Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyorsan pötyögök, míg a csöppöm durmol.

Mátra, drága! :)
Kérlek, ne add fel addig, amíg nem lát az orvos!!! Nagyon-nagyon szorítok!!!!

Éva! :)
Nagyon gratulálok kicsi lányodhoz és jó egészséget, sok tejcsit kívánok!!!

Anikó!
Ezeket a jó kis gifeket honnan veszed? Annyira tetszenek! :D

Évi!
Dóricica még mindig zabálnivaló! Köszi a tippet szopi-ügyben, a hónaljtartás bejött!

Narco!
Nagyon szép ágyikójuk lesz Moszatkáknak! :)

Csibe! :)
Nagyon csinos kismama vagy!

Gracey!
Üdv köztünk!

(Kende azóta felébredt, most épp balcicizik… :D )

Timika! :)
Kristóf nagyon nagy fiú már! A BCG Nektek elsőre megeredt, vagy megkapta újra?

Juca!
Ez a jány tiszta apja… :lol:

Panka!
Szerintem a 4D-re a 30. hét körül érdemes menni, akkorra már elég nagy, és még nem túl nagy.

Mi jól vagyunk, Kende babám kapott egy járókát, így végre délelőtt elnézegethet benne a konyhában, míg én főzök, nem kell a babakocsiban szűkösködnie (ugyanis lassan kihízza… :D) Mostanában jó napjai vannak, apjára dobálja a vigyorokat ezerrel, olyan édes, ahogy fogatlanul, tátott szájjal nevet! :D Néha kicsit pocifájunk, de szerencsére nem olyan vészesen. Az éjszakák viszonylag nyugisak, 1x, max. 2x ébred. Teszek egy képet a kedvenc esti programról:
Kép

Puszi mindenkinek, még megpróbálok benézni!

Kép
Kép
norwell

Juca!

Akkor majd megbeszélünk egy időpontot, és összefutunk! Addig meg gondolkodom, hogy hol és hogyan :) Szerintem Unique is ráér már a jövő héten :wink:

Mátra!

Ez a gyerek olyan huncut, hogy megszületni is április elsején akar majd :lol:

Norwell!

Örülök, hogy bejött a hónaljtartás. Jó kis póz, nekem a bimbisebem gyógyult be neki köszönhetően. Édibédi a fürcsiző Kende, látszik, hogy nincs ellenére a dolog. :) Azon meg egyenesen kinyúltam, hogy lassan két hónapos lesz. Hiába, öregszenek ezek a kölycik!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mennem kéne főzni, mert a héten még rendes kaját nem csináltam... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Évi!
Gratulálok a kis Virághoz! :lol:
Sok boldogságot kívánok nektek!

Évi!
Köszi a dicséretet! :lol:
A szeptemberi dátumok pláne nem jók, sajnos! :cry:

Anikó!
Most még vágattam is a hajmaból.Én rövid mániás vagyok! :D
Nekem nem jók az időpontok! :cry:

Mátra!
Nagyon szorítok Nektek!

Norwell!
Nagyon édes Kende baba! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

[quote]
írta:

Lanyok csak arra futotta idom , hogy gyors olvasasban atnezzem ki mit irkalt ide .

Mennem kell dolgozni, majd jovok aaaam.

Pussz mindenkinek: Moni
gracey

Lányok!
Ha érdekel valakit a 12. heti UH videónk, felkerült a honlapunkra.
www.flogi.atw.hu

itt a babáink menüpont alatt található.

Kép
narco

Narco!
Engem nagyon érdekel, de nem tudom megnyitni. :(
Kattintok a videóra, meg is nyitja a MediaPlayer-t, de csak csatlakozik és csatlakozik és csatlakozik és csatlakozik ...
Én vagyok a béna vagy csak türelmetlen???

kacsa14

Sziasztok Lányok!
Megjártam a Kaálit!
Vannak tüszöim de még nagyon pindurkák!
Szombaton kell mennem ultrahangra megint akkor már többet fogunk tudni! :wink:
De azt mondta a doktornő hogy hétfőn vagy kedden leszivás az már tuti!
Este jövök még!

KépKépKépKép
aniko24

Narco!
A türelem hiányzott. Sikerült megnéznem. Nagyon aranyosak!!!
Belekuksiztam a nyaralós képeitekbe is. Nagyon szép a pocid is!

ANikó!
Küldök Neked sok peteérlelő drukkot! (Nekem még marad, a kis mikropetém annyit kapott Tőletek!)

kacsa14

Lányok!

A terhesség alatti lábszár epilálásról tudtok vmit.?
A tépkedés okozta fájdalom nem okozhat összehúzódást vagy vmi. egyéb nem kívánt dolgot?
Már régóta epilálok, de azért itt-ott szokott fájni, fájdogálni. Mióta tudok Pöttömről nem aprítottam a lábam, de mostmár időszerű lenne kezdeni vele vmit.

kacsa14

Kacsa!

Nyugodtan jetitleníts :-) A gyantát nem próbáltad? Gyorsabb.

Anikó!

Ezek jó hírek! Végre! :P

tjuca

Juca!
Próbáltam már, de az az olajos vmi., amivel utána be kell kenni magad, hogy lejöjjön a gyanta + ápolódjon a bőr, az nagyon nem jött be. Nagyon nem szeretem, ha tocsogós vagyok.
Marad az epilálás. Ha csinálnám 2 hetente rendszeresen, akkor nem lenne gond, mert 5 perc alatt meglenne a 2 lábam, csak mikor már elhanyagolódik, akkor gázos a dolog.

