Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!!!

Megérkeztünk! :D
Rögtön bekukkantottam, és megnyugodtam: itt vagytok! :wink: (ez aztán a függőség!!! :lol: )

Manót fürdetem-altatom, Visszaolvasok és jövök!!!

Pusz Mindenkinek! :D

tillidian

Naná, hogy a következőé a laptető!!! :wink:

tillidian

Vizkrisz, Rana , Annmari

Gyorsan, míg vki le nem szedi fejem. :oops: :wink:

Azt hogy spontán ciklusban szívjalak le petit, csak és kizárólag EGYEDI ESET szerintem, és különleges, amikor már sehogy , komolyan sehogy !!!! nem tudnak produkálni érett petesejtet.
Ez a Ti esetekben nem áll fenn , hiszen reagáltok rá.
De tudok olyat akinek stimutól kettőt sikerült leszívni, egy termékenyült meg, és azóta ha jól számolom lassan iskolás lesz. :)

Egyet nem szoktak fagyasztani.

Rana csak abban az esetben tesztelj, ha nem veszed véresen komolyan eredményt, ismerve előzményeket PaRana :wink: :lol:

Most úgy néz ki hogy 26.-án lapar , utána pedig amint lehet inszem.
Azért inszem, mert nagyon nem akarok lelkizni , de hasonló mint Házitücsök :( plusz Én még nagyon félek is
Az orvosom pedig támogat benne, mert eredmények jók, elvileg akár spontán is jöhetne....... :? lombikot meghagyom ha már semmi más lehetőség nem lesz, de nem fogom felhasználni :wink:

Vizkrisz Feketéhez nem járok csak hallottam róla, ez viszont furcsa hogy Ő győrt ajánlja :roll:
Mi számításba vettük, de úgy, hogy vagy párommal vagy egyedül leutazom ET-ig, és utána vissza, addig vmi szállás, csak nagyon húzos anyagilag. -meg persze ez is olyan kinek a pap, kinek a papné, Nekem a fia
Nem értem szerintem mit befolyásolt volna 1cn. a vv.??? sosem szoktak :roll:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Szezso!
Jól tetted szerintem, hogy még nem csökkentetted. Gondolom nekem azért kellett napi 1-el, mert alapból 2x3-an voltam. :roll:
Most úgy gondolom, hogy 4-5 napig nyomok 2x2-t, aztán 2x1-et. Addigra már majdnem 14 hetes leszek és működnöm kell rendesen.
Jobban vagy?

Rana!
Hát ez igaz. Én nem értek az ovitrellhez. Persze a legjobb, ha vársz, ha van türelmed. :wink: Nekem tuti nem lenne...

Hajnoca!
Nagyon köszönöm! :wink:

Till!
Jó fürdetést-fektetést! :lol:

KépKép
zsófikukac

dejó dejó, köszönöm Kismami imádlak :P :P :P

árnika

Győrről Én sem hallottam mostanában sok jót :roll:

árnika

Rana :D
Kukacka,szerintem így jó lesz :wink: én kedden megyek H dr-nőhöz.
Szezsó,örülök,hogy joban vagy!
Na léptem,puszika mindnekinek!
Vendég

Árnika, most úgy gondolom, hogy nem fogom véresen komolyan venni. De persze biztos mégis véresen komolyan fogom venni.... :? :roll:

Till, végre kimászott Alex fejéből a kisördög!!!

PaRana most épp akkorákat tüsszent, mint egy ház, és nagyon aggódik a hasizom-összehúzódások miatt....... :roll: :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz!
Akkor váltjuk egymást! :lol:

Parana!
Ne félj, nem tudod őket kitüsszenteni! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Megérkeztünk, CSODÁS volt!!!!!!
Supre megy.... :D

Visszaolvastam, jó sokat írtatok! :lol:

Till: jeeeeeeeeeeeeeee! Itt is gratula!!!!

Estike: gratul a kukacoshoz!!

Zsófi: gratula a betöltött 12 héthez!

Hanna: annyira helyes Olivér! És nagyon sokat nőtt!

Petne: Királylányod édibédi!!!!

Kobzuzsu és Rana:a 2 - 2 babónak drukkdrukkdrukk!!!!

Bea: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulsz: gömbölyödsz-gömbölyödsz!

Vkrissz: sajnálom. Ölellek.

Kisbuta: jobbulást!

Szezso: gyógypussz.

Skrissz: hogy vagyTOK?

Babim: jobban vagy?

Képeket majd teszek,....

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Szép estét!

Kicsit sűrű napjaink voltak, de azért nem feledkeztem meg rólatok!
Drukkok, babatapik, pocaksimik és egyéb nyalánkságok, válogassatok! :lol:
Győr nekem igazán bejött, de mostanában K. töbsször hiányzik egy-két hetet, ezt bele kell kalkulálni. :roll:

Rana, ne hergeld magad, inkább dédelgesd az "ipicipi" cicáid... :) Beszélj hozzájuk - nem kell hangosan, csak a jó gondolataid legyenek mindig velük!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Rana,
nyugiiiiiiiii!!!!!!!! :P :P :P (Nem agyal, pihenget, betakarózik, TV-zik, teázgat... :P )

Zsu, Rana,
babaragik továbbra is+++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsina+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz,
nagyölelés!!! (együtt érzek, ebben nekem is volt részem :oops: - de kitartás!!!!)

Puszedli,
Hiányoztál :wink: Meséééélj!!! :)
És:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Árnika,
drukk a laparhoz!!!!!

Annmari,
Neked is mennek a drukkok 1000-rel!!!

Mindenkinek cupp, megyek, kidőlök...

(nálunk annyi, hogy nem fogom bírni türelemmel márc 3ig - 2. UH -, így péntekre keresek vmi maszek helyet, ahol megnézetnénk: Kicsike is elindult-e... :roll: ...meg van-e szívhang...Tudtok valami helyet ajánlani? Még nincs dokim, így a Biovitalra gondoltam, de ott 10 rugó...)

tillidian

(Rana: lecseréltem a kisördögöt :lol: - meg a másik vonalzót is, mert ez napokat is számol...)

tillidian

Nyulasz :!: Ha nem tudnam, hogy harmat rejtegetsz, kozel felidosnek mondanalak :wink:

Till, gratula :!:

Zsofikukac :!: Szuper jo az UH kep :!:

Vkrisz :!: Sajnalom :cry: Es csodallak a pozitiv hozzaallasodert :!: Igy tovabb :!: Biztosan sikerulni fog :!:

Bea :!: Meg ne add fel :!:

Dezsi :!: Lehet, hogy egy het nem lesz koztunk, mert nekem penteken lesz leszivas, hetfon visszaulti :wink:
katavirag

Jó reggelt, Lányok!

Mindenki alszik??? :shock:

Katavirág viszont koránkelő! :wink:
Kata,
nem is tudtam, hogy már ennyire benne vagytok a sűrejében!!!
Nagyon drukkolok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek mennek a drukkjaim!!!+++++++++++++++++++++++

Mentem dolgozni :? :P

(ja, és bejelentkeztem UHra a Biovital-ba, szerdán du. megyek.
Akkor leszünk épp 7 hetesek...kíváncsi vagyok, mit látunk... :roll: )

tillidian

Kép

Puszedli, mesélj!!!!!! És képeket, képeket!!!!!!

Till, a lelked megnyugtatása végett jó lesz az a kis UHU! :wink:

Dezsikém, mikor lesz a punkció??????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!
Till,kismami,megértem,hogy elmész uhura :D anyukádék be lettek avatva?
Rana,Zsu babatapik++++++++++++++++++++
Puszikám,mesélj,milyen volt?Szurka megy?
Katavirág,félidősnek??? :shock: :shock: :shock: azért nincs akkora pocim :roll: Péntekre++++++++++++++++++++++++
Dezsinám,tényleg,uhu mikor lesz?Drukkjaim mennek :wink:
Bea,drukk,gyere majd,remélem végre jó híreket hozol!!!
Kukacka,barna?
Szezsó,hőd?
Vendég

Sziasztok,
anyósos hétvége után újra itt.

Mindenkinek szurkolok, szurikhoz, tapadáshoz, következő UH-hoz. Bea, remélem minden a lehető legjobban alakul nálatok.

Nyulasz, grat a 12.héthez. Mikor mentek bogyó-kukkra?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

További jobbulást, tüszőérlelőt, ragacsot, pocaksimit küldök én is!

Kép
petne

Alle,köszi :wink: holnap megyünk kukucsra.Hogy vagy?
Többiek?
Vendég

Sziasztok!

