Új privát üzeneted érkezett!

Mabe, én is ittam kávét minden nap. Kólát viszont sosem, helyette minden este egy deci finom vörösbort. :wink:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Laptető!

Ez ugye jót jelent? (Jól elvagyok itt magammal...)

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Egerecske: naná, hogy jót! Jó kezdést!

Meli: hajrá start!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Vkrisz! :)
nagyon szép csíkos :) csak így tovább
evés: én nem ittam kávét, sem kólát sem semmilyen szénsavast egészen Miri 1 éves koráig :) én nagyon betartottam mindent amit a védőnő és barátnők tanácsoltak. Sokan furán néztek rám, de én így éreztem jónak.

Dezsina :)
óriási ölelés és még én igenis bízok a kis lustikban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te nem kaptál hCG szuri rásegítést ?
Már csak miattad vagyok még topiktag :)

Pandus törölte magát :(

Mindenkinek minden jót
Vendég

Sziasztok!

Vkrisz, további drukkok!

Egerecske, hajrá kezdés.

Dezsi, hatalmas drukkok holnapra +++++++++++++++++++

Puszi, babaragacsok ++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Sziasztok,bocsi most nem olvasok vissza,dobok néhány képet,és holnap jövök...
Dezsina,hátha,hátha,hátha...drukkolok nagyon!!! :wink:
Puszi,neked is :wink:
Vendég

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!!!

Nyulasz
Tök jók a fotók a nyúlbogyókról!!! :D

Dezsina???

Vikimimi
Asszem én is be fogok tartani sok mindent. :D Te terveztek tesókat?

Mi megint korán keltünk, apa dolggozik félnapot, aztán irány anyósék:családi banzáj, szülinapok.
Dobok képet a mai és egyben utolsó ilyen tesztről:
Kép
vizkriszisback

Ja, és kiszámoltam a születés várható időpontját az utolsó menzitől:2009.11.12..de ha tényleg jóval később volt pé, akkor akár 2 héttel később is lehet...na majd az uh megmutatja, hogy mekkora is vaójában a bébink. :D
vizkriszisback

Nyulasz! :)
igazi sztárfotók :) az egyik babónak mintha nagyon szép kukija lenne :)

Vkrisz! :)
én a kávéról ,azért mondtam le, mert láttam egy 4d-s képet egy babóról, aki húzta az orrát ,amikor a mama kávét ivott :)

kistesó: nem nagyon tervezzük,lombikra dokihoz semmiképpen sem megyünk, ha esetleg spontán lesz akkor nagyon fogunk neki örülni. ... bár az előzményeket tekintve tutira korházi fekvés lesz az utolsó hónap... persze jó lenne :)

a csíkod erősödik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)
Vendég

Kriszikém, ez nagyon szép!!! :lol: :lol: :lol:

Dezsina, drukkhegyek!++++++++++++++++++++++++++++++

Puszimami, vigyázz a pöttömökre! Babaragi szállítmány indul!

Nyulasz, klassz képek! Édes kis nyúlbogyók!

skrisz72

Szép napot mindenkinek!

Puszedli
DRukkok mennek!

Dezsina
Hogy vagy ma reggel?

Vkrisz
Én már csak ilyen vagyok :wink:

Egerecske
Bort is ittam már :wink:

Nyulasz
Gyönyörűek a nyúlbogyók!
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz, tök jó képek! És az egyik baba egyértelműen fiú :D

Szép napot mindenkinek

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Vkrisz, jó családi banzájt, az utolsó teszt is szép! :D

Nyulasz, nagyon jók a képek, első az tuti! :D Mind a kettő fiú?

Dezsi???

Kép
kata05

Vikimimi
Kávés 4d??? :shock: Nem semmi. :lol: Nekem végülis nem hiányzik...vagy tán azért ásitok annyit? :roll:
vizkriszisback

Krisz, kb 2 hónapot fogsz ásítással tölteni, én kv-val együtt álmos voltam mindig!Nincs mese kismami vagy!

