Új privát üzeneted érkezett!

Micsoda fejlemények a fórumon! Most aztán van miért izgulni!
:lol:

nyulasz, természetesen visszamegyünk értük, amint lehet.
Ugyan nem lesznek blasztók, mert nem hagyják őket osztódni, de remélem, így is jó lesz nekik bent. (Azon parázom, nehogy a hat vagy a nyolcsejtes pusztuljon el a felolvadásnál, hiszen tudjuk, az embriók 43%-a éli csak túl a felolvasztást)

Tudtok valakit, akinek 3 sejtessel is sikerült?
mamba

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a drukkjaim!

Bea! Most Neked írnék!
Én amikor elmentem az első uh-ra, ami nem a Kaáliban volt, mivel nekem már volt egy élő méhenkívülim, így nem tudtam kivárni.
Szóval akkor voltam 5 hetes. Közölték velem, szabálytalan a petezsák. ne éljem bele magam, ez a baba nem akar velünk maradni. :(
Majd jött a Kaális uh, ahol, minden ok volt, volt szívhang is.
Rá egy hétre elöntött a vér. Ez ment jó pár héten keresztül. Olyankor mindig rohantunk a dokihoz. Uh és persze ott dobogott a szíve.
Majd alacsony lett a 16. héten az AFP és magas a BHcg. Ez ugye fejlődési rendellenességre utal.
Én végig tudtam, hogy a babám egészséges és megszületik!
Majd jött a szülés, ami ugye császár volt. Hálát adok a dokimnak.
Mivel kiderült, hogy az, hogy Olivér nyakán volt a köldökzsinór csak a kisebbik gond, de azon volt egy csomó. Az első fájás megfojtotta volna. Általában az ilyen esetek a mai orfvostudomány szerint a méhen belül a 36. héten meghalnak.
Én hittem a Kisfiamban!
Folyamatosan beszéltem hozzá.
Megszületett egészségesen!
Bízzál a babádban!

Tudom, hogy itt mindenkinek lesz babája!
Sajnos nekünk rögösebb az út, mint másnak.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Laptetőőőőőőőőőőőőőő!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mamba

Zsófi! Engem is letiltott a doki sajna. :(
Hidd el, kibírod majd. :wink:
De mát csak 2 és fél hét tilalom van. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna!
Igen, de Te véreztél az elején és voltak gondok, nálunk meg minden rendben, az egyetlen ok, hogy két baba van. Ezért nem értem. Persze kibírom, Babákokért mindent! :lol: :wink:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok! Gyors bekukk ebéd közben.

Szezso! Blasztocicák!! Nagyon édi!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: SZtem is ágyaznak már odabent, a biológusnő azt mondta, hogy "betesszük őket, és már csak meg kell tapadniuk". Remélem nagyon meg akarnak tapadni!!!! Azért én is rásegítek, egyfolytában fekszem, lesem a TV-t vagy alszom. Bár éjszaka alig aludtam, ettől a rohadt Utrotól a WC-re rohangálok. Sztetek nem gond az állandó felkelés (próbálok nem hasizommal felkelni, de nem mindig sikerül)... :roll: Persze nappal meg alig kell pisilnem. Ki érti ezt?????? :roll:

Mamba, hajrá fagyikák! Szezsonak is így sikerült. Én hallottam olyat is, akinek a 2 sejtesből lett baba. Sztem ha jönni akar, akkor a 2 sejtes is jön.

Bea!! Drukkolok nagyon! Olvasd csak vissza Kisbuta hsz-ait, neki is le volt maradva a baba egy kicsit karácsony körül (nem volt szívhang), és most mégis minden okés! :D

Estike!!! :lol: :lol: :lol: Hajrá néma telefon!!!!!

Zsófi: Miért tilos a keksz 12. hétig?????????? Te nem is véreztél, meg semmi.... :roll:

Hanna, én ezt nem is tudtam..... Akkor annál nagyobb csoda a kis Olivér!! :D

Kisbuta! Sok munka=sok pénz, de azért vigyázz magatokra is!!

Zsu, te hogy vagy????

Baba, lelkecskéd jobb már, látom....

Alle, talán a tiéd is, remélem.

Lexa és Brizo, ha olvastok, innen puszillak benneteket! Írtam mailt nektek!

Itt eszméletlen szél van, még jó, hogy nem kell mennem sehova. Na megyek visszadőlök, nézem a Rúzs és New York-ot.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, mi sem kekszeltünk 12 hétig. Csak apát kényeztettem, hogy ő ne szenvedjen nagyon hiányt. :oops:

skrisz72

Sziasztok

Rana cicababáknak sok drukk, pihi, nyugi , :) és Nekem utolsónál azt mondták, hogy egy lightos séta olyan 2-3 nap múlva, még vérkeringés miatt jól is jöhet.

