Új privát üzeneted érkezett!

Szisz!
Azért ennyire nem durva a helyzet. Mi inkább röhögünk a futamokon, várjuka töréseket. Ilyesmi. Plusz mindig óbégatunk, ha az idegbeteg finnünk kiesik, márpedig ez elég sokszor előfordul.

Juca!
Az orrvárzás, vagy az elanyátlanodás a tipikus terhességi tünet?
Mert orrvérzésem már a 25. naptól van majdnem minden nap. Lehet kicsit túlszaporodott a vérem.... :twisted:

Kép
narco

Először kicsit felhúztam magam ma a piacon, aztán inkább úgy döntöttem, hogy vicces a dolog: Dorcussal elmentünk vásárolni, és egy árus leszólított, hogy van gyerekméretű, pici papucsa. Gondoltam magamban, hogy minek kínálgat ez a nőci egy 4 hónapos babának papucsot?! Mondom is neki nagyon kedvesen, hogy soká kell még a Dórinak papucs... Erre ő: "én magának gondoltam kedveském..." Jó, télleg csak 150 centike vagyok, de azé' gyerekpapucs, na szép :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mátra!

Ez most nagyon tetszett, még nem ismertem! Nekem nagyon megható!

Kacsa!

Azért még ne törj le, nekem még egy első munkanapomon se volt olyan érzésem, hogy húúú, de jó lesz itt nekem... Mindent meg kell szokni, mindenkit meg kell ismerni, bele kell rázódni az új helyzetbe. És tegnap nagy hülyeséget írtam neked, ezért utólag is elnézést kérek. Kicsit elgondolkodtam rajta, és rájöttem, hogy a lehető legnagyobb hülyeséget írtam :oops: :oops: :oops: Helyesbítek: NE úgy rendezkedj be, hogy ez csak egy átmeneti állapot a baba előtt... Így elég iszonyú lesz kibírni, mert csak várod majd a végét, és sajnos benne van az is a pakliban, hogy esetleg hosszabb időre szól... Lehet, hogy most nem leszek népszerű...

Pupy!

Drukk a mai UH-hoz! Biztos jó nagy már Bubika :)

Monyó!

Fel a fejjel! És a lányoknak igazuk van, bízd az orvosra a diagnózist. Drukk, hogy ne legyen igazad!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kacsa!
Igen, még annyit akartam írni, csak kicsit szita az agyam, hogy lehet pár nap múlva már jobban fogod érezni magad. megfigyeltem magamon egy olyan dolgot, hogy mindig rosszul ítélem meg az embereket. Pl ha valaki szimpi, arról utólag kiderül, hogy hárpia, aki meg először nem jön be, az lesz a legjobb haverom. Igazából nagyon előítéletes vagyok. Az a helyzeth, hogy a cégnél is mindenkit félre ismertem. Nem tudom ezt lekezelni, mert nem tudok túllépni rajta. Bízom benne, hogy később ki fog derülni, hogy milyen helyre kerültél, és megbízható, jó munkahely lesz. lehet a csajok kiscit bizalmatlanok, de lehet csak félszegek, de majd kialakula helyzet. :wink:

Kép
narco

Nárcisz!

Nekem se erősségem az emberismeret, és én is rögtön ítélek az első benyomás alapján, és pontosan ahogy írod, általában nekem se jön be :roll: Csak az a baj, hogy akiről eldöntöm, hogy utálom, annak nagyon sokat kell bizonyítani, hogy mégse olyan, amilyennek elképzeltem. És akiről úgy gondolom, hogy jó ember, annak meg sajnos sokat elnézek, mire rájövök, hogy nem kellene...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77!
Valójában nem értem a reakcióinkat ilyen szempontból, mert sok esetben megtörtént már ez, nem csak 1-2 esetben. Így jártam a főnökömmel. Lehet ez tényleg csak az emberi képmutatás része, lehet mi vagyunka hibásak. Még nem tudom.

Kép
narco

Én sajnos tudom, hogy mi a baj velem, ha ez baj egyáltalán: olyan naiv vagyok, mint egy gyerek. Ha valaki azt mondja, hogy jót akar, én szó nélkül elhiszem neki, hogy tényleg jót akar. Pedig párszor pofára estem már, de akkor is mániákusan a legjobbat, vagy a legrosszabbat feltételezem mindenkiről. Ez van...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nincs sok időm, csak annyit, hogy:

Kacsa!
Ne keseredj el, mert sok esetben a látszat csal. Én pont azzal a kolléganőmmel lettem jóba, akiről azt hittem, amikor ide jöttem, hogy kegyetlen, és nagyon antipatikus volt. A másikkal, aki rögtön kedves volt és hízelgő, később többször is meggyült a bajom.
De ha adhatok egy tanácsot, ne a munkahelyen próbálj meg barátokat keresni. Tapasztalataim szerint ritkán alakul ki munkahelyen mély őszinte kapcsolat, vagy ha igen, az nem a közvetlen kollégák között lesz. Én a pénzügyi osztályon akadtam kedves emberekre. Nem vagyunk állandóan összezárva, a munkánk nem egymásra épül, és így nincs is annyi konfliktusforrás. Ez olyan, mint a házasság, jobb nem egy helyen dolgozni a férjünkkel. És ez a legjobb barátra is évényes, szerintem.

Tehát nem csüggedj, lesz ez még sokkal jobb. Kitartást, és fel a fejjel. Ne lássák rajtad, hogy nem érzed jól magad.

Puszi,
Vendég

Mátra
1. cn (most) Kép

ha a kisfiam elalszik, jövök és írok :(

Puszi: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Rolly!
Sajnálom nagyon, anniyra reménykedtünk :cry:

Kép
narco

Sziasztok!!!!!!

Végre megérkeztünk szerencsésen, "kicsit " hosszabbra nyúlt ez a kórházi tartózkodás, mint szerettük volna. Ne haragudjatok, most abszolút nem vagyok képben, nem is olvastam vissza (lehet, hogy nem is tudok... :roll: ), de mindenképp jelezni akartam, hogy itthon vagyunk és jól vagyunk. Szüléssztori jönni fog, ha lesz időm megírni... :wink:

Norwell és Kende (aki már több, mint egy hetes! :D )

Mindjárt csinálok új vonalzót is, amíg a csöppöm horpaszt (apa jól elringatta, úgyhogy most könnyű dolgom van... :D)
norwell

Kacsa!

