Új privát üzeneted érkezett!

Puszi!
drukkhegyek!!!!

telefonáltam az intézetbe. még szedetik velem a gyogyit, még kell egyet tesztelnem.
Nyulaszkám, még felhasználok a csodatesztedből egyet... hátha. bár szerintem nem lesz semmi. mindegy. most mindent másképpen csinálok, tehát most kivételesen betartom a dokibácsi utasítását és szedem tovább a progit... meglátjuk. Azt mondta lusta babák is vannak :shock: Ja és a legszebb hogy a szériámból 3 terhesség lett és én vagyok a 4. :evil: négyen voltunk beültin!!!
dezsina

Ó, Dezsi, hátha....., de jó lenne!

Puszi, hajrá!

Nyulasz, Kisbuta, Rana gratula a betöltött hetekhez!

Bumi, Till, kösz a választ. Majd csak lesz valahogy... :shock:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Dezsinám,tedd amit a doki mond...mikor tesztelsz mégegyet?
Egerecske,köszi :D ...sok helyen csinálnak vérzéskor uhut,nekem még sosem volt olyankor,elöször bizti nagyon kellemetlen...
Kata,ja,eszembe jutottál ám utána :lol: 14.hét,gratu :wink:
Vendég

Nahát laptetű! :)
vasárnap tesztelek...ha addig nem jön meg. :wink: csodák nem tudom, hogy vannak e. vagy ha vannak, akkor vajon velem történnek e meg.
minden esetre fáj a fejem, a hasam és várok. De már az esélytelenek nyugalmával. :D
dezsina

Dezsinám,csodák vannak,és pont attól hívják őket csodának,mert nem történnek meg minden nap,és mindenkivel :wink: Örülök,hogy nem vagy teljesen magad alatt,de inkább most sírd ki magad,illetve még ne,akkor majd ha vasárnap is nega,mert utána csak előre szabad nézni!!!Akkor veled együtt bízzunk még a lusta gyerekekben :wink:
Vendég

Dezsi, hát persze, hogy vannak csodák! :D (Mackó is az.)

Nyulasz, köszi neked is.

Szezso, hétvégi vendégváró süti: bögrés diós-meggyes. Csudijó! :wink:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Most mennem kell,legyetek jók,a hétvégén nem sokat leszek,de drukkolok ám :wink:
Vendég

Kata, ne haragudj, neked is gratula az újabb betöltött héthez! :D

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Egerecske,
nyugi, totál hozzá vannak szokva a vérzéshez, őket nem zavarja :wink: (Te meg rá se ránts! :P )

Hétvégén mi sem leszünk, de megadrukkolok (főleg Puszinak holnapra! :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++)

tillidian

Nyulasz
Már 16. hét!
:roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rana
7. hét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kisbuta
17. hét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata
14. hét:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó ez a sor! :wink:
Vendég

Dezsi
Akkor még mennek a drukkok!!!!!

Puszedli
Drukk a 3 embrikének!
Vendég

Köszönöm!
remélem Lusti velem van... :D

Nyulasz!
nem tudok sírni. megkönnyebbültem, hogy vége az idegeskedésnek. :roll: Már csak előre nézek, a kövi hónapra, meg az inszemre... :D
dezsina

Dezsi, akkor nagyon drukkolok, hogy Lusti ott kapaszkodjon a pocidban erősen, nagyon erősen. ++++++++++++++++++++
Várom a vasárnapi jó híreket. Addig is bízz a csodákban!

Puszi, érted is szorítok holnap.

Kismamiknak gratulálok a betöltött hetekhez!

Kép
petne

Petne!
:D úgy lesz... ezen már nem mulik!
dezsina

Egérke: én is voltam többször, 3. napin. Ciki, de ők már megszokták.

Dezsi: bízzzzzz!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Hol van Vkrisz????

Dezsina, drukkolok továbbra is!!!++++++++++++++++++++++

skrisz72

Sziasztok

vizkriszisback (Krisz) SMS
44 lett a hcg-m, ami nem rossz ha ez a 10 . dpo kb. Kaptam utrot.
10 nap múlva UH, reméljük fejlődik majd szépen a Babó.

