikert kívánok így előljáróban is.Nagyon szép helyen laktok ám, irigyellek az állandó napsütés miatt. 8) Mikor költöztetek oda? A nagyfiad már ott született? Szomorú,h. ott kint nem támogatják a családosokat, de én az hiszem, ott mégis sokkal jobb körülmények között élnek az emberek, és nem félnek gyereket vállalni,h. mi lesz, ha nem tudom etetni. Bocs,ha nincs igazam.:roll: Igen a Párom is a Lorealnal dolgozik, a magyarországi központjában áru összekészítőként. Ő a dekorkozmetikai termékekért felel, nekem pedig a Vichy részleget kellene csinálnom.Furi ez az 6 órás időeltolódás, mert mikor te délután 5-kor írsz mi már lehet,h. alszunk. Babaügyben: 6 hete 13 hetes terhesen volt egy missed ab-m, még nem tudni mitől, az esküvő után megyek kontrollra, remélem valami kiderül.:oops: Most épp a mensimet várom, aztán 2-3 hónap és újra belevágunk ha minden rendben. (A missed ab- azt jelenti,h. elkésett vetélés, a baba valamiért, legtöbbször progihiány miatt meghal, de a vetélés nem indul be spontán, hanem műszeresen fejezik be a terhességet) Hú! Sikerült leírnom. :oops:

Panka!
Csodálatosan nézett kia túrós kelt kiflid.:) Ma végre megcsinálom a túrós fánkodat. A hajhullásod nagyon dúrva, remélem ez a Dercos kezelés segíteni fog. Mi az e-mail címed? Mert elküldeném neked is a Vichy listát. Nekem a Vichy sampon már az első 2 hét után használt (4 hajmosás) Nagyon tetszik az Emília név.Gratulálok az UH-hoz, és anyira örülök,h. minden rendben ment.:D Képeket fogsz kapni a 12. hetiről? És gratulálok a gatyóhoz is, én is vettem vagy 4-5 gatyót, remélem fogom tudni hamarosan használni.Kép az sajnos nincs a ruháról, azt már csak az esküvő után tudok hozni.Igazán szép babás pocid van, gratulálok!:D Sajnálom,h a párod így áll hozzá én ezen nagyon csodálkozom, az én párom, soha nem tett/tenne megjegyzéseket, hisz az ő babája is aki odabent van. :roll: Ha megmozdul majd a baba, biztos megváltozik.A cica dönöjű!!! Imádom a cicákat!Jó ötletnek tartom,h elvidd a Párod a következő UH-ra. Az én párom is nehezen ált az elején hozzá, de tudom,h a következő terhességünknél már minden más lesz.Legyél is büszke a pocidra,mert szerintem a világ legcsodásabb dolga pocakosnak lenni. Én azt mondtam a páromnak,h. ha tehetném egész életemben pocakos lennék.:lol:

Brill!
Már várom,h talizzunk..:lol:Sajnos a ruciról nincs kép, de leírtam,h milyen remélem el tudtad képzelni.Megpróbálok majd otthonról is bejelentkezni jövő héten, hisz akkor már benne leszünk a pörgésben.

Annácska!
Nagyon örülök,h. Petivel minden rendben és,h. szépen tekeredik.:D A mail lassan elindul. Ime a cipők: Kép
Kép
Kép a lábfejem nem valami nőies, de úgyis harisnya lesz rajtam és a ruha alá csak nem fog bebújni senki. :wink: azt nem tudom,h az egekbe fog-e repíteni, de remélem nem fog benne fájni a lábam. Viszont rájöttünk arra, amit eddig csak sejtettem,h a jobb lábfejem kb. egy fél számmal nagyobb. Lehet valami mutáns vagyok.:shock: Állások: A Lorealt leírtam, a munkaközvetítős csaj, pedig mindenféle kérdéssel támadt nekem,miért jöttem el a munkahelyeimről, mi az erősségem, megyek-e a szigetre stb. És azt mondta,h. majd az esküvő után hívjam fel és akkor nézünk valamit. Vettem egy barack illatú testpermetet, és rögtön te jutottál eszembe,h. mennyire szeretted a Silan barackos öblítőjét.:oops:

Nárcisz!
Nagyon örülök,h. ennyi mindent sikerült megvennetek. Isteni az az igazi lengyel karamella. :D :P Nyami! Nagyon sajnálom ami a családban történik. :( Bíztam benne,h. a két kis unoka,majd megenyhíti anyósodat. De te ne idegesítsd magad. Te igazán mindent megtettél. Párodnak utólag is Boldog Születésnapot!Köszönöm a szorításodat, látod egyik részről meghozta a sikert. :) A család, főleg anyuék már teljes lázban égnek. Olyan mintha a saját esküvőjükre készülnének, de nagyon aranyosak. Remélem,h. a jövőhetet is békésen tudjuk egymás mellett eltölteni. :roll: Sajnos anyukám még mindig azt hiszi,h. én 15 Laci meg 18 éves, és ezért szeret sokat fontoskodni.Szerintem ne idegeskedj a babák miatt, au UH-n is látszott,h. a jobb oldali babád majd lefutott egy maratoni távot, míg a bal oldali csak szép nyugisan. Nincs semmi baj!Nagyon jól esik,h. ennyire érdekel az esküvőnk. Ez a nosztalgia varázsa. Nagyon szépek a kiságyak és ez a méhecskés baldachin. Szuper!Igen a következő hétvége lesz, augusztus 26-án lesz a nagy Nap! :D

Monyo!
Jó téged is látni!:D Örülök,h. szeditek a vitaminokat, szerintem ezek is jót tesznek, és bízom benne,h. a gyerekszobába hamarosan akad jelentkező.A gyerekszobánk már nekünk is megvan, én is várom a jelentkezőt. (na jó, most még csak a mensimet)

Eszti!
Örülök,h. fájdalommentesebb volt a mensid. Nem küldenéd el hozzám, mert már nagyon várom.:roll: Jól teszed a hőmérőzést.A progeszteron az a női nemi hormon,ami felelős azért,h. a peteérés után megemelkedjen a hőd és megmaradjon a terhesség. A progeszteron hiány okozhat vetélést (sajnos) ezért érdemes megnézetni. Ez 3 vérvtelből áll a ciklus különböző napjain. Ugye csajok?

Évi!
Nagyon jó,h. Dóri ennyire szereti Halász Juditot, na meg a mamája ringató karját. Nagyon szupik a képek Dóriról!:D :D Nagyon szép pocid volt 7 hetesen és tényleg mekkora.és a többi, gyönyörű és formás kismami voltál.:D

Anita!
Köszönöm a kívánságokat, most már én is nagyon várom a nagy napot! :D Biztos gyorsan el fog telni,mert ilyenkor az ember nagyon jól érzi magát. De szerencsére erre való a videós, aki megörökíti, így majd ha hazajöttünk is meg tudjuk nézni újra meg újra. Én is vagyok Iwiw-en. Majd küldök PÜ-t.

Niki!
Szerintem nekünk sem lesz nászéjszakánk, csak nászreggelünk. :D Nem tudom, de a jó magyar szokású emberek hajnalig mulatnak egy lagzin, szerintem a nászéjszaka csak a filmekben létezik, lagzik után aligha. Nem baj, lesz nekünk is nászreggel, és addig már kibírjuk, mi elvileg akkor leszünk együtt újra 7 hét után. Már alig várjuk!:wink: Már elvileg most is szeretkezhetnénk, de kibírjuk és így olyan különleges lesz. Nagyon örülök,h. ilyen szépen alakul ám a házatok. Mikor költözhettek?

Csibe!
Szerintem Gáborkának mind a mostani, mind pedig a születés utáni szobája csodás! Nagyon szép kismami vagy!:D

Kati!
Hogy vagytok? Petráról vannak új képek? Tejcsi? Hasfájás? A képeket nyugodtan küld el nekem e-mailben, én lekicsinyítem neked és visszaküldöm, és akkor már fel tudod rakni.Látom Juca is felajánlotta.:oops:

Bogi!
Gratulálok a vonalzódhoz és tényleg már a finishben vagy! Neve megvan már a csajócának?

Anikó!
Hogy vagy? Szurik? Nekem is jó mindhárom időpont.:D Angie írta,h. ha visszajön szívesen visszavenné a tali táblát és a szervezést is.A kis tüsző is tüsző, nagyon drukkolok neked szombatra!!

Timi!
Semmi gond majd akkor válaszolsz, ha lesz időd.Kristóf gyönyörű ám a képen! :D Hogy bírta az utazást?

Réka!
Örülök,.h itt vagy köztünk. :D Sajnálom az ínhüvelygyulladást, az tényleg nem kellemes. Majd gyere és mindenképp meséld el mit mondott a dokid.

Duddu!
Remélem ti is jól vagytok mindhárman!

