Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Kérdés:
Reggel 6-kor szoktam mérni a hőmet, mikor a párom munkába indul.
Tegnap éjszaka viszont káosz volt nálunk, a lányunk nem akart aludni 2-től fél6-ig, 4-ig a párom járt át hozzá, 4-től én. De persze én is ébren voltam 2-4-ig, csak nem keltem ki az ágyból. 4-kor mértem egy hőt: 36.3
Aztán fél 6-kor végre elaludt a kiscsaj és aludtunk egészen fél 10-ig, mikor újra mértem és 36,7.

Most melyik a mérvadó, vagy egyik sem? Már annyira szeretném, ha felmenne a hőm! :)
Azért beírtam a fertilitybe és olyat csinált, amit még soha, kaptam keresztet, lett coverline-om, van dpo-m. Annyira izgatott lettem, ez olyan jó, én ezt akarom!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Aisha!

Micsoda? Láz? Na ne má! :D :D :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Hat olyan lazas erzesem van, de hiszek nektek. en is varom a hetfot, mert ciklus es ferty is holnapra josol mensit. neha 1 napot kesik, szoval hetfo. nagyon rossz varni, de eszem a magne B6-ot. ma is volt kellemes laza hanyingerem, de nem volt olyan veszes. most epp fini pestos tesztat eszem, es ez most jol esik.

udv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Lucuzs: sajnos azt kell mondanom ha nem aludtal folyamatosan 6 orat akkor a hod nem az igazi. en nem irnam be a helyedbe.

most megyek vissza dolgozni....

udv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha!
Hétfő! Húúúú, iszonyú messze van!

hát én is ettől tartok, de holnap reggel majd kiderül, ha ma éjjel tudunk aludni :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs: hat tudom en...de turelmesnek kell lennem! tudod a turelem rozsat terem.

az is lehet hogy nem kellene aludni, mert a szervezeted azt mutatja, hogy apara fel :)

Mokica: na mi volt a dokinal???

Meli hol vagy???

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Itt vagyok! :D :D :D :D :D :D :D :D
Csak épp dolgozom, és nappal műszakban nincs sajna nagyon időm netezni!
Voltam egy másik endokrinológusnál, ő azt mondta, hogy ez a terheléses inzulin nem olyan rossz! Nemis jó, de legalább nem szörnyű!
És azt mondta, hogy mivel ma vagyok a 20.napon, vegyünk le egy progeszteront, az majd kimutatja, hogy volt-e pém!
Mondtam neki, hogy szerintem korai lesz, de azt mondta, azért nézzük csak meg azt az eredményt!
Aztán a következő ciklusra azt mondta, hogy ha most nem volt pé, akkor lehet, hogy closty, de majd még megbeszéljük addig!
Szóval, velem ennyi!

Aisha,
nagyon halkan, zárójelben, NEM drukkolok! :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Mókica,
uhun mi volt?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Tegnap jócskán pihentem, de ma sincs ez másképp, mert megint migrénem van és a kedvem is elég fos :oops:

Mel!
Azért a clostyval óvatosan!!!! :wink:

Aisha!
ilyen hővel hogy lennél lázas???????!!! :wink:

babszika

Babszika, mingrént sajnálom, pihizz!

Aisha, ez nem lehet láz..... :D

Ma doki uhun látott 2 petécskét mindegyik fészekben 1-1, és szép nyálkahártyát. méreteket nem mondott, csak annyit ez jó, tökéletes... :D :D Akart tüszőrepi szurit is adni, de persze egyik gyógyszertárban sem volt, így bízunk a jó szerencsében, hogy magától megreped az egyik pár nap múlva és sikeres lesz a randi is.. :D

Melinda, clostyval nem árt vigyázni, hajlamosak vagyunk a cisztásodásra, csak ellenőrzés mellett. Meg én még hagynék időt a metnek....

Napvirág merre vagy???

Lucuzs, mutatsz egy görbét???
mókica

Móki!
és ha megrendelnéd????
nekem még aznap meghozták! :wink:

babszika

Babszika, ez valahogy fel sem merült... :? De ha most ebből piri lesz akkor lehet megirtom a dokival a receptet és mire kell, lesz itthon.
mókica

áh, nem lesz abból piri!!!!!
wudu-wudu :wink: :wink: :wink:

babszika

Hűűűű!!!! Végre itthon! :)
Egész héten tök jó nyugi volt a melóhelyen, péntekre beingult minden! :?

lucuzs: Szerintem sem mérvadó a hőd. Én úgy tudom,hogy legalább 5 óra folyamatos alvás kell, kis késéssel ugyanakkor kell nézni és a lehető legkevesebbmozgás ébredés után,amikor méred. Be tudod csatolni a görbéd?

