Új privát üzeneted érkezett!

Málna: :(

Meli: Akkor Te vagy az én emberem! :) Én Olaszország mániás vagyok, minden évben eltöltünk ott 3 hetet a férjemmel, de mi nem vagyunk nagy városnézegetők, inkább végig a tengerparton vagyunk.

Az idei nyaralásból nem tudom mi lesz a szőrtelenítésem miatt (nem mehetek napra) de szerintem nem bírjuk ki, hogy ne menjünk el megint.

Én tuti, hogy előző életemben olasz voltam, mert amint átlépjük a határt, úgy érzem: "hazaértem", imádok ott lenni, teljesen felszabadultan beszélgetek az emberekkel, mintha ezer éves ismerős lenne mindenki. Imádok ott kint mindent.
Vendég

Málnácska,köszi a jó hírt,megdobogtattad a szívemet!!Kombi a kocsi,kényelmesen beférsz hátra :twisted: :twisted: Nem akarok még tesztelni,múlt hónapban is egy nap késés után teszteltem és pofára estem,még van 5 napom,az előző hónapban is 35 napra megjött...nem mondom,hogy türelmes vagyok,de ki kell bírni!!!puszi

Kép Kép
meli1118

Meli!

A tavalyi nyaralásról 3 kép, a szálloda erkélyéről fotózva (mindig tengerparti hotelt választunk)

Kép

Kép

Kép
Vendég

Cosmo,mi sajnos nem tudtunk még ilyen sok időt ott tölteni :cry: de mi meg városnézők vagyunk,az idén Párizs lett volna,mert ott is rengeteg a műemlék,de sajna azt a tervet már hetekkel ezelőtt dobtuk...erre most jött ez...szép az élet!!puszi

Kép Kép
meli1118

Ezt most miért kellett???!!???Ebben a rossz időben...nem baj,van mit várni!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli

Horvátország gyönyörű.
Mi már 6. éve oda járunk.Mondjuk a fő ok a búvárkodás.Nagyon szép a tenger másik oldala.Is.
Egyetértek veled .
COSMOTÓL meg ELNÉZÉST kérek!
De mi sem vagyunk egy tengerparton fekvősök.Inkább megyünk,megyünk,megyünk.Az az igazság,hogy kicsit elpocsékot időnek érzem a semmit tevést...

málna2162

Málna én is azt vallom,hogy amíg nincs akadálya annak,hogy menjünk,addig én sem vágyom arra,hogy "csak"fürödjek,nem mondom,egy-két napig imádom,aztán én elunom magam...mi itthon is rengeteget megyünk,ha tehetjük minden héten kirándulunk,nics az országnak olyan vára,amit ne hódítottunk volna be....egy helyben nem tudok megmaradni,van a Tisza mellett két nyaralónk,de ott is max két nap és már mennék el....nem tudom miért,de ilyen sajtkukac vagyok... :?

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt :D

Én Cosmo kérdését úgy értettem, hogy a cégtől mennyit kapunk. Az említett összeg független az állami támogatástól, a munkáltató nyúl a zsebébe.
Multiknál ez nem ritka, csak az a kérdés, mennyire mélyen nyúlnak...

Meli, gratulálok a meglepetés úthoz. Biztosan sok szépet fogtok látni :D .
Mi tavaly Szicíliában jártunk, kicsit furcsa volt először az olasz temperamentum és lazaság, de a nyaralás végére belejöttünk 8)

Andi, legyőzted a vasalnivalót?

Bea, nagyon sajnálom, ahogy anyósod ilyen gonoszul áll a babaváráshoz.
De próbálj meg ne foglalkozni vele, és ne húzd fel magad az akcióin, mert hidd el, az a célja, hogy téged bosszantson.
Ne hagyd magad :!: :!: :!:

Sziszi, akkor lehet, hogy anyukád hőjét örökölted, és az alacsony számok miatt nem kell elkeseredned. Még bármi lehet! Ha jól emlékszem, a pozitív LH teszt idején összebújtatok :wink:

Én ma reggel csináltam LH tesztet, halványka csíkom lett, még várok egy kicsit, és elkapom apát (igaz, már magától is ajánlkozott :oops: )
Bár gondban vagyok, ha holnap megyek dokihoz, lehet, hogy hanyagolnunk kellene egymást, kellemetlen lenne, ha a doki összefutna a kiskatonákkal a vizsgálat közben...
(Bocsánat, ha túl intim voltam :roll: )

Musz

KépKép
muszkuru

Málna!

