Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ranita!
Aranyos vagy, hogy hiányolsz, vagyok, csak el vagyok veszve, meg időközben már a várandós topikba is írogatok, meg ide eggyel feljebb, így már kicsit sok, de olvasni mindig olvasok.Minden rendben, ma voltam uh-on, 9mm-es petezsák szikhólyaggal, jó helyen van 6 hetesnek felel meg a terhességem. :wink:
Ft-ket szerintem is csak akkor nézik, ha a Tsh-val gubanc van(legalábbis nálam is így volt)
Az éhgyomri cukor csalós.Nekem mindig tökéletes volt, a terheléses viszont 2 óra múlva már gáz.
A háziorvos kérhet teljes vérképet???
Ez jól hangzik. Mert mondták ma, hogy 8.hét után majd kell teljes vérkép, (ez nem tudom, ilyenkor mit takar)de lassan kiürül a zsebünk az MM-től.De a kényszer nagy úr.Ha egyszer itt elküldenek a fenébe, muszáj ott megcsináltatni, de amit nem muszáj, már nem csináltatnám ott :oops: nagyon drága.És például ma egy kicsit ledöbbentem, ugyanaz történt, mint egy sima uh-os kontrollon(ami 7500)de ezt már koraterhességinek hívják, így 9000 :shock: Nem nagyon értettem a különbséget :roll:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Hol van mindenki?

Hívtam a belgyógyász dokit, csütörtökön fél 9-re mehetek is. :) Azt elfelejtettem kérdezni tőle, hogy lesz valamilyen vizsgálat vagy csak egy konzultáció e. Majd kiderül.
Nem tudom kinél hogy van,- eddig nálunk nem kellett-, de a laborba is időpontot kell már kérni. :evil: Tudjátok mire kaptam? 13-ra. :evil: Azt hittem eldobom az agyam.

Hófehérke, Zazzy,köszi a válaszokat. Akkor remélem nem lesz rá szükség.
A házi doki persze hogy kérhet teljes vérképet. Az én orvosom aztán tényleg szőrszlhasogató. de minden szó nélkül megírta. Még azt sem kérdezte meg, hogy a pajzsmirigyet miért akarom nézetni. :shock:
ranita1979

Ranita!
A belgyógyásznál mindig csak konzultáció van.Kiírja, hogy milyen vérvizsgálatot kér, azt megcsináltatod, utána megint visszamész az orvoshoz, aki a terápiát javasolja az eredmények birtokában.

Kép
Kép
zazzy

Ja!Laborba is időpont????Ez nagyon durva.Én mikor még itthon jártam államiba, hétfőn voltam dokinál, megírta beutalót, és akár másnap is mehettem.
Hihetetlen!Alattomos módon kényszerítik az embert, hogy magánba menjen.Fizetsz érte, de azt csináltatsz meg amit akarsz, nem kell heteket várni, és legkésőbb másnapra van eredmény.

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Így már én is jártam, hogy laborba időpontot akartak adni....de aztán megúsztam.

Tegnap voltam nődokinál, és nem talált semmit. Azt mondta nagyon szép tiszta minden...sehol egy ciszta....szép a méhszájam....egyszerüen minden ok.
A megvonásos vérzés meg előfordulhat hogy kimarad a Diane35 mellett, szedhetem tovább nyugodtan.
Ja és tök ari volt, mert eléggé képben van a PCOs-al, és mondta hogy amíg a dianét szedem addig nem valószínű hogy lesznek kicsiciszták.....de ha tudok jó endos dokit, akkor érdemes lenne a met-et szednem, hisz akarok majd babát és ő is nagyon sok jót hallott ról... :)

csipi
csipi78

Csipi!
Ezek nagyon jó hírek! :D Orvos is jófej! :D

Kép
Kép
zazzy

Szia Zazzy-ka,

Igen az, egy idősebb nyugdíjas doki...rendes, kedves....
azt tudom, hogy a diane 35-ből írt tanulmányt..még oda is adta olvasni, csk a költözés hevében még januárban nem tom hova tettem :) :)
Én is úgy örültem, bár titkon picit reménykedtem, hogy hátha az 1000-ből én vagyok az az 1 aki babát vár......de így marad a tervezés majd az új párommal.... :)
csipi78

Zazzy!
Gondoltam, hogy először csak konzultáció van, csak arra gondoltam, hogyha kiírja nekem azt a vizsgálatot, vajon lesz e rá lehetőségem, hogy még aznap meg is csinálják. Jó lenne, mert elég nehéz a gyerekkel mozogni, most is kénytelen leszek elvinni magammal.