Nomi!
Jobban vagy?Mensi?

Ági!
Sajnálom a mensit:( , de azért fel a fejjel! Kérj valakitől egy rókát és küld át nekem a mensit.

Éva!
Még1x gratulálok! :D Sok sok tejcsit és vidám perceket kívánok a kislányoddal! És majd ha időd engedi gyere és oszd meg velünk is!

Dido!
Mizujs veled?

Zsúka!
Te is hiányzol!

Rolly!
Mikor jössz haza? Elfelejtettem, de már nagyon hiányzol!!

Mohácska!
Én annak is örülök,ha csak olvasol bennünket. Érted is szorítok!

Norwell!
Tündéri a kis Kende!:D El bírom képzelni ahogy fogatlanul vigyorog! És minden tisztleletem a tiéd,h. még szoptatás közben is tudsz egy kicsit ránk figyelni.

Angie is mutatott tegnap képet a házukról, képzeljétek már fent van a tető, és a válaszfalak is, már látni a szobákat. Nagyon boldog!Megrendelte már a konyhabútort is.Most épp napozik a telken, magára húz még egy réteg barnaságot, ahogy mondta..:D

Na asszem most egy jó időre megint elegetek lesz a novelláimból.
Sok puszi, megyek főzök valamit mert jön a Párom hamarosan meg a barátja,aki ért a természetgyógyászathoz,h. megsámánkodjanak és végre meghozzuk a mensimet.:D
Vendég

Sziasztok!

Az előbb beszéltem Mátrával. :cry:
Sajnos a baba nem maradt meg, és mint a doki említette,h. lassan emelkedett a Hcg is, így beteg volt. Már elindult a vetélés (utálom ezt leírni is :evil: )Megvárják amíg magától távozik, így nem kell műteni. Azt mondta az orvos,h. fogja fel úgy,h. ez egy elhúzódott ciklus. Amúgy nagyon rendes az orvosa, már írtam róla. Mesélte Mátrának,h. van Parádon egy meddőségi szanatórium, ahova majd beutalja, remélem ez jót tesz neki. Állítólag az ott kezelt nők 95%-os eredménnyel gyógyulnak.

Drága Mátra!
Őszintén sajnálom, bár ha ezt mondom kevés, imádkozom érted!!! Kép

Üzent Éva is:

"Már szopiztunk és fejni is tudtam. A Kiscsaj egy tündér. A sebem még fáj, de már alakul. Pénteken, de valószínűbb,hogy szombaton mehetünk haza.Mindenkit puszilok".

Úgy érzem ebben az üziben,kicsit összeért az Ég és Föld a születés és a Halál.
Vendég

Na megjöttem én is. De. shoppingoltunk apával, utána meg du-i tentikéztünk. Már készülünk a babás létre, mikor nem lesz ennyi alvás! :D

Évi!
Hú, nagyon tuti már a 7 hetes pocid is!!!!

Apa rajtam is röhög folyton, mikor a pocimat vizslatom. Nekem is nagy már, de a puffadástól és a hájtól. Reggel, hogy felöltöztem rendes ruhába (szabin vagyok, úgyhogy napok óta csak lazán melegítőzök) úgy éreztem magam, mint egy bálna, jó nagy kerek bendővel. Mondtam is Apának, hogy olyan vagyok, mint egy bálna. Erre azt mondta, hogy 2 hónap múlva már lesz mire fogjam. :)

Továbbra is köszöntöm az epilálós, lábmosós, gyerekösszenyomós hozzászólásokat!!!
Zuhizok egyébként. Még mielőtt megtudtam volna Pöttöm létét, beleültem egy jó forró kád vízbe, aztán ahogy kényelmesen elhelyezkedtem benne bevillant, hogy mi van, ha van odabent vki. én meg jól kigőzölöm szegénykét. Úgyhogy szép gyorsan ki is másztam a koppasztóvízből. Azóta csak zuhi van.

Puppy!
Csini lesz a kiscipőd!!! Nagyon a finisben vagytok már! Én esk. előtti héten péntekig dolgoztam, de a pénteki melós napon már minden bajom volt. Volt még egy csomó elintézni valónk. A menükártyákra, ültetőszivekre még masnit kellett kötni (120 db masni, azóta csak tépőzáras cipőt hordok :D ), meg már el lehetett kezdeni izgulni az időjárás miatt is. Szóval volt még hátra dolog és izgalom bőven. De aztán eljött a NAGY NAP és olyan gyorsan elrepült, mintha ott sem lett volna!!!

Mátra!
Nagyon sajnálom a babátokat!!! Főleg, hogy szinte egyidősek voltunk!!! [/i][/b]

kacsa14

Sziasztok!

Na végre hazaértem. 10-kor keltem, és elmentem a barátnőmhöz, akinek van már egy kisfia. Végre kibeszéltünk mindent. Most a férjem sütit süt nekünk :)

Pankaa!
Itt most aza lényeg, hoyg kibékültetek. kívánom,hogy béke legyen nálatok, mert sajna a baba miatt nagyobb áldozatokat is kell majd hoznotok. Igazából neked kell jól érezned magad vele, én személy szerint már felpofoztam volna, vagy terrorcselekmény áldozata lett volna a pali. :twisted: A fő, hogy neked passzoljona párod. :)

Kacsa!
Én mindig zuhanyzom, mert már ekkora hassal is nehéz kiszállnom, vagy otthon vívóállásban zuhanyzok. Kicsit macerás, de miután már egyszer elestem a kádban, így nem válallok mást. Egy idő után pedig a férjem mondta, hogy ő is megfürdet, ha szeretném. Persze és nagyon szeretném :lol:

Juca!
Egyet értek veled szex téren. Én sem bírnám ki 2 napnál tovább, persze az egészet lecseréltük egy lightos ölelkezősre, de ez is nagyon jó. :oops:

Niki!
Sajnálom, hoyg nem jössz, de tudom a babáért mindent. :)
Légzésfigyelőt mi mindenképpen veszünk, nekem ez így jobb, téli baba+ ikrek. Egyszerűen csak fel kell kelteni a babát. Igen bonyolult eza kérdés, de szerintem ha már mentőt hívsz, ha nem vesz levegőt, akkor is jól jöttünk ki egy ilyen balesetből.

Mátra!
Iszonyatosan sajnálom a helyzetet, de ezt már töbsször írtam. :cry:

Évi!
Nekem a családom ezzel nem zaklat. Örülnek és kész, akár kicsi, akár nagy a has. A férjem ámuldozik, mert bár 25 éve ismer, ezt nem tudta elképzelni, és hát apuszta valóság.
Köszönöm az üzenetedet, nagyon aranyos vagy :)
Igen, teperhetünk az én kis moszatom után, mert egész nap érzem a mozgását, persze Angelika csak néha jelez, akkor is finom, nőies :)

Pupy!
Már igen izgatott vagyok az esküvőd miatt. A család teljesen úgy viselkedik, mint egy felbojdult méhkas. Én hagytam mindenkinek, hoyg éljék ki magukat. :) A ruha, cipő, és a közvetlen dolgok voltak csak az én választásaim, a többit mind ők, Így volt kényelmesebb, és így nem is veszekedett senki (az én családomból).
Igen jó cipő, a lábaddal pedig nincs semmi gond. Szerintem kényelmes lesza cipő (nekem sem volt gondom, ugyanilyen az enyém is), a papaucs viszont elpőszeretettel szeret lerepülni az ember lábáról.

Lányok!
Köszönöm az UH, és a kiságy dícséreteket. Majd ha nektek is kell, akkor megmondom hová kell menni értük :)
Vagy akár tőlünk örökölni is lehet majd :)

Kép
narco

Sziasztok Lányok! Kép
Elnézést hogy reggel csak feldobtam a táblát és nem irtam de kicsit elhavaztam ma!
Voltunk délután az állatkertben és Mátra pont hivott!De sajnos nem tudtam vele beszélni és most hivom és nem veszi fel!De olvasom Pupyt és borzasztoan sajnálom!De közben mérges is vagyok nagyon az orvosokra mert ha szerintük beteg volt a baba azért nem emelkedett a HCG rendesen ezt már az elején kellett volna látniuk mert a HCG nem lassan emelkedik ha nem szinte duplázodik naprol napra!És ezt észre kellett volna venniük hogy gond van!!!!!Szegénykém borzasztoan sajnálom!Remélem elérem telefonon de szerintem én is csak makogni fogok! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!
Megjött a szédült pali, bocsánatot kért, megsimogatta a pocakomat, azt mondta haverkodnak :lol:
Sajnos néha a szája hamarabb jár, mint az esze, de jobb, mintha a keze :lol:
Szóval most vicces voltam :D

Pupy!
Szép a cipő, nekem a papucs kicsit jobban tetszik, de igaza van Nárcisznak, hamar megtanul repülni :lol:
Az én cipőm reggel 8-éjfélig a lábamon volt, és mikor levettem meg sem éreztem, de a menyecske cipőt se.Ment bennük a pörgés :lol:
A mail címem a vonalzó alatt van, köszi a listát.Jöv.7en elmegyek vasat nézetni, ha rendben van, akkor talán jöhet az ampullás kúra.Nem tudom áll még az ajánlatod?Nem válaszoltál a privimre.