Megettem 2 kefírt kenyérbéllel (a haja nem kell), de most ettől is hányingerem van. :( Megyek is tentikézni, addig sem érzem.

Szép álmokat Nektek is!

kacsa14

Sziasztok!

Éva!
Gratulálok Virághoz!Minden jót, sok tejcsit és egészséget Mindkettőtöknek!

Narco!
Szépek a baldachinos ágyak!
Nekünk is baldachinnal lesz, ha lesz foto, megpróbálok feltenni.

Anikó!
Én idén már nem vállalkozok hosszabb utakra, úgyhogy, sajna nem megyek a talira.:(

Jó éjt!
Bogi
dbogica

Sziasztok!

Éva!
Gratulálok Virághoz!Minden jót, sok tejcsit és egészséget Mindkettőtöknek!

Narco!
Szépek a baldachinos ágyak!
Nekünk is baldachinnal lesz, ha lesz foto, megpróbálok feltenni.

Anikó!
Én idén már nem vállalkozok hosszabb utakra a szülésig, úgyhogy, sajna nem megyek a talira.:(

Jó éjt!
Kép [link=http://lilypie.com][img noborder]http://bd.lilypie.com/XGKCp2.png[/img][/link]
Bogi
dbogica

Kacsa!
Köszönöm a drukkokat!
Most nagyon jol jön!

Dbogica!
Teljesen megértelek!De azért sajnálom is mert szivesen láttalak volna nagypocakkal!De majd ha már kinnt lesz a pindurka! :D

Juca!
Én annyira szégyenlem magam hogy még mindig nem tettem tiszteletem nálatok! Kép De a férjemnek elromlott a kocsija és szervizben van a jövöhétig és ilyenkor kinek nincs kocsija????:
-NEKEM!!!! :evil:
De menni fogok!Igérem!!!!!

Brill!
A multkor elfelejtettem megirni hogy kettőt vágnak meg azért a hármat nem mertem megvágatni!Szombaton minden eldől!!!

Moni!
A multkori kérdésedre szeretnék válaszolni!
Szoval nekem egy lombikom volt.10-et szivtak le és 8 megtermékenyült.Elöször 2 raktak vissza mivel már van egy gyermekem és feltételezték hogy nem a megtapadással van a gond!Mivel az sajnos nem sikerült egy ciklussal késöbb jött a fagyis beültetés amikor már 3-at kaptam vissza és utána még egyszer 3-at!Mivel egyiknél sem sikerült a terhesség még egy teszt erejéig sem igy a mostaninál élből 3-al inditunk!De a négy első nekifutásra azért durvának hangzik nálad!Én hármat kérnék elsőre vissza és ha nem sikerül csak akkor mennék bele a 4-be!De beszélj az orvosoddal erről!

KépKépKépKép
aniko24

Szisztok!

Ma nem volt netünk, most is akadozik :evil:

Mátra!
Imádkozom!Nagyon meghatódtam a soraidon,azt viszont te tudod, hogy mennyi erőd van, de még ne add fel!!!

Nárcisz!
Megnéztem a videót, és ha ilyen jól látszódnak már ebben a korban a babák, akkor talán egy 3D megpróbálok, de majd megkérdezem tőlük, hogy érdemes-e?Egy ismerősunk mesélte, hogy a barátnőjének már ilyenkor meg tudták mondani a nemét!

Kacsa!
Én is ebben a dilemmában voltam, de 2 lépésben megcsináltam a gyantát is, meg az epillátort is.Ha a tüsszögés nem árt, akkor ez sem.És nekem most kijött az allrgiám, igaz csak kis mértékben.

Anikó!
Juj de jó!Szorítok érted!
A talira már mondtam, hogy csak szept. utolsó 7végéje lenne jó, akkor megyünk Pestre, így csak akkor megyek, ha esetleg még "tolódik" :D

Pupy!
Én nem tudok így ruhát elképzelni, képet kérek :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Szisztok!

Ma nem volt netünk, most is akadozik :evil:

Mátra!
Imádkozom!Nagyon meghatódtam a soraidon,azt viszont te tudod, hogy mennyi erőd van, de még ne add fel!!!

Nárcisz!
Megnéztem a videót, és ha ilyen jól látszódnak már ebben a korban a babák, akkor talán egy 3D megpróbálok, de majd megkérdezem tőlük, hogy érdemes-e?Egy ismerősunk mesélte, hogy a barátnőjének már ilyenkor meg tudták mondani a baba nemét!

Kacsa!
Én is ebben a dilemmában voltam, de 2 lépésben megcsináltam a gyantát is, meg az epillátort is.Ha a tüsszögés nem árt, akkor ez sem.És nekem most kijött az allrgiám, igaz csak kis mértékben.

Anikó!
Juj de jó!Szorítok érted!
A talira már mondtam, hogy csak szept. utolsó 7végéje lenne jó, akkor megyünk Pestre, így csak akkor megyek, ha esetleg még "tolódik" :D

Pupy!
Én nem tudok így ruhát elképzelni, képet kérek :D

Kép
pankaa

Anikó!