De arra senki nem válaszolt nekem, hogy milyen vizsgálatokat érdemes még elvégeztetnem :?: Figyelembe véve ugye azt, hogy egy terhességem már volt.
Na, azt hiszem, a nődokim jól a seggembe fog rúgni :) . Azt mondta, 2 hónapig szünet, addig ne is gondoljak a gyerek témára, erre én meg orvostól orvosig futkozok.

Tényleg Zazzy, szívhangot láttatok már :D ?

Csipi!
De jó neked, hogy sikerült egy ilyen dokit kifognod :) .
ranita1979

Ranita!
Én ebben nem tudok tanácsot adni.Eggyel fentebb viszont biztos szívesen segítenek!
Attól, hogy kivizsgáltatod magad, még semmi nem történik, sőt!csak a javadra válik, nehogy már ezért rúgjon seggbe!Ha meg mégis, akkor rúgd vissza, és hagyd ott! :wink:
Muszáj olyan nőgyógyászt találni mindannyiunknak, aki elfogadja, hogy pco-t CSAK belgyógyásszal EGYÜTT lehet kezelni!!!És hajlandó együttműködni.Ez nagyon fontos, mert ez a siker kulcsa!Én még stimuzni sem hagytam magam addig, míg be nem bizonyosodik, hogy spontán nem megy, és lám, lám... :wink:
Szívhang 2 hét múlva :wink: De a petezsákról már van fotó. :D

Csipi!
Sok sikert hozzá! :wink:

Kép
Kép
zazzy

sziasztok!

na talán már tudok sűrűbben jönni...vége a késői hazajárásnak a melóból.

Mensimnek is vége. 3 nap volt :D

Zazzy! csupa jó hírrel jöttél :D

Csipi! jó hogy ilyen dokid van... és tuti megy hozzád is majd a gólya... :D

Ranita! ezt a műtétet a doki augban szerette volna...De nem lesz belőle semmi, mert amikor ráértem volna menni ő nem volt most meg van egy csomó papírmunkám.... így jövőhéten szerintem megszid hogy nem voltam vissza... :?

Aisha! Veled mi van??????? Javulsz már? Napok óta nem hallani rólad....

Vicky! megy a pozitív erő++++++++++

pusz
mókica

mókica: Köszi, azt hiszem csütörtökön tesztelek egyet, az már a 14.dpo lesz. Remélem nem lesz korai. Majd írok.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy eddig nem írtam...elég sok minden történik velem mostanság.Az elmúlt héten barnáztam egy kicsit, azonnal felhívtam a dokit, mert csak barnázás volt, semmi fájdalom mellette. Doki megnyugtatott, hogy pár napon belül elmúlik...ez igaz is lassan lassan múlik, de mert a doki nagyon rendes velem, csütörtökre rendelt nekem egy ulrahangot. Azt mondta, hogy ilyen hamar nem egyszerű időpontot kapni, de ő elintézte nekem. Nagyon boldog voltam, és azt mondta a doki ezzel meg is nyugszom, hogy minden rendben van ott, csak az emlékeztető mensi miatt barnázom vagy a hasmenéses-hányásos vírus miatt. Azt mondta, ha szerencsém van akkor hallhatom a szívhangot is, ettől még inkább izgatott vagyok.
Na ma megmondtam a munkahelyen is, hogy mi a helyzet, mert az új fönök kitalálta, hogy nekem kellene dobozokat húzkodni ezen a héten. Mondta csak pár nap...én meg mondtam, hogy nem!Kérdezte miért? mert nem így ismer, és akkor mondtam neki, hogy beszélhetnénk kicsit...nagyon aranyos volt mindjárt mondta hogy gratulál, és terv elfelejtve és adjam csak oda az időpontos papíromat és nem kell visszaadnom a távoltöltött időt sem...szóval húúúúúúúú.....ezen is túl vagyok.

Na magamról ennyit és hogy próbáljak reagálni:

Zazzy...én is hányingerrel és émelygéssel küszködöm, eddig úgy örültem, hogy engem elkerült...hát nem...a melleim minden reggel szabályszerűen égnek a fájdalomtól...azt hiszem bevezetem a melltartóban alvást.