Meli: Hát szerintem sem olyan rossz ez az érték! Sőt! Szerintem ez ég tök könnyen kezelhető! :) Állítólag (nem tudom mennyire igaz) teljesen mindegy az értékek mekkorák,az a lényeg,hogy az első és az utolsó mérés hasonló legyen. Nekem a 10x-e volt, és mégis 2 hét met szedés után mensi volt! Szóval szerintem neked elég hamar helyre fog állni a szervezeted a mettől! :)

Babszi: érzékeny vagy az időjárásra? (Bár ilyen sz.r időben az embernek mindentől elmegy a kedve!) Nekem most nincs olyan rossz, mert péntek van, hamarabb végzek a melóval és úgy fekhetünk le apával,hogy nem az óra ébreszt majd hajnalban,hanem lehet lustizni!!!!!! :)

Mókica: De jóóóó!!!!!!!! :) A repit sajnálom. :( Viszont állítólag egy kis "apai rásegítéssel" is meg szokott repedni... :oops: :wink: TE szoktál hőt mérni? Mikor kellett volna a repit beadni?

Igzalmas egy hétvége elé nézünk! :)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Végre sikerült beillesztenem.
Nekem úgy tűnt, hogy a 49.napon volt az ovulációm, a cervix meg a ovuteszt is ezt mutatta, és most a fertility is ezt jelölte meg.
Mindent eldönt a holnap reggel.
Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mókica! Örülök a két petécskének, remélem repiszuri nélkül is sikerülni fog! :)

Meli! Az tök jó, hogy az inzulinod nem elkeserítő!

Babszika! Hajrá pihenés! :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Napvirág, ma vagy holnap kellett volna a szuri....igen mérek hőt...miért kérded?

Lucuzs, remélem holnap is e körül lesz a hőd... :D
mókica

lucuzs!
hát, egyenlőre még nem biztos, de ha marad a hőd, akkor tuti sikerült a pé... viszont most már nem szabad ugrálnia.

napvirág!
iszonyatosan érzékeny!
minden kis apró mozzanatára :(

babszika

ja és napvirág!
úgy irigyellek!
én alig vagyok együtt a férjemmel és ráadásul csak vasárnap nem kell órára kelnie, de akkor is egész nap keresik telefonon.... :(

babszika

Sziasztok!

Énsem akarok nagyon clostyt, szerintem a köv.ciklusban ne is lesz! :wink: Csak ha már tuti, hogy nincs pé-m! De ilyen nem lesz! :P :P :P

Akkor szerintetek sem olyan gáz az inzulinom?

Ma lement a laborba a progim, hát, kíváncsi leszek rá! :shock:
De még a doktornőm is azt mondta, hogy ha nem jönne meg, mindenképpen csináljak tesztet, mert van akinek ennyit met után már babája lett!

Napvirág,
remélem tényleg hamar rendbe tudjuk rakni ezt az inzulint.
Biztos, hogy hatott már a met, mert már csinált egy mensit, ami ugye már évek óta nem volt!

Mókica,
sajnálom a repi szurit, de ne aggódj, megrepednek majd azok a kis peték maguktól, és még ikreid is lehetnek! :lol: :lol:

Babszi,
mikor tesztelsz?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

barnázok, és fáj a hasam :(

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
:cry: :cry: :cry:
De azért ne keseredj el!
Ha majd szeded már a metet, akkor minden jobb lesz! (Énis ebben bízok :oops: )

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

ki sem akarom mondani, de azt hiszem lassan megjön

de akkor legalább mehetek a vérvételekre!!! :)
Az orvosom azt mondta, hogy akkor kezdjem el számolni a 3 napot (a vérvételhez), ha már nemcsak barnázok, hanem igazán menstruálok is. Ez ok?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

amúgy peteérés után szabad edzeni, mozogni?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Én nem igazán értek hozzá, de szerintem jobb pé után vigyázni!

Látod, a rosszban a jó, legalább meglesz a vérvétel, és akkor megint 1lépéssel közelebb kerülsz a methez!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Mel!
ezt nem érdemes tőlem minden nap megkérdezni! 6-án kell mennem, szóval, akkor fogok :lol:

lucuzs!
igen, csaka rendes vér számít és ha este 6 után jön meg, akkor már csak a köv. nap számít 1. cn-nak.

babszika

Lehet szerintem, de ha babára gyúrunk, akkor inkább pihi, hadd ágyazódjon be jól.
Mondom ezt én, akinek ugye fogalma sem volt, mi történt, és vidámparkban voltunk akkortájt :shock: :lol: Még jó, hogy nem sok mindenre ültem fel, mindenesetre biztosan strapabíró kiscsaj lesz :wink: :D

Kép
Kép
zazzy

Móki!
a kisbetűs "megmaradt gyógyszer"-es topikban van egy lány, akinek van choragonja eladó.... hívd fel, hátha!!!!!!!
most néztem meg neked :wink:

babszika

Köszi , Babszika! de a doki még se írta fel, így nem merek bele menni ebbe az utcába... :wink:
mókica

Babszika,
bocsi, elfelejtettem már, hogy mit írtál, de most már tudom, hogy 6-a! Csendben drukkolok! :D

Mókica,
még az is lehet, hogy magától megreped! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda, én is erre gondoltam.... :wink:
mókica

Aisha!