Ugyan, nem kell elnézést kérned, nem sértődök meg, mindenki más!

Nekem az a pihenés ha a tengerparton fekszem a nyugányban a napernyő alatt egy jó könyvvel (imádok olvasni, csak sosincs rá időm) és pihenek. Sokat szoktunk a tengerben lenni, mert imádjuk a vizet. Napi 3-4 órát biztos bent vagyunk.
SZÁMOMRA az nem pihenés, hogy loholok, megyek egyik templomból ki, a másik műemlékbe be a melegben. Az nagyon jó kikapcsolódás, de számomra a "tengerparton döglés csukott szemmel hallgatva a tenger morajlását" a pihenés.

De ezen nem fogunk összeveszni :) :) :) :) :)
Vendég

Szia Muszkuru,nekem van egy barátnőm,aki mesélte,hogy elfelejtették,hogy délután doki és reggel szeretkeztek...aztán lett nagy irulás-pirulás,amikos doki bácsi közölte,hogy a kenetben bizony hemzsegnek a katonák.....vicces volt,de neki inkább kellemetlen!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Hát nem is veszünk össze,mindenki más....nem mondom,hogy most nem ellennék a 35 fokban a tengerben....Nektarin majd mesél,milyen is a jó idő...nálunk beköszöntött a júniusi tél,hidegebb van,mint novemberben :cry: :cry: puszi

Kép Kép
meli1118

Meli, hát pont erre gondoltam...
Végülis nincs minden veszve, délelőtt megyek, az este még lehet a miénk 8) Így LH csúcshoz közeledvén minden perc számít :lol:
Aztán persze lehet, hogy az egész dokiból nem lesz semmi, mert a bejelentkezéskor előre figyelmeztettek, ha éppen elrohan szülni, nem tud majd fogadni :?

Cosmo, én is tengerparton fekvős, lustálkodós vagyok, de utoljára a szüleimmel sikerült ilyen nyaralást kiviteleznem gyerekkoromban.
A férjemnek dinamit van a fenekében, egy percig nem bír nyugton ülni/feküdni, így a nyaralási program összeállítása mindig hatalmas alkudozásokkal zajlik - de ez már csak így van, ha egy bika és egy oroszlán él együtt...

Musz

KépKép
muszkuru

Azt mondják, hogy idén csak augusztusban lesz nyár!
Vendég

Meli

Tiszánál hol?Nekünk is ott van a nyaralonk :)

málna2162

Az augusztus OK, akkor megyünk nyaralni :D
Amúgy meg teljesen mindegy, hogy az irodaablakból kibámulva (amit nem lehet nyitni a klímatizálás miatt) milyen az idő odakint.

Attól tudok gutaütést kapni, amikor hétvégén rossz az idő, és hétközben meg, amikor dolgozni kell, ragyog a nap...

Takido, nem baj, ha nem lesz rekkenő kánikula, a meleg megviseli a kismamikat, jobb kellemes időben babát várni :)

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru:

Szerencsére a férjem ugyanolyan mind én, ő is imád feküdni a parton.