Mátra!
Nem tudok mit írni.A nagyon sajnálom nem fejezi ki amit érzek, és leírni sem tudom.Most inkább csak megölelnélek. :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Mátra!
Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:
Kivi küldött nekem egy levelet, hogy olvasta mi történt, de éppen indulóban voltak Horváto.-ba, így nem tudott Neked írni, pedig nagyon szeretett volna, és arra kért, hogy továbbítsam ezt Neked:
"...nagyon szeretném ha az üzenetem továbbítanád Mátranak, mert azt hiszem, vagyis tudom hogy min megy keresztül, és az aggódást bizza rám ő arra koncentráljon hogy minden rendben lesz, ha száz kezem lenne annyival szorítanék...."
Azt hiszem mindannyian így vagyunk ezzel.

Évi, Anikó, Pupy!
Köszönöm az érdeklődéseteket, jól vagyok. Még mindig vannak hátra vizsgálatok, de már lement egy pár belőle, és ma kaptuk a hírt telefonon, hogy a Férjemnek nem lett jó az andrológiája :( , de nem mondták meg telefonban, hogy pontosan mi a baj. Mondjuk én ezt nem igazán értem, mert akkor, hogy jöhetett össze 2 baba is???
Munkám van sok most szerencsére, és most az egyik céghez bejárok dolgozni, "bérbeadtam magam", így még kevesebb időm van a netre. Ráadásul, amikor bele-bele olvasok, már olyan sok az új, hogy teljesen elvesztem a fonalat. De nagyon jól esik az érdeklődésetek :)

Lányok!
Kivi puszil Mindenkit, és én is.
Sajnos az üzenetét 2 napot késve tudtam csak továbbítani, mert összeszedtünk valami vírust és nem működött a gépünk :?

dido
dido

Sziasztok!

Most aludt el a Törpi, úgyhogy van egy kis időm írni :D

Mátra! Olyan nagyon szorítottam nektek, szörnyen sajnálom, hogy ez történt. :cry: :cry: :cry: Azért szívből remélem, hogy mégsem adod fel és lesz erőd tovább küzdeni…

Anikó :) Pupy :) Köszönöm szépen a kérdéseteket, Kristóf valamivel jobban bírta most az utat, bár azért némi bömbi sajnos még így is becsúszott odafelé és visszafelé is. :( A másik ülést sajnos még nem használhatjuk, mert még nem tud stabilan ülni. Hétfőn viszont elutazunk 8 napra Zalakarosra, ami még messzebb van, mint Bp, szóval elég tartok az úttól. :shock:

Pupy :) Szépek a cipellők! :D Miért írtad le a L’Oreal-t? :?:

Anikó :) Majd megnőnek azok a kis tüszők, nagyon drukkolok, hogy minél többet tudjanak majd leszívni! Ha megadom a mobil számom, esetleg írsz majd egy sms-t ha túl vagy rajta? :?: (Nem tudom, hogy Zalakaroson lesz-e netezési lehetőség…)

Pankaa :) Ne haragudj, de szerintem is nagyon gáz a férjed beszólása! :evil: :evil: :evil: Többet inkább nem írok erről!

Narco :) Nagyon édes a méhecskés ágyneműgarnitúra! :D A videót sajnos nem tudtam megnézni :( Kérdezted a 4D UH-ot: mi 17 hetesen voltunk, nekem nagyon nagy élmény volt :D 208g volt akkor a drágám, és akkor tudtuk meg, hogy kisfiú lesz :lol: Ja, és én a Praxisban voltam a Győrfi Mátyásnál, ő nagyon aranyos és nagyon jó szakember!

Niki :) Mi vettünk légzésfigyelőt (Angelcare-t) és nagyon meg voltunk vele elégedve (az érzékelőlapokat a matrac alá kell betenni, így nem fordulhat le róla a baba és nem riaszt tévesen), de csak rövid ideig használtuk, mert Kristóf átköltözött a nagy ágyra és azóta én vagyok a légzésfigyelője :lol: Egyébként pont a napokban láttam a piactéren, hogy van eladó (ha nem baj, hogy használt). A külön szobát azért szerintem még gondold át, a törpiknek nagyon sokat jelent az anya közelsége. :idea:

Évi77 :) Csak azért kérdeztem a hozzátápit, mert meglepődtem, hogy hamarabb elkezdtétek, mert úgy tudtam, hogy elég tejed van. :roll: Ezek a védőnők szerintem csak azért vannak, hogy paráztassák a kismamákat! :twisted:

Juca :) Ari vagy, de Kristóf még nem mászik, sőt, hasra sem nagyon fordul :wink: Ezt az egy alkalmat megörökítettem :lol: Viszont akkor tényleg próbált mászó mozdulatokat végezni :lol:

Norwell :) Kende baba tüneményes! :D Kristóf szerencsére csak egyszer kapta meg a BCG-t. Viszont tegnap kaptuk meg a 2. gennyes agyhártyagyulladás elleni szurit, amit elég nehezen viselt :(

Jó éjt mindenkinek!

.

KépKép

KépKép
timika

Bocsi, ez még lemaradt: MI VAN KIVIVEL? Pont 1-2 hete gondoltam rá...

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok Lanyok!

Mindenkinek most szemelyszerint nem tudok irni..................majd ezt kesobb .Nezzetek ezt el most nekem mert rohanasba vagyok egy ket dolgom van elintezni.

Kiemelten Matranak:

En is nagyon sajnallak lattam a hirt itt fenn.
Kepzeld nekem se jott ossze ma voltunk vervetelen es negativ lett sajna.Bar ez neked sovany vigasz, tudom milyen szarul erzed magad most de szerintem................. ne add fel!Majd irok meg neked , csak meselj egy kicsit magadrolo mert szinte semmit nem tudok az elozmenyekrol.

Igazabol el vagyok keseredve, mert titkon azert remeltem hogy ugy lesz , de telleg nem ereztem magam ugy mint amikor terhes voltam ottan bellul erztem , hogy nem................. :(

Na most rohanok tovabb csak ennyire tellett lanyok bocsi...!

Majd jovok aaamm!!!!!!

Pusszancs: Moni
gracey

Sziasztok :)
Hát nem könnyű követni titeket :)

Juca :)
Néha csak nézlek, hogy van ennyi időd :roll:
Az MB1 alakot köszike :wink:
Azért te sem vagy semmi :) Jól visszanyerted az alakod :)

Kacsa :)
Juvcával teljesen egyetértek :) Mindnet meg fogsz tudni csináni még az utolsó pillanatokban is :)

Panka :)
Megahas :lol: Ez a jó hozzáállás :) Igen is legyél büszke a pocakodra :)
Látom jól megkaptaaz osztást a férjed :? Néha nagyon furcsán tudnak reagálni, de majd csak ő is hozzászokik az új állapothoz :)
A szülést pedig ki ne hagyja! Volt olyan ismerősöm, aki a vajúdás alatt végig bent volt, csak a kitolásra ment ki a folyosóra. Ez áthidaló megoldás :)
Nekem a párom azt mondta majd nem néz oda ahová nem akar, de a végén mégis végig nézte, sőt én is mert a dokim szólt, hogy na most nézzen ide :D Egyátalán nem bánta meg se ő, se én :D

Niki :)
Nekem Annamarinál nem volt légzésfigyelőm, soha nem volt egy nyugodt éjszaám, folyton mentem lesni lélegzik-e.
Petinél a párom ragaszkodott hozzá és egyátalán nem bántam meg! Tudom, hogy ha valami baj van riaszt a gép. Általános elmélet, hogy már a hangjára eszébe jut a babának levegőt venni. Szerintem érdemes beszerezni, akár kölcsibe, akár megvenni :)

Évi :)
Nálunk majd nem minden megvolt ahhoz, hogy kelljen a légzésfigyelő (fiúbaba, csak hasonalvós baba stb).
Igaza volt a dokinak. Nekem még Annamarival a szülőszobán is azt mondták, hogy max 6 hónapos baba, pedig túlhordtam és 3200 grammal született. Peti már egy kicsit nagyobb pocakot követelt, de ő se vitte túlzásba :)

Pupy :)
Te aztán jól kiírtad magad :lol: Látszik, hogy egy hete alig tudsz írni :) Készülj csak az esküvőre, azán csuda gyönyörű legyél :D
A cipik nagyon jók, a ruha alá meg azért engedj be valakit :wink:
Sétálgass otthon a cipőkben, nehogy a legszebb napodat törje fel :P
Miköze van a munkaközvetítőnek a szigethez :shock: Ez mintha előítélet lenne :?
Hogy te mikre nem emlékszel :shock: Sajnos már nincs Silan barackos, de Peti miatt most úgysem használnám :D
Várom a választ :wink:

Mátra :)
Nem jutok szóhoz :cry: Nagyon sajnálom :cry:
Remélem, hogy lesz elég erőd felállni és folytatni a küzdelmet a babáért. Mi itt vagyunk és tartjuk benned a lelket :cry:

Móni :)
Sajnálom, hogy negatív lett az eredmény :(
Most mi a következő lépés?
Én is éjszakai bagoly vagyok, így írhatsz nyugodtan :D

Na jányok megyek most már én is aludni, mert már keresztbe állnak a szemeim :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt!
Én vagyok az első, vagy vmi van megint a nettel? :? Mert ilyen még nem volt.

