Új privát üzeneted érkezett!

Bea!
nagyon drukkolok Neked! Még van 50%!!!! 8)
dezsina

Atyám!!!! Laptető!!!! De rég volt!!!! :P :P :P
dezsina

Till! :lol: :lol: Nem is olyan rég írtam, hogy itten van a legfrissebb ikres topik. Most már semmi kétség. Szívből gratulálok és esdve kérlek benneteket, hogy tűrjetek meg bennünket-kisebbséget- magatok között!!!

Bogyimami! Olvassuk, olvassuk. Bo pedig zabálnivaló! :lol: :lol: Vajon már saját pelusát engedi át, vagy még nem barátkozik a bilivel és társaival?

Rana!Akkor én vagyok a másik oldal: nem támogatom a folyamatos fekvést. A méhednek most szüksége van vérkeringésre. Ismered Kriston Andrea irásait? Sétálj, mozogj, lejtsél lágy zenére, vagy állj négykézlábra és hintáztasd a babákat. Mindezt persze csak ha Te is így gondolod :D :D :D

Hurrá Dezsi!
Boldogságos szurkálást kívánok! :D

Kép
estike66

Bea,
mi is nagyon drukkolunk!!!!!! (Még mindig korai az UH!!! Látod, én ma vagyok 6+2-n, és még nincs szívhang - de biztos vagyok benne, hogy minden rendben odabent! :wink:
Doki szerint 3-4 nap múlva várható szívhang, tehát 6+5, +6on, viszont nem akar annyit UHzni, ezért csak március 3-án megyünk. Ha minden ok, akkor meg is kapjuk az útilaput
:roll: :P )
Szóval próbálj pihenni, simogasd és biztasd a Pindurit! (ma vagy 5 hetes, ha jól számolom...)

Dezsi,
laptetűűű!!! :lol:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz,
hajrá Neked is!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana, Zsu,
babaragacsok 1000-rel!!!+++++++++++++++++++++++++++++

Lányok,
mindenkinek szép hétvégét, indulunk a Nagyszülőkhöz! Vasárnap este jövünk! :P

tillidian

Bea! Fáziskésében vagyok :oops: Értem, hogy bármi lehet, de fontos, hogy beszélgess vele és hidd, hogy ott van, jól van, csak szintén fáziskésésben. Ismered a titok című könyvet, csak ajánlani tudom.

Petné! Fiú név: Péter. Cuppanós puszik Julcsi babának! :D

Kép
estike66

Sti anyu,
az a saját pelusa volt, de .... a bili ott figyel a fürdőben és néha előveszi játszás céljából, de nem erőltetem és nem is 'tiltom, dugom" előle. :lol:

Ha netán kedvet érezne, akkor kéznél legyen.
Szerintem majd a nyáron fogunk jobban áttérni a bilizésre.
Ettől függetlenül, ha én megyek 'bilizni" :wink: :lol: akkor jön utánam és :lol: ....
Van szűkítőnk is, ha netán egy lépcsőfokot kihagyna a kiscsaj. :lol:

Beus,
az 50% az 50%!!!
Tessék bízni benne. Ekkora HCGnél valaminek/valakinek lennie kell ott bent.!! CSak úgy .... ritkán ugyan előfordul, hogy vmi más okozza .... nem termelődik ennyi. :? :)

Hanyadik napon is vagy??

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bea! SZtem is bízzál még!!! 50% esélyt kaptál azért a dokitól is!

Till!!! Nahát, gratula tőlem is! :D

Estike, no azért jövök-megyek én, ha máshova nem, hát a WC-re elég sűrűn.... :? Holnap meg megyek a Kaáliba infúzióra. De NEM túlstimu miatt (tegnap adtam be 1/3 Ovitrelle-t). Közületek volt vki??????

Ma meg már dolgozgatok is a laptopon, mert elég nagy az elmaradásom.... :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszi Csajok a biztatást, megbeszéltem a nőgyógyászommal, hogy holnap délelőtt ő is megnéz ultrahangon, több szem többet lát alapon.

Mostmár inkább attól félek, ha tényleg méhenkivüli terhes vagyok, hogy valami nagyobb baj lesz belőle.