Van egy 6 mm-es petezsákunk!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Ma vagyok 5+4-en, az orvos szerint kicsit lassan indult el, de reméljük a legjobbakat!

Holnaphoz 2 hétre kell visszamenni UH-ra, remélem akkor már lesz szivhang.

Mindenkinek köszönöm a szurkolást és a biztatást!

Rana, Zsu millió babaragacs!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bea
bea1979

Bea,ejha :D :D :D ,hát annyira drukkoltunk,ez nagyon-nagyon jó hír!!!És két hét múlva gyönyörű szívhang is lesz,meglátod!!!Remélem picit megnyugodtál? :D
Vendég

Bea: na látod!!!!!!! Szuper! Most már nyugodj meg, ok?

Rana, Zsu: ++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

...és ilyenkor nem is értem,hogy máshol miért nem úgy csinálják,mint a Kaáliban,hogy csak a 6.hét után hívnak vissza...minek kell kitenni egy kismamát ennyi izgalomnak :twisted:
Persze nagyon rossz volt kivárni az uhut,de megéri.
Vendég

Nyulasz, köszi, vagyok, hol jobban, hol kevésbé...Mindenesetre kértem kontrollra időpontot dietetikushoz is, meg pajzsmirigyre is. Próbálok figyelemelterelni...nem mindig sikerül :(

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Beus,
látod mi megmondtuk!!
Nyugi, pihi és mégtöbb bizakodás, beszélgetés a csöpségnek!! Neki is ez kell!! :D :D

Alle,
egy kis figylem elterelés. :D
A főnök meglátogatja kórházban fekvő beosztottját, aki hamuszürke arccal hever a párnákon, egy oxigénpalack és egy infúziós készülék társaságában. Nézi a főnök, majd megszólal:
- Hát ez igazán megnyugtató. Én mindig azt hittem, hogy maga csak szimulál, de most örömmel látom, hogy valóban beteg.
:lol:
Egy ember elmegy az orvoshoz, és elpanaszolja, hogy egész éjjel nyitott szájjal alszik. Az orvos megvizsgálja, majd így szól:
- Kérem, magának az a baja, hogy szűk az arcbőre. Ha a szemét behunyja, a szája kinyílik.
A fülészeti rendelésen megjelenik egy idős bácsika. A sok betegtől és a rendelési időtől az orvos kifárad, és mivel van még pár magánjellegű elintéznivalója is, megkéri az asszisztensnőt, hogy mindenkit küldjön el. El is megy az összes maradék beteg, mindössze az öreg bácsika marad ott. Mivel töbsszöri felszólításra sem hagyja el a rendelőt, az orvos leírja egy darab papírra, hogy vége a rendelésnek. A bácsika így szól az asszisztensnőhöz:
- Kedveském, otthon hagytam a szemüvegem. Lenne szíves felolvasni nekem, hogy mi van ide írva?
:lol: :lol:
Az orvos idegesen telefonál a betegének:
- Uram, a gyógyszert, amit tegnap írtam fel, ne szedje be! Időközben kiderült, hogy nem a maga pulzusa ver túl gyorsan, hanem az én órám késik.
A Forma-1 nagydíj előtt pszichiátriai vizsgálatra rendelik be a versenyzőket. Az orvos ránéz a páciensre.
- Mi az eredeti szakmája? - kérdi az orvos az első versenyzőt.
- Autószerelő.
- Nos akkor feküdjön a dívány alá!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bejja!!! Hurrá!!!!! Mondtam én, hogy jól megijesztettek csak. :lol:

skrisz72

Részletesebben a párizsi utunk:
A 4 nap kevésnek bizonyult sajnos. Reggeltől estig mentünk, és még így sem láttunk mindent,... :( Hatalmas méretek, gyönyörű épületek, kastélyok, ezer múzeum, millió turista és sorbanállás (télen!)Pár képet lekicsinyítettem, rengeteget fotóztunk,....

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok-új vagyok február 7-én volt a beültetésem.20-án megyek vissza a kaaliba.egerecske te is győri vagy talán,én a bogához járok.nagyon félek hogy megtapadnak e a babák.kettőt kaptam vissza.a teszt a 8 nap semmit nem mutat.megjelentek a mensi elötti pattanások,fájdogál a hasam.bea neked gratula remélem mihamarabb követünk.
kistörpe

Szép napot mindenkinek!