Szóval most ott tartunk, hogy férjecském jönni akar a köv. Uh-ra, és már barátkozik a pocakkal, tudatosan.Mondta, hogy neki még fel kell dolgoznia, főleg, hogy ő nem érzékeli úgy a dolgokat mint én,ezért is jönni akar au uh-ra, talán ha a saját szemével látja, hogy"mit csinált" :wink: , jobban hat majd rá.Pedig ő is várta már a babát, de mégis ilyen paradox reakciót váltott ki belőle.De őt is bántja, hogy ilyen volt.

Móni!
Sajnálom :cry:

Annácsak!
A szülést így gondoltam én is,hogy a végén kimegy, ha nem bírja.Szerintem mindegy, hogy bennt van-e a férfi, vagy nem, az a lényeg, hogy senki se érezze kellemetlenül magát, az nekem se lenne jó, ha tudom, hogy csak azért van bennt, mert én úgy akarom.Sokan mondják, hogy milyen nagy élmény az apukáknak is, de ha ez egy férfit frusztrál, akkor nem érdemes erőltetni, mert csak ronthat a helyzeten.
Úgyhogy majd lesz, ahogy lesz.

Kép
pankaa

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!
Nagyon sajnálom, sokat gondolok rád, és szorítok érted.

Narco!
Hát igen most már nagyon hajlok a légzésfigyelő felé, és úgy néz ki sikerülni fog megbízhatóan használtat venni. Különben nagyon sajnáltam volna rá a pénzt.

Pupy!
Csini a cipőd. És olyan jó, hogy mindenki várja már az esküvődet itt a bneten. Annyira melengeti a szívemet ez a nagy összetartás, olyan jó.

Dido!
Remélem férjednek nem vészes az eredménye, és hamar orovoslják majd a dolgot.

Timika!
A lehető legnagyobb dilemmám a különszoba kérdése, kb hetente változik az álláspontom.

Annácska!
Köszi a légzésfigyelős tapasztalatot. A párom először igen ellene vol, csinálta nekem a lalkiismeretfurdalást, hogy még a széltől is óvni akarom babót.
Pankának írtad, hogy a szülést ne hagyja ki a párja, max a kitoláskor kimegy, na az enyim férjnek érdekes elképzelései voltak a szülésről, ő úgy gondolta, akkor szóljak, ha már a kitolás lesz a vajúdás őt nem érdekli, jót röhögtem rajta és mondtam neki kössz, majd felvilágosítottam.

Tegnap voltam szülőszobalátogatáson, nagyon jó volt, bár még egy ideig nem akarok oda visszamenni. :)

kancellárka

Jo reggelt mindenkinek! Kép

Timika!
Elküldöm priviben a számom!
Köszönöm,aranyos vagy nagyon!
Az uttol meg ne félj mert Kristof ugy látom egyre jobban alkalmazkodik az utazáshoz és az a hosszu ut már menni fog neki jol!Ez lesz az első nyaralásotok együtt?

Dido!
Sokszor szoktam gondolni rád!Hogy hol tartotok a kivizsgálásokban meg hogy voltatok e az Istenhegyi klinikán már???Szoval sok kérdésem lenne de tiszteletben tartom a kérésed
de ha majd ujra sokszor jössz akkor majd rádzuditom az összes kérdésem! :wink: Hiányzol nekünk nagyon!De most az a legfontosabb hogy minden rendben legyen a lelked és a tested!
Pont a multhéten jutott eszembe Kivi!De már nem sokan vannak itt akik emlékeznek rá mert sok uj tag van!De pusziljuk sokszor és ha ő nem is ir, néha azért irj rola nekünk hogy mi van vele!Ők voltak e kivizsgáláson?Meg minden érdekelne rola!Nagyon jo nyaralást kivánok nekik! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Mátra :cry: :cry: :cry: Nem tudok mit mondani :cry: :cry: :cry: Ez szörnyű :cry:

Dido!

Azért lehettek volna kicsit bőbeszédűbbek a telefonban... Bírom az ilyet, frászt hozzák az emberre, aztán persze kiderül, hogy nem olyan nagy a baj, mint ahogy beállították, de addigra már szétizgultuk a fejünket :evil:

Niki!

Ne döntsd el előre, hogy együtt alszotok-e majd, vagy külön :lol: Én pl. rettentő komolyan elhatároztam, hogy külön szoba, külön ágy, ehhez képest már első éjjel együtt aludtunk. Két hétig bírtam, mert senki nem aludt így nyugodtan. Se a Dóri, se mi. Két hét után átköltözött a saját szobájába, azóta is ott alszik, és köszöni, remekül van. Ha hív, rögtön megyek, így sose kell azt éreznie, hogy anya nincs ott, ha szükség van rá. Viszont nyugodtan alszik a család, és egy kipihent anyával mindenki jobban jár... Most, hogy már forgolódik, meg kúszik az ágyban, képtelenség együtt aludni vele, mert mindkettőnket kitúr. És szerintem már ilyen idős korában baromi nehéz lenne átköltöztetni a saját kis helyére.
Szerintem ez minden családban másképp működik, így majd élesben tapasztaljátok csak meg, hogy nektek hogy jó! Ha együtt, akkor együtt, ha külön, akkor külön, a lényeg, hogy nektek megfeleljen!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Niki!
Nekem volt légzésfigyelőm mert a kisfiam téli baba!
Sokszor felkeltem éjjel hogy villog e a zöld lámpa ami a légzést mutatja!Nekem nagy megnyugvást okozott és mertem aludni rendesen!Nem riasztott sosem linkre csak amikor már elvándorolt a figyelő hatásköréböl a pörgö forgo időszakban!De akkor ugy szolt hogy arra aztán még az a baba is felkelne aki elfelejt levegőt venni!Én meg is vettem a Madarász utcai gyerek klinikán és most kölcsön van egy barátnőmnél!Már sok embernek tett jo szolgálatot az én légzésfigyelőm!Én a másik babánál is fogom használni mindenképp!Inkább villogjon ott feleslegesen és ne legyen rá soha szükségem mint egyszer tragédia történjen!Nem akarlak ilyesztgetni csak én igy gondolom!De tudod én az aggodalmaskodo anyukák táborát erősitem! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Köszönöm mindenkinek a légzésfigyelős segítséget.
Én is aggódós vagyok, a párom már párszor rámszól, hogy túlparázok sokmindent, én inkább úgy szoktam fogalmazni, hogy próbálok alapos lenni :).

Évi!
Neked a különszobásat is. Az a baj, hogy a kiságyat nyilván el kell döntsem hova tesszük, nem egyszerű azt költöztetni. Bölcsőt nem akarok venni, mert nem kell olyan hosszú ideig. Viszont ha az ágyat külön szobába rakjuk, akkor csak úgy tudom közelünkben tudni, ha a mi ágyunkba rakjuk, attól viszont nagyon félek, mert a párom nagyon nem tud úgy aludni, hogy másra is figyeljen, még engem is lebokszol, pedig mióta pocakos vagyok próbál figyelni, de nem megy neki. Nehéz dilemmák ezek :lol:

kancellárka

Niki!