Mi a férjemmel olyan, mintha ikrek lennénk mindenben ugyanazt szeretjük. Ez annyira klassz. Sose kell kompromisszumot közni. Full harmónia. :)
Vendég

Cosmo,a full harmónia nálunk is áll,csak mi vagyunk a másik véglet :lol: Málna,Tiszakécske és Tőserdő..apósom hülyesége,hogy két egymás mellett lévő helyen vettek nyaralót,de ő így szereti...ráadásul anyunak is Tőserdőn van nyaralója,úgyhogy annyi helyre mehetünk...de sosincs kihasználva...főleg,hogy mi menősek vagyunk,mindig azt mondjuk apával,hogy amennyi pénzt a nyaralókba beleinvesztáltunk az egész család mehetne rajta minden évben 2x külföldre nyaralni....mindig máshová,nem lenne uncsi...de hát ez van,nehogy már panaszkodjak,örülök,hogy ez is van!!!puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Cosmo
Az tuti lenne (aug-i nyár) mert akkor megyünk nyaralni :D, de tudnám dijazni, ha addig is lubickolhatnánk a napsütésben! Lehangoló ez az időjárás :cry:

A TGYÁS-al kapcs-ban eszembe jutott még vmi! Ha már szülés előtt igényelni szeretnétek jó ha kicsit kalkuláltok, mert pénzt CSAK szülés után fogtok kapni, ugyanis az igényléshez szükséges az anyakönyvi kivonat! Szóval mérlegelni kell, h megéri-e pár hét pénztelenség és majd egyben megkapni utólag a pénzt.

Gabi
Adri meggyógyult már?

Kép
Kép
mókuska

Muszkuru,

ne is mondd. Nagyon bosszantó amikor nyáron 35 fok van hétköznap amikor nem érünk rá. Hétvégén pedig amikor tudnánk medencézni a kertben akkor borult az idő... :(

De tavaly már kicsesztünk a nyárral, mert hétköznap hazamentünk korábban és még délután 5 körül tudtunk egy órát lubickolni. :)
Vendég

Mókuska, szerintem nem éri meg a korai TGYÁS :wink:
Nekem úgy tűnik, jobban járunk a szabadsággal.
Bár ezt tapasztalt kismamik jobban tudják.
Egyelőre (remélem nem sokáig) a gyakorlatról fogalmam sincsen 8)

Cosmo, ismerős helyzet.
Amikor megvettük az erkélyre a hintaágyamat (régi vágyam volt), kb egy hónapig nem is láttam!
Mert este 10-kor , mire hazaértem, kinek van kedve ringatózni a vadhidegben és vaksötétben... :lol:
Hétvégén meg mindig rohangáltunk beszerezni a lakásba a hiányzó dolgokat...

Musz

KépKép
muszkuru

Lányok nem nézett senki tegnap hiradót?
E szerint idén két hét nyár lesz csak, 1 hét junius végén és 1 július elején :cry:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Plutó, én tegnap pont nem néztem!

De legalább a terhes kismamik nem fognak szenvedni! :)
Vendég

Hello,igaz,hogy a kismamik nem szenvednek majd a melegtől,de olyan hosszú volt ez a tél és a következő is ilyen lesz szerintem,hogy az emberek nem tudnak miből feltöltődni a következő hosszú hidegre.És ez itt a fő probléma,mert én pl.sosem vagyok depressziós,mert mindenben meg tudom látni a szépet és a jót,de nagyon sokan lesznek egyre feszültebbek és ez emiatt is van!!!Remélem jó értelmes voltam!!Puszi

Kép Kép
meli1118

A kutyám összegömbölyödve vacog az udvar közepén,melegítettem neki levest,szegénykém,nem tudom mi lesz vele télen....van vagy 2mm-es szőre!Mindenki szenved,ennél már a meleg is jobb :roll:

Kép Kép
meli1118

Meli, értelmes voltál, én érzem magamon, ha nem látok sokáig napot, az én kedvem is borús lesz.
Viszont csalni szoktam, és ilyenkor ellopakodom a szoláriumba.
Rám az is (majdnem) olyan hatással van, mint a napocska.
Persze azért nem vagyok szoliszökevény műnéger, csak néha olyan jól esik.

Az én nyuszim szobanyúl, amikor még hidegebbek voltak, és vittem anyuékhoz levegőzni, ki sem jött a hordozójából...
Nevettünk is rajta, hogy igazi urbán-nyúl :lol:
A kutyusodnak nincsen házikója, ahova bekucorodhat? Jó kis puha takarókkal felszerelve?

