VIGYÁZAT HOSSZÚ LESZ!És még majd jön egy következő üzi rólunk is
Angie!
Remélem hamar átvészeled ezt az átmeneti időszakot ami a munkával jár és újra sokat tudsz majd írni, addig is jelentkezz amikor tudsz és az is elég ha csak annyit írsz, hogy jól vagy.
Ági!
Drukkolok ezerrel az inszemhez!
Anikó!
Kezed hogy van? Nekem anno minden vizsgaidőszakban begyulladt, nem volt kellemes. A számítógépezés és a sok írás átka.
Brill!
Köszi az utazási jókívánságot, megvolt
Piroskának meg üdvözletem HURRÁ és még ezek szerint a tesztet is megúsztad
Csibe!
De jó, hogy ennyi időd lesz, legalább tudsz sokat sokat írni
És sok ilyen csini Csibe-pocak képet kérünk
Nagyon helyes kismami vagy!
Dido!
Én anyósom még a kovászos uborkát is képes volt elrontani, bár én nem szeretem, de azért a szememben ügyi vagy!
Amúgy nem mindenkinek vezették sajna normálisan azt a gyerekkori füzetet, nekem sem. Anyum csak emlékezetből mondta, hogy voltam bárányhimlős.
Amúgy most akkor veled mi is van így 32. napon?
Dinának!
Minden jót, ezerrel szorítok!
Duddu!
Nagyon csini a pocak és jó a Micimackó style is megint.
Évi77!
Dóri kezd társasági lény lenni ez jó, csak aztán nehogy túl sok pasival ismerkedjen
Na azt a múltkori rizsfelfújtat most bevállalnám
Évi79!
Palacsintasütőt felavattad azóta?
Juca!
Kakis törölköző
Én is a vanisht mondtam volna, borfoltot is kiszedtem vele színes cuccból a lényeg áztatni kell, aztán folton kevés vanish-el kimosni. Nagyon jó a Kinga-szoba, hát még ha be is lesz lakva! Mikor költöztök, mert ez a lakás már nagyon késznek néz ki? Ez még az elején volt talán már ki is költöztetek?
Kíváncsi vagyok a kajaszállítók mit reagálnak neked.
Közben folyton mentegettem ki a jótanácsokat, köszi én is
Kinga egy tündér!
Munkahelyi sztorihoz, itt még mindig ez megy sajna.
Jucmuc!
Így utólag is örülök a jó eredményeknek és drukkolok a majdani mégjobbakhoz!
Kacsa (és priviküldők)!
Privát üzinél ha visszadob az ablakhoz akkor tuti hiányzik a tárgy, anélkül nem küldi el..
A volt főnököd egy köcsög, már párdon. De ha jól veszem ki, akkor már van másik helyed, remélem az jobb, hopp épp olvasom, hogy annyira nem, sajna igen nehéz manapság normális helyet kifogni. Remélem egy babó hamar megoldja a gondodat
A budis sztorikon meg bocsánat de jókat nevettem, vizuális típus vagyok.
Mátra!
Gratula az 5-öshöz, én nem is gondoltam, hogy lehetne más. De hogy nem volt egy egyszerű hétvégéd az tuti.
Mikor költözöl?
Ja tábla szuper, aranyos amit Dinának írtál és színeztél. Én viszotn már nem nyaralok
Köszi puszi
Monyoka!
Nagyon nagy a szíved ez tény. Ahogy Lehelről írtál… Épp ezért kérlek ne add fel! Kitartás.
Narco!
Téged aztán mindig be tudnak paráztatni valamivel, inkább itt meséld el mi van veled és valaki tuti megnyugtat
Jaj és akkor még ez a családi zűr, juj. Irigy irigy hogy a férjed vasal, mondjuk én se szóljak egy szót se, mert nekem meg főz.
Norwell!
Így utólag visszaolvasva jól megbeszélted ezt a vasárnapot a dokival és Kendével
Panka!
Nem igazán a mediterrán színvilág volt a cél, hanem amit elsőre kinéztünk az a cseresznyeszínű bútor, mind a konyhában, mind a nappaliban, és rá kellett jönnöm, hogy igen kevés szín illik hozzá, hétvégén is egy sort dillemáztunk a különböző színű járólapok előtt.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MÁLNAAA!!!
Pupy!
Aranyos a pocakod és az nem háj! Csíkot én sem láttam. A csíkok meg amúgyis alkati kérdés ha jönni akarnak, akkor egyetlen krém sem bírja megállítani
Remélem a párod már hamar rendbejön.
Kitartás az esküvői előkészületekhez.
Nálunk apa is bejöhetett az állami uh-ra is, sőt a doki neki mutogatta mi-merre, én meg nem láttam semmit
Rolly!
Az a „vonatot” többnyire Dottonak hívják, ez van rá írva. Mi Egerben ültünk rajta élmény volt
Örülök, hogy rossz passz csak múlt és jó olvasni, hogy felszabadultál, remélem sikerül megtartani ezt a lelki állapotot is és hidd el meghozza a gyümölcsét, ha másért nem hát kettőtök boldogságáért már megérte.
Sosi!
Nagyon édes a lánykád. Akkor ezek szerint bölcsis lesz? Hogy áll a kérdéshez? Ha kész lesz a ház, kevesebb lesz a stressz, jön a tesó
a bankkal én is hadakozom.
Syry!
Minden uh-nál egyre pontosabban fogják tudni, hogy hány hetesnek felel meg, de mindig az utsó mensi alapján számolnak. Crl: popsitól a feje búbjáig a hossza, már jó nagy
bocs ha már írták.
Sziszka!
Azért ez a költözés nem költözés mizéria nemlehetett könnyű, de jó ha jó a vége
Unique!
Laura egyre szebb és szebb, nem értem, pedig gyönyörű volt már első pillanattól
A hülye anyukákkal meg ne foglalkozz morogj rájuk, meg a gyerekeikre nyugodtan, neked a te lányod a legfontosabb nem másé.
Zsúka!
Csadaszép a kerted és jó hogy így rajongasz érte, mi elterveztük, hogy mivel nem vagyunk nagy virágtudorok, csak fű két fa és egy homokozó lesz a kertben. Ennyi, sőt lehet még ez is sok nekem panelgyereknek
Ja és a lényeg ha megbízol a dokiban akkor neki elhiheted ha azt mondja jók az eredmények. Ő figyelembe veszi az alkattól kezdve az egyéb tényezőket is.
Sajnálom a rossz hírt, de a ezentúl is nyugodtan oszd meg velünk, bár remélem nem lesz több.
Anyukák!
Bevallom valóban jó, hogy leírjátok a „horror” történeteket, nekem spec halvány lilám nem volt ezekről. Ja és szüléselőkészítő „vidéki”-ként?! Áh hova gondolok én.