Nekem az első és második munkahelyemen is akadt nagyon jó barátom, az utóbbinál közvetlen főnököm volt a lány. Mai napig az ő orvosait csaklizzuk, idősebb babájától kapjuk a cucikat, tanácsokat...:-), de ez tényleg nem általános. A fontos, hogy szakmailag ott legyenek.
Ja és a mostani munkahelyemre a főnököm vitt, mert ismert a második sz. munkahelyről (remélem követhető vagyok :twisted: ) bementem, és csak azt láttam, hogy nagyon fura népek vannak ott, senki nem szól hozzám, vagy ha igen hülyeségeket. Nekem nem koppant le, hogy itt azt hitték, én vagyok a tégla :lol: Két hét múlva kiderült, hogy főnök finoman szólva labilis idegileg, és mindenkit szivat. Nos amikor nem tűrtem, meg ugye nem voltam én tégla csak egy szimpla pénzügyes, hirtelen megváltozott a helyzet, és a bolond csajszikkal nagyon jóban lettünk :lol: Szóval először lehet távolságtartóak, mert még nem tudod mi a dörgés, és ők sem, hogy mennyire avathatnak be esetleg egy közös főnökszidásba :P
Ezek a kezdeti napok utólag mindig olyan furák, ezeken egyszerűen át kell esni. Aztán, ha utána is gáz, akkor, mint ahogy Anikó mondta lépni kell.
Ja és az uccsó helyen főnök két hét után behívott, hogy tudom-e, hogy 2. sz. munkahelyemen közvetlen főnököm babázik (ez csak egy teszt, hogy mennyire van meleg, és mennyire élesen figyeltek:-) mire mondtam igen. Erre ő, hogy nálunk mi a helyzet, mire én, ha már így rákérdezett jön a baba. Ez volt Kinga:-) A második héten, azt hittem kersztbe nyel le, de nem mert kirúgni, egyrészt kellettem neki, másrészt a RÉGIÓ barátságunkra való tekintettel! Szóval kedves Kacsa! A recept, két hét múlva pozitív tesztet produkálni!!! Ha tudod, titkolni a próbaidő alatt, majd, ha nem tetszik, kényelmesen táppénzre vonulni! Nagyon drukkolok, hogy neked is bejöjjön :wink:

tjuca

Rolly!

Sajnálom!

Norwell!

De jó, de jó, hogy itt. Pihenj azért sokat, majd jössz, ha Kende engedi:-)
Miért voltatok tovább kórházban? Csak nem kis kínai lett Kendéből? Megkaptad a szopis tanácsokat? Ha nem, akkor is nyugi, menni fog, most már itthon kettesben a fiatal úrral, semmi kórház :D Pusszancs :lol:

tjuca

HORWELL!!
Annyira örülök, hogy itt vagy. Gyorsan mesélj, ahogy teheted, lassan likas az oldalam
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
narco

Narcisz!

Akkor tenyleg azert fordulhatott elö, hogy nem szolgaltak ki a magyarokat mert mar jartak ott elöttük lopos nepsegek. Mindenesetre sajnalom. Remelem Junkonak nem lesz ilyen tapasztalata :)

A kis üvegfigurak muranoi üvegböl vannak valoszinüleg. Murano egy pici sziget Velence mellett es ezekröl a dolgokrol hires.

Gardalandba meg sajnos nem volt szerencsem elmenni de remelem egyszer oda is eljutok :)

Kacsa!

Akkor egy picit fehervari is vagy :) A Nagyerdö csodalatosan szep, en pedig a klinikan születtem :)
De jo neked, hogy voltal mar Romaban en meg oda sem jutottam el De örülök, hogy szereted az olaszokat, altalaban kedves emberek, es sokkal nyugodtabbak mint mi magyarok.
De azert magyarnak lenni a legjobb dolog a vilagon. En peldaul az olasz allampolgarsagot is csak azert veszem fel mert magtarthatom a magyart is. Egyebkent nem mennek bele :)

Juca!

Tenyleg nagyon jo dolog, hogy a ferj is be mehet az orvoshoz. Szerintem en azert gondoltam, hogy nem igy van otthon mert fel sem merült bennem a lehetösege. Persze az is igaz, hogy otthon meg nem voltam fernel, nem küzdöttem babaert, es csak a szokasos rutin vizsgalatokra jartam.
Büszke lehetsz a ferjedre mert nem sok ferfi birja az ilyen dolgokat :)

Az orvosi szöveggel kapcsolatban szerencsemre az olasz a latin nyelvcsaladba tartozik igy peldaul amikor megmutattam a doktornönek a magyar leleteimet, mindent ertett.
De mondjuk biztos erdekes lesz a szülesem :D csak nehogy elkezdjek magyarul beszelni, az lenne csak gaz :D

Nezegettem a multkor a fotoitokat Kingarol, a lakasrol. Kinga egyszerüen gyönyörü!

Evi!

Nagyon tetszett amit az inszemröl es a terbeesesig vezetö utrol irtal! Nekem eröt es remenyt adott amikor olvastam!

Agi!

Mennek a drukkok ezerrel!

Brill!

En is nagyon örülök, hogy verge megjött! Nagyon szoritok Neked is mindenhez!

Aniko!

Igen igazad van sajnos az ilyen embereknek köszönhetjük a jo hirünket :(

Spanyolorszag nagyon szep! :) Mi ott voltunk naszuton Andaluziaban. Hova mentek pontosan?

Unique!

Köszönöm Neked is, hogy remenyt adsz itt sokunknak! Ngyon jo volt olvasni a soraidat!
Laura alomszep!

Reka!

Nagyon szep a pocakod! :D

Szep napot mindenkinek!

Judit
jucmuc

Juca!

De igen, eljátszottuk a kínai figurát, ezért szoliztunk egy kicsit, és infúzió ment neki három napig... :D Meg aztán egy kicsit véres volt a kakija a 3. napon, amire kapott pluszban K-vitamint, és ugye a billirubin miatt állandóan vért vettek tőle (szegény gyerek, már féltem, hogy valamelyik lyukon kifolyik a tej... :lol: ), ezért ötnapos antibiotikum-kúrán is átesett szegénykém... A lényeg, hogy most már jól vagyunk, meg itthon (bár most baromi furcsa itthon lenni ennyi idő után...). Még meg kell szoknunk mindkettőnknek. Tejcsi van, eszik is jól, már visszanyerte, sőt túl is haladta a születési súlyát (igaz, hogy az infúzió miatt is hízott olyan gyorsan). Most egyelőre alszik, aztán majd meglátjuk, mikor kel fel, délben evett, kíváncsi leszek, meddig bírja...

