Új privát üzeneted érkezett!

Narco!
Semmi különös, ma vagyok a 3cn, és elég gáz... :oops:
Ritkán tudok nektek írni, mert este ülök ide a gép elé,
és mire végig olvasom a napi termést, akkorra elfogy az energiám :?

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

A teszt nem tudom hogy korai lenne a jónás naptához néztemés ahoz 15 nap telt el.Na mindegy is holnap feliratom a vakcinát hátha sikerül is kiváltanom már most abba bízom.

Pankaa!
Köszi a tájékoztatást Omisba megyünk. a férjem megismerkedett hát hol is másutt mint interneten egy lányal és velük megyünk a hétvégén voltak nálunk már 3* találkoztunk. Kicsit félek az egésztől mi még nem voltunk társasággal.Vannak ismerőseim kb.:30-an szoktak menni.

Csibe!

Aranyos kis pocid van a gyerekszoba tünemény biztos jól érzi majd magát a picuri.

Gracey!
üdv köztünk jó a világháló hogy ilyen messziről is tudsz értekezni sorstársakkal. Én is fodrász vagyok ami néha kiborít (vendégek).
Most jó passzban vagyok a héten nem is tudok már jönni mert mindenki most csináltatja a haját és az arcát.(otthon kozmetikázom).

Puppy!
A loreal nagyon jó mi wellások vagyunk de a kolleganőm hajlakkokat és habokat a lorealt használja. Most probáljuk a Tigi-t, 1-2 schwarzkopf is van.
Szorítok!

nem tudom benneteket hogy érint a járulékemelés én teljes pánikban vagyok mennyit kell dolgozni, keresni hogy meg tudjál élni.

puszi mindenkinek Anita

Kép

Kép
bellanitta

Nárcisz!
szerintem az jó ár, mert az ismerőseim vidéken 8-10 ezerért csináltatták, +2000 a DVD.

Anita!
A férjed csak úgy ismerkedik a neten csajokkal??? :roll: Hmm, azért én a körmére néznén, bár te ismered :wink:
Mi si akartunk barátokkal menni, de letettünk róla, mert akkor hozzájuk kéne alkalmazkodni, és nekünk az nem megy.Szeretjük azt csinálni, amihez kedvünk van, pláne ha nyaralásról, és esetleg sok pénzről van szó.De kívánom, hogy érezzétek jól magatokat, hisz ez csak rajtatok múlik :wink:

Pupy!
Merre vagy?Állás?

Megyek főzök gyümilevest!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Pankaa!
Te majd mégy 4D Uh-ra? Mit mondtak az ismerőseid, megéri?

Ági!
sajnálom nálad is :cry:

LÁnyok! :)
Mikorra határoztatok meg tali időpontokat?
Táblát csináljunk?
Én szívesen elválalom a tali tábla vezetését.
Mert úgy emlékszem, hogy szeptemberre terveztétek nem?

Kép
narco

Juca!
Elfelejtettem megkérdezni, hogy Pesten is van ezek szerint Kikol, ott mennyibe került a macis ágy?
Köszi.
Többiek!
Hol vagytok?Én közben megfőztem a gyümi levest, és ettem belőle egy nagy púpos tányérral, mert van aki forrón szereti :wink:
És közben ki is vasaltam!
Most még mindig azt a majom szerelőt várom, bár ma egész jó volt a net.Biztosan beijjedt,mint a hajam :lol:

Kép
pankaa

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Nárcisz!
Én már most mennék 3D-re, de a párom szerint csak egy UFO-t látnék :( Hülye!De talán a 12. hét után elsettenkedek, mert addigra már azért meg van mindene, nem?Csak az arca nem olyan egyértelmű, de nekem akkor is gyönyörű volna :lol: Különben is szeretem az UFO-kat :lol:
Az én véleményem z, hogy ha majd a gyerekeid nézegetik, hogyan is néztek ki ilyenkor, és az egész család meghatódva véli fölfedezni a csöpségek orrán a hasonlóságot az apukával :lol: , már akkor megérte!És ez az idő nem jön vissza, nem régen még nem volt ilyen lehetőség, ki kell használni.Mihelyst megszületik egy baba, egyből fotózzák, videózzák,akkor miért ne lehetne egy kicsit korábban ugyanezt, nem?Szóval én mindenre menni fogok!Pár 7 múlva 3D-re.Nem tudom itt mennyi, de nekem meg fogja érni, úgysem megy minden héten az ember.Pedig eljátszottam a gondolattal, hogy milyen érdekes lenne egy olyan fotóalbum, amiben csak 3D-s képek vannak, minden héten 1, így végég követni a fejlődésüket.
De ehhez az kell, hogy tulajdonosa legyél egy ilyen uh-nak :lol: vagy egy lottó 5-ös :lol:
na téma kivesézve :wink:
Ja, és igy talán kiderülhet a másik baba neme! :wink:

Kép
pankaa

Sziasztok Lányok!
Feltettem a tali táblát!
De bavallom őszntén Angiet vártam vele mert ő szerette volna összeirni a résztvevőket!
De közkivánatra feltettem! :wink:

Panka!
Én megelőlegezem az álmod és kicseréltem a babát kékre a nevednél! :wink:

Kacsa!
A táblához kaptam használati utasitást is!Vagyis előirást! :wink:
Zebra csak addig van amig az ultrahangon meg nem erősitik a babácskát!Zebra annak jár akinek kétcsikos a tesztje!Az első ultrahang után amikor megállapitják az oriás méretet akkor baba jár!Engem Mátra leszurt mert nem raktam elöbb neked babát mert járt volna! :oops: :oops:

Csibe!
Gyönyörű nagy már a pocakod!
És nagyon szép lett a szobácska!
Jol látom hogy más lett a hajad szine???
Nagyon jo!!

KépKépKépKép
aniko24

találtam egy elég jó, olcsó, szép átlagos bútorokat gyártó honlapot:
www.helimexbabay.com
rendelni is lehet, iszonyat jó áraik vannak.

Kép
narco

Anikó!
Pont te nem tudsz jönni egyikre sem?
Szomorú vagyok :cry:

Nekem csak az utolsó időpont nem jó. Szeptember 6-án lesz az elhúnyt apukám szülinapja, és el szeretnék menni gyertyát égetni is, mert mindenszentekkor már el leszek tiltva az utazástól.

Szóval az első kettőre beírhatsz :)

Kép
narco

Anikó!
Akkor mostmár értem!
Bár azért picit Neked is igazad volt, mert az még csak zsákocska volt, tehát nem babó. De az tuti, hogy uh-s eredmény! :D

Egyébként minden elismerésem a táblavezetésért!!!
Az NLC-n én is vezettem táblát, igaz az nem volt ennyire profi, de abba is belefáradtam, úgyhogy átpasszoltam. Bár szerintem nem bánja az, aki most csinálja, mert az én poz. tesztemmel kapta meg és most a sajátját véshette bele! :D

Na megyek próbálok enni egy kis zöldbab főzeléket. Ebéd után egész jól voltam, már meg is ijedtem, hogy mi ez a tünetmentesség, de aztán babó üzent és küldte rókákat, hogy Anyu ne ijedezzen, odabent minden OK.

1 hét múlva ilyenkor már remélem, hogy túl leszek az szivecske kukkolo UH-n! De jó lenne most előreforgatni az időt!

kacsa14

Anikó!

Nem szeretnék belecsipogni, de nem úgy volt, hogy ezeket a taliidőpontokat dobtuk és szeptemberiek lettek helyettük, mondván, az több embernek jó? Nekem áll. a régi tábla, és a szeptember is jó előreláthatóan.

Panka!

RS-ben vettük, meg nem mondom pontosan mennyiért, 30 körül volt, de mi nem vettünk ágyneműtartót hozzá. Mi écs-vel és három gyerekkel számoltunk, és azért úgy nem olyan drága :wink:

tjuca

Sziasztok!