Sajnos csak este ér majd haza ezért megkért, hogy írjam meg nektek. 15:30-kor kaptam tőle, de most értem haza a munkából ezért előbb nem ment.

Krisz!!!!

Szép nagy lesz majd!!!! Csak nyugi!
:wink: :lol: --------------------------------------------------------------------------------

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló,köszönönjük a híreket!
Vkrisz,hát ez nem semmi :D ...ezt a hcg-t nem lehet ám hasonlítgatni,nincs is mihez...szépen nőni fog,jujj,nagyon örülök ám.Vv lesz még?Vagy már csak uhu?Gondolom úgyse bírod ki 10 napig...vagyis majd szépen tesztelgetsz,és nézzük ahogyan erősödik a csík :D mindennap kérünk képet!!!!
Dezsinám,örülök,hogy ennyire előre tudsz nézni :D elötted a pozitív példa,már csak türelmesnek kell lenni,na meg tudod,mint a nyulak... :lol:
Puszi,továbbra is+++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
Vendég

Vkrisz: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Vizkrisz
Valaki termeli a HCG-t :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Nagyon drukk!
Vendég

Na hazaértem én is. :lol:
Hol a hó hol az eső esett egész nap az úton. :shock:

Kagyló
Köszi a tolmácsolást! :D

Szóval azt mondta a doki amikor bementünk, hogy :
"Látom nem akar megjönni a menstruációja...a hcg-je viszont szépen emelkedik. :D ."
Kérdem "Mennyi?"Mondta, hogy "44".És megbeszéltük, hogy valószínűleg tényleg folytatta tovább az érését az a tüszike és csak később érett be...a hőm alapján én a 27.cn-t tartom lehetségesnek.Aztmondta, hogy akkor megtámogatjuk a terhességet utroval, mondtam neki, hogy én már el is kezdtem dugdosni...azt mondta 2-2-2-t dugjak...szóval annyit is írt fel. Azt mondta, hogy ezt hívjuk fiatal terhessésnek és, hogy akkor majd 10 nap múlva uh. VV nem lesz. Asszem 3 tesztem van még, szóval sztem kétnaponta ellövöm majd őket...szóval holnap nem csinálok.
Miután kijöttünk tőle vagy 5 asszisztens volt a fogaadópultnál, vigyorogtunk egymásra mindannyian mint a vadalma...hát biztos ők is jól kibeszélték már addigra a csodabogyónkat. :lol: :lol:

Gratula a sok sok kismaminak a sok sok betöltött héthez!!!!
Hát az biztos, hogy mi jobban izgulunk mint egy átlagos családottervező pár...hisz annyi mindenen mentünk már át...

Dezsina
Akkor hozzon neked ismét szerencsét a stimu utáni hónap...hacsak tényleg nem lepsz meg minket egy lusti babóval. :wink:
vizkriszisback

Sziasztok.

vizkrisz:GRATULÁLOK!!! ÖRÜLÖK NAGYON! :lol:
Mindenkinek szoritok és csendben örülök.

Dezsi:ÉN IS SZORITOK MÉG NAGYON!!!
Rana:ikreid lesznek??? Örülök!!
kisbuta:??? hogy vagy??

puszedli:te is már itt tartasz,jaj de jó!!!
Kismamiknak nagy ölelés és puszi. :lol:

Kép
Kép
melánia

Melanie: veled mi van? Jó rég voltál! Mesélj!

Kép

Kép

*puszedli*

Vizkrisz: a háttérből figyeltelek és most már nagyon szorítok, hogy jól beerősödjön a csík!

Hol a friss ikres kismamink???? Szeretnék neki is gratulálni!

Dezsi: Még semmi sincs veszve! Hajrá!

Nyulasz: szeretnék venni teszteket. A TeszVeszen érdemes?

Tilly: Hogy vagy?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mamba 2009.03.13 20:37-kor.
mamba

Vizkrisz akkor mostmár picit még halkan, de azért gratula :D

Puszi ágyazz babákoknak, sok drukk+++++++

Dezsina akkor még Én is szorítok.