Na, csak hogy segítsek a döntésben :twisted: :twisted: :twisted:
Amit sajnos nem tudsz előre figyelembe venni, az az, hogy hányszor kell majd felkelned a babához. Nekem könnyen jár a szám a külön szobával, mert kezdetektől kétszer kellett felkelnem a Dórihoz éjszakánként, később már csak egyszer, és nagyon gyorsan átaludta az éjszakákat. Meg ő csak enni kelt fel, "gyors" szopi (néha másfél órás :) ) és utána rögtön visszaaludt. Se hasfájás, se "nemakarokaludniinkábbjátsszunkébrenlétesjátékot"-szindróma nem volt. Így azért könnyű volt, de akinek két-háromóránként ébred a gyereke, vagy hasfájós, nyűgös, stb, annak életmentő lehet az együtt alvás :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!Kép
Az első és egyetlen idióta kérdésem a mai nap:oops: mikor van az 1cn? Mert nekem most reggel volt egy pici barnázásom, de azóta még semmi, bár picit fájdogál a pocim. De ha pl. majd csak holnap reggel jön az igazi piros, akkor mikortól számolom?? :oops:

Kacsa!
Igen, már a finshben vagyunk. Szinte hihetetlen, de most kezdem felfogni,.h jövő héten férjhez megyek. :lol: Köszönöm a cipő dicséreteket. Nekünk nem lesz ültetési kártya,mert csak 68-an leszünk, és mindenki oda ül ahova akar. Egyedül a Főasztal hat fője adott.Időjárás: hát amiatt már én is nagyon izgulok, már egy hónapja nézem a neten az előrejelzést, és sajnos jövő hétre nem mond túl jó időt. Nekem nem is a hűvös idővel van a bajom, hanem az esővel. :roll:

Nárcisz!
Annyira aranyos vagy, ahogy írod,h. te is izgatott vagy az esküvő miatt. :lol: Nagyon jól esik és örülök, és mostmár ketten vagyunk,mert lassan én is kezdek izgulni, és végre merek örülni neki. :) A családdal teljesen egyet értek, és a mi helyzetünkben is vannak dolgok, amik az ő akaratuk szerint történik. De azért még így is történnek meglepetések: Pl. anyukám először megsértődött mert neki jobban tetszett egy másik öltöny, nem az amit megvettünk Lacinak, aztán volt előtte a templomi cirkusz, múlt hétvégén derült ki,h. Laci egyik sógora megsértődött,h. miért a másikat választottuk tanúnak, leendő anyósom és sógornőim közölték a múlt hétvégén,h. ne legyen búcsúztatás,mert Lacinak nem él az apukája és a menyasszonyi csokrot majd ki kellene vinnem a papája sírjára. Na nem mondom,h. hogy kiakadtam. Megmondtam,h ha jól belegondolunk nekem sincs normális családom,mert a keresztszüleim a szüleim, úgyhogy nagyon sajnálom,h. Lacinak 20 éve! Meghalt az apukája, de akkor is lesz búcsúztatás, mert nálunk ez szokás, és a menyasszonyicsokromat sem fogom kivinni a sírjára, majd viszek oda mást. Lehet,h. gonosz vagyok, vessetek meg, de én már kicsit túlzásnak tartom a részükről ezt az Apuka dolgot. Tavaly októberben Laci családja vérig volt sértve,h. mi nem utazunk 600 km-t azért mert az Apukája halálának 20. Évfordulójára kértek egy misét és mi nem voltunk ott. Na mind 1, ezeket tudom kezelni, csak megszokni nem. Igazából én ragaszkodom a saját elképzelésemhez (főleg az esküvő kapcsán) és ha nem tetszik nem kell eljönni. Bocsánat,h. leírtam, de bántott egy kicsit ez a dolog. :oops:
Örülök,h. tetszik neked is a cipőm. :D

Brill!
Hogy telt az estétek?:wink:

Panka!
Küldöm a mailt és benne a választ is a Privire. Persze,h. áll az ajánlatom. :D Nagyon örülök,h. Apa bocsánatot kért, azért ilyenkor megnyugszik a lelked,h. jó emberhez mentél hozzá. Nagyon helyesen viselkedik a Párod. Az én párom is hasonlóan reagált , leszámítva a beszólást, nekem nem tett célzásokat a pocakméretre, de ő sem tudta igazán felfogni. Azt mondta,h. majd ha megmozdul. Sajnos a sors fintora volt,h. pont az előtt a bizonyos UH előtti este végig simizte a pocimat és annyira boldog voltam. Na de nem baj, fogja ő még simizni!! :D

Dido!
Azért remélem jelentkezel majd a további vizsgálati eredményekkel. Én sem teljesen értem, azt,h. ha a Párodnak rosszak az eredményei,h. jöhetett össze a két baba. De lehet,h. pont emiatt nem maradtak meg…bízom benne,h. hamarosan helyre hozzák az eredményeket és utánna minden rendben lesz.Örülök,h. sok a munkád így el tudod magadat foglalni. :D

Timi!
Remélem,h jövő héten nagyon jól fogjátok magatokat érezni. :D Lassan Kristóf is hozzá szokik majd a hosszabb utakhoz. Köszöni a cipő a dicséreteket. :lol: Nem értettem a kérdésedet a L’Oreal-lal kapcsolatban?! Kristóf jobban van már a szuri óta?

Móni!
Sajnálom,h nem jött össze.. :(

Annácska!
Jól látom az órát?? Csak nem téged is elkapott egy vámpír? :lol: A fiúbabáknál miért fontosabb a légzésfigyelő? :oops: Köszönöm a tanácsot, már tegnap is vizes zoknival hordtam itthon a cipőt. Persze,h. emlékszem a Silanra, hisz az volt a kedvenced.

Niki!
Leírtad azt amit én is érzek. Nekem is annyira jól esik,h. mindenki egy emberként örül az esküvőnknek. :lol: Így én is merek már neki örülni, és ott lesztek velem a szívemben. Nem volt rossz érzésed a szülőszobán? Azt írtad,h. kicsit tartasz tőle. Ha megszületik a baba, szerintem sokkal könyebben megoldódik ez az együtt vagy külön kérdés. Ha az ember benne van egy élethelyzetben másképp látja,mint amikor még csak töri rajta a buksiját.

Puszi!
Kép
Vendég

Sziasztok lányok!

Teljesen kész vagyok. Az utóbbi pár napban 12 órát alszom egy éjszaka folyamán. Olyan vagyok, mint amosott kakai. Mit tegyek? 10-kor már bedőlök az ágyba hullaként, reggel megcsináloma reggelit a férjemnek, megreggelizünk, és alszom 10-ig 11-ig. ha ébren maradok,a kkor meg nekinmegyek mindennek. Szóval ok, hogy terhességi fáradtság, de miért pont most? Az nem az elején van? Vagy most is normális?

Anikó!
Hát Mátrának én sem tudtam volna mit mondani a telefonba. :cry:

Panka!
Mint írtam tegnap is, én örülök, hogy a férjed magához tér szépen lassan. A szülést is magának kell magában rendezni, nehogy rosszul süljön el.

Dido!
örülök, hogy jól vagy, és hogy ti is elidultatok az úton, csak már végre eredménye lenne.
Gyere gyakarabban, mert nekem speciel nagyon hiányzol, amikor a táblát nézegetem. (Újak meg ne sértődjetek :oops: :lol: ).

Timika!
Hát mi is közös szobában gondolkodunk, két kisággyal :)
Szegény Kristóf és a szurik. :( Bár tudom miért kell, de nagyon szörnyű lehet...

Annácska!
Az én férjem eláult, amikor a barnülömön keresztül antibiotikumot adtak nekem. :oops: Ezelőtt 3-4 éve teljesen elzárkózott a szülés bejöveteltől, most nem tudom, hogy mi történt, mert ott akar lenni. megbeszélték azoka srácok egymás között, akik bementek, és maguk kis édi-bédi gagyi nyelvén elmondták egymásnak, hogy milyen volt. Na azóta be szeretne jönni, fogni a kezem, meg aztán a babákat. Egy szót sem zsóltem neki. De hogy mi lesz ebből????

Niki!
A légzésfigyelőt utána, ha már nincs rá szükséged el is adhatod, vagy bérelni is lehet. Szerintem jobb a nyugalom.

Évi!
Hogy tudtál ilyen Dórit nevelni? Recept? :lol:

Kép
narco

Évi!
Na igen, emiatt vagyok nagyon gondban, mert tudom, hogy nem minden baba működik olyan jól, mint pl. Dóri drága :)

Pupy!
Egy esküvőnek nélkülünk is örülni kell és kész. Sokat fogunk rád gondolni az tuti aznap :)
És de igen fura érzés volt a szülőszobán, de annyi más új infó és élmény ért tegnap, hogy azokra jobb visszagondolni és a fura érzést elhesegetem. Láttunk egy csomó újszülöttet és nagyon tündériek voltak egytől egyig, egyet oda is hozott egy nővér, mert rosszalkodott és nem maradt csöndben csak karon. :)

kancellárka

Narco!
Hogy mit tegyél? Hát aludj amennyi jól esik :) Én is megtenném, ha nem a melóhelyen ücsörögnék :)

Amúgy eladni nem akarom a légzésfigyelőt, mert kistesót is szeretnénk majd, a bérlés meg kb annyira jön ki mint egy új és megint csak mi van kistesóval. Így maradok a használtnál.

kancellárka

Nárcisz!