Puszika mindenkinek!!!

Sziasztok!

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Szegény Kende baba, tudod eszembe jutott a vicc, mikor a cigány kilyuggatja a hasát, hogy most már azért sem csináltok belőlem tamtam dobot :-) Ne izgulj, Kingának is voltak likak a talpán, kezén, vállán... az egyik talpán, olyan volt, mintha golyóstollat szúrtak volna bele. Na de már elmúltak a bibik, Kendének is el fog múlni. Szerintem se neked, se neki nem fog hiányozni a stressz, innen hízni fog a kis pocok, mert az a dolga! Sajnálom, hogy szegény ilyen gondokkal vette az első akadályt, de legalább harcedzett lesz! Nagyon nagy pussz a kis alvó homlokára :lol: Arra vigyázz, ha nagyon meleg lesz, és látod a szemén, hogy kezd kicsit kínaisodni, akkor többször szoptasd meg, meg adj neki sima forralt vizet, és nem lesz gond. Most annak drukkolok, hogy ne bírja olyan sokáig, mert ha nagyon jó baba, akkor lehet, hogy még egy kicsit ázsiai szegény. Egy hatalmas kalappal az összeszokáshoz :lol:

tjuca

Juca!

Az volt az érdekes, hogy annak ellenére, hogy 350-es(!!!) volt a bilirubinja, az én kisfiam bizony a kék fény alatt is felkelt két-három óránként és üvöltött, hogy éhes... A nővérek is mondták, hogy ez nagyon nagy szó, meg hogy szopizzon minél többet, mert az akármilyen kék fénynél többet ér. Más babók, akik sárgák voltak, tök aluszékonyak lettek, de Kende nem. Azt mondta a dokinő is, hogy egy kicsit visszasárgulhat, ne ijedjek meg, de hogy ez már nem fog olyan mértékben gondot okozni, mint az első alkalommal. Köszi!!!

Kép
Kép
norwell

Norwell Kép , olyan jó, hogy újra itt vagy!!! Ez most végre jókedvre derített!!! :lol:

Nagyon örülök, hogy jól vagytok, és hogy a szopi is szépen megy. Ha otthon még kicsit be is sárgul Kende, ne ijedj meg, és csak tömd belé a tejcsit!!
Most olyan boldoggá tett, hogy látom(olvasom), hogy jól vagytok!!!

Sok puszi: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Norwell!

Isten hozott itthon! Ügyes a kis Kende, hogy jól szopizik! És Te hogy vagy? A történetet nagyon várjuk ám, és főőőőőleg a képeket :wink: Persze majd ha lesz egy szusszanásnyi időd :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Egész nap reggel óta visszaolvasok, ez komoly! És még mindig csak a felénél tartok, úgyhogy most szünetet tartok benne. De érdekel, hogy kivel mi van, úgyhogy nem adom fel, ha péntekig hát péntekig olvasok vissza, még jó, hogy gyorsabban olvasok, mint ahogy ti gyártjátok az újabb üziket, mert hát azt is vissza kell olvassam :)

kancellárka

Norwell!
Üdv! Édes az a kép!

kancellárka

Juca, Narco
Köszönöm! :P
Nagyon letörtem, hogy megjött :( , de most feldobott végre Norwell :) . A Ti sikereitek mindig új erőt adnak nekem.

Narco
Írtam privát üzit (egy kérdést), nagyon várom a válaszodat!

Most, amíg feküdtem a kisfiam mellett, és altattam őt, sok mindenen gondolkodtam.
Lelkileg valóban elég jól rendbejöttem az utóbbi időben, és most már tisztán látok sok mindent (magamról). Végtelenül hálás vagyok a Jóistennek, hogy van gyermekem, és azért is, hogy végre tudom, mit szeretnék.
Biztosan jövök most majd Hozzátok sok tanácsot kérni, mert úgy döntöttem – azzal együtt, hogy most tényleg nem görcsölünk annyit, mint eddig - , hogy kezembe veszem a dolgok irányítását. Mert már hamarosan 35 éves leszek, és csak várunk, nem teszünk semmit(az időnkénti vérvételen kívül). Ha visszajövök az iskolai táborból, beszélek a dokival, hogy jó lenne elkezdeni valamit, és talán először nézzük meg megint a párom kiskatonáit, aztán ha ott minden oké, jöhetnek nálam konkrét vizsgálatok. És majd itt kérem a tanácsotokat, mert tudom, ti már sok mindenen keresztülmentetek. De egyelőre itt most meg is állok, elkezdek visszaolvasni, és írok Nektek.

Sok puszi!!! Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Szia Csajszik!

Tudtátok, hogy ilyesmi is van errefelé?
http://babanet.hu/album/main.php?album= ... image=6970

Narco!
Vannak kötzük ikresek is a 13. képtől.
És itt is olvashatsz, gondoltam érdekelne:
http://www.lll.hu/node/15
http://www.lll.hu/node/147

Juca!
Ti hogy álltok a szopizással? Csak mert Mátra írta, hogy nehézségek voltak az elején..

Norwell!
Tiszta szívemből gratulálok a nagyfiúhoz!
Örülök, hogy végre jól vagytok és otthon vagytok.
Biztos hamar beálltok majd az otthoni rutinra!

Pupy!
Tök jó, hogy végre mondtak valamit a párodnál.
Lehet, hogy hamar el is múlik.... :)
Várjuk az UH-s híreket!

Nárcisz!
Az én orrom is vérzik úgy kb. 3 naponta. De inkább csak vérezget...
Dokinéni szerint teljesen normális.

Évi!
Hát ezen az áruson én is felhúztam volna magam!
De jobb, ha tudsz nevetni, az bizti.

Mátra!
Köszi a történeteket.
Képzeljétek én mindig játszom ezt a játékot azzal a kiegészítéssel, hogy továbbköltöm a sztorit a nem látható részletekbe belemenve. Néha mesélem Saninak is.
Eleinte tök gyogyinak nézett, aztán volt, hogy folytatta.
Imádom ezt csinálni.. :) :)

Rolly!
Sajnálom. :(

Jucmuc!
Köszönöm szépen!

Most megyek vissza az ágyba pihikélni...

