Új privát üzeneted érkezett!

Jó Reggelt Lányok!
Gondoltam a reggeli EKG előtt, még megpróbálok olvasni és jönni.
Lenne egy kérdésem, remélem kapok rá választ 11-ig, ugyanis du-án 1-re megyek UH-ra. Az a kérdésem,h szerintetek beengedik-e velem Apát is az UH-ra? Mert Apa szabit kért déltől és jönni akar az UH-ra és én félek,h mivel nem magánalapon megyek, nem fogják beengedni. Várom a tippeket.
Képzeljétek mi történt tegnap: Múltkor írtam,h Apa nem nagyon tud mit kezdeni a a babával.Ezért is szeretném egyébként annyira,h bejöhessen. És tegnap este mikor hazaértünk és levetkőztem, közben odajött, hátulról megölelt és elkezdte simogatni a pocim… Hát Lányok én szóhoz sem jutottam, azt hittem álmodom és persze majdnem sírtam már akkor.
Viszont történt sajnos rossz is. Anyumnak találtak egy foltot a tüdején és a ct szerint vagy betokosodott folyadék vagy tumor…

Most írom a személyes válaszokat, remélem a végére jutok, csak gondoltam bekukk és ha valaki tud válaszoljon..

Norwell!
Csodálatosan szép Kende!!! :)

Anikó!
Egy tündér vagy,h. kerestél, de csak ma megyek UH-ra. :oops: És képet is csak holnap tudok feltenni,mert itthin nincs scanner, csak a munkahelyemen. De azért jövök és mesélek,h mi volt. És holnap jön a kép is.
Ja és jövök még a személyes válaszokkal is.

Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Hirtelen ötlettől vezérelve szombaton hazamentem és csak tegnap este jöttem haza, ezért nem jöttem eddig. Rengeteget írtatok, úgyhogy csak a képeket nézegettem meg.

Norwell!
Végre láthatom Kende babát. Nagyon-nagyon édes kisbaba. Mégegyszer gartulálok Nektek!

Dudu!
Nagyon szép a pocid, olyan csini kismami vagy.

Unique!
Laura gyönyörű kislány.

Évi!
Dóri úgylátom nem csak szép, de nagyon okos kislány is.

Sosi!
Sajnálom, hogy megjött.
A kislányod viszont gyönyörű.

Zsúka, Dudu, Angie, Brill!
Köszsönöm a drukkokat, de vasárnap du. "megjött". Pontosabban vasárnap és hétfőn barnáztam, olyan kevés vérrel, hogy betét sem kellett, ezért most csináltam egy tesztet hátha, de nagyon-nagyon halvány a 2. csík, szinte nem is észre vehető, így ezt negatívnak értékelem. Attól félek, hogy megint az történt ami 2 hónapja. Mást a progi esésre sem tudok elképzelni. De a jövő héten megyek a dokihoz, és majd kiderül, hogy mi volt ez. A hasam is folyamatos fáj :cry: Így viszont a clostilt sem merem most beszedni.

Na nem nyavajgok tovább, majd ha jobb kedvem lesz jövök.

dido
dido

Jo reggelt mindenkinek! Kép

Brill!
Elöre a PCO-ellen! :lol: De jo hogy már ez is eljött végre!

Pupy!
Akkor várom a mai ultrahangot! :oops:
Félreértettem! :oops:

Unique!
Sajnos az én kisfiam nem szopott igy napi 9x fejtem 5 honapon keresztül!Én egy "maratoni" fejő vagyok!Akkor még csak a Medelának volt a legjobb elektromos fejőgépe és én azt használtam!De most az Avent tűnik nekem a legkorszerűbbnek!
Kérdezz bármit,segitek szivesen! :D

KépKépKépKép
aniko24

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!

Először is köszönök Nektek mindent, nagyon jó, hogy itt lehetek Veletek. :)
Ha időm engedi, igyekszem mindenkinek válaszolni.

Dido!

Most akkor megjött rendesen? A halvány csík is csík!
:D
Zsúka
zsúka

Pupy!

Valamit én is nagyon félreérthettem, mert én is azt hittem, hogy tegnap voltál UH-n. Remélem beengedik a férjedet, mondjuk én nem látom akadályát. Hüvelyi lesz, vagy hasi?

Brill!

Hipphipphurráááááááááááááááá! Hajrá gyogyó, gyógyítsd meg Brillt!

Zsúka!

Nem is tudom mit mondjak :cry: Hihetetlenül összejöttek a rossz dolgok :cry:

Unique!

Ezen én is kiakadtam volna... Nem állhatom az ilyen rendkívül okos édesanyákat :roll: Én se engedném senki idegennek, hogy Dóri kezét fogdossa, hiszen azt ő utána a szájába veszi. Néha már egyenesen genya vagyok, mert ha hallom, hogy egy anyuka biztatja a gyerekét, hogy "nézd, kisbaba!", én úgy teszek, mintha nem is hallanám, és elhúzok babakocsistól. Alkalmat se adok. Persze sorban állva ezt nehéz lett volna kivitelezni :roll: Olyat is láttam már, hogy idegen kölök valaki babakocsijára FELMÁSZOTT, és úgy nézett bele... Ott is okos volt az anyuka, hogy hagyta...
Én is elektromos mellszívót használok, de az enyém nem egy nagy márka, Pesztonka típusú, de tudja a dolgát.

Anikó!

De jó lesz nektek Spanyolországban! Annyira szép hely! Nem csodálom, hogy a férjed bele van szerelmesedve!

Dido!

Most már tényleg kíváncsi vagyok, mit mond a doki... A Clostit tényleg ne vedd be, inkább maradjon ki egy hónap, mint hogy baj legyen :roll:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Brill!
Köszi a drukkot!
PCO-ra mit kaptál? Milyen vizsgálatok voltak? (Csak mert nekem is van egy leletem, amin idézem: "minkét oldal jelzetten policisztás szerkezetet mutat")

Pupy!
Jó nézegetést az uh-ra!
És a legjobbakat és ielőbbi jó egészséget!

Dido!
Csatlakozom az előttem szólóhoz: a halvány csík is csík!
Nem akarok belekotyogni, mert ugye nem tudom az előzményeket, de nem kapsz progi pótlást? Illetve nem kellene, hogy kapjál?

Melót lezártam. Ismét egy új fejezet indul. Remélem, minden téren jobban fog alakulni és én is jobban fogom tudni alakítani!

kacsa14

Évi!

Én is nagyon remélem,h. beengedik, neki is nagyon jót tenne. Ma vagyok 12+5, tehát ez lesz az "első" UH. Volt ugye egy 0. is, ahol megállapították a terhességet. Nem tudom,h milyen lesz, de szerintem még ez hüvelyi. Pont emiatt kételkedem benne,h. beengedik, bár nem érteném, hisz látta ő már a hüvelyemet. :lol:

Na indulok az EKG-ra és még UH előtt beugrok! :D
Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Pupy!
Szerintem simán beengedik, mi videót is készítettünk. És nagyon rendesek voltak. :lol:
A 18.hetire, ami genetikai UH, arra nem engednek be hozzátartozót. Az egy kicsit hosszabb és a betegségek kizárása a lényeg, így csak ránk tartozik.

Kacsa!
Ahogy gondolod a munkahellyel kapcsolatbna. Bár én nem hagytam volna ott ilyen hamar. Mindenesetre kívánom, hogy találd mega helyedet. :)

Dido!
Na most nagyon kíváncsivá tettél, de csak Zsúka vélményét tudom én is mondani. Nagyon szorítok :)

N

Kép
narco

Kép
Kép
Kép
mátra

VIGYÁZAT HOSSZÚ LESZ!És még majd jön egy következő üzi rólunk is :)

Angie!
Remélem hamar átvészeled ezt az átmeneti időszakot ami a munkával jár és újra sokat tudsz majd írni, addig is jelentkezz amikor tudsz és az is elég ha csak annyit írsz, hogy jól vagy.

Ági!
Drukkolok ezerrel az inszemhez!

Anikó!
Kezed hogy van? Nekem anno minden vizsgaidőszakban begyulladt, nem volt kellemes. A számítógépezés és a sok írás átka.

Brill!
Köszi az utazási jókívánságot, megvolt :)
Piroskának meg üdvözletem HURRÁ és még ezek szerint a tesztet is megúsztad ;)

Csibe!
De jó, hogy ennyi időd lesz, legalább tudsz sokat sokat írni :) És sok ilyen csini Csibe-pocak képet kérünk :) Nagyon helyes kismami vagy!

Dido!
Én anyósom még a kovászos uborkát is képes volt elrontani, bár én nem szeretem, de azért a szememben ügyi vagy! :)
Amúgy nem mindenkinek vezették sajna normálisan azt a gyerekkori füzetet, nekem sem. Anyum csak emlékezetből mondta, hogy voltam bárányhimlős.
Amúgy most akkor veled mi is van így 32. napon?

Dinának!
Minden jót, ezerrel szorítok!

Duddu!
Nagyon csini a pocak és jó a Micimackó style is megint.

Évi77!
Dóri kezd társasági lény lenni ez jó, csak aztán nehogy túl sok pasival ismerkedjen :) Na azt a múltkori rizsfelfújtat most bevállalnám :)

Évi79!
Palacsintasütőt felavattad azóta?

Juca!
Kakis törölköző :) Én is a vanisht mondtam volna, borfoltot is kiszedtem vele színes cuccból a lényeg áztatni kell, aztán folton kevés vanish-el kimosni. Nagyon jó a Kinga-szoba, hát még ha be is lesz lakva! Mikor költöztök, mert ez a lakás már nagyon késznek néz ki? Ez még az elején volt talán már ki is költöztetek?
Kíváncsi vagyok a kajaszállítók mit reagálnak neked.
Közben folyton mentegettem ki a jótanácsokat, köszi én is :)
Kinga egy tündér!
Munkahelyi sztorihoz, itt még mindig ez megy sajna.

Jucmuc!
Így utólag is örülök a jó eredményeknek és drukkolok a majdani mégjobbakhoz!

Kacsa (és priviküldők)!
Privát üzinél ha visszadob az ablakhoz akkor tuti hiányzik a tárgy, anélkül nem küldi el..
A volt főnököd egy köcsög, már párdon. De ha jól veszem ki, akkor már van másik helyed, remélem az jobb, hopp épp olvasom, hogy annyira nem, sajna igen nehéz manapság normális helyet kifogni. Remélem egy babó hamar megoldja a gondodat :)
A budis sztorikon meg bocsánat de jókat nevettem, vizuális típus vagyok.

Mátra!
Gratula az 5-öshöz, én nem is gondoltam, hogy lehetne más. De hogy nem volt egy egyszerű hétvégéd az tuti.
Mikor költözöl?
Ja tábla szuper, aranyos amit Dinának írtál és színeztél. Én viszotn már nem nyaralok :) Köszi puszi

Monyoka!
Nagyon nagy a szíved ez tény. Ahogy Lehelről írtál… Épp ezért kérlek ne add fel! Kitartás.

Narco!
Téged aztán mindig be tudnak paráztatni valamivel, inkább itt meséld el mi van veled és valaki tuti megnyugtat :) Jaj és akkor még ez a családi zűr, juj. Irigy irigy hogy a férjed vasal, mondjuk én se szóljak egy szót se, mert nekem meg főz.

Norwell!
Így utólag visszaolvasva jól megbeszélted ezt a vasárnapot a dokival és Kendével :)

Panka!
Nem igazán a mediterrán színvilág volt a cél, hanem amit elsőre kinéztünk az a cseresznyeszínű bútor, mind a konyhában, mind a nappaliban, és rá kellett jönnöm, hogy igen kevés szín illik hozzá, hétvégén is egy sort dillemáztunk a különböző színű járólapok előtt.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MÁLNAAA!!!

Pupy!
Aranyos a pocakod és az nem háj! Csíkot én sem láttam. A csíkok meg amúgyis alkati kérdés ha jönni akarnak, akkor egyetlen krém sem bírja megállítani :)
Remélem a párod már hamar rendbejön.
Kitartás az esküvői előkészületekhez.
Nálunk apa is bejöhetett az állami uh-ra is, sőt a doki neki mutogatta mi-merre, én meg nem láttam semmit :)

Rolly!
Az a „vonatot” többnyire Dottonak hívják, ez van rá írva. Mi Egerben ültünk rajta élmény volt :)
Örülök, hogy rossz passz csak múlt és jó olvasni, hogy felszabadultál, remélem sikerül megtartani ezt a lelki állapotot is és hidd el meghozza a gyümölcsét, ha másért nem hát kettőtök boldogságáért már megérte.

Sosi!
Nagyon édes a lánykád. Akkor ezek szerint bölcsis lesz? Hogy áll a kérdéshez? Ha kész lesz a ház, kevesebb lesz a stressz, jön a tesó ;) a bankkal én is hadakozom.

Syry!
Minden uh-nál egyre pontosabban fogják tudni, hogy hány hetesnek felel meg, de mindig az utsó mensi alapján számolnak. Crl: popsitól a feje búbjáig a hossza, már jó nagy :) bocs ha már írták.

Sziszka!
Azért ez a költözés nem költözés mizéria nemlehetett könnyű, de jó ha jó a vége :)

Unique!
Laura egyre szebb és szebb, nem értem, pedig gyönyörű volt már első pillanattól :) A hülye anyukákkal meg ne foglalkozz morogj rájuk, meg a gyerekeikre nyugodtan, neked a te lányod a legfontosabb nem másé.