Egérkém kezetfoghatunk, nekem is most elsődjére kell mennem vérzés alatt Uh-ra, ha csak rágondolok is kész horrorfilmbe illő.
neked miért közben?
enyém doki azért nézi, mert azt mondja hogy csak akkor stimu ha az átjárható oldalon kezdenek lenni tüszik :roll:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Dezsina,
én iszonyúan szurkolok továbbra is, hogy összejöjjön nektek az a babó. A fagyibabákért visszamentek, ugye?

Vkrisz,
már tegnap is akartam gratulálni, de csak olvasni volt időm. Annyira örülök, hogy végre nektek is sikerült annyi minden után, amin átmentél.

Puszi,
nagy drukkok mennek!!!! Mikor lesz beülti?

Rana,
nagyon örülök a szépséges ikereidnek! Vigyázz magatokra, és no para többé. Csak nyugisan minden nap. A lényeg: a két kicsi veletek van. :D

Tücsi,
örülök, hogy javulsz. Még biztos kell idő, mire tényleg stabil lesz a lelki egyensúlyod és önbecsülésed, de elindultál az úton, ami előre visz, és ez nagyot fog lendíteni az életeden, talán az őszi lombik sikere is ezen múlik majd.

Till,
elég gáz a védőnőd... :( Az enyém mikor megtudta, hogy lombik, annyit mondott, hogy akkor nekem háromszor annyira drukkol, hogy minden rendben legyen, mert már annyi borzalmon estem át. És azóta is, ha kérdésem van, fel tudom hívni telefonon bármikor, és amikor felfáztam, a gyógyi kezelésem után csinált nekem vizeletből tesztet, hogy tuti meggyógyultam-e?

Nagyon irigylek minden kismamit, aki már érzi a mozgást. Ez a kölök biztos az én temperamentumomat örökölte, mert elvan, mint a gomba. Szerencse, hogy voltam dokinál szerdán és hallgattunk szívhangot, így kicsit megnyugodtam. - A védőnő azt mondta, kezdetben hanyatfekve könnyebb érezni a mozgást, úgyhogy mindjárt dőlök is, hátha végre rászánja magát...

Pusszancs mindenkinek!

Kép
kisbuta

Dezsikem :!: Bekukkoltam tegnap es lattam a rosszhirt, de irni mar nem volt alkalmam. Hat a francos fene essen abba a negativ tesztbe :twisted: :twisted: :twisted:
De ha ugy erzed, anya leszel, az is leszel :!: Kivanok tovabbra is pozitiv hozzaallast :!:

Jelige

Messze meg a klimax :wink: :wink: :wink:
katavirag

Kép
vizkriszisback

Szép jó reggelt! :D

Az előbb még a laptopról hajítottam fel gyorsan a képet mert párom vitte azt magával dolgozóba.
Hát mégis teszteltem...mert úgy izgulok!!! :D
A csík egyértelműbben erősebb mint teganp...de hát a fénykép nem az igazi. :oops:
Amúgy más teszteleők megnyugtatására közlöm, hogy a 10-es teszt a kb 30-as hcg-met mutatta ki először, előtte 2 nappal...tehát 15 körül még nega volt.Még most sincs ott a csík egyből...várni kell rá türelmesen. :D

Kellemes hétvégét!!! :D
vizkriszisback

Sziasztok!
Vkrisz,jajjdejó :D gondoltam,hogy nem bírod ki a kétnaponti tesztet...én sem bírnám :D
Mamba,itt a fogamzás oldalon a 4.topicban Esthajnalcsillagtól rendeltünk többen is.Írj neki :wink:
Puszikám,drukkolok!
Dezsinám,hátha....olyan szép is lenne :D
Vendég

Vizkrisz
Vaksi vagyok, de látom a csíkodat :lol: :lol: :lol:

Kisbuta
Lesz még majd olyan időszak, mikor azt kivánod, hogy a picur kicsit maradjon nyugalomban :wink:
Vendég

Mabe
Ezen képen tényleg nem látszik annyira...de a valóságban szerencsére tényleg egyértelműen sokkal erősebb mint tegnap. :lol:

Tegnap rájöttem, hogy már olyan régóta szerettem volna babát...de végülis fogalmam sincs mi vár rám. :shock: :D
Mostmár tényleg figyelnem kell mit eszek, mit iszok, mennyit és hogy mozgok.Aztán majd dokit kell választani...fogalmam sincs....áááááááá...
Kismamik és mamik:
Hogy álltatok a hányingerrel?Nekem ma már van. :? 2 palacsinátát megettem és inkább abbahagytam. :)
vizkriszisback

Vkrisz, annyira örülök! Ez a csík nagyon szépen erősödik!!! Ígéretes! Hajrá kismami!++++++++++++++++++++++++++

Dezsinám, mi hír felőled? Fejfájás, hasfájás, miegyéb??

Kisbuta, ne izgulj, nekem Eszter pont a betöltött 18. héten mozdult meg először úgy, hogy én is éreztem. És nem ám buborékolt, hanem rendesen "megrúgdalt". Kitartás! :wink: :lol:

Puszedli, még pár óra és kismami leszel!!! :D

Előkerült leányzókat puszilom!

skrisz72

Vkrisz, én megúsztam hányás nélkül. Nagy szerencsém volt. :lol: Állítólag a kóla jó a hányingerre.

skrisz72

Skrisz
Tényleg?A kóla?Nem hiszed, de pont most gondoltam rá, hogy inni kéne egy kicsit. Mert hát a pozitív teszt után azonnal "letettem" a kávéscsészét...párom különösen koffeinellenes velem szemben. De amúgy magamtól döntöttem így, bár csak napi 1 vagy 2 gyenge kávét ittam...de inkább nem is iszok mostantól.1-2 deci kóla majd belefér azért sztem néha néha, nem?

Dezsina???++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
vizkriszisback

Kóla is csak módjával. Én sem kávézom, sem kólázom. Csak ritkán. De akkor nagyon jólesik. :D Mint pl. tegnap a Burger Kingben. :lol: Lombik előtt minden nap ittam kólát. Most már csak ásványvizet, málnaszörpöt.

skrisz72

Skrisz
Hogy telik az idő nálad is!!! Élénken emlékszem még az első tesztjeidre, a kétségeidre, az örömödre. :D
vizkriszisback

Vkrisz! Hát igen. Most már arról szólnak a kétségeim, hogy vegyek-e mindenféle bizbaszt a gyereknek vagy ne. Olyan fura, szívem szerint mindent megvennék neki, de a legtöbben mindenről lebeszélnek, hogy felesleges. :oops: És persze azt sem tartom igazságosnak, hogy az újszülöttekből külön iparágat csináltak, és egy nyavajás légzésfigyelő 30 ezer Ft. Mert ha nem lesz babahinta, azt még kibírom, de a biztonsági eszközök azért kellenek. De azt kell mondjam, hogy inkább ezen aggódok, mint hogy hány petesejtem lett.... az az időszak mindenki számára a legrosszabb. Semmihez sem hasonlítható stressz helyzet. Nagyon remélem, hogy mindenki mihamarabb kismama lesz, és végetér a küzdés! Te most egy nagyon jó példa vagy mindenki számára, hogy kitartással, apróságokkal igenis megtörténnek a csodák. Bevallom nem értettem ezt a vég nélküli hőmérőzést, de lám, neked volt igazad. Meghozta a gyümölcsét. Az íze édes lesz!!! :wink: :lol:

skrisz72

Én rendszeresen iszom kávét (napi 2-3) és a kóla is le-lecsúszik... tegnap meg a barátnőimmel Mekiztünk...

Én nem mondok le mindenről...

Skrisz
Én is nézegetem már, hogy mit is kellene megvenni... és főleg, mennyiért :roll:
Vendég

Vkrisz, szépek a tesztjeid!!!

Én is kávézom napi 2x, de a dokim mondta h azt lehet.

Skrisz, légzésfigyelőt lehet vaterán olcsóbban szerezni.

Kép
kata05

Vkrisz,
:lol: :lol: :lol: Háááát ez fantasztikus!!! :D Ugye, hogy Mindenkinek lesz babája? :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

(Hányinger nálam most elmaradt :P - bezzeg Manóval 6 hónapig! rókáztam... :? :P )

Puszikám,
máris Kismami vagy!!! :D +++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamba,
köszi, aranyos vagy! :P (Nálam semmi extra, várok a kombi tesztre és gen UHra...még 19 nap :oops: ) Nálad mizu? :P

Szép hétvégét, Lányok! :P

tillidian

Vkrisz,
a gyömbér az ami jó a hányingerre.

