Sziasztok!
Judy: őszintén? Nekem nem lett volna baj a fájdalom...Ahogy a Betsy is írta, a felkelés nagyon kellemetlen, de utána napról napra könnyebb lesz...Azt az egy hibát ne kövesd el, amit én csináltam, hogy friss sebbel rohangáltam a baba után, mert jófejek voltak a csecsemősök
Így begyulladt a sebem és az viszont marhára fáj...Tehát volt 1 piszok rossz hónapom sok fájdalommal és antibiotikummal...
De neked nem lesz császár!!! Szugeráld a babád!!
Betsy: milyen nagyon szerencsés vagy az alkatoddal!!
Igen, végül beadattam, mert összeszedtük valahonnan ezt a gyomor vírust, emiatt ment a hasa és 3 hétig zöld volt a széklete...Ez annyira megijesztett (mert k.b 30ml-eket evett), hogy inkább beadattam..Viszont emiatt most megint zöldes a kakija....De azt mondják, hogy egy teljes hét kell az ürülésig.. Egyszerűen érthetetlen a számomra, hogy miként kapta el a vírust, mert alig vittem pár helyre, anyatejes...stb...Állítólag még a levegőben is megtalálható...
De jó neked, hogy nem kell a tej miatt aggódnod...Oké, hogy nekem van, de most már eléggé necces a szitu...Kell kezdenem a hozzátáplálást, mert szépen megnőtt az étvágya Kincsemnek, annyi meg már nincsen....
Jaimee: nem semmi ez a piri...Nekem decemberben volt 1 hét pöttyözés, azóta csak az érzés + a tejcsökkenés maradt meg mensi idejére...Kíváncsi vagyok mikor fog ténylegesen megjönni...
Bambi: húú, nem jó hírek!! Gyógyulj gyorsan!! Bencének is ugyanezt kívánom!! Most már mindjárt vége a télnek és jön a várva várt tavasz....
Mindenkinek szép szombat estét: