Sziasztok!
Szép napot nektek!!
Barbi!
Először is minden doki más-más tanácsokkal látja el az anyukákat.Igaz nekem 3 év kellett ahoz,hogy terhes legyek,lehet,hogy ezért is vigyáztak rám minden szempontból,szerencsére!
Én egyébként sem tudtam hason aludni az inszemek után,én ezt el is mondtam a dokinak,ő erre azt válaszolta,hogy ne is!!!
Én az inszem után jó pár napig úgy aludtam,hogy a popsim alá párnát tette,de ha igy nem ment(mert volt ilyen)akkor hanyadt próbáltam aludni!
Nagyon vigyázz magadra,Jó pihizést nektek!!!
Ja!És ami lényeges a terhesség nem betegség,de ha a terhesség nem spontán jön,hanem segiteni kell akkor már jobban oda kell figyelni mindenre,elvégre ezért csinálod végig ezt az egészet!Nem?
Noémi!
Üdv.ismét itt!
Örülök,hogy itt vagy!Gyere gyakrabban!!!
Én a DEbreceni Klinikára jártam kezelésre,inszemre!A gondolat nem rossz,de ahogy már Barbinak is irtam,ha a terhesség nem spontán jön,beavatkozást igényel,akkor jobban kell mindenre figyelni.ELvégre egy spontán terhességhez nem kell segitség,Nem?Lehet,hogy ennek is köszönhetem azt,hogy a 4. inszem sikeres volt.Akikkel együtt jártam,volt akinek a 6.ra sikerült,de sikerült végül!!
De végül is mindenki maga dönti el,hogy mennyire szeretne vigyázni magára,én a tapasztalataimat irtam le.Táppénzt a körzeti dokimmal megbeszéltem,és maximálisan támogatott mindenbe!Nem mindegy,hogy hol,milyen munkakörben dolgozol!
Én ami lehetőségem volt mindent megpróbáltam kihasználni,sőt a doki tanácsait is megfogadni!
Ja!Azt nem irtam még,hogy az utolsó inszem előtt doki váltásom volt.Az előző doki,mind gyógyszeresen,mind más szempontból(mint utolag kiderült )lazacul kezelt.A sikeres inszemet végző doki,percre pontosan megmondta,mit csináljak,mire vigyázak!Betartottam,sikerült!!
Remélem nem fogalmaztam rosszul,tehát én nem azt mondom,hogy óvjátok magatokat mindentől,csak jobban kell figyelni magatokra,mivel az inszem,csak inszem!(Terhesség nem betegség!!)
Szoritok nektek,hogy sikerüljön!!!!!
Gyöngyi!
Na eredmény?Izgulok!!!!!!!