Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt!
:D
Hőm 37,2...a teszt pozitív de elég rosszul látszik a képen.Halvány is, de sztem azért mert éjjel 2x is voltam wc-n, 12-kor meg fél 2kor is...mindkétszer rengeteget pisiltem (tehát ez 4 órás pisi)...mit tesz az utro? Majd ma igyekszem du nem sokat inni és holnap szebbet tesztelni.

Kép

Kata
Igen, ez a leállított ciklus 37. napja...de mivel volt vmi vérzés a 14.15-en, így lehet ott kezdődött egy új ciklus mert a hőm a 27. nap ment fel..és ha ez így van, akkor ma még csak a 10.cn van.De csak ezt tartom a legvalószínűbbnek, biztosat nem tudok.

Dezsi????++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot!!! :D
vizkriszisback

Kép
Próbálkoztam megmutatni jobban...de nemigazán... :roll:
vizkriszisback

Vkrissz, látom!;-)
Vendég

En is latom am :!: Ha csik van, ott a Hcg is :wink:

Jaj, Dezsi, mikor jossz mar :?:

Kis korankelok :!: Na, en mentem, mert itt delutan van es fiammal setalunk egyet, de este, amikor otthon delutan lesz, meg bekukk, mert nagyon nagyon izgulok Dezsiert :!:
katavirag

Nyah, megyek megreggelizem, mert eddig csak a szokásos reggeli citrom levemet ittam meg, remélem mire végeztem itt lesz Dezsi! Ez fenyegetés volt! 8) :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Vizkrisz
Ezért érdemes volt bekukkantani :lol:
Egy vérvételre nem tudsz elmenni?

Én még visszafekszem, csak technikai szünetet tartottam...
Most is fáj a fejem... :cry: :evil:
Vendég

Vkrisz! :)
:lol: :lol: :lol: Te aztán megtudod lepni az embert :) :) :)
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Kép
Vendég

Vkrisz, gratula!!!

Dezsi??

Kép
kata05

Jo reggelt!

En is nagyon varom mar Dezsit!

Vizkrisz!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Vkrisz, én is látom. ++++++++

Dezsi :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
petne

Dezsi+++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Szép napot mindenkinek!

Dezsi, hol vagy? :?:

Vkrisz, bizony látszik az a csík! :D De jó! :!: :!: :!:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Vkrisz,
Istenem!!! :D Ott van a csííííííík!!!! :shock: :D
Erősítő drukkok!!! Télleg, vvtel? :roll:

Dezsi,
extra mega-drukkok!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli,
osztódáshoz drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:P

Na, mentem én is vvtel...védőnő... :?

tillidian

LAnyok!

Szerintem Dezsi tesztelt egy +.
Mivel egesz ejjel nem tudott aludni az izgalomtol, a teszteles utan megnyugodott es most jot durmol.

Magi
Vendég

Jó reggelt!

Rana! Gratula az ikrekhez!

VKrisz! Látom én is. :)
Mennek a drukkok!

Dezsi????????????????????????????????????????????????

Puszi! Drukkolunk ezerrel!!!!!!!!!!!!

Kismamiknak pocisimi!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Most mennem kell!

Dezsi!
Remelem itt leszel, mire visszaerek.
En nagyon bizom abban a + tesztben.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Vizkrisz!
gratulálok!!!! Tényleg látszik! További drukkok!!!!!

Rólam: Olyan aranyosak vagytok mindannyian, hogy ennyire drukkoltatok!
negativ lett totál. még kicsit magam alatt vagyok... mondjuk 1-2 percig (nagyon fáj már a fejem, úgyhogy legkésőbb reggelre megjön) aztán már nagyon nagyon várom, hogy megjöjjön, mert az uramak mondtam, hogy a kövi ciklusban kexelünk, mint a nyulak... :D Spontáskodásra kell adjuk a fejünket. Mert hát nem lehet, hogy ne legyen közös gyerekünk!!!!
A drukkok kellenek továbbra is...
10 kor telefonálok az intézetbe, (bár már túl lennék rajta) aztán hajrá új ciklus :!:
terveim: spontánkodás, esetleg nyáron megejtünk egy inszemet, hátha bejön, majd jöhet az utolsó lombik. Aztán itt a vége. Vagy lesz gyerek vagy nem :roll: :? 8) De inkább legyen :wink:
dezsina

ja, és nem aludtam egész éjjel... :D hajnali háromnegyen3kor teszteltem...
dezsina

és látom már, hogy tényleg hülyeség ez a babonásdi (persze ezt eddig is tudtam, de hát most sem jött be) :lol: :lol: :lol: Pedig nem is meséltem neketek, hogy még kéményseprőt is láttam... Micsoda hülyeség :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi, nem is tudom, mit mondjak :cry: . Pedig én annyira biztos voltam benne. Ölellek! És persze drukkolok a spontánkodáshoz.