Puszi:
réka
Vendég

Elkezdem írni, aztán részletekben küldöm (ki tudja, mikor ébred fel a kisfiam, és akkor abba kell hagynom)

Duddu :lol:
Gyönyörű a pocakod! Úgy feldobott, hogy ilyen boldog, szép kismama vagy!
És tessék nagyon vigyázni Magadra!!! (Minket annak idején a 9. héttől tiltottak el egymástól, de hát ezt te is tudod – a babáért mindent!)
Most látom, hogy megint írtál, köszönöm! És kedvenc helyed most valóban az ágy legyen!!! :P

Kacsa :(
Sajnálom, hogy az új munkahelyedben csalódtál! De még ne add fel!! Az első nap után jön a többi, ami még sok meglepetést (értsd: sok jót!) tartogathat. Próbáld magad jól érezni, beszélgetést kezdeményezni. Én itt olyan nyitottnak ismertelek meg, aki őszintén odafordul másokhoz (de tudom, itt sokat segít a hasonlókkal küzdők együttérzése is), meg hát ez más. De szerintem ha a munkatársaid tényleg olyan szörnyűek, vagy legalábbis Tőled totál távol állnak, és ha Te ezt ki is mutatod, akkor sajnos már eleve meg van pecsételve a rossz légkör, a nem segítés, rosszindulat stb. Mindig annak kell alkalmazkodni, aki újonnan érkezik, és ez különösen nehéz, ha nem egy befogadó társaságba érkezik. És most te vagy az új, szerintem fontos, hogy Te hogy állsz az egészhez. (Én sajnos nehezen illeszkedem be, volt olyan munkahelyem, ahol csak a gyerekek között éreztem jól magam – de mostani eszemmel tudom, hogy nálam is az első érzések domináltak, bezárkóztam, aztán mártírként szenvedtem. De tény, hogy nem tettem semmit, hogy jobb legyen. Lehet, ha teszek, sem lett volna más, de meg sem próbáltam.) Nem szeretném, ha Te is ebbe a hibába esnél, ha ők nem akarnak, próbálj Te feléjük fordulni. És ha bármi rossz ér, gyere, meséld el nekünk, biztosan lesznek, akik tudnak segíteni, vagy legalábbis vigasztalni. NAGYON DRUKKOLOK!!! És várom a mai híreket!! Kép

Dina
Olyan jó, hogy már jobban vagy!!! Rengetegen szorítottunk Neked, és ezt a kicsi babád is megérezte!! :lol:

Monyoka
Nagyon félelmetesen hangzik a táblaszelektálás szó!!! :shock:
Te írtad egyszer, rajtunk kívül nincs más, akivel megbeszélhetnéd a problémáidat. Mi szeretünk Téged, és már olyan sok mélypont után sikerült felállnod, kérlek, most ne add fel!! Kép

Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Sziasztok!

Még mindig szunya van, úgyhogy kihasználom az alkalmat... :)

Apa és fia első találkozása:
Kép

Nem imádnivaló már így egynaposan??? :D
Kép

Anya mellett: Kép

Majd még hozok képeket, most ennyire futotta... :)

Puszika!!!

Kép
Kép
norwell

Folytatás:

Évi77
A piacos sztorit tényleg jobb viccesen felvenni. Azért még így is nagyon kiakasztó! Én egyébként sem bírom elviselni, ha állandóan leszólítgatnak a piacon. Hagyjanak békén keresgélni. A múltkor is csak 1 másodpercre álltunk meg, már rögtön törölközőt, szőnyeget, festményt kínáltak, és mikor már továbbmentünk (udvariasan közölve, hogy egyiket sem kérjük), még rohant utánunk, hogy alkudhatunk az árból. Hát, én az ilyet nem bírom elviselni.
Szerintem a legtöbb ember az első benyomás alapján ítél, vagy ha nem is ítél, de akkor is kialakul benne valamilyen érzés. Én is hasonlóan érzek, mit Te, és sokszor vagyok túl naiv vagy túl bizalmatlan. Mióta a férjemet ismerem, azóta inkább túl bizalmatlan, próbált rám hatni (sikerrel), hogy ez a világ nem olyan, hogy az egész világot feltétel nélküli bizalommal lehetne megajándékozni (korábban pl. ha csengettek, gondolkodás nélkül kinyitottam az ajtót, ma előbb kinézek)
Ami viszont nagyon jó érzés: a tanítványaimmal szemben abszolút nincs ilyen, hogy szimpatikus vagy sem. Mindenkit úgy fogadok el, ahogy vannak, keresem bennük a jót, és szeretem őket. És ez olyan jó érzés, mert korábban féltem, mi lesz, ha valaki nem lesz szimpi. De hála Istennek, őket olyan szemmel nézem, hogy szeretnivalók, akik tőlem akarnak tanulni (vagy nem akarank, de kell nekik), és ez olyan megható.

Puszi!! Rolly
rolly

Duddu!
Köszönöm, az utolsó nem ismertem, és sokat segített.
Valahogy attól rettegek én is, hogy majd akórházban hülyének néznek, ahogy tették ezt eddig is. Hogy minden lesz majd a tápszer, mega tápszer. Borzalmas.

Kép
narco

Norwell!

DE IGEN! IMÁDNIVALÓ!

kancellárka

Norwell

Kende baba édes, aranyos, imádnivaló (és biztosan olyan fantasztikus babaillatú, aminek nem lehet ellenállni és a boldog szülők képesek lennének órákon át puszilgatni). :lol:

Én is küldök neki puszikat!

Kép

Rolly
rolly

Zsúka
Részvétem a nagypapátok miatt.
Én hiszek abban, ha majd meglesz a dédunoka, az égből fogja látni őt. És a gyermekednek ő lesz a dédipapa, akiről majd Te fogsz mesélni neki.

Aniko
Pimafucort kenőcsöt és Pimafucin kúpot (ez utóbbit tegnap használtam, ma már nem lehet, mivel megjött). Nagyon félek, mi lesz velem vasárnapig, amikor indulunk az iskolai táborba, ahol új veszélyek (idegen WC-k, poharak stb) várnak, de remélem, hogy ezúttal sem újabb gombás fertőzést, sem herpeszt az ajkamra nem passzolnak át.
Pozitívan próbálok állni a dolgokhoz, most arra is rájöttem, ha már megjött, jobb ma, mint vasárnap. És ennek még örülök is – nagyon!