Zsúka!
Csadaszép a kerted és jó hogy így rajongasz érte, mi elterveztük, hogy mivel nem vagyunk nagy virágtudorok, csak fű két fa és egy homokozó lesz a kertben. Ennyi, sőt lehet még ez is sok nekem panelgyereknek :)
Ja és a lényeg ha megbízol a dokiban akkor neki elhiheted ha azt mondja jók az eredmények. Ő figyelembe veszi az alkattól kezdve az egyéb tényezőket is.
Sajnálom a rossz hírt, de a ezentúl is nyugodtan oszd meg velünk, bár remélem nem lesz több.

Anyukák!
Bevallom valóban jó, hogy leírjátok a „horror” történeteket, nekem spec halvány lilám nem volt ezekről. Ja és szüléselőkészítő „vidéki”-ként?! Áh hova gondolok én.

kancellárka

Hello Lányok!

Jaj, ma annyira lusta vagyok. Nehezemre esett belépni ide, és pötyögni az üzenetet. De le kell küzdenem ezt az érzést.

Zsúka!
Jobban vagy már lelkileg? Engem is azzal vigasztaltatok, hogy a sok rossz után már csak jó jöhet. Így is lett. Frappánsul és gördülékenyen halad a hitelügyünk, kapok 3 millió kamatmentes céges hitelt is, és így nagyon kevés lesz a havi törlesztésünk. Remélem, más jó is bekövetkezik mindkettőnk életében, mégpedig nagyon hamar :)

Dido!
:( a mensit. Végül akkor rendesen megjött? A halvány csíkban én már nem hiszek, mert nekem is volt kétszer is alig látható halvány csík, de már nem igazán hiszek benne, hogy baba is volt a dologban. De ne nekem legyen igazam!! Ne aggódj, babázunk mi még együtt :)

Anikó!
Köszönöm a vonalzó dícséretet.
Szerintem pedig igenis ügyes vagy, mert sokan nem állnak rendesen a dolgok mögé, és emiatt elhúzódik az egész ügy. Én ismerek olyan lányt, aki már 3 hónapja intézi a lombikot, és még mindig nincs egy konkrét elképzelés, hogy mikor is fogják elkezdeni. Tehát nem vitázunk, Te ügyes vagy és kész :D :D
De jó lesz nektek Spanyolban. Én Barcelonában jártam, de imádtam. Vissza szeretnék menni. Mi HO-ba megyünk.
Jaj-jaj, az inyhüvelygyulladás szörnyű. Szegénykém. Nehezen gyógyul, sajnos. Nekem is többször volt, és mindig több hónap múlva lettem jobban. Nem tudom, melyik kezedben van, de éjszakára legalább tedd sínbe. Egy kemény vonalzó + gumifásli. És amikor épp nem csinálsz semmit, akkor is jó bekötni, mert az ember akarva akaratlanul mozgatja, és ennek a pihentetés az egyetlen gyógyszere. Jobbulást !!!

Pupy!
Meg fog "törni" a párocskád, és imádni fogja a babát a hasadban. Úgy látszik, neki több idő kell, de ami késik az nem múlik. Ma várjuk az UH eredményeket.
Szerintem korháztól/rendelőtől függ, hogy beengedik-e a papát. Amikor a SOTE I-en voltam, ott láttam, hogy beengedték apát is. Te hova jársz? De úgy gondolom, hogy ha szépen megkéred a dokit, mindenhol beengedik.

Brill!
Van közös ismerősünk. Emmer Rita. Spanyolra jártunk együtt, még nagyon-nagyon régen. Már akkor tolmácsolt japánul. Örülök, hogy felbukkant. Írtam is neki.
Te hogy vagy? A mensinek nagyon örülök. Ahogy írtad, vannak csodák. Én annyira szeretnék neked egy ilyen csodát :)

Nomi!
Már hiányoztál! Akartam is írni, hogy anyósod ennyire befogott a kerti munkába. A mensit sajnálom. Mikor lesznek a kivizsgálások. Úgy tudom, a múlt hónapit buktátok, de most júliusban mehettek, mert tartották az idő. Mindenről kérnénk szépen beszámolót, mert nagyon-nagyon drukkolok!!!

Mátra!
Köszi Nomi üzenetét. Olyan kis szűkszavú vagy mostanában. Ugy-e minden rendben?

Ági!
Nagyon drukkolok Neked. Neked biztos összejön, de ha nekem is ebben a hónapban, akkor együtt babásodunk, 1 nap különbséggel. Szerintem nem lennénk rossz párosítás :) Hajrá-hajrá (nekünk :))

Évi77!
Dóri ügyes és okos kislány, és ami még fontosabb, hogy kicsattan az egészségtől. Kérünk képet. Már régen lattuk :) és hiányzik.

Unique!
Nem értek hozzá, de ha nem növekszik, akkor érdemes a védőnénit megkérdezni. Nem szoktad szopizás előtt és után lemérni Laurácskát? Így lehet kontrollálni, hogy mennyit kajcsizik. Van aki ezt teszi ha növekedési gondok vannak.

Évi79!
Hogy vagy? Mocorog a babika? Említetted a talin egy babaruha turi. A barátnőm 10 nap múlva fog szülni, és őt érdekelné majd a későbbiekben. Meg tudnád írni, hogy merre van az üzlet? Köszike!

Egyelőre ennyi voltam. Megyek dolgozni. Majd még bekukk!
Vendég

Unique!

Fele kérdésedre elfelejtettem válaszolni nagy felháborodásomban :) Nem tudom mennyiségre mennyit eszik a Dóri, mert nem mérem, de nagyon változó, az biztos. Mindkét ciciből kap egy-egy alkalommal. Úgy megy, hogy az egyiket addig szívja, amíg könnyen jön, aztán hiszti( toporzékol alábával, apa úgy hívja, hogy kuplungol :)), míg a másikat nem kapja meg, arra aztán úgy dokkol rá, mint akit egy hete éheztetnek, és azt jól lenullázza :lol: Tehát egy fél cici mindig "megmarad". Azt vagy kifejem, vagy nem, de általában inkább nem :wink: De egyébként nagyon sokáig egyciciztünk, és az is elég volt neki, legalábbis nem sírt a másikért. Nem is hízott akkor annyit mint előtte. Egyszer egy evés alkalmával megkínáltam a másikkal is, és ő meg, ha már ott járt, hát azt is kiszívta. Azóta két cicizünk.
Szerintem ha a gyerekorvos nem tartja kevésnek a hízást, akkor ne aggódj miatta. Ha láthatóan jókedvű, aktív Laura, és megvan a napi 2-3 pisis pelus, és kaki is van, akkor tuti nincs baj, egyszeűen ilyen alkat. Később ezért még roppant hálás lesz, hogy ehet bármit, mégse látszik rajta! (Közben harmincadszorra húztam fel Dórinak a zenélőjét- imádja, jó is meg minden, de most már a jó édesanyjukat azoknak a zenélő halaknak :twisted: ) Meg aztán a nagy meleg alatt biztos nem volt olyan étvágya Laurának se, ezért is lehet, hogy kicsit kevesebbet hízott, mi se eszünk mindennap ugyanannyit. Vagy az is lehet, hogy most hosszra nő inkább, és centire gyúr, nem dekára. Vagy valami új tudományt gyakorol és arra megy el az energia. Szóval szerintem ne aggódj!!!
A kiskanalát még néha fertőtlenítem, néha meg csak elmosom. Ha van keverve fertőtlenítő lötyi, akkor beledobom, ha nincs, akkor csak elmosom. Most a rágókái miatt ált. van lötyi, mert az ha leesik a földre, akkor még inkább fertőtlenítem, más egyéb meg nem kerül a szájába. Ja, csak az ujja, de asszem az se steril :lol:

Pupy!

