Sziasztok!
Vigyázat, hosszú leszek!:D
Nomi!
Tiszta szívből sajnálom a tesztet.
Nem akarok okoskodni, és nem bántani akarlak, de lehet,h. jobb lenne egy kivizsgálás, már csak a hosszú ciklusaid miatt is. Ne haragudj!
Nagyon Boldog szülinapot a Párodnak és ünnepeljétek meg!
Kacsa!
Ezek az édes gyötrelmei a babavárásnak, boldogítson a tudat,h. Pöttömbaba jól van, és hamarosan már a kezedben is tarthatod.
Azért ha tudsz gyere és adj életjelet magadról.Örülök,h. jól vagytok! Szerintem is nyugodtan epillálj, nem kell szőrősnek lennie egy kismaminak.
A Párom is azt mondta,h. azért fél a szeretkezés közben,mert fél,h. fejbe vágja a babát.
Na hát ezen én jót nevettem, és mondtam,h. örülök,h. ennyire büszke a férfiasságára, de azét a babát nem kell tőle félteni.
Mátra!
Dehogy vagy bolond,h. puszit adsz a tabiknak, ez is csak az jelzi,h. mennyire szereted a babád! Kapaszkodj Borsószemkisasszony!! Ugyan most épp nem vagy itt, de én nagyon szeretem az írásaidat olvasni. Megakadt a fejem azon:h, minden a fejben dől el. Igyekezni fogok!:D Nem tudok többet mondani,mint a telefonbeli hallgatásomat, úgy is tudod,h. mit érzek..
Junko!
Nagyon sajnálom, mind a mensit, mind azt,h. kikerülsz a táblából. Azért én nagyon bízom benne,h. nem hagysz el minket és hamarosan újra visszakívánkozol a táblába.
Juca!
Majd 3 hónap múlva én is igényt tartanék a rókákra. Bár előbb a mensim jöjjön meg.
Gratulálok Kinga keresztelőjéhez!Imádom ahogy írsz, és a sapis kép Kingáról. Nem úszta meg könnycsepp nélkül gyönyörű!!:D
Móni!
Örülök,h. bemutatkoztál így legalább teljesen képben lehet veled is az ember.
Nagyon sok sikert kívánok így előljáróban is.Nagyon szép helyen laktok ám, irigyellek az állandó napsütés miatt.
Mikor költöztetek oda? A nagyfiad már ott született? Szomorú,h. ott kint nem támogatják a családosokat, de én az hiszem, ott mégis sokkal jobb körülmények között élnek az emberek, és nem félnek gyereket vállalni,h. mi lesz, ha nem tudom etetni. Bocs,ha nincs igazam.
Igen a Párom is a Lorealnal dolgozik, a magyarországi központjában áru összekészítőként. Ő a dekorkozmetikai termékekért felel, nekem pedig a Vichy részleget kellene csinálnom.Furi ez az 6 órás időeltolódás, mert mikor te délután 5-kor írsz mi már lehet,h. alszunk. Babaügyben: 6 hete 13 hetes terhesen volt egy missed ab-m, még nem tudni mitől, az esküvő után megyek kontrollra, remélem valami kiderül.
Most épp a mensimet várom, aztán 2-3 hónap és újra belevágunk ha minden rendben. (A missed ab- azt jelenti,h. elkésett vetélés, a baba valamiért, legtöbbször progihiány miatt meghal, de a vetélés nem indul be spontán, hanem műszeresen fejezik be a terhességet) Hú! Sikerült leírnom.
Panka!
Csodálatosan nézett kia túrós kelt kiflid.
Ma végre megcsinálom a túrós fánkodat. A hajhullásod nagyon dúrva, remélem ez a Dercos kezelés segíteni fog. Mi az e-mail címed? Mert elküldeném neked is a Vichy listát. Nekem a Vichy sampon már az első 2 hét után használt (4 hajmosás) Nagyon tetszik az Emília név.Gratulálok az UH-hoz, és anyira örülök,h. minden rendben ment.
