Sziasztok!
SzNiki!
Vitaminok:én is az Elevitet kezdtem el szedni, +folsavat, de utánna a Gravidát vettem, ugyanaz, csak kicsit olcsóbb.De utánna találtam rá a Hipp Natal Aktivra, ami egy multivitaminos gyümilé, nagyon fincsi, kicsit fémes íze van a vastól.De nemokoz székrekedést, legalábbis nekem rendbe tette.Ha vki vegyesen táplálkozik akkor szerintem nem szükséges annyira vitaminoznia magát, elég a kiegészítés a vasból, fólsavból.Én ezeknek a vitaminoknak is köszönhetem a súlygyarapodás egy részét, szerintem.Igaz, hogy nem látni rajtam(saját és mások véleménye
),de így is 20 kg-nál tartok.És a baba is nagynak ígérkezik.
Ovuláscisó teszt:nekem a PG53 vált be, abban a hónapban lettem terhes, amikor csináltama tesztelést vele.Igaz, hogy ki kell tapasztalni,de nekem úgy működött, hogy csak a lémpafény elé tartva láttam a mintákat, a nap felé tartva nem láttam semmit!
De ha egy napon sem mutat semmit, azt is jelntehti, hogy nincs abban a hónapban pé.De az is hozzátartozik, hogy megefelő mennyiségű nyálat kell rátenni, felkeléskor, ivás evés előtt.De működik hüvelyváladékkal is, de ahoz a méhnyakig fel kell nyúlni a hüvelyben, hogy értékelhető legyen a minta.(én ezt nem igen próbáltam a bonyolultsága miatt.A másik hogy a nyálnál várni kell egy kis időt, amíg megszárad.De ha túl száradt, akkor megintcsak nem láttam semmit.
De nem ilyen bonyolult, csak leírva.
1-2 nap alatt kitapasztalható.Ja, és csak 1x kell megvenni, örökéletű.
Mi úgy csináltuk a babót, hogy mikor elmúlt a mensim, akkor 2 naponta voltunk együtt, így lényegében mind1 is, hogy mikor van a pé.,mert biztos lesznek kiskatonák a célban
És pé. után is voltunk még együtt egy pár napig, biztos ami biztos.És hát bejött...
Ja, és a gyertyaállás igaz, hogy muris, és nem tudom, hogy közrejátszott-e a fogamzásban, de egy próbát szerintem megér.
Cataflam:úgy emléxem ópium száramzék fájdalomcsillapító, én csak 1x vettem be belőle 1 szemet, de attól is lebegtema föld felet, nem éreztem a lábam alatt a talajt, és a fal is mintha szivacsból lett volna
Azóta sem vettem be belőle, gondolom ilyen érzés lehet betépve lenni.
CsHeni!
Azért kukkantottam be ide, mert láttam, hogy írtál ide is .
Kívánom, hogy mielőbb jöjjön a babó nálatok is!!!!(majd beszélek azzal a gólyával, ha ideért Emilivel
)
No, hát most ennyi, remélem nem baj, hogy pocakosként itt locsogok.Csak a személyes tapasztalataimat írtam le, hátha segít vkinek.
Sok sikert Mindenkinek!!!!Pocakosoknak problémamentes hónapokat kívánok!