Új privát üzeneted érkezett!

Jaj lányok! hát ezt meg gyerek mellett hogy a fenébe lehet megoldani, hogy az ágyban hőmérőzzek? és a 4 óra alvás folyamatosan sincs meg. általában este fél 11-től alszom mondjuk 2-3-ig, akkor valami felébreszt, és sokszor csak 5-6 körül alszom vissza még 2 órát. van, hogy közben is visszaalszom, de akkor 2-3szor biztos ébredek (gyerek, pisilés, férjem, stb...)

én néha azon csodálkozom, hogy általában nem vagyok teljesen hulla az éjszakáimtól.
ráadásul mostmár gyógynövényes nyugtatókat se merek bevenni, mert lassítják a szívműködést.

hófehér, szerintem barníts még a kenyereden.
én így szoktam: 75 deka liszt összesen.

ez vagy 15 deka fehér, a többi teljes kiőrlésű, durum, rozs keveréke (sikér és rozskovász is kell hozzá),
vagy 25 deka fehér, 50 deka rozs, (ehhez is kell rozskovász, és sikér is)
szerintem ha csak az egyhatoda fehér, az inkább egy kicsit fehér kenyér.

Kép

Kép
csillagfény

Csillag!
Hát igen, ahőmérőzést nem ilyen életmódhoz találták ki :(
Nem tudom, mi lenne, ha pl.mindig olyan 3 körül mérnéd(az azonos idő fontos!)ha aludtál előtte eleget, lehet, hogy jó.
Még annyi, hogy nekem néha egy-egy hajnali pisilés nem kavart be, ha ennyire szigorúan néznénk, akkor szinte sosem tudnánk mérni.
De valóban fontos mindig ugyanabban az időben, én 5 óra alvást tudok előtte, de lehet, hogy 4 :roll: és valóban ha már ébredés, akkor mérés, nem mászkálás le-föl!(de mondom, nekem belefért a pisilés)
Én általában órára keltem, mérés, kelés, persze ez munkaidőben, könnyebb volt.

Kép
Kép
zazzy

Csillag én is mérek, méghozzá felkelek, gyereketetés, visszafekvés 10 percig, így kelés és mérés között 10 perc eltelik...és mégis szépen mutat mindent a höm...
Vendég

Csillag: Köszi! Akkor holnap kipróbálom kicsit barnábban :) Egyenlőre mondjuk fele-fele arányban.

hofeherke

Szép jó estét!

Na ez a házi kenyér engem is érdekel. A másikban láttam néhány receptet. asszem amint lesz időm kipróbálom valamelyiket....Sikért hol lehet kapni? Sima élesztő is jó bele?

Hófehérke! a hosszú ciklus tényleg nem jó...esély babóra?

Vicky! bevallom én se merek tesztelni. annyi nega volt már nálam....
17. Dpo napon mész dokihoz? drukkolok....

na most hirtelen ennyi....

puszi
mókica

Csajok!

Digitális hőmérővel gyorsabb. Igaz azzal nekem 3 mérést kellett egymás után lenyomnom, mire elérte a végleges hőt.
Ami még nagyon jó, és ha az ember a távolabbi jövőbe tekint (úgyismint gyerek lázának mérése, amikor már erősen ficereg), akkor megéri beruházni: fülhőmérő!
Nem kell lerázni, nem törik el, 1 s alatt megadja a korrekt maghőmérsékletet, csak az befolyásolja, ha esetleg fülzsír kerül rá, de az zsepivel letörölhető. És a gyerek imádja! :D
Interspárban akcióztak pár hónapja kb. 4000-ért AEG-t, talán a Vaterán akad még belőle.
Szerintem a hajnali pisilés és az éjszakai gyerekbabusgatás kevésbé befolyásolja a hőt, mintha reggel felkelés után méri az ember.