Ma vagyok 5+1 szerintem, de annyira korai nem lehet az UH, ha másnak már ilyenkor látszik.
Ha méhenkivüli, jó lenne minél hamarabb tudni, olyan rémtörténeteket hallani ilyen esetektől...

Bea
bea1979

Bea méhenkívül látott esetleg valamit a dokid, amibőől erre gondol?
Nagyon drukkolok, hogy NE méhenkívüli legyen.

babaimádó
Kép
babaimado

Beus,
ez tényleg nagyon korai.

Igaz én is 5 hetesen voltam előszőr, de nekem spontán Bóm van!

Persze izgul az ember lánya, de feleslegesen ne rágódjál!!
Rámehet a gyomrod. :(

hajnoca
Dunakeszi

Hóeséses szép napot mindenkinek!

Szezso
Mjd akkor megyek a védőnőhöz, ha kidobnak a Kaáliból... nem kell azt elkapkodni :wink:
Sajtkukac gyönyörű :lol:

Till
Én a papírképet szoktam bescennelni...
Gratulálok!!!!!

Katavirág
Nagyon édes a kisfiad! Hajrá kistesó :lol: :lol: :wink:

Skrisz
Óriás kukihoz drukk!

Nyulasz
Nyúlbogyók szépen építkeznek!

Zsu
Elvileg a megtermékenyítés után 7-10 nappal történik meg a beágyazódás...

Rana
Friss levegő is kell... :wink:

Hajnóca
Bogyika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bea
Drukk, hogy jó helyen legyen!
Vendég

Bea nagy-nagy drukk babácskádhoz.

Till hurrá, grat ikrekhez :lol: és vigyázz Magatokra.

Szurizoknak sok drukk++++++

Mabe köszi infót, de közben másikon olvastam hogy utroval több progit lehet bevinni, mintha csak progi szuri magában.
esetleg mindkettő :?
De az jó hogy mostmár B. is adja.

Rana akkor miért infuzió nem mondták???? :roll:
írok pü.

Csajok bocs a beleoffért, de mielőtt szabadalmi díjat fizetnétek kispárna-laptop összeállításért :) mondanám, hogy a ventilátorja alul van laptopnak, amire nekem azt mondták hogy több órára így "elzárni" nem szabad!bekrepál tőle

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Azta! Till, gratula, és picurnak megy a bíztatás +++++++++++

Rana, szerintem 2 nap fekvés, pihenés elég, utána pedig csak a nehéz dolgoktól kíméld magad (nyújtózkodás, emelés, hajolgatás). Mindig elmondom, hogy én a 3. naptól sétálni jártam a 3. emeletről lift nélkül. Ha maradni akarnak, úgyis maradnak. Küldöm a babatapikat.

Hajnoca, Bogyi nagyon édes a pelussal és a cipővel.

Jé, tényleg péntek 13-a van ma. Akkor ezért ilyen nyűgös ma Julcsi. Óránként a cicin lógna. Alig bírtam belapátolni az ebédet.

Bea, én is drukkolok, hogy jó helyen legyenek !!!

Dezsi, ez szuper !!!! Tüszőnövelők elindultak.

Zsu, neked is mennek a babaragacsok.

Estike, Péter nagyon szép név. Nálunk is benne volt a pakliban.

Laptoposoknak üzenem, hogy Árnikának igaza van, nem annyira jó elzárni a ventillátor útját. Nekünk a gyúródeszka variáció jött be. Kicsit nehezebb, mint egy párna, de kényelmesebb és a gépnek is jobb.

Kép
petne

Bea! Drukkolok!

Árnika! Infúzió sztem plusz vitamin, plusz segítség a beágyihoz. Akkor ajánlotta BB, amikor rákérdeztem, hogy van-e még valami, amit tehetünk a siker érdekében, valami szuri vagy bármi, akármennyibe is kerül (gondoltam a progiszurit is csak akkor ajánlják, ha külön rákérdezel). És akkor mondta, hogy menjek be magnéziumos vagy "majd meglátjuk milyen" infúzióra.

Tudom, hogy nem szabad elzárni a ventilátor útját, vannak nagyon kemény székpárnáink (nem is használjuk őket, annyira kemények és vékonyak), két ilyenre tettem a laptopot az ölembe, úgy, hogy a ventilátor részét még kicsit le is lógattam! :wink: Ezért nem szabad amúgy ágyra sem tenni a laptopot, akkor is gallyra mehet a venti.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!

B abaragacsok mennek és néha sétálj is egy kicsit!

Figyu! Megírnád nekem miből mennyit szurtál,? Már biztus írtad de nem emlékszem!

Jövő héten én is kezdem a szurit! Úgyhogy a nyomodban vagyok és követlek!
Vendég

Baba! Nem látott petezsákot méhen belül, és ezért gondolja, hogy ezt a magas hcg-t valaminek termelnie kell, akkor méhen kivül.

Köszönöm csjok a biztatást, holnap jelentkezem mit mondot a nőgyógyászom.

Rana +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hatalmas drukkjaim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bea1979

Csajok, most nagyon kiborultam. Azt hiszem, eddig bírtam feszkó nélkül. Az előbb nagyon összevesztünk Apával, kiabáltam meg remegett a gyomrom az idegességtől. Mostmár lenyugodtam, de lelkiismeret-furdalásom van, hogy lehet hogy emiatt nem maradnak velem a kicsikéim. Volt valaki közületek, akinek volt ilyen a beágyazódás ideje körül, és mégis sikerült a baba????? :( :( :( :( Tudom, hogy nyugodjak meg meg minden, de kérlek írjatok konkrét dolgot, ha esetleg veletek is megesett ilyen a beágyi körül és mégis sikerült!

Annmari, elküldöm emailben.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

PaRana,
ne félj, ennyitől nem lesz bajuk.

Gondold csak végig, hogy én mit éltem át amikor Bogyikát vártam.
Szakítás - se veled se nélküled - költözés, cipekedés a 3. emeletre - néha ereszd el a hajamat - a barátnőmnek sem tudtam már annyira őszintén elmondani a dolgokat (volttal kezdett járni) - velel való barátság megszakítása miatti örlődés ....... stb és Bó most volt a napokban 19. hós!!!

Nó PaRa!! Rana :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Rana
Apa szerint időnként most is HP vagyok... lehet, hogy ez kismamis tünet? :wink:
Vendég

Hajnoca! PaRana! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon elemedben vagy, ami a szójátékokat illeti!!!!
AZért a spontán baba kicsit más, nem? Bár őszintén szólva nem tudom, mennyiben, a minap ezen merengtünk Apával, hogy talán ott levándorol az embrike a petevezetéken, és "továbbúszik" a méhnyálkahártyán, tehát sztem könnyebb megtapadnia, mert már eleve ott van. Míg a lombikbabát "beleeresztik" a méhbe (azt se tudom, hogy ott folyadékban úszik, vagy mi van vele, míg meg nem tapad?), és ott bizonytalan, hogy oda tud-e ragadni a méhnyálkahártyához. Vagy hülyeséget beszélek??? :roll:
Mondtam is most Apának, hogy sztem sokkal fontosabb (lenne) most a jókedv, mint a pihenés... :roll:
De azért köszi a vigaszt.... Én is remélem, hogy nincs még veszve semmi. Csak valahogy teljesen kikeltem magamból.... :(
A bezártság is rosszat tesz.

Mabe, mi az a HP??? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, megfejtettem. Csak mindenképp házi sárkányban gondolkoztam, ezért nem ment először! :lol: Amúgy HP és HP között is van különbség.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Don't worry!Be happy! :lol:
Nézz meg vmi jó kis vígjátékot!
Hp:hisztis p*csa. :lol:

Bea
Drukkhegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na hát nekünk nem hozott szerencsét a péntek 13. :(
9.cn.E2:55 lett, uh szerint egy tüszőcske van, 12mm-es.Ez mondjuk megfelel a "korának" szerintem.Stimu leállítva. :(
A kudarc okait miben keressük:
1.Nem volt vv az első nap körül, csak az előző ciklus 21. napján volt uh és vv.
2.Ua volt a stimu mint a 0., amit leállítottunk mert nem működött.(Utána nem is volt deca az 1. és 2. lombiknál ami működött, persze a 3. longnál meg volt sok.)
A doki azért választotta ezt mert úgy gondolta, hogy először azért nem működött ez a stimu mert ciszták voltak meg aktív volt az endometriózis. Na meg pont az endo miatt ragaszkodott a decahoz most is.

