Új privát üzeneted érkezett!

Zsu
Örülök! :lol: Szuper hírek. Én a szurit elég nehezen viseltem. A végére már úgy éreztem magam, mint egy tűpárna :lol:
Viszont a cisztád kisebb, minden ok és hamarosan babás leszel :lol:

Angyal
Mi volt az eredmény az UH-n?

Lányok ez igen, el vagytok kényeztetve :lol: kaja ügyileg.

Kép

Kép
princzike

Szia princzike :!:

majd szombaton megyek nyaki UH-ra maszek alapon, mert a kórházban legkésőbb januárra lenne eredmény.

Nekem meg jövő hónapban eredmény kell, miremegyekvissza a kaáliba.

De a dokinő szerint nem a PM lesz a probléma hanem amint gondoltam is a benntlévő endós cisztával.A vérképem ma lett kész a férjem ment érte.
Jövő hónapban vissza kaáli UH majd megyek a Klinikára laparra.
Eltüntetjük azt ami nem odavaló, mert emiatt nem sikerült eddig semmi.

Majd tiszta lappal indulunk az idén már kilőve pihenni szeretnék lapar után majd januárban kezdünk.

Hogy érzed magad?
Vendég

Bri
amikor voltunk most a v.v.-en, megkérdeztük az asszisztenst, hogy milyen eredmények kellenek még a lombikhoz, mert akkor közben csináltatjuk őket.... elkérte ami megvan, és azt mondta, ha megjön az AIDS eredmény, akkor készen is volnánk...tehát elvileg most ha megyünk, fel is írják az injekciókat, meg ami kell, és kövi ciklusban kezdünk is, azt mondták :D
A kövi ciklus 1. cn.-ja nov. 11.-re esik, (plussz-minusz 1 nap)

Csajok, ezek a szurik, szerek....stb..., ami a lombikhoz fog kelleni, bármelyik gyógyszertárben ki lehet váltani mindent :?:

Zsu
neked kb. mennyibe került minden :?:

Angyal
puszka-muszka :!:

Gabi
hun vagy :?:

Princzike
pocisimi neked :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ciasztok!!!

Betty!
Dolgoztam.Sajnos azt is kell. :( De remélem már nem sokáig :D

Mindenkinek pusz

Kép
cukigabi
Budapest

Angyal
Aha, akkor én olvastam félre az időpontot :roll: :oops:
Egy kis pihi szerintem nem fog ártani :)
Én jól vagyok. Melleim még érzékenyek. Azzal kecsegtetnek, hogy el fog múlni ne izguljak. Volt olyan hajnal, hogy arra ébredtem, majd hülyét kapok úgy feszült. :lol: Már azon gondolkodtam, hátha segít, ha sportmelltartóban alszok :lol:

Betty
szerintem igen. Ha nincs, akkor berendelik nektek. Azért érdemes megkérdezni, hogy melyik gyógyszertárat ajánlja, ahol szokott lenni. :roll:
Ahol mi az inszemet csináltattuk, ott mindig ajánlotta a doki a patikát (szerintem biztos, hogy volt kettőjük között susmus), de ott mindig volt készlet ilyen jellegű gyógyikból.
:lol:

Cukigabi
Úgy legyen :lol: Jó sokáig ne dolgozz utána :)

Kép

Kép
princzike

Drága betty :!:

Én Nyiregyházi vagyok, de már inszemeknél is Debrecenben váltottam ki a szurikat, mert anno azt javasolta az assszinsztens, hogy Debrecen nagyobb város biztos kapható jobban minden mint itt nálunk.

azóta is minden gyógyszert, injekciót ott szoktunk kiváltani.

nagy puszi :D

princzike :!:

semmi baj drága:))
örülök, hogy jól érzed Magad és Kincsed is jól van:)))
Látod az jó ötlet a sportmelltartó :D

puszi lányok:))

További szép estét :!:
Vendég

Sziasztok

Angyal, nekem is endós cisztám volt az egyik, júniusban műtöttek vele, hamar túl leszel rajta, és akkor jöhet a baby :)

Betty, első körben 112.000ft-ot fizettünk a gyógyszertárban, aztán kellett spermafagyasztás, az 35.000ft volt, és mivel a ciszta miatt duplán kellett szúrnom a decapeptylt, így még írt fel a dokinéni 10 db-ot, ami 17.100ft-ba került.És vitaminokat kell szednünk, a férjemnek, bioextra e-vitamin 400-as, cetebe 500-as, nekem meg femibion 800as, ezek kb 8-9000ft havonta.
Mi a gyógyzsereket a kórházi patikában szoktuk kiváltani, mert ezeket a gyógyzsereket nem lehet sokáig tárolni, meg hűtőigényesek, és ezért nemigen tartanak a gyóygszertárak belőle.

Cukigabi, írtam választ... :)
Vendég

Ezek az árak a long protokoll-hoz vannak.Az inszem kb 50.000ft, a short protokoll, kb 80.000ft.
Vendég

Angyal
Tudom,hogy nem ugy irtad :wink: En sem ugy amugy ertettem :) Csak leirtam mert lehet nektek ez fura...ilyenkor kerianyum is fozne meg batyamek meg uncsitesom szal megyek mindenfele vendegsegbe es foznek sot osszebeszelnek,hogy ha anyu ezt fozott akkor o foz amazt az uncsitesom meg megint mast :lol:

Januarban kezdtek :( egyik lany is a bromos topikban volt laparon varta hogy megjojjon neki de nem jott :arrow: es erre elkezdtek ugy a lombikot...es most 34hetes babas 8) ugyhogy lapar utan szerintem vagjatok bele ha minden rendben :wink:

Betty
masikban mar irtam nem ertem,hogy jon ez ki? :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt Mindenkinek!

Zsu
Az igen szép árak. Szerintem nekem is long protokoll lett volna, mivel februárra volt időpontom, amire azt mondta a doki, hogy decemberben már elkezdjük :shock:

Bri
Már csak 1 nap a tündérmesédig :lol:

Kép

Kép
princzike

Köszi az infót Zsu :!: :wink:

Bri
most fog megjönni, kb. holnap :lol:
Ez lesz 15.-e. November 11-12 pedig a kövi ciklus étttted mááá :?: :lol: :lol:

Holnapra neked :
Kép

Remélem mindenki jól van :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Jaaaaaaaaaaa akkor ti nem a kovi ciklusban hanem az azt kovetoben kezdtek...na ez zavart be :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ja-ja lehet én írtam rosszul múltkor :?: :oops:
Nagyon cuki az a kislány a blogodba :!: :wink:

betty615

Az a cuki kislany itt csacsog :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok :!:

Drága Bridget!

Semmi baj nincsen félreértés.
Biztos, hogy ilyen helyzetben nálunk is anyám főzne nagy szeretettel.

Lehet, ha meglesz a lapar akkor másik hónapban kezdünk, csak decemberben a debreceni kaáliban festés lesz, és szerintem emiatt nem lehet folytatnom csak januárban.
De ha lehetséges, akkor csináljuk még decemberben.

remélem, hogy jól vagy:))

Holnapra egy nagy kalappal drága :!:

Drága Zsu :!:

Nekem 2007. juliusban volt már egy laparom endós ciszta miatt, sajna kiujult, igy most novemberben megint megyünk laparozni és utána, ahogy lehet hajrá!!

Pusza Mindenkinek lányok:)

További kellemes délutánt :!:
Vendég

Angyal
Hat en remelem es bizom benne,hogy nem kell varnotok!Bar neha lapar utan kesik a menzi is de legalabb ezt az evet meg az uccso szilveszert meg jol kibulizod magad aztan jon a babagyartas januarban :wink: Azert en meg bizom hatha 8)

Koszonom a szurkokat Betty neked is koszi a szep kepet a masikban is elfelejtettem irni de lattam am :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

Szorítok neked!Gyere majd a jó hírekkel. :D

Kép
cukigabi
Budapest

Gabo
Koszonom....majd csak este jovok :!:

Csajok ti hogy alltok?Ki mikor kezd? :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bocsi lányok, hogy most csak így Önzőzöm, de erre marad most meló közben:
Szóval voltam... most képet nem tudok felrakni, csak majd ha haza értem :lol: , de volt pulzálás is :)
Pzsákocska 16,6 -os és 2mm-s a bentlakó :lol:

Kép

Kép
princzike

Angyalka, nekem a lapar után kellett várnom egy hónapot, mert meg kellett várni a szövettani eredményt, és az a ciklus egyébként ki is maradt!

Princzike, gratulálok a kis bentlakóhoz, és majd várom a sztárfotót is róla!! :)

Bridget, várom a jó híreket! :)

Végre ma itthon pihizhetek, ma nem kellett dolgozni menni, úgyhogy ki is használtam a lehetőséget, és a 7 órai szurik után még visszadőltem az ágyikóba! :P , rég volt már ilyen, és lustiztunk egyet a férjemmel fél 11-ig! :)
Vendég

Sziasztok lányok!

Bridget :!:

Jó lenne nem várni, de nem siettetem az időmet.

Várlak a jó hirekkel :D :D

Zsu!

Ha nem muszáj, akkor nem várunk.
Mégegyszer nem fogok GNRH kezelésre menni, elég volt belőle 6 hónap.
Nálam anno is szabályosan megjött a havi, szerencsére nem volt gondom vele.
Most a sikertelen lombiknál is szabályosan jelentkezett, nem késett heteket.

De ha nem kezdek az idén sem baj, igazán ki szeretném pihenni magam testileg és lelkileg is.

Nem késő a január sem:))

Már 14 éve nem késik, akkor egy pár hónap már igazán nem lesz akadály:))

legalább bulizunk az emberrel egy jót Szilveszterkor, mert jövőre már ugysem fogom tudni megtenni:)

Princzike :!:

Gratula a szép pocaklakódhoz :!: :!:

betty merre jársz :?:
Vendég

Angyalka, az mi az a gnrh kezelés? én olyat nem kaptam...
Vendég

Angyal
itt vagyok, csak az uram mindig elfoglalja a gépet :evil: :evil:
Persze mikor Ő ül ott, nem lehet odamenni :!: :twisted:

betty615

Zsu :!:

Amikor meglett a szövettan eredményem, akkor Debrecenbe kellett átjárni minden hónapban egy szurit kaptam a hasfalba.
A neve ZOLADEX volt.
Ez nem más mint mesterséges klimax, a vérzést felfüggesztették vel, hogy az esetlegesen bennmaradó endós szigetekt igy vissza tudják szoritani.

Nem tud termelődni az endo, mivel nincs vérzésed.

betty :!:

Örülök, hogy itt vagy drágám és minden oké :D
Vendég

Angyal, köszi a választ, én valószínű azért nem kaptam olyat, mert mondtam a dokinak, hogy kisbabát szeretnék.

Betty, ez nálunk is így volt, hogy én mindig ki voltam szorítva a géptől, de már van két gépük :) Bár ez egy kicsit lassú, de a célnak megfelel! :)
Vendég

Na itt vagyok megint :lol:

betty615

Zsu!

Szivesen:)

Anno nekem is tudta a doki, hogy gyereket akarunk ettől függetlenül kaptam a kezelést.
Vendég

Na... hoztam képeket :)

bal oldalt a pulzálással:
Kép

És ő is az, kinagyítva:
Kép

Kép

Kép
princzike

Princz
naon kis cukor :!: :D

betty615

Princzi!

ÉÉÉÉÉÉÉdike! :lol:

Lányok!
Hamarosan nekünk is lesz ilyen képünk!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Bridget!

??????????????????

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
de lesz áááám :wink:
Nem tudom mivan Bridgettel, én is Őt várom.....de már nem bírom sokáig...ááámos vagyok.

betty615

Betty!

Én is álmi vagyok már.Reggel benézek,mert kiváncsi vagyok.
Jó éjt!

Kép
cukigabi
Budapest

ok
jó éjt :!: :wink:

betty615

Szal a lenyeg ngyon kedves volt es segitokesz!!!Kozolte az 1% eselyt...amit ala is irattak velem,hogy ennek tudataban vgyok a magas FSH miatt :roll: Azt mondta 28-nal mar azt mondana felejtsem el...de nekem meg egyenlore "csak" 23-24 :oops: lenyeg azt mondta ez megterhelo mind fizikailag mind lelkileg o a vegsokig fog kuzdeni,hogy babas legyek ha en benne vgyok es kitartok :roll: 2fele protokoll-t ajanlott...az egyik a clostibegyes ami melle minden masnap szuri jar(ezt nem szeritik ngyon a betegei mert cisztasodnak tole meghat nekem ilyen volt japanban :roll: 2tuszom lett :? )szal rakerdeztem a Nyulasz fele protokollra :oops: elmagyarazta azt is es azt mondta vegulis az is jo lenne nekem...ezt dontsem el en melyiket akarom :roll: mondtam neki en nem vgyok orvos igy termeszetesen o dontson de azt mondta igy nem lehet ezt megmondani elore melyik lenne jobb :roll: szal a ketto kozul barmelyik hasznalhat...ezt majd akkor tudjuk meg,hogy jo volt e ha mar ott tartunk :roll: De azt mondta ha azt a protokollt valasztjuk akkor o minimum 300gonallal inditana 6napig :roll: es mivel mar a clostibegyes amugy is volt es nem ngyon jott be igy megyunk a Nyulasz fele protokollal 8)

A boldogsagtol doki utan tobbszor sini tudtam volna...vegre nem varunk hanem valami tortenik is :) Bar a miomam nott :? 5*5cm-rol 6*6.1re :? egyenlore nem zavar be...

KépKép
bridget0801
Kulfold

A kezdes idopontokat azert kerdeztem,hogy tudjam kinek mikor kell drukkolni 8) Es bocsanat,hogy igy megvarattalak titeket :oops:

Angyal
Most a ciszta miatt van gaz nalatok mi :? Errol a mesterseges klimaxrol mar hallottam :roll: Van egy lany a beultis topikban Zsofikukac...neki volt ez tavaly de ma mar 2gyerekes anyuka ugyanis ikrei szulettek a nyaron 8) Ugyhogy kitartas!!!!!

Zsu
Te is endos vgy?Mert nem mindenki kap csak akinek az a baja... :roll:

Princzike
Nagyon szep a kis bogyod :lol: es a pulzalos kep...szivhezszolo :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!!!

Jaj de jó!Ezek aztán a jó hírek!És már kezdtek is.20-án már szuri?

Kép
cukigabi
Budapest

Bri
örülök neked naon :!: :wink:
Druk, drukk+++++++++++++++++++++++++++++

betty615

sziasztok

Bridget, örülök a jó hírnek!!! :) 300gonal?? az jó sok..
Te melyik kórházba jársz?

Én most jöttem haza uh-ról, nincs túl jó hír: csak 2mm-es a mnyh, és van egy 10mm-es tüsző, a decát csökkentették a felére, a gonalt emelték 150re, és marad az egy menopur.Hétfőn kell újra mennem uhra.Reméelm addigra beindul a növekedés!
Vendég

Gabi
Hat vegulis ezert jottem haza...mar minden levolt zsirozva... 8) fogigatloval kontrolaltuk pirit ugyhogy agusztus ota nincs nalam piri...es a hetvegen remelhetoleg megjon es a szamitasaink szerint 18-an keztunk volna de a 20se rossz.... :wink:

Zsu
Koszonom igen...mikor kiderult ez a protokoll lesz azt mondta hogy akkor viszont minimum 300gonalt ajanlana :roll: (magas az FSH igy nehez nekem tuszot csiholni :? )Talan ezert van :roll: Kaaliba jarok :idea:

Betty baba
Mar te is nemsokara itt tartassz!!!No para...tudod a jo munkahoz ido kell :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsu
akkor hétfőre egy kalappal....csak beindulnak a dolgok...szorítok :!:

Bri
oké, oké...nyugszok... :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty, köszi a drukkot, remélem én is hogy beindulnak!
Neked is közeledik már az időpont.... :)
Vendég

Mar csak 5 nap es konzi 8) Pirianyoddal mi van? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

ZSu
Neked meg hetdon mi is lesz :?: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, ultrahangra megyek, nézik, hogy a felemelt adagokkal mennyire indul be a tüszőnövekedés.
Vendég

Zsu
Most nezem ne haragudj tegnap este mar tok figyelmetlen voltam :oops: keso volt es gyorsan akartam irni mindenkinek par szot...2mm-es mnyh :idea: Doki erre mit mondott? :roll: 10mm-es tuszo az attol fugg hanyadik napon is vgy...kicsit elvesztem :oops: Hetfoi uhuhoz akkor mennek a mnyh vastagitok es a tuszonovelok 8) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Érkezik, érkezik...

betty615

Bridget, már kedd óta kapom a tüszőnövesztőket, és már elvileg többnek kellett volna lennie, a mnyh viszont nagyon kicsi és ezért csökkentette a decát a felére! Köszi a drukkokat!
Vendég

Sziasztok lányok :!:

Princzike :!:

Édi a picid a fotón :D :D

Drága Bridget :!:

Annyira örülök, hogy mindjárt kezdesz:)) :D :D

anno nekem is a GONALF 300 szuri volt, az egyik legjobb, legmegbizhatóbb hatóanyagu injekció.

Nagyon drukkolok Érted, hiszem, hogy nemsoká kismami leszel:)))

Igen drága a ciszta a hunyó, az ront el nálam mindent, de nemsoká megszabadulok már tőle :!: :!:

Drága Zsu!

Hétfőig még rengeteget fog nőni a tüsződ és erősödni a méhfalad.
Egyed a sok fehérjét és próbáld meg a méhpempőt, nagyon meg tudja erősiteni a méhfalat.

Drága betty :!:

Mindjárt indul a mandula:))
Nagyon szoritok Érted is :D :D
Vendég

Zsu
Kedden hanyadik cn-en kezdtetek? :roll: De akkor meg csak 3napja szurod?vgy multhet kedd ota? :oops: Neked akkor most tenyleg ngyon kell a zsurkolas...es ne idegeskedj mert valahogy csak lesz!!! :oops: Majd mi kidrukkoljuk 8)

Betty
Nem irogatod a naplod :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?