Mókica: nagyon örülök, hogy legalább egy 3 napos normál mennyiségű mensid volt...már csak azt várom mit mond majd a doki.

Vicky: még mindig nincs meg dimet párja....szóval csütörtökön mennek a pozitív energiák!!!!

Bocsi, ha hosszű voltam!!!

Üdv.:
Aisha
Vendég

Hajni!
Itt is írom, másikban is írtam(te is olyan kétlaki vagy, mint én, de ez nem baj, látod, jó ómen :wink: )gyere, és mesélj, olyan jó, hogy leszel megint, mert ugye leszel?

Aisha!
De jó, hogy túl vagy a munkahelyi bejelentésen, én majd két hét múlva a szívhang után tervezem... :roll:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Örülök, hogy a pocakosok jól vannak és hogy mindenki más is persze!

Én épp meggebedni készülök. A Norcoluttól igaz, hogy lett mensim, de emellett lettek hőhullámaim és a vérszegénységem is valami eget verő méretet öltött, úgyhogy állandóan fáj a fejem és csak aludni vágyom napok óta. Persze a frontok se kímélnek.

Holnap viszont megyek második körös állásinterjúra, szóval kellene a tiszta fej. :oops:
Szóval ha választani kellene most a mensi+Norcolut vagy a nem mensi között én most kapásból a nem mensi mellett döntenék.

Emelett összevissza eszem és nem tudom a diétát tartani és hisztis vagyok és és és...

Pedig annyi minden jó van, képzeljétek a párom elkészíttette az eljegyzési gyűrűm amivel még az idén megkéri a kezem. :) (Ezt ő súgta meg, hogy jobban viseljem a fejfájás/vérszegénység/álláskeresés/frontok/mensi) rohamokat. Ha nem lennék ilyen álmos, tuti repkednék. :)

De így csak nézek ki a fejemből és olvaslak titeket, de írni sincs kedvem nagyon :( De FIGYELEK és szurkolok!!!!
ariaden

Sziasztok!

Még nem jártam ezen az oldalon, de ha nem bánjátok, akkor mostantól ide fogok járni.

Történetem röviden annyi, hogy 2007. júliusában hagytam abba a fogamzásgátló szedését és azóta nem jön meg, csak gyógyszerrel. Pontosabban szedtem egyszer duphastont, ami után megjött, de aztán magától nem. Majd a Kaáliban kaptam Norcolutot amitől most vasárnap megint megjött.

Ma tudtam meg, hüvelyi UH-on, hogy szinte 100%, hogy PCO-s vagyok.

Viszont azt felháborítónak találom, hogy az orvos ma megkérdezte tőlem, hogy ha úgyis csinálnak átjárhatóságit, akkor csináljanak-e egyidejűleg laparoszkópiát?? Természetesen nem kértem belőle.
Aztán ahogy utánaolvastam itthon, nem igazán nekem való, úgyértem egy 23 éves lánynak, ráadásul rögtön első nekifutásnak. Nem kezdtünk még bele kezelésbe, mert még várjuk a hormonlabor és a terheléses inzulin eredményét. És ezeknek hiányában ő már laparozna?? Mit szóltok hozzá?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Aneetha

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
"Az ember tervez, az élet meg zajlik közben..."
aneetha

sziasztok!

anetha, üdv köztünk!

www.pco-szindroma.hu - itt mindent megtudsz. :D én kétszer azonnal terhes lettem a metformintól. a pcos hátterében inzulinrezisztencia van, amit kezelni kell, függetlenül attól, hogy akarsz-e babát vagy sem. a kezelés metforminnal történik, ez helyrehozza a hormonjaidat is, meg a többi bajodat is (pattanás, szőrök, túlsúly, kinek mi)

én megint emeltem a metet, most nár 750 mg naponta. egész nap fájnak a petefészkeim. mikro lesz már valami? 36,3 voltam reggel. asszem hétvégén felmegyek a 2x500ra, ha birom.

most rohanok.

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!

