Jó reggelt!
Hajni, én már többször belegondoltam ebbe (hogy mi mindent tudunk így egymásról..), nekem ez szóban tuti nem menne, a barátnőimmel is csak nagyon érintőlegesen tárgyaljuk ezeket a dolgokat, de így Veletek tök más.
Nagy izgalommal várom a szilveszteri tesztedet!
Pocika, üdv köztünk! Nagyon hamar rájöttél a smiley készítés titkaira, nekem kb. 1 hónap kellett hozzá
Hol éltek? Drukkolok, hogy már az első hónap sikeres legyen (azért hallottam ilyet is szép számmal) és javítsd a statisztikáknkat!
A decemberi zebrá(i)nk még szabadon kószál(nak). Anikó nagyon remélem az egyik már az új házatok felé tart
!Én önző módon azt mondanám, hogy tesztelj holnap, hogy tudjuk mi van, de természetesen nem ez a legfontosabb szempont, Neked kell érezni. Már nagyon izgulok Érted! Olyan jó lenne egy újabb zebra!
Amúgy kiváncsi vagyok mit szól a kolléganőd a kiscicához, hát tényleg elég merész ajándék
!
Cirmike, nagyon klassz, hogy beindultak a dolgaid! Én is nagyon várom, hogy menjek a dokimhoz végre, nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi a követekező lépés. Te már biztos közel vagy a kistesóhoz!
Nata, a karácsonyban nem a lakás makulátlan tisztasága a lényeg! Én százszor inkább tölteném koszfészekben a karácsonyt egy Pocaklakóval a hasamban! (Ahogy most állunk a koszfészek stimmelni is fog..
)Pihenj sokat és nagyon vigyázzál a babára! Most ez a legfontosabb!
Tegnap olyan szép napom volt. Ebéd után leléptem a munkahelyemről, mentem a barátnőmhöz, vittem Levi babának karácsonyra ajándékot. A barátnőm pörgésben volt, sütött, főzött, mosott, stb.. én meg ottragadtam és estig babáztam. Kétszer altattam közben el a Kicsit, majd sokat játszottunk.
Ma iszonyú izomlázam van, több órán át tartottam a 6,5 kg-os Levit, mert most már abban a korban van, hogy az ülemben ülni uncsi. Csak az az érdekes, ha tartom és rohangálok vele a lakásban, és ő mindent alaposan szemrevtelezhet és kommentálhat (olyan édesen magyaráz!
)
Szóval lányok erősödni kell karra, mert nem fogjuk bírni a kiképzést!
A tegnai nap teljesen feltöltött, ma viszont már nincs hová halogatni, ma muszáj takarítani meg bevásárolni, meg sütni... Komolyan inkább mennék dolgozni, ehhez most nagyon nincs hangulatom!
Na jó, nem sajnáltatom magam!
Ja és elkezdtem inni a teát. A befőttesüvegre, amiben összekevertem a gyógynövényeket konturral rajzoltam egy pólyásbabát. (Párom szerint nem vagyok komplett. Csak nehogy elfelejsem eldugni, ha vendégek jönnek.
)
Szép napot mindannyiotóknak!
Zafír 8/32 (már akiózunk a biztonság kedvéért!
)