Kép
kata05

Tesztsorozat:
Kép Kép Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Köszönjük a dicséreteket...igen,kukacos pózolt,és egyértelműen megmutatta mi van a lába között...másik bogyó viszont nem akarta,egy képen láttszik valami,amiből fiúra tippeltünk,de erre azt mondták,még bármi lehet...szerintetek?
Kép

Dezsinám,hogy vagy?Teszteltél?
Puszi++++++++++++++++++++++++
Vkrisz,semmi kétség :D még most is alig hiszem,gondolom hasonlóan vagytok ti is :lol:
Vendég

Sziasztok!

Puszimami: hogy vagy? :-D A 3 kis "matrica" nemsokára tapad 8)

Vkrisz: egyértelmű az erősödés, szépek a tesztek!!! :-D

Egerecske: Anyósom nagyon-nagyon jól főz 8)

Nyulasz: szerintem is fiú a másik Nyúlbogyó is :D férfiuralom lesz Nálatok!!!!!!!!!!! :lol:

Dezsi: mi újság? Nem ma teszteltél? További drukkok mennek!!!

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nyulasz sztem kisfiú!!

Kép
kata05

Sziasztok!

Köszi a drukkokat! Jól vok, csak a fenekem fáj,.... evvvvan. :lol:

Vizkrisz: egyértelmű!!!!!!! :D Gratula!

Nyulasz: nagggyon jó képek! Szerintem is 2 fiú! :wink:

Dezsina: :?:

Kép

Kép

*puszedli*

Nyulasz
Lehet kislány is... (ilyenkor még relatíve nagyok a nagyajkak is)

Vizkrisz
Jól látszik, hogy erősebb a csík :lol:
Vendég

Sziasztok!

Puszika, szuper a vonalzód! Csak simizd a pocid! :D

Vkrisz, megint erősödödött a csíkod! :lol:

Nyulaszka micsoda sztárfotók! :D Én azt a másik fotón bizony zacsinak nézem. :wink:

Dezsi hogy vagy? :?:

Szezso, áldás egy ilyen anyós. Jó étvágyat! :)

Skrisz, holnap félidősek lesztek! :D

Kismamiknak pocaksimi, többieknek drukkok!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Sziasztok!

Vkrisz, es tényleg egyértelmű :)

Nyulasz, nagyon klassz képek. Szerintem is lehet kislány is. Majd legközelebb megmutatja magát.

Puszi, mennek a mai napi ragacsok.

Dezsi???

Kép
petne

Sziasztok!

En is reggel ota lesem a netet, hogy Dezsi mikor jon.

Remelem nemsokara hoz jo hireket es tenyleg csak lustak voltak.

Magi
Vendég

Nyulasz, én kisfiúnak nézem a kép alapján. :wink: Lehet, hogy átszínezem a zöldedet kékre... :roll: :wink: :lol: :lol: De azért még várok kicsit. Mikor mész legközelebb UH-ra?

Egerecske, igen szépen betöltjük holnap a 20. hetet és megyünk dokibácsihoz is kukkolni. Szép képekre ne számítsatok, mert holnap csak sima uhu lesz és a doki gépe nem a legszuperebb. Reggel elhozom az AFP lelelet is, ha törik, ha szakad. :wink:

(Takarítgattam vagy két órát, jól elfáradtam. Közben Eszter hallgathatott Ákos koncertet meg anyát énekelni. Kíváncsi vagyok hogy tetszett neki... :wink: Most megyek zuhanyozni, ne legyek már koszos malac.)

skrisz72

Dezsinám,nem örülök,hogy nem jelentkeztél...hogy vagy?
Puszi,szuper vonalzó...feneked sajnálom,és még hosszú az út a 12.hétig,hű,hogy fog sajogni :lol:
Hááát,erre én is fiút mondtam volna,de aki csinálta az uhut,nem merte megtippelni...legközelebb április 1-én megyünk,de ha akkor sem tudjuk meg,nincs baj,legalább van egy kis meglepi is.
Skrisz,jó uhuzást holnapra :D
Vendég

Sziasztok!
Tudatom, hogy élek. Továbbképzés után Pécsett maradtunk. Lassan indulunk haza, holnap már meló és boldog visszaolvasás. :D vagyis igyekvés.
Simik, drukkok és puszi mennek!

Kép
estike66

Dezsi!!!
?????????? Nagyon szorítunk!!!! ++++++++++++

Szezso!
Hogy vagytok???

Vkrisz!
Én iszom kávét, de eleinte kihánytam a nap minden szakában, most már csak reggel jön vissza. :lol: Amúgy én is már 4 hét 4 naposan hánytam, mint a lakodalmas kutya. De a 10. hét körül elmúlt.

Nyulasz!
Kép alapján én is fiút mondanék, de azt mondják, ilyenkor csak a here jelenléte mutat biztosat, és igaza van Mabénak, lehet szeméremajak is. :lol:

Estike!
Szijjjjaaa!!!

Krisz!
Én is dühöngök, hogy milyen drága minden. Szerencsére mi sokmindent kapunk. 2 ágyat, 2 hordozót, 2 légzésfigyelőt, bébiőrt. Nem lesznek egyformák, de nem izgat.

KépKép
zsófikukac

Hali!

Csajok
Köszi a csíkerősítőket!! :D

Nyulasz
Ha muszáj lenne választani, tuti a 2.-at is fiúnak mondanám én is...de nem lehet tudni...majd legközelebb talán biztosabb lesz. :D

Kukac
Én még nem hánytam...de reggelente evés után megvan a hányinger..meg mintha a fejem is fájna kicsit...pedig nekem nem szokott.De mit bánom én? :D

Skrisz
Biztos szép hangod van! :)

Na szép jó éjt!!!
Hát nekünk elég rendhagyó volt a szülinap.Kezdve azzal, hogy már mindenki tudott a babóról...az anyós elárulta.Párom ettől kicsit begurult, olyan lelkesen tervezgette, hogy majd ő mondja el...de aztán lenyugodtak a kedélyek.Volt kaja, pia rengeteg.A sülthústól begyulladt a sütő..de úgy lángolt az egész mint egy kemence...erre sógornőm kirohant a fiúkhoz akik az udvaron szereltek, hogy "Kell egy férfi!Kell egy férfi!" :lol: :lol: Sikeresen el lett végül oltva a tűz, tulajdonképp csak be kellett zárni a sütőt, hogy a tűz ne kapjon oxigént.Az egész házat úgy befüstöltük, hogy csak na. :? De apósom később rájött, hogy a tüzet az égiek küldték, hogy kifüstöljék a vírusokat a házból...mert nagyon úgy tűnik, hogy a párom testvéréék hazahoztak Pestről valami hasmenéses vírust....folyton a wc-t járták...így igyekezünk minél távolabb lenni tőlük és végül el is jöttünk hamarabb.
Hoztunk egy csomó kaját, tortát...3 napig esszük az tuti.
vizkriszisback

Sziasztok :!: :!:

Vkrisz :!: Sok szeretettel gratulalok :!: Ez eleg egyertelmu :!: Marmint a tesztsorozatod.

Nyulasz, olyan edes az a kis kuki a kepen :!: A masik kislany :!:

Puszi, babaragacsok :!:

Dezsi, oleles :!: Es gyere :!:
katavirag

Szép jó reggelt!
MA nem volt tesztem, szóval mértem hőt:37,3.Majd veszek ma tesztet valahol ma.Kella megnyugatatás, hogy szépen fejlődik a babó. :oops: :D
Kérdés:
Nem kaptam semmit a Kaálitól, hogy terhes lennék.Hogy tudom magam tápénzre vetetni a háziorvossal?Vettesek le vele is hcg-t?Vagy mennem kellene nőgyógyihoz itt vagy a tanácsadóba?Szerintetek?
vizkriszisback

Krisz, szép hő!! Nekem a kaális doki adott egy papírt h vegyenek táppénzre, de szerintem a körzeti is fel tud venni, valamilyen indokkal, aztán viszel majd neki papírt!