Mégegyszer köszönjük a sok-sok dicsérő szót! :lol:
Nagyon aranyosak vagytok!!!!! :lol:

Anikó!
Sajnos nekünk egyik időpont sem jó a talira! :cry:
Pedig eddig mindig ott voltam... :cry:
Nagyon jó megfigyelő vagy, tényleg más színű a hajam! :D

Brill!
Nagyon-nagyon szorítok neked!

Most puszi Mindenkinek, mégegyszer köszönöm Mindenkinek a kedves szavakat!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Akkor az ígért kiságyas képek!
Azt nézzétek el légyszi, hogy csak amúgy összeraktuk. A matracon még rajta ven a nejlon, és egy picit az ágyba kell majd szabni.

Kép

Kép

Szóval ezeka méhecskék, és ilyen lesza másik is. :lol:

Kép
narco

ÉVA ÉS VIRÁG HÍRADÓ

14-ÉN, 16.58-KOR MEGSZÜLETETT HETESI VIRÁG VIKTÓRIA 52 CM ÉS 2780 G.
Jól vannak, bár Éva hasa még fáj tejcsi sincs még, de majd beindul.

Rólam:
Semmit nem láttak, a Hcg lassan emelkedik, kicsit kétségbe vagyok esve, de majd alakul ez is.

Most nem tudok visszaolvasni, majd holnap.

Mindenkinek köszönöm az érdeklődést és a szorítást. Aranyosak vagytok.
mátra

Éva! :lol:
Gratulálok nektek. remélem hamar felépülsz majd.
Virág!
:lol: Üdv itt a való életben, ami kívánom legyen számodra hosszú, szép, boldog.

Kép

Kép
narco

Sziasztok :)
Bocsi, hogy este már nem tudtam jönni, de végre apával volt időnk egy kicsit dumcsizni :)

Éva :)
Hatalmas gratula a kis Virághoz :)
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit :)
Kép

Nárcisz :)
Nagyon szupi az ágy és az ágynemű és klassz :)
Egyforma lesz a szine az ágyneműknek?
4D uh:
mi 3 szor mentünk a Kárpát utcába 17- 27 és 36 hetesen. Nagyon dokinő nagyon profi és nagyon kedves. A képek szenzációsak voltak, ha gondolod rakok fel bebőle, hogy lásd milyenek. Nekünk nagyon megnyugtató volt, pláne az előzmények miatt. Egyedül a 36 hetes nem volt túl jó, mert addigra Peti teljesen belebújt a méhlepénybe.
Egyszóval nagyon megéri, ha van rá pénzetek ki ne hagyjátok :D

Mátra :)
Köszi a hiradót :)
Sajnálom, hogy nem látták a kis manót, de úgy látszik már most szeret bujocskázni :lol:
Már most edzésben tartja az anyukáját :lol:

Juca :)
Kinga csúcsszupi és a sérója :lol: :lol: :lol:

KorekRéka :)
Örülök, hogy újra itt vagy :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Éva!
Gratula Virág megszületéséhez! :D
Kiváncsian várom a fotókat! :)
Tejcsi majd beindul, a lényeg hogy jól vagytok!
Virág!
Üdv a Nagyvilágban! Remélem Te is aktív részese leszel a topiknak, hogy bíztass minket! :wink:

Mátra!
Emelkedik a HCG és ez jóóó! :) Mennyi most az érték?
Nem szabad túlságosan parázni, tudod! (icurkapicurkát lehet :wink: )

Aniko!
Holnapra Kép ! Bár tuti szépen növögetnek a tüszőcskéid!
Ha hármat javasolt a doktornő, annyit kell visszakérni! A biológus mondja ki a végszót. Akkor is 2-t hatchingeznek, ha szépen egyformán fejlődik a kiválasztott három? Na sztem, ez nagy kérdés? De nem kavarok be... 8)
A tali időpontok valóban el lettek tolva szeptember irányába! :)

Csibe!
Nagyon köszi az ennyire előre szorítást! Megszolgálom, ígérem! :wink: :D

Nárcisz!
Nagyon jó/k a kiságy/ak! :)
A 4D-s árakhoz nem tudok hozzászólni..., de nem lesz mindig így! :lol:
A babamozgásokat az illetékesek elmondták. Kismama megnyugszik! :)

Timi!
Kristóf :D

Juca!
:D

Moni!
Missed ab: nem élő terhesség... :(

Ma ennyire futotta. :lol:
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Nem bírtam ki, hogy ne nézzek be!!!