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Mókica: Az én tuti kenyérreceptem: 3 dl víz+1 ek "cukor"+ 3 tk só+ egy tasak élesztő+60 dkg vegye liszt + olivaolaj + egy héjában főtt krumpli szétnyomva.

hofeherke

az enyém: 75 deka liszt (vegyesen), 5 deci folyadék )víz + 1,5 deci tej, maiben az élesztő felfut), 1,5 TK só, 1,5 EK cukor, élesztő, búzasikér (attól a TK liszt is jobban megkel), ha rozsliszt van benne, egy kis rozskovász is, egy kis olaj.

a tetejére magvak, sajt, 1 óra 160 fokon.

hmmm jobb, mint akármelyik 800 forintos kenyér.

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok !

HospInvest magánlabor info :

Most már felszámítanak + 500 Ft-ot a vérvételért.
Ma nézettem progit, 1320 + 500 Ft-ba került.
mniki

Sziasztok!

A hőmérőzéshez: én már megfigyeltem, vagyis kipróbáltam, megmértem a hőmet, mielőtt felkeltem, meg utána is, miután felkeltem. Még fél óra múlva is ugyanannyit mutatott, mint az ágyba.

Felhívtam ma a diabetológust. Most szabin van, jövő héten kell hívnom és akkor megbeszélünk egy időpontot. Mondtam neki konkrétan mit szeretnék, azt mondta mindent meg lehet oldani. :)
Nem is tudom, mi lenne a jobb. Az e, hogy kiderül, baj van és a gyógyszer talán segíteni fog vagy hogy nincs semmi baj.

Hófehérke, szia, még nem találkoztunk. :)
ranita1979

Sziasztok!

Nem sok történik velem mostanság, csak a védőnéni írt levelet, találka vele augusztus 11-én.
Szerencsére reggeli rosszullét nagyon minimális, inkább a mellérzékenységgel van bajom.

Még mindig várom ki a zúgzebra....

Üdv.:
Aisha
Vendég

a múlt hóapban azért nekem is többet mutatott a görbém, leglább láttam mikor lesz menszim. lehet, hoyg az kavart be, hogy közben emeltem a metet napi 250-ről napi 500mgra? azon a napon volt erős pfszurim, de az utáni napokban is enyhe, még ma is egy kicsi. majd meglátjuk.
a pfszuri nem mindig a peteérés jele? nem tudom, nekem nem sok peteérésem volt eddig. a clostitól 3x, de azt éreztem, meg a mettől 2x és mind a kétszer terhes lettem. a múlt havi az kérdéses, az ehavi meg káosz. asszem ha megjött emelek 3x250re.

Kép

Kép
csillagfény

aisha: Nekem aznap kell mennem tesztelni. Lehetek a párod? :)
vicky79
Budapest III. kerület

Anita: Üdv! :)

hofeherke

sziasztok!
most estem haza 5 perce....

Aisha! De jó védőnénivel tali.... :lol:

Vicky! Hajrá, mint zúgzebra! még mindig megy a drukk!

Köszi a kenyér recepteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Nekem ma leesett a hőm 36,7-re, most már csak mensit várok aztán valószínű méhbiopszia.........De a melleim picit feszülnek.....

jó éjt!
mókica

Mókica!

Miért kell a méhbiopszia? :shock:

rambóka

Rambóka!

Elvileg jók a labor eredményeim, a hormonok is többé-kevésbé...
Pajzsmirigy túltermel. Tesztoszteron magas, progeszteron alacsony. 17-OH progeszteron is jó. Duphastonra nem reagálok.... ( Hacsak nem most, mert legalább rendes mensi lesz...) Pedig már a 3. kúra ez... Szóval szövetmintát venne a méhemből hogy mégis mi van.
Bár még nagyon vacilálok, mert félek tőle.... Tudsz róla esetleg valamit?
Köszi előre is a választ!

puszi
mókica

Sziasztok!