Dezsi?

Puszi, lassan ágyazódnak a babáid!++++++++++++++++++++++++

Estike, néztem a szülési dátumod, és a hugim 07.23-ára van kiírva! :D

Ma iszonyat fejfájásra ébredtem!

Kép
kata05

Sziasztok!
Dezsinám,mizus veled?
Puszi,ragacsok mennek :wink:
Vkrisz,elhiszem,hogy tesztelnél :D ragacsok neked is :wink:
Estike,szia :D
Rana kismami,hova tűntél?
Kata,hess fejfájás :evil:
Hú,lassan rohannom kell,majd délután leszek...
Vendég

Skrisz,félidőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő :D :D :D
Vendég

Kép

Skrisz: boldog félidőt!!!!!!! :D :D

Dezsina: jelentkezz!

Vkrisz: ultrahangra mikor mész?

Kata: :( Jobbulást!

Kép

Kép

*puszedli*

Jó reggelt mindenkinek!

Vkrisz :D , de grat majd akkor, ha a kontrollon is minden OK.

Kata, jobbulást neked, fejfájás mondjon le!

Skrisz, grat a FÉLIDŐHÖZ!

allegrobarbaro

Puszedli, tapasztók mennek +++++++++++++++

allegrobarbaro

sziasztok

gyors bekukk. Vasárnapra a kövi nega teszt után most akkor elért a depi. még nem lábaltam ki belőle, de a héten majd sikerül!
további drukkok mindenkinek... majd jövök, de most meg kell találjam magam és az optimizmusom, ami pénteken még velem volt!

Puszi!
gigadrukkok!

Vizkriszi!
Gratulálok!!! nagyon drukkolok tovább!!!

Nyulasz!
csodásak a képek!!! Nagyon irigykedem!!!

Lányok!
mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat, ne haragudjatok, hogy névszerint nem említek meg mindenkit!!!! :oops:
dezsina

Dezsina: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Dezsi, sajnálom... :( Kívánom h hamar talpra állj!

Skrisz, gratula a félidőhöz!!!

Bevettem egy algopirint, na az én fejem továbbra is fáj, és most már kezdem úgy érezni mintha náthásodnék. :(

Kép
kata05

Sziasztok!

Dezsi: annyira sajnálom :cry: drukkok átcsoportosítva spontán babára :wink:

Vkrisz: szép a hőd :wink: nem tudom, a Te házidokid milyen, az enyém kiírt volna minden papír nélkül.

Puszimami: drukkhegyek mennek, mindjárt ágyazódnak a Picurok :-D

Egerecske: szerencsére nagyon jól megvagyunk Anyósékkal, mindenféle szempontból :-)

Skrisz: boldog félidőt! :-)

Zsófika: köszi, nagyon jól vagyunk :-D így néha át is esek a ló túlsó oldalára, és azt hiszem, ugyanannyit bírok jönni-menni, mint Babuci előtt :oops: Te jól bírod az ikres kismamiságot? Bár a neheze majd ezután jön :wink:

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata: vegyél be C vitamint 1000 mg-ot. Remélem nem leszel beteg :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Lányok, köszönöm a félidős gratulációkat! :lol: Jólesik. Elmentem az AFP leletemért, az is tökéletes, úgyhogy ma jó napom van. 3-ra megyek babakukkolásra. (az én fejem is fáj)

Dezsina, akkor most már tényleg ölellek és nagy simit küldök a lelkednek. Optimizmus erősítőket küldök!!!