Semmi gond. Mint említettem, most itt van anyu, ma meg itt volt a hugom is. Holnapután megyünk Csipivel az orvoshoz, jövő kedden oltás, szerdától meg csibetábor, így csak a következő héten leszünk itthon. Nyugi összejön a randi még mielőtt megszületik a te kis csiperkéd :lol:

tjuca

Bocsi, hogy 2x ment, pedig az első küldést leállítottam, mert írtam még vmit, de úgy látszik ez nem számít.
Szóval próbálok még dobni pár képet, ha sikerül:
Kép Ez volt az aggodalom , 2 héttel ez előtt
Kép tegnapi hajmosás eredménye, így már azért jobb, nem? Kép Kacsa!Ezt neked küldöm(én hímeztem) Kép Anyósék macskája, 40 fok a napon, a vastárcsába kb 60, de őt nem érdekli

Mára ennyi.

Kép
pankaa

Ja és még valami, most te a babával törődj!!!

tjuca

Panka!

Nem semmi a pocakod! Tudod még titkolni??? Tök formás, de nekem ekkor még nem látszott ennyire, pedig azt hittem korán kezdte :shock: :wink: :twisted:

tjuca

Juca!

Most nagyon el vagyok keseredve, mert megettem vacsira egy kis görögdinnyét, ami most úgy méz ki, mintha egészben nyeltem volna le egyet :lol: :oops:
Meglátta a férjem a nagy hasam, és azt mondta, hogy "undorító, csak a sok bél türemkedik kefelé, most még nem is kéne látszódnia semminek!" :evil: Sajnos tudom, hogy igaza van mert ez még nem a baba, de annyira szíven ütött :cry: :cry: :cry:
Hülye tapír :twisted: :twisted: :twisted:
De nem tudok vele mit kezdeni, ha akarnám se tudnám behúzni :(
Normális ez a méret?Nekem ez előtt tök lapos hasam volt, ahhoz képest most nagy a kontraszt, biztos ez miatt is van, de mondtam neki az elején, hogy most sok változás lesz, mind agyilag :D , mint testileg.Nem voltammég terhes, én sem tudom mire számítsak, nekem is furcsa a helyzet, de engem nem érdekel ez annyira.Ilyen, és kész, ettől már csak nagyob lesz :wink:
És ő amúgy sem szeret semmi egészségügyis dolgot látni, hallani, neki az is undorító, hogy ő is valaha embrió forma volt :(
ez biztos vmi agybaj nála, vagy gyerekkori trauma :wink:

Bocsi a panaszáradatért, de ezt most le kellett írnom, neki nem mondom :cry: Azt mondaná rá, hogy most érzékenyebb vagyok :cry:
Lehet... :cry:

Kép
pankaa

Sziasztok!
Sajnos nem volt még időm végig olvasni, ezért a hozzászólások csak holnap jönnek.Most csak röviden:
Nárcisz!
Kösznönöm,h megnézhettem a videót. Csodálatos volt!!Remélem,h. a legközelebbi 12.heti UH-n én is ilyen csodát látok, mégha nem is dupla kiadásban.:D
Angie sok-sok puszit küld mindenkinek, jól érezték magukat nagyon, most még családlátogatást tartanak.:D

Mátráról!
Beszéltem vele kb. fél 8-kor, kicsit bizakodóbb volt a hangja, ami annak köszönhető,h. talált egy nagyon rendes orvost. A saját dokija épp nyaral és az ügyeletes dokival nagyon egymásra találtak. Fél órán keresztül ült Mátra ágya mellett és beszélgettek. Kiderült,h. a dokinak 4 gyereke van 10 terhességből!! :shock: A feleségének a 2. és 3. baba között 6!! vetélése volt, és a doki nem tudott rá magyarázatot találni. Azt mondta Mátrának,h. bízik benne,h. nem lesz semmi baj, de sajnos felkészítette a legrosszabbra is..:( Még várjuk a holnapi HCG eredményt, abból sok minden kiderül. Azt is mondta a doki,h. a lassú HCG emelkedés annak a jele,h. esetleg beteg a baba. :cry:
Mindenkit sokszor puszil és köszöni az imáitokat! (Én is a nevében)

Sok puszi és jó éjt! Kép

Holnap már jövök, nem ússzátok meg! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mátra!
Jaj, ne...
Több dolog is szíven ütött! Vérzés, búcsúzás, kórház... :(
Nagyon-nagyon szorítok továbbra is!
Remélem, ez az orvos lesz végre AZ az orvos! :)

Panka!
Ne idekeskedj! Persze, hogy rosszul esik a dolog...
Ha mi nők mondjuk, hogy szép a pocakod, akkor így is van! :) Majd Évi megnyugtat, mert Neki is "óriáspocakja volt" :)
Macsek csúcs! :lol:

Nárcisz!
Én még sosem láttam ikres UH-got! :D Köszönöm, hogy megnézhettem! :D

Aniko!
Szombatig tuti sokat nőnek a tüszőcskék! Hétfőig meg pláne! :wink: Gondolom megemelték a Gonál adagod is...
Növesztő drukk továbbra is! Kép
Olyan jóóó Neked! Már nagyon közel vagy! :D :wink:
Kocsisztori ismerős! :roll: Áthidaló megoldás, ha olyankor én hozom, viszem Apát... :mrgreen:
Taliidőpontokhoz én kérdőjelesmosolygóst kérnék! :lol:

Kacsa!
Mehet az epilálás. Eőfordulhat, hogy tovább lesz pöttyös a lábad... :roll: (érzékenyebb helyeken minimális véraláfutás...)