Nálunk apa bejöhetett az összes UH-ra, a hüvelyire is, és a 18. hetire meg egyenesen az orvos hívta be :wink: Akkor tudtuk meg, hogy kislányt várunk :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Norwell!
Gratulálok Kende babához!!! :D
Nagyon szép kisbaba!Nagyon-nagyon sok örömet kívánok hozzá!

Pupy!
Nálunk sem engem, sem a dokit, sem a férjemet nem zavarta, hogy hüvelyi az uh.! Ha szeretnéd, biztos beengedik!

Narco!
Az orrvérzés nálam is tipikus tünet.

Brill!
Nagyon szorítok neked, sokat gondolok rád!

Unique!
Tegnap jött meg a Cora akciós katalógusa, abban az Avent elektromos mellszívó most akciós!Gondolom ez országszerte érvényes, hiszen a katalógus hátulján felsorolják az áruházakat!

Duddu!
Szép kismami vagy! :lol:
Irigyellek, hogy nincs semmi fölösleg rajtad!

Dido!
Nem lehet most menni dokihoz?Muszáj várni jövő hétig?

Rólam:ma du.megyek a dokihoz, egy hónapban egyszer látni akar és hát úgy repül az idő!
Lányok!
Jövő héten valószínű, hogy megyünk a Balcsira és mivel autópályán megyünk gondoltam Pesten letérünk és egy pár bababoltba benézünk.Tudtok nekem ajánlani valamit?Próbáltam már keresgélni, de ha van tapasztalat, az jól jönne!
Előre is köszi!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Nos akkor egy kicsit rólunk meg a nyaralásról, hátha valakit érdekel :)

Eger gyönyörű, már nagyon régóta készültünk, hát most kihasználtuk, hogy jobb pocakosan a kirándulós nyaralás, mint a strandolós. Minden nap úgy osztottuk be, hogy délelőtt kirándulás délután pici medence a fiúknak (szintén várandós barátnőmékkel voltunk). Csak az volt a pech, hogy a szálloda wellness-részlegét épp karbantartották és nem mehettünk oda, viszont kaptunk a közeli strandra ingyenbelépőt, bár az nem teljesen ugyanaz, de jó volt. A kirándulásokat simán bírtuk, és mivel a fiúkat már az első nap felküldtük a Minaretbe, úgy leamortizálták ott magukat, hogy tudtuk tartani velük a lépést :) Minden létező és gyalog vagy Dottóval elérhető látnivalót megnéztünk az 5 nap alatt, de a környéken még tudtunk volna barangolni, majd egy következő nyaraláskor.
Természetesen kifogtuk a lehető legmelegebbet, de így utólag azt mondom jobb volt, mert Buborékot úgy elnyomta a meleg, hogy nem nagyon ficánkolt. Viszont a légkondis szobában produkálta magát, egy hihetetlen élményünk volt, mert egyszer épp háton feküdtem, mikor éreztem, hogy nagyon matat odalenn, nézem a hasam és nem hittem a szememnek, úgy kinyomta magát a gyerkőc a hasamon, hogy tisztára kivehető volt a feje és a feneke egy kisebb és egy nagyobb dudor formájában. A fenekét azóta is gyakran kitolja, én meg nem győzöm visszasimogatni, hogy ugyan már ne akarjon ott és már kibújni :) Amúgy mikor hazaértünk a hétvégi hidegebb időnek nagyon örült, tiszta virgonc volt, én meg majd bepisiltem egy-egy jól irányzott rúgástól meg ütéstől. Asszem egy erőművész tornász veszett el ebben a babóban :)
Amúgy a házunk is készülget, a bankkal végre leszerződtünk, eljelzálogosítottuk a még el sem készült házunkat, és még mindig kell nekik jó pár papír, hogy folyósítsanak, ennyi papírt iskolai papírgyűjtéskor nem szedtem össze és életemben nem írtam még ennyit alá, tudtam hogy egyszer meg fogom bánni, hogy hosszúnak vettem fel a párom nevét :)!
Most próbálok visszazökkenni a melóba, van mit csinálni, de lélekben abszolút nem itt vagyok.
Puszi mindenkinek, most már sűrűbben leszek.

kancellárka

Csibe!
Mi már az összes bababoltot végig néztük. Igazából, ami nagyon bejött az a MINI MANÓ Babacentrum, Nagy Lajos Király útja 112. Ott minden van, és általában ez egy középkategóriás bolt, tehát kb minden ugyanannyi mindenhol. Kivéve Brendon, mert ott minden ezerszer drágább, mint egy átlagos boltban.

Anikó!
Neked akartam írni az ínhűvely gyulladásra, hogy nekem is volt rendszeresen, de nekem elmúl t 4-5 nap vagy 1 héten belül. Vettem pólyát. Olyat kell használni, ami nem műanyag alapú, mert az melegít, és a tovább terjed a gyulladás. A régi fáslik álatlában gyapotból, vagy gyapjúból készültek. Szóval először be kell kenni FLECTOR krémmel. Azért ezzel, mert ez dúsul a legjobban az ínhűvelyben az összes diclofenac tartalmú krém közül (saját tapasztalat). Jól be kell kenni, majd rögzíteni fáslival, avgy 3000 Ft-ért lehet venni csuklómerevítőt (ebből csak a görbített jó). Így nem mozog az ín, és nem hordja tovább a gyulladást. naponta azért párszor le kell venni a kötést, és óvatosan megmozgatni az inat, hogy ne tapadjon le, de csak tényleg nagyon óvatosan, külön-külön.
Most nem tudom mennyi egy Flector. Általában én közgyógyra kapom egy nénitől.

Kép
narco

Niki!
Akkor jó volt a nyralás, ennek örülök. :lol:
Ja már én is alig várom, hogy mozogjanak, mert így nem tudok róluk semmit.

Kép
narco

Narco!
Igen nagyon jó volt. És most megint kaptunk üdülési csekket a cégtől, lehet azt is idén elutazzuk még, mert jövőre szerintem max anyuékhoz megyünk nyaralni.
Mozgás: hát néha akkorát kapok, hogy majdhogynem visszasírom a nyugis korszakot :) NA jó nem. Tegnap este is virgonckodott, de meg tudtam vele beszélni, hogy jó lenne ha hagyná az anyukáját pihenni.

kancellárka

Niki!
És mióta érzed?

Kép
narco

Niki!
Tök jó, hogy újból itt vagy teljes gőzzel közöttünk. Jó olvasni a soraidat, főleg a popsifejkinyomós rész tetszik.
Ti melyik bankhoz mentetek kölcsönért. Mi az MKB-t választottuk, és egyelőre nem bántuk meg. 5-6 féle dokumentumot kértek, és még egy friss házassági anyakonyvi kivonatot, és egy-egy munkáltatóit kértek pluszba be. Nagyon szuperül, rugalmasan kezeltek, és fél óra alatt kész voltunk az összes kitöltéssel, aláírással és kérdés megbeszélésével.
Remélem, már nektem sem kérnek több papírt, hanem már csak perkálják a zsét.

Csibe!
Örülök, hogy minden rendben. Nem tudom, hogy milyen szempontok alapján keresed a bababoltokat. Van egy Kenguru Gold nevű üzletlánc is. Ott is láttam aranyos cuccokat. Jó vásárolgatást, és jó pihenést a Balcsin.
Vendég

Kanci!
Javítottalak! Bocsi, csak valamit elnéztem, nagyon elnéztem... :oops: :oops:

Angie!
Csak a meleg teszi. Tegnap is ez volt a páromnál(:)) csak néztem rá és nem szóltam semmit.
Majd elmúlik és akkor reszkessetek.
mátra

Narco!
Kb fél hónapja érzem, vagyis azóta tudom, hogy ő az, de mostanában kezdett el olyan igazi rugdalás lenni.

Angie!
Erste. És azért is bonyolultabb, mert építési hitel, papíron mi építkezünk, meg a szocpol is, meg volt eladott lakás meg egyebek. És ahhoz képest, hogy 3 héttel indultunk lett belőle 5 a szerződéskötésig, és ha mondta volna előrea folyosításhoz kellő papírokat, akkor már azt is beszereztem volna. Na mindegy körülményesek. Ja és még szerencse, hogy a földhivatalnál van ismerős, mert 5-ször kivárni a sort elég gáz lett volna.

Mátra!
Nem gond, hogy elnézted, a lényeg, hogy már itt vagyok.

kancellárka

Éva!
nem csak a sima bruttód számít, hanem minden egyéb jövedelem arányosítva. Pl. mi kapunk 13. havit azt learányosítják 365 napra és az is növeli a tgyás alapot. De sajna ennél többet nem tudok kiszámolni neked.

kancellárka

Niki!
Hát mi is ugyanezt csináljuk. Építési hitel, eladott lakás, szocpol, sőt, nekünk még vállalati kölcsön is bejön a képbe. Állítólag, ha megvan az értékbecslés (kb 1 hét), max 10 napon belül elbírálják. Nekünk a vevőnk Erste banknál vette fel a hitelét, és a beígért 1 hónap helyett 3 hónap múlva kaptam meg a lakásom árát. Remélem, azért ti nem jártok így.
Egyébként milyen stádiumban tart a házatok? Győrben épül? Biztos szép helyen fogtok lakni.

Évi79!
Köszönöm az infót a barátnőm nevében. Remélem, mostmár hamarosan saját ügyben is ellátogathatok ilyen boltokba. Hát igen, szűk a hely, de ő biztos imádja. Simi Virág "házának a falára" :)
Vendég

mátra

mátra

Angie!
Házunk lassan fűtéskész állapotba kerül. Győr egyik külső peremkerületén Győrszentivánon építkezünk, végülis Győrhöz tartozik. Remélem már nem húzzák a bankosok, most abban bízom, hogy az ügyintézőnk szabin van a héten, de mondta, hogy máshoz vihetem és utalnak, talán nem szívóznak annyit, mert nem tudják miket beszéltünk meg.

Éva!
Én helyzeti előnyben vagyok ilyen ügyekben egy könyvelő anyukával :) Ja és variálni sem nagyon tudok állami szférában a fizuval.

kancellárka

Csak nagyon gyorsan!

Zsú!

Ez rémes őszintén sajnálom.

Dido!

Hiszel a megérzéseimben? Akkor most hívd fel az orvost, és kérd meg, hogy nézzen meg, vagy menj vérvételre, csinálj másik tesztet.... Tudod, hogy én szoktam leginkább vészmadárkodni, de most annyira jó megérzésem van, hogy ihaj! Ja és, ha kell progit pótolni, akkor most. Nagyon drukkolok, és ne késlekedj plíz, be vagyok sózva, rád vagyok kattanva.

Csak ennyi voltam, ha lesz időm jövök.

tjuca

Kacsa :)
Nekem is volt már rossz tapasztalatom munkahellye, tudom, miről beszéltél tegnap... Írd meg, hogy fogadták ma a hírt!

Dido :)
Köszi, aranyos vagy! :)

Anikó :)
Igen, köszi, láttam a neten (www.avent.hu), pont emiatt kérdeztem. Jónak tűnik, nekem szimpi. Minden eelektromos kütyü ilyan drága? :shock: Ez 31e pénz... (akcióban!)
Az normális, hogy a ciciben a fejés után is marad belül egy nagy bumszli? Hülyén hangzik... Olyan, mintha egy kődarab lenne benne, ha megszorítom... Mindkettőben... Ezért gondolom, hogy normális. De azért jobb biztosra menni :)

Évi :)
Na jó, kiakadást felfüggesztem. :oops:
Laura is 1,5 cicit szív le, de inkább 2x 3/4- et. Sokat eszik, szoktam mérni, 180-200-at/alkalom. Csak nehogy az legyen a baj, hogy a végét nem mindig szívja ki! A védőnéni szerint tökéletes a súlya, sőt, 5,2 is elég lenne 3 hónaposan. (havonta 600g a normá hízás)
Persze most, hogy elkezdett ezerrel mozgolódni (nincs is béke, ha nem mozoghat), most biztosan több energiája megy el mindenféle másra, meg most néztem, hogy tényleg, mintha húznák, úgy nyúlik... Nem sok felesleges zsír van rajta, szó mi szó... :roll: nem úgy, mint az anyján... :lol:
Én naponta 1x fejek, este, akkor viszont szeretném lenullázni magam, mert állítólag ez jót tesz a tejtermelésnek... :)
Az a Pesztonka bigyó mennyi pénzt kóstált? Milyen erősen szív? Le tudod szívni vele teljesen, mindent?

Angie :)
Köszi, nem annyira kóros, megkérdeztem a védőnénit és szerinte teljesen rendben van Laura. csak miután egyik héten hízott 280g-ot, majd a következőn 110-et, úgy kicsit hisztis lesz az ember lánya... :evil:

Kanci :)
Igen, csak tudod furi, hogy nekik is volt gyermekük, és ennek ellenére... Utálom már hallani azt, hogy "nézd , kisbaba"! Olyankor már én is -mint Évi- húzok el messzibb tájakra... Melegebb éghajlaokra... :twisted:
ÚÚúúúúgy irigyellek a pocakodért! lennék már ,rögtön, de azonnal én is újra! :)

Éva :)
Írj privit, szívesen segítek! Bérszámfejtek...
Amúgy az elmúlt év (2005, ha 2006-ban szülsz) napi átlagkereset 70%-a a Gyás. DE az átlagkeresetbe egy csomó minden (bónusz, jutalom, 13. havi...) is még hozzáadódik.

Puszi

KépKép
unique

PCO találtam:

Oka: a peteérés során képződő tüszők nem tudnak kiürülni, mert a petefészek burka áttörhetetlen, túl merev.

Kezelése megoldott. Gyógyszerrel stimulálják a tüszőrepedést, erre helyreáll a ciklus és lehetségessé válik a megtermékenyülés. Ha ez esetleg nem segít, akkor laparoszkópia során a petefészek felszínén elektromos késsel bevágásokat ejtenek, ami végleges megoldást jelent.

http://drpetroczi.uw.hu/

DE: a fenti kezelési eljárások akkor időszerűek, ha a nő gyereket akar!

Ha a nő még nem akar szülni, akkor az időnyerés a cél, hogy a petefészek állománya tovább ne romoljon. Ezt a peteérés (=további cisztaképződés) megakadályozásával, vagyis fogamzásgátló gyógyszer szedetésével érik el. (Tehát ha nincs is partner, akkor is szedni kell, a petefészek állapotromlásának megakadályozására.)

Az Ön esetében a mélyvénás trombózis komoly gondot jelent, mert a tablettaszedés 1 éven belül meggondolandó.

Javaslom beszéljen belgyógyászával, kérjen alvadási kivizsgálást, akár egy szakambulancián, és adjanak segítséget, hogy terápiás okból egy kishormontartalmú fogamzásgátlót szedhessen. (Ő elsőre gumit fog ehelyett javasolni J, de itt nem védekezésről van szó, hanem a meglévő állapot konzerválásáról, a további romlás megakadályozásáról, ami csak a peteérést megakadályozó fogamzásgátlókkal érhető el.)

Meg kell említeni, hogy sokszor a szénhidrátanyagcsere zavara (fokozott inzulin rezisztencia miatti cukorbetegség) is színesíti a képet, amit szintén kezelni kell. Remélem, Önnél ez nem áll fenn, de ezt is ki kell vizsgálni.

Remélem, segíthettem!

Kép
narco

Dido!

Még valami, a kb. menzi utolsó napja után 3 nappal!!! Ez is halvány!!! És nálad, ha 33 napot veszünk, akkor ez az utolsó nap!!!
Kép

tjuca

Juca!
Így megőrizted a tesztet? Tök jó!
Egybéként, amikor én csináltam, az enyém még ettől kétszer halványabb volt. Szerintem a fénykép ki sem adta volna. A fürdőben nem is lehetett látni, csak a természetes fényben. Férjem is látta, tehát nem halucináltam (mert képes lennék egyébként bebeszélni magamnak).
De igazad van, inkább legyen óvatosa az ember.

Kacsa!
Bocsánat, Téged kifelejtettelek. Jól döntöttél! Ha ennyire nem ment, akkor lépni kell. Nem hiányhik a plusz stressz most neked. Pihizzél, lazíts, és éljed a háziasszony életedet. Én is erre vágyom. Már annyira lennék otthon, gondoznám a családomat, férjemet, gyereke(i)met. Remélem, hamarosan eljön az az idő is.

Puszi,
Vendég

Monyóka!
Merre vagy???
Ne tűnj el, plííííízzz!!!
Gyere, és mi megvigasztalunk, küldünk neked buksisimit.
Vendég

PCO találtam:

Oka: a peteérés során képződő tüszők nem tudnak kiürülni, mert a petefészek burka áttörhetetlen, túl merev.

Kezelése megoldott. Gyógyszerrel stimulálják a tüszőrepedést, erre helyreáll a ciklus és lehetségessé válik a megtermékenyülés. Ha ez esetleg nem segít, akkor laparoszkópia során a petefészek felszínén elektromos késsel bevágásokat ejtenek, ami végleges megoldást jelent.

http://drpetroczi.uw.hu/

DE: a fenti kezelési eljárások akkor időszerűek, ha a nő gyereket akar!

Ha a nő még nem akar szülni, akkor az időnyerés a cél, hogy a petefészek állománya tovább ne romoljon. Ezt a peteérés (=további cisztaképződés) megakadályozásával, vagyis fogamzásgátló gyógyszer szedetésével érik el. (Tehát ha nincs is partner, akkor is szedni kell, a petefészek állapotromlásának megakadályozására.)

Az Ön esetében a mélyvénás trombózis komoly gondot jelent, mert a tablettaszedés 1 éven belül meggondolandó.

Javaslom beszéljen belgyógyászával, kérjen alvadási kivizsgálást, akár egy szakambulancián, és adjanak segítséget, hogy terápiás okból egy kishormontartalmú fogamzásgátlót szedhessen. (Ő elsőre gumit fog ehelyett javasolni J, de itt nem védekezésről van szó, hanem a meglévő állapot konzerválásáról, a további romlás megakadályozásáról, ami csak a peteérést megakadályozó fogamzásgátlókkal érhető el.)

Meg kell említeni, hogy sokszor a szénhidrátanyagcsere zavara (fokozott inzulin rezisztencia miatti cukorbetegség) is színesíti a képet, amit szintén kezelni kell. Remélem, Önnél ez nem áll fenn, de ezt is ki kell vizsgálni.

Remélem, segíthettem!

Kép
narco

PCO!
Szóval ez olyan kérdezek, válaszolnak dolog volt, találtam az interneten. Egy doki írta valakinek.

Kép
narco

Unique!
Tényleg szörnyű, hogy ilyen anyák is vannak... :(
A body-t azért remélem, megvetted! :)
olvasom a fertőtlenítős kérdésedet: kiskanál pl. Kokainhoz??!? Háromszor olvastam el, mire rájöttem, hogy nem Te írtad el, hanem az én szemem ferdít...

Szia Nomi!
Akkor legalább olvass minket!
Nem gondoltál arra, hogy csinálj egy új regisztrációt?

Kacsa!
Ez biztosan nem könnyű döntés. Mindennek megvan az előnye és a hátránya.
Most jól teszed, hogy annak előnyeit nézed, amilyen döntést hoztál végül.
Aztán majd jön a köv. munka! :)

Brill!
Mit kaptál a PCO-ra?

Pupy!
Kicsit később van, mint 11, de azért megírom: szerintem tutti beengedik Apát!
Főleg, hogy mostmár Ő is így áll Bubikához! :)

Pupy, Zsúka!
Sajnálom ezt a sok rossz hírt. :( :(
Bárcsak valami tévedés lenne....

Dido!
Azért azt a Closty-t be ne szedd, mert mégiscsak csíkocska volt ott.
Mikor mész jövőhéten dokihoz?
Próbálj nem gondolni a múltkor történtekre, most minden más és kész!
Hasonlóan érzek, mint Juca, csak nem mertem megírni.
Nagyon drukkolok!!! De megértem, hogy óvatos vagy!! :)

Csibe!
Jó lesz jövőhéten Balcsin nagyon Nektek!
Én is most akarom a héten megnézni a MiniManó Boltot. Most jöttem rá, hogy itt lakom tőle egy köpésre és mégis kihagytam.
Köszi a dícséretet, de azért ne túlozz! Már 8,5 kg-nál tartok. :)

Niki!
Hihetetlen, hogy ennyire érzed Buborékot!
Én ilyen felismerhető testrészeket még sosem éreztem.
Egyszer volt nagyon durva, mikor Angyalkáim nem szerették Sting bácsi előzenekarát, mert túl hangos volt. Egyszerre rúgtak 5 helyen, azt hittem, meghalok.
No, de mikor jött Sting Apu, azért akkor már boldogság volt... :) :)

Éva!
Unique tud talán összegben is segíteni. De ha nem, én is meg tudom kérdezni.
Pár éve ezzel foglalkoztam, de most nem vagyok benne már annyira, hogy összeget tudjak mondani.

Angie!
Mi is MKB-sok vagyunk és maximálisan meg vagyok elégedve!
Na jó, volt egy kis csókunk is..

réka
Vendég

Réka!
Nekünk csók nélkül is szuperül megy minden. Nincsenek agyonhírdetve, és szerintem ez a titka. Olyan elit banknak tűnik nekem, és mégsem drágák.
Hogy telik az idő! Ez rám tekintve rossz, rád viszon nagyon jó, már 25 hetes vagy.
Vérzés van még? Vigyázz az Angyalkáidra!
Vendég

Unique!
Jól fogadták, nem volt semmi extra. Mondtam, hogy ki szeretnék lépni, mert sok minden összejött most az életemben és úgy döntöttünk, hogy most ezt a melót nem folytatnám. Megértették, nem faggattak, nem győzködtek, semmi. Megkaptam a 2 napi bérem és csá. Ja a főnök mondta, hogyha esetleg ősszel úgy gondolom, hogy visszamennék vagy vmi., akkor keressem őket! Szóval nem haragudtak.

Most megyek ebédelni + sütit sütni. Legyetek jók! Majd este jövök még!

kacsa14

Évi79 :)
Válaszoltam!

KépKép
unique

örülök, hogy megoldódott és hogy békében váltatok el! :)
Küldj nekem is abból a sütiből!!! Legalább fénypost! :P

KépKép
unique

Unique!

Nem tudom mennyibe kerülhet a Pesztonka újonnan, én a hugicámtól kaptam, mert ők már nem terveznek több gyereket (kettő van nekik, egy 4 és egy 2,5 éves) Nekem nem kellett így megvennem. Elég erősen szív, de mivel nincs összehasonlítási alapom, nem tudom. Dórinál nem jobb, ő az én bio-fejőm :lol: Elég jól ki tudom üríteni a cickóm vele, ez a lényeg. Mármint a géppel :lol: Fejés után nem marad benne semmilyen csomó, sőt... Nyilván parittyázni lehetne vele, mert csak fityeg :lol: És enyhén szólva se úgy áll, mint megboldogult lánykoromban, mikor még kiesett alóla a ceruza :lol: :lol: :lol: Most már egy egész színesceruza-készlet se esne ki alóla :lol: :lol: :lol:
Beosontam a Dórihoz, és kihoztam a kiskönyvét: 3 hósan 5750 gramm volt ő is, és nagyon meg lettünk dicsérve. Úgyhogy tényleg ne aggódj, minden oké a nagylánnyal. Nálunk ezután vett vissza egy kicsit a pipi a hízásból, mert a következő 3 hét alatt csak 250 grammot rántott magára, de utána elkezdtük a két cickózást, és 300 gramm lett a két hét alatt. Most tartunk 6300 grammnál (két hetes adat, azóta már lehet, hogy 6500 is van :))

Duddu!

Ja, Kokainozzuk a csajokat! Attól alszanak ekkorákat :wink: Ezzel kapcsolatban egy sztori: a Konakion ampullában van, és művészet áttölteni kiskanálba, mert mindig marad benne valamennyi. Így vettem egy fecskendőt, jó hosszú tűvel, és azzal szívom fel az ampullából, és belespriccelem a kislanálba, így egy csepp se veszik kárba. Egyik héten a sógornőm pont nálunk volt, mikor be kellett adnom Dórinak a vitamint. Előveszem a fecskendőt, meg az ampullát, a sógornőm meg csak néz nagy ijedten... Felszívom a tűbe, erre már remegő hangon megkérdezi: "Te most tényleg meg fogod szúrni a gyereket?!" Nem bírtam ki, kicsit húznom kellett az agyát szegénynek, mondom persze, minden héten így adom be neki... Erre gyorsan kivonult, hogy ő azt nem bírja nézni, majd visszajön, ha végeztem... Ezen a ponton mondtam neki, hogy nyugi, nem tudnám megszúrni a csajt, csak így szedem ki az ampullából a folyadékot :lol: :lol: :lol:

Niki!

Örülök, hogy jól telt a nyaralás, és Buborék is jól érezte magát.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Köszönöm, aranyosak vagytok!
Még csinálok majd tesztet, ha erősödik, akkor felhívom a dokit, de addig nem akarom. Most még úgysem látna semmit, már ha egyáltalán lenne mit látnia, és nem akarom, hogy megint hétről-hétre csak a reménykedéssel és várakozással teljenek a napjaim, mint a múltkor.

Éva!
Nem a Te tesztedet csináltam meg, de holnap megcsinálom azt is.

Juca!
Az én tesztem ettől sokkal-sokkal halványabb, alig észrevehető a 2. csík ezért gondolom, hogy ezt nem lehet pozitívnak venni.

dido
dido

OK, Unique, majd szólok, ha nyithatod az ablakot!
Meggyes pite lesz. Jó lesz?

Évi!
A ceruzatartós cickós beszólás nagyon bejött!!! Kép
Ebbe még bele se gondoltam, hogyha a cickóból kimegy a tej, akkor leplattyan ...

kacsa14

Dido!

Komolyan gondolom, amit írtam. Mi lenne, ha doki adna progit, max. nem kellett volna. OK indulj ki abból, hogy negatív, mi meg abból, hogy pozitív. Mostanában nem jelentkeztél, és ki tudja, lehet, hogy akkortájt ágyazódott be, mikor a vérvétel volt. Tudod a 27. napot a 28 napos ciklusra szabják. Hívd fel a dokit, és mondd meg, hogy azt üzenem, na jó ezt ne :twisted: szóval mondd meg, hogy ez van, ennyi, meg ennyi volt a progid, mondjon valamit!!! Bébi én most teljesen úgy érzem, hogy ez most sikerült, nem szoktam ennyire bezsongani, de pont ma reggel jártál az agyamban, és akkor mit olvasok??? Na és öregmotorospajti Duddu is ezt gondolja mind a hárman :lol:

tjuca

Dido!
Az öreg motorosok mellett a friss hajtás is nem véletlenül hiányolt tegnap, és mondtam, hogy remélem Piroska sehol. Valamit nagyon megéreztünk itt közösen. Most kell nagyon vigyázni. Én nem erőszakoskodom, de kifejezetten javaslom, hogy hívd fel az orvosodat.
Vendég

Juca!

Köszi a lakásinfókat, szólok a csajszinak.

Anyukák!

Hol érdemes szopis párnát venni? Évi azt írta a múltkor, hogy rendelt. A Brendonba 12.000 ft körül van. Ha rendelek, akkor olcsóbb?
Vendég

Kati :)
Nehogy a Brendonba vegyél!!! Én spec a Kikába vettem, ott 7e volt, de a lányok biztos tudnak adni ennél olcsóbb tippet is... 8)

Évi77 :)
Behaltam a szövegeden a ceruzával!!! Na az enyém is kb. ilyen... Egy egész tolltartó ottmaradna este ürítés után. :roll: (tollakkal együtt :twisted: )
lehet, megpróbálom az Aventet, csak sokallom érte a pízt...
A Konakiont mi ketten adjuk be Apával. Ő töri az ampullát, ilyenkor mindig megjegyzi, hogy hülyék ezek a gyógyszerészek, mert az ampulla törésekor egy pici szilánk simán bejuthat az amupllába (ezzel persze együtt dícséri anyósát is, aki gyógyszerész...), ha nem elég ügyes az ember fia, én készítem elő a kiskanalat (most már nem főzöm!) és a ciciből egy pár csepp tejcit... Ilyenkor a férjem mindig jókat mosolyog, hogy "fejem magam". Viszont picivel jobb az íze... Talán... Bár mindig fennmaradnak Laura szemei amikor lenyeli... :twisted:
Koszmó: kaptam védőnénitől rá egy sampont, majd referálok! Egyre nagyobb területet fed már be... :( Laurát nem zavarja, az anyját annál inkább...
Én attól akadtam ki, hogy csak heti 120 g-okat hízik, pedig előtte kb. 250-280-at hízott.., Na most már nem idegelem magam miatta, akkor ez így jó! Ma lesz este mázsálás...
Át kéne szoktatnom a kis Porontyom napirendjét, nincs ez így jól, hogy éjfélkor alszik el és délben kel... ma is, reggel 7-kor szopi, majd 1/2 10-től aludt 1/2 1-ig úgy, hogy én keltettem :cry: És szopi csak 1/2 2-kor hiányzott neki... Fura, milyen sokat kibír már egyvégtében, szopi nélkül... :P Remélem, ez egyre jobb lesz! Te még mindig 3 óránként szopiztatsz?
nyugtass meg, hogy 4 hónaposan már nem kell 3 óránként... :roll:

Jöhet!!! Nyami............... :roll:

Dido :)
nagyon drukkolok Érted! Tényleg még egy teszt!!! Csináld napközben, akkor könnyebb elhinni, hogy tényleg van ott valaki!

Évi79 :)
jaj, kérdezted, és most jutottam el odáig agyilag... :( :(
Patika: Csepel, a volt munkásszálló épülete, Kossuth Lajos u. 46. Jó híre Csepelen!

Puszi

KépKép
unique

Kati!

Már sokmindenkinek felajánlottam, de még nem talált gazdára, szóval nekem van egy fölös szopipárnám. Nem használtam, mert nem tudom, pl. nem tudok fekve szoptatni, de áll. ülve is hülye görnyedt stílusban :x , csak itt hányódik jobbról balra meg balról jobbra. Polisztirollal van töltve, a www.szopiparna.hu-ról rendeltem. Nekem túlzottan megtöltötték, de még arra is lusta voltam, hogy kiszedjek belőle egy kicsit :evil: Ugye most vasárnap költözünk, ha elkanyarodsz vasárnap, vagy valaemylik nap (vagy egyéb okokból a párod :wink: ), akkor nagyon szívesen odaajándékozom nektek! Dunakeszin a Garas 22. 1. em. 5. (Ahol láthatóan nagy felfordulás van 8)

Köszi az "albérlőkerítést", aztán majd jelentkezik, ha érdekli ilyen paraméterekkel a lakás.

tjuca

Nekem lakik ismerősöm a Garas 22-ben! Ok, érdekel a párnád. Mennyi pénz?
Vendég

Unique!

Nálunk is így megy a Konakion, csak én egyedül adom neki. Lányom egy fakír, szeme sem rebben. A Gripe Water is olyan büdös, meg ez is, hogy legszívesebben csipesszel az orromon szoptatnám ilyenkor. Én is mindig megnézem, hogy szilánkos-e, eddig még nem volt baj, de lehet áttérek a tűs módszerre :lol: Amúgy én magába az ampullába szoktam tölteni egy kis tejet, és könnyebben kijön az olaj. Ja és megállapítottam, hogy fejlődök, nem semmi anyatejjel beletalálni egy kiskanálba! Tündi mi profik vagyunk!!!:twisted:
Kinga olyan tokás, hogy én nem is méricskélem, na meg nagyon húzza a kezem, mikor ringatom a varázstartásban. Szóval a képet elnézve Laurával minden a legnagyobb rendben. Te még nem láttál akkor még vézna gyereket. A húgomnak voltak olyan pipaszár lábai, de legnagyobb bánatára mára már eltűntek a vézna lábak, maradtak a nőcis domborulatok :twisted: Most már Lau is egyre többet fog mozogni, egyre izmosabb lesz, ledörgöli a párnácskáit.

Évi!

A kuplungolás legalább annyira tetszik, mint a harkálykodás :P :twisted:

Na megyek kitakarítom a fürdőt, mert mostanában szerencsésen mindig akkor bugyolálom át a gyereket, mikor ő tojik, és felemelt lábakkal kb. 1 méteres sugárban képes lőni. Utána romtalanítok, de most megy az alapos kármentesítés :twisted:

tjuca

Kati!

Lévén nem használom, csak a por eszi, ezért nem fogadok el érte pénzt, már az is jó, ha hasznát tudod venni, ha más nem Ricsi dencölheti! Többieknek is így volt az ajánlat, csak mindenki ajánlat előtt rendelt vagy éppen ikreket vár :wink:
Na legalább lesz egy ismerős a házban!!! Remélem könnyen megy majd a szocializáció, már nagyon várom, hogy költözzünk!!! Első időkben biztosan téged meg Anikót fogom kérdezni, mint lokálpatriótákat :shock: ovi, gyerekdoki, meg hasonló témákban...

Hogy bírod az utolsó napokat? Vérnyomásod rendeződött??? Sokszor jársz az eszemben, amikor kimegyek és megcsap a forróság. Na nem baj, csak toxszal kezdődő és émiával végződő ne jöjjön elő!

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?