Narco
Nem volt semmi a tegnapi terhesgondozás!! Ezt egy idegen doki csinálja körzetenként, vagy hogy van ez??? Hát, jó, hogy én ilyenen nem voltam!

R.
rolly

Monyóka!
Én csak Rolly szavait tudom megismételni: Mindig azt mondtad, hogy innen meríted az erődet. Akkor hát nem szabad elmenned!!! Gondolj csak arra, hogy a meddőséget ma már 90%-ban gyógyítják, ami azt jelenti, hogy ennyi százalék esélyetek van arra, hogy gyereketek legyen. És hát lássuk be, ez nem kis szám. Tudod, mindig azt szajkóztam, hogy fiatalok vagytok, főleg te, és van pár éved még türelmesnek lenni, és kivárni, amíg a férjed is önként rászánja magát a kivizsgálásra. Nem szabad feladnod, hiszen van remény, nem kevés. Én már 35 éves vagyok, valjuk be, hogy gyerekvállalás szempontjából meg megöregedtem, de még így sem adom fel, mert tudom, hogy van esélyem. Te pedig tőlem több mint 10 évvel fiatalabb vagy. Ezért is kérlek, légy türelmes, mert türelem rózsát terem, a te esetedben pedig babát fog teremni. Légy erős és higgy!!! Én bíztatlak, hogy maradj, mert hiányoznál, ha nem lennél már a táblában. Már sokszor majdnem fejből tudom a sorrendet, hogy ki ki után következik.

Duddu!
Megnéztem a képeket. Érdekesek, de főleg azt bírtam, ahol hárman vannak, és a bébik "sorban állnak" a szopizásra. Örülök, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz. Én biztos bepánikoltam volna a vérzéstől. Szép, üde és csinos kimama vagy, majd kicsattansz az örömtől. Növekedjél csak szépen tovább-tovább.

Norwell!
Isten hozott vissza közénk. A mini fotón nagyon édes Kende. Már alig várom a nagy képeket. Sok babával előfordul hogy magukra öltik az ázsiai színeket, de mind egészségesek lesznek. Így lesz az Kendebabával is. Várjuk nagyon a szüléstörténetet.... Jó szopizást, és gyors színváltást Kendécskének. Úgy látszik, ti már csak ilyen színváltós család vagytok :D. Kezdted te, aztán jött a kisfiad :D. Azért most már válasszátok ki a végleges színeteket :D Én a fehérre voksolok :D

Pupy!
Nagyon ritkán jössz mostanában! Biztos sok a dolgod. Megértem. A párodnál pedig végre találtak valami kiinduló pontot, és ezentúl kezelhetik célirányosan. Az esküvői előkészületekkel minden rendben? Már alig várom, hogy fehérben láthassunk. Mikor is lesz a nagy nap? Azért féltelek egy kicsit, mert végig kell buliznod az éjszakát babával a hasadban. Ugy-e nagyon fogsz vigyázni magadra.

Syry!
Mi újság? Érzel már terhességi jeleket? Hányinger, pisi, cicifeszülés? Még mindig erőt adsz.

Anikó!
Nagyon szuperül haladnak a dolgok. Augusztus már majdnem itt van. Hihetetlen, hogy pár hete a talin kitaláltad, hogy elmész a Kaáliba, és már sinen a dolog. Nagyon ügyes vagy. Mi szerintem októberben fogjuk felkeresni valamelyik meddőségi centrumot, ha addig nem alakul másként. Majd én is kérek tanácsokat tőletek. Végül Kovács doktornőhöz mentél?

Rolly!
Jól gondolkozol. Ti már nagyon régóta próbálkoztok, és lépni kell. Drukkolok, hogy gördülékenyen menjen minden. Az 1cn-t pedig annyira sajnálom. Én nagyon reménykedtem, de nem adom fel.

Nárcisz!
Szörnyű, ahogy a rendelőben bántak veled. Húúú, én szétrobbantam volna. Nehezen bírom elviselni, ha levegőnek néznek.
Egyébként már jobban vagy? Az elején nagyon rosszul voltál, nem bírtál enni. A kirándulást gond nélkül ki fogod bírni? Hova is mentek?

Nárcisz, Duddu!
Nekem azért vérzik az orrom, mert orrvérzésig dolgozom :lol: (ez most erős túlzás volt).

Szisz!
Tök jó, hogy nem kell költöznötök. Elég durva félreértés lehetett, de a lényeg, hogy megoldódott. Nekem a kazi sem működik, mert nincs motivációm. Mivel elég keveset tudok otthon lenni, ha otthon vagyok, biztos találok magamnak 1000 más elfoglaltságot, és a tornára sosem kerül sor. Ezért kell elmennem valahová, mert ott nincs kifogás.
Ma este nagy meccs lesz, bár én már nem bírom azokat, akik bent maradtak. Azért meg fogom nézni. Most vasárnap végül ki nyerte a futamot. Én odáig láttam, hogy mindenki kipotyogott, és alig maradtak 10-en. De legalább most nem Schumi az egyetlen esélyes (hanem Alonso :)). Egysíkú lett az egész, ezért is uncsi a dolog.

Zsúka!
Ma nem jöttél. Minden rendben? Küldöm a buksisimit.

Ennyi időt sikerült babanetes társaimra szánni.
MINDENKINEK puszi, akinek nem írtam személyesen, annak triplán.
Vendég

Mátra
nagyon szép, amit küldtél! Köszönjük!
Hasad hogy van? Remélem, a pesti dokiban nem fogsz csalódni!

Pupy
Végre minden elrendeződik! De jó!! Várom az Uh-os beszámolót!!

Kancellárka
Jó olvasást kívánok! Olyan jó, hogy újra itt vagy!! Buboréknak hogy tetszett a nyaralás??

Lányok, ennyit tudtam most írni, kicsit jobb kedvem lett, mióta Rátok gondolok, Nektek írok (és nem arra gondolok, hogy megjött és még a hasam is egyre erősebben fáj). :cry: :( :? :) (kb. így lett jobb kedvem)

Ha tudok, ma még jövök, ha nem, akkor holnap a délutáni alvás idejében újra itt leszek!!

Sok puszit küldök Nektek:
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Sziasztok!

Olvasgatlak Benneteket, de nem igazán találom a szavakat, ezért nem is írtam. Ne haragudjatok rám.
Ma kaptam a hírt, hogy a nagybátyám rákos, én ezt nem bírom ki. Ha esetleg jön a következő rossz hír nem foglak ezzel elkeseríteni Benneteket.