Éva!

Gratulálok Virághoz, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!
Kép

Brill!
Most én vámpírkodtam helyetted 8)

Kép
Kép
Ági279

Jó reggelt.

Megyek a kórházba elkezdtem vérezni. Nem fáj semmim,(csak a lelkem) majd jelentkezem.
mátra

Mátra!
Hát már tényleg nem tudom, mit mondjak. :cry: Ez igazságtalan. :evil:
Nagyon dühös, csalódott, mérges, szomorú vagyok. :cry:
Nagyon sajnálom :cry:

Kép
narco

Sziasztok!

Évi, Virág!
Gratulálok, és nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok mindhármótoknak :D :!: :!: :!:

puszi:

dido
dido

Mátra!

Nagyon sajnálom, pedig tényleg nagyon örültem Neked :cry:

dido
dido

Itt vagyok

A dokival beszéltem, azt mondta, hogy most időszerű a mensi. Ha nem növekszik a vérzés nincs gond, de ma még látni akar.
mátra

Mátra!
Akkor végül is csak pöttyözés volt?

Kép
narco

Nárcisz!
Attól azért kicsit több, de mivel élénkpiros és nem rögös alvadt darabos (bocsi ) ezért mondta a doki, hogy lehet, hogy mensi akart volna lenni
Ja és a bal oldali petfészkemben volt egy 19mm-es tüsző.
Nem lehet, hogy az okozta most a galibát?
mátra

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

sziasztok.

evi gratulalok,sok sok boldogsagot a kibovult csaladnak.

matra szoritok en is.

Kép
monyoka

Éva!
Nagyon sok boldogságot és jo egészséget kivánok nektek!
Isten hozta a kicsi Virágot! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!

Azért mielőbb lásson az orvos! El tudsz menni hozzá még délelőtt? Drukkhegyek!!!

Korek!

Jó, hogy újra jelentkeztél! Bár bevallom, mikor megláttam a neved, meggyőződésem volt, hogy valami jó hírrel jössz... Hiába, a megérzéseim sem a régiek már.

Nárcisz!

Nagyon szép ágyacskákat vettetek a lurkóknak, a méhecskés ágynemű meg fergeteges. Nagyon tetszik! 4D-re meg szerintem mindenképp menjetek, azt vétek kihagyni. Mi csak egyszer voltunk 24 hetesen, és az nagyon jó időpontnak bizonyult, mert szépen látszottak már Dóri vonásai, és még szépen ráfért a képre is. Nagy élmény volt, és kapott ajándékba egy plüss zsiráfot is. Most az az egyik autós játéka :)

Anikó!

A talira nekem a szept. 2-a tuti nem jó, mert akkor tartjuk a kölyci névadóját. Lesz nagy családi ebéd meg zajongás :lol: De bármelyik másik időponhoz tudunk alkalmazkodni, legalábbis nagyon megpróbáljuk.

Csibe!

Én még nem is dicsérgettelek meg :oops: Gábor szobája nagyon kis otthonos lesz, és te is nagyon csinos vagy. Igazi áldott állapotban lévő kismama vagy, ez látszik az arcodon. Akkor se jó egyik taliidőpont se, ha szeptemberre csúsznak? :(

Dido!

Mi van veletek? Hogy vagy? Ezer meg egy éve nem írtál! Sokat dolgozol?

Juca!

A Ghymest nem ismerem, de tennénk vele egy próbát. Esetleg talizhatnánk valahol, és akkor tudnánk biznicelni :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Először is:
ÉVA!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!

Kép
Drága kicsi Virág! Isten hozott köztünk!!!
Anikó!
Angie a 4. cn-en tart. Annyit szeretnék kérdezni,h. nem úgy volt,h. eltoljuk a topictali időpontokat 2 héttel?? szept.9.16 és 23-ra? :oops: :oops:

Bocsánat,h. csak most jelentkezem. Akkor ahogy kértétek mesélek a hétvégéről. Sikeresen hazaérkeztünk vonattal, (azóta megcsinálták a kocsit, egy rakás pénzért) anyu kijött elénk az állomásra és mentünk ruhát próbálni. Nagyon rendes volt a csaj,mert még a telefonban mondtam neki,h. mi történt és magától ajánlotta fel az új ruhát. (ráadásul a menyecskeruha annyira új,h. rajtam lesz először) Illetve felpróbáltam a régit, és én láttam benne a hasam…Az új ruhám lényegében nagyon hasonlít az előzőre. Képem sajnos nincs róla, pedig Laci már tényleg látta. Remélem ez nem hoz majd szerencsétlenséget. Bár hétfőn a végleges ruhapróbára már nem jöhet be. Megpróbálom leírni, aztán mindenki fantáziájára bízom, és majd ha meglesznek a képek, elmesélitek,h. ti ilyennek képzeltétek-e.Szóval a ruha hófehér, nagy abroncsos, pántnélküli. A külső része ennek is olyan mint az organza. A felső rész mélyen dekoltált, és középen lefelé megy egy V alak, ami keresztbe pántos, és a szélein apró strasszkövek vannak. A belső részén necc anyag van, így sejteti,h. ott a cici.Az alsó részén pedig elöl kb. középtájon két oldalt kicsit feljebb van varrva, így rojtos az eleje.(de ez csak a legfelső anyag). A menyecskeruhám, pedig annyira tetszik,h azt mondta a kölcsönzős,h. ezért megérte megmutatnia mert annyira csillog a szemem. Bordó színű és keresztben aranyminta van rajta, bal oldalon pedig a derék fölött egy masni. Ez is földig ér és nagy abroncsos, nagyon szép ruha. Utána pedig elmentünk megrendelni a menyasszonyi csokromat. A csokrom: asszem ezt már leírtam, de leírom még1x: lesz benne egy szál fehér királyliliom, 6 szál vanilia-krém rózsa, és sok pici korallszínű rózsa, + fhér margaréták picik. Szerintem szép lesz, remélem.Aztán rokon látogatás volt, felhívtam még a fodrászom, megbeszéltük a barátnőmmel (aki kozmetikus és ő ott lesz az esküvőn is),h. kedden megyünk hozzá, utána pedig majd pénteken ott alszik velem a lányos házban. Taliztunk a fotóssal is, aki jó barátunk is. Mutatott képeket, nagyon jól fotóz és gyönyörű dolgokat mondott. Azt mondta,h. ez egy nagyon intim óra lesz és köszönöi,h. megengedjük,h. részese lehessen a szerelmünknek, és csak annyit fog kérni,h. szeressük egymást és addig is minden nap minden porcikánkkal készüljünk az Igenre,h. az valóban a zsigereinkből jöjjön. Hétfőn reggel megyünk haza, visszük az összes cuccunkat már. Még azt sem tudom,h. mennyi mindent kell majd elintéznünk, de biztos izgi hét lesz előttünk. Képzeljétek Apumétól kaptunk 2 cd-t, ami tele van mulatós zenével. Nahát tudni kell,h. mi ezt annyira nem szeretjük, sőt, a párom retro funky zenét játszik,mint dj, úgyhogy a kettő ég és föld. De hát ez az esküvőnk és kibírjuk.
Állás: Egyenlőre nem nagyon reagálnak rám, elvileg tegnap ért vissza az igazgatónő a suliba, ma felhívom,h számíthatok-e a behívásra. Szerintetek ez nem túl tolakodó?? Illetve annyi megnyugvás van,h ha más állást nem találok, akkor szeptember 4-től mehetek a Lorealhoz dolgozni, én fogom felügyelni a Vichy részleget. De én azért bízom ebben az iskolában.
Most megyek és rendet rakok, de aztán jövök visszaolvasok és írok mindenkinek! Az sem lesz rövidebb. :D
Vendég

:oops: :oops: :oops: És természetesen köszönöm szépen mindenkinek a dicséreteket Dóricica nevében :oops: :oops: :oops:

Pupy!