Pupy!
Leírásod alapján ez a ruci is tuti! :wink:
Köszi Angie infót! :D
Holnap telcsizek! :D

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Sziasztok :)
Mátra :)
Nem vagy semmi, hogy a doki gépéről üzensz nekünk :lol:
Drukkolok nagyon hogy a holnapi hcg jót mutasson :D

Kriszta :)
Örülök, hogy olvasol minket :) Becsülöm a kitartásod :D
Most már nagyon kijárna neked egy zebra. Ha legközelebb megyek az állatkertbe hozok neked egyet :D

Norwell :)
Kende baba nagyon édes :)

Anikó :)
Örülök, hogy a tüszőid növögetnek :)
Küldök egy csomó ++++++++++++++ tüszőérlelő energiát :D

Nárcisz :)
Istenem, hogy kalapál a kis szivük :) Látszik a mosorgás is :)
Nagyon édesek a maszatkák :D
Ilyet még úgy sem láttam, köszi, hogy megmutattad :)

Kacsa :)
Nyugodtan epillálhatsz, nyantázhatsz, semmi baja nem lesz PöttömBabának :)

Panka :)
Nagyon édes a pocid és tényleg korán kezdte :)
Ne vedd a szivedre a férjed beszólásást. Estére amúgy is mindenkinek nagyobb a pocija :)
Majd fog még ennek a nagy pocinak örülni :lol:

Juca :)
Biztos emlékszel még az én 12 hetes pocimra, szinte semmi nem volt. Évié, meg már akkor hatalmas volt, pedig nem volt sok közöttünk :) Ebből is látszik mennyire alkati dolog ez :D

Pupy :)
Köszi az infókat :)
Örülök, hogy Mátra jó kezekben van :)

Szép álmokat Neketek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!
Igen egyforma lesz az ágyuk, mert szerintem is nagyon helyes, és így passzol. Ez amiolyan se nem lányos, se nem fiús ágynemű, bár Angelika már biztosan lány. :)
A férjem nagyon szeretné a 4D-t, szerintem menni fogunk majd a 24. héten.

Brill!
Köszönöm neked is. Azóta sikerült megnyugodnom. Elfogadtam, hogy a kislányom ilyen. Kis nyugodt, néha jelez. Csak az a furcsa, hogy moszat folyamatosan dühöng odabent. Annyira, hogy mozog az egész hasam. tegnap a férjem is látta, hát teljesen odavoltunk. Bal oldalról ilyen jelzés nem érkezik. Azt hiszem részéről átaludt éjszakák lesznek.....

Anikó!
Tudod: tüszőnövelő pozitív hozzáállás :D
Nagyon izgatott vagyok, hogy menniyt tudnak majd leszedni. Őszintén szólva én cska a 2-t válallnám be, mert ha meg akar tapadni, akkor úgyis megtapad, ha nem,a kkor nem. Viszont hármasikreknél meg anniyra nagy a betegség aránya. csak magamon érzem, hogy hogy kezelnek a dokik.

Bogica!
Várom a képeket!

Panka!
Őszintén szólva szerintem csak 24 hetesen érdemes menni mozizni. Egyrészt nagyon drága, mert az egész 10-15 ezerig terjed, másrészt a kórházi Uh is nagy élményeket tud szerezni. Zsír még nincs rajtuk, így kis girnyók.
A férjeden elhaltunka párommal. Bocsi, hogy ezt most így nyilvánosság előtt leírtam. Egyre jobban nem értema férfiakat, és ez nem az első eset....:(

Mátra!
Jó, hoyg végre van egy jó dokid. Várlak vissza.

LÁnyok!
Örülök, hoyg tetszett a videó. Nézzétek meg minál többen, hogy legközelebb a tiéteken mindent fel tudjatok ismerni.
majd még hozok mást is később :)

Kép
narco

Panka!

A szomszéd Babát szeretnék topikból vagyok. Nekem is giga-mega pocakjaim voltak még pár hete, és estére, de főleg kaja után (vagy ha 1 pohárnál tobb vizet iszok), akkor hatalmasra nőtt a hasam. De reggelre többnyira "leeresztett". Most 13 hetes vagyok és alul, de tényleg egészen alul nőtt egy keményebb rész, ami már tényleg a méhem. Szóval ne aggódj, szerintem nem lesz mindig ekkora, majd mikor tényleg a baba miatt növöget, akkor talán a párod is másként áll hozzá. Addig is koppintsd fejbe, hisz ő csinálta. :wink:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt!

Ma reggel kaptam egy békítő kakaót a férjemtől(tudja, hogy ez a gyengém,kakaó reggel az ágyba :lol: ).Bocsánatot kért, és mondta, hogy már nagyon frusztrált, és ezt a sextől való eltiltást már nagyon nem bírja.Elege van az alternatívákból, neki Én kellek :lol:
Hát ez van, legalább megmondta.Dokihoz majd csak 2 7 múlva megyek, és még a ciszta helyén a szurik helye érzékeny, úgyhogy mondtam neki, hogy még egy kicsit bírja ki.Én viszont félek az egésztől, nehogy megint kiújuljon, de azt sem szeretném, ha ez pszichésen gátolna.Az agyban tudja az ember, hogy s mint mennek ezek a dolgok, de az életben nem olyan könnyű kivitelezni a dolgokat.

Lányo!Köszi a nyugtatást pociügyben, de elhatároztam, hogy amig ő esetleg nem lesz rá kíváncsi, addig még csak véletlenül sem fogom mutatni neki!
Talán őneki nehezebb ezt az egész babavárást feldlgozni, elfogadni, hogy most sok minden megváltozik, és talán helyettem félti az alakomat(mivel engem annyira nem érdekel, tudom, hogy mi miért van).Meg ez a sok dokihoz járkálás, kórházasdi is megviselte, ő sokkal aggodalmaskodóbb mint én.Mikor a doki mondta, hogy van egy kis szívzörejem, akkor is egész nap kivolt, hogy csak a gyerek nehogy örökölje, vagy baja legyen ez miatt, meg persze, hogy nekem se.Egy gyerekkori brátnőm a szülés után 1 hónappal megahalt, mert a baba miatt nem szedte a szívgyógyszereket :cry:
És erről is tud.
Na, nem nyávogok tovább, hisz nem vagyok én macska :lol:
arra gondoltam, talán el kéne cipelni a köv. Uh-ra, és akkor talán másképp látná a dolgokat, nem?Mit szóltok hozzá?

Kép
pankaa

Vica!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm, no meg a tippet is, eddig ez eszembe sem jutott :lol: Legközelebb így teszek!!! :lol:
Igen alul érzem a keményebb részt, de nekem nappal is nagy a hasam :?

Kép
pankaa

Sziasztok!

Pankaa!
Az Urad megszólalását véleményeztem mail-ben!!! Nagyon csúnya dolog volt tőle ilyet mondani, még ha így is gondolja!!! Raktározd el ezeket a szavakat jó mélyre, aztán pár év múlva, mikor ő is majd pocit ereszt, akkor jól vágdd hozzá! Kívéncsi vagyok, hogy ő hogy fogadja majd, pedig nem is lesz terhes, nem is fogja a kettőtök gyermekét várni!!!

A kiskacsát köszönöm!!! Mi lesz belőle??? Múltkor írtál vmi. dobókockát, az hogy áll??? Kérek még képeket! Hátha rám is rámjönne vmi. kis kézimunkázás!!!

Ja és még egy kérdés, mikor már tudtatok a babóról és szeretkeztetek, az nem zavarta, hogy a gyerekét prütykölte meg? (Az egyik férfi színésztől olvastam egyszer, hogy addig szeretkeztek az asszonnyal, míg nem látta a picit UH-n, mert utána már csak az járt az eszében, hogy a gyerekét dugdossa.)

Lányok!
Köszönöm mindenkinek az epilálós támogatást! akkor majd összeszedem magma és nekiesek.

Van még egy praktikus kérdésem. Nagy pocival hogy lehet fürdeni? OK, azt tudom, hoyg ugyanúgy, mint pocitlanul, de hogy törölközöl meg? És hogy mosol lábat? Ha lehajolsz, összenyomod a gyereket, ha felemeled a lábad, akkor is + ráadásul el is dőlsz. Vagy nem olyan nyomódékony az a gyerek? Ez csak az én kényszerképzetem, hogy összenyomom Pöttömkét, ha lehajolok???

kacsa14

Pankaa!
Az én Uram a bébigzártás óta semmilyen formában nem kapott szexet! A rendestől félek, főleg a hugyúti gondjaim miatt is + nem is kívánom. Az alternatívnál + tutira lehánynám ...
Már aznap, mikor megtudtuk Pöttömöt azt kérdezte, hogy akkor most tegye az agya jó hátsó részébe a szexet???
Pedig előtte sem voltunk olyanok, mint a nyulak. De most, hogy nem lehet, most bezzeg kellene!!!

Az jó ötletnek tűnik hogy ne mutogasd magad. Jobb lesz, ha akkor nézi meg, ha ő is akarja. Én sem eröltetem, hogy Apa simogasson vagy beszéljen hozzá. Na jó, 1-2-szer, mikor nagyon aggódós passzban voltma, mondtam neki, hogy kívánjon már Pöttömnek jóéjt. Akkor megkopogtatta óvatosan a pocit és mondott vmi. hülyeséget, pl. "reng a föld Zigóta".

Az UH is jól hangzik, bár, amíg pici a baba, addig meg lehet, hogy az ufó képzete miatt meg pont az lesz a baja, hogy neki ufó gyereke lesz.

Beszélgessetek róla, de csak akkor vidd magaddal, ha ő is akarja.

kacsa14

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Panka!

Én pozitív értelemben mondtam. Tök formás= egy deka háj sincs, csak pocak. A férjednek üzenem, hogy mélységesen megsértett azzal amit mondott, pedig nem is nekem mondta. Hogy lehet ilyet mondani? A beleid meg amúgy sem látszhatnak! Szóval engem taccsra vágott a megjegyzése! :roll: Szerintem tedd helyre, míg egyszer barátok teszik meg helyetted!!!

Na jó nem morgok itt tovább :evil:

Ja 18 hetes kép, most kerestem elő, nekem is nagy volt a pocóm :-)
http://www.babanet.hu/album/main.php?al ... age=186258

Teljesen normális a nagy pocak is, a kicsi i, ha az orvos azt mondja minden rendben, akkor minden rendben :lol:

tjuca

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Panka!