Kép
petne

Jaj Dezsike, nehéz bármit is mondani. El tudom képzelni mennyire szomorú és kétségbeesett vagy... Azt hiszem itt mindnyájan azt gondoltuk, most végre sikerül. De muszáj újra lábra állni, bármilyen "qrva" nehéz is. És csak azért sem feladni! S akkor egyszercsak ott lesz a baba, így vagy úgy.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

((((((((((((((((((((((((((((Dezsi)))))))))))))))))))))))))))))
óriási ölelés Nektek!!!!!!!!!!!!!
Kezdődhet az erőgyűjtés, mert Nektek LESZ BABÁTOK!!!!!!!!
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tillidian

Dezsi!
Nagy ölelést küldök Neked, ez olyan igazságtalan.... de nagyon jó az optimizmusod, és biztos, hogy lesz/nek babá/itok!!!!

Krisz!!!
Én is látom a csíííííkkooott!!! Emlékezz csak nekem is milyen kis halovánka volt!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Dezsi! Nem tudok mit írni. :cry:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Dezsikém Amikor rápillantottam a hsz-odra, úgy megörültem, mert láttam a mosolygó fejecskét, és csak utána olvastam el. :cry: Picit vigasztal, hogy már a jövőt tervezed. Hajrá stimu utáni hónap!!! (Lásd Vkrisz példáját!!!)

Vkrisz hát te nem vagy semmi hallod!!! Ez már pozitív, nincs mese, akármilyen haloványka! Tényleg jó lenne elmenned egy vv-re... Vagy hogy tervezed??? UH???? Gondolom örültök nagyon. Vagy még nem mertek? Én már gratulálok, ha megengeded!!!!!! :D

Katavirág! Nem, nem fagyis bébik. A 33 napot (ami ma már 35) úgy értettem, hogy megterményítés utáni 35. napon vagyok ma, tehát nemhogy az 5 napot élték túl az embrikék kint, hanem bent szépen fejlődnek tovább, és már a 35. is, (és remélem, a következő száz évet is túl fogják élni!!!!!) Bocsika, ha zavaros voltam. AMúgy nem próbálsz keresni valami fagyibabás fórumot?? Ott találkozhatnál sokakkal, akiknek így sikerült (persze maradj itt is ám! :wink: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

DEZSINEK

Egy meddő nő annyiszor kerül padlóra, ahányszor feláll. Nem marad ott elnyúlva, port nyelve, mert tudja, hogy az út végén a kincse várja.

Egy meddő nő erős, aggódó feleség, mert figyel a férfira, és félti, védi, elé áll, ha úgy érzi, bántás érheti, védi a lelket, kíméletesen tálal, a legjobb időben.

Egy meddő nő tud nagyon gyenge lenni, napokig a kudarc után, kitépik a szívét, de aztán feláll, nem is áll, ugrik, libben-toppan, mozdul, harcol.

Egy meddő nő, nagyon egyedül van, és mégsem, mert a szívében ott él a gyermeke már évekkel előbb.

Egy meddő nő tud bölcs lenni, tud értékelni, tud vigyázni, tud tanulni, de egyet nem tud: feladni.
brizo

Dezsina :cry: nagyon-nagyon sajnálom.
Sok ölelést küldök NEKED! :(
Fel a fejjel, összehozzuk így vagy-úgy, de tuti sikerül!!!

Vizkrisz :lol:

Rana hétfő igazán jó lenne összehozni.
vigyek egy kis utrot? :wink:

Puszi Triódnak megy a sok drukk++++++++

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Rana
Most írtam sms-t a páromnak, hogy menjünk-e gyorsan ma Debibe vagy csak hétfőn.Mert ma nem dolgozik a drágám.Hétfőn mindenképp m...megyünk most, most beszéltem a KAálival, várnak.
Na pussz
vizkriszisback

Vkrisz
Kép
akármilyen halványka még az a teszt, akkor is két csíkos.
Szerintem hétfőn a kaáliba is mehetnél vérvételre, vagy még esetleg ma ha el tudsz menni.
brizo

Csajszikák!
köszönöm !!!!!
pont erre hajtok! a második lombikom után spontán terhes lettem! Most is igy lesz! :D
dezsina

Dezsina, azért menj el vérvételre, mert én csak annak hiszek!