Árnika
Drukk a laparhoz!
(ki fogja csinálni?)

Till
Már csak 2-t kell aludni az UH-ig :wink:

Zsófi
Mi újság?

Nyulasz
Holnap látjuk majd a nyúlbogyókat?

Bea
A kis lusta :wink:

Puszedli
Nagyon szép helyen jártatok :lol:

Kistörpe
Drukk!

Rana, Zsu
Mi van veletek?

Szurizósoknak kitartást!

Voltam ma a védőnőnél. Alighanem nem leszünk barátnők :cry:
Vendég

Mabe: milyen védőnénit kaptál ki magadnak?

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli
Olyan fontoskodó... :oops: :cry:
Vendég

Bea, gratulálok!!! Drukkolok tovább. Lesz ott szívhang is hamarosan, meglásd.

Alle, további léleksimik.

Kistörpe, üdv itt. A 8. napon nega teszt még nem jelent semmit. Bízz a kicsikben a pocakban! Drukkolok.

Puszi, fantasztikusak a képek. De jó lehetett. A férjemmel éppen tegnap beszéltünk róla, hogy vajon mikor tudunk Julcsival külföldre menni, és éppen Párizs merült fel, mint vágyott uticél.

Mabe, mit csinált a védőnő? Vagy mit nem csinált?

Kép
petne

Kistörpe: hányas teszt? Valóban még semmit nem jelent a nega, bízz!

Petne: érdemes elmennetek tényleg. Talán majd ha Julcsi nagyobb lesz, mert Disneyland a gyerekeknek óriási élmény. Felnőtteknek is, de gyerekeknek meg depláne.

Kép

Kép

*puszedli*

Képzeljétek, szombaton hármasban elmentünk abba az étterembe, ahol az esküvőnk volt. Néha ellátogatunk oda, jól főznek, olcsó és nagyon családias a hangulat. A tulaj nagyon örült nekünk, és el volt ragadtatva Julcsitól. Nekem óriási élmény volt kimozdulni otthonról, rég volt már ilyen, hiányzott nagyon.
Bocs az offért :oops:

Kép
petne

Sziasztok!

Puszedli: jajj, de örülök, hogy jó volt Párizsban :-D jót tett a kicsi lelkednek, ugye? :wink: Aztán comment vas-tu? :lol:

Till: drukk szerdára :-D

Skrisz: mi volt ma?

Zsófika: Te is gyere a hírekkel :-)

Mabe: sajnálom, hogy ilyen a védőnőd :-( az enyém szerencsére szuper, szívesen megosztanám Veled, ha lehetne :wink:

PaRana: számol a vonalzód? :roll: tegnap is ugyanennyi volt rajta, nem? :roll: Hogy vagy?

Zsu???

Nyulasz: drukk holnapra! :-)

Bea: micsoda hírek :lol: gratula!!!

Dezsi: mizu?

Katavirág: drukk a tüszőknek! :-)

Egerecske: csak nem betegek voltatok?

Ma reggel megint voltam fogdokinál, azt hittem betömi, de sajna még nem :? csak kipucolta. De szerinte nem ettől voltam lázas :roll: fura, mert délelőtt 37 alatt voltam, mióta meg hazajöttem tőle, a hőm kúszik felfelé :roll: megint 37,5. Este megyek a házidokihoz, kíváncsi vagyok, mit mond.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szezso 2009.02.16 15:18-kor.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kistörpe: üdv itt! :-) Én is akartam kérdezni, hogy hányas teszt volt?

Petne: örülök, hogy jó volt az étterem :-D

Árnika: laparod volt már korábban is, vagy ez az első?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Puszedli! Szép lehetett! És tényleg sok turista volt! :shock: Párizsban is szúrtad magad????

Szezso, számol a vonalzóm, és a mai állás a jó: eddig önkényesen bejelölte a hőm alapján a 13. cn-ot pé-nek, én meg átírtam a 14.-re, merthogy ugye akkor volt a leszívás & megtermékenyítés.

Petne! :D

Mabe! Védőnő :? Nem is értem, minek védőnőhöz járni. Van értelme egyáltalán???

Kistörpe, ebből még lehet baba. :wink:

Skrisz, miért nem írsz bővebben mostanában??????