Még valami, kevesebb kilóval jöttem ki a kórházból (65), mint amennyivel nekiindultam a terhességnek (70)! Ott van Annácska, szerintem MB1-es alakja van!
Ez a kép rólunk a július 10-i talin készült:
Kép
Anikó látott nagy pocakkal udvariasan mondta, hogy nem vészes, de tudtam, hogy bálaszerű lettem a végén a toxémia miatt. A csúcs 90 kg volt, én most vagyok 60! Még annál is gizdább, mint a képen. Szóval no para!!!
UH, mindenképpen. Először is, szokja a hüvelyi UH látványát, ha megy veled szülni, ott mást is fog látni. Másodszor lát egy foltot, aminek dobog a szíve, ergo él, és már ilyen kicsinek megvan mindene ami kell, és már érez fájdalmat is, jobban el tudja képzelni!!!

Kacsa!

Úgy fürdesz, mint előtte. Apropó a fürdést cseréld zuhanyra, mert a melegvizes ücsörgést nem ajánlják. A hasad nem lesz akkora, mint amilyennek látszik, na ez hülyén hangzik, de te nem akkorának érzed, mint amekkorának a tükörben vagy a fotón látod :wink: Lehet vele hajolni is, bár a hajlongás helyett inkább guggolj vagy térdelj! (én soha nem tartottam be, de a rossz példa is példa). Szerelmeskedni is lehet, pláne a második trimeszterben, amikor te is kívánni fogod. Ezt a baba is élvezi a szakirodalom szerint. Ha a pasi meg ilyen hülyeséget gondol, akkor azt kell higgyem túlzott az önbizalma :wink: Van ott egy külső méhszáj, egy belső méhszáj, ami csak az utolsó hetekben rövidül meg, egy magzatburok, szóval nem olyan egyszerű megsimogatni a pici buksiját!
Igen a szédülés az utolsó időkben játszik, nagyon oda kell figyelni mi van a pocakod alatt. Én így zúgtam el a Blahán, mert nem vettem figyelembe az utolsó lépcsőt. Lábad is meg tudod mosni, csak kicsit körülményesebb. Nekem a körömvágás is ment, csak egyszer kértem meg anyát, hogy segítsen. Szóval pár millió nő végigcsinálta már párszor, nekünk is sikerülnie kell :lol:

Na most van itt az ideje, hogy elduguljak :twisted:

tjuca

Juca!
Köszi, megnéztem a képet is, nagyon csini voltál/vagy.Anyukám 100! kg-al szült, és 28 éve tartja a 75 kg-ot.Bár hasa az van neki is,talán örökletes?Mindegy, én nem is témáztam volna rajta, ha nem lett volna ez az incidens.Most magát emészti, amiért megbántott, de csak tegye! :twisted: Mindig ilyen lelkis utánna, csak akkor nem számol 10-ig.
Szülésre biztos nem jön be, ezt már a kapcsolatunk elején megbeszéltük, ő még a beszakadt köröm látványától is kikészül :lol:
Hiába, fiúból van... :lol:

Kacsa!
a kiskacsa kész van, fel lehet ragasztani vhová, mint egy matricát, mert olyan anyagra hímeztem, ami nem bomlik.
A kocka még nincs kész, de ha meglesz, lesz kép is. :D
Sextől ilyen szempontból nem fél, de most amúgy is kiraktam a behajtani tilos táblát :lol: :oops:

Kép
pankaa

Az avatarban én vagyok, csak Tamás egy kicsit "felturbózta" a képet :lol:
Kicseréltem, mert nagyon hasonlított a Mátráéra :oops:

Kép
pankaa

Panka!

Vsatlakozom én is a többiekhez ebben, hogy mindenképpen menjen be veled az UH-ra. Az én Mákszemem apukája is totál elolvadt az első UH-n (7 hetesen), pedig akkor még csak eg ybabszem volt, és nem is vetr a szive.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Panka!

A szülés nem olyan, mint egy nyílt törés. Nem erőltetni akarom, csak élete legnagyobb élményéről marad le, valamint, nem fogja annyira értékelni az egészet. Szerintem minden fájdalom, vér ellenére nagyon megható, amikor már látszik a feje, és csak ő látja, mert te nem. Én is csak elmondás alapján tudom. Nálunk is volt egy fickó, aki kategórikusan elzárkózott, aztán mindenkit kérdezgetett, végül bement, és azt mondta, hogy nagyon hülye lett volna, ha kinn marad. És még ott a küszöbön is dönthet másképp.

tjuca

Visszaolvastam, de bocsánat nem tudok mindenkinek írni. Akik kimaradtak azoknak szép napot :)

Csibe!
Nagyon csinos kismami vagy, de tényleg, nem csak azért írom ám, hogy kedveskedjek, henam mert így van! A szoba is tetszik nagyon jó az ágynemű meg minden, klassz lett. A mienk még csak gelttelve van :)

Gracey!
Bnetfüggőség: nekünk nem kell bemutatni :)
Amúgy félni nem kell semmitől sem, utána kell kérdezni mi merre iért, a jó orvos amúg yis tájékoztat.
Amúgy meg beszéld meg a petécskédeel, hogy jól kapaszkodjon meg és nem kell a lombik már majd.

Brill!
Találtál magadnak éjjeli bagoly társat az időeltolódás miatt :)
Pedig azt hittem már rászoksz az emberi időre, én örültem neki nagyon.