Azt hiszem egész jól el tudom képzelni a ruhádat, nagyon szép leszel! Húúú, de várom már!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jo reggelt Lányok! Kép

Csibe!
Egyből észrevettem! :wink:
Nagyon jol áll!Szép vagy!

Timika!
Milyen volt a pesti utatok?
Hogy birta a kicsike?

Mátra!
Drága,én már nem is tudom mit mondjak! :(
Értetlenül állok a dolgok elött!
Féltelek nagyon! Kép

Dido!
Tudom,hogy nem irsz mostanában :( de én meg kisérlem,hogy hogy vagy?

Monyo!
Hogy haladtok a konyhával?
Dobjál képet ha tudsz! Kép

Narco!
Irok privit!

Brill!
Nagyon kiváncsi vagyok mit mond ma a doktornő nekem!
Jelentkezem!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Lányok!
Bevallom férfiasan nem tudtam a tali időpontokat átállitani és azért küldtem az eredetit! :oops: :oops:
De probálkozom!!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

A Jóisten éltesse Virágot nagyon sokáig, adjon az életben minden szépet és jót! Sok boldogságot kívánok Évinek és családjának!

Puszi mindenkinek!

Kriszta

mohácska

Éva! Virág!

Nagy nagy gratula, sok boldogságot, tejcsit, türelmet, mosolyt, nyugodt éjszakákat, izgalmas szép nappalokat kívánok!

Mátra!

Te aztán nem hagysz minket megnyugodni, nagyon aggódom értetek!

Bocsi a többiektől, de most mennem kell.

UI: Évi megbeszéljük. Én csak kicsit vagyok mobil, mert nencs jogsim, de a Nyugatihoz be tudunk menni vinattal :-) A mostani, meg a jövőhét nem jó, de utána találkozhatunk bármikor és nem csak a biznic kedvéért :wink:

tjuca

Lányok!

Ha ez a baba elmegy én nem biztos, hgoy tovább próbálkozom. Úgy gondolom, hogy nem tudok már többet elviselni. Nem akarom tovább szaporítani az égi óvodánkat.
Nem elköszönni akarok, mert még nem tudjuk mi lesz a vége, de szerintem titkon mindanyian tudjuk, csak még bízunk.
Elköszönni azért sem karok, mert jó itt veletek és sokat kapok tőletek. HA megtűrtök magatok között úgy, hogy elkezdek fogigátlót szedni, akkor jó, ha nem, azt is tudomásul veszem.
Nem is tudom ki írta a múltkor, hogy én vagyok mindenki anyukája.
Azt hiszem már elfogytott az erőm. A küzdéshez pedig az kell. Erőltetni, ami nem megy nem tudom szabad-e. Tudom, hogy még számtalan lehetőség van. amit még nem próbáltunk, de az is végződhet tragédiával.
A párom (:)) tegnap rámnézett és azt mondta, hogy nagyon szép kisbabánk lesz. Olyan nagyon-nagyon szerettem akkor. Most egy genetikai csődnek, selejtnek érzem magam.
Remélem azért, hogy minden rendben lesz és holnap már nevetni fogunk ezen az egészen és majd áprilisban ott lehettek a szülőszoba előtt, de ennek nagyon kicsi az esélye.
Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat és hogy mellettem vagytok.
Mihelyt tudok valamit jelentkezem, vagy üzenek.
Bocsánat, hogy nem írtam senkinek, pedig akartam, megnéztem Kinga képeit és megálltam sírás nélkül.
Amit ilyenkor kérni szoktam: Pocakosok egy simi helyettem, anyukák két nagy puszi az arcocskákra és köszönjétek őket meg minden nap és ha nyűgös vagy rossz, gondoljatok rám.
mátra

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!