Musz

KépKép
muszkuru

Szia nem-szoliszökevény!!Van háza,de a keneljében és nagyon cseles kis bandita,mert napközben erőszakkal sem lehetne odacibálni,tudja,hogy éjszaka ott kell lennie és napközben inkább megfagy....de nem megy be,nehogy becsukjuk...okos darab!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Nagyon ravasz kutyuli :lol:
Szóval nem hajléktalan, megnyugodtam :D

Musz

KépKép
muszkuru

Láttátok vasárnap a "szombat esti láz" döntőjében Medveczky Ilonát táncolni?

AZTA! Leesett az állam. Iszonyú jó teste van pedig 65 éves! Jobb lábai vannak, mint nekem! :(
Vendég

Sziasztok,

tegnap kampányszerüen kellett lelépjek, nem tudtam elköszönni tőletek.

Meli, a volt kolléganőm is ilyen kuponos megoldással volt Spanyolországban két hetet tavaly, és nagyon klassz volt állítólag. És nem átverés. De jó lesz nektek !! :lol:

Olaszországot én is szeretem, és sokat is megyek oda, de én munka miatt főleg. Ezért soha nem marad idő a városnézésre, csak állandó loholás egyik tárgyalásról a másikra..... :( Eszter 2 éves volt, amikor sikerült egy pont olyan szállodában nyaralnunk 1 hetet, mint amilyenben Cosmoék voltak. Isteni volt ! Mi is egy hullámhosszon vagyunk a férjemmel, és a láblógatós-tengercsobogását hallgatós fajtába tartozunk.... :lol:

GYÁS-GYED: Málna, akkor Te is csak azt a bizonyos 60 valahány ezret kapod, igaz ? Ez egy jó nagy csalódás volt, mikor kiderült, hogy nem 83 ezer a maximum, hanem 83 ezer bruttó ! A barátnőim is mind 60 ezer körüli összeget kapnak, és az annyira kevés....

Muszkuru, te mikor csinálod az LH tesztet ? Én a múlt hónapban reggel, felkeléskor csináltam, lehet, hogy átvertem saját magam ? :roll:
zsizsik

Megint késve jövök és nem tudok egyenként reagálni mindenkinek! :shock:
Jó, hogy ilyen csacsogósak vagytok :lol: Majd megfagy a kezem, hogy lehet ennyire sz@r idő? :evil:
Szerintem már csak hármas fogatban gondolkozzatok, mert nekem vannak bizonyos előjeleim a pirikére! :evil: :x
Bea: neked azért reagálnom kell! Durva leszek, de remélem elküldted a búsba a kedves Mamát, mert most megérdemelné a nagy egoizmusával :evil: . Hogy lehet valaki ennyire jellemtelen és szívtelen. Remélem a párod teljesen melletted áll most és nem hagja, hogy padlóra küldjön az Anyja :!:
Na kidühöngtem magamat!
Az előbb kinnt voltam a szomszédos kertészetben és még a leheletem is látszódott, már gondolkozom, hogy este be kell fűteni? Brrr...

Andi
candi

Jaj, tényleg Bea, nem írtam neked az anyóssal kapcsolatban: szerintem hagyd a fenébe, tényleg mindennél fontosabb most, hogy ne idegeskedj, és ez komoly ! Az idegességtől is lehetnek kisebb görcseid, pocak keményedések, és az nem játék. Ha ennyire szivtelen ez az ember, akkor nem is érdemli meg, hogy érzéseket pazarolj rá. Ti ketten vagytok most a legfontosabbak Óriáskával ! Nem véletlen, hogy általában kímélni szokták a kismamákat mindenféle rossz hírtől, idegeskedéstől, erre csinálja itt neked a feszültséget ez a nő..... :twisted: :twisted:
zsizsik

Zsizsik!