De most már tisztán látszik, hogy bár nem tudni miért én nem jól reagálok a decára.Azt mondta, hogy a kövi ciklus, tehát március pihenő,annak a végén uh és vv, ill a kövi ciklus elején us és vv és deca tuti nem lesz. Mostmeg felírt Duphastont, hogy kezdjem el szedni most, szedjem 10 napig, aztán jöjjön meg...előrehozná a 2. szakaszát a ciklusnak.De én nem fogom beszedni, minek vesszen el ez a ciklus??? Majd itthon párnák közt...úgyis normál időre tehető szerintem a pé, pár napon meg nem fog múlni.
A másik ügy, hogy ezekután tényleg bízunk-e még ebben a dokiban??? :shock: Szerintetek?Kérem a véleményt?Gáz volt ez a stimu vagy ez benne van a pakliban?

Hazafelé vettünk egy üveg Martinit, a többit a képzelőerőtökre bízom. :wink:

Jó hétvégét!!!Pussz!
vizkriszisback

hisztis pi...a :wink:

Nincs folyadékban... csak úgy lebeg ott a sejt és a jó dús nyálkahártyába belesüpped... :wink:
Vendég

Vizkrisz
:cry: :cry: :cry:
Vendég

Hp egyéb:
Hókuszpók
Házipálinka
Hawlett Packard
Harry Potter
:lol:

Te hogy milyen hóviharokat éltünk át ma az úton meg Debibe! :shock:
vizkriszisback

Mabe
Hát igen...nem véletlenül tartottam én a deca-tól!
De hát ki tudja, lehet nem csak az a ludas...ha lett volna első napi vv, akkor esetleg ha véletlenül magas lett volna az fsh vagy mi?...el sem indulunk...kit érdekel, hogy a 21-en jó volt? :shock:
vizkriszisback

Debrecenben már hóakadály van :wink: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Vizkrisz
Alaphelyzetben milyen az FSH-d?
Vendég

Bea!
Én nagyon drukkolok! Mi 4+6-on voltunk először uhun, és nem volt petezsák. 5+6-on viszont kettő!!!

Rana!
Nyugiiii!!! Ennitől semmi bajuk sem lesz!!! :wink: :lol: A parázást viszont nem szeretik, tessék megnézni vmi vígjátékot és sokat nevetni! :wink:

Bogyimami!
Bogyi olyan édes! :lol: :wink:

Till!
Hát ez szuper!!! Gratulálok az ikrekhez! :lol: Behozza a másik is! :lol:

Mabe!
Itt nincs is hó, viszont leviszi a szél a ház tetejét és írtó hideg van! :evil:

KépKép
zsófikukac

Hali!

Mennyit írtatok.... :shock: megyek visszaolvasni. :wink:

Nyulasz :D

Nekem kispárnával sem megy,mert a ventillátorját nem zárhatom el sokáig.Ígyis az ágyon úgy használom,hogy a két széle alá teszek egy egy párnát,közepén pedig nyugodtan fújhatja. Így legalább sokáig használhatom. 8)
Majd 8,5 hónap múlva együtt imádkozzuk ki őket. Apa beülti napján nagyon vicces kedvében volt,vinni akart a dokinak egy pillanatragasztót,hogy most azzal tegye be őket. 8)
Amúgy neten karácsony előtt találkoztam a laptoppárnával. 8)

Dezsi :D

Jó tüdzőnövelést!Akarom írni: tüszőnövelést. :lol: Mindjárt te is követed Nyulasz példáját, nagyon drukkolok neked!

Rana :D

Nyugi,mindenki nem érezhet ugyanúgy. Igen még pihizek,fekszem inkább de sétálok a lakásban,ki még nem mehetek,mert olyan őrült szél van, majd leviszi a fejemet. Majd holnaptól indul a kutyasétáltatás, remélem jobb idő lesz.

Baba :D

Jobbulást!

Till :D

Húú,micsoda jó hírek! Gratulálok az ikrekhez! A picurnak küldök egy kis biztatást,hogy behozza a tesóját,s mindketten szép nagyra nőjjenek. :wink: Jó hétvégét!

Bea :D

Nagyon drukkolok,hogy ne méhenkívüli legyen!Hidd el,ott van, jó helyen. :wink:

Mabe :D

Köszi az infót. :wink:

Petne :D

Köszi.Tényleg annyira ragaszkodnak majd ennyi ragacstól,hogy úgy kell kicsalogatni őket.

