Új privát üzeneted érkezett!

Én úgy "szeretek" visszajönni szabadság után dolgozni...

Még jó hogy kismama nem idegeskedik, kár hogy mások ezt nem tartják tiszteletben... :?

Úgyhogy terveimmel ellentétben nem sikerült visszaolvasnom csak egy oldalt, de azt legalább jegyzeteltem és elolvastam, csak elfelejtettem felírni hányadik oldal volt az. :roll:
Na mindegy, holnap elvileg már vissza fogok tudni olvasni, és akkor mint mindentudó jókislány írok majd nektek hosszú hosszú üzenetet :)

Legyen szép estétetk, üdv

kancellárka

Anikó!
Nem az a baj, hogy várnom kellett, hanem egy csomó dolgot szerettem volna a dokival megbeszélni, de úgy látszik, hogy fontosabb nálam egy olyan nő, aki minden, csak nem büszke terhes. Igazából ez fájt, hogy mást vártak, és ahogy beszéltek velem. Nem mondanak el semmit, ha kérdezek valamit, akkor úgy bezsélnek mintha hülye lennék. Aztána végén kitalálták, hogy nan egy papír, amin minden le van írva. A végén olyat is kaptam. Á az egész nagyon gáz, és nagyon kaki......

Kép
narco

Sziasztok!!Engem nyugodtan kivehetsz a táblából Mátra!!Majd jelentkezem akkor,ha megtudom a nemét,és utána meg akkor,ha megszületett a Babám!!
Mindenkinek szép napot!! :lol:

Kép
bea27

Évi!!! :lol:

Július 12-re azaz jövő hét szerda.És kislány lesz,Regina.Nagyon várjuk már,hisz nagyon sokat vártunk rá,20 hónapot,de megérte.Azt hittem ez a hidegfront meg hozza a Drágámat,de semmi,majd talán a meleg.De az Én fejem iszonyatosan fáj már 2 napja,gondolom ettől az időtől.

Tényleg akartam kérdezni Te meg vagy elégedve a babkocsitokkal??Praktikus???
csanita

Lányok!
Köszi a pocidícséreteket nagyon-nagyon!!

Angie!
Hááát, az túlzás, hogy befelé horpadt, de ezek szerint jól álcáztam... :)
Szépen haladtok a házzal...
Mi épp megragadtunk, de nem hagyjuk magunkat!

Évi!
Már épp írni akartam, hogy az asszisztens, akivel én találkoztam, az nem is fiatal, de nem is túl jófej.
Aztán ma telefonáltam és v.ki egészen mással és tök jófejjel beszéltem, szóval ő lesz Barbi, gondolo.
Azt hiszem, átállunk a hétfői rendelésre, hogy megismerhessem.
Van egy kis vérzésem, sajnos! :(
Most szigorú ágynyugalomban vagyok. Szerencsére a laptop itt is elfér... :)

Mátra!
Vigyázz a hasadra! Tessék többet pihenni!
Dina még nem fog megszülni, mert annyian drukkolunk neki, úgyhogy lesz még alkalmad meglátogatni.
Szerintem Annácska és Stella nem bánná, ha kivennéd Őket. Bogicát meg kellene kérdezni.
És ha feltűnik bármelyikük, akkor megkérdezzük őket és pillanatok alatt visszakerülhetnek. Hmm?

Csanita!
Üdv. itt!

Narco!
Majd megnézegetem a kocsitokat. Használtan, vagy újonnan veszítek?
Igen, nekem is még az a kérdés maradt azzal a típussal, amit mi választottunk, hogy vajon lehet-e újszülött kortól. Majd elnézünk v.melyik üzletbe és jól kikérdezzük az eladókat. MErt még csak neten nézelődtem és barátnékat kérdezgettem eddig.
Most melyik kh.ban voltál terhesgondozáson?
Én - Évivel közös - dokinéninket csak ajánlani tudom. Egyszerűen nem tudok rá rosszat mondani! Bár errefelé Évi a nagy marketingdumás! Ja, István Kh. Szóval, ha érdekel, csak szólj! Mondjuk én nem voltam, csak magánrendelésen. NEm is tudom, hogy a kh.ban rendel-e. Évi??
Még túl sokat nem beszélgettünk a szülésről, de dokinéni is a természetes szülés híve. Pénteken megyek hozzá, mostmár szeretném ilyesmikről is aktívabban kikérdezni.

Anikó!
Köszi, de azért ne túlozz! :)
Igen, a Kaáliban ez a "long protokoll" a divat. Assz'em, így hívják.
Nagyon-nagyon drukkolok!!

Most ennyi voltam, mert kicsit pihennem kell!
Puszi:
réka
Vendég

Anita!

Ma én is kínlódok a fejemmel, majd szétesett, úgy fájt, de már jobb. Megmaradok.
Ti is jó sokat vártatok Reginára, mi is két évig kínlódtunk, mire sikerült. Nagyon szép nevet választottatok a csajszinak. :)
Én szeretem a babakocsinkat, és a Dóri is elégedett vele. Most is abban durmol a drága. Praktikus, de talán lehetne picit szélesebb. Viszont akkor nem férnék el vele a boltban a két pénztár között. Jó így, ahogy van! :wink:
Hú, már nincs túl sok időd hátra, hamarosan babázol! Hol fogsz szülni?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!! :lol:

Hú akkot Ti is jó sokat vártatok Dórikára!!!De megérte!!!Köszi a név dicséretet!!Igen ezt a pár napot kibírjuk már,csak kicsit türelmetlenek vagyunk,else hiszem idáig eljutottunk.Szent Imrébe fogok szülni,elég jókat hallottam róla,meg most szült ott az egyik ismerősöm,nagyon megvolt elégedve.Holnap megyek ctg-re kiváncsi vagyok változott-e valami??

Anita
csanita

Szia Anita!
Üdvözöllek közöttünk!
Mesélj kicsit magadrol!Mi volt hogy volt?Neked végül hogy sikerült a baba?

Narco!
Ez tényleg bosszanto!
És milyen papir ez amit adnak?Mi van rajta?
Igazábol hogy van most ez a terhesrendelés?Mert lehet hogy nem szabadna ilyet irnom de én sosem voltam! :oops:
Nekem az orvosom mindent intézett meg a védőnő!Igy ilyenen nem jártam soha!

Kanci!
Milyen volt a nyaralás?
Hogy éreztétek magatokat?
Teljes beszámolot kérnénk!

Bea!
Ugy látom ez a "seb" már sosem fog begyogyulni! :(
Azért még megkérdezném mielött végleg itt hagysz minket hogy milyen lett az AFP-d?És mikor mész ultrahangra?

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!!Szia!!Találtam egy másik társaságot,akik kedvesek velem.............!Szóval az AFP-re szerdán megyek!!Az UH-ra meg még nemkaptam időpontot!!Köszi az érdeklődést!! :lol: Puszi!

Kép
bea27

Szia Anikó!!!

Köszi az üdvözlést,de nem leszek valami aktív topic tag ha kibújik a kisasszony.Spontán sikerült Regina,elmentük a Forgács intézetbe ez egy meddőségi központ,mindenkinek csak ajállani tudom!!!Apával minden ok volt,nekem volt egy cisztám amit az előző doki nem vett észre. :oops: Közben a prolaktinom magas volt,arra kaptam gyógyszert.Ciszta nem múlt sőt megnőtt szép termetesre.Aztán lapar,átjárhaósági,hála isten átjárható vagyok,mindkét oldalon,cisztát kivették,de volt más oka is,hogy nem jött a baba.Sok összenövés volt odabenn.Aztán a lapar után sikerült is a kisasszony.Röviden ennyi,de ha előről kezdhetném már jóval előbb elmennék egy hozzá értő dokihoz.Nem várnék ennyit.
csanita

Bea!
Sajnálom,hogy igy alakult! :(
Vigyázz magadra és néha azért nézz be ide is!
Szerdára meg: Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Hát ez elég régóta van a terhesgondozó. Már az én anyukám is oda járt. Végül is semmi különös, ha a dokid elintézte így ,akkor így is jó.

Réka!
Ez a babakocsi még csak újonnan van, mert 3-5 hónapja forgalmazzák csak.
Nagyon vigyázz magadra. Kérlek ne erőltetsd túl magadat. Nagyon féltelek, mert eza pici vérzés nem jó jel. Mondta a doki, hogy mi baj van?

Kép
narco

Megértettem a válaszokat.

Bocsánat, csak aludtam egyet, most már nem fáj, megyek füvet nyírni. :twisted:
Zsúka! cseréljünk! Én kivasalok mindenedet, te meg lenyarod a füvemet..... naaaaaaaaaaaaaaa? csak kethetente 1x kellene.... :roll:
mátra

Réka!
Én olvastam a másik forumon,hogy mitől van az a kis vérzés! :roll:
Pihengessél!És szedjél rutascorbint mert az segiti az ereket megerősödni és nem fogsz vérezgetni!

Anita!
Elnézzük neked ha nem leszel aktiv! :lol: Itt páran feladnánk azért a kis gyönyörűségért az aktivságunk!A Forgácsrol már én is sokat olvastam!És nagyon jokat!Örülök,hogy minden megoldodott nálad!Én most a Kaáliba járok most lesz a második lombikom!De ha nem sikerül akkor lehet körbenézek másfele!De most még bizakodo vagyok nagyon!Tényleg szép nevet választottatok nagyon!

Narco!
Akkor lehet nekem szerencsém volt a dokimmal,hogy nem kellett külön terhes rendelésre járnom!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Ti más fórumokra is jártok?

Kép
narco

Réka!

Dokinénink nem rendel a kórházban, így a terhesgondozás csak magánban van.
És bizony, csak ajánlani tudom őt is, és az István kórházat is. De azt hiszem Nárcisznak nem esik túl közel a rendelője, főleg mióta elköltözött. És azt írta, hogy neki fontos, hogy közel legyen. Vagy az csak a kórházra vonatkozott???
Ha a pénteki rendelésre jártál eddig, akkor tényleg nem találkozhattál a Barbival, mert ő péntekenként nincs. Én kedden jártam, és akkor ő volt. Benne sem csalódnál!
Mitől volt a kis vérzés? Nincs zűr ugye?

Anita!

Ha újra kezdhetném én se várnám ki illemtudóan az egy évet, ez biztos...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Narco!
Én a Kaálisra is irogatok!De Duddu miatt a Dévaisba beleszoktam olvasgatni!Oda nem irok mert nem lenne fer mivel nem hozzá járok!
Az Ikreseket is szoktam olvasgatni és a babátszeretnénket is!Szoval sokat de csak a Kaálisba irok!

KépKépKépKép
aniko24

Nárcisz!

Én is rendszeres olvasója vagyok több fórumnak is, de írni ezen kívül csak a 2006. tavaszi babásokhoz szoktam.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ja, ok, csak kérdeztem. Mert nagyon aggódom Duddu Réka miatt, hogy mi baj lehet. Nem szeretnéd Duddu elmondani? Nem kell, ha nem szeretnéd, csak kíváncsi vagyok.

Igazából Isván kórház kilőve, mert tényleg nagyon messze van. Mosta MÁV-ban van egy csomó haverom, köztük egy belgyógyász dokinő is. Megkérdezem őt, ha visszajöttünk Görögországból, hogy tud-e valamit ajánlani.

Kép
narco

Nárcisz!

Azt hiszem, hogy a másik fórumon Babus szült a MÁV-ban, szerintem tőle is érdeklődhetsz. De szita az agyam, és nem biztos, hogy ő az. Biztos szívesen elmesélné a tapasztalatait, de én pl. a Kismama magazinban jókat olvastam a kórházról :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Jókat olvastam én is. Babus ott dolgozott a MÁV-ban. Meg fogom kérdezni, hogy szerinte kihez menjek, de még ezt a pár dolgot el szeretném intézni itt, mega dokinak is meg akartam mondani, hogy átmegyek máshová, de nem hagyta. Voltam ot gyakorlaton is a belgyógyászaton. Majd ott megkérdezem, hogy mi a helyzet.

Kép
narco

Szisztok!

Megjöttem az első nap napról! Hát nem vaygok vmi. hű de feldobott. Nem volt semmi gond + semmi konkrét, de valahogy nem éreztem jól magam. Van 6 kolleganő, 2 velem egy szobában, 2 egy másik szobában, 2 egy másik épületben. A koruk kb. 30-55 terjed. De egyik sem igazán az én stílusom, senki olyan, akivel mélyebben is lehetne egy kicsit beszélgetni, komolyabb kapcsolatot kialakítnai. Persze, tudom, nem is az a célom, csak addig akaork ott lenni, amíg húzthatok el babás táppénzre. Csak most annyira nehéz elhinni, hogy ez hamar összejön.

Tudom, teganap még nagyon optimista voltam. De ha méllyen magamba nézek, ez csak azért volt, mert bele sem akarok gondolni, hogy mi van, ha a Closty nem segít, ha nem jön össze hamar a baba.

Tudom, más is sokat szenvedett, másnak is voltak gondjai, de én már évek óta azt érzem, hogy rám jár a rúd. OK, van egy férjem, szeretjük egymást, persze vannak kisebb súrlódások, de mindig van vmi, ami beárnyékolja a mindennapokat. Évekkel ezelőtt fél évig heti szinten szedtem antibiotikumot nőgyogyi gyuszikra (abba már végképp nem akarok belegondolni, hogy ebből mi maradhatott vissza), aztán már lassan 2 éve kínlódok a felfázással, ami újabban szex után jön elő. Mondjam azt, hgoy kb. havi 2-szer vagyunk együtt és utána is rettegek, hogy mi jön már megint elő? Ez nagyon megviselt eddig is, most meg még pluszba, hogy a babagyártáshoz havi 2 alakalmom nem igazán elég.

Szóval tényleg úgy érzem, hgoy vki. odafent, vagy bárhol nem akarja, hogy boldog legyek ...

És én csak ezzel a nem akarattal küzxdök, de ő mindig legyőz.

De most nem teheti meg, mert abba beleroppanok ....

Bocsi lányok, hogy ezt most ennyire őszintén + borulátóan leírtam, de jót tesz a lelkemnek, hogy könnyes szemekkel ütöm a könnyben tocsogó billentyűzetet ...

Máris jobban vaygok, ígérem, összeszedem magam és holnapra megint tiszta happy és optimista leszek, de most csalódott vagyok és kicsit engedek az önsajnálatnak ...

Mátra! Köszi, hogy a táblázatba is bevetted a drukkot, ettől máris sokkal jobban érzem magam, hogy legalább Rátok számíthatok!!!

Unique! Megkaptam a fotókat! Külön köszönet az ujjszopis képért!!! Laura valóságban is az apukájára hasonlít vagy csak amiatt érzem úgy, mert Téged még nem láttalak? /főleg a szeme/

kacsa14

Narco, Anikó, Évi!
Aranyosak vagytok, hogy aggódtok.
Dokinéni szerint 100%, hogy a házasélettől van és mivel angyalkáim továbbra is táncoslábúak, ezért ő nem aggódik.
Csak pihennem kell és múlni fog. Azaz ha fel sem kelek, szinte nyoma sincs. Szóval nem lesz gond, ha betartom, amit mondott.
Egyébként azt mondta, hogy nyugodtan nézessem meg magam az ügyeleten, ha nem nyugszom, de úúgy utálom az ilyet, hogy inkább betartom az utasításokat és megvárom, hogy mi történik.
Már beszéltünk róla, szóval várható volt az eltiltás Apa szeretgetésétől, csak kicsit későbbre. Hát most elébb jött, de ezzel biztosan megküzdünk!

Köszi még egyszer!
réka :) :D
Vendég

DINA HÍRADÓ

POCOK KIMOZDULT A MÉHSZÁJTÓL ÉS "VISSZAMENT" A HELYÉRE. Már fönn és oldalt akarja a ház falát szétrúgni.
Dina egyre nyugodtabb és bizakodó.
Még két-három nap a kórházban.

Duddukám nagyon vigyázz magadra! Meg apa is rád.

Kacsa!
Ez az a hely, ahol örömöt, bánatot kiírhat magából az emner. A billentyűzet pedig nem vízálló. Ezt már néhányan megtapasztaltuk :wink: Az első nap tele van kellemes és kellemtlen emlékekkel. Most döntsd el, hogy a kellemesre emlékszel, és úgy állsz hozzá, vagy a kellemtlent rágcsálod és akkor nem teszel jót senkinek. A barátnőm a második closty-s ciklus után lett terhes. Fel a fejjel.
A havi kettő bizony ritka, nem lehetne kicsit a természetgyógyászat felé is mozdulni? Vagy, amit Nárcisz írt kipróbálni? Nicsenek véletlenek, miért pont a szex után jön elő? Gondolkodtál már ezen? Rolly most pakolt rendet a fejében én is nem rég és van eredménye. Kicsit foglalkozz magadaddal, de ne csak az önsajnálat szintjén, hanem próbáld konstruktívan a megoldást keresni. Nézd végig a lehetséges utaidat és azok közül válassz egyet, amin következetesen mész végig. Már sokan és sokszor leírtuk itt azt, hogy minden a fejben dől el. Takarítsd ki magadból a sok gyúlladást és kínt okozó gondolatokat és méregtelenítsd ki a tested-lelked. Aztán meglátod, jön a kisbabád egy egészséges, fitt anyucihoz. Na most megint előjött a szakma és kiokoskodtam magam. 8) De szeretettel tettem. :wink:
mátra

Mátra!
Aranyos vagy! Term. gyógyi azt mondta, hogy szervi bajom nincs + a lelkem is megvuduzta, a többi már rajtam áll. Apával is végigjártam már az urulógiát, nincs semmi baja. Marad a Nárcisz féle higiénia, de az megint nagyon kiábrándító, hogy mielőtt hozzám ér kiküldöm kezet-, fogat- és egyebet mosni .... Máris oda a spontenaitás ... De tudom, nincs más megoldás.

kacsa14

Kacsa!

Nálunk ez így megy. Azért ennyi hasznom, van a volt nejéből, szülésznőként gondolom megtanított neki egyet s mást. :wink:
Tényleg megzavarja egy kicsit a spontaneitást, de ha ügyeskedsz, akkor fokozza a vágyat. Én sem vagyok híve a steril környezetnek és ő sem, de annyi emberrel találkozunk nap-mint nap, hogy fő az óvatosság.
Nem próbálnál
1. orvost váltani
2. csalán teát inni, vagy aloe termékeket?
Csak tipp. Én úgy elvagyopk ájulva tőle, hogy meggyógyultam (?), hogy legszivesebben mindenkivel ezt itatnám.... 8)
mátra

Kacsa!
Jaj Kicsi Kacsa!
Nagyon sajnálom, ami most veled történik. :(
Mindi vannak nehéz helyzetek, de azért az ember lelke sok mindent megold, és akadályoz.
Nem tudom jobban leírni azt, amit már Mátra leírt.
Szerintem próbáld egy kicsit nyugisabban venni ezt a helyzetet. nekem is akkor jött be, amikor nem számítottam a dologra. És látod duplán is bejött. Mert gondold el, hogy 20 % esély van egy hónapban egy babára, hát még kettőre mennyi, és bejött.
Itt van a férjem is, és azt mondja, hogy nem kiábrándító a higiénia. Sőt ő már előre megmosakszik, ha kezdeményezni akar (most mondta, itt ülök az ölében :) ).

Kép
narco

Nárcisz!
Akkor van kollégája az enyémnek. Sokszor már abból is tudom, hogy készül valamire, hogy elmegy zuhanyozni :lol: :lol:
mátra

Kacsa!
Annyira szeretnélek én is megvigasztalni de nem tudok olyan jol fogalmazni mint a csajok!Az igazsághoz azért nagy részben szerintem hozzátartozik,hogy a munkahelyed nem olyan lett mint amilyennek elkébzelted!És ez borzaszto traumát tud okozni az ember lelkében!Csak olyan kérdések kavarognak benned:-itt kell nekem ez után dolgozni?-Ezekkel az emberekkel?-Akarom én ezt az egészet?-Hu már most utálom!Bocsánat ha mégsem ez hozta ki a lelked bánatát de nekem is volt egy pár munkahelyválltásom és olyankor ha nem sikerült akkor egy világ tudott bennem összeomlani!Kicsit sird ki magad és mi itt vagyunk hogy ápolgassuk a lelked!És fogjuk a kezed mert együtt megyünk a cél felé!!!! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Nem tudok vissza olvasni, mert
vendégségbe vagyunk.

Szeretnék felrakni egy képet, két
babáról, akikre lehet szavazni.
"BABA SZÉPSÉG VERSENY"
Kis városba laknak, kevés a létszám!
Tovább jutáshoz kell a szavazatotok! :oops:

Nyerhettek is vele, és alapdijas sms!!!!
Kód: R 052*B004
Telefon szám: 06/30-555-55-95

Kép

Kép
Kép
Ági279

Ági!
Szépek a babák!

Anikó!
vagy még?
mátra

Mátra!
Itt vagyok!

Ági!
Szépek nagyon!Már szavazok is!

KépKépKépKép
aniko24

Szeretem ezeket a babszépségversenyeket. :)

Anikó!
Neked mikor kell megint a dokihoz menned?
mátra

Mátra!
Nekem,telefonálni kell ha megjön és a 21-ik naptol szuri!Aztán ahhoz mérten már a doktornő fogja mondani mikor lesz a következő menzi és annak az első napjaiban lesz egy ultrahang :shock: !És akkor kezdődik igazán el a stimu!Ugy számoltuk ez kb augusztus közepe!Már a kis injekcio itt lapul a hütőbe meg a sok fecskendő is igy most nem kell semmiért visszamennem!

KépKépKépKép
aniko24

Nem fogalmaztam pontosan!
Augusztus közepén már tul vagyunk mindenen!
Ha Isten is ugy akarja! Kép

KépKépKépKép
aniko24

sziasztok.

draga Matra,ha gondolod engem is kivehetsz a tablabol.
kicsit besokaltam ugyanis par napja(amiota nem jovok)arra a kovetkeztetesre jutottam hogy Pco-m van.Az osszes dolog ezt tamasztja ala,tulsuly,szorosodes szinte mindenhol,rendszertelen menzi,pattanasok,tejszivargas a mellembol(proklatinom jo).
tudom hogy hulyeseg magamat diagnosztizalni de nagyon egyertelmu a dolog.
Emelett megmeg van ezer egy dolog ami nem jo,penzugyek stb.
ugyhogy kicsit meg vagyok zuhanva ezert nem "rontom"itt a levegot.
Valszeg jovo heten doki hogy vegre megtudjam hogy igazam ven-e,mert mostmar megorulok.
azert tortent jo dolog is velem.Megcsinaltam eletem elso pozitiv Lh tesztjet.:)olyan jo erzes volt ahogy kijoptt a masodk csik,elkepzeltem hogy ilyen nagy orom lesz majd a terhestesztemen is.
na jo.Bocsi hogy senkinek most nemirok kulon.csak lattam hogy tablaszelektalas van es gondoltam hogy en se jovok tul surun.
tegy belatasod szerint:)

mindenkinek drukkolok a haterbol,es remelem hogy most az eccer:)nem lesz igazam(pco)

Kép
monyoka

Mátra, Nárcisz, Anikó!!!!
Köszönöm!!!

Mátra! Csalán teát iszok + borsmentát + cickát + palástfüvet. Szedek tőzegáfonya kapszulát (hólyaghurutra állítólag ez a legjobb). Az Aloe-t nem nagyon tudom meginni, kiráz tőle a hideg + talán nem is erre van. Az áfonyát sokkal jobban ajánlják konkrétan erre a dologra.

Anikó!
Igen, jól érezted. Pont Nekem? Pont itt? Pont most? És főleg pont ezekkel kell dolgoznom? És a kellen van a hangsúly, mert sajna nem tehetem meg, hogy feladom. Nem tehetem meg, mert kell a m.viszony a gyed alaphoz, nem tehetem meg, mert megvet a családom, ha csak itthon henyélek. És ez a legrosszabb, a kényszer. A tudat, hogy ha törik, ha szakad, ki kell bírnod!
Jó persze, az egészség mindennél fontosabb, de azért hálistennek ott még nem tartunk, hogy annyira befolyásolja az egészségem, hogy fel kelljen mondjuk mondanom. Ezt magamban kell tudnom lekezelni, mert ilyen helyzetek mindig jöhetnek és nem futamodhatom memg mindig ...

Épp az jutott az esze,be, hogyha majd a gyerekem feje sem fog tetszeni, akkor őt is otthagyom???

Úgyhogy megpróbálok úgy lefekdüni és elaludni, hogy nem arra gondolok, hogy utálom ezt az egészet, hanem megpróbálok újabb esélyt adni Nekik és magamnak is arra, hogy ha már együtt kell dolgoznunk, akkor legalább valamennyire érezzük jóól magunkat.

Megyek is veszek egy forró fürdőt, az jó a léleknek is!!!!

Sok-sok puszi!!!! És köszönöm, hogy vagytok nekem, vagyunk egymásnak!!!!

kacsa14

Anikó!
Akkor most várjuk Piroskát, ha jól értem. Nem lehet kellemes ez a sok szurkálás, de a cél érdekében mindent.

Monyóka!
Nem veszlek ki, Ha mindig kivettelek volna, mikor rossz paszban vagy :roll: :wink: Tényleg! Nem hagynád a dokira a diagnosztizálást. Már meg ne haragudj, de nagyanyám szokta ezt csinálni. :roll: Szerintem meg pont azért gyere sűrűbben, mert mindig fel tudtunk vidítani, és sikerült túljutnod a mélyponton... Nagyon örülök az LH tesztednek. A pénz meg... Iszonyú fontos, és sosem elég. Főleg egy felújítás közepén :roll: NE ADD FEL!

Kacsa!
Akkor jó :lol: Bocs, hogy belekotyogtam :oops: Mondjuk az aloeban is van áfonyás, ami kimondott erre jó. Hát igen, nem az íze miatt szeretjük :lol:
"Nem tehetem meg, mert kell a m.viszony a gyed alaphoz, nem tehetem meg, mert megvet a családom, ha csak itthon henyélek. És ez a legrosszabb, a kényszer. A tudat, hogy ha törik, ha szakad, ki kell bírnod! " Ez nem lehet kellemes. A család témában már volt egy-két villongás :?
mátra

A nap végére, jóéjt puszi helyett teszem ezt a szövejget. Ma kaptam, elnézést azoktól, akik ismerik, vagy szintén megkapják.

"Van, amikor az ember érzi, hogy most biztosan nem fog világmegváltó gondolatokat írni. Mert körülötte minden olyan lebegésszerűen kellemes, nemsokára indul nyaralni, finom volt az ebéd, a fagyi. Mert olyan semmittevős, láblógatós kedve van. Amikor az ember csak ül, és bámul ki a fejéből.

Amikor nincs kedve gondolkozni, a problémákkal, az élet nagy dolgaival foglalkozni. Csak enne egy kis epret, cseresznyét, picit napozgatna, és nézné az embereket. Igen, csak csendben figyelne, próbálná kitalálni, kinek milyen élete van, honnan jöhet, hova mehet, van-e társa, gyereke, kutyája, cicája, boldog vagy boldogtalan.

Strandon, buszon, villamoson, piacon kiváló játék. Nem tűnik olyan hosszúnak az utazás, gyorsabban halad a sor, kevésbé forró a napsütés. Nem kell hozzá semmi, csak odafigyelés, türelem. Hogy miért jó? Mert olyan, mintha színházban lennénk. Felmegy a függöny, és jöhet a csoda. Csak ez maga a valóság.

Az első darab szereplői: anyuka, apuka, kisgyerek. Reggeli búcsúzkodás. Apuka átöleli a feleségét, és szenvedélyes csókot váltanak. Nem hanyag, megszokásból odavetett puszit, igazi csókot, miközben a férfi úgy öleli a nőt, hogy mindenki számára nyilvánvaló, még most is teljesen szerelmes. Aztán a kicsihez fordul, felkapja, puszilgatja, a csöppség arca is csupa mosoly. Nehéz az elszakadás, többször visszanéznek egymásra, integetnek. Nem történt semmi különös. Napi rutin, hogy elköszönünk a szeretteinktől munka, iskola, óvoda előtt. Nekik sikerült különlegessé tenné.

Egy másik előadás: Idős bácsi a közértben. Nehezen jár, pedig egy bot is a segítségére van. Olyan igazi nagypapa típus. Az ajtónál észrevétlenül megelőz. Látszik, hogy nehezére esik megtartani az ajtót, de udvariasan előre enged. Mindketten mosolygunk, én örülök az udvariasságnak, tiszteletnek, ő pedig örül, hogy adhatott.

Ennek tökéletes ellenpéldája, amikor egy anyuka egy babakocsis csecsemővel és 3 év körüli kislányával próbál leszállni a villamosról. Körülötte több férfi is áll, idősebb, fiatalabb, egynek se jut eszébe segíteni. Ketten emeljük le a babakocsit, ő megköszöni, a kislány pedig integet utánam. Nekem jól indul a napom, azt viszont el nem tudom képzelni, hogy nézheti ezt tétlenül egy férfi. Vajon miért nem segítettek? Betegek, szomorúak, kiábrándultak? Vagy a nevelés hiánya?

3 darab, mindegyik más. Szívmelengető, boldogító, mosolyt csaló, dühítő, kiábrándító, szomorú. Érzések, érzelmek sokasága, apróságok, amelyek mélyebb gondolatokat is elindítanak.Járjanak nyitott szemmel, mindenhol zajlik egy színházi előadás! Nézőnek lenni pedig izgalmas.
"
mátra

Jó Reggelt Lányok!

Én is itt vagyok ám veletek, mégha nem is tudok jönni mindíg. Próbálok bele-bele olvasni és követni az eseményeket.
A főnököm szabira ment és így kicsit több dolog hárul ránk.
Képzeljétek lehet,h. megvan Apa hajhullásának az oka. Szegény orvosról orvosra jár már. :( Tegnap találtak 2 kis gócárnyékot a pajzsmirigyén, úgyhogy megy szcintigraphiára, ez vmi folyadékos nyaki vizsgálat. Szegény!:( Nagyon féltem, de a dokinő megnyugtatta,h nem komoly a baj, valószínű egy kis pajzsmirigy elégtelenségről van szó. Szóval orvosról orvosra járunk, meg közben sikerült a jegyesoktatást is elintézni, jövő héten már megyünk. :)
Én pedig holnap megyek reggel EKG-ra, 1-re UH-ra :lol: hozok nektek is képet Bubikáról, utánna pedig fogászatra. :( Már alig várom,h lássam a kis drágát és megnyugtassanak,h odabent minden rendben.
Most mennem kell, de próbálok jönni.
Hiányoztok nekem!! :)

Puszi!
Vendég

Jo reggelt Lányok! Kép

Mátra!
Drága,ezek nagyon jok a kis"felvonások"teljesen az életből meritett!Csak én nem tudok ilyen finoman gondolkodni ha hasonlo szituácioba kerülök! :evil: Az első gondolatom:-Mennyen a pi....ba hogy ilyen bunko!Sőt oda is morgok valamit!Majd egyszer kapok egy pofont is! :?
Dinának nagyon szoritok! Kép Piroskámat meg most várjuk,és már bizonyos jeleket ad magárol igy most sem hagy "cserben"!

Pupy!
Akkor nagyon várjuk az ultrahang beszámolot!
Örülök,hogy végre kezdenek valamit kapizsgálni szegény párodnál!

Monyo!
Sajnálom,hogy igy összecsaptak a fejed felett a hullámok!De egy felujitás közepén nincs az a pénz ami elég lenne és jutna erre-arra!
És a diagnozist hagyd az orvosra!Már nagyon várjuk hogy végre eljuss hozzá!Gyere kicsit többet hozzánk!Hiányzol nekünk!

Kacsa!
Sajnálom a családod hozzáállását!Nehéz mindenhol megfelelni!Ha fogcsikorgatva kibirod az első pár napot az uj helyeden akkor már utána nem lesz olyan szörnyű!Sőt kicsit büszkeséggel is fog eltölteni hogy:na ez is megvan!És csak a cél lebegjen a szemed elött!Ami hamarosan jönni fog! :wink:

Norwell!
Már nagyon várunk!

Jucmuc!
Mi van veled?
Munka?

Rolly!
Mit irt fel az orvos?

Szissz!
Ez szuper jo hir!
Örülök a kis félreértésnek!

Lányok én csak délután leszek mert megyek fel a Svábhegyi gyerekklinikára a kisfiam doktornénijéhet gyogyszereket feliratni az utazásra!Mert ilyenkor aztán mindennel készülni kell!

Mindenkinek szép napot! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Hello Lányok!

Mi történt, hogy ma reggel ennyire lassúak vagytok? Pedig már 9 óra van. Mátra, remélem, hogy ma végre jól kialszod magad, és nem pedig a pocid fáj.

Ma nagyon sok dolgom lesz, így nem valószínű, hogy tudok jönni. De azért megpróbálok beugrani és visszaolvasgatni a tegnap esti termést.

Zsúka!
Őszinte részvétem! Én is abban bíztam, hogy tudok majd ükunokát adni a dédimnek, mivel nekem is volt üknagyim, de az élet másként alakult. Bár nehéz dolgok ezek, mégis el kell fogadjuk!

Puszi és szép napot MINDENKINEK!!!
Vendég

Sziasztok!

Monyóka!
Kérlek ne menj el innen, ne add fel!!!
Nekem nagyon hiányoznál, ha nem lennél itt. Ha csak minden héten 3-4-szer nézel be, és leírod, hogy mi van veled, és már annak is örülnék.
A felújítás egy csodálatos dolog, ha nincs pénz, hát ajd lesz, és befejezitek. Sok dolgot saját kezűleg is meg lehet csinálni. A lényeg, hogy megújuljatok házilag és lelkileg is egy kicsit. Nagyon szorítok, hogy végre minden rendezpdjön nálatok. :wink:

Anikó!
Akkor várjuk nálad is piroskát??? :wink:

Kacsa!
Az áfonyát én csak gyümölcs formájában szeretem, és ez maximálisan kielégít :wink: Amikor felmegyünk Romániában 1400 m-re, és előtted van a liget, csaklegelned kell az apró bogyókat. Ide-oda futkározol, hogy ott is van még. Na annál nem sok jobb dolog van.
Közben éjszaka gondolkodtama dolgon. Tudod nekem akkor volt sok fertőzésem, amikor kollégiumban laktam. Lehet ez nem csak azért volt, mert mondjuk közvetlenül elkaptam a WC-ről, hanem maga a helyzet. HOgy nem hagytak egyetül trónolni, hogy minden idgesítet: koszos az ülőke, beültek mellém rakni, ordibáltak szóval az egész nagyon frusztráló volt. Lehet van neked is valami a háttérben, amire neked kell rájönni, ami állandóan a véredet szívva idegesít, és nem hagy nyugodni. Lehet nem így van, csak egy ötletke volt.

Mátra!
Igen jó, amit írtál, szoktam vele szórakozni. Te is?
OK!!!!
Milyen jó, hogy mentek nyaralni. Már én is alig várom, majd ki bújok a bőrömből, de addig még van 3 hééééééét!!!!

Pupy!
Na végre, ez is egy előrelépés. És tényleg lagalább tudnak vele mit kezdeni. :)

Kép
narco

Nincs itt senki rajtam kívül?? :cry:
nagyon egyedül, és elárvult vagyok :cry:

És ráadásul az orrmon keresztül menstruálok :cry:

Kép
narco

Zsúka!

Őszinte részvétem. Ha hiszel, abban, hogy az élet után is van élet, akkor tudod, hogy tudni fog róla. Sajnos Kofa édesapja sem érte meg az unokáját, nagyon szerette volna látni, és bizonyára rajongott volna érte. Megismerkedésünk után halt meg nem sokkal. Kofának az is megkönnyebbülés volt, hogy az apja szeretettel elfogadott engem, sőt nagyon örült nekünk, úgy érezte, hogy mi sínen vagyunk. Nagyapa is látta nálatok, hogy ti sínen vagyok, boldogok vagytok, és majd jön az a picike új élet, ha az Isten elküldi nektek. Tudod Adri esete lebegjen a szemed előtt, és ne ostorozd magad negatív és igaztalan mondatokkal!!!

Monyó!

Ugye azért jössz? Ha végre megállapítják a bajt, azt lehet orvosolni. Tudod én mindig mondtam, hogy ez a rendezetlen menzi nem jó, rendbe kell hozni. Nagyon szurkolok!!!
Ja kifehéredtünk mi is, DE meg kellett lépni. Hitel a nyakunkba, bútoraink nincsenek, megszorító csomag... DE egészségesek, fiatalok vagyunk, nincs háború, nem éhezünk, tudod a nagyszüleink az utóbbi körülmények között is elmenedzselték magukat! Szóval csak optimistán! Ja és amikor olyan kézügyességed van, hogy faragsz, akkor használd ki! Nekem is van kicsi kézügyességem, de most időm nincsen ilyesmire. Szóval addig használd ki az időd, amíg van, és meglátod, nagyon szép lesz a házatok, és minden nap meg lesz a mindennapi kenyeretek is:-)))

Narco!

Te tényleg nem jó orvost választottál, sajnálom. Tegnap ugyanezt hallottam az egyik barátnémtól, csak ő Imrés. Úgy látszik nekem szerencsém volt, én maximálisan elégedett voltam az orvosommal, és a szülésznőmmel is. Mivel a Margitot otthagyod, ezért nem mondom, hogy menj át hozzá, de érdemes Évi, és Réka orvosát is megfontolnod!
Tudod a barátosném tegnap pont azt mondta, hogy ő kórházat választott, és ott egy orvost, de nem jött be. Most meg nem akar ott másik orvost keresni, de a kórházhoz meg ragaszkodna. Nekem fordítva volt fontos. A dolgát nehezíti szegénynek, hogy december 31-re van kiírva, és senki sem akarja vállalni :-( Ja és mennyire azt nézem, hogy milyen ember az orvos, tegnap hajnalban született meg az unokatesóm negyedik babája, és most sem került elő az orvosa!!! (ez már másodszor fordult elő), ő az az orvos a SOTE-n, aki, ha szülés van, akkor vagy szabin van, vagy nem elérhető. No comment! Ja és megnéztem itt a fórumon, nem egyedi eset. Szóval érdemes először egy nagyon korrekt orvost választani, aki lehetőelg az általad kitűzött szempontoknak megfelelő kórházban van.

Pupy!

Nagyon örülök, hogy valamit talált már végre az orvos. Azt szabad kérdeznem, hogy annál a dokinál, akit mondtam jártatok-e, és milyen hatékonysággal jósolt? Kingát most gyerekbőrgyógyászhoz viszem, mert szegénynek nagyon durva a bőre :-( Attól tartok Anikónak igaza lesz, nagyon úgy érzem, hogy ekcémája van, de mivel változtattam a mosási szokásunkon, és egyre brutálisabb, ezért kétlem, hogy ez a gond. Az a furi, hogy ez csak kb. másfél hete van, előtte nem volt ilyen gondunk.

Kacsa!

Nagyon sajnálom a gondodat. Amikor egyszer volt gombám, az viszont gáz volt (három antibiotikumkúra után egy magaslázas brutálgöthő után). Nekem még a fülemben is gomba volt, és mindenki azt hitte szimulálok. A nőgyógyim mondta, hogy lehet, betelepedett a gomba a fülembe, és azért fáj, meg gyulladt. Ja meg gyomorpanaszaim is voltak. Nem erősek, de voltak. Aztán egy kicsivel másképp ettem. Vigyáztam a tejjel, paradicsommal, édességgel, és a kezelés után, amikor odafigyeltem, hogy mit eszek (bár erre is azt mondják, hogy hülyeség) elkezdett javulni a gyomrom. És szépen lassan visszaálltam a normál étrendre. Nem a candidaellenes étrendet követtem, hanem egy lightos megoldást, és figyeltem, hogy mi a jó. Most semmi gondom, ugyanúgy ennék mindent, ha nem szoptatnék. Tudom, hogy neked bacid van, de hátha túl sok édeset eszel, vagy túl sok tejet iszol. Érdemes egy kicsit kipróbálni, max. nem jön be, és visszatérsz a régi kerékvágásba.

Na mennem kell, mert ébred Csipi.

tjuca

Juca!
Ja, én is azt érzem, hogy jól belefogtam. Mondjuk folyamatosan szívni fogok, mert nem fogok tudni nekik rakás pénzt leperkálni az asztalra. Így most csak szülésznőt keresek, aztán a doki meg lehet az éppen ügyeletes, beletojok. Igazából az egészhez nincs kedvem, inkább itthon szülnék, és le vannak bagózva. Nem érzem azt, hogy ha ott lenne, akkor többet nyűjtana bármelyikük is.

Kép
narco

Narco!

Tipikus terhességi tünet...:-(

J

tjuca

Szép jó reggelt Lányok!

Mátra
Köszi, hogy visszatettél a táblába :)

Évi
Köszi :)
Azért jó érzés volt kicsomagolni:) Még van pár zsák, de tegnap már nem volt erőm hozzá.

Angie
Jó, hogy meggyógyultál!
Én épp tegnap találtam meg egy Béres Alexandra Kazit, végig is csináltam, ma meg iszonyatos izomlázam van.A fitness termet én is utálom! Mit sportoltál?
Forma 1: mi is unjuk,de képtelen vagyok kihagyni akár
egy futamot is... :D

Juca
Köszike a lakásfelajánlást! Édi vagy!
Egyébként nagyon féltem a költözéstől, hogy lakásban kell laknunk... na, persze nem magam miatt, hanem a kutyusok miatt.
Viszont elég jó helyen van a lakásotok, sztem jó árat
kértek érte, tuti találtok valami jó bérlőt!
Mi a házat 45 ezerért béreljük, viszont itt szinte nulla közlekedés van. Innen szinte csak autóval lehet közlekedni.

Zsúka
Részvétem :(

Réka
Nagyon szép a pocid! Hatalmas már!

Nárcisz
Ez a terhesgondozás egy rémálom lehetett! Nagyon durva!

Anikó
Nagyon nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen, és most már beköltözzön a pocidba a kistesó!

Monyóka
Kitartás!!!

Kacsa
Sajnálom ezt a helyzetet! Sok erőt és kitartást kívánok!
Egyébként fura, mert nálunk pont fordított helyzetvolt, a párom családja arról győzködött, hogy ne menjek dolgozni, mert nekem a házimunkát kell végeznem stb. Ezért aztán elkezdtem itthon dolgozni. Viszont múlthéten megkaptam párom anyukájától, hogy én nem csináloksemmit. persze nem szemtől szemben :D

Pupy
Várom a beszámolót! :)

Na, most már befogom a szám, és megyek dolgozni :D

Szisz
szisszka

Szisszka!
A párom is ilyen. Mindeig nézi az F1-et, sokszor ahhoz igazítjuk az életünket is vasárnap. De nem bánom, mert utána velem foglalkozik, ja és ennyi azért neki is jár, ha szereti, hát nézze.

Kép
narco

Nárcisz
Forma 1-hez én is képes vagyok igazítani az életem :D
Ha kell sokáig ébren maradok, ha kell, hajnalban kelek :)
Nálunk csütörtökönként elkezdődik az őrület, vadásszuk a fotókat a neten, péntektől vasárnapig pedig nézzük a szabadedzéseket, időmérőt, futamot :D
szisszka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?