Nekem amúgy a jégkrém volt jó rá még. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hali!

Mabe
Te eü-s vagy, akkor te tudsz vmit. :) Én is azt olvastam, hogy 1-2 gyenge kávé nem árt. De nem is voltam olyan álmos, hogy kelljen.

Hajnóca
Gyömbér.Megjegyzem.Van is a boltban. :)

Till
Reméljük mindenkinek lesz aki szeretne!!! :D

Kata
Élőben még szebbek ám! :D
vizkriszisback

Vkrisz, tedd úgy fel h egymás alá egy képen, ha van kedved és időd.

Kép
kata05

Sziasztok!

Puszinak nagy drukk mára!!!! :-D

Dezsi, nagy ölelést küldök, de azért még drukkolok tovább :-D aztán ha kell, átcsoportosítom a drukkjaimat spontán babára :wink: biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog, mert még az éteren keresztül is érezni, hogy nagyon hiszel benne! :-D

Vkrisz: most már hangosan gratulálok! :lol: ez a bébi nagyon akar jönni hozzátok!!! Ugye milyen fura, egyik reggel azzal a tudattal ébredni, hogy már van valaki a pocidban? Az ember "hirtelen" kerül át a másik oldalra, annak ellenére, hogy évekig készült rá...

Skrisz: légzésfigyelőt a kolléganőm bababizományiban vett 10000-ért. Meg igaza van Mabe-nak, teszvesz, vatera. Bérelni nem érdemes, mert ha 30 000-ért tudsz venni, akkor kb 10 hónap alatt behozza az árát.

Ikres kismamik, kérdezzétek meg a védőnőtöket légzésfigyelő ügyben, mert nálunk van olyan körzet, ahol ikreseknek adnak légzésfigyelőt, persze csak kölcsönbe, de ingyen. :-)

Kisbuta: hol tapad a méhlepényed? Az is befolyásolhatja, hogy mikor érzed a mozgást...

Egerecske: bögrés diós-meggyes? Ne fájdítsd a szívem :lol: Én a hétvégén ismét lusta leszek, ma kínaiban eszünk, holnap meg anyóséknál :lol:

Julika: Ti meg mindjárt szülinapot ünnepeltek!!! :P

Szép hétvégét Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Megjöttünk. 3 babát kaptam vissza! :D :D :D
Kaptam Choragont is a progiszuri, az utró és az aspirin p. mellé. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli, babaragik mennek!!!

skrisz72

Puszedli
De jó!!!Szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
vizkriszisback

Sziasztok.

Puszedli:hurrá,hurrá,hurrá!!! Kismami vagy!!! Drukkhegyek mennek!
Én megvagyok.Hétfőn megyek 21. napi hormonra aztán kész vagyok a vizsgálatokkal.Megyünk fel Pestre.Aztán remélem kezdünk.

Aki Pesti tudna nekem segíteni.A Dévai Intézethez közel van-e olyan gyógyszertár ahol elfogadják a Tempo egészségkártyát???
Ja és persze a lombikos gyógyszereket is árulják.???

Kép
Kép
melánia

Szép hétvégét!

Puszi, extra drukkok a mini triónak! Lazíts, pihenj, simogasd a pocid és beszélj hozzájuk! :D

Vkrisz, láthatóan erősödött az a csík, gratula a hcg-hez, további erősödést! Annyira örülök neked! :D

Dezsi, hol vagy? (Lehet, hogy kertészkedsz?) :wink:

Lola, édes lehet Pannika, ahogy rúgkapál. :D

Szezso, jól főz az anyós? :wink:

Árnika, én túl vagyok rajta. Szerencsére egyáltalán nem volt cikis a helyzet, kár volt aggódnom. Szerintem ne izgulj te sem fölöslegesen! :wink: Nekem azt nézte, hogy hány tüsző van.

Rendben talált mindent, így következő ciklusban kezdünk!!!!!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?