Moni!
A prosgeszteron kúp azokata tüneteket utánozhatja, amit a terhesség altt megemelkedett prosgeszteron szint is okozhat.
A babaával haza szeretnél majd jönni?
Az anyósom készített ki, ahogy már nem először. szeretném vele rendezni a helyzet, de nem nagyon hagyja magát. Ilyenkor hullámvölgyben vagyok, aztán összeszedem magamat, és csinálom tovább
Pupy!
Igen, igen gyere gyakran, mert most nagyon izgalmas dolgok történnek veled, ami engem személy szerint nagyon érdekel, ahogy többször is írtam már.
Mi volt az álláskeresésen?
Anikó!
Ruhácskékra nem volt már időnk, meg nem is voltak olyan jó áron. Anyukám ígérte, hogy eljön, és elmegyünk a kínai piacra, ahol együtt megveszünk mindent. Neki nagyon jóka meglátásai, és megmondja, hogy melyik jó anyag, hogy jól van-e varrva. Ismeri a ruhák, anyagok jó tulajdonságait, lényegében sok tapasztalata van. Így eljön velem egy hétvégén. nekünk most jó lesz a kínai, meg auchanos body is, mert nagy tételben kell vásárolnunk, és hiába lenne pénzünk, de azt szeretném tartogatni, hogy tartalékunk is sok maradjon.
Lengyelországba nem hiszem, hogy visszamegyünk, mert a 28-30. héttől már nem utazhatok. még hazamegyünk 2-szer, aztán már csak itt fogok tespedni.
Egyébként amit írtál az anyósodról, az ránk is pont így igaz. sajnálom, hoyg nem vagyok egyedül evvel a problémával. Még nem adjuk fel, egyszer bepróbálkozunka Tomival, meglátjuk, hogyan reagál. Ha nem érdekeljük még mindig, csak a saját mondvacsinált sérelmei, akkor otthagyjuk.
Évi!
Igen, nagyon örülök, hoyg így sikerült bevásárolnunk, mert a családom ezzel nagyon sokat segített sprórolni. Sőt az anyukám ebből fizetett 20-30 ezer körül, ajándékként az unokáinak.
A karamella a jól ismert krówka (azt hiszem így kell írni, és tehenes). ja kb tizedannyi áron vettük kilóra
Ha tudom, hogy ennyire szeretitek, akkor hoztam volna
Dóri nagyon szupi baba
Panka!
A mellfájdalom nekem is csökkent azóta. Volt egy időszak, amikor csakis melltartó nélkül tőből akartak kiszakadni. Hát erre si fel kelle készülni. A növekedés nem lesz mindig egyöntetű, inkább hullámokban érkezik majd. Arra készülj fel, hogy a kis B-s melltartóim után én a műlt héten megvettem a legnagyobb C-s melltartóimat. Nagyon szurper, a férjem nagyon örül neki
Ha úgy érzed, hogy az UH megnyugtat, akkor ne szégyenkezz e miatt. Velem is volt így, elmentem megcsinálták. Szerintem így azért jobb.
Örülnék, ha ahajhullásoddal felkeresnéd a nőgyógyászodat, és igenis kiharcolni egy hormon, ásványianyag profilt. Hiába kened kívülről, ha belülről hiányállapotod van. Nekem ez nagyon nagy hajhullásnak tűnilk. Vigyázz magadra. Mindenesetre lehet teljesen normális terhességi tünet, pl a magas hormonszintre reagálsz így. Kérlek járj utána.
Kacsa!
Igen feldagad az első perctől fogva. Amikor meg kellett volna jönnie, akkor a méhem olyan volt, mintha egy kavics lett volna benne, rendesen előre húzott, és túllógotta szemérem csontomon. És igen látszi is, tapasztaltabb öreg nénik ésre is veszik a súlypont eltolódását. Ez azért van, mert bővebb lesza véráramlás, megnő a méh, plusz a benne levő méhnyálkahártya is vastagabb. Észrevenni.
Eszti!
A hőmérőzés jó ötlet, de csak pár hónapig, mert többen tapasztalatuk itt, hoyg egy idő után túlzásba visszük, és képesek vagyunk ahhoz igazítani az életmódunkat. Én 3 hónap után abbahygatam, a pé megállapítására viszont jó volt, főleg, ha dokihoz kell fordulni, mert úgyis kérni fogja.
Krosznóba mentünk, nem tudom, ez mennyire ismerős így.
Juca!
Hát nem tudom. Sokat vigyáztam az unokaöcséimre, de soha nem csináltak le, vagy pisiltek, úgyhogy ezt megúszom. Miért érzem azt, hoyg nem leszek sokáig szűz ilyen szempontból
Abyós kérdést szeretném rendezni, még próbálkozom. Nem nevelmi szeretném, csak emberséget kicsikarni.
Anita!
Sajnálom a negatív tesztet.
Niki!
Fogok válaszolni a prividre, de csak most szedtem össze magamat.
Közös ágyat nem szeretnénk, hogy legyen mindkettejüknek külön kuckója, amibe azt rakom, amit szeretnek, nyugodtan tudjanak pihenni, ja és amíg kicsik ugye kell az angelcare (ikrek, kisebb súlyúak), meg így nem félek, hogy az egyik befogja a másik orrlikát a kezecskéjével. Valószínűleg fogom őket szomszédoltatani, hogyha szeretik, és mindketten igénylik.
Kati!
Pedig az értékek jónak tűnnek, beállítottnak. Szoptatsz még?
Szeretném, ah minden rendben lenne veletek
Petra képeket is szeretnék
Bogi!
Bizony te is a finishben jársz. Mi újság? Hogy érzed magad?
Annácska!
Neked is köszi. valóban 20 ezerért megvan a komplett ágyazás. A családom szerint a babócáknak legalább aludni már van hol
Csibe!
Hát jó nagy pocid van már, de nem dsokára én is utólérlek
A babszoba igen otthonos.
Brill!
Hát eza redukciós kérdés sem egy egyszerű dolog. Persze szakmailag teljesen elfogadható, és lehet én is kettő mellett döntenék, hiszen a két baba is nehéz, most érzem. De azért szívfájdító kérdés.
Timi!
Köszönöm. Szóval akkor nálad is sarkallatos kérdés volt a mozgás. Mióta írtam, azóta jelzett, csak nekem összehasonlítási alapom is van, ezért parázok.
Lányok!
Rakok majd fel képeta méhecskékról, de össze szeretném nektek rakni az egsézet, de még nem volt itthon annyita pasim, hogy erre sor került volna. Összeszedjük ma este már magunkat