Rana,
hiszti jó jel, apa szerint én minden terhességemnél hisztis lettem, állítólag most is volt hisztim decemberben (még ugráltam is, úgy felhúztam magam
), aztán mégis itt van a picur.
Zsófi,
nekem volt levezető az utróval, 12. hétig ment a 3x2, utána még egy hétig 3x1. Most már végleg mentes vagyok, nagyon jó utró nélkül élni!
Vkrisz,
nagyon nagyon sajnálom, ami történt
Remélem, legközelebb, akárhova is mész, sikerülni fog, nem csak a leszívás, hanem 9 hónapig babás is maradsz!
Bea,
nagyon-nagyon drukkolok!!!!! Bízz a kicsikben, még nőhetnek. A magas Hcg ebből a szempontból nem minden, nekem ET+12-n, (2 napos embrióval indultunk) 962 volt a Hcg-m, pedig ugye akkor még semmi nem látszott belőle.
Tilli,
fantasztikusan örülök a két picurnak! És drukkolok a kisebbecskének!
Dezsi szuridrukk megy +++++++++++++++++++++++++++++
Zsu, neked is mennek a babaragacsok ++++++++++++++++++++
Én meg felfáztam
Dokim persze úgy gondolta, hogy nem felfáztam, hanem gombám van, és adott krémet gombára. De hát én meg nem vagyok debil, tudom, milyen a felfázás. Úgyhogy adtam egy napot a krémnek, de mivel a helyzet csak rosszabb lett, és ezért ma elmentünk az ügyeletre. Ott végre vettek vizeletet, és mondták, hogy tényleg felfáztam. Kaptam antibiotikumot (Zinnat), és nyelem a sok sok kamillateát meg C vitamint.
Pusszancs mindenkinek!