Vkrisz, drukkolok a vérvételhez!!!++++++++++++++++++++++

Puszedli, irigykedem, nekem nagyon fájt az első szuri. :oops:

skrisz72

Brizo, szép az idézet.

Árnika okés, majd lebeszéljük a részleteket. (Ha van fölös Utrod, jöhet... De neked is kell majd most, nem?? :roll: )

Vkrisz, akkor ma jöttök Db-be??? :roll: Aztán írd meg az eredményt rögtön ám!!!! :wink:

Dezsi, tényleg ne hagyd ki a vérvételt. Ki tudja, hátha.... :roll:

Puszi, ma telefonáltál???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

skrisz,egerecske!

köszi,jól vagyunk.
aki azt írja,a 2.harmadban véget ér az álomkór,nagyot téved!+rajtam még a tavaszi fáradság is.
Pannika a hétfői uh-on újra megmutatta a punciját!!!!
nagyon,édes,sokat rugdos.az iwiwre tettem fel újabb képeket.
puszi nektek

Kép

Dezsi, nem tudok mit írni! :( Hajrá spontán, hátha sikerül!

Kép
kata05

Sziasztok!

((((((((((((((((Dezsike)))))))))))))))))))))) Kép
Nagyon drukkolok a spontánhoz!
És lesz Babátok, ez nem kérdés!!!!!!!!!

Vkrisz: én is látom!!!!!! Dejóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!
Hajrá vérvétel!

Skrisz: tényleg nem fájt a szúrás, de most azért picit fáj! :roll: Mi lesz az 50. után???? :shock:

Lola: :D

12kor kell telefonáljak. Köszi a sok drukkot!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Dezsinám,drága Dezsinám...mit írhatnék most neked :roll: annyira szerettem volna...és annyira tudom mit érzel...örülök,hogy erősnek látlak,tele tervekkel...a spontán hónaphoz minden drukkomat küldöm!!!meglátod lesz nektek babátok,mert nem adjátok fel...látod,sokkal rosszabb helyzetben voltam,és ha 6.-ra,akkor hatodikra sikerül,bár neked remélem elöbb :wink: úgy írnék még valamit,de úgyis csak magamat ismételgetném,tehát csak előre nézz!!!!
Vendég

Vkrisz,ez szinte hihetetlen :D nagyon rülök neked,most te is egy kicsit olyan leszel mint én,erőt adsz a többieknek,hogy mindig van remény,boldogan méricskélted a hődet még egy ilyen elfuseráltnak hitt ciklusban is,és lám-lám :D Remélem Dezsina elött is jó példa ez,és remény a spontánhoz!Várlak a vv-vel :wink:
Vendég

Nyulasz, gratula a 16. héthez! :lol:

skrisz72

Puszikám,drukk a kicsiknek :D
Vendég

Skrisz,köszi :D ha ma én 16 hetes vagyok,akkor rana kerek 7 hetes :D és Kisbuta pedig 17 hetes :D
Vendég

Nyulasz, de jó, hogy így számontartod! :D

Ja, itt esik a hó. :shock: :shock: :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

A 3 kis embrikénk szépen fejlődik, ET holnap 10.30kor!!!!!! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszedli, Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajrá Puszikám!!!!++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Dezsikém... nem tudok mit írni! :cry: :cry: :cry:

Puszikám, jaj de jóóó! Holnap már kismami leszel!
Vendég

Lányok, volt valaki közületek 2. cn-i uhun? Olyan ciki, nem? :roll:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Puszi, drukk holnapra!!!

Nyulasz, én meg 14. :D

Kép
kata05

Hi!

Egerecske!
Én voltam, 2-szer is. Az első alkalommal ömlött belőlem a vér, és még a padlót is összecsepegtettem. De nem néztek rám furcsán, csak megkérdezték, hogy mindig ennyire vérzem-e.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Puszi,
naon drukk holnapra!!!!! Szuper!!! :D :D :D +++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Egerecske,
én megszámlálhatatlan sokszor voltam! A Schöpfiben minden ciklusban kellett menni 3. napi UHra (utáltam is nagyon :? )

tillidian

Jaj Dezsi!

:( :cry: :( :cry: :( :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?