Megjött, így holnap mehetek vérvételre! :) És lesz inszem is. Most nagyon jó kedvem van, pedig még a hasam is fáj. :)

Aneetha: Megértelek, hogy megrázott ez az egész. Én kb ennyi voltam, amikor a magas prolaktinom miatt koponyaCTre akartak küldeni, de végül nem lett belőle semmi. Nagyon megrémültem, pedig az nem is műtét. Viszont így utólag bánom, mert bizonyosságot kaptam volna arról hogy nincs cicsztám, és nem kellett volna évekig aggódnom miatta, hogy mi van, ha mégis.
Ennek tükrében úgy gondolom, hogy ha szeretnétek babát, akkor jobb túlesni rajta. Nekem is volt. Nem nagy dolog, és nálam haszna is volt, mert kiderült, hogy endometriózisom van, ami befolyásolta a kezelést. Az orvosod azért kérdezte meg, mert a két vizsgálatot több helyen együtt szokták elvégezni, és van akitől meg sem kérdezik, hogy akarja-e mindkettőt.
Én elfogult vagyok, mert bár igazán időben elkezdtem kivizsgáltatni magam a rendszertelen ciklusom miatt kb 20 voltam. Csak most 27 évesen mondhatom el, hogy kb. mindent megnéztek amit lehet, és lassan összeáll a kép, hogy miért nem működöm, és miért vagyok meddő. Neked nagy szerencséd van, ha az orvosod ennyire alapos. Szerintem örülj neki!
Próbálj kicsit lehiggadni, és gondold át a döntésed. Endokrinológusnál voltál? Ha nem akkor mindenképp keress fel egyet. A nőgyógyásznak és az endokrinológusnak együtt kell dolgoznia a PCO-nál.

hofeherke

Sziasztok!

Kérnék egy gyors kuksit ide és véleményezést. Ma kaptam meg a vv eredményt:
A ciklus 8. napján

FSH 6,1
LH 12,2
Ösztradiol 144,5
Progeszteron 3,3
Prolactin 399,3
Tesztoszteron 1,96
cukor 0 - 4,19
cukor 120 - 5,2
inzulin 0 - 7,9
inzulin 120 - 95,18

A 95 tudom sok, de múltkori 188 hoz képest haladás!!!!

KépKép
charlott

charlott: Szerintem az inzulinod sokat javult! Én örülnék, ha ilyet látnék. Nekem még a 120 perces cukrom is 8,1 volt 178-as inzulinnal. Azt hittem összeesem, amikor megkaptam a leleteket. A LH/FSH arány és a tesztoszteron még egy kicsit sok, de az is javulni fog. Én nem is igazán értem, mert nálam a terheléses vizsgálat után kb. 1 hónappal csináltak hormont és az arányom majdnem 1 volt és a tesztoszteronom 1 alatt. Úgyhogy szerintem neked is lejjebb fog menni. Ügyes voltál, csak így tovább. :D

Nagyon izgulok, holnap csinálok tesztet, bár még csak a 14. dpo-n leszek, úgyhogy lehet, hogy még korai. Az igazi teszt hétfőn lesz. Drukkoljatok nekem holnapra.
vicky79
Budapest III. kerület

Charlotte, nem rossz eredmények :wink:

Vicky, nem szurkolok :wink:
Vendég

Vicky: szorítok a sikeres teszthez. :-)

Hunci: nem rosszak?! de azért a lombikozáshoz még kevés?

KépKép
charlott

Aneetha!

Üdv itt.
Én Hófehérkével értek egyet. Ha csak laparoszkópiáról van szó, én is elgondolkodnék azért rajta. Az ártani nem árt. Meglenne vele az átjárhatósági altatásban és még körül is tudnának nézni odabent, hogy más baj esetleg nincs e. (Aztán lehet, hogy itt a lányok mást mondanak. )Hogyha ez esetleg petefészek drillingel is társulna, abba azért még ne menj bele.
Mondom ezt én, aki pedig ezen átesett. :? Nem mondom azt, hogy sajnos, mert utána - 2 éve- született egy kislányom, :D így sokakkal ellentétben nekem használt.
Most, 3 hónapja megint megcsináltattam, mert sajnos csak utána kezdtem el keresgélni a neten, hogy hogy is van ez tulajdonképpen, akkor találtam rá erre a topikra is, ahol aztán jól fel lettem világosítva :D . Így most én is a kivizsgálások közepén vagyok. Köszönhetően a lányoknak :D .
ranita1979

Hófehérke!
Hajrá inszem :) :) :)

Vicky!
Holnap nagyon szurkolok, szerintem már mutatni fogja, ha van valaki a pocakodban.
ranita1979

Sziasztok!

Köszönöm az infókat!

Csillagfény
Köszi már ráleltem az oldalra. Nem bánnád, ha majd küldenék privit?