Norwell!

Annyira gyönyörű Kende baba, gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Nagyon sajnálom! Remélem, azért van remény, hogy meggyógyúl. Ma már nagyon sok féle daganatos betegséget kezelnek. A nagynéném, aki a második anyukám másfél éve küzdötte le a rákot.
Gyere nyugodtan, és mond minden bánatodat. Mi itt vagyunk lélekben Veled.
Vendég

Lányok!
Én is akartam már írni nektek, hogy biztos hallottatok a másfél héttel ezelőtti törökországi robbantásról, ahol meghalt egy magyar és egy kislány megsérült. Hát az a magyar ember az én kollégám volt, és a kislány pedig a gyermeke. Fantasztikus ember volt, családszerető négy gyerekes apa. Ráadásul jó fej. Itt egy csoportot vezetett, és mind szerették a beosztottjai. Teljesen letaglózott a hír. Mekkora az esélye, hogy 5 milliárd emberből pont ő volt ott. Mivel 4-en haltak meg, 4 az 5,5 milliárhoz. Gyakorlatilag nulla. Az ember nem tudja, hogy hány év jut neki az életből.
Már volt egy hasonló eset pár éve, amikor Izraelben robbantott fel egy öngyilkos merélnylő egy buszt. Azon pedig egy másik kollégám lánya utazott és halt meg.
Ilyenkor hálás tudok lenne az életemért.
Vendég

Norwell!
Közben lapozott a babanet, és én lemaradtam a képekről. Ezért is írtam, hogy várom a képeket, aztán látom, hogy mindenki dícsérgeti Kendebabót. Lapozok vissza, és hát ott van a kis drága. Nagyon-nagyon édike. Én is akarom egy ilyen tündérkét már végre a kezemben tartani :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Kép
Kép
Kép
mátra

Zsúka!
Ezeke nagyon szomorú dolgok, amik történnek veled. Nagyon sajnálom. :cry: Ha bármi van, nyugodtan gyere, vagy írhatsz privit is, ha szeretnél.

Angie!
Pedig ismertem már a dokit, mert az elejétől velem volt. Csak fontosabb egy hülye picsa, mint én......
Görögországba megyünk, Nei Pori-ba, ez Olympic beach legdélibb része, Katherini alatt. Ide járunk vissza, mert nagyon tetszik. A nászutas képek is ott készültek, a honlapon megnézhetőek. www.flogi.fw.hu
Igazából csak május első hetében hánytam. Utánna fél óránként ettem, hogy ne. Így sikerült kihúznom 2 hónapot úgy, hogy róka koma csak kerülgetett, de nem kapott el, csak 1 alkalommal. Most kevesebbet eszek, és inkább többször, mert a méhem feltolta a gyomromat, bélrendszeremeta hasam felső zugába, így minden kisebb. :wink:

Rolly!
terhesgondozóa kórházban van, ahová járni kell. Ott rendel a doki minden hétfőn. Így vannak hárman (doki, védőnő, háziorvos), akik végzik a gondozást.

Kép
narco

Bocsánat, hogy nem jöttem, de nem volt délelőtt áram, aztán meg net.

Ablakot mostam, függönyt mostam, hadakoztam az anyámmal, most szárítom a hajam és megyek a páromhoz. Szerintem este be tudok nézni és akkor írok mindenkinek.

Puszika
mátra

Lányok!
Én mára elbúcsúzom.

Didó!
Régen jártál errefele. Minden rendben? Piroska remélem sehol.

Puszi,
Vendég

Sziasztok! :D
Hu de sokat irtatok! :shock:
Pupyt kersgéltem de még ezek szerint nem ért haza!
Este jövök és könyörtelenül visszaolvasok! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Szisztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, tanácsot + mindent. Reggel megmondtam az Uramnak, hgoyha hétvégén is így érzem magam, mint reggel, akkor otthagyom a francba az egészet! Aztán egész nap tartottam magam, csináltam szépen a dolgom és igyekeztem jó képet vágni. De belül rühelltem az egészet. Aztán hazajöttem és amióta itthon vagyok bőgök ...

Az a rossz még, hogy nagyon hideg van az irodában + nyitva minden ablak (mert a klimaxos kolleganők izzadnak, mint a ló), huzat van és én rettegek, hogy megint előjön vmi. altáji vacakság és ez csak ront a helyzeten. Tudom, kérjem meg őket, hogy csikják be az ajtót, stb., de 4 ember ellen kevés vagyok, ha 4-nek jó úgy, akkor csak miatt nem fognak megsülni.

Biztos, velem is baj van. Lehet, sosem találok olyan munkahelyet, ami megfelel. Eddig minddel volt vmi. bajom: keveset fizetnek, bunkók az ügyfelek, köcsög a főnök, újra köcsög a főnök. És nem adhatom fel mindig, mert dolgozni kell, az az élet rendje, de én mégis úgy érzem, hogy ezt, itt nem tudom csinálni, mert rámegyek én is + a kapcsolatunk is, ha minden este + reggel bőgve fogadom Apát.

Most megyek, lefekszem egy kicsit és gondolkodom ...

Ja, csüt. fél 6-re megyek pete-uh-ra ...

kacsa14

Visszaétrem. Feküdtem, beszéltem Apával és megszületetett a döntés.

Holnap kilépek. Azaz otthagyom őket, be se voltam még jelentve, úgyhogy nem igazán beszélhetünk kilépésről.

Nem vagyok büszke magamra! De most teljes szívemmel azt érzem, ha folytatnám, csak magamat tenném tönkre, lelkileg és fizikailag. És, ha szomorú vagyok, az a családi életünknek sem tesz jót. Ha meg megint visszaesek attól megint szomi leszek, és ez így megy körbe körbe.

Most legalább, ha az uh mégsem jól sikerülne, legalább alaposabban utána tudunk nézni a dolgoknak is, nem kell még azon is idegeskedni, hogy hogy tudok eljutni a dokihoz munkaidőben.

Megígértem magamnak, hogy ha most egyelőre a meló terén kudarcot vallottam, akkor addig is, amíg őj meló vagy baba lesz, nagyon rendes kis feleség leszek. Mert az a minimum, hogyha már Apa hordja haza a pénzt, akkor én megteremtsem neki a nylugodt, békés családi hátteret.