Lenne egy kérdésem: Mit jelent az mondatod, amit jan.10-én írtál:
"nem tudom mikor ettem már almáspitét, majd ránézek a receptre, de most diéta van...2 hétig nincs semmi édesség, csoki...."

mert annyira megragadt az agyamban, és jó lenne tudni miért hangsújoztad ki a 2 hetet, talán peteérés után mégjobban oda kell figyelni?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Babszika: ez nagyon jó hogy pihizel, a fejfájás nem annyira. Hogy milyen lassan telik ez a gonosz idő.

Lucuzs: ezzel arra céloztam, hogy ha van esély a beágyazodásra, akkor nem akarok diétázni, agyon mozogni magam. A másik, hogy ezt a diétát amikor nagyon keveset eszel, csak max 2 hétig javasolta a doki is.

Mókica: jó herek ezek, mit mondott doki bácsi mikor lehet újra ráugrani apára?

majd mondom mennyi a hőm reggel, este 37,1 volt :) remélem ez jót jelent, meg az is hogy egész nap jó fáradt voltam.

Üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drukkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!

Na megyek, kezdek dolgozni! :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Meli köszike:) nem valami jó, hogy dolgoznod kell szombaton.

Babszika: pihi pihi?

A hőm még fent, de ma picit fájdogál a pocim. Nem tudom mi lesz.

Üdv.
Asiha

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Barnázás ma még nem volt, és a hőm 36.6. :)

Aisha! Ez a vonat messze megy! :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Aisha,
hányinger még van?

Megvettem a jóga dvd-t, bár nem azt, amit mondtatok, azt nem találtam, egy másikat, ami a kezdőknek való. Sajna még nem tudtam kipróbálni, mert tegnap is nappal voltam, és mi 12órás munkarendben dolgozunk, úgyhogy nem volt erőm este semmit sem csinálni, bedőltem az ágyba és aludtam!
Na, de majd holnap! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs,
lehet, hogy nem is a mensi miatt barnáztál!
Ki tudja mi (ki) van abba a pociba! :wink: :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs!!!de jó hogy ma nincs barna, a hőd is magasabbnak tűnik ma :) és a ferty is hagyja a keresztedet :)

Meli: ma reggel is volt kis hányinger, de napközben szokott több lenni. meg bevettem egy magne b-t és a posifájás is jobb lett :) hajrá jóga!!!!

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha,
hődet méred?
Dobsz egy görbét?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Igen mérek hőt :)

Próbálok dobni egy görbét...de nem mindig sikerül. Remélem itt van és a jó!!!
nem megy sajnos....
azt írja túl nagy a kép...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aisha 2009.01.24 09:40-kor.

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha,
ez egy gyönyörű görbe! :D :D :D

Lányok!
Szeretném kipróbálni a hőmérőzést, de az éjszakáim miatt nem tudom, hogy lehetne.
Hallottam valahol, hogy akkor is tudok mérni, ha nappal alszok!
Mit gondoltok?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli

az egy rossz görbe volt, ami felment...csak a 25. napig mutatta....
most dolgozom egy újon----

Üdv.
Aisha
aisha

Na végre felment ami a jóóóóóóóóóóóóó!!!Ez mutatja már az összes értékémet:)))) háklis ez a babanet a kép méretére :)

Kép

Üdv.
Aisha
aisha

én sehol sem látok görbét!!! :(

hol kell keresni?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

na megvan!

ez aztán a görbe! tényleg nagyon szép!

Bárcsak nekem is lenne ilyenem!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs: ne akarj ilyen görbét, mert ki tudja, csak szép, de nincs babó. Láttam én már olyan cikk-cakkos görbét, meg laposat, hogy ki gondolta volna, hogy baba van a dologban. Csak kérdezd meg Zazzyt...neki van egy érdekes babós görbéje :) neki is nagyon hosszú ciklusa volt, késői pével és nézd meg hol tart :) szóval fel a fejjel és hajrá!

üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Meli: én lemaradtam, hol dolgozol, hogy éjjeli műszakos is vagy? lehet írtad csak lemaradtam.... :oops:

na elmegyek vásárolgatni kicsit, meg valami házimunkát is kellene csinálni, cak nagyon lustika vagyok. Apát már elküldtem dolgozni :)

Üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha,
ápolónő vagyok, kardiológián dolgozom!
Szerintem nagyon szép ez a görbe!
Én az előzőt is láttam akkor, de most már csak ezt az újat látom! :shock:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szia Meli!

Hát ez egy szép hivatás! igen tudom, hogy láttad a régit, de mivel szerkesztettem az üzit és rájöttem a kép egy régebbi, ezért letöröltem :) de most már rendesen fent van. ettem reggelit, jól is esett, de mint mindig megvan a böjtje, hányinger kerülget :)

Én nem lennék képes ápolónőként dolgozni, így minden tiszteletem a tiéd!

Üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?