Ranita
Igen, ezt a laparoszkópiát úgy mondta, hogy ennek során kipukkasztanák az ovárium-cisztákat, levékonyítanák a megkeményedett petefészkek kérgét. Ha jól tudom, akkor ezt hívják drillingnek. És ezt olvastam róla:
"...ezért a petefészkek műtéti roncsolásos beavatkozása PCOS-ben még meddőség esetén is erősen meggondolandó, semmiképpen nem elsőként választandó kezelési próbálkozás."
Szóval ennek láttára kicsit megrémültem. Először inkább csak valami gyógyszeres kezelésre gondoltam (met.). Bár már nagyon szeretnénk babát, de úgy gondolom még van időm.

Hófehérke
Nem voltam még endokrinológusnál, és ha nem olvaslak titeket, akkor nem is tudom, hogy ez így megy. Mármint, hogy együtt kell dolgozniuk. Nem hallottam még róla és a nőgyógyász sem mondta. Bár még csak ma tudtam meg és még megyek a jövő7-en a vérvétel és terh.inzulin lelettel. Majd akkor rákérdezek. Köszönöm szépen!

aneetha

Aneetha: Azt azért nem gondoltam, hogy már a drillinget csinálná, azt hittem csak szétnéz. Abba én se mennék bele. Mivel a PCO hátterében az Ir áll, ami meg anyagcsere rendellenesség, és közel áll a kettes szintű cukorbetegséghez, ezért kell az endokrinológus. Metet elvileg nőgyógyász nem is írhat fel, ha csak nincs meg rá a képesítése. És én amondó vagyok, minden orvos maradjon a kaptafánál. De lehet, hogy az orvosod endokrinológus szakvizsgával is rendelkezik. Tényleg az a legjobb, ha rákérdezel!

hofeherke

Vicky????REggel óta nem szurkolok :wink: csak tűkön ülök...GYere már!!!!
Vendég

anetha, persze írj csak!

ami azt illeti, sztem ha nem muszáj, jobb ha nem piszkálnak. a laparnál nem tudom mit néznek, ahhoz nem értek, de a drillinget semmiképpen se hagyjad. én még a másikat is húznám, a fene se tuja minek milyen szövődménye lehet. mondjuk előtte szedhetnéd egy kicsit a metet, hátha az is elég. :wink:
a terheléses cukrod mennyi?

mindenesetre nekem még sose sikerült elérni egy inzulinvizsgálatot. most meg azért nem megyek el, mert nem tudom, mettel vagy anélkül csináltassam. majd megkérdezem a dokit. ha anélkül, nyilván rossz lesz, ami hülyeség, mert szedem a metet, ha mettel, akkor meg a beállításra hozhatja ki, hogy rossz, de hát én nem szoktam egyszerre 75 gramm glükózt bezabálni.
:roll:

a hőm már megint 36,6. tegnap egész nap fájt a petefészkem, most meg a hasam. a fene se tudja mi történik ott. :roll:
szerintem folyamatosan próbálkozgatok egy pével. remélem egyszer csak sikerül. :D

hófehér, mikor lesz az inszemed?

Kép

Kép
csillagfény

Csillagfény: Ismerősöktől úgy tudom, hogy ha már szeded a metet, akkor a mellett csinálják a vizsgálatot pont azért, hogy a gyógyszerszint rendben van-e. És már olyanról is hallottam, akinek egy sima reggeli után csinálták a terhelésest nem glükóz után. Esetleg ezt is kérdezd meg a dokidtól.

Ma kezdem szúrni magam 6 napig, aztán 8. nap jöv hét csütörtökön megyek tüszőlesésre. Akkor dől el, hogy hogyan állunk. Ha még nem jók a tüszők, akkor 2 naponta Uh és közben még szurni kell pótlást. A multkorinál ugyanígy volt, akkor hétfőn, 12. napon volt az inszem.

hofeherke

Sziasztok!

Vicky?????
Azt hittem, mire hazaérek, lesz valami jó híred.

Csillagfény!
Ha neked nem volt ez a terheléses inzulinod, akkor hogyhogy szeded a metet? Vagy nem jól értelmeztem?

