Sziasztok!
Először is:
ÉVA!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!
Drága kicsi Virág! Isten hozott köztünk!!!
Anikó!
Angie a 4. cn-en tart. Annyit szeretnék kérdezni,h. nem úgy volt,h. eltoljuk a topictali időpontokat 2 héttel?? szept.9.16 és 23-ra?
Bocsánat,h. csak most jelentkezem. Akkor ahogy kértétek mesélek a hétvégéről. Sikeresen hazaérkeztünk vonattal, (azóta megcsinálták a kocsit, egy rakás pénzért) anyu kijött elénk az állomásra és mentünk ruhát próbálni. Nagyon rendes volt a csaj,mert még a telefonban mondtam neki,h. mi történt és magától ajánlotta fel az új ruhát. (ráadásul a menyecskeruha annyira új,h. rajtam lesz először) Illetve felpróbáltam a régit, és én láttam benne a hasam…Az új ruhám lényegében nagyon hasonlít az előzőre. Képem sajnos nincs róla, pedig Laci már tényleg látta. Remélem ez nem hoz majd szerencsétlenséget. Bár hétfőn a végleges ruhapróbára már nem jöhet be. Megpróbálom leírni, aztán mindenki fantáziájára bízom, és majd ha meglesznek a képek, elmesélitek,h. ti ilyennek képzeltétek-e.Szóval a ruha hófehér, nagy abroncsos, pántnélküli. A külső része ennek is olyan mint az organza. A felső rész mélyen dekoltált, és középen lefelé megy egy V alak, ami keresztbe pántos, és a szélein apró strasszkövek vannak. A belső részén necc anyag van, így sejteti,h. ott a cici.Az alsó részén pedig elöl kb. középtájon két oldalt kicsit feljebb van varrva, így rojtos az eleje.(de ez csak a legfelső anyag). A menyecskeruhám, pedig annyira tetszik,h azt mondta a kölcsönzős,h. ezért megérte megmutatnia mert annyira csillog a szemem. Bordó színű és keresztben aranyminta van rajta, bal oldalon pedig a derék fölött egy masni. Ez is földig ér és nagy abroncsos, nagyon szép ruha. Utána pedig elmentünk megrendelni a menyasszonyi csokromat. A csokrom: asszem ezt már leírtam, de leírom még1x: lesz benne egy szál fehér királyliliom, 6 szál vanilia-krém rózsa, és sok pici korallszínű rózsa, + fhér margaréták picik. Szerintem szép lesz, remélem.Aztán rokon látogatás volt, felhívtam még a fodrászom, megbeszéltük a barátnőmmel (aki kozmetikus és ő ott lesz az esküvőn is),h. kedden megyünk hozzá, utána pedig majd pénteken ott alszik velem a lányos házban. Taliztunk a fotóssal is, aki jó barátunk is. Mutatott képeket, nagyon jól fotóz és gyönyörű dolgokat mondott. Azt mondta,h. ez egy nagyon intim óra lesz és köszönöi,h. megengedjük,h. részese lehessen a szerelmünknek, és csak annyit fog kérni,h. szeressük egymást és addig is minden nap minden porcikánkkal készüljünk az Igenre,h. az valóban a zsigereinkből jöjjön. Hétfőn reggel megyünk haza, visszük az összes cuccunkat már. Még azt sem tudom,h. mennyi mindent kell majd elintéznünk, de biztos izgi hét lesz előttünk. Képzeljétek Apumétól kaptunk 2 cd-t, ami tele van mulatós zenével. Nahát tudni kell,h. mi ezt annyira nem szeretjük, sőt, a párom retro funky zenét játszik,mint dj, úgyhogy a kettő ég és föld. De hát ez az esküvőnk és kibírjuk.
Állás: Egyenlőre nem nagyon reagálnak rám, elvileg tegnap ért vissza az igazgatónő a suliba, ma felhívom,h számíthatok-e a behívásra. Szerintetek ez nem túl tolakodó?? Illetve annyi megnyugvás van,h ha más állást nem találok, akkor szeptember 4-től mehetek a Lorealhoz dolgozni, én fogom felügyelni a Vichy részleget. De én azért bízom ebben az iskolában.
Most megyek és rendet rakok, de aztán jövök visszaolvasok és írok mindenkinek! Az sem lesz rövidebb.