Helyzet:
Megvolt a konzultációnk a BMC-ben.
Hááát, nem vagyok felhőtlenül boldog.
Azt mondta a doki, h apánál nem múlt el még mindig a baci, sőt, három félét találtak.... szerinte ez arra utal, h bőrröl kerül bele, szóval szerinte rá kell állni a "durva" higiéniára.
Ráadásul szerinte a 19M kiskatona nem túl jó mennyiség. na, ez adott egy pofont!
12-én kell mennünk újabb mintavételre és ha negatív lesz, akkor mensi 2. vagy 3. napján inszemes megbeszélés.....
Most aztán végképp vegyes érzelmeim vannak.

babszika

Babszika: A férjemnél is találtak bacit. Kapott rá antibiotikumot. Aztán megint találtak valami mást, aztán megint mást. Ha azt eléritek, hogy a spermaszám jó, akkor nem kell szerintem foglalkozni vele. Steril sperma nincs, csak gondolj bele hol halad keresztül. Szóval fel a fejjel!
:lol:
Mókica: Ez a méhbiopszia nem hangzik valami jól :roll:

hofeherke

Jó reggelt mindenkinek!

Mókica!

Nekem az első laparnál csináltak ilyet, vettek szövetmintát a méhből és elküldték szövettanra. Nálam mondjuk minden rendben volt, de ebből egyáltalán mi derülhet ki?
Hogy milyen volt, arról nem tudok nyilatkozni, mert altattak, meg ugye laparral együtt csinálták. De tényleg nálad nem azzal együtt csinálják, hogy meg tudják nézni, hogy pl. átjárható vagy e, meg minden rendben van e odabent? Vagy ilyet már néztek nálad?
Altatnak? Mert ha igen, akkor nem kell félni tőle, ébredés után fájhat esetleg a hasad. Bár lehet, hogy nekem se attól fájt.

Babszika!
Sajnálom a bacikat, de majd a gyógyszerek biztosan segítenek. A 19 m kiskatona nem elég jó? Ezt nem hiszem el.
ranita1979

Sziasztok!

Igen ám, de erre semmi gyógyszert nem kaptunk!!!!!!
Rá is kérdeztem, de .... :?
Biztos benne a doki, h bőrről kerül be..... :shock:

Ranita!
Legalább 20M-an kellenének :(

babszika

Babszi, szerintem azért a 19M nem olyan kevés...férjemnek ennyi sem volt, bár azt is tudni kéne, mi mozog, mi nem, mennyi a végleges szám...
Vendég

Hát, pontos számadatot nem tudok, de a mozgásra azt mondta, h az nagyon okés.

Most egyrte többen mondjátok, h ez nem is szar. Akkor csak a doki hozta rám a szívbajt.
NA mindegy!
Itt az ideje annak, h spontán összejöjjön a bébi, bár most a hőm a clostitól vmi iszonyú.... :shock: 36,1 és 36,2 között alattomoskodik. Azt nem tudom, h milyen mélységben lesz, ha pé-m lesz :shock: :P :lol:

babszika

Sziasztok !

Hunci, tegnap láttalak benneteket a Mensben :lol: :wink: Olyan jó érzés volt !!!

Tűű doki megdícsért, hogy nem romlottak az értékeim és áldását adta az immunkezelést megelőző clostis hónapokra :lol:

Drukkolok a pénteken tesztelőknek !!!!! Jöjjenek csak a zebrák :lol:

Niki
mniki

Niki, köszönöm!Aranyos vagy!Gratulálok az értékeidhez és tudod, eszembe sem jut drukkolni :wink:
Vendég

Csajok, dobok egy hátast, 69 nmol/l a 8.dpo-s progim :shock:
Nem kombinálok, lehet csak a closti dobta így meg, no meg az , hogy min. 2 tüszőm repedt :lol: :lol: :lol:
De olyan jó, hogy nekem, akinek mindig a béka segge alatt volt a progija, most ennyi.

Éljen a closti (ehhez persze az is kellett, hogy hormonilag nem vagyok elcsúszva - ezt Tűű is említette ) :oops: :D
mniki

Huh ez igen!Nagyon szép eredmény! :lol:
Vendég

Niki!
Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Ez nagyon nagyon jó!
Nekem 4 hetesen 51 volt!Most lett 91!Hmmmm... :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Niki gratulálok az erdményedhez, csak így tovább...