Vkrisz :D

Sajnálom. :cry:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Vkrisz, sajnálom ezt a ciklust. :( Hát tényleg nem ártott volna az az 1-3. napi vv, még jó, hogy a doki is beismeri. Dokiváltás? Hm nem tudom.... Akkor már gondolom intézetváltás is lenne, nem??? És ha megpróbálnád az antagonista protokollt? Nyulasznak is az jött be.

Mabe, de ugye jól gondoltam, hogy spontán terhességnél csak könnyebben meg tudnak kapaszkodni az embrikék, mint lombiknál???

Zsu, pillanatragasztó jó vicc lett volna. :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!

Nem tudtam megnyitni amit kűldtél!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apának meg mond meg legyen szíves ne idegesítse gyermekei annyát!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Annmari, pdf-ben küldtem, van Adobe Reader programotok?? Abban nyisd meg! (Ha nincs, ingyenesen le lehet tölteni bárhonnan! Írd be a Google-be, hogy "Adobe Reader letöltés")
Apának megmondtam! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
Szerintem pont hogy nem egyszerűbb.
Gondold végig:
Lombiknál stimulálva vagy meg uhuzva, kiveszik a pötiket és tutira mennek vele - ICSI vagy normál összeeresztés - a beultikor is tuti helyre teszi a doki és gondolom azért van valami speckó anyag amiben addig tárolták őket és az is segítheti a tapadást.

Spontánnál van peteérésed és időben kekszeltek, akkor a skacok feljutnak - ha épp nincs valami egyéb kizáró tényező, mint anno nálam - de a petesejtnek is a megfelelő időben és helyen kell lenni. Ha mégsem akkor a petevezető 'elnyúlhat" érte, hogy beterelgesse a petevezetékbe. Ekkor még ezt az utat is meg kell tennie a méhhig - vagy rosszabb esetben itt termékenyül és tapad is meg. Ott is kémiailag a megfelelő helyre kell megtapadnia ahonnan a kémiai jelet kapja. Mégrosszabb esetben a külső méhfalon tapadhat meg.

Szóval se így, se úgy nem könnyű.

Mindenképpen egy CSODA!! maga a fogantatás is!!! :D :D

hajnoca
Dunakeszi

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ilyen a reggel...
Kép
Kép
Kép
Vendég

Rana
Hát a doki nem ismerte be így...de mondta, hogy legközelebb lesz. :?
Hát a párom haragudott meg nagyon, de ő nem volt bent, ha bent lett volna biztos, hogy megmondja a magáét és jobban kérdőrevonja a dokit mint én tettem.
Hát ha intézetváltás lenne, akkor sztem bp Kaáli..azt már ismerem...de a fene tudja, kéne vmi konzultáció vkivel vagy nem tudom. :?
Milyen az antagonista?Nyulasz esetleg? :)
vizkriszisback

1-2 kép tegnapról Kép Kép Kép Kép
vizkriszisback

Csak felpróbáltam a tavalyi báli ruhám...ma lesz a suliban bál..de nem megyünk.
A piros suzukissal találkoztunk a Kaáli előtt, párom jól neki is állt, hogy miért nem takarította le a lámpáiról a havat...semmit se lehet belőlük látni! :twisted:
vizkriszisback

Vkrisz :cry: :cry: :cry:

Rana, no para. Emlékezz vissza Lola esetére! A férje elköltözött, nagy krízis volt, mégis ott lapul Kiscsillag a pocijában. Egyébként szerintem mindenkivel történnek hasonlók, hiszen gondolj bele, hogy a hormonok miatt minden kismami sokkal feszültebb. Biztosan mindenkinek vannak vitái. Nyugi!!!

Mennek a tüszőnövelők és a babaragacsok is.

Kismamiknak pocaksimi.

Kép
petne

köszi Rana! Sikerült! :D :D :D
Vendég

Fekvős Csajok!
Az Ikeában lehet kapni laptop tartót, párna az alja és kemény a teteje, így nem süpped bele és lehet ölben használni! Nekünk is van, Jézuska hozta az urmnak, én meg használom!!! :wink: :lol:

Rana!
Nagyon drukkolok!!! Babatapik mennek!!!