Képeket fogsz kapni a 12. hetiről? És gratulálok a gatyóhoz is, én is vettem vagy 4-5 gatyót, remélem fogom tudni hamarosan használni.Kép az sajnos nincs a ruháról, azt már csak az esküvő után tudok hozni.Igazán szép babás pocid van, gratulálok!:D Sajnálom,h a párod így áll hozzá én ezen nagyon csodálkozom, az én párom, soha nem tett/tenne megjegyzéseket, hisz az ő babája is aki odabent van.
Ha megmozdul majd a baba, biztos megváltozik.A cica dönöjű!!! Imádom a cicákat!Jó ötletnek tartom,h elvidd a Párod a következő UH-ra. Az én párom is nehezen ált az elején hozzá, de tudom,h a következő terhességünknél már minden más lesz.Legyél is büszke a pocidra,mert szerintem a világ legcsodásabb dolga pocakosnak lenni. Én azt mondtam a páromnak,h. ha tehetném egész életemben pocakos lennék.
Brill!
Már várom,h talizzunk..
Sajnos a ruciról nincs kép, de leírtam,h milyen remélem el tudtad képzelni.Megpróbálok majd otthonról is bejelentkezni jövő héten, hisz akkor már benne leszünk a pörgésben.
Annácska!
Nagyon örülök,h. Petivel minden rendben és,h. szépen tekeredik.
A mail lassan elindul. Ime a cipők:
a lábfejem nem valami nőies, de úgyis harisnya lesz rajtam és a ruha alá csak nem fog bebújni senki.
azt nem tudom,h az egekbe fog-e repíteni, de remélem nem fog benne fájni a lábam. Viszont rájöttünk arra, amit eddig csak sejtettem,h a jobb lábfejem kb. egy fél számmal nagyobb. Lehet valami mutáns vagyok.
Állások: A Lorealt leírtam, a munkaközvetítős csaj, pedig mindenféle kérdéssel támadt nekem,miért jöttem el a munkahelyeimről, mi az erősségem, megyek-e a szigetre stb. És azt mondta,h. majd az esküvő után hívjam fel és akkor nézünk valamit. Vettem egy barack illatú testpermetet, és rögtön te jutottál eszembe,h. mennyire szeretted a Silan barackos öblítőjét.
Nárcisz!
Nagyon örülök,h. ennyi mindent sikerült megvennetek. Isteni az az igazi lengyel karamella.
Nyami! Nagyon sajnálom ami a családban történik.
Bíztam benne,h. a két kis unoka,majd megenyhíti anyósodat. De te ne idegesítsd magad. Te igazán mindent megtettél. Párodnak utólag is Boldog Születésnapot!Köszönöm a szorításodat, látod egyik részről meghozta a sikert.
A család, főleg anyuék már teljes lázban égnek. Olyan mintha a saját esküvőjükre készülnének, de nagyon aranyosak. Remélem,h. a jövőhetet is békésen tudjuk egymás mellett eltölteni.
Sajnos anyukám még mindig azt hiszi,h. én 15 Laci meg 18 éves, és ezért szeret sokat fontoskodni.Szerintem ne idegeskedj a babák miatt, au UH-n is látszott,h. a jobb oldali babád majd lefutott egy maratoni távot, míg a bal oldali csak szép nyugisan. Nincs semmi baj!Nagyon jól esik,h. ennyire érdekel az esküvőnk. Ez a nosztalgia varázsa. Nagyon szépek a kiságyak és ez a méhecskés baldachin. Szuper!Igen a következő hétvége lesz, augusztus 26-án lesz a nagy Nap!
Monyo!
Jó téged is látni!:D Örülök,h. szeditek a vitaminokat, szerintem ezek is jót tesznek, és bízom benne,h. a gyerekszobába hamarosan akad jelentkező.A gyerekszobánk már nekünk is megvan, én is várom a jelentkezőt. (na jó, most még csak a mensimet)
Eszti!
Örülök,h. fájdalommentesebb volt a mensid. Nem küldenéd el hozzám, mert már nagyon várom.
Jól teszed a hőmérőzést.A progeszteron az a női nemi hormon,ami felelős azért,h. a peteérés után megemelkedjen a hőd és megmaradjon a terhesség. A progeszteron hiány okozhat vetélést (sajnos) ezért érdemes megnézetni. Ez 3 vérvtelből áll a ciklus különböző napjain. Ugye csajok?