Hol vannak a zúgzebrák?

Mókica....még mindig esik a hőd? mi van veled?

Vicky...nekem már van zúgzera párom....Zazzy...de remélem te vagy dimet zúgzebra párja :)

üdv.:
Aisha
Vendég

Kedves Olvasók!

Ismét jelentkezem, és nagy örömmel mivel már 99nél tart a kitöltött kérdőívek száma!:-) Köszönöm is mindenkinek aki megtisztelt és kitöltötte!

Most utoljára szeretnék megkérni mindenkit aki még ezt nem tette meg, hogy szánjon rám 1percet és töltse ki a kérdőívet.Itt teheti meg: http://pcos1.uw.hu
ivy19

sziasztok!

Aisha! ma hőm visszamászott 36,9-re. ezt már nem értem....

Ranita! nálam eddig laparról szó se volt.... csak szövettan. Mi derülhet ki? passz... mert ugye múlt pénteken nem volt rendelés, tegnap meg én nem értem rá igazán. Pénteken remélem tudok dokival beszélni, de most is úgy kell a melóból elkérnem magam pár órára( most mikor a legtöbb a meló),de szerencsére megértik. Eddig amit tudok altatásban lesz, és csak kb 10-15 perc az egész. Reggel bemegyek este már jöhetek haza. De remélem nem lesz semmi gond nálam se. annak meg még jobban örülnék ha egyáltalán nem is kerülne rá sor.....

Babszika! Ne add fel!! jól alakulnak a dolgok. Férjemnek is azt mondák kicsit kevesebb,de az működőképes.... :D

Niki! Gratula a jó eredményhez! csak így tovább!!! :D

Mókica
mókica

én amióta duplájára emeltem a metet, azóta 36,4-36,5-ön tanyázok. szóval se menszi, se babó.
:shock:

nikinek gratula!!!!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!

Így áll a görbém, két napja abbahagytam a Norcolutot.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 62400_.png

Tesztelni nem fogok :)
ariaden

Niki: Gratula! Én is szeretnék ilyet!

hofeherke

Merthogy szerintem nincs miért. :)
ariaden

Sziasztok!

Rég játtam erre! Üdv azoknak, akikkel még nem találkoztunk!

Csipi gratulálok az új pasihoz!

MNiki! :shock: Ígéretes a progi, nem? ;)

Babszika, nehogy elkeseredj! Azért határérték közelében lenni is szuper dolog! Innen feltornászni az értékekekt sokkal könyebb! Ja és gondolj bele, hogy nagyon elvileg elég egyetlen kiskatona a babához! ;)

Lona??? Tücsi????

Kép
mamint

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 62400_.png
hőjelentésem...

Ariaden! grat a mensihez...
mókica

Sziasztok!

Sajna nem én vagyok a zúgzebra :( . Ma reggel negatívat teszteltem. Hőm is esett megint 36,6-ra. Ma nem tudok dokihoz menni mert szabin van. Kedden talán rendel már.
Na akkor is ellővők egy tesztet a biztonság kedvéért.

puszi
mókica

Mókica: Sajnálom :( De hátha a második teszted már + lesz!

hofeherke

Mókica: nagyon sajnálom, hogy negatív lett a teszted, pedig nagyon drukkoltam. szerettem volna, na nem lesz méhbiopsziád....

ki lesz a zúgzebra akkor?

én itthon betegeskedem...bekaptam valami hányós-hasmenéses vírust, de már sokkal jobb.

Üdv.:
Aisha
Vendég

Sziasztok!
aranyosak vagytok hogy sajnáljátok a dolgot. De nem is számítottam másra, a hő után... és nem is vagyok letörve. fura :roll: Mondjuk nem is volt időm ma ezzel foglalkozni, sok volt a meló.
Vicky????????????