Megpróbálom újra összeszedni magam és egy kicsit mással is foglalkozni, nem csak a bébi kérdéssel!

Tudom, ha ezeket meg tudom valósítani, már az sokat fog segíteni abba, hogy tényleg kiegyensúlyozottabb legyek és egy esetleges jövőbeni akadályt már könnyebben vegyek!!!

Remélem, hogy hosszú ideig ez volt az utolsó búskomor hozzászólásom és ezek után ismét visszatér az optimizmusom, a hitem és mostmár újra vidám tagja lehetek a topicnak!!!

kacsa14

Angie!
Nagyon jo a vonalzod! :lol:
Nem én vagyok ügyes ha nem ezekben a meddőségi központokba nem üllnek a babérjaikon!Ugy megy náluk minden mint a karikacsapás!De azért köszönöm,jol esik! :wink:
Igen Kováts doktornőhöz mentem vissza!Nekem ő nagyon szimpatikus,de ott mindenki!Emberségből 5-ös az egész orvosi team!Igazábol az a titka az egész gyorsaságnak ha már a vizsgálati eredményekkel mész oda és nem kell még hogy arra külön elküldözgessenek akkor pörögnek az események gyorsan!Én majd ha szükséged lesz rá akkor szivesen leirom mit érdemes előre megcsináltatni! :)
Sajnálom a kollégádat teljes szivemből! :cry:

Szissz!
Köszönöm a drukkolást!
És nagyon nagyon örülök,hogy visszatértél hozzánk! :D

Réka!
Hogy vagy ma?
Ezek a képek?...Fergetegesek!Az ikres szoptatástol kész voltam!

Évi!
De aranyos vagy! :lol:
Szegény!Nekem a pocakom terén gyült meg a bajom egyszer!Ugy 4 honapos lehetett a kisfiam amikor elszaladtam venni valami pamutnadrágot otthonra,és a kedves elado megjegyezte hogy rossz helyen járok mert kettővel mellettük van a kismama bolt!Felháborodva elviharzottam mert már kezdtem azt hinni hogy lassan visszanyerem a régi formám!Na igy pillanatok alatt romokba döntötte! :?

Rolly!
Annyira sajnálom! :cry:
Ha bármilyen segitségre van szükséged csak szolj és itt mindenki gyorsba leirja hogy mi a tapasztalata és mazsolázhatsz belőle!Segitünk a legjobbat kiválasztani!

Norwell!
De örülök,hogy jelentkeztél és hogy minden rendben már! :D
Annyira édes Kendebaba!Szegénynek már igy az elején milyen megprobáltatásokban volt része!De minden ok és az a lényeg!

Jucmuc!
A férjem Spanyolország függő! :roll:
Marbellába megyünk most ugy ötödször!De szeretem mert szép és a kisfiam is nagyon jol érzi ott magát!Már bepakolt vagy háromszor hogy akkor ő most indul!Mondtam már csak egy párat kell aludni és megyünk!

Zsuka!
Borzasztoan sajnálom ami veled mostanában történik! :cry:

Kacsa!
Ha igy látod helyesnek akkor ez a legjobb döntés amit most teszel!Ha ugy érzed ez nem lesz jobb akkor hagyd ott őket a francba!És ha férjed is támogat akkor minden rendben lesz!És most már tessék megnyugodni! :wink:

Pupy!
Én már tűkön ülök!

KépKépKépKép
aniko24

Én el is köszönök mára mert borzasztoan elfáradtam!
Lesuroltam a kertibutort még levezetésképp este!
Jo éjt mindenkinek! Kép

Mátra!
Drága,neked szép estét a kedveseddel! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok,

Kacsa :)
Sajnálom, hogy nem jött be a munkahely, de tényleg van ilyen :( Ha mr az elején ezt érzed, akkor semmiképp nem szabad folytatni, mert álatlában az eleje szokott a legjobb lenni, utána már csak egyre rosszabb midig :? Jól döntöttél, és örülök, hogy jól látod a dolgokat, optimistán! Lesz másik munka, vagy ami még jobb lenne, baba! :oops:

Jucmuc :)
Köszönöm, és külön örülök neki, hogy így érzed! :) Sajna ritkábban tudok jönni, de tudom, hogy mekkora erőt tud adni az ilyen... Jártam már ebben a cipőben én is nem is oly rég... pedig hogy elfelejti az ember a rosszat :P

Évi77 :)
Nem lehett valami jó a piaci sztori. hallgasd meg az enyémet, kicsit kiakadtam rajta...
Péntek, Campona. Benéztem a C&A-ba, hogy hátha van valami szépség, amivel a Drágámat megajándékozhatom :oops: Nos, persze, találtam egy kis bodyt. (nem nagy szó, én mindig találok, még ha nem is keresek :roll: ) Megyek a pénztárhoz, hogy fizetek. Várni, várni, várni. ja, Drágám a babakocsiban feküdt, nagy szemeket meresztve. Ok, végre én jövök. Egy pillanatra odanézek a pénztárosra (el Lauráról), mire visszanézek már egy kisgyerek sertepertélt ott Lauránál. De konkrétan épphogy nem puszilta meg... :( na jó, nem ennyire drámai... Fogtam a kezét, és elvettem Laurától. Közben magyaráztam neki, hogy nem szabad, mert kisbaba, stb-stb. Erre jön az anyja, hogy én belemartam a gyerekébe és hogy milyen anya vagyok, és hogy sajnálja a gyeremekemet... Hiába mondtam, hogy nem martam bele, és hogy ha ott állt mellette miért nem figyel oda rá, hogy merre járkál a gyereke és ne engedje oda kisbabákhoz... A gyereke persze üvöltött, a csaj jól kiakadt... nem értem, hogy ha neki is volt 3 hónapos babája, akkor miért nem tudja, hogy kisbabához idegen gyereket nem engedünk közel...
Egy tanulságom van: nem viszem Laurát többet így egyedül ilyen helyre... Szomorú, de hülyék néha az emberek...
Ma is volt pont egy ilyen a postán, és érdekes, de annak a gyereknek meg lehetett magyarázni, mi a pálya és nem volt gond. Valahol a szülők a felelősek érte, hogy nem vigyáznak a gyerekekre, pláne, ha látják, hogy egy nem gombostű méretű (=jól látható) babakocsi gördül be a helyiségbe... A C&A-ban még bátorította is a gyereket az anyja: "nézd, kisbaba"... Ettől meg hülyét kapok... na nem mintha nem kapna Laura a tejcimen keresztül elég ellenanyagot, de hadd válogassam már meg én, kit engedek oda hozzá és kit nem...