Anita!
Ezt a Jónásnaptárhoz igazított tesztet nem értem. LH teszt vagy terhességi?

Anikó!
Tali nekem felejtős mindegyik, messze vagytok már így pocakkal :(
Tüszőknek drukk, had nőjenek.

Narco!
Hihetetlen jó az a méhecskés minden az ágyhoz. Én befordulok, mert itt szinte csak macisat kapni én meg olyat nem akarok.

Évi és Virág!
Nagyon sok boldogságot a közös életetekhez, Isten hozta Virágot! Hurrá!

Mátra!
Aggódni nem kell, csak szégyenlős már én is az lennék, ha ennyire keresnének, vagy csak egyszerűen bújócskázik már most az anyukájával. Pirike meg jól megtréfált, remélem többet nem fog. Rossz olvasni a soraidat, nem szabad előre eltemetni a dolgot!

Norwell!
Kendebaba nagyon édes! De ezt te úgyis tudod.

Juca!
Édes nagyon Kinga. Csak nem tudom, hogy a plüssállatka irigyelte meg Kinga haját vagy fordítva :)

Mi jól vagyunk. Rengeteget intézkedtünk a két napban. A házikóhoz vettünk járólapot tűzhelyet sütőt, elszívót, festéket, bordűrt, konyhacsempét. Após kész a fürdővel wc-vel, már csak a fürdőbútorainkat kéne a kikának meghoznia. Jól felhúztak tegnap na mindegy. Már csak egy szobába kell megvenni a laminélt parkettát, úgyhogy úgy néz ki haladunk.

Körkérdésem is lenne: Kinek mi a véleménye a légzésfigyelőről? Nem tudom kell-e vagy sem, és olvastam hogy a téli babáknál inkább ajánlják és az orvosok is úgy vannak vele, hogy rá ugyan nem beszélik a szülőket, de ha akarnak venni, akkor sem beszélik őket le. Anyukák van aki használja?

kancellárka

Szia Niki!

Láttad aképeket?Tegnap raktam fel egy hímzést, de ha gondolod van még 1-2 művem :D
A légzésfigyelőt lehet kölcsönözni is.Szerintem ártani nem árt, bár nem mindig megbízhatóak, sokszor riaszt feléeslegesen.Amikor gyakszin voltam a koraszülött osztályon, ott volt ilyen, és ott aki kölcsönzött egy újraélesztő tanfolyamon is részt vett, ha éles a riasztás tudja mit kell tenni.Volt esetleg vmelyikőtök családjában bölcsőhalál?Vagy csak úgy szeretnétek.Lehet használtan is kapni.Újjonnan elég drága.Én minden ilyen dologgal úgy vagyok, hogy ha az megnyugtatja a szülőket, akkor nyugodtan, hisz az is vmi, ha nyugodtan alszik az ember.Nekem ez a véleményem.

Juca!
A szülésről nekem is ez avéleményem, előfordulhat, hogy az ajtóban gondolja meg magát, de ez olyan dolog, amit végképp nem akarok erőltetni.Teljesen rá lesz bízva.Én egyébként anyukámat szeretném majd magam mellé.De majd meglátjuk hogy lesz.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Hamarosan jön a személyeskedés :) de most Mátráról!

Az előbb írt smst: "HCG nem emelkedett tegnaptól, a nyálkahártya 7 mm-re csökkent. Azt hiszem ennyi volt." :(
Most várja a dokit, ha beszélt vele, jelentkezik és én is.

Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Most aztán csupa olyan dolgot olvastam, amihez így vagy úgy, de muszáj hozzászólnom...

Panka, a férjed beszólását inkább nem kommentálom, mert nem tudnék olyan visszafogottan fogalmazni, mint ahogy a többiek tették, és még megsértenélek. Hihetetlenül megbántódtam volna a helyedben, tulajdonképpen még így is rosszul esett...
Egyébként először az én férjem is elzárkózott attól, hogy bejöjjön a szülésre. Nekem ez nagyon fájt, mert annyi mindent végigcsináltunk együtt, és pont a legjobb részét kell egyedül végigcsinálnom, hááát, sz@r volt, de belenyugodtam. Aztán a 18. heti uh után mondta, hogy inkább mégis bejönne, én meg úgy elbőgtem magam, mint egy taknyos gyerek... Ott is volt, és nagyon becsülettel helytállt, és ő vágta el a köldökzsinórt is. Ő is azon a váleményen van, hogy nem lett volna szabad kihagyni!
És egyébként én láttam a Dóri fejét szülés közben, egy tükörrel megmutatták. Másfél óra kitolás után már nagyon jól jött egy kis biztatás...

Kacsa!

Az aggodalmaidban a sajátjaimra ismertem... De hidd el, minden helyzet megoldható. Ahogy Juca is írta, fürcsi helyett inkáb zuhany, de nekem pl. a szülésznő, a 37.hét után kifejezetten ajánlotta a meleg fürdőt. Nem forrót! A babát összenyomni nem tudod, mert folyadékban lubickol, és a folyadékot nem lehet összenyomni. Persze ezt az eszével mindnki tudja, de akkor is félünk. Én pl. lábat úgy mostam, hogy egy kézzel támaszkodtam a falon, a másik kezemmel meg csutakoltam a lábam. Törölközni nem gáz, mert a pocakot ki lehet "kerülni" oldalra, ugyanígy megy a cipőfűzés is. Nekem télen volt a legnagyobb pocakom, így gyakorolhattam eleget. Otthon bakancsba be, munkahelyen bakancsból ki, papucsba be, ebédhozásnál papucsból ki, bakiba be, stb.
Ez most indiszkrét lesz: sokaktól hallottam, hogy a második trimesztertől megnő az étvágy apa szeretgetésére. Nekem nem :oops: :oops: :oops: A legkevésbé akkor volt kedvem , mikor már éreztem Dórit mozogni. Engem rendkívüli módon zavart, hogy teper közben a drágám, gondolom értitek, hogy miért.