Nyulasz, drukk holnapra, gyere amint tudsz, és képpel együtt!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok!

bocsi :oops: nagyon melózok...
holnap jövök és visszaolvasok!!!

drukkok mindenkinek :!: :D
dezsina

Sziasztok! Szép napot!

Szezso, jobbulást neked! Pedig szerintem is nagy eséllyel a fogad okozza a hőemelkedést. Mi szerencsére nem voltunk göthösek, csak volt egy kis munkám, meg rám jött a sütögetés, kuglóf, mogyorós-meggyes süti, kókuszos csiga. No nem mindet magunknak, voltak vendégek is... :)

Petne, Julcsi nagyon-nagyon szép baba. :D Hogy bírta a vendéglőt?

Kistörpe, drukk-hegyek. :!: :!: Igen én is, csak nem B-hez. Még egy picit korai volt az a teszt...

Bea, de jó! Óriási gratula!

Puszi, örülök, hogy jól sikerült! Gyönyörű lehetett... Milyen volt az idő?

Nyulasz, szép a pocid (tudod, fáziskésésben vagyok)! :D

Katavirág, ti aztán nem lacafacáztatok sokat. :lol: Nagyon drukkolok a tesónak! Olivér csuda aranyos kisfiú. :D

Till, gratula és irigy-irigy. :oops: :D Már mondtátok Manónak?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Sziasztok!

Nyulasz! mennyire igazad van! Bőven elég lett volna ma az eső ultrahang, vérvétel után 2 héttel.
5 napja csak az ideget ettem.

Puszi,Hajnoca, Skrisz, Mabe, Petne, Szezso Köszi!!!!!!!!!!!!!!

Kistörpe nekem Et+ 9 lett pozitiv, de annyira halvány, szinte csak sejteni lehetett. még ne add fel!!!!!!!!!!!!!
bea1979

Mabe, és még voltatok páran, akik így kifogtátok a védőnőt. Sajnálom. Az enyém a legjobb barátnőm. :oops: Főleg az első időben volt megnyugtató, hogy bármikor bármit kérdezhettem, kérhettem tőle. Persze azóta is. :D
De hallottam elrettentő példát is. Egyik ismerősömnek egy díszpéldánya a szakmának azt mondta, hogy súlyosan fogyatékos a gyerek, mert 1 évesen nem beszél és rág! :roll: :twisted: :evil: Szegény fiatal anyuka majdnem idegösszeomlást kapott. Ezen az eseten azóta is fölhúzom magam.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Puszi,
csodásak a képek!
Az ember mindig úgyérzi máshol - főleg az országból kimozdulva - , hogy nem elég az az idő amit ott tölthet. :D De főleg egy ilyen sokrétű városban, mint Párizs. :D

Petne,
lábad jobban van már? Hogy 'állsz" vele? ;-)

Beus,
szívesen!!! Látod nem hiába volt akkor HCG szinted!! :D

Szezso,
lehet a fogadtól. Sajnos a gyökérkezelés nem csak egy pucolást takar. Ki kell, hogy ölje az ideget és az nem pikk-pakk megy.
Azért is gondolom, hogy attól lehet, mert azért csak meg birizgálta a fogadat és mivel nyitva van a fogad, levegőzik, megy bele kaja - akármennyire is kitakarítod - meg innivaló, stb.
Tessék mihamarabb meggyógyulni. :D

hajnoca
Dunakeszi

Egerecske,
az egy túlbúzgó védőnő lehetett.
1 évesen nem is kell, hogy még beszéljen. Persze van aki már elkezdi, de .... a lányoknál 2 éveskorban, fiúknál 2,5 korban már illik beszélni. (Pszichológiából és Integrált nevelésből tanultuk)
Ha ekkor még illetve 3 évesen nem kezd el beszélni, akkor megkésett beszédfejlődésről beszélünk.
Na, ekkor már el kell vinni orvoshoz.

Innen is látszik, hogy a lányok cserfesebbek!!!

Ja és nem is beszélnie kell, inkább halandzsázni!!! Amúgy mindez robbanásszerűen történhet. Egyik nap még csak pár szót mond ki míg a másik nap csak nézel, hogy egymásmellé teszi a szavakat és érted, hogy mit akar.