Nekem nincs receptem, de ha te tudsz szerezni, akkor szívesen venném, mert lehet, hogy a következő bébi nálunk se lesz ilyen angyal :) Egyszerűen ilyenre sikerült :) Azért néha szívunk mi is, nem lehet minden tökéletes :)
És aludj, amennyi jólesik! Esetleg próbálj előre aludni, pár hónap múlva nem lesz ilyen jó sorod :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pupy!
Jobb, ha itt nekünk kidühöngöd magad, aztán egy nagy nyelés, és tovább mégy.
Hú, jó sokat írtál. A búcsúztatót a vőféjjel (na ez milyen J?) kell megbeszélned. Nekem meghalt az apukám, és költött alami aranyosat, hogy néz le ránk az égből, vagy valami ilyesmit. nem volt gáz. Van , aki nem kéri, mi nekünk így jobb volt, mert nagyon a családhoz tartozott apukám.
A falusi szokásokat mi előre megkérdeztük, így a két keresztapa volt a tanú, ez nagyon régi szokás, senki nem köthetett bele. Azt hiszem erről hamarabb is szólhattam volna :oops:
Azt, hogy kinek mi tetszik, azzal az a baj, hogy nem tudod kivédeni. Sajna ez az anyukád hozzáállásán múlik, hogy beleköt-e vagy elfpgadja a választásodat (ahogy ezta pasinál is tette).
A sírra ne vigyél aznap csokrot, mert az halált jelent. Nekem is kitalálta az anyukám, de az anyósom kijelentette, hogy esküvő napján nincs templomi menete. Na ezzel a családi béke megőrzése érdekénben nem is lett. Mondjuk én is hülyeségnek tartottam, hogy a nagy fűbe, sárba gazba, fehér ruhában menjek a sírok közé. Egy frászt. Azt mondtuk, hoyg nincs idő rá, mert ugye itta rakás vendég, meg szoros volt a tempó. Utána meg babonűra mindig hivatkozhatsz...
Az pedig hidd el, hogy nem jó, hogyha nem jönnek el. Emlékszel, hogy meséltem már erről, hogy az anyósom azzel zsarolt, hogy nem jön el, ha nem úgy lesz minden, ahogy ő akarja. Sajna ilyenek, és ezzel nem tudok én sem mit tenni. Lesz még egy beszélgetésünk szeptember elején. Akkor majd választ várok ezekre a dolgokra, de akkor ott az esküvő előtt jobbnak láttam mindent úgy csinálni, ahogy ő akarta. Most megmondhatom neki, hogy akkor úgy volt, most nem úgy van. Mindenkinek egy esélya van az életben ezt eljátszani....
Hidd el, hoyg nem jó, ha veszekedés van az esküvőd napján, nekem volt. 2 év alatt jutottam el odáig, hogy most már a szerelmem ünnepének tekintem, nem egy elcseszett délutánnak.
Sajnálom, hoyg nálatok is ez van, megpróbálunk valami megoldást találni mindenre, de kellene valaki,a ki melletted van, és mondja, hogy ezeket hogy kell kezelni. Válassz ki egy embert, aki melletted van, hogy segítsen, és hidd el, minden rendben lesz.

Kép
narco

Niki!
A légzésfigyelő csak az első 3 hónapra kell, ennek bérlése 7500.-. Úgy gondoltam, hogyha veszel is, akkor a kistesó után adod el, ezért írtam, hogyha már nem kell. :)

Évi!
Hát receptem nekem sincs. Olyan különböző a két gyerekem, hogy nicsak. Na majd lesz valami. Az alvás ellen meg nem tudok egyszerűen mit tenni, muszáj aludnom.

Kép
narco

Sziasztok!

Niki!
Nagyon köszönöm a dicséretet, aranyos vagy! :D
Mi külön szobát rendeztünk be Gábornak, de mivel a nővéremnek van 3 gyereke, így onnan is van egy kiságy, azt pedig berekjuk a hálószobánkba az ágyunk mellé, hogy rá tudjak nézni.
Először én is úgy gondoltam, hogy az elejétől külön szoba, de ez úgysem fog menni!És azt is csak remélni tudom, hogy tavasz táján át tudom szoktatni a saját szobájába.
Az unokatestvéreim megkérdezték, hogy mit vegyenek nekünk (sokan vannak, így elég komoly összeget dobtak össze), úgyhogy én az Angelcare légzésfigyelőt kértem, ami bébiőr is egyben, tehát nem csak egy éves koráig jó!
Azt hiszem én így leszek nyugodt!

Pupy!
Neked is köszönöm Gábor nevében is a dicséretet! :lol:
Nagyon jók a cipőid!Tetszenek!
Én is bírtam reggeltől hajnalig bennük! :lol:
Jaj, de jó is egy esküvő... :oops:

Puszi Mindenkinek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

A legfontosabb:

Mátra!
Nagyon sajnálom! :cry:
Sokat gondolok rád!!!!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok :)

Panka :)
Erőltetni nem szabad, ez alapszabály, de jó ha tudja te mit szeretnél. A páromat elhívtam a szülőszoba látogatásra, ahol mindent elmondtak mi fog történni. Így nem volt ismeretlen neki sem a szitu. Vannak olyan férfiak akik totál elzárkóznak az egésztől, de aztán végig ott vannak és úgy jönnek ki a szülőszobából, hogy kár lett volna kihagyni :D

Niki :)
Édes lehetett a férjed :lol:
Egyébként valahol tök megterhelő lehet a pasiknak, hogy ott szenved a párjuk és ők nem tudnak rajta segíteni. A felénél én is mondtam a páromnak, hogy cseréljünk :lol:
Az a 10 hét gyorsan elszáll és akkor már nagyon fogsz a szülőszobába vágyni :D

Együttalvás-külön alvás:
Előre tényleg nem szabad eldönteni, mert nem tudhatod mit hoz a sors. Nálunk ugyan menn van a hálóban az ágya, de csak azért mert máshol nem volt neki hely. Szerintem nem tudja, hogy ott vagyok, mert este leteszem aludni és egyedül alszik el én meg kijövök a nappaliba. Bár az első időben volt, hogy hajnaltól a kezemben aludt 1-2 éjszakát, de annyira nem volt sok, hogy már nem is emlékszem rá :)

Pupy :)
Álatlában hajnal 3 körül fekszem :? Viszont a délelőttöt mindig átalszom :wink:
Járkálj csak a cipiben, akkor tuti nem lesz baj :)

Nárcisz :)
Ebből is látszik hogy megváltoztatja az embert egy gyerkőc érkezése. Azért kiváncsi vagyok mi lesz a végén :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Kanci!
Amikor én voltam először szülőszobán, és láttam szülést, hát az nagyon megható volt!És utánna is mindegyik.Még császáron is voltam, ott ikrek születtek.Nagyon szerettem azt az időszakot.Sajnos a sors úgy hozta, hogy nem a szülésznői pályát folytattam tovább.
Szívem szerint ujszülött osztályon dolgoznék, de a váltott műszak, mega 7végék miatt nem bírnám.Már próbáltam, de a kapcsolatunkat fenyegette.1 7-en alig találkoztunk.
Jó is, meg nem is ha az ember tudja mire számítson a sz.szobán, de ha majd én is odajutok, biztos bemegyek arra, amelyiken fogok szülni.
Sok kismamának fogtam a kezét szüléskor, de amikor már a szobába kerültek, addigra baromira nem érdekelte őket semmi, csak legyenek túl rajta :lol:
Ezt még elmesélem, most jutott eszembe:
fekete hajú nő, fekszik az ágyon.Mondják, hogy borotválás következik, én meg megyek kitakarom, és a nuniján répavörös szőt volt! :lol: Majdnem kitört belőlem a nevetés, de a meglepettségtől vissza tudtam tartani.Nagyon muris volt, főleg,hogy addig nem láttam ilyet :lol: (persze hol láttam volna :lol: )

Lányok!Van olyan, aki igénybe vette, vagy szeretné a köldökvérből őssejtek tárolását?Nagyon drága dolog, de mi gondolkozunk rajta.
Igaz, hogy most még gyerekcipőben jár, de 20 évig tárolják, és hát az sok idő, addig nagyon elszaladhat a tudomány.Ne legyen rá szükség, de ki tudja, talán fogat is tudnak majd csinálni belőle :lol:

Nárcisz!
Aludj amennyit csak bírsz!Nekem is nagyon jól megy! :lol: versenyezzünk? :lol:

Pupy!
Az én férjem is ezt mondta az elején, de most az uh-ra gyúr :wink:

Kép
pankaa

Panka!

Úgy tudom Unique-ék igénybe vették a köldökzsinórvér-levételét, sztem ő tud majd neked segíteni.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Rég volt új naplórészlet:

Egy új élet naplója - 10. rész
2006.08.18. - Már elérem ám amit akarok!