Van iwiwed?
Vendég

Sziasztok!
Az én lábam is fázik egész nap itt bennt. Most mondtam a prücsöknek, hogy este befűtök :(
Már ő is áés én is náthás vagyok. Ez így nem ér. :( Most akkor a náthától sem étvágyam, és még szokás szerint rosszul is vagyok.
Ilyenkor a mensim alapjáratban késni szokott. :(

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Zsizsik, az LH teszt útmutatója szerint teljesen mindegy, hogy melyik napszakban csinálod, a lényeg az, hogy minden nap ugyanakkor (ugyanaban az időpontban) végezd a tesztelést (ne kérdezd, mi a jelentősége)
Én ma reggel csináltam, még elég halvány a csík, hátha holnapra összeszedi magát :D

Candi, akkor most jó, hogy dolgoznom kell, és nem tapasztalom a kinti hideget? :roll:
Hány fok van kint? Reggel 12 volt, amikor elindltam...
Mit vettél a kertészetben? Új kis növénykéket?

Musz

KépKép
muszkuru

Málna,

felveszed Zsizsik-et is a táblázatba?
Vendég

Lányok,tiszta takony lettem és újra fáf a torkom..ez HIHETETLEN!!!Most voltam beteg,erre most újra!!!Nem bírom!Zsizsik,ez a pénz pelusra sem elég,nagyon megdöbbentő....mit csinál az a kismami,aki egyedül kell,hogy felneveljen egy-két gyereket??!!??Ha nincs mellette valaki,aki keres rájuk...felháborító,eddig nem tudtam,hogy ennyire súlyos a helyzet!!szemétség :cry: puszi

Kép Kép
meli1118

Pluto, és még aki fázik, küldök egy kis meleget.

Aki otthon van Kép

És aki a szabadban Kép

Remélem így már jobb egy kicsit :-)

Én jól vagyok, csak egy kis csoki hiányzik a tökéletes állapothoz :D

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru:

Milyen csoki? :) Ismered a Lindt csokikat?
Vendég

Muszkuru, már izzik a monitor :twisted:

Meli :cry: , én is így vagyok.
Minden elkiabálás nélkül Te érzel vali "gyanúsat"?
Én már semmit sem tudok. De ez a nátha nagyon idegesít, pont most kell ennek jönnie.
A másik dolog meg, a mensi előtt legyengül egy kicsit a szervezet, és hajlamosabb ilyen náthákat is összeszedni.
Remélem nem ez a Pirike előhirnöke, mert akkor még jobban utálom mint eddig :evil:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

cosmo: igen, van, Uhrin Zsuzsa (zsizsik )
Ti már bejelöltétek egymást ? Én is szivesen bejelentkeznék hozzátok....legalább nézegetnék képeket !
Szegény kis_plutó, remélem, nem komolyodik be a náthád ! Jobbulást !
Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de így mensi alatt nekem egy tábla csoki simán becsúsz....na, ha engednék a csábításnak.... :( pedig milyen jó lenne, úgy feldobna.
Ez a rossz idő tényleg teljesen elveszi az ember kedvét mindentől, még dolgozni sincs kedvem. Nálunk itt bent az irodában megy a fűtés....erről a nyárról kb. annyit. :( :( :( :( :twisted:
zsizsik

Zsizsi!

Bejelöltelek!
Vendég

Cosmo, majdnem teljesen mindegy milyen csoki.
A Lindt csodáit ismerem, az egyik barátom nagy kedvence, én nem ragaszkodom hozzá, jöhet bármi.
Tudod, mint Gombóc Artúr: kerek csokoládé, táblás csokoládé, szögletes csokoládé, lyukas csokoládé, töltött csokoládé, mogyorós csokoládé, tej csokoládé, étcsokoládé...
egyedül a fehér csoki nem jön be annyira

Musz

KépKép
muszkuru

Zsizsi!

Mikor születtél?, most látom, hogy két ilyen nevű lány van!
Vendég

Cosmo, igen, képzeld ő a druszám, én az 1973-as születésű vagyok. Tök muris volt, mikor megtaláltam őt az iwiw-en, kiderült, hogy szegről-végről rokonok vagyunk....most jött meg a bejelölésed, mindjárt megnézem !

Muszkuru, hogy mennyire egyforma az izlésünk.... :D :D
Nekem legjobban a Milka csoki jön be, bármilyen változatban. És van egy olyan csoki, nem tudom a márkáját, ami 70 %-ban kakaót tartalmaz. Hát az valami isteni finom ! Sőt, van 90 %-os is, de olyant még nem kóstoltam.

A hét végén a Mammut oldalában lévő utcában bor, pezsgő és sajtfesztivál lesz ! Mi nagyon szeretünk finom vörösbort iszogatni és sajtfalatkákat eszegetni olivabogyóval....!!
zsizsik

Zsizsik, szerintem jópár embernek hasonló az ízlése, mint a mienk :D
Én, ha lehet választani, a Cadbury-t részesítem előnyben, különösen a mandulásat...hmmm...

Azt nem tudjátok, mikor lesz az eperfesztivál Tahitótfaluban?
Engem az csábít 8)
Az talán nem is annyira veszélyes (ha az epres pitét, epres tortát, epres rétes és eperlekvárt nem számítom :lol: :lol: :lol: )

Musz

KépKép
muszkuru

Ausztriában Parndorf-ban van egy kifejezetten Lindt édességbolt...

huhh, ha oda beszabadulok akkor egy egész szatyornyi Lindt csokit veszek. Főleg a desszerteket szeretem, mert ott mindegyik bon-bonka más-más ízt/tölteléket rejt.

Ha arra jártok, nézzetek be, mert ott jóval olcsóbb, mint itthon. Áprilisban úgy bevásároltam, hogy szegény párom csak nézett a kassznánél, majdnem annyiba kerültek a csokik, mint a másik üzletben vásárolt Nike cipőm. (de ezeket általában 2-3 hónap alatt eszem meg)

Ezek a kedvenc desszertjeim:

Kép

Kép

Kép

És ezek a táblás csokik alkohollal vannak töltve. Isteniek.

Kép
Vendég

Zsizsik!

Az a 70%-os amire gondolsz az Lindt márka!!!

Kép
Vendég

IGEN,IGEN,IGEN!!!
Ez az a csokika !!! Nyami-nyami....
Cosmo, ez az emberiség elleni bűntett volt, -mármint csoki képeket feltenni - így most a Te lelkeden szárad, ha megeszek egy darabka csokit.... :lol: :lol: Valahol lennie kell ebben a nyomorult irodában egy kis dugi csokinak, csak tudnám, hogy hová tették a többiek.... :P

Muszkuru, ez az eper fesztivál is nagyon izgis, és még egészséges is ! Ha hallasz róla valamit, kérlek, tedd közkinccsé !

Próbáltam feltenni képet Eszterről, de nem megy.... :cry: én kicsit béna vagyok az ilyen dolgokhoz, de majd igyekszem. Szerintem túl nagy méretű a kép.
zsizsik

Megtaláltam az eperfesztivált :D
Még nem maradtunk le róla :lol:

http://www.eperfesztival.com/programs.html

Musz

KépKép
muszkuru

Zsuzsi!

Szia!
Húú ez a hétvégi boros,pezsgős,sajtos jól hangzik!!!Mikor lesz pontosan.Hátha apát eltudom rángatni a fűnyíró mögül.
Azt hiszem újabb hobbit talált magának :lol: Fűnyírás :lol: :lol:
De akkor miért nem őszinte a mosolya :lol: :roll:

Muszkuru
Csoki
Nekem tök mindegy.Úgy kezdődjon cso és úgy végződjön hogy ki.
Én is Gombóc Artur elveit követem.
Eper :roll: :roll: :roll:

Kis_plutó

Gyógyulgass!!!
Máténak adott a doktornéni ilyen kis homeopatiás immunerősitő bogyót.Remélem használni is fog.
Azt mondta tegyem a nyelve alá,mire kikotorná már elis olvad.
Aha.
Mikor beöntöm a szájába abban pillanatban vigyorogva ropogtatja...

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?