Én megjártam a kórházat, voltam a belgyógyásznál. Hááát, többet vártam :shock: . Bementem, ült a számítógép előtt, elmondtam, miért jöttem, mit szeretnék, és úgy higyjétek el, amíg meg nem írta a beutalót a laborba rám se nézett :shock: . Aztán azért kérdezgettem tőle, meg elmondta, hogy mi is ez tulajdonképpen.
Na mindegy is, a lényeg, hogy megírta a beutalót és mivel volt ismerősöm a laborba, így le is vették :D . Ott azt mondták, hogy azért picit jó hír az, hogya 2 órás vizeletbe nem volt cukor.
3 után meg hívhatom a dokit az eredményért :shock: . Na ezen meglepődtem.
Ja, és én a 3 napi vv eredményét ugye nem kaptam kézhez, csak a dokit hívtam, aki mondta, hogy minden ok. Most ez az ismerősöm (aki egyébként egy másik nőgyógyász mellett van)megpróbálja megnézni nekem pontosan, hogy mi mennyi volt. Mert azért érdekel.
ranita1979

sziasztok

sajnos nem sok jo hirrel jovok,,,doki szerint nem eleg nagy a kicsi,,,azt mondta 2 het es eldol hogy megmarad-e vagy sem. ez a ket het lesz a legrosszabb 2 het az eletemben azt hiszem...
vicky drukkolok...varjuk az eredmenyeket!
udv
Aisha
Vendég

Aisha, mekkora???Drukk hogy ne legyen baj...

Vicky?????????????

Ranita, még jó hogy a vizeletben nincs cukor, nem cukros vagy...jajaj fogadunk hogy inzulin terhelés nem is néztek...csak cukrot, azzal minden rendben lesz és azt fogja majd mondani, hölgyem, maga nem cukros, minden rendben van, majd jön a baba...remélem, azért nem így lesz...
Vendég

Hunci!

Jajjj, ne ijesztegessél már. Akkor megőrülök, de komolyan. Én direkt rákérdeztem a dokitól. Azt mondta terheléses inzulin. A PCO-s honlapon találtam ,remélem tudja mit csinál. Ráadásul 5 kémcsővel vettek le, de ha ennek ellenére nem nézték azt, felrobbanok.
Csináltak egyet éhgyomorra, aztán megitatták azt a löttyöt, utána 120 percre mégegyet. Azt mondta, ebből kiderül, ha IR-em van.
ranita1979

szia

csak 3 cm...es azt mondjak nem lehet rendesen latni sem semmit...azert is akarjak megnezni ujra...szoritsatok hogy a pici kapaszkodjon...mert en mar nem hiszek semmiben...
udv.
Aisha
Vendég

Aisha!

Nagyon szorítok!!! Sajnálom, hogy ezen kell keresztülmenned. A 2 hét nagyon hosszú idő. Nem gondoltál rá, hogy egy másik dokival is megnézesd azért?
ranita1979

Aisha, ez nem lehet igaz...... Nem lehet hogy csak azért kisebb a baba, mert nem vagy még 10 hetes, hisz későn volt pé-d.... Kezem - lában keresztben, úgy drukkolok hogy ne legyen baj....

Vicky????

Bocs hogy a többire nem reagálok most!!!
mókica

Aisha, ez nem lehet igaz...... Nem lehet hogy csak azért kisebb a baba, mert nem vagy még 10 hetes, hisz későn volt pé-d.... Kezem - lában keresztben, úgy drukkolok hogy ne legyen baj....

Vicky????

Bocs hogy a többire nem reagálok most!!!
mókica

bocs hogy dupla lett az előző... :oops:
mókica

aisha! szerintem elég béna a dokid, ha ijesztget. a kismamáknak a stressz a legrosszabb. mondjuk a 3 centi tényleg nem túl nagy.
most nem is emlékszem. inszemed volt? mert ha nem, nem biztos, hogy 10 hetes. él és dobog a szive? mert akkor nagy baj nem lehet.
nem akarsz esetleg máshová is elmenni UHra?

figyusz, nekem már volt egy vetélésem :cry: , de úgy megyek neki a következő babónak, hogyha egy baba meg akar maradni, akkor meg is fog. az emberiség eddig nem halt ki, és gondolj bele, régen milyen körülmények között szaporodtunk! :roll:
szóval ha a babó egészséges, akkor meg fog maradni. főleg ha igy felügyelnek az orvosok, és progid rendben van.

a stressz viszont nem tesz jót, úgyhogy kicsit nyugi, beszélgess a babával!