Mostanában jókat játszunk anyuval és apuval. Mikor anyu lefekszik én elkezdek tornázni és addig nyomulok, míg a mama pocakját teljesen ki nem nyomom, ekkor anyu vagy apu mindig elkezd simizni, akkor egy kicsit elbújok és kezdjük az egészet elölről. Jó móka, és sokat foglalkoznak velem a szüleim.
Aztán van olyan is mikor anyu valahogy nagyon nem jól fekszik és az nem tetszik nekem, olyankor muszáj valamit tennem, és rájöttem, hogy elég erősen és kitartóan boxolom anya hasát akkor elfordul. Szóval végül is el tudom én érni amit akarok, nem vagyok én olyan kicsi.
Tegnap pedig valami furi helyen voltunk, azt mondta anyu azon a helyen fogjuk egymást először meglátni úgy igazán. Elmondta, hogy egy nagy út vár rám, és hogy milyen jó lesz nekem utána, de azt is mondta, hogy most még maradjak ahol vagyok, egyenlőre itt vagyok jó helyen, de én még nem is készülök sehova, elringatózom én itt anya pocijában, bár már kíváncsi vagyok mi lehet odakinn.

kancellárka

Niki!
Ez aranyos volt!Te írtad?

Évi!
Unique ritkán jön, hol tudom utólérni?Igaz, hoyg még korai a téma, de a véleményeket szívesen meghallgatom.

Kép
pankaa

Pankaa!
Én :)
Itt vannak az előző részek : http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... =kancellar

Na én búcsúzom hétvégére, mindenkinek jó hétvégét kívánunk.

kancellárka

Nahát Niki!Ez fantasztikus!Nagyon tetszik!!!Szépen tudsz fogalmazni!
Nektek is jó hétvégét!

Csajok!
Most hívott a férjem, hogy 10! vendég jön hozzánk vasárnap a virágkarneválra!Most spurizok takarítani(de csak módjával, ahol a papok táncolnak :oops: :lol: )

Kép
pankaa

Panka!

Eggyel felettünk levő topicban sűrűbben előfordul, ott esetleg tudsz írni neki, vagy küldj privit szerintem!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Mátra!
Mérhetetlen a szomorúságom... Kép

Pupy!
Sztem a barnázást ne számítsd! Az 1 cn. a tényleges "piros" Azért már kicsit ennek is örülünk! :wink:
Tegnap jó napom volt a találkozásunk után is! :lol:
Cipőd tényleg hasonlít az enyémre! :) Láthattad, én azóta is nyúzom... :D A papucs is a stílusom lenne! A lábaddal. meg semmi gond!!!
Az arckezeléssel továbbra is vannak fentartásaim..., főleg, ha a jövő hétre tervezed. Bár a kozmetikusod ismeri a bőrtípusodat (meg Te :D ), én az óvatosság elvét követem... Inkább peeling, masszír, iontoforézis v ultrahang... Persze fontos dolog a tisztítás!, de én rettegnék tőle, hogy megsínyli felhámod... Még szerencse, hogy nem én vagyok a kozmetikusod :lol: :lol: :lol:

Dido!
Örülök, hogy jelentkeztél és, hogy haladnak a vizsgálatok! :)
Ne kenődj el rögtön az andrológia miatt! Tudjuk, hogy egy vizsgálat, nem vizsgálat és, hogy az eredményeket is sok minden befolyásolja! Pl nagyon meleg volt... és ezt tuti nem tesz jót! (Vagy mondjam azt ellenpéldának, hogy nálunk az első vizsgálat tökéletes volt... :shock:)
Kivinek jó pihenést! :)

Móni!
Nagyon sajnálom! :cry:
Pedig gondoltam Rád tegnap.

Annácska!
Feltűnt nekem is a vámpírságod... :lol: Hát igen a fajtársak felismerik egymást! Sőt, még megnyugtatást is kapok, hogy gyerekkel is élhető ez az életforma! :wink:

Apropó, vámpírság... Sziszkaaaa!!???

Aniko!
Holnap mikor kell verygondolni??? :D

Pupy, Neked ismerős rész jön, átugorhatod! :lol:
Tegnap reggel voltam a Szabolcs u-ban vérvételen, meg EKG-n a lombikhoz... Gondoltam, 14. cn-on vagyok és ha már ott, bepofátlankodok egy UH-ra. Képzeljétek el, hogy láttak egy 21-22 mm-es tüszőt a jobb ováriumban!!! Komolyan mondom, olyan érzést éreztem, mintha azt mondta volna a szonográfus, hogy terhes vagyok. :lol: Talán tavaly szeptemberben volt ilyen UH-gal kimutatott és papíron is rögzített pé-sem... (na meg a lombikos stimu alatt :lol: ) Ha nem tudnám, amit tudok, még :wink:

Bocs azoktól, akik kimaradtak...
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Évi!
Köszi, írtam neki privit.Látom te meh Juca is jártok szomszédolni :lol: Meg Annácska is!

Brill!
Örülök a petécskéknek!Lesz ott hamar szép nagy baba!majd meglátod!

Most már tényleg takarítanom kéne :cry: De amióta itt van babuka, azóta nem nagyon merek brékelni a porszívóval, meg a felmosóval, pedig azelőtt 1 óra alatt mindent letudtam.Most meg szüneteket kell beiktatni, és ez is idő, na meg újabb nekirugaszkodás :?
Mi lesz később?... :lol:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Végre itt, természetesen Kende bébi a kezemben, de már egész jól megy egy manccsal is… :D

Niki!
Mi is gondolkodtunk a légzésfigyelőn, de nálunk a kicsi ágya a miénk mellett van. Aztán van úgy is, hogy mellettünk alszik (kövezzetek meg, de néha nekem esik jobban, hogy ott szuszog mellettem… :wink: )

Nomi!
:cry: :cry: :cry:

Junko!
Remélem, nemsokára visszakerülsz a tábliba! :wink:

Pupy!
Nagyon csini cipőket vettél!

Panka!
Ez nekem is fájt… :roll: A lényeg, hogy szeressétek egymást és a bébit!

Mátra!
Nagyon sok erőt kívánok, és tudod...

Sajna nem tudok gyakrabban jönni, Törppicur leköti minden percem… Most is nyűglődik, eddig bírta, úgyhogy megyek is. :wink:

Puszika Nektek!

Kép
Kép
norwell

Mátra!
Sjnálom!

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Sziasztok!

Mátra,
Nagyon sajnálom, ami történt, de én az tudom mondani neked, hogy egy dolgot nem szabad feladni. Minden egyes sikertelenség, bármennyire fájdalmas legyen közelebb visz a majdani sikerhez.
Tudom, hogy nagyon-nagyon nehéz, de amikor végre tényleg sikerül az semmihez nem fogható boldogság.
Az eddigi történeted azt mutatja, hogy teherbe tudsz esni, és már ez is nagy eredmény.
Ott van Nárcisz példája, akinek szintén volt több korai vetélése és lám nem is olyan sokára megszületnek majd az ikrek.
Természetes, hogy most szomorú vagy és elkeseredett, de kérlek, ne add fel. Sikerülni fog és nagyon jó anyuka leszel.
Addig is vigyázz magadra :)

Nárcisz :)
Úgy tudom, hogy a Madarász Viktor kórházban az ikreseknek ajándékba adnak egy légzésfigyelőt egy évre, ha vesznek egy másikat. Nem tudom bérelni lehet-e náluk és hogy ez bérletnél hogy működik, de egy próbát megér szerintem.

