Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Till: örülök a 8 mm-es szívdobogás-bajnokodnak :-) a másikért meg ölelés...

Dezsi: jól alakulsz :wink: drukkok továbbra is...

Puszi: mikor kellene (nem) megjönnie? Nem is dicsértem még meg a párizsi képeket! :-) Szépek! (iwiw-en is 8)

Bea: köszi, igen, rohamosan gyógyul a fogam :-D Te hogy vagy? Van valami tüneted?

Mabe: azta, máris megy a védőnő hozzátok? :shock:

Katavirág: drukkok mennek!

Zsu: boldog névnapot! És drukk! :-)

Rana: aggódom, merre vagy??? Csak nem titokban tesztelgetsz pozitívat??? :-D

Zsófi: barna már nincs, ugye?

Kistörpe: mai teszt?

Petne: úgy néz ki, végül nem kell az Augmentin, de azért nem árt, ha van itthon :-) Újabb Julcsi fotó???

Vkrisz: hajrá spontán baba! :-)

Dita: majd csináltatok Apával pocakfotót :wink:

Holnapi napom felét az eü-ben fogom tölteni :-D reggel fogorvos, utána elintézem a kismamis vérvételt, egykor meg irány a háziorvos, ott megcsinálják a belgyógyászos részt meg EKG-t. :-D

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ki kéri a laptetőt? :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Olvasok Csajok, minden nap és nagyon drukkolok!
Kismamiknak pocisimi!

Baba! Till! Ölelés.

Jó sok akciózó van. :)

Üdv az új Kismami jelölteknek. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Tegnapi kép

Kép

Szezso
Mondtam, hogy olyan fontoskodó a védőnő :wink:
Vendég

Mabe! Gömbölyödünk-gömbölyödünk.. :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Hanna: pusz Nektek!

Mabe: nem gondoltam, hogy ennyire súlyos eset :-D
Szépen gömbölyödsz :-D
Ezen felbuzdulva én is csinyáltam fotót:

Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso Drága! Nagyon csini a pocid!
De jó Csajok! Olyan szuper most Nektek!!!!

Zsuzsiknak pedig sok boldog névnapot!

Én pedig megmutatom az 1 hónapos csibészemet:

Kép

Kép
hanna30

Hanna: nagyon vagány Olivér ebben a kertész-cuccban 8)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hanna, tök jól látszanak Olivér vonásain mindkettőtök külső jegyei. Le sem tagadhatjátok, hogy a tiétek. :wink: Én mindig attól félek, hogy a Kaáliban összekeverik a csészéket, és kínai babám születik. :mrgreen:

Pocis lánykák, nagyon kis szépek vagytok!!

skrisz72

Szezso! Krisz! Köszi. :wink:

Krisz! A dokink ilyen szép babákat "csinál". :wink:
Ne aggódj nem keverik össze. Kis Laci és Krisz lesz. :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Hanna, jobban mondva
Skrisznek Kis Laci és KiSkrisz. :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Till,gratulálok dobogó szivecskéhez :D :D :D remélem picit megnyugodtál!Képet kaphatunk?
Mabe,farmert ki kellett volna gombolnod! :lol: vagy ennyire szégyenlős vagy? :lol: Védőnénid :o
Szezsó,kezdesz te is gömbölyödni :D hááát,egészségügy...kitartás!
Hanna,pusszancs Olivérnek!Jó pasi :wink: Meggyógyultál?
Zsuzsáknak boldog névnapot!!!
Kép

Rana,Zsu tessék jönni!!!!Nagyon drukkolunk!
Kistörpe?
Bea,te mikor mész legközelebb?
Dezsinám tüszinövelők mennek!!!!
Vkrisz,spontán drukkok!...és minden nyalánkság,ami ezzel jár :D
Puszi,drukk a jó eredményhez!!!

Enyém védőnéni teljesen rendben van...fiatal,mint én :roll: :lol: és csak egyszer kellett leállítanom,amikor azt kérdezte kivel volt gond,hogy lombik kellett... :shock: mondom,miért,ez is kell a kiskönyvbe?Jajj,nem csak úgy kérdezte...bocsánat...
Vérnyomim 90/50 :shock: nyugodtan kávézzak,persze ha nem küldik vissza a kölkök :lol: Na,kb ennyi...csúnya fehér könyv :cry:

Pocakosoknak pocaksimi,többikenek drukk!
Vendég

Hajnoca! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyulasz! Javulgatok. :wink:
Örülök, hogy jól vagytok. Ha majd pocakfotót csinálsz, akkor adok 2 kiskacsát. Olivérnek pontosan ilyen van. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Skrisz,ezen már mi is elviccelődtünk...hehe,mindig azt mondják,az anya az biztos...nahát,nálunk még az sem :lol: :lol: :lol: Viszont ha apa elbizonytalanodik,és apaságit kér,legalább tudjuk,nem azért,hogy megcsaltam-e :lol:
Vendég

Hanna,köszi :D
Vendég

Sziasztok!

Szezso, igen, titokban tesztelgetek pozitívakat, de sajnos ez nem jelent még semmi biztatót: hétfő este adtam be magamnak az utolsó egyharmad Ovitrelle-t. Másnap reggel (DPO 11, ET+ 6) természetesen teszt halvány pozitív, azóta tegnapi és ma reggeli tesztek egy picit sem erősödtek (sőt...). :cry: :cry: :cry: És most ne mondjátok kérlek, hogy még korai: ma már ET+8, DPO 13.-n vagyok, ilyenkor a blasztobabáknak már erős második csíkot kéne egyedül is csinálniuk, nem hogy hcg szuri segítségével. Szóval én már lemondtam erről a dologról, nem akarok úgy járni, mint a múltkor, hogy még az utolsó utáni pillanatban is reménykedtem. :( Ezért nem nagyon fogok már jönni, nincs kedvem a szomorú tényekről beszámolni. Drukkolok még a második csíkocskának azért, és természetesen tesztelek továbbra is (nem én lennék, ha nem tenném), és ha valami jó hírem van, megosztom veletek. Ha nem jövök, az azt jelenti, hogy nincs jó hír, de továbbra is drukkolok nagyon mindenkinek!!!

Nyulasz, sajnálom hármaskát, Till meg a te ketteskédet, de úgy látom nem vagytok elkenődve, mert a többi baba egészséges! Gratula és puszi a pindurkáknak! (Csak messziről, mert még mindig náthás vagyok)! :)

Dezsi , Puszi és Katavirág hajrá tüszikék!

Dita üdv itt, mihamarabbi babásodást!

Vkrisz, nagyon drukkolok a spontán babának!

Kismamiknak pocaksimi (Mabe és Szezso próbáljátok kinyomni a pocakokat, de vékonyak vagytok, mint a nádszál!! IRIGY, IRIGY), babáknak kobakpuszi.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana! Ismersz remélem, annyira, hogy nem hitegetlek.
DE! Repiszuri után tesztelni nem szabad!
Én is kaptam hcg szurit és az utolsó után 5 nappal lehetett csak tesztelni. Akkor is olyan halvány volt a tesztem, hogy alig láttam a csíkot. A hcg pedig 280 volt. Én azért drukkolok!!!!!!

Kép
hanna30

Zsuzsiknak
Kép
Vendég

Hanna, Olivér csodás kis fickó!
Édes a kis kantáros gatyóban. :lol:

Tüdőgyuszi elment már? :wink:
Jobban vagy?

Jó a vonalzós kép. Olyan kis huncut!
Boginak is van valami hasonlója:
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Rana
Arra nem gondoltál, hogy kimenj a klinikára egy vérvételre?
Vendég

Hanna, Hajnóca
Gyönyörűek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az embernek olyan kedve lenne meggyömöszölni őket :oops: :wink:

Szezso
Növekszik már neked is :wink:

Nyulasz
Majd legközelebb... így viszont látszik, hogy még be tudom gombolni a gatyámat :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Hajnoca! Gyönyörűűűűűűűű!!!!!

Mabe! Nem érdemes mennie. A szuri bezavar. :(

Kép
hanna30

[quote="hanna30"]
írta:
hanna30Mabe! Nem érdemes mennie. A szuri bezavar. :(

De ha 2-3 nap különbséggel néznek HCG-t, akkor a változásból már pontosabb képet lehet kapni :wink:
Vendég

Rana,nekem sem erősödött az első napokban,aztán egyik este erősebb lett,aztán reggel halványabb,végül elkezdett erősödni,de alig észrevehetően.et+6-on kaptam a hcg szurit,aztán et+7 és 8 uganolyan,et+8 este talán picit erősebb,aztán et+9 reggel halványabb.et+10 reggel megint picit erősebb,11-en ugyanolyan,12-ön már erősebb.Nyugi! :wink:
Vendég

Rana, jól van, akkor te ne is foglalkozz a terhességeddel, mi majd helyetted is foglalkozunk vele. Blaszto babákról annyit, hogy nekem vérvételig olyan halvány volt a 10-es tesztem, hogy nagyítóval kellett keresni. Pedig három blaszto babát kaptam vissza. Amúgy meg hiába dönti el az ember, hogy nem sikerült és nem akar reménykedni, a vérvételig úgysem lehet ezt kibírni. Igenis az utolsó szalmaszálig kapaszkodik az ember mindenbe és csak akkor veszti el az utolsó reményt, amikor közlik vele, hogy nulla hcg.

Hajnoca, :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Puszi, hát persze, hogy eszembe jutottál :wink: !!

Julika, érdekes, hogy arrafelé mást mondanak. Majd meglátjuk. Persze, hogy tetszik az anyaság, életem legklasszabb „feladata”. Egyébként ha tehetnénk, három csöppséget nevelnénk fel, meglátjuk, mi fér bele az időbe. Siettetni nem akarjuk a dolgokat, inkább kiélveznénk minden pillanatát Julcsi cseperedésének, és 2-3 éves korában szeretnénk testvért, és ha lehet, még egyet újabb 2-3 év múlva. A baj csak az, hogy már 37 vagyok, és egyre kevesebb a lehetőségem (főleg tudva, hogy nem jön össze olyan könnyen a saját (sem)).
Ti gondolkodtok már kistesón?

Till, sajnálom a lemaradt babát, de a megmaradtnak nagyon drukkolok. Az a lényeg, hogy vele minden rendben van. ÉS rendben is lesz, nyugi! Tényleg nagyon sovi vagy :shock: .

Mabe, ez nem semmi. Hozzánk csak a szülés előtt jött a védőnéni. Ja, és kezd szűk lenni a nacid, úgy látom :wink: .

Szezso, ma jönnek a szüleim, délután pedig megyünk gyógytornára, de igyekszem hozni ma (de legkésőbb holnap) friss Julcsi fotót. Látom, Te is gömbölyödsz :) .

Skrisz, kis ferdeszeműek :lol: Az lenne ám a bukta.

Rana, sajnálom. Nem küldök előre ölelést, mert én azért még bízom, és remélem, jössz a jó hírekkel.

Hajnoca, nagyon helyes a kis csibész.

Hanna, Olivért itt is muszáj megdícsérnem. Nagyon vagány!

Kép
petne

Rana,nézd csak meg:
Kép
Vendég

Persze, így van ez csajok, hogy csalódik az ember és próbál nem reménykedni, de ezt úgysem lehet teljes mértékben kivitelezni... :roll: Azért kösz a bátorítást, tudom én, hogy igazából több nap után látszik csak, hogy mi is van. Vagy lehet, hogy akkor sem???? Lehet hogy az Ovitrelle még a vv napján is produkál egy halvány 2. csíkot.... :roll: :( Igazatok volt, nem kellett volna 10-es tesztet venni, ez túl érzékeny. Lehet hogy veszek egy Clearblue-t (az 50-es, ugye???), és az ha nem + mondjuk szombaton (ET+ 10, DPO 15) vagy vasárnap, akkor tényleg annyi. :?
Mabe, még nem megyek sehova, elég szarul vagyok (nátha is, lelkem is). Órákat meg nincs erőm sorbaállni. Többször meg pláne nem. Csak nehéz türelemmel / jókedvvel lenni és bizakodni, dehát ezt tudjátok jól.... :(
Ha ott vannak a babák, akkor úgy is ott vannak, ha én már nem reménykedek.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszi Nyulasz, ari vagy. Tényleg szinte teljesen egyformák a csíkok... :shock: Ezek 10-es vagy 25-ös tesztek??? V.v ET+14-en volt????????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,nem kell venni tesztet,csak szépen szorgalmasan használd a 10-est.VV napján már nem produkál semmit a szuri!
Vendég

Ezek 10-es tezstek,et+12-őn volt vv,445 hcg-vel,három babával.És nézd meg milyen a 13.napon a teszt :shock: és et+9-10-en is halványabb volt,mint elötte este.
Vendég

Krisz, és neked ET+ hányadik napon volt a vv??

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

ja,a 11-napit nem találtam.
Vendég

Csajok, ti hány órát bírtatok ki pisilés nélkül a tesztek előtt??? Mert ez sem mindegy ám..... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,én 5 órát biztos kibírtam,mert talán még éjfélkor pisiltem,de aztán már 5-kor felébredtem,mert annyira izgultam a teszt miatt :oops: De az estinél úgy kb 2-3 óra volt.
Nem rakod fel nekünk ami eddig készült?
Vendég

[quote="rana33"]C írta:rana33sajok, ti hány órát bírtatok ki pisilés nélkül a tesztek előtt??? Mert ez sem mindegy ám..... :roll:

Én nem sokat :oops:
Éjszaka is legalább egyszer mindig kimegyek pisilni...
Vendég

SZiasztok!

Mindenkinek köszönöm a névnapi kívánságokat! :lol:

Till :D

Ahogy vki már írta, egyik szemem sír,a másik nevet. Sajnálom a kisebbik babádat.

Hanna :D

Milyen vagány kissrác Olivér. én is én is. :D

Mabe :D Szezso :D

Növögetnek szépen a pocik. Milyen vékonyak vagytok.Irigy vagyok. :oops:

Hajnoca :D

Bó és az ő huncut mosolya ennivaló. :wink:

Rana :D

Nyugi, és bízz a babáidban!!!!!

Csajok: nem is mondtam, tegnap hajnalban arra ébredtem, hogy egész testemben remegek és fázom, pedig be voltam takarózva, s lázas se voltam. Szerintetekmitől lehetett? Akkor apa takaróját is magamra terítettem, így elmúlt. Ma éjszaka meg 3 takaró alatt aludtam mindenesetre. :roll:

Pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Én napközben és este 2-3 óránként megyek pisilni, éjjel 1/2 1 kor, aztán reggel 1/2 6-kor.De van amikor felkelek 4 körül is,mert ki kell mennem. :roll:

kobzoszsu

Mabe, a nem sok relatív: én éjszaka legalább 3-szor kimegyek WC-re. :shock: Ettől is függ, halványabb-e vagy erősebb-e a csík, nem?
Nyulasz, nem is tudom... Azt a pozi tesztet szeretném feltenni, amit a babák produkálnak majd. De végülis mindegy, pár nap múlva úgyis eldől, hogy mi van, majd akkor felteszem az összes addigit, akár babás, akár nem (tanulságként). Jó? :roll: Apát egyébként nagyon felvidítottad a fotóddal, teljesen belelkesült, hogy nincs még veszve minden, és öntötte belém is a lelket a kis drága. :) Aztán nagy bölcsen még hozzátette, hogy: " Na hát igen, ERRE tényleg jó ez a fórum." :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2009.02.19 11:14-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Zsu, hődet nem mérted??? Lehet hogy felment egy picit a beágyi miatt, és azt érezted!!!! :wink:
Sajnos még mindig én vagyok a pisibajnok (bocs Till, te csak ezüstérmes vagy)... Le se írom, milyen gyakran járok.... :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,örülök,hogy apának tettszettek a csíkjaim :D nehogy miattam tiltson le :lol: ...és igen,fontos a pisi koncentrációja!!!
Megértem,ha majd együtt,a babással rakod fel...priviben nem küldenéd el? :oops: :D
Zsu,te hogy állsz tesztelés ügyileg?Mikor kezded?Nagyon drukkolunk neked is :wink:
Vendég

Köszönöm a pocakdicséreteket :-D

Petne: oké, várjuk a fotót 8)

Skrisz: a kínai gyerekről a Született feleségek jutott eszembe :lol: (Nem tudom, szoktad-e nézni?)

Rana, drága, nagyon-nagyon örülök, hogy bejelentkeztél, mert a csajok itt secperc alatt levezették, hogy hülyeség feladni, mert nincs rá okod!!!

Zsu: ez szerintem valami babás tünet lesz :wink: nem tudok másra gondolni :D

Hajnoca: jajj, annyira édes, egyben olyan megható ez a kép!! :-)

Nyulasz: örülök, hogy normális a védőnénid :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

akkor mértem gyorsan,37 volt. Azóta is, a bármikor mérem 37 és 37,4 között változik. Bár nekünk fülhőmérőnk van.

Nyulasz :D

Tesztek még a fürdőben a polcon sorkoznak. :roll: Nem tudom mikor kezdem el használni őket. Én inkább biztos és erős kétcsíkost szeretnék, ezért megcéloztam a hétfőt. Aztán meglátjuk meddig bírom. :oops:

kobzoszsu

Zsu, :shock: kitartás hétfőig :D egy hős vagy :lol:
Vendég

Puszedli!
Természetesen a drukkok továbbra is mennek! Akkor most mesivárás… Mihamarabb!

Kistörpe!
Gigadrukkok!

Petne!
Köszönöm a drukkot, holnap még megyek egy újabb UH-ra!

Árnika!
Köszi!

Julika!
Sok sikert az öf-hoz! Jómagam már egy 1 éve regisztáltattam magam. De ugye most sikerül a lombik és lesz sajátunk!

Zsófi!
Nagyon jól látod!!! Vegyespárosra gyúrok! Kellenek is a dupladrukkok!
Amúgy még nem híztál?

Till!
Nem is tudom, mit írjak! Minden esetre gratulálok a szívhangokhoz!!! Reménykedjünk, hogy picike behozza magát a köv UH-ig! Szóval drukkolok, hogy úgy legyen, hogy a legjobban legyen!

Katavirág!
Igazából még nem tudom mikor lesz a leszívás… szerintem hétfő vagy szerda. Holnapi UH-n kiderül!
Jó lenne egy plusz beültis vonalzó! Gigadrukkok holnapra!!!

Alle!
Köszi…

Bea!
Köszönöm a drukkokat!!!

Szezsó!
Kellemes eüben töltött időtöltést… fogorvos, vv, háziorvos. Nem irigyellek emiatt…
Nálad is gömbölyödik a poci! Gratula!
köszi a drukkokat.

Mabe!
Hűűű, nagyon sovány vagy!! De látszódik!

Hanna!
Köszönjük a képet! Nagyon édes a pici Olivér!

Nyulaszom!
Hatalmas gratula a csúnya fehér könyvhöz és a kiváncsiskodó védőnénihez! Erre a pillanatra vártam… Remélem picit meghatodtál, amikor átvetted?
Jó a vérnyomásod!

Rana!
Ne keseredj még el! Drukkolok továbbra is! Nagyon bízom benned!

Zsu!
Boldog szülinapot!!!!
dezsina

Sziasztok!

Till: Puszedlinek (majdnem) mindig igaza van. :lol:

Szezso: köszi. Mensi pár nap múlva esedékes. Elvileg 3-5 nap. (Supre kitolását is beleszámítva)

Mabe és Szezso: szépen növöget a pocakotok! :P

Hanna: éééééédes! Akkor elvileg holnap. :wink:

Zsuzsannák: Kép

Rana: kérdezd már meg Tillit, hogy ő hogyan volt ezzel, ha nem emléxel rá! És mégis babás! Bízz bennük kérlek!!!!!!!!!!

Szép napot!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

szezso-nyulasz-olvasgatlak titeket,de padlón vagyok.ma is csinéltam tesztet,de hasonló halvány mint tegnap.lehet,hogy beképzelem,hogy ott van de a fiam is látja.majd holnap mond valamit a doki.valahogy ma semmi sem megy padlót fogtam mensi jele még nincs annak is holnapra kéne megjönnie.
kistörpe

Gyorsan írok... mert balhé van. :wink:

Rana! Mennek a drukkjaim!!!!

Köszi mindenkinek a dícséretet.
Petne! Reszkessetek! Megyünk udvarolni Julcsihoz, na, meg persze az összes kiscsajhoz. :wink:

Puszedli! Ok!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Dezsinám,persze örültem ám a könyvecskének.Holnapi uhuhoz++++++++++És a vegyespároshoz+++++++++++++++++ :wink:
Kistörpe,ajánlom figyelmedbe a fentebb feltett tesztjeim,és tessék megnyugodni...mindenkinek halvány volt,még nagyon magas hcg-vel is.Felrakod nekünk?
Vendég

Na jó, most az egyszer kivételt teszek. De aztán tripla drukkokat kérek ám tőled, nehogy elvidd a szerencsémet! (Most eladtad a lelked az Ördögnek, tudod-e????) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Várok még, hogy száradjon a friss, mert most még csalóka. Frissen sokkal erősebbnek tűnnek, mint szárazon. Ha megszáradt, küldöm (holnap).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?