Sziasztok,
Kacsa
Sajnálom, hogy nem jött be a munkahely, de tényleg van ilyen
Ha mr az elején ezt érzed, akkor semmiképp nem szabad folytatni, mert álatlában az eleje szokott a legjobb lenni, utána már csak egyre rosszabb midig
Jól döntöttél, és örülök, hogy jól látod a dolgokat, optimistán! Lesz másik munka, vagy ami még jobb lenne, baba!
Jucmuc
Köszönöm, és külön örülök neki, hogy így érzed!
Sajna ritkábban tudok jönni, de tudom, hogy mekkora erőt tud adni az ilyen... Jártam már ebben a cipőben én is nem is oly rég... pedig hogy elfelejti az ember a rosszat
Évi77
Nem lehett valami jó a piaci sztori. hallgasd meg az enyémet, kicsit kiakadtam rajta...
Péntek, Campona. Benéztem a C&A-ba, hogy hátha van valami szépség, amivel a Drágámat megajándékozhatom
Nos, persze, találtam egy kis bodyt. (nem nagy szó, én mindig találok, még ha nem is keresek
) Megyek a pénztárhoz, hogy fizetek. Várni, várni, várni. ja, Drágám a babakocsiban feküdt, nagy szemeket meresztve. Ok, végre én jövök. Egy pillanatra odanézek a pénztárosra (el Lauráról), mire visszanézek már egy kisgyerek sertepertélt ott Lauránál. De konkrétan épphogy nem puszilta meg...
na jó, nem ennyire drámai... Fogtam a kezét, és elvettem Laurától. Közben magyaráztam neki, hogy nem szabad, mert kisbaba, stb-stb. Erre jön az anyja, hogy én belemartam a gyerekébe és hogy milyen anya vagyok, és hogy sajnálja a gyeremekemet... Hiába mondtam, hogy nem martam bele, és hogy ha ott állt mellette miért nem figyel oda rá, hogy merre járkál a gyereke és ne engedje oda kisbabákhoz... A gyereke persze üvöltött, a csaj jól kiakadt... nem értem, hogy ha neki is volt 3 hónapos babája, akkor miért nem tudja, hogy kisbabához idegen gyereket nem engedünk közel...
Egy tanulságom van: nem viszem Laurát többet így egyedül ilyen helyre... Szomorú, de hülyék néha az emberek...
Ma is volt pont egy ilyen a postán, és érdekes, de annak a gyereknek meg lehetett magyarázni, mi a pálya és nem volt gond. Valahol a szülők a felelősek érte, hogy nem vigyáznak a gyerekekre, pláne, ha látják, hogy egy nem gombostű méretű (=jól látható) babakocsi gördül be a helyiségbe... A C&A-ban még bátorította is a gyereket az anyja: "nézd, kisbaba"... Ettől meg hülyét kapok... na nem mintha nem kapna Laura a tejcimen keresztül elég ellenanyagot, de hadd válogassam már meg én, kit engedek oda hozzá és kit nem...
Tényleg: Laura még csak 5,5 kg három hónaposan... Nem kevés ez? pedig sokat eszik... Jó, mondjuk a tejci végét már nem szereti kiszippantyúzni, akkor már inkább bealszik... Dóri teljesen leüríti a cicidet? Minden alkalommal mindkét ciciből adsz neki? mennyit eszik? Ja, és még fertőtlenítesz neki mindent? (kiskanál pl. Konakionhoz)
mamik
Van valaki, akinek van tapasztalata az elektromos mellszívóval? Nem bírom már minden este fél órát szívni kézzel... (éjfélkor)
Nárcisz
Még mindig ajánlom a dokimat, de tudom, a Szt Imre kh Neked messze van...
Norwell
Üdv itthon! Gyönyörű Kende baba! és lám-lám... Előbújt, nézzenek oda!
Sosi
Csodálatos a kislányod! Gyönyörű! Itt a prototípus...
Szisszka
örülök, hogy nem kellett költözni... Tényleg rossz lett volna a kutyuknak lakásban lenni.
Még mindig tanulsz, vagy áttértél a melóra?
Anikó
Én még mindig nem nyertem vissza az alakom... És torna nélkül nem is fogom.
De annak is eljön az ideje, csak ne lennék ennyire fáradt...
Most van itt a perc, hogy lépjek...
Puszi, jó éjt!
Ui. mindenkinek elküldtem a képet, aki kérte????