Zsu Neked is drukk :)

Petne kicsi Julcsid nagyon szépséges, méretet vettem. :)

Tilli mindenre válaszoltál,, gyere hamar Uh. után.
kár hogy nem lesz chat, most úgy néz ki tudtam volna jönni.

Bea drukkolok nagyon, és Uh sztem is hamar volt, kaáliban köv. 2 hét múlva szokott lenni.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Szép napot mindenkinek!
Végre jó a gépem... valami bibije volt... aztán most megjavult...

Lola
Gratulálok a kislányhoz! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu
Redukció... nekem van 3 ismerősöm, aki gond nélkül túlesett rajta... egészséges ikrek születtek nekik utána... időre... 3 babánál nagyon sok a veszély...

Árnika
Debrecenben is adnak progeszteron injekciót... az egyik lány kapta, akivel együtt voltam ET-n... és az ismerősöm is kapta mindkét lombikjánál...

Mamba
A dokiddal beszéld meg, hogy nálad mikor lehet fagyis beültetés... mert hormonális állapottól függ, hogy kell-e előtte stimu, vagy spontán ciklusban is lehet...

Szezso
Részvétem :cry:
Babóca gyönyörűséges :lol:
Már van kiskönyved is :roll: :lol:

Tücsök
Csináld úgy, hogy a lelkednek legyen jó! :wink:

Estike
Drukkolok, hogy jó eredményt kapjatok!
Pihenjél! Semmi megerőltető....

Hanna, Petne
Nagy puszi Julcsinak és Olivérnek!

Puszedli
Jó utat! Jó pihenést!
Legyen ez az utolsó kettesben töltött nyaralásotok! :wink:

Bea
Lehet, hogy csak lustika...

Kisbuta
A sok munka mellett azért vigyázz magatokra!

Zsófi
Örülök, hogy babácskákkal minden rendben!
A tieid is óriások
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rana, Zsu
Hogy a kicsikék tudják, mit kell csinálniuk...
Kép

Szurizóknak kitartást!
Vendég

Rana!
Hát mert állítólag az orgazmus méhösszehúzodást okoz, amúgy is csak gumiban lehet a fertőzéseket elkerülendő. :roll: Így azért nehéz összehozni, lassan attól elme..ek, hogy rámnéz az uram. :lol:

Skrisz!
Ilyen megoldás van nálunk is! :lol:

Szerintem a doki csak a biztonság kedvéért mondta, nehogy baj legyen. :roll: Persze így nem merem, mert ha meg valami történik akkor azt sose bocsátom meg magamnak. :?

Mabe!
Köszi. :lol:

KépKép
zsófikukac

Kukacka :lol: :lol: :lol: akkor mond az uradnak,ne nagyon bámuljon :lol: nekünk azt mondták,óvatosan lehet :roll:
Rana,nekem is nagyon teccet a blasztoCICÁk név :lol:
Mamba,nyugi,eze ne agyalj...maradni szeretnének,majd benn fejlődnek :wink:

Valaki használt tantum verde sprayt?Be van picit gyulladva az ínyem,és azt írja a leírás,hogy helyileg alkalmazható....szerintetek?
Vendég

Katavirág,
Kishajnoca = Bogyika :lol: :lol:
Kistesó???? Gazdagsági válságban? Sajnos itthon is néha gazdasági válság van.
Persze szeretnénk majd, de apa épp új munkanézőben van. :)

Kihajintott pasi: esküvő állítólag nyáron, majd valamikor 2 év múlva terveznek gyereket is - mintha ez kérésre menne - és van egy nevelt gyereke. Volt barátnőmnek van egy kisfia mástól.

Nyuszka,
ha gondolod a torrent címét átküldhetem, ha van fájlmegosztós oldal ahol be vagy regizve. .... és akkor lenyúzhatod. :lol: :lol: :lol:

Estike,
Javítátok át Anna Liza-'álás címre. Akkor lenne egy poénos neve a 4Ds uhunak. :lol: :lol: :lol:

Rólam:
már megint nagyon feszít a fejem és hányingerem van ..... UTÁLOM A FROTOKAT nagyon!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Munka után itthon...hulla vagyok. Helyettes hiányában 4 nap alatt elöntötte a papír az asztalom :? ástam magam egész nap.