Én azt reméltem, hogy te már a doki rendelőjében ücsörögsz. Ilyen esetben sem tud soron kívül fogadni? Ne várj semmire, és főleg ne keseredj el előre, és lásson az az orvos minél előbb! Léccccci!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Anikó!
Nekem jó az első kettő időpont, az utolsó nem biztos.
Légyszi írd be kérlek, köszönöm.

Kép
narco

Lányok!
Drága Mátra még az én bénázásomban is kisegitett!Megszerkesztette a táblát helyettem! :oops:
Mátra!
Szomoruan olvastam a soraid!! :cry: :cry:
Egyszerüen nem értem ezt az egészet és közben dühös vagyok mert borzaszto igazságtalanságnak tartom a sorstol!
De még ne mondjunk semmit! Kép Várjuk meg mit mond az orvos!

Lányok!
Várom,hogy kinek mikor jo a tali!!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Nárcisz!

De jó lenne megismerni a Moszatkák anyuciját személyesen! Meg jöjjön mindenki, aki eddig nem volt (meg persze az is, aki volt :) ) Olyan jó szokott lenni!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Úgy egyeztünk, hogy dél, egy óra felé megyek vissza hozzá. Ő még mindig reménykedik, hogy mensi akarna lenni...
mátra

Mátra!

Déltől mindenem ikszben lesz értetek!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mátra!

Szorítok!

Anikó!

Nekünk mindhárom időpont jó. Neked is szaporítom a drukkjaim!!!

tjuca

Sziasztok :)
Most csak gyors bekukk, mert millió dolgom van :)

Mátra :)
Nagyon sajnálom, hogy elkezdtél vérezgetni :(
Amit írtál teljesen meg tudlak érteni. Hihetetlen erő van benned!
Remélem, hogy tényleg csak mensire emlékszik a tested és nem valami komolyabb miatt van vérzés.
Drukklok, kezem lábam csuriban :)

Pupy :)
Köszi a ruci leírást, nagyon el tudom képzelni :D Írtó csini leszel :D
Az állással most ne törődj, aaz esküvő most fontosabb és látod a helyzet is alakul, mert ha minden kötél szakad ott van még a Loreal :D

Anikó :)
Nekünk elvileg mind a 3 időpont jó a talira :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

A doki gépéről: :)

Valószínű a mensi akarna jönni. Benn kell maradjak, de nem lesz nagy baj, ha minden jól megy. Majd jelentkezem.
mátra

Mátra!
Jó, csak minden rendben legyen.....

Pupy!
Már nagyon kíváncsi vagyok. :)
A köv hétvége lesz majd az új nap ugye?

Mindenkinek köszönöma méhecske dícséreteket. Ott álltunka párommal, és azt mondtuk, hoyg ez kell nekünk :)

Kép
narco

Sziasztok!

Narco!

Én méhecske mániás vagyok! Nagyon aranyos az ágynemű! Lehet, hogy elmegyek én is Lengyelorszába egy ilyen garnitáúráért, ha végre sikerül a babó :lol: ?

Bocsi, hogy nem vagyok nagy forumozó, nem írok mindenkinek. És babonából sem írok....
Ránehezedik a vállamra az elmúlt 31 ciklus... De nem bírom ki, hogy ne olvassalak Titeket minden nap.

Puszi Nektek!

Kriszta

mohácska

Kriszta!
Örülök, azért, hoyg néha írsz :)
Sajnálom a 31 hónapot. Gondolom sok dokit megjártál már. Okot nem tudtak mondani?
Főleg, hoyg már van egy kisfiad, tehát nem lehetetlen a dolog.
Gondolom, hoyg elkeseredtél, én is ilyen lennék. :(
De majd ha menni kell a garnitúráért, akkor segítek :)

Kép
narco

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?