Vicky!
Drukkolok holnapra, igazad van, amíg nincs piri remény is van. Egyébként én barnáztam a terhességem elején
.
Csillagfény!
Pont ez az, hogy nekem meg olyan betegségérzetem van attól, hogy esetleg ezt szednem kell
. De próbálok arra gondolni, hogy ha kell, akkor segíteni fog és spontán lehet egy 2. babám.
Sőt. Én azt mondtam, hogy én nagyon szeretnék egy 3. gyerkőcöt is, de mivel még a 2. se nagyon akar összejönni, a 3.- al már nem fogunk próbálkozni se. Lehet, hogy ez most megváltozik.
Ariaden!
Gratulálok az új munkahelyhez és a sikeres felvételihez is. És persze, hogy gyere mindenképp.
Lányok, lenne egy-két kérdésem és a tapasztalatotok érdekelne. Nem akarok nagyon előreszaladni, hiszen pontos eredményt még nem tudok, csak sejtek, de úgy gondolom, ez a diéta azért ártani tényleg nem fog.
Szóval mi az, amit mindenképpen el kell, hogy hagyjak? Vagy mivel nekem fogynom nem kell, elég e az, ha megpróbálok mértéket tartani? Mert eléggé szeretem a hasam, de soha nem okozott problémát, hogy mit egyek és mit ne, mert soha nem látszott meg rajtam.
Ne nevessetek ki, de leírom, hogy mit ettem tegnap és ma és mondjátok meg, hogy ez így jó e vagy min változtassak.
Tegnap:
Reggeli: Egy csésze tej + 3 fornettis pogácsa
Ebéd : tojásospaprika, egy fél szelet fehér kenyér
Délután:fél joghurt (gyerek maradéka
)
Este: 2 db rántott csirkemell, kb. 2 kanál rizs
Ma:
Reggel: 2 dl kakaó
Tizórai: Egy kis szelet(tényleg pici
) félbarna kenyér, egy szelet sajt, egy szelet párizsi
Ebéd: másfél sült csirkecomb baconnal, 1-2 kanál rizs
Délután: egy szelet süti(de olyan pici házi)
Szerintetek? Mondjuk kezdek éhen halni.