Anikó!

De jó, nagyon haladtok a cél felé!!! Ha hétfőn, vagy kedden leszívás, akkor hét vége felé már vissza is ültetik őket, utána két hét múlva meg nagyon boldogok leszünk!

Niki!

Mi nem vettünk légzésfigyelőt, én így vagyok nyugodtabb. DE!!!, ha bármelyik hajlamosító tényező fennállt volna a tudodmire (alacsony születési súly, dohányzás, fiúbaba, hasonalvós baba, stb) akkor biztos vettem volna. De ez csak a mi hülyeségünk, én se lebeszélni, se rábeszélni nem akarlak.

Panka, neked még ha gondolod dobok fel egy pár pocisképet, de a férjednek lécci ne mutasd meg :roll:

7 hetesen:

Kép

17 hetesen

Kép

26 hetesen:

Kép

itt még nem tudtam, hogy másnap már szülök:

Kép

És én is elmondhatom, hogy kevesebb kiló vagyok, mint Dóri előtt. 57 kilóval kezdtem, 69-cel mentem szülni, és 56-tal jöttem haza a kórházból. NYUGI!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Nagyon aranyos vagy, nagyon jók a képek!Hisz neked talán még nagyobb volt a pocid, mint nekem!Úgy látszik ilyen alkatok vagyunk :lol: Megnyugtattál :D Köszönöm!
A kilók miatt meg mondom, nem aggódom, 180 cm vagyok, és 64 kg.egy kicsit még fogytam is.De a férjem szerint a kilók jöhetnek :?
Főleg cicire, és popsira, utóbbira csak szerinte :lol: :wink:

Kép
pankaa

Panka!

Hú, akkor biztos nem állok melléd, mert én meg 150 centi vagyok. Mint a kutya ülve :) Szerintem ezért látszott olyan hamar, mert csak kifelé tudott terjeszkedni :)
Egész terhesség alatt azzal sokkolt mindenki, ismerős és ismeretlen is, hogy hatalmas a hasam. Biztos két baba van, vagy óriásbébi, vagy túl sok a magzatvíz, vagy pedig elszámolták a baba korát... A végén már belefáradtam a magyarázkodásba, hogy biztos, hogy egy baba van, inkább kicsi, mint óriás (végül 2960 grammal született), átlagos mennyiségű a magzatvizem, és mivel mesterséges megtermékenyítéssel fogant, órára pontosan tudom a korát :evil: Na mindegy... A szülésfelkészítő előadáson mondta egy doki, hogy ő egy kismamát se ismer, akinek azt mondták volna az ismerősök, rokonok, család, hogy pont akkora a hasa, amekkorának az adott terhességi korban lennie kell. Vagy túl kicsinek, vagy túl nagynak gondolják. Nagyon igaza volt! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Akkor mi vagyunk a Megahas sztárok :lol:
És gondoljon mindenki amit akar, én akkor is megpróbálok büszke lenni a pocakomra! :wink:
Nagymamám már 5 hetesen megmondta, hogy a gatya a babától szorít, pedig akkor még én is lebeszéltem erről, de ő csak vigyorgott huncutúl :lol:

Kép
pankaa

Panka!

Úgy van, legyél nagyon büszke!!! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Én meg vagyok a másik véglet. mindenki azt mondja milyen kis aranyos a pocakom, és mikor kiderül számukra, hogy már a 8. hónap elejét taposom, akkor meg elhűlnek, hogy ahhoz képest meg kicsi. Ekkor én viccesen meg szoktam jegyezni, hogy hosszában elfér, mert én meg 185 centi vagyok.

Légzésfigyelőtéma: csak azért kérdezem, mert egy ismerősöm nemrég mesélte, hogy nekik volt és volt hogy bejelzett és mentek a babához és tényleg nem vett levegőt, de megsimogatták az arcát és egyből folytatta a légzést és fel sem ébredt. Meg az említett és általam is olvasott kockázati tényezők közül legalább egy már most játszik, meg ráadásul kezdettől külön szobába szeretnénk szoktatni, ha lesz rá mód, úgyhogy talán megnyugodnék, viszont hallottam, hogy tanfolyam nélkül meg mit sem ér, na erre mondjuk rácáfolt az ismerősöm, és nem tudok róla, hogy itt lenne rá lehetőség.

kancellárka

Niki!
Azokban a kórházakban, ahol lehet kölcsönözni, ott van tanfolyam is, ami egy laikus számára talán nem árt, mert pánikhelyzetben a hozzáértő is elbizonytalanidhat, főleg ha a saját gyerekéről van szó.

Kép
pankaa

Igen csak itt azt hiszem kölcsönözni nem a kórházból, hanem sima bababoltból lehet csak, és ott nincs tanfolyam, de ma megyek szülésfelkészítőn kórházbejárásra, majd rákérdezek.

kancellárka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?