Kép

Kép
csillagfény

RAnita, ha ezt mondta, akkor j, mármint ha inzulint is snézet. CSak nekem fura volt, hogy írtad, hogy jó, hogy nincs a vizeletedben cukor...ennyi, csak fura volt. Simán lehet, hogy jó doki, csak nekem fura a hozzáállása kicsit....

Aisha+++++++++++++++++

vicky???

CSillag, attól még hogy szeded a metet, csináltathatsz ir-vizsgálatot, este vagy amikor szoktad előző nap még beveszed, majd reggel éhgyomor, lötyi, 120 perc, vérvétel, és csak utána szeded be az aznapi első metet.
Vendég

Aisha!
Megnéztem, nekem a 12. héten volt 52 mm. 2 hét alatt is még sokat nőhet. De igaza van Mókicának, nem lehet, hogy még később volt az a peteérés?
ranita1979

Hunci!
Ezt a laborban mondták, hát nem tudom. Dehát végülis ilyenkor most cukrot is néznek, vagy nem? Nemcsak az inzulint?:oops: Egyébként nekem is fura volt a doki.
ranita1979

Ranita, bocs, akkor félreértettelek...visszaszívtam. És igen, ilyenkor cukrot is néznek.
Vendég

Na, lányok most lett elegem. Hívtam a dokit. És mi történt? A 0 perces inzulint levették, a cukrot is, a 120 perces cukor is megvan, az inzulin nincs. Jövő héten mehetek újra. Most bőgni tudnék.
ranita1979

Ranita!
Sajnálom!Velem ugyanezt csinálták. De nekem azt is hozzátette a doki(akit rég lecseréltem), hogy elég az éhgyomri inzulin+a terheléses cukor, ő majd "kalkulál"! :evil: :evil: :evil: Ott is hagytam.Tudja kinek kalkuláljon! :evil:

Aisha!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!
Ez sajnos nem a doki hibája volt. Most picit magam is hibáztatom. Mert az az ismerősöm nem a laborba vitt, hanem ahol a terheseknek is vették le a vért. De ő nőgyógyász mellett van, tudta miről beszélek, ismeri a vizsgálatot is.
A doki szerint az volt a baj, hogy nem a laborba mentem, mert ott ezt tudták volna. Dehát könyörgöm, ott volt a beutalóm, nem tudnak ezek olvasni?
ranita1979

Sziasztok!

Terheléses cukrom eredményéért jövő7 pénteken mehetek be.
Most rohanok, mert kezdődik a Nagy házalakítás, majd este olvasok.
Pussz!

aneetha

Aisha! Egyet értek Csillagfénnyel: nyugi, nyugi és nyugi...Tudom könnyű mondani... De ez most fontos!!! Volt szívhang?

Csajok! én ezt az inzulint nem értem. Mit játszanak az emberrel? Nekem decemberben volt terheléses inzulin vizsgálat, cukorral együtt- vihettem reggelit- és szépen meg csinálták. Történt mind ez egy bakonyi kisvárosban....
mókica

Mókica!
Azért tegyük hozzá, a reggeli nem ugyanaz, mint a 75 gr cukor!Nekem cukorral csinálták először, csak épp elfelejtették mondani, hogy a 2 óra alatt nem nagyon kéne mozogni, mert akkor ugye kalóriát égetünk, és nem lesz reális az eredmény.Én meg még szaladtam is vissza, mert majdnem lekéstem a két órát. :shock: Azóta izgi ücsörgés van egy helyben terhelésnél... :roll:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy! Igazad van: 75 g cukor nem ugyanaz mint a reggeli, de lehetett, és végig ültem a 2 órát akkor...
mókica

Sziasztok!

Már nem is mondok semmit, mert a nővér is nagyon felhúzott...az egész sztori nem ér meg ennyit, hogy szót vesztegessek rá. A lényeg, hogy 2 hét után újra vizsgálnak akkora szerintük eldöl hogy a bébi akar-e maradni vagy sem.
Nekem megmutatták a képet amit csináltak, azon semmit csak foltokat lehetett látni, nem tudom, hogy elemezték...lehet hogy másik dokit kell hogy válasszak!
egyébként nyugi vagyok...vagyis próbálok amennyire lehet egy ilyen helyzetben!
köszönöm a drukkokat előre is, utoljára bejött a tesztnél, remélem most is így lesz!
ha nem bánjátok pár napig a csak olvas üzemmódban leszek, próbálok mindenre felkészülni!
üdv.:
Aisha
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?