Új privát üzeneted érkezett!

Az a baj, hogy gyártom a képeket Petráról, és nem tudok felrakni. Nekem ez a kicsinyítés nem megy! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Kati!

Küldd át nekem, lekicsinyítem, és visszaküldöm, vagy felteszem, ahogy szeretnéd. Most megyek misére, Nagyboldogasszony lesz holnap, de esti fürcsi után legyártom :-)

tjuca

Sziasztok!

Voltam ma uh-n, nem bírtam szerdáig várni, meghát az a 2 nap már nem számít :lol: A lényeg, hogy minden ok, 3 cm-es a manócskám!Látszott a feje, szíve, törzse, és a végtagkezdemények!
Nagyon cuki!!! 2 hét múlva ujjabb uh, mert akkor leszek 12 hetes, most 10nek mondtak a mérete alapján :lol:
Szóval akkor megint talizunk :lol:
És megvettem ma életem első kismamigatyóját!Nagyon csini, olyan a hasrésze, hogy már most is rásimul, és nagyon jól tud tágulni, de ha kicsi lesz, akkor tesznek bele ingyen! egy nagyobb hasrészt.

Anikó!
Köszi a hajtippet, de ez a pampucolás nálam nem működik, mert most hülyén hangzik, de ahhoz még sok a hajam :?
A Vichy sampont meg már megvettem, most azt próbálom ki.Nem az a baj szerintem, hogy nem nő ki, hanem hogy több hullik a kelleténél, és érzem, hogy gyengébbek a hajhagymáim.Éppen csak hozzáérek a fésűvel, és érzem, hogy szakadnak ki a hajszálak :(
De ha minden kötél szakad ki fogom próbálni.

Csibe!
Nagyon jól nézel ki!Tündéri a baba szoba!A baldachin nagyon tetszik!

Anita!
A vasam jó.Vmi más lehet a háttérben, talán hormonok, már terhesség előtt is hullott, de nem ennyire.Most a Vichyt próbálom majd .Igen, hetente mosom, és csak mosáskor fésülöm, mert göndör hajam van.De eddig alig jött ki egy pár szál, ez mosat kb 20-30x annyi!!!Magamhoz képest ez rengeteg!
Horváto.-ba hovámentek pontosan?Mi Selcén voltunk 2 napot, és átmentünk a Krk-ra is, oda a híddíj 30 kuna oda-visza össz.
A kaja nagyon drága!!!!!Egy reggeli péksütemények, joghurt, víz kb .4000 ft volt!!! Éterem is húzós.De a táj szép 8) De kaját azért nemérdemes vinni, bár ha önellátó apartmanba mentek, talán zacskós levest.De húst, tejet nem szabad bevinni az országba, igaz szezonba nem nézik, de sosem lehet tudni, és a bütetés borsos.És nagyon sok a trafi, a pályán, alagutak végein 3-4 is volt 50 km-en belül.Érdemes figyelni az alagutakban a sebességhatárt, azzal kaszálnak.És benzinkút Zadartól a határig 1 db. van! visszafelé.Odafelé 3! És drágák!
Sünikre vigyázni!

Évi!
Dudor ügyben egyet értek! :lol: És cici ügyben is, köszi, megnyugtattál, én is így gondoltam!
Dórit meg kéne zabálni!Nagyon zsivány kiscsaj!!! :lol:

Móni!
Hát az a szuris abortusz dolog nagyon meredeken hangzik.Bár elég nehéz lehet ebben dönteni, ha odakerül az ember.Én talán a természetre bíznám, mivel ha túl sokan vannak odabennt, és vmelyik életképtelen, akkor a szervezet úgyis megoldja,de mi van, ha pont az életképeseket "takarítják el"?És a többinek is esetleg baja esik?mert hát az a folyadék folyik, ki tudja azt szabályozni?De ez csak az én véleményem, döntened neked ha kell, ha esetleg ilyenre kényszerülsz,de adja Isten, hogy ne kelljen!!!

Mostmár kiírtam magam :wink:

Nem!Mátra! Holnap szorítok!
És megálmodtam, hogy fiú lesz! :lol: De ha lány, hát tévedtem :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Kép [link=http://lilypie.com][img noborder]http://bd.lilypie.com/XGKCp2.png[/img][/link]
dbogica

Sziasztok!

Végre sikerült felraknom a vonalzómat! Már a finisben!

Évi!
Szorítok! Már lehet, hogy meg is született Virág.:)
Éva!
Dóri nagyon édi! Már nekem is sokszor eszembe jut a szülés!

Amúgy jól vagyunk, sokat mocorog a kis babócánk! 1 hét múlva megyek vizsgálatra, meg pénteken nst-re. Eddig rendben volt minden, hál'Istennek!

Szép estét!
Bogi
dbogica

Sziasztok :)

Éváról tudtok már valamit :?:
Gondolom már a kezében tartja a kicsi lányát :)

Narco :)
Klassz lehetett Lengyelország. Tényleg nagyon olcsón sikerült vásárolnotok. Nekünk csak a gyerekágy volt 20 ezer :?
Mentek még ki vásárolni?
Anyósod viselkedését sajnálom :(

Pupy :)
Mi volt az állásinterjúkon

Anikó :)
Akkor extrán hős vagy :lol:

Nomi :)
Sajnálom a negatív tesztet :(

Eszti :)
Szerintem is keresd fel a dokidat, hogy mi a helyzet :)

Niki :)
Örülök, hogy készülget a házatok :) Barack, nagyon jól hangzik :)
Képet majd kérünk a remekműről :)

Csibe :)
Nagyon helyes a pocakod :)
A babaparadicsom is tetszik. A padló is Micimackós?

Panka :)
Gartula a 3 cm-es kismanóhoz :D
Hol sikerült ilyen jó kismama nacit venned?

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!
Nincs még hír Éváról, már küldtem neki sms-t, hogy reméljük jól vannak, de még nem válaszolt. Valószínű más dolga van :lol:
mátra

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a dicséreteket! :lol:
Nagyon jól estek! :P

Évi!
Nagyon drukkolok! Bár már biztos megvan a tündérke! :D

Annácska!
A szőnyeg "csak" sima macis. Azt két éve vettük, amikor költöztünk, már akkor azt mondta a férjecském, hogy úgyis gyerekszoba lesz egyszer!És milyen igaza lett! :D

Mátra!
Persze, hogy nem lesz semmi baj!!!!!!

Juca!
Nagyon kedves vagy! :D

Panka!
Neked is köszi a kedves szavakat! :D

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Csibe!
Olyan szépek Vagytok! Te és a Pocakod! Kép
Természetesen Gábor szobája se feledhető! :)
Köszi, hogy láthattunk. :D
A drukk természetesen jólesik! :) (köv hónapban pláne... :mrgreen: )

Nárcisz!
Nagyon ügyin bevásároltatok! :)
Biztos jó volt a kikapcsolódás is. :)

Aniko!
Nagyon köszi, hogy beírod... Aug.25-től Suprefact szuri! :D
Taposd elöttem az utat kérlek! :wink:
Szerdára drukk! (biztos minden rendben halad!)
Azt biztosan tudom, hogy nekem nem adnak majd 150 NE Gonalt, mert Szmatona doki fél az ismételt hiperstimutól... Sőt sztem nem is Gonallal kezdunk, mert arra a múltkor egyáltalán nem reagáltam... Igaz, nem vagyok orvos! :mrgreen: , ami biztos a Suprefact... :lol:

Pupy!
Privi ment! :)
Remélem vmelyik állás "bejön"!!! :)
Az esküvős előkészületekről írj minél sűsűbben, mert aki átélte már, az nagyon szívesen nosztalgiázik! Kép
Én legalábbis tutira!!! :D Az új ruháról nincs vmilyen kép? Laci úgyis látta már... Kilyukad az oldalam...

Évi!
Dóri továbbra is lehengerlő! :D

Éva!
Nagyon drukk!
Biztos minden Kép Veletek! :)

Mátra!
Rókakoma az jóóóó! Cserélem bármiért! :D (Marshall kivételt képez! :mrgreen: )

Móni!
A redukció sajnos a "szükséges rossz" táborát szaporítja... Ne legyen rá szükség (mert az embek kicsit belehal lelkileg...), de ha mégis úgy alakul a dolog, hogy kell, mert a többi baba életét garantálja, akkor sztem nincs választás... Az indoklás pedig rém egyszerű. A méhszájhoz legközelebb lévőt/ket inekciózzák el kálium inekcióval, azért, hogy a növekedés/ük miatt ne nyíljon meg a méhszáj és ne legyen vetélés a folyamat végeredménye... Ez mind azért történik, hogy a megszületendő baba/k gondtalanul fejlődhessen/ek!!! Ezt kell abban az esetben látni!!! Persze remélem, hogy ezt egyikönknek sem kell átélnie... :)

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Annácska, és Kismamik!
A Maternelle nevű kismamrzházati boltban vettem, ami van Pesten is a Baross utcában, a klinikával srégent vizavé :lol:

Pupy!
Milyen volt a 7vége?És az interjuk?Drukkoltam!!!

Kép
pankaa

Sziasztok Lanyok!

Kepzeljetek mi tortent !?

Reggel a wc-re mar szamitogeppel a kezembe ultem le , mert mar alig vartam ki mit kuldott.Eleg szeeep!?
Szal ez is mutatja milyen jol erzem magam koztetek!

Matra: :)

Floridaba elek es azon belul is Miami-ban...........
Az elozo orvosomat akit utaltam a ferjem talalta az interneten.
A mostani dokimat pedig en talaltam es meg hozza MAGYAR!Otthol vegzett a Pecsi egyetemen de itt praktizal csak meddoseggel foglalkozik meg inszem , meg lombik................de sajna szulest mar nem vallal..................pechemre pedig vele jo lenne vegig csinalni mindent.
Tunderi a szentem az elozo helyen mondta meg az infot egy kedves aszisztens csak azt mondta ne mondjam el senkinek ott bent ahol o dolgozik.O dolgozott vele regen.

Aniko24: :)

Ha most nem sikerult az inszem akkor a kovetkezo a lombik lesz .Neked nem fajt mikor elkezdtek megnoni a tuszoid, mert nekem meg az ovulacio korul i svan mikor alhasi gorcsim vannak hatha meg be is robbantjak hogy tobb legyen akkor fetrengeni fogok..............
Altatas utan nem fajt semmid a szurkalas utan?
Hany petesejtet szivtak le es mennyit ultettek utana vissza?
Hanyadik lombik jart sikerrrel?
A dokim is mondta mivel 38 vagyok 3-4 ultetne vissza elvileg de azt monta ez fugg a petesejtektol is milyen jok lesznek stb.
O javasolta a tobbes terhesseg miatt a csunyan fogalmazva a likvidalast es valahol en is egyetertek vel ha 4 pl megmaradna sokkal kevesebb eselye lenne , hogy a terhesseg gyerekkel vegzodne vagy koraszules lenne stb.
Na es nem mellekes az sem hogy tobbet mar mi sem vallalnank.
Meg ketto az ok de 3-4 mar sok.

Annacska: :)

Kosz az infokat .Olyan reg szultem mar hogy most azert felek .
Fiatalabban nem feltem a szulestol de most tele vagyok ketelyekkel.
Nem akarok szenvedni mert a fiammal bizony nem szenvedtem pediog az elso volt.Osszevartak majd mielott szules ideje kozeledett kiszedetek a varratokat es igy eszrevetlenyl tagultam szinte mire a kov. vizsgalatra mentem mar nem engedtek haza mondvan szulni fogok neztem is mivel a szulesrol a fajdalom reszet emlegettek nekem es en nem erztem semmit.4 ora alatt meg lett a fiam rekord ido volt szamomra.

Tjuca: :)
Sokan lebeszelnenek a EDA-rol , mert aszt mondjak lehet hogy lebenulhatok vagy hatfajos leszek meg ilyesmi remhirekkel bombaznak.De en szenvedni sem szeretnek so-sok oran at .Egy itteni ismerosunk mondta hogy mar a kiskapuban kerjem........szal neki jo tapasztalatai vannak errol.
Nekem jo par evvel ezelott agyhartya gyulladas miatt vettek agy vizet szinten a gerincembol ami az EDA-hoz hasonlo, ott egy villamcsapas szeru erzest erztem egy pillanatra utana semmi, de az nem esett valami jol.
A leredukalasrol meg annyit , hogy az orvosom ajanlotta ha 3-4 maradna meg akkor csinlani mert sokkal nagyobb az eselye az elo terhessegbol baba is szarmazzon .Lasd: a termeszet torvenyet .
Mi nem a termeszettol kapjuk ezeket a babakat ha ugy jol belegondolsz mert lehet lombik nelkul meg se szuletnenek akkor meg lombikon kivul hol hallottal mar arrol hogy tobbes terhesseget egeszseges utodok kovettek.Szerintem nem sok szor .Tehat a termeszetes modon is egy a normalis max 2.
Na es nem beszelve a felnevelesukrol itt ugyanis nincs TB tamogatas es nincs se GYED , se GYES se semmi...................itt nem tamogatjak a csaladosokat ugy mint otthol.
En is azt szeretnem hogy ne keljen dontenem hanem intezze el a termeszet maga es csak legyen egy ahogy azt mi elterveztuk.
Hidd el ettol en is felek .............!

Brill: :)

Kosz a batoritast telleg jo helyen vagyok es sok infot kapok a lanyoktol es ez batoritolag hat ram.
Te hol tartasz a lombik programba?

Narco: :)
Koszi hogy irtal remelem majd lassan a EDA-fog erdekelni, mar nem vagyok, tole messze szerintem hogy babazzak .Remelem!

Mi tortent veled Narco, miert kell magad osszeszedni?!

Pupy: :)

Koszi a udvozlo szavakat te hol tartasz gyerek ugyben?
LOREAL- hoz mesz allas ugyben?!
Az szerintem egy nagyon jo ceg.Mit csinal ott a parod mi a beosztasa?
En fodrasz vagyok csak azert erdekel........
Mielott kikerultem volna ide rengeteg helyen probalkoztam , terulleti kepviselokent.Schwarzkopf-ot probaltam meg de oda se vettek fel .Ahhova fel vettek volna oda meg nem tudtam elmenni , mert autot csak egy ev utan adtak volna addigra meg a kocsim ott hagyott volna az uton mert akkor volt mar 18 eves tele problemakkal.De vegul is igy utolag bele gondolok akkor meg el kellett volna vallalnom az allast aztan az elet irta volna tovabb mi lett volna ugy sem hagyott volna a ceg ha jol huztam volna az igat kocsi nelkul nem de bar!

Evi77: :)

Koszi az udvozlest .
Majd kiderul csutortokon vervetelen, mi van de halvany remenyem van ra , hogy most sikerult nem erzem azt az erzest amit elotte mikor telleg terhes voltam.Gyonyoru a babocatok tok ari gratula hozza!

Kancellarka: :)

Szal akkor ne feljek tole azt mondod?

Szti77: :)

Legy udvozolve a csapatban!

Csibe78: :)

Udv neked is tok ari vagy ezen a kepen .De jo neked te mar itt tartasz!

Evi: :)

En is szoritok igy latatlanban!

Panka: :)

Ja, annak tunik meredeknek de hat mindet nem lehet megtartani...............4 gyerkoc az man tul sok.

Ui:
Valaki meg tudna mondani kinek hanyadik lombik jart sikerrrel?
Erdekelne mik az eselyek igy elso neki futasra.

Na jo kiirtam magam.

Van olyan aki meg valaszol ma?

Na sziasztok Lanyok

Moni
gracey

Sziasztok Lanyok!

Kepzeljetek mi tortent !?

Reggel a wc-re mar szamitogeppel a kezembe ultem le , mert mar alig vartam ki mit kuldott.Eleg szeeep!?
Szal ez is mutatja milyen jol erzem magam koztetek!

Matra: :)

Floridaba elek es azon belul is Miami-ban...........
Az elozo orvosomat akit utaltam a ferjem talalta az interneten.
A mostani dokimat pedig en talaltam es meg hozza MAGYAR!Otthol vegzett a Pecsi egyetemen de itt praktizal csak meddoseggel foglalkozik meg inszem , meg lombik................de sajna szulest mar nem vallal..................pechemre pedig vele jo lenne vegig csinalni mindent.
Tunderi a szentem az elozo helyen mondta meg az infot egy kedves aszisztens csak azt mondta ne mondjam el senkinek ott bent ahol o dolgozik.O dolgozott vele regen.

Aniko24: :)

Ha most nem sikerult az inszem akkor a kovetkezo a lombik lesz .Neked nem fajt mikor elkezdtek megnoni a tuszoid, mert nekem meg az ovulacio korul i svan mikor alhasi gorcsim vannak hatha meg be is robbantjak hogy tobb legyen akkor fetrengeni fogok..............
Altatas utan nem fajt semmid a szurkalas utan?
Hany petesejtet szivtak le es mennyit ultettek utana vissza?
Hanyadik lombik jart sikerrrel?
A dokim is mondta mivel 38 vagyok 3-4 ultetne vissza elvileg de azt monta ez fugg a petesejtektol is milyen jok lesznek stb.
O javasolta a tobbes terhesseg miatt a csunyan fogalmazva a likvidalast es valahol en is egyetertek vel ha 4 pl megmaradna sokkal kevesebb eselye lenne , hogy a terhesseg gyerekkel vegzodne vagy koraszules lenne stb.
Na es nem mellekes az sem hogy tobbet mar mi sem vallalnank.
Meg ketto az ok de 3-4 mar sok.

Annacska: :)

Kosz az infokat .Olyan reg szultem mar hogy most azert felek .
Fiatalabban nem feltem a szulestol de most tele vagyok ketelyekkel.
Nem akarok szenvedni mert a fiammal bizony nem szenvedtem pediog az elso volt.Osszevartak majd mielott szules ideje kozeledett kiszedetek a varratokat es igy eszrevetlenyl tagultam szinte mire a kov. vizsgalatra mentem mar nem engedtek haza mondvan szulni fogok neztem is mivel a szulesrol a fajdalom reszet emlegettek nekem es en nem erztem semmit.4 ora alatt meg lett a fiam rekord ido volt szamomra.

Tjuca: :)
Sokan lebeszelnenek a EDA-rol , mert aszt mondjak lehet hogy lebenulhatok vagy hatfajos leszek meg ilyesmi remhirekkel bombaznak.De en szenvedni sem szeretnek so-sok oran at .Egy itteni ismerosunk mondta hogy mar a kiskapuban kerjem........szal neki jo tapasztalatai vannak errol.
Nekem jo par evvel ezelott agyhartya gyulladas miatt vettek agy vizet szinten a gerincembol ami az EDA-hoz hasonlo, ott egy villamcsapas szeru erzest erztem egy pillanatra utana semmi, de az nem esett valami jol.
A leredukalasrol meg annyit , hogy az orvosom ajanlotta ha 3-4 maradna meg akkor csinlani mert sokkal nagyobb az eselye az elo terhessegbol baba is szarmazzon .Lasd: a termeszet torvenyet .
Mi nem a termeszettol kapjuk ezeket a babakat ha ugy jol belegondolsz mert lehet lombik nelkul meg se szuletnenek akkor meg lombikon kivul hol hallottal mar arrol hogy tobbes terhesseget egeszseges utodok kovettek.Szerintem nem sok szor .Tehat a termeszetes modon is egy a normalis max 2.
Na es nem beszelve a felnevelesukrol itt ugyanis nincs TB tamogatas es nincs se GYED , se GYES se semmi...................itt nem tamogatjak a csaladosokat ugy mint otthol.
En is azt szeretnem hogy ne keljen dontenem hanem intezze el a termeszet maga es csak legyen egy ahogy azt mi elterveztuk.
Hidd el ettol en is felek .............!

Brill: :)

Kosz a batoritast telleg jo helyen vagyok es sok infot kapok a lanyoktol es ez batoritolag hat ram.
Te hol tartasz a lombik programba?

Narco: :)
Koszi hogy irtal remelem majd lassan a EDA-fog erdekelni, mar nem vagyok, tole messze szerintem hogy babazzak .Remelem!

Mi tortent veled Narco, miert kell magad osszeszedni?!

Pupy: :)

Koszi a udvozlo szavakat te hol tartasz gyerek ugyben?
LOREAL- hoz mesz allas ugyben?!
Az szerintem egy nagyon jo ceg.Mit csinal ott a parod mi a beosztasa?
En fodrasz vagyok csak azert erdekel........
Mielott kikerultem volna ide rengeteg helyen probalkoztam , terulleti kepviselokent.Schwarzkopf-ot probaltam meg de oda se vettek fel .Ahhova fel vettek volna oda meg nem tudtam elmenni , mert autot csak egy ev utan adtak volna addigra meg a kocsim ott hagyott volna az uton mert akkor volt mar 18 eves tele problemakkal.De vegul is igy utolag bele gondolok akkor meg el kellett volna vallalnom az allast aztan az elet irta volna tovabb mi lett volna ugy sem hagyott volna a ceg ha jol huztam volna az igat kocsi nelkul nem de bar!

Evi77: :)

Koszi az udvozlest .
Majd kiderul csutortokon vervetelen, mi van de halvany remenyem van ra , hogy most sikerult nem erzem azt az erzest amit elotte mikor telleg terhes voltam.Gyonyoru a babocatok tok ari gratula hozza!

Kancellarka: :)

Szal akkor ne feljek tole azt mondod?

Szti77: :)

Legy udvozolve a csapatban!

Csibe78: :)

Udv neked is tok ari vagy ezen a kepen .De jo neked te mar itt tartasz!

Evi: :)

En is szoritok igy latatlanban!

Panka: :)

Ja, annak tunik meredeknek de hat mindet nem lehet megtartani...............4 gyerkoc az man tul sok.

Ui:
Valaki meg tudna mondani kinek hanyadik lombik jart sikerrrel?
Erdekelne mik az eselyek igy elso neki futasra.

Na jo kiirtam magam.

Van olyan aki meg valaszol ma?

Na sziasztok Lanyok

Moni
gracey

Szia Brill!

Telleg it mindenki tud a masiknak segiteni.
Mit tudsz meg errol a leredukalasrol?
Dokim szerint hasba szurnak es ugy csinaljak allitolag O mondta nem altatasba tortenik.

En jol megijedtem ................ez azert nem semmi.
Hogy lehet kibirni ezt ha ott bokodnek keresztul hogy az ember ne mozogjon a fajdalomtol.

Juuuujjjj meg belegondolni is irtozatos !

Pusszancs: Moni
gracey

Móni!

A függőség az függőség :D :D Hamar kialakul :D Örülök, hogy jól érzed magad.

Viszon a babanet gyakran tud tréfát űzni :)

Szóval a magyarok valóban ott vannak mindenhol. Jó, hogy rátaláltál. Biztos szép hely. Fényképet tudsz feltenni? Csak kicsit szívfájdításnak...
mátra

Apa itthon...én a gép elött :lol: (csak egy szó: függőség 8) )

Moni!
Először is, csütörtökig nem gondol a lombikra!!! :wink: Nem zárja ki a esélyét az inszem sikerességnek!!! Kép
(csütörtök különben is egy jó nap... :lol: )

Nekem a második lomikom előkészítése kezdődik meg 25-én... :D
Az elsőnél sem volt gond a 10. hétig, sajnos akkor missed ab-t állapítottak meg... De ez már a múlt! Csak azért írtam le, hogy tudd elsőre is van esélye a megtapadásnak!!! :) (Nálam sem azzal volt a gond, hanem valószínűleg a sárgatesetelégtelenséggel...)

Puszó és csak optimistán!!! :D
Brill Kép
brill

Móni!

Jól keresztbeírtunk! :lol:
Redukálásról csak annyit tudok, amennyit leírtam...
Mások által átélt információval szolgálhatok... Állítólag tényleg nem fájdalmas... :( "Csak" a lelkednek kell túlélni! :roll: , azt viszont erősíti az a tudat, hogy mindent megtettél azért a (lombikon is túl), hogy egészséges babát/kat hozz a világra... Ismétlem, nem kívánom senkinek, hogy átélje a redukció lelki fájdalmát!!!

Puszó
Brill
brill

Szia Matra! :D

Lehet , hogy fuggok tom mert net fuggo vagyok nagyon nem szakadtam el ottholrol meg mindig honvagyam van .
Most az utobbi inszemnel is azt terveztem , hogy kiszamolva mikor szuletne meg es mikor indulhatnank vele haza ...................de ez sajnos nem jott ossze.

Kepet meg kesobb sziv fajditasnak mert ehhez parom segitseget kell kernem hogy hogyan kell lekicsinyitenem a kepeket.

Brill: :D

Mi az hogy missed-ab?

Hat remelem hamar beut a mennyko............
Mar alig varom , hogy a kezembe tartsam , en egy szep kislanyrol almodozom........de jooo lenne ha pont az sikerulne de ez csak egy bizonyos orokletes riziko faktoru szuloknek adatik meg ...........vagy lehet hogy ...................megse es amugy is megcsinaljak .
Ki tudja ? Otthol sok penzert sztem minden megoldhato.
Ugyan itt is de nagyon koltseges es nem csak az orokletesseg miatt csinaljak hanem aki keri es ki tudja fizetni.
Itt ezt is maskepp kezelik nem ugy mint kis gyopos hazanba .Foleg hadd dontse mar el egy csalad hogy a 3-dik gyerekuk milyen nemu legyen valoszinu tobb lenne kicsivel a nagy csaladosok tabora ha tudnak hogy a kovetkezo gyerekuk nemet ok hataozhatnak meg.

Milyen fasza lenne nem Lanyok ti nem igy latjatok?!

Pusszancs : Moni
gracey

Brill!

Neem faj hogy lehet az hat kereztul szurjak a mehet az embernek neeem?

Ha fenn vagy beszlhetnenk MSN-en is felteve ha van olyanod!

Pusszancs : Moni
gracey

Moni!
Vagyok. Az MSN elérhetőséget küldöm priviben :)

Brill
brill

Moni!
Mennem kell kutyasétára... :D
Talán holnap összejön az MSN... :D

Puszó
Brill
brill

Szia Brill: :D

Ja , ok majd akkor talan holnap de az ido eltolodas miatt az otthoni idore vissza kell szamolni 6 orat.
Holnap elvileg dolgozom nem tom mikor erek haza ha itteni ido szerint 5 ora akkor otthol 11 ejszaka van.

Na , pusszancs: Moni
gracey

Jó éjt mindenkinek. Holnap nagy nap.

Majd írok sms-t, hoy mit (nem) láttak.

Kép
mátra

Mátra Drága!
Holnapra minden drukkom a Tiéd/ek!!! :D
Biztosan renben lesz minden! :)

Moni!
Akkor holnap... :) Az időeltolódás nálam nem gond , a többiek már tudják, hogy vámpír típus vagyok... :lol: 8)

Puszó Mindenkinek!
Szép álmokat! :)
Brill Kép
brill

Kép

Brill!
Köszi! :) Kis vámpírom.

Lányok hát nem mondom, hogy nem félek. Olyan jó lenne látni már, tudni, hogy minden rendben vele.

Szép napot mindenkinek, ahogy tudok jelentkezek, üzenek, stb.

Millió puszi mindenkinek.
mátra

Sziasztok lányok!
Jó reggelet mindenkinek!

Mátra!
Nagyon szorítok, hogy most már lássatok valamit, és minden rendben legyen. Tudom, hogy most nagyon izgatott vagy, hogy minden rendben van-e. Ez majd egész terhességed alatt el fog kísérni. Próbálj megnyugodni, a Jóisten tudja, hogy minek hogyan kell történnie.

Anyukák!
Akkor most én is aggódom itt egy sort: kérdésem az lenne többes anyukákhoz, hogy a babaák eltérően aktívak-e. Nekem a bal oldali babám csak néha rúg, akkor erőset, a jobb oldali babaám pedig szinte egész nap teper. Tegnap voltunk moziban, az nagyon tetszett mindkettőjüknek, mert jó volt ahangulat, és szerintem erősek voltak a hangok is, így átteperték a két és fél órát. Éjjel nem is rugdostak, mert szerintem átaludták az eglszet ilyen fárasztó élmények után. Szóval légyszi nyilatkozzatok a tapasztalataitokról, mert teljesen beparázok. Szoktam szólongatni a kislányomat, de nem nagyon válaszol, még az apukájának sem, pedig a jobb oldali szokott a hangjára válaszolgatni. Közben a családom is megijesztgetett, mert azt mondogatják, hoyg az jó, ha sokat mozognak. Tényleg ne haragudjatok, de meséljetek nekem valami jót! Köszönöm. :roll:

Kép
narco

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok! Mi is vagyunk még, csak hétvégén Pesten voltunk, tegnap pedig már nagyon fáradt voltam, de azért olvastam ám :wink: :lol: Elnézést, ha vkit kihagyok (valószínűleg lesz ilyen), de most nem olvasok vissza, csak emlékezetből írok!

Évi79 :) Nagyon drukkolok, remélem már jól megszeretgetted Virágot :lol: Mielőbbi felépülést és sok tejcit kívánok! :lol: Nagyon várom már a képeket!

Mátra :) Kezem, lábam X-ben a mai UH-hoz!

Pupy :) Hogy sikerültek az állásinterjúk? Ne haragudj, hogy még nem tudtam válaszolni az emiledre :oops:

Évi77 :) Dóri cica nagggggggyon édes :lol: :lol: :lol: Látszik, hogy milyen jókedéjű, kiegyensúlyozott baba :lol: Ti már hozzátápláltok? :?: :shock:

Csibe :) Nagyon szép vagy te is és a szoba is :lol:

Juca :) Ezen a pelenkázós sztorin én is nagyon jót derültem! :lol: :lol: :lol: Lelki szemeimmel láttam a jelenetet :lol: Nálunk egyszer volt olyan, hogy Kristóf négyszer pisilt le egy pelenkázás alatt :lol:

Narco :) Te is tudod, hogy a babák nem egyformán mozognak :D Vannak élénkebb és kevésbé élénk babák, ez még nem jelenti azt, hogy vmi baja lenne! Hozzáteszem, én is nagyon izgulós vagyok és mi is volt, hogy kétszer is berohantunk a klinikára, mert nem éreztem Kristófot aznap mozogni. De szerencsére minden rendben volt!

Móni :) Üdv a csapatban! Én sajna császárral szültem, amihez spinális érzéstelenítést kértem (ez majdnem olyan, mint az EDA, csak itt átszúrják a gerincburkot) és egyáltalán nem fájt, mivel előtte körbe kicsit elézéstelenítették. Így legalább láthattam, mikor Kristófot kiemelték a hasamból. Szóval császár esetén ajánlanám, mert szerintem jobb, mintha altatnának, viszont rendes szülés esetén nem tudsz úgy segíteni a babádnak, ráadásul a baba is megkapja az érzéstelenítőt, amit a TE testsúlyod alapján adnak be.

Bocsi, de mennem kell, mert a Törpi reklamál :D Szép napot mindenkinek!

Kép

KépKép

KépKép
timika

Jo reggelt mindenkinek! Kép

Mátra!
Drága,nagyon drukkolok! Kép

Moni!
Brillel én is beszélgettem a redukciorol!
Nagyon sokat tud erről a témárol!
Én a négyet azért nagyon meggondolnám!Szerintem az már tul sok!
Ez a fiu-lány kérdés még itthon sem megoldott pedig a Czeizel már nagyon rajta van az ügyön!

Brill!
Amikor voltam a doktornőnél akkor beszéltünk a beültetésről és élből a hármat javasolta!Mivel nekem már kétszer is volt három embrike visszaültetve és nem lett egyszer sem a tesztem pozitiv!
Igazad volt!De kettőt vágunk meg!Persze köthetném az ebet a karohoz hogy kettőt akarok de valahogy ugy érzem hogy rábizom magam a doktornőre és a sorsra!

Narco!
Ne aggodj!Minden a legnagyobb rendben van!Már a mozgásukbol látszik,hogy két külön egyéniség lakik a pocidban!Nem minden baba mozgolodik nagyon és rug erősen!Nekem a kisfiam az elején amikor elkezdtem érezni a mozgást csak akkor indult be amikor elindultam a kocsival!Késöbb csak simizés volt és amikor már a vége felé befordult és rosszul feküdtem az ágyon akkor kaptam sokszor akkorát....!Hogy többet eszembe ne jusson ugy feküdni!Egy gyomros vagy egy holyagos Kép !!!!Ez változik folyamatosan!

KépKépKépKép
aniko24

Timika!
Gyönyörű ez a nagyfiu!
Milyen volt a Pesti utatok most?

Évi!
Dori a vagány tévénézősben nagyon kis dögös!!!!
Annyira édes!

Ági!
Elfelejtettem a táblát javitani már csak akkor jutott eszembe amikor elküldtem!De utána korrigáltam és a holnapiban már javitva leszel!

KépKépKépKép
aniko24

Moni!
A prosgeszteron kúp azokata tüneteket utánozhatja, amit a terhesség altt megemelkedett prosgeszteron szint is okozhat.
A babaával haza szeretnél majd jönni?
Az anyósom készített ki, ahogy már nem először. szeretném vele rendezni a helyzet, de nem nagyon hagyja magát. Ilyenkor hullámvölgyben vagyok, aztán összeszedem magamat, és csinálom tovább

Pupy!
Igen, igen gyere gyakran, mert most nagyon izgalmas dolgok történnek veled, ami engem személy szerint nagyon érdekel, ahogy többször is írtam már.
Mi volt az álláskeresésen?

Anikó!
Ruhácskékra nem volt már időnk, meg nem is voltak olyan jó áron. Anyukám ígérte, hogy eljön, és elmegyünk a kínai piacra, ahol együtt megveszünk mindent. Neki nagyon jóka meglátásai, és megmondja, hogy melyik jó anyag, hogy jól van-e varrva. Ismeri a ruhák, anyagok jó tulajdonságait, lényegében sok tapasztalata van. Így eljön velem egy hétvégén. nekünk most jó lesz a kínai, meg auchanos body is, mert nagy tételben kell vásárolnunk, és hiába lenne pénzünk, de azt szeretném tartogatni, hogy tartalékunk is sok maradjon.
Lengyelországba nem hiszem, hogy visszamegyünk, mert a 28-30. héttől már nem utazhatok. még hazamegyünk 2-szer, aztán már csak itt fogok tespedni. :lol:
Egyébként amit írtál az anyósodról, az ránk is pont így igaz. sajnálom, hoyg nem vagyok egyedül evvel a problémával. Még nem adjuk fel, egyszer bepróbálkozunka Tomival, meglátjuk, hogyan reagál. Ha nem érdekeljük még mindig, csak a saját mondvacsinált sérelmei, akkor otthagyjuk.

Évi!
Igen, nagyon örülök, hoyg így sikerült bevásárolnunk, mert a családom ezzel nagyon sokat segített sprórolni. Sőt az anyukám ebből fizetett 20-30 ezer körül, ajándékként az unokáinak. :lol:
A karamella a jól ismert krówka (azt hiszem így kell írni, és tehenes). ja kb tizedannyi áron vettük kilóra :lol: Ha tudom, hogy ennyire szeretitek, akkor hoztam volna :lol:
Dóri nagyon szupi baba :lol:

Panka!
A mellfájdalom nekem is csökkent azóta. Volt egy időszak, amikor csakis melltartó nélkül tőből akartak kiszakadni. Hát erre si fel kelle készülni. A növekedés nem lesz mindig egyöntetű, inkább hullámokban érkezik majd. Arra készülj fel, hogy a kis B-s melltartóim után én a műlt héten megvettem a legnagyobb C-s melltartóimat. Nagyon szurper, a férjem nagyon örül neki :oops: 8)
Ha úgy érzed, hogy az UH megnyugtat, akkor ne szégyenkezz e miatt. Velem is volt így, elmentem megcsinálták. Szerintem így azért jobb.
Örülnék, ha ahajhullásoddal felkeresnéd a nőgyógyászodat, és igenis kiharcolni egy hormon, ásványianyag profilt. Hiába kened kívülről, ha belülről hiányállapotod van. Nekem ez nagyon nagy hajhullásnak tűnilk. Vigyázz magadra. Mindenesetre lehet teljesen normális terhességi tünet, pl a magas hormonszintre reagálsz így. Kérlek járj utána.

Kacsa!
Igen feldagad az első perctől fogva. Amikor meg kellett volna jönnie, akkor a méhem olyan volt, mintha egy kavics lett volna benne, rendesen előre húzott, és túllógotta szemérem csontomon. És igen látszi is, tapasztaltabb öreg nénik ésre is veszik a súlypont eltolódását. Ez azért van, mert bővebb lesza véráramlás, megnő a méh, plusz a benne levő méhnyálkahártya is vastagabb. Észrevenni. :lol:

Eszti!
A hőmérőzés jó ötlet, de csak pár hónapig, mert többen tapasztalatuk itt, hoyg egy idő után túlzásba visszük, és képesek vagyunk ahhoz igazítani az életmódunkat. Én 3 hónap után abbahygatam, a pé megállapítására viszont jó volt, főleg, ha dokihoz kell fordulni, mert úgyis kérni fogja.
Krosznóba mentünk, nem tudom, ez mennyire ismerős így.

Juca!
Hát nem tudom. Sokat vigyáztam az unokaöcséimre, de soha nem csináltak le, vagy pisiltek, úgyhogy ezt megúszom. Miért érzem azt, hoyg nem leszek sokáig szűz ilyen szempontból :lol:
Abyós kérdést szeretném rendezni, még próbálkozom. Nem nevelmi szeretném, csak emberséget kicsikarni.

Anita!
Sajnálom a negatív tesztet. :(

Niki!
Fogok válaszolni a prividre, de csak most szedtem össze magamat.
Közös ágyat nem szeretnénk, hogy legyen mindkettejüknek külön kuckója, amibe azt rakom, amit szeretnek, nyugodtan tudjanak pihenni, ja és amíg kicsik ugye kell az angelcare (ikrek, kisebb súlyúak), meg így nem félek, hogy az egyik befogja a másik orrlikát a kezecskéjével. Valószínűleg fogom őket szomszédoltatani, hogyha szeretik, és mindketten igénylik.

Kati!
Pedig az értékek jónak tűnnek, beállítottnak. Szoptatsz még?
Szeretném, ah minden rendben lenne veletek :)
Petra képeket is szeretnék :lol:

Bogi!
Bizony te is a finishben jársz. Mi újság? Hogy érzed magad?

Annácska!
Neked is köszi. valóban 20 ezerért megvan a komplett ágyazás. A családom szerint a babócáknak legalább aludni már van hol :lol:

Csibe!
Hát jó nagy pocid van már, de nem dsokára én is utólérlek :lol:
A babszoba igen otthonos. :)

Brill!
Hát eza redukciós kérdés sem egy egyszerű dolog. Persze szakmailag teljesen elfogadható, és lehet én is kettő mellett döntenék, hiszen a két baba is nehéz, most érzem. De azért szívfájdító kérdés.

Timi!
Köszönöm. Szóval akkor nálad is sarkallatos kérdés volt a mozgás. Mióta írtam, azóta jelzett, csak nekem összehasonlítási alapom is van, ezért parázok. :oops:

Lányok!
Rakok majd fel képeta méhecskékról, de össze szeretném nektek rakni az egsézet, de még nem volt itthon annyita pasim, hogy erre sor került volna. Összeszedjük ma este már magunkat :D

Kép
narco

Sziasztok!

Anikó!
Mitől függ, hogy ki mikor kap babát a zebra helyett? És a kék vagy rózsaszín baba?
Egyébként köszönöm a megelőlegezett rózsaszínt! A próféta szóljon belőled!!!
PöttömPannára gyúrtunk. :D Persze PöttömPalkónak is örülnénk, de inkább Pannának. :D

kacsa14

Narco!
Köszi a teljeskörű tájékoztatást!
Akkor mostmár méginkább fogom simizni a kis dudoromat. Csak el ne kpojon a bőröm a nagy simizgatásban! :D

Várom a képeket a MOszatkákról!

kacsa14

Mátra!

Drukkhegyek...

Éva!

No???

Évi!

Dóri nagyon vagány 8)

Timi!

Kristóf nagyon tündéri, és már így tud mászni? :shock:

Narco!

Két gyerek, két egyéniség, fele annyi helyen. Lehet, neki nincs is helye dizsizni. Valószínűleg ő lesz a nyugisabb, a másik a temperamentumosabb. Majd, ha a bordáidat támadják, hogy nem kapsz levegőt, na majd akkor vágynál a nyugira! :twisted: Szülés előtt egy napig meg sem mozdult a lány. Ijedtemben lenyomtam fél literkólát, utána úgy bepörgött, hogy azon paráztam, hogy lehetek ilyen elmebeteg, hogy kólával sokkolom... Szóval no para, és ne haragudj meg érte, de ekkora badarságot már régen hallottam :roll: Nem a mozgás minősége és mennyisége számít, hanem a biztos megléte!!!

Lányok!

Keresztelős képek majd...
Viszont sétáltunk is. Kicsit kicsi a sapi Kingára. Két duci hölgy főzőműsor? Rémlik? :twisted:
Kép

Kinga védőszentje arról volt híres, hogy a lengyelek felkérték királynőnek, de nem vállalta, mert távol állt tőle az uralkodói hajlam. Nos Kingának van még mit fejlődnie ezen a téren. Alattvalót legkülönfélébb kínzásokban részesíti, mindennapos a leteperés, hajtépés, farokrágcsa :twisted:
Itt éppen audienciát tartott, a döntés, Krokó hajának vesznie kell. Még jó, hogy beavatkoztam :lol:
Kép

Többi kép itt: http://kofa.smugmug.com/gallery/1774404/1/88132141

Na megyek, várom a jó híreket, pusza

tjuca

Juca!
Tündéri a kis királylány a hófehér cuccban!
Szegény Krokó, lehet, hogy azért rágott be kinga a hajára, mert nem volt megfésülködve, és így mégsem illik az uralkodó elé lépni! :D

kacsa14

Anikó!
Én is rózsaszínt kaptam, de szerintem fiú lesz, tegnap is megálmodtam, de mindegy.Pedig a vonalzómra önkéntelenűl kék gatyás babát raktam :lol: Biztosan tudat alatt :lol:

Nárcisz!
Utánna fogok járni, de a legutóbbi vérvételen minden rendben volt, igaz az júniusban volt, akkor még nem volt baba :lol:
Talán az eltiltás már nem tart sokáig :lol: De álmomban semeddig :oops: :lol: Remélem ez nem probléma :oops: Dehát ez már tényleg nem tudom befolyásolni :wink:
Ciciügyben egyetértek, már én is várom a látványos változást, bár még jó, hogy nem most következik be, mert akkor még nehezebben bírná ki a férjecském az eltiltást :oops: :lol: (Talán én is :lol: )
A kivizsgálást szerintem zavarná a gyszer, az Utrogestan, meg a vitaminok, Elevlt, Magne b6.Meddig kéne kihagyni, hogy értékelhető legyen?Talán ha az Utrot abbahagytam, a 12. hét után, akkor nem baj, ha ha pár napot kihagyok a vitaminokkal, és inkább többb gyümit eszem.Mit gondolsz?Köszi a választ :wink:

Mátra!
Nagyon drukkolok!Várom a jelentést! :wink:

Kacsa!
Megkaptad este a mailt?Vagy nagyon nagy méretű volt?Bocsi :oops:

Timika!
Kristóf nagyon cuki, igazi fiús a pofija! :P

Néha akadokzik nálunk a net, nemsokára jönnek a szerelők!

Kép
pankaa

Juca!
nagyon csini a kishölgy!Én mintha némi hasonlóságot vélnék fölfedezni Krokó, és a Hölgy haja között :lol: Talán féltékeny? :lol:

Nárcisz!
a pocaknövekedést én sem akartam elhinni, nagymamám viszont mondta, hogy ő látja, hogy az már a baba, pedig akkor még csak 5 hetes voltam.Én állítottam, hogy azok a beleim, ami azért részbenigaz is volt, ezek szerint :lol: De mostmár tényleg elkezd majd nőni látványosabban is, igaz?Jujj de várom már :lol:

Kép
pankaa

Pankaa!
Mail ideért, már ment válasz is!

Én sejtettem, hogy a dudor nem a belem lehet, mert a belem + a hájam az fentebb van. Amit meg babának gondolok az a szeméremcsont felett közvetlenül. Úgyhogy dupla pocim van. :)

kacsa14

Kacsa!
Ok, de a sok simogatással is vigyázzatok, főleg olyanok, akiknél ez gondot okozhat. A méh érintése kiváltja a Barxton-hicks kontrakciókat, ezek fájdalmatlan keményedések. Gyakorol a méh a szülésre, illetve védi a magzatokat. Nagyon sokat jártam ez után, mert nekem már a 14. héttől jelentkezett a keményedés. Vigyázzatoka babáitokra. :)

Juca!
Sokkolni azért nem szeretném őket. Sajna állandóan beparáztatanak, mert mint írtam: a családonkban eddig mindenkinek volt már egy vetélése, halvaszülése. Na és ez persze nagyon fáj nekik, és nagyon aggódnak miattam. Szeretem őket, mert gondolnak rám, de ezeket nem fogom megúszni, bármit csinálok. Parázni meg, ahogy láttam mindenki szokott, főleg én.
Kinga baba tündéri. Keresztelős képet is várok. :)

Pankaa!
Pl a jódszintet biztosan nem zavarja. Miután szeded a gyógyszereket, akkor kellene megnézni, hogy mi a baj, amikor szede, mert ez így nem logikus. Nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy pótlás nélkül mitől hullana, hanem arra, hogy a pótlás ellenére mi a jó búbánattól hullik ennyire.
Az Elevitet, vitaminok én feláltva szedtem, minden nap másképp, mert a túladagolás sem jó, és hízni sem nagyon szerettem volna. Ma inkább már csak gyümiket falok, de nagy tételben.
Hát látványos növekedés nekem is csak a 16. hét után volt, viszont akkor nekem rohamosan. Felnyomták a gyomromat a hasam felső felébe. Hát szuper volt mondhatom, mert akkor meg attól kavargott a gyomrom. Most viszonylagos egyensúly van ilyen téren, bármit meg tudok enni.

Kép
narco

Juca!
Jól láttam, hogy maci van faragva Kinga ágyának fejvégébe???
Én is nézegettem már kiságyakat és nekem is ezek a fajta, faragott macis ágyikók tetszenek.

kacsa14

Évi!

Azt hiszem a drukkjaimmal elkéstem, mert tegnap már csak este olvastam a jó hírt, de nagyon örülök nektek! Isten hozta Virágot a nagyvilágban!

Mátra!

Drukkolok, hogy lássátok végre a királylányt! Nagyon várom a híreket. Pár nappal ezelőtt még biztosra vettem egy megérzés alapján, hogy aug. 16-án nagy dolgok fognak történni, de lehet, hogy előrébb kerül egy nappal...

Timi!

Igen, elkezdtük Dórival a gyümikóstolást a múlt héten 5 és fél hónapos, ezen a két héten már semmi se múlhat! Ha baj lesz belőle, akkor két hét múlva is lett volna, nem? Meg a védőnő megint rámhozta a frászt, hogy apad a tejem (bár sztem nem igaz), de inkább jobbnak láttam elkezdeni.
Kristóf nagyon ügyesen mászik, vagy négykézlábazik, nálunk ilyen még a határba nincs :roll:

Juca!

Halász Juditot CD-ről nyomjuk, mp3 formátumban van vagy 4 album, de van Kaláka és Gryllus Vilmos is. Érdekel esetleg valamelyik?
Kinga szenzációs, a mosolygós képen egyenesen tündér! Krokó haja nem kaphat kegyelmet esetleg?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Narco!
OK, de honnan tudom, hogy gondot okozhat-e?
Akkor csak ritkán simizem meg és nagyon-nagyon óvatosan. Nacin keresztül jobb, mint pucin?

kacsa14

Kacsa!
a Kikolba van olyan faragott macis kiságy, én is azt szemeltem ki még régebben.Tömör fenyőből van, 27000 ft.!de nem ám elkapkodni előlem!!!Mi majd csak február körül vásárolunk ilyesmiket, vagy ha karácsonykor lesz vmi nagyon jó akció :wink:
Legalább addig nem kell kerülgetni, meg pakolgatni :wink: És nem porosodik.

Nárcisz!
ok, jöv7en jön a dokim, és mindent levetetek, amit csak lehet!
A keményedésről én is ezt tudom, hogy érintésre, simire keletkezik, de akkor miért írják a babás könyvek, újságok, hogy simizzük őket?!Vagy csak gyakran nem szabad?
Ja, én eddig fogytam, dec csak 1-2 kg-ot, ennyi ingadozás eddig is volt.De nem vagyok egy hízékony, pár kiló még elfér :lol:
A jódszintem is jó volt a múltkor.És sajnos nem vagyok egy nagy gyümölcs faló :( Csak a nyári gyümik mennek, télen semmi.Útálom :(

Kép
pankaa

Köszi Pankaa!
Én is nézegettem már sok helyen, hogy van 1-2 féle macis kiságy. Sokat gondolkodtam, a kombi- vagy síma ágy kérdésen, de a síma mellett döntöttem. Végülis hely van, és a sima szerintem aranyosabb, mint az az egybe épített nagy monstrum.
Én is max. karácsony körül akarok elkezdeni ilyesmit vásárolni. Vagy majd utána.
Bár szerintem pár hónap múlva már egy-egy tündéri kisjátéknak vagy kisruhának nem fogok tudni ellenállni! :D

kacsa14

Sziasztok Lányok!

Bocsánat, nagyon-nagyon elvesztem, de egy pár hétig ínhüvelygyulladás lassított a munkatempómon, így örültem, hogy a munkámat el tudtam végezni, és nem volt időm másra (otthon meg még mindig nincs net, és nem is lesz egy darabig), majd 3 hétig szabin voltam, de most újra itt.
A táblát tudtam csak megnézni, látom, jöttek újak, üdv köztünk :), és látom a nagy-nagy hírt is, Mátra :) :) :) nagyon-nagyon gratulálok, és szurkolok a mai naphoz!!! Szuper hír! :) :) Úgy látszik a mágikus tábla megint hozta a formáját :) :)

Bocsi, most nem tudok visszaolvasni, tengernyi elintézetlen e-mail várt, valószínűleg ezután sem tudok majd túl gyakran jönni, de igyekszem.

Velem semmi különös, Mátra javíts kérlek, a 11. napon vagyok, megyek a dokimhoz a héten, vagy a jövő héten megbeszélni a továbbiakat. Elvben szeptembertől indul az inszem, de még tervezek egy beszélgetést vele arról, hogy egyre többet és hosszabban barnázok, nem kéne-e egy hisztero, vagy bármi, hogy körülnézzünk odabent. Legutóbb, amikor felhoztam, nem támogatta... Szerinte kutya bajom, csak pszichés az egész. Hát, majd meglátjuk.

Sziasztok, örülök, hogy újra olvashatlak Benneteket :)

Réka
korek

Sziasztok! :)

És még egy dolgot elfelejtettem, pedig nagyon-nagyon fontos! :) Isten hozta Virágot a nagyvilágban!!!!! :) :) :)
Réka
korek

sziasztok!
Képzeljétek, most mostam meg a hajam, és alig jött ki vmi!!!!!!!!!!
Majd este teszek fel képet!
Szerintem a hormonok okozzák, lehet legközelebb megint sok lesz.Talán ez is olyan, mint a cicifájás, hol jobban, hol alig fáj.
De azért megnézetem majd a véremet!

Nárcisz!Szerinted a cisztám, mint góc, okozhatta?Most jutott eszembe.És az antibio kúra használt.Szerinted?

Mátra!
Mikor jössz már?Lukad az oldalam!

Kép
pankaa

Évi!

Igen érdekelne :-) Minden! Bár nekünk is van Kaláka, de nem albumok, csak egy-egy szám. Nekünk meg van Ghymes album. Bár ez kemény gyerekrock, de én szeretem :twisted: Cserebere? Ha szeretnétek, akkor szólok Kofának, hogy írjon CD-t.

Ágy: igen Kikol átalakítható ágy. Atomstabil, ezért vettük, no meg fenyő. A maci csak ráadás volt. Én is néztem a kombinált ágyakat, de nagyon pici a pelekázós része. Ja ez az ágy 70*140-es, szóval nagyobb fajta, úgyhogy van hey pörögni.

Kinga köszöni a dícséreteket. Most voltunk a játszón, és megint jöttek sorban az udvarlók, ő pedig fevőtámaszban szemlélte őket a cabrióban 8)

tjuca

Lányok!
Mit tudtoka 4D Uh-ról?
Felhívtam a Kárpát utcát itt a 13. kerületben. Azt mondták, hogy 9000 Ft (egy genetikai Uh fekete fehér + 4D mozi. felveszik DVD-re, ez plusz még 3000. Kapunk 3 fehete-fehér fényképet. Tudják, hogy 2 baba van, azért nem számolnak fel külön díjat, ennyi lesz akkor is. Szerintetek ez jó ár érte Budapesten?
A férjem nagyon szeretné. Azt hiszem azért, hoyg el tudja képzelnia dolgokat, illetve hozzá tudjon szoknia ababák látványához. Nagyon gondoskodó meg minden, de szerintem most már nála is elindult a "szülő leszek" féle pánik.
Szerintetek?

Mátra?

Éviről mit tudunk?

Kép
narco

Narco!

Sms-ben érdeklődtem Mátráról és azt írta, hogy nem látták, de a Hcg lassan emelkedik.
Biztos hogy ott van Valaki, csak nagyon szégyenlős 8)

Kép
Kép
Ági279

Szia Ági!
Rég olvastalak!
Mi van veled?

Kép
narco

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?