Tényleg: Laura még csak 5,5 kg három hónaposan... Nem kevés ez? pedig sokat eszik... Jó, mondjuk a tejci végét már nem szereti kiszippantyúzni, akkor már inkább bealszik... Dóri teljesen leüríti a cicidet? Minden alkalommal mindkét ciciből adsz neki? mennyit eszik? Ja, és még fertőtlenítesz neki mindent? (kiskanál pl. Konakionhoz)

mamik :)
Van valaki, akinek van tapasztalata az elektromos mellszívóval? Nem bírom már minden este fél órát szívni kézzel... (éjfélkor)

Nárcisz :)
Még mindig ajánlom a dokimat, de tudom, a Szt Imre kh Neked messze van... :)

Norwell :)
Üdv itthon! Gyönyörű Kende baba! és lám-lám... Előbújt, nézzenek oda! :twisted:

Sosi :)
Csodálatos a kislányod! Gyönyörű! Itt a prototípus... :twisted:

Szisszka :)
örülök, hogy nem kellett költözni... Tényleg rossz lett volna a kutyuknak lakásban lenni. :(
Még mindig tanulsz, vagy áttértél a melóra?

Anikó :)
Én még mindig nem nyertem vissza az alakom... És torna nélkül nem is fogom. :( De annak is eljön az ideje, csak ne lennék ennyire fáradt...

Most van itt a perc, hogy lépjek... :oops:

Puszi, jó éjt!

Ui. mindenkinek elküldtem a képet, aki kérte????

KépKép
unique

NOMI HÍRADÓ

Privit írt, íme:
Draga Matra!
Hogy vagy? Latom mostanaban gyotor a hasad...hat irany a doki:) Vigyazz magadra.
Mivel napok ota vagy nem enged be a babanet, vagy nincs net, vagy aramszunet van, hat neked irom meg az ujdonsagokat, ha vagy olyan kedves tovabbitani a Lanyoknak:
Eloszor is 2. c.n. ma:)
Kendemama es Kendebaba (persze Kendepapa) reszere egy egy nagy puszi, vigyazzanak magukra. aranyos a pici fiu, a pufok kis pofijaval! nojjon nagyra!
Na, nem terhellek sok uzenettel, csak mondd meg, hogy mindenkit puszilok, es nagyon hianyzik mindenki, es nagyon haragszok a babanetre, hogy igy kitol velem!
Es nehogy kiszedj a tablabol, mert itt vagyok!!! Csak uvegen keresztul nyalogatom a mezet:(

Üzenet továbbítva, jó éjt mindenkinek.
Kép
mátra

Köszi Unique, hogy mellettem állsz!

Páran már megpróbáltak rábesélni a folytatásra, lehet igazuk is van, nem vitatom. De én most, ma, holnap képtelen vagyok folytatni! Azt meg mégsem mondhatom, hogy majd jövök pár hét múlva, ha megemésztettem a dolgot ...

Most úgy érzem, hogy jól döntöttem, megnyugodtam. És nekem most ez a legfontosabb. Hogy 2 nap bőgés után ne áztassam tovább Apa vállát. Szegény ma reggel olyan mosottan ment be melóba, hogy megkérdezték tőle, hogy mi a baj. Úgyhgoy terrelt rendesen. És én ezt nem akarom, nem akzarom, hogy kikészítsem magamat is és azt is, aki a legfontosabb a számomra!!!

Bízom benne, hogy tanultam ebből az esetből is és legközelebb körültekintőbben választok meló helyet. És ki tudja, hátha már nem is lesz rá szükségem ...!

Megyek aludni, azaz még csak vjzszintesbe teszem magam, mert életem párja meccset néz a haverjával egy lebujban és nem vitt kulcsot, be kell engednem, ha hazaér.

Szép álmokat Mindenkinek!!!

kacsa14

Sziasztok!

Zsúka!
Részvétem! :cry:
Annyi sok rossz történik Nálatok mostanában... :( Biztos jön most már a jó is!

Rolly!
Sajnálom a mensit! :(

Jucmuc!
Jól értelmezed a kiskatona dolgot... Nálunk ezzel is gond van..., de a vitaminok már javítottak a helyzeten! :wink: Úgyhogy ezért próbálkozunk majd a spontánnal is! :roll: Beleélni természetesen nem fogom magamat, de mint tudjuk, vannak még csodák... :)

Mátra!
Köszi a Nomi hiradót!
Remélem, a pocakfájás már a múlté! És nagyon kellemesen töltöttétek az esti időt a pároddal( :) )!

Nomi!
Sajnálom... :(

Norwell!
Mégegyszer gratulálok Nektek! :D
Kendebaba a legfrissebb megerősítéseannak a ténynek, hogy "nálunk" csak gyönyörű babák születnek! :D

Dido, Ági279!
Megadrukk!!! :) :)

Szisz!
A költözések elötti pakolásban csak egy jó dolog van, hogy selejtehetsz!!! Sőt... :wink:
Örülök, hogy a félreértés rendeződött. Annak, hogy tudsz maradni mégjobban! :wink:
Az F1 nálunk is így zajlik! Szabadedzések követése képekben az n-tv-n, RTL-en..., számadatokkal meg a neten :lol: :wink:
Most örültünk!!! Kicsitsem elfogult Sumi rajongóként... :wink: (és a kis spanyol is csak az 5. :) ) Nekem nem unalmas, főleg mióta ismét van kerékcsere stb...
Kutyuknak hűsítő buksisimi! :wink:

Aniko!
Spanyolo-i nyaralás! De jóóó Nektek! :D
Kezed hogy van? Mert ínhüvelygyulladásal nem túl jó dolog kertibútort sikamikálni... :!:

Kacsa!
Csütörtökre elődrukk! Remélem, dolgozik a Closti! :)
Munkahely kérdést már megoldottátok... Alakulhatott volna úgy is, hogy minden szépmegjó... Ha előre tudná az ember, rengeteg idegességet megspórolhatna magának...

Rólam: Tegnap volam a nőgyógyásznál a várva-várt gyógyszerért! :D Úgyhogy a PCO-s gyógyulásom útjára léptem!!! :D

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?