Irdab,
fenébe a pirivel!
De jó a hozzáállásod, ez nagyon klassz! Hajrá új ciklus!
Luli,
itt még akármi lehet, ez a hő nagyon jó! Drukk, hogy a vér a beágyazódástól legyen!
Nitácska,
jaj, ennyi negatív teszt!
De nem biztos ám, hogy tényleg az, egyszer már írtam, hogy a barátnőm valami 5-6 tesztet is csinált két-három hét alatt, a piri csak nem jött, elment dokihoz, és 7 hetes terhes volt.
Ranita,
hogy van a szemed?
Az álom tényleg jó lehetett, én szülésről szoktam álmodni néha, és utána olyan jól érzem magam mindig!
Mimilee,
nem tudom a Jónás napot, én is ártani nem árthat alapon össze akartam bújni apával, erre nem korábban jött a piri, meghiúsítva ezzel az összebújást (tudom, hogy vannak, akik akkor is teszik, én valahogy inkább nem). Szóval hajrá!
Princzike,
én biztosan nem vállalnám, hogy egyáltalán nem védekezünk, mert nekem azért van egy határ, aminél többet nem bírok, sem testileg, sem lelkileg... És azért anyagilag is bírni kell.
A hátihordozás meg tényleg szuper, csak hozzá kell szokni (meg a megjegyzésekhez is...)!
Anuk,
olyan jó ilyen várandós panaszokat olvasni (bocs!
), remélem, nemsokára mi is hasonlókról számolunk be!
Melltartó: menj el egy kismamaboltba, és vegyél terhesmelltartót, az Anitának G-s méretig vannak melltartói! Nem olcsók, de szerintem megéri, ha tényleg kényelmes!
És persze, hogy elsírtad magad, vicces, de a sokadik terhességnél is ugyanolyan torokszorító érzés!
Miért vagy veszélyeztetett???
Ácica,
éljen a doki által is megerősített kisbaba!
Loulou,
jaja, én nagy hordozómán vagyok, kendőm is van, kötős kengurum is, meg csatos hordozóm is (nem vázas, és elöl, csípőn és háton is lehet hordozni vele). Szóval amikor nemsokára mindenki odajut, hogy a kezében tarthatja a babáját, lehet bátran kérdezni!
Drukkolok, hogy a mensi távol maradjon!
Nyanya,
jó kis pihenős nap, biztosan nagyon jólesett!
Disznóvágás: gyerekkoromban voltam, de már nem bírnám...
Edi,
remélem, segített apin a masszázs!
Minden szomorkódónak és izgulónak:
Jó hétvégét!
E.