Nem olvastam vissza, mindenkinek mennek a drukkjaim. Till, UH eredménnyel várunk ám nagyon! Ha tudok, holnap még benézek, aztán irány anyós a hétvégén.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Nyulaszka
Kismamiknál a hormonális hatások miatt gyakori az ínygyulladás. Puha fogkefét használj, de alaposan kell a fogakat tisztogatni, ha kicsit fáj is, ha kicsit vérzik is. Jó az egyszerű kamillás öblögetés, tantum verde is inkább öblögetőként, vagy corsodyl, octenisept, vagy bármilyen fertőtlenítő hatású szájvíz!

Hajnóca
Jobbulást!
Vendég

Nyulasz: de minden oké, ugye? :roll:

Zsófika: jó nagyok a Babákok és máris huncutok :lol:

Mabe: Te mikor védőnőzöl be? :-D

Rana: én pont így henyéltem decemberben, mint Te :lol: felkelés miatt ne aggódj, fogsz még többször is, mikor az ikrek nyomják a hólyagodat :wink:

Örülök, hogy tecc a blasztocica 8)

Alle: sajnálom az ásást :-(

Mienk Babuci is kis sajtkukac volt ma UH-n és 37,5 mm :lol: elbocsájtást nyertünk Tapolcáról...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Mabe,köszönöm.
Bómami,sokáig gondolkodtam valami frappáns szövegen Estikének,de semmi nem jutott eszembe...de ez az Analizálás,ez haláli :lol: :lol: :lol: ...nincs torrent,vagyis van,valaki egyszer idetöltöttte,de nem töltögetek...béna vagyok hozzá.
Till,Bea holnapra++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Dezsi ma lógott :lol: de mostmár én is lépek...

Szezsó,szép nagy bébi :D
Vendég

Szezsó!!!
Képet kérünk!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Erősen hasonlít a szombati képhez :-)
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
Igen, ezen is gönyörűűűű!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Lányok,
UH képet hogy raktok fel? :roll: (Vigyek pen-drivet, vagy mit? :roll: )

tillidian

Zsó: köszi 8)

Till: mi be szoktuk szkennelni. De volt, hogy elfotóztam a képet, amit adtak, úgy is jó lett.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
köszi :P (Gyönyörű a Kicsi Kincs! :wink: )

Jó éjt, Lányok :P
Lefexem Manóval és a Tikokkal együtt :lol: -í gy hamarabb lesz reggel :oops: :lol:

tillidian

Szezso,
mint egy kis maszat. :lol:

Lesz ennél még jobb is. :lol:
Nekünk volt egy olyan kép amin, mint a sikoly olyan képet vágott.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

hajnoca
Dunakeszi

Hali!

Hajnóca
Kísérteties az az első kép. :shock: :lol:

Zsófi, Nyulasz, MAbe, Till, Szezso...sok sok kismami!
:D :D :D

Rana
Mennek a babatapik!!!Jó pihizést!!! :D

Mi holnap megyünk vv-re és uh-ra.Reggel 9 előtt érünk majd oda és 10.30-ra kell menni az eredményért.Ma reggel nyomtunk 75+ gonalt, ami 150 lett (pedig nem szívtam ki, ennyi volt benne )és 2 menopurt.Remélem hatnak a lóadagok.

Na pusszantás!
vizkriszisback

Hali mamik es jeloltek :!:

Vkrisz, akkor most ez az 5. lombik lesz :?:

Allegro, veled mi ujsag :?: Sajna elmaradoztam es nem emlekszem az eddigi esemenyekre.

Nyulasz, igen, leirtad meg akkor, amikor csak ugy hirtelen beszamoltal a poz. tesztedrol, hogy ehhez a lombikhoz most egyaltalan nem alltal hozza pozitivan. Ezert is gondolom, hogy nem (csak) a pszichenken mulik.

Mamba, sajnalom :cry: Sok sikert a fagyikhoz :!:

Hajnoca, hat hogyne tudnam Bogyika nevet :wink: De a Kishajnoca is ari :wink:

Orommel latom, hogy sok fiatal kismami ir ide :lol: :lol: :lol:

Mi ma voltunk elso petenezoben (6cn) es 8-10 petike erlelodik 75 Gonalra. Nagyon orulok :!: Egy het mulva beulti :!:

Nyulasz, kertel kepet...

Kép Oliver 9 hetes in utero

Kép es most: Oliver 10 honapos ex utero (kukucskajatek kozben)
katavirag

Szépjóreggelt!
Katavirág,mind a két képen nagyon helyes Olivér :D Szépen reagálsz a szurikra,tök jó :D
Till,ma nagyon-nagyon foglak várni az eredménnyel.Nagyon jