Málna,
az április 25-tel kezdődő héten, vagy előtte leszel itt?
Gondolom, hogy mindenkinek hétvége lenne jó, hiszen többen dolgozunk. Viszont a húsvétos hétvége az gondolom családi program... előtte vagy utána lévő hétvége?
Rilka,
hát nálunk nagyon egyediek a pénzügyek, eddig akinek mondtam mindenki csak csodálkozott
Mi teljesen külön kasszán vagyunk és mindent felesben fizetünk (rezsi, kaja, Pálmi bölcsije).
Ezen kívül ha elmegyünk nyaralásra vagy étterembe, tehát ami szórakozás, azt apa fizeti, ugyanakkor a gyereknek meg én veszem mindenét (ruha, játék, kaja, pelus...)
Ez azért alakult ki, mert a párom elég kicsinyes, én meg épp az ellenkezője... ő szinte semmit se venne meg, én meg elárasztom a gyereket
Nem akarok azon vitatkozni vele, hogy kell-e még egy cipő, inkább megveszem...
Nemrég kezdtem el rátolni, hogy ő vegye a pelust meg a tápszert, mert két gyerekre már nem fogok mindent bírni egyedül...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Rögtön el is kezdte kérdezgetni, hogy akkor meddig kell még neki pelus meg tápszer
Mivel külön kasszán vagyunk, a felesben fizetetteken felül, ami nálunk marad azt mindenki úgy költi el, ahogy akarja
Ez mondjuk megy most, hogy mindketten jól keresünk (ja apát tegnap visszavették, most egy konkrét projektre, ami 3-4 hónap), ha esetleg én keresőképtelen lennék, az nem nagyon lenne jó, útálnám, hogy tőle kell kéregetni, erre-arra...
Teljesen mások a vásárlási szokásaink is, én már előre átlátom, hogy mire lesz szükség, és ha épp van egy olyan ruha, ami majd jó lesz Pálminak és most akciós, akkor megveszem, holott még nem is jó rá, majd csak lesz... apa meg csak olyat vesz meg, ami éppen a legszükségesebb...
Múlt héten is kiakadt, mert voltam egy nagy játék-diszkontban és 8000 Ft-ot költöttem (jelzem a saját pénzemből
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
). Viszont 8000 Ft-ból rengeteg mindent vettem, vagy 10 féle játékot... Ezeket szépen elteszem és időnként kap belőle egyet-egyet.
Amúgy hallottam egy tök jót, hogy a gyereknek be lehet vásárolni jópár olcsó játékot, amit mikor megszületik a kisbaba és jönnek a látogatók, a kezükbe lehet nyomni a bejárati ajtóban, hogy ezt adják oda a nagyobbik gyereknek, hogy neki hozták. Mert szegényke ilyenkor jól elhanyagoltnak érzi magát, hogy mindenki csak a baba miatt jön és csak a babát akarják látni... de ha kap egy kis ajándékot, akkor már rögtön nem olyan érzetet kelt az egész
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)