Aisha! Remélem már jobban vagy.....
mókica

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... erid=57890

az a fura, hogy tegnap is szurkált a petefészkem.
asszem próbálkozik a szervezetem.
:D
egyszer csak sikerül neki. :D

Kép

Kép
csillagfény

sziasztok!

Csillagfény, szerintem is próbálkozik...

Ma megjött piri néni :lol: Így a keddi teszt elmarad, nem is tudom miért? :roll:
Ennek most örülök, mert volt értelme a duphastonnak és akkor amikor kellett. Mégse vagyok selejtes........

puszi
mókica

Sziasztok!

Na hazajöttünk a nyaralásból.....hát mit mondjak nem életem csúcs nyaralása volt......
Holnap megyek dokihoz, mert még mindig nem jött meg......úgyhogy hamarosan kiderül mi lehet a gond

Csipi
csipi78

mókica: Én még nem tesztelek, szerintem megvárom a jövő hét végét, mert azért nem akarom, hogy a dokinál derüljön ki az eredmény hétfőn. A tünetek...Feszül a hasam, fájnak a mellbimbóim és néha hányingerem van, de nem nagyon. De...ezeket okozhatja az utrogestan is. Ezért még nem veszem 100%-nak a dolgot, de bizakodom. Ha már tudok valamit, akkor majd írok.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Megint eltűntem, de csütörtöktől a Balatonon voltunk. És csütörtökön meg is jött. :( Viszont aminek azért örülök, hogy csak egy nagyon minimális barnázás előzte meg. De nekem mindig 5 napig szokott tartani, olyan nem is kevés, nem is sok szokott lenni, most viszont 3 napig tartott, még magamhoz is kis mennyiséggel :shock: .( :oops: :oops: :oops: bocs a részletes leírásért) Fene se érti ezt, a mnyh pedig jó volt.
Holnap hívom a diabetologust. Meg tudja nekem valaki mondani, hogy hogyan fog lezajlani ez az IR vizsgálat?
+ elmegyek ma a házidokihoz is és kérek egy teljes vérképet és pajzsmirigyvizsgálatot. Segítsetek, légyszi, milyen vizsgálatot tudnék még megcsináltatni?

Viky!
Drukkolok ahhoz a + teszthez. A tünetek azért nagyon biztatóak.

Mókica!
A méhbiopszia az mikor lenne? Még ebben a hónapban?
Most lehet, hülyeséget mondok, de ha már be kell menned a kórházba, altatnak, meg megpiszkálnak, nem gondoltál arra, hogy megcsináltasd a lapart? Több legyet egy csapásra.

Zazzy????
Régen voltál, ugye minden rendben?
ranita1979

Szia ranita!

Az IR vizsgálat attól függ, hány pontos.
Nekem éhgyomorra vettek vért, cukrot meg inzulin néztek, meg TSH-t.
Aztán meg kellett inni egy pohár cukros lögyit (nem volt vmi jó koktél), majd egy óra múlva újra vérvétel, aztán egy óra múlva megint...
Így tudják nézni, hogy a cukrod és az inzulin milyen magas, ill. visszaesik-e a normális szintre...
Mikor mész a vizsgálatra?

A házidokit el is intézted? Mit mondott??
szilvia80

Voltam a házidokinál, a beutalón bejelölte nekem a TSH-t, de az FT3-at és az FT4-et nem. Pedig az is kellene vagy nem? Vagy csak a TSH-ból is látszik, ha gubanc van?
Bocsi, ha hülyeségeket kérdezek ám.
ranita1979

Szia Szilvia!

Pont egyszerre írtunk. Még nem tudom mikor megyek, holnap hívom időpontegyeztetésre, de remélem minél hamarabb sor kerül rá.
A házidoki rendes volt, de még beírt egy csomó pluszt is. Az éhgyomori cukrot is. Na, arra kíváncsi leszek.
ranita1979

Ranita: Én úgy emlékszem, hogy FT4-et és FT3-at sok orvos csak akkor nézet ha a TSH-val baj van.

hofeherke

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?