Pankaa :)
Szerintem őssejt ügyben érdemes elolvasni ezt a riportot:
http://szuleteshete.hu/cikk.php?id=63&cid=45335

Mi megjártuk az UH-ot, a bébike 6,4 mm és szépen pulzált a kis szivecskéje. Nagyon jó érzés volt látni :)
Képet sajnos elfelejtettünk kérni :oops:

wish

Sziasztok!
Látjátok mim van??? Igen új vonalzóm!! :D :D Megjött végre megjött!! Hurrá!Kép 1cn. Anikó holnapra javítanál a táblában! Komolyan csajok rég örültem ennyire a piroskának, de most határtalanul boldog vagyok.:lol: Én már magamba beszéltem,h bizti a műszeres bef. Miatt nem jön meg, és tuti az esküvőn fog stb. Most nagyon boldog vagyok, hála a mensimnek. Egyébként pont ma hat hete volt a műtét. Nagyon gyorsan eltelt ez az idő, remélem,h azon kapom magam,h. megint pocakos vagyok.Na és most már nem barnázás, hanem jön intenzívem, fáj a pocim is eléggé, de nem baj!!!! Örülök, mert ezzel elindultunk a gyógyulás útján, még 2-3 hónap és újra próbálkozunk. A párom kinevetett az előbb, met egyrész úgy örülök most mint egy gyerek,másrészt meg csodálkozott,h. nem az esküvő miatt örülök a mensinek, hanem,h. lehet újra próbálkozni. :wink:

Nárcisz!
Szerintem semmi baj nincs azzal,h. álmos vagy. Aludj nyugodtan. Igen, tudom, majd jövő héten megyünk a vőfélyhez és megbeszéljük vele,h. nem szeretnénk hosszú búcsúztatást. A csokrot nem aznap szeretnék, ha kivinnénk hanem másnap, meg amúgy is Nyíregyháza mellett egy kis faluban van eltemetve az Apuja Lacinak. De én (most lehet,h. ezért elítéltek) akkor sem viszem ki a menyasszonyi csokromat a sírjára,h. azután lelopják a cigányok onnan stb. Abban a kis temetőben elég sok roma van eltemetve. Meg amúgy is az az életem egyik legszebb napjára fog mindig emlékeztetni. Igen, arra Szabolcs megyében is úgy szokás,h. a keresztapák a tanúk. Lacinak már nem él, nekem pedig a keresztapám az Apukám.Nagyon remélem,h. meg tudod beszélni majd a dolgot az anyóssal,legalább az unokák érdekében. :)

Niki!
Nagyon örülök,h. pozitív élménnyel jöttél el a szülőszobáról. :D Köszönjük,h. leírtad ide az újabb naplórészletet. Imádom olvasni. Szép hétvégét neked is!

Csibe!
Köszönöm a cipő dicséretet. Olyan jó,h. mindenki velem nosztalgiázik. :D

Annácska!
Akkor már te is vámpír lettél, akárcsak Brill! De azért pihend ki magad. :D

Panka!
Igazad van a szülőszobai dologgal. Ha odakerülök én is biztos el fogok menni majd

Brill!
Aranyos vagy,h. agyon dicsérgetsz. :D Igen tényleg hasonló a cipőnk. Valószínű,h. nem lesz kezelés, főleg,h. meg is jött, csak iontoforézis, meg masszázs stb. meg csinál egy próbasminket a barátnőm. Esetleg lennél a kozmikusom? :oops: Remélem próbára tettétek tegnap Apával az óriástüszőt.

Beszéltem telefonon Mátrával, sajnos nincs jobban, elég feszült volt a hangja, alig tudtam,h mit is mondjak. Sajnos a vérzés abbamaradt...de nincs más megoldás,meg kell várni, amíg a nyálkahártya le nem válik magától. A doki nem javasolja az újabb műszeres befejezést. Érthető! Átadtam mindenki üdvözletét Neki.

Anikó!
Holnap?
Megkért Mátra,h. szóljak neked, légyszíves tedd le a zebrások közül...:(
Vendég

Pupy!
Akkor most már tényleg örülünk az 1. cn-nek. Nekünk annak idején a genetikus bácsi azt mondta, hogy 6 hónapot várjunk a babaákkal, nekem 6 hónapra tapadtak meg olyan erősen, hogy meg is maradtak. tehát nem volt hülyeség, amit mondott. Ha lehet azért én javasolnám ezt, főleg műszeres befejezés után.
A szokásos esküvői mizéria pedig mindenkiet elér. A csokorral az a babona, hogy az eslő gyermek születéséig kell megőrizni. Mi a babák után rituálisan eltüzeljük majd tavasszal a kertben otthon. nekem így nyugisabb. de ha lelopják, akkor tényleg felesleges kivinni. Ha rózs lesz,a kkor 1-2 évre kiszárítható.

Wish! :lol:
nagyon örülök a babócádnak. :lol: És micsoda nagy méretei vannak már :)
A Madarász utcainak utána nézek.

Niki!
Nagyon jó babanaplód, én könyvbe írom, és nem a baba szempontjából. Igazázól a tiéd jobban tetszik, de ehhez nincs elég fantáziám. :oops:

Kép
narco

Sziasztok!

Mindig olvaslak titeket, de mire végig olvasok mindent,
már sajna nincs energiám írni:(
Nagyon várom már a szept. 15.-öt, utána már sokkal több időm
lesz :)
Most is még takarítanom kéne, aztán meg készülni, mert
7végére elutazunk ( a változatosság kedvéért dolgozni fogok :? :evil: ),de Brill csábító szavainak nem tudtam
ellenállni :)

Mátra
Kimondhatatlanul sajnálom ami történt.
Nem is tudom,mit mondhatnék.
De azt hiszem Wish írta jól! Ő nagyon sokmindenen
keresztülment!!!

Wish
Gratulálok a pöttömhöz!
Nagyon boldog voltam, amikor olvastam a jó hírt! :)

Brill
Hatalmas gratula a tüszőkhöz!
Hajrááá!!!!

Pupy
De jó 1 cn :)

Ajj, máris késésben vagyok, pedig úgy írogattam volna
még :(

Puszika mindenkinek!
Ígérem, hétfőn jövök!
szisszka

Sziasztok!

Jöttem én is picit panaszkodni.

Jövő kedden kellett volna mennem uh-ra, erre a doki benyögte, hogy csak jövő péntekre tud időpontot adni, mert nem lesz rendelése ...

Pedig szívecske kukkolásra mentem volna!

Már számoltam vissza a napokat, hogy hányat kell még addig aludni. Erre most azt mondja, hogy várjak még egy hetet. NEM AKAROK!!! Tudod, hogy csak 3 nap. De annyira, de annyira szeretném már látni a kicsi szivecskét!!! Melóhelyen is az tartott volna életben, hogy csak 2 napot kell kihúzni, utána uh!

Ráadásul az eredeti dokim is szabin van, ez akinél a múltkor is voltam másik doki. Felhívtam azóta 2 másik dokit, akik ugyanott rendelnek, tehát ismerem a helyet, a felszerelést, de egyik nem veszi fel, a másik folyton foglalt.

Nem akarok már megint új dokit keresni, új helyre menni, új embernek tárogatni!!! CSAK LÁTNI AKAROM PÖTTÖMÖT!!!!!!!!!

Na befejeztem, tudom, van másnak ennél nagyobb gondja is ...

kacsa14

Sziasztok!

Mátra!
Sajnálom!:(

Pupy!
Szépek a cipellőid!Nekünk 28-án lesz a 2 éves évfordulónk! Nem is tudom, kevésnek, vagy soknak számoljam-e. :)
A ruhádra én is kíváncsi vagyok!

Légzésfigyelő
Mi is vettünk egyet, mert megnyugtatóbb, hogy ott lesz a matraca alatt babánknak.
Alvás
Egy pár hónapig biztos egy szobában lesz velünk Babócánk, aztán kb. 1 éves kora után mi átköltözünk a nappaliba, és övé marad a hálószoba. De addig még kialakul a helyzet.

Mi jól vagyunk, hétfőn vizsgálatra megyünk. Egyre nehezebb azért az alvás is, meg a has is.:) A szívhang rendben volt.
Most már kíváncsi vagyok, mekkora lehet a babánk.
Lányok!
MIkor szokott lefelé fordulni a baba? Tudom, változó, de nekem még nem akaródzik lefelé fordulni Babóca.
Remélem, le fog. :lol:

Szép estét!
Bogi
dbogica

Kép
dbogica

Sziasztok Lányok!

Mátra, Puppy
Nagyon sajnálom és kitartás nektek.

Nárcisz
:D szerintem normális ez a sok alvás ennyi babával.

Ne haragudjatok csak bele bele olvastam, nagy a hajtás egyedül vagyok 3 hétig melóhelyen.

Tegnap megvolt a HSG minden ok velem. Jajj nagyon szar volt, de túl éltem és a néni meg bácsi, akik csinálták nagyon aranyosak voltak.

Az a lényeg, hogy elvben szeptemberben kezdhetnénk is a lényegi dolgokat:)
De sajnos még előtte a hát dolgaimat rendbe kell rakni. Így szerintem tolódni fog, na meg a nyaralás miatt is, de annyit megér:)

Ja amúgy 13 cn.

Puszi
Meli

KépKép
KépKép
fleur

Kacsa :)
Jajj, én nagyon megértelek. Nem is tudom mit csináltam volna, ha ma elmarad az UH.
De mivel majdnem egy idősek vagyunk, megtávultrahangozlak. Már látom is. A babád most 10 mm hosszú és csak úgy kalapál a kis szívecskéje. Nagyon csinin mutat a képernyőn :) Majd meglátod jövő hét péntekre milyen sokat fog nőni!

Ha nagyon nem bírod ki, menj el hétvégén az ügyeletre, azzal hogy nagyon görcsölsz és nézzék meg minden rendben van-e odabenn. Egy ismerősöm ezt csinálta :oops:

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?