Zsu!
Hogy vagy kismami! Pusziragacs a Babáidnak!!! :lol:

Mabe, Krisz!
Jó nagy hó esett felétek.

Tegnap este és ma reggel volt egy kis barna. Szerintem két dologtól lehet:
1. most hagyom el az utrót
2. meg vagyok fázva és a sok köhögéstől, tüsszentéstől, orrfújástól elpattanhat egy ér nem?
Szerintetek? Reggel óta nem volt kop-kop-kop, persze dokibácsink síel. :roll:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!
Zsu babatapik!!!!
Rana,neked is,és nyugi,semmi baja nem lesz picurkáidnak!
Kukacka,szerintem az utró elhagyása miatt volt...esetleg nyomasd még egy hétig...ha van...
Bea,drukkok mennek picurnak!!!
Annmari,látod nincs semmi gond...barna sokmindenkinél van fogi mellett...hajrá neked is a kezdéshez!
Vkrisz,nagyon sajnálom,hogy így alakult :cry: legyél határozott a dokihoz,te nagyon jól tudod,mi a jó neked...én is az én kérésemre csináltam az antagonista protokollt,Csibe tanácsára.
Szép vagy abban a ruhában :D
Dezsinám,tüszinövelők mennek!!!!

Lányok,nem is gondoltam,hogy van laptoppárna,pedig így rákeresve egész üzletág szakosodott rá...és tényleg van az ikeában,ott jó áron 3990 huffért...tuti veszek egyet!!!
Vendég

Köszi Nyulasz! Remélem mihamarabb követlek! Nyúlbogyók jol vannak?

Vkrisz! Nagyon sajnálom! Együtt érzek veled az én problémám is hasonló! Neked is magas az FSH-d?

Rana! Remélem bogyókáid már jol befészkelték magukat!
Vendég

Nyulasz!
Reggel dugtam az utolsó szemet. Ha jön még barna, akkor folytatom, pár szem van még. De a 12. héten már működnie kéne a lepényeknek, nem? :roll: Te használod még?

KépKép
zsófikukac

Annmari,igen húzz bele! :lol:
Kukacka,igen használom,még 3x2-őt...meg a jövőhéten is,aztán megbeszéljük a dokival,hogy meddig.
Vendég

Nyulasz!

Mennyi idős is vagy pontosan?
Vendég

Annmari,32 leszek...miért?
Vendég

Nyulasz! Bocsi félreérthető voltam! Én a terhességedre gondoltam!

Én egyébként 37!
Vendég

Rana,
hiszti jó jel, apa szerint én minden terhességemnél hisztis lettem, állítólag most is volt hisztim decemberben (még ugráltam is, úgy felhúztam magam :oops: ), aztán mégis itt van a picur.

Zsófi,
nekem volt levezető az utróval, 12. hétig ment a 3x2, utána még egy hétig 3x1. Most már végleg mentes vagyok, nagyon jó utró nélkül élni!

Vkrisz,
nagyon nagyon sajnálom, ami történt :cry: Remélem, legközelebb, akárhova is mész, sikerülni fog, nem csak a leszívás, hanem 9 hónapig babás is maradsz!

Bea,
nagyon-nagyon drukkolok!!!!! Bízz a kicsikben, még nőhetnek. A magas Hcg ebből a szempontból nem minden, nekem ET+12-n, (2 napos embrióval indultunk) 962 volt a Hcg-m, pedig ugye akkor még semmi nem látszott belőle.

Tilli,
fantasztikusan örülök a két picurnak! És drukkolok a kisebbecskének!

Dezsi szuridrukk megy +++++++++++++++++++++++++++++

Zsu, neked is mennek a babaragacsok ++++++++++++++++++++

Én meg felfáztam :evil: Dokim persze úgy gondolta, hogy nem felfáztam, hanem gombám van, és adott krémet gombára. De hát én meg nem vagyok debil, tudom, milyen a felfázás. Úgyhogy adtam egy napot a krémnek, de mivel a helyzet csak rosszabb lett, és ezért ma elmentünk az ügyeletre. Ott végre vettek vizeletet, és mondták, hogy tényleg felfáztam. Kaptam antibiotikumot (Zinnat), és nyelem a sok sok kamillateát meg C vitamint.

Pusszancs mindenkinek!

Kép
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?