Puszedli, babaragi!!!+++++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz, vegyél tesztet!!!! Reggel várlak az élénkpiros csíkoddal!!!!

skrisz72

Kép

skrisz72

Szia Mindenki :)

Nyulasz bébibogyók gyönyörűek :)
akartam már kérdezni, az sikeres stimudnál csináltál vmit másképp?

Skrisz grat Eszternek a 20.héthez :wink: :)

Puszedli sok sok ragacsot elküldtem+++++++++

Dezsina ölelés, :( szedd össze magad hamar és gyere mert nekem hiányoznál!

Brizo mizujs? helyrejöttél?

nekem szerintem a lapar csak bekavart, mert nem akar jönni :twisted: pedig már nagyon szeretnék kezdeni

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Dezsikém! Óriási ölelés neked, nagyon sajnálom :cry: Tudom, hogy tudod, hogy itt mindenki tudja most mit érzel. Csak bíztatni tudlak, kérlek ne add fel!
Egerecske!, szesztesókám :lol: Nekem most már papírom van róla, hogy boroznom kell. Vészesen vashiányos vagyok és több orvos mondta, hogy a gyógyszerek sajnos nem szavódnak fel, így marad a máj, májas-véres húrka és mindennap vörösbor. Tök jól vagyok :lol:
Krisz! Csak ámulok-bámukok! Igazi kis csodátok van! Szívből gratulálok! :shock: :D
Skrisz! grat a félidőhöz!!! :D Csak szalad és szalad és.... :cry: :cry: ÚÚÚÚÚgy szeretek kismami lenni :D
Puszika! Nagyon szorítok!!!
Nyulasz! Nagyon édesek a picikéid és gyönyörűségesek a fotók! :lol:
kata! Szóval fej-fej mellett hugiddal. Jól van? És TE? :D
Lányok! Gyönyörűek a babáitok! Nagyon-nagyon!!! :D

A múlt héten volt egy kis riadalom. 2 nap és éjszaka görcsölt, keményedett a pocim, végül bementünk a korházba. Picit nyílt a méhszájam, illetve van egy kis bakteriális fertőzésem, antibiotikumot kaptam. Most jobban vagyok. Eddig 4 kg-ot híztam, de nagyobb a hasam, mint Ádámmal születése napján. Frac se érti ezt.

Akit kihagytam, annak is küldöm pocisimiket és szakadatlan drukkjaimat.

Kép
estike66

Skrisz!
Én is gratulálok a 20. héthez!!! :lol:

Dezsi!
Annyira sajnálom, de tudom, hogy lesz kisbabád!!!! Puszi Neked

Esti!
Hú, elhiszem, hogy megijedtetek. A lényeg, hogy most már jól vagy.

Szezso!
Azért tessék magadra vigyázni!!! csak óvatosan. Köszi, én jól bírom, bár hamarabb elfáradok és délutánonként le kell pihennem, illetve a gyaloglás is lassabban megy, pedig még nem is híztam! :shock: :lol: Csak hát ezek a Babákok csak úgy zabálják az energiát tőlem. :lol:

Ma voltunk afp-n és uh-n. Hát örülök, hogy nem a keszthelyi kórházba járok. Csomót kellett várni, és képzeljétek a doki felém se fordította a monitort, így egy pillanatra se láttam Babákokat. :evil: Majdnem elbőgtem magam. Szerencsére jött az uram is, ő látta őket, minden a legnagyobb rendben van. Kértem képet, de nagyon szar, a 9 hetesen több látszik. :evil:

Ja lenne egy kérdésem: 12 hetesen Hajdú dr azt mondta a mellső falon tapadnak a méhlepények, ez a doki viszont hátsó falinak mondta. Ez hogy lehet?

KépKép
zsófikukac

Rana merre van??? Napok óta nem írt. :roll:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Megjártam az orvost, megint kaptam Choragont, szerdán újra jelenésem van!

Estike: dobbants már egy pocifotót!!!!!

Till: agyonmelózod magad barátném!

Kata: jobb már?

Skrisz: akkor a jó eredményekhez is gratulálok! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?