Zsúka!
Őszinte részvétem. Ha hiszel, abban, hogy az élet után is van élet, akkor tudod, hogy tudni fog róla. Sajnos Kofa édesapja sem érte meg az unokáját, nagyon szerette volna látni, és bizonyára rajongott volna érte. Megismerkedésünk után halt meg nem sokkal. Kofának az is megkönnyebbülés volt, hogy az apja szeretettel elfogadott engem, sőt nagyon örült nekünk, úgy érezte, hogy mi sínen vagyunk. Nagyapa is látta nálatok, hogy ti sínen vagyok, boldogok vagytok, és majd jön az a picike új élet, ha az Isten elküldi nektek. Tudod Adri esete lebegjen a szemed előtt, és ne ostorozd magad negatív és igaztalan mondatokkal!!!
Monyó!
Ugye azért jössz? Ha végre megállapítják a bajt, azt lehet orvosolni. Tudod én mindig mondtam, hogy ez a rendezetlen menzi nem jó, rendbe kell hozni. Nagyon szurkolok!!!
Ja kifehéredtünk mi is, DE meg kellett lépni. Hitel a nyakunkba, bútoraink nincsenek, megszorító csomag... DE egészségesek, fiatalok vagyunk, nincs háború, nem éhezünk, tudod a nagyszüleink az utóbbi körülmények között is elmenedzselték magukat! Szóval csak optimistán! Ja és amikor olyan kézügyességed van, hogy faragsz, akkor használd ki! Nekem is van kicsi kézügyességem, de most időm nincsen ilyesmire. Szóval addig használd ki az időd, amíg van, és meglátod, nagyon szép lesz a házatok, és minden nap meg lesz a mindennapi kenyeretek is:-)))
Narco!
Te tényleg nem jó orvost választottál, sajnálom. Tegnap ugyanezt hallottam az egyik barátnémtól, csak ő Imrés. Úgy látszik nekem szerencsém volt, én maximálisan elégedett voltam az orvosommal, és a szülésznőmmel is. Mivel a Margitot otthagyod, ezért nem mondom, hogy menj át hozzá, de érdemes Évi, és Réka orvosát is megfontolnod!
Tudod a barátosném tegnap pont azt mondta, hogy ő kórházat választott, és ott egy orvost, de nem jött be. Most meg nem akar ott másik orvost keresni, de a kórházhoz meg ragaszkodna. Nekem fordítva volt fontos. A dolgát nehezíti szegénynek, hogy december 31-re van kiírva, és senki sem akarja vállalni
Ja és mennyire azt nézem, hogy milyen ember az orvos, tegnap hajnalban született meg az unokatesóm negyedik babája, és most sem került elő az orvosa!!! (ez már másodszor fordult elő), ő az az orvos a SOTE-n, aki, ha szülés van, akkor vagy szabin van, vagy nem elérhető. No comment! Ja és megnéztem itt a fórumon, nem egyedi eset. Szóval érdemes először egy nagyon korrekt orvost választani, aki lehetőelg az általad kitűzött szempontoknak megfelelő kórházban van.
Pupy!
Nagyon örülök, hogy valamit talált már végre az orvos. Azt szabad kérdeznem, hogy annál a dokinál, akit mondtam jártatok-e, és milyen hatékonysággal jósolt? Kingát most gyerekbőrgyógyászhoz viszem, mert szegénynek nagyon durva a bőre
Attól tartok Anikónak igaza lesz, nagyon úgy érzem, hogy ekcémája van, de mivel változtattam a mosási szokásunkon, és egyre brutálisabb, ezért kétlem, hogy ez a gond. Az a furi, hogy ez csak kb. másfél hete van, előtte nem volt ilyen gondunk.
Kacsa!
Nagyon sajnálom a gondodat. Amikor egyszer volt gombám, az viszont gáz volt (három antibiotikumkúra után egy magaslázas brutálgöthő után). Nekem még a fülemben is gomba volt, és mindenki azt hitte szimulálok. A nőgyógyim mondta, hogy lehet, betelepedett a gomba a fülembe, és azért fáj, meg gyulladt. Ja meg gyomorpanaszaim is voltak. Nem erősek, de voltak. Aztán egy kicsivel másképp ettem. Vigyáztam a tejjel, paradicsommal, édességgel, és a kezelés után, amikor odafigyeltem, hogy mit eszek (bár erre is azt mondják, hogy hülyeség) elkezdett javulni a gyomrom. És szépen lassan visszaálltam a normál étrendre. Nem a candidaellenes étrendet követtem, hanem egy lightos megoldást, és figyeltem, hogy mi a jó. Most semmi gondom, ugyanúgy ennék mindent, ha nem szoptatnék. Tudom, hogy neked bacid van, de hátha túl sok édeset eszel, vagy túl sok tejet iszol. Érdemes egy kicsit kipróbálni, max. nem jön be, és visszatérsz a régi kerékvágásba.
Na mennem kell, mert ébred Csipi.