Évi!
Nagyon jó,h. Dóri ennyire szereti Halász Juditot, na meg a mamája ringató karját. Nagyon szupik a képek Dóriról!:D
Nagyon szép pocid volt 7 hetesen és tényleg mekkora.és a többi, gyönyörű és formás kismami voltál.
Anita!
Köszönöm a kívánságokat, most már én is nagyon várom a nagy napot!
Biztos gyorsan el fog telni,mert ilyenkor az ember nagyon jól érzi magát. De szerencsére erre való a videós, aki megörökíti, így majd ha hazajöttünk is meg tudjuk nézni újra meg újra. Én is vagyok Iwiw-en. Majd küldök PÜ-t.
Niki!
Szerintem nekünk sem lesz nászéjszakánk, csak nászreggelünk.
Nem tudom, de a jó magyar szokású emberek hajnalig mulatnak egy lagzin, szerintem a nászéjszaka csak a filmekben létezik, lagzik után aligha. Nem baj, lesz nekünk is nászreggel, és addig már kibírjuk, mi elvileg akkor leszünk együtt újra 7 hét után. Már alig várjuk!:wink: Már elvileg most is szeretkezhetnénk, de kibírjuk és így olyan különleges lesz. Nagyon örülök,h. ilyen szépen alakul ám a házatok. Mikor költözhettek?
Csibe!
Szerintem Gáborkának mind a mostani, mind pedig a születés utáni szobája csodás! Nagyon szép kismami vagy!:D
Kati!
Hogy vagytok? Petráról vannak új képek? Tejcsi? Hasfájás? A képeket nyugodtan küld el nekem e-mailben, én lekicsinyítem neked és visszaküldöm, és akkor már fel tudod rakni.Látom Juca is felajánlotta.
Bogi!
Gratulálok a vonalzódhoz és tényleg már a finishben vagy! Neve megvan már a csajócának?
Anikó!
Hogy vagy? Szurik? Nekem is jó mindhárom időpont.
Angie írta,h. ha visszajön szívesen visszavenné a tali táblát és a szervezést is.A kis tüsző is tüsző, nagyon drukkolok neked szombatra!!
Timi!
Semmi gond majd akkor válaszolsz, ha lesz időd.Kristóf gyönyörű ám a képen!
Hogy bírta az utazást?
Réka!
Örülök,.h itt vagy köztünk.
Sajnálom az ínhüvelygyulladást, az tényleg nem kellemes. Majd gyere és mindenképp meséld el mit mondott a dokid.
Duddu!
Remélem ti is jól vagytok mindhárman!
Nomi!
Jobban vagy?Mensi?
Ági!
Sajnálom a mensit:( , de azért fel a fejjel! Kérj valakitől egy rókát és küld át nekem a mensit.
Éva!
Még1x gratulálok!
Sok sok tejcsit és vidám perceket kívánok a kislányoddal! És majd ha időd engedi gyere és oszd meg velünk is!
Dido!
Mizujs veled?
Zsúka!
Te is hiányzol!
Rolly!
Mikor jössz haza? Elfelejtettem, de már nagyon hiányzol!!
Mohácska!
Én annak is örülök,ha csak olvasol bennünket. Érted is szorítok!
Norwell!
Tündéri a kis Kende!:D El bírom képzelni ahogy fogatlanul vigyorog! És minden tisztleletem a tiéd,h. még szoptatás közben is tudsz egy kicsit ránk figyelni.
Angie is mutatott tegnap képet a házukról, képzeljétek már fent van a tető, és a válaszfalak is, már látni a szobákat. Nagyon boldog!Megrendelte már a konyhabútort is.Most épp napozik a telken, magára húz még egy réteg barnaságot, ahogy mondta..
Na asszem most egy jó időre megint elegetek lesz a novelláimból.
Sok puszi, megyek főzök valamit mert jön a Párom hamarosan meg a barátja,aki ért a természetgyógyászathoz,h. megsámánkodjanak és végre meghozzuk a mensimet.