HP volt a védőnő ... az ilyen inkább adja vissza a papírjait. :evil:
A kismamikat és az anyukákat nem szabad riogatni ... mi mindent véresen komolyan fogunk már fel.
Tudom magamról. :wink: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Kistörpe - én is győri lombikos, és én is Boga dros vagyok. Én a 14. nap teszteltem pozitívat! Türelem!!!!!!!!!!!!!!!! Drukkolunk!!!!!

Dezsina- naggggggggggggggggggyon szorítunk!!!!!!!

Puszi a babás és a leendő babás pocakokra!!!!!

(Olvaslak ám titeket!)

Kép :P

Kép

Kép
julika79

Jaj, Julika! Janka nagyon helyes!!! Meg kell zabálni kiskacsástól :lol:

Egerecske, végigaludta az egészet. Azért az nem lehetett kis segítség, ha a védőnő a barátnőd. Én nem panaszkodhatok a sajátomra, de azért ez irigylésreméltó.

Hajnoca, szerintem összekeversz valakivel. Nincs a lábammal semmi, és tudtommal nem is volt. Azért egy pillanatra elgondolkodtam, amikor olvastam a kérdésed :oops: :D

Kép
petne

Jajj, most esett le ahogy Julika írísát megláttam, hogy hülyeséget írtam, kérdeztem!!! :lol: :lol:

Petne, bocs!!
Ne legyen semmi a lábaddal! :)

Akkor ...

Julika,
lábad?
Édes Jankababa. Nálatok is a hápi a menő?
Nálunk is az volt amikor ideköltöztünk és nagykádban fürcsiztünk. :wink: :D

hajnoca
Dunakeszi

Szia Julika :D Puszi Janka babának,még mindig gyönyörű :D Bokád hogy van?...és kistesón gondolkodtatok már?

Kukackám,gyere az uhu után,nagyon kiváncsi vagyok :wink:
Egerecske,nem baj,köszi a diséretet.
Petne,gondolom milyen jó volt kimozdulni :D Julcsi rendesen viselkedett?És mit ettél?
Kistörpe,babaragacsok mennek :wink:
Mabe,remélem kapok képet...ha Kukcaka kap ma,akkor én is :D
Puszi,nagyon szép helyeken voltatok...én még sosem jártam Párizsban.
Alle,tudom,hogy nem könnyű...sajnos van tapasztalatom,és nekem mindig a két lombik közötti időszak volt a legrosszabb.Kitartás!
Dezsinám,várunk holnap!!!
Bómami, :lol:

Védőnéni,hát én majd holnapután megnézem közelebbről...
Vendég

Rana: igen, ott kezdtem a szurizást!

Egerecske: hideg volt, de nem annyira, mint itthon. Csapadék egyszer volt, fél órát, amúgy sütött a nap. Kifogtuk,... :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!!!

Bea!!!
Ez ám a jó hírrr!! Nekünk se volt első uhun petezsák, de 5+6-on már igen! :wink: Szóval én tudtam, hogy minden ok Nálatok! :lol:

Szezso!
Szerintem is lehet a fogadtól, hiszen egy ilyen gyökérkezelős állapotban gyulladásban van, ami okozhat lázat. :roll: Jobbulást!

Till!
Én se bírnám, drukk a szerdához, tuti lesz szívhang. Illetve miket beszélek, lesznek szívhangok!

Mabe!
Megértelek. igaz enyém védőnő ellenkezője a Tiednek, megalszik a tej a szájában, de ugyanolan idegesítő. :roll:

Puszi!
Gyönyörű helyeken voltatok. van egy két szinte ugyanilyen képem Párizsról. :lol: :wink: Hajrá supre!!!

Nyulasz!
Köszi az érdeklődét. :lol:

Barna: utró hatására elmúlt, így ő volt a ludas. :evil: :wink: Így megy tovább.

Uh: Hajdú drnő nagyon kedves volt, Babákok nagyon jól vannak, mindenük a helyén, szépen nőnek. Először aludtak, aztán nagy nehezen sikerült felpiszkálni őket. Szinte ugyan akkorák, 1 mm a különbség a két Babóka között. Olyan közel vannak odabent, hogy a lepényeik összenőttek, mellső falon tapadnak. Kaptunk szupi dvd-t, most jönnek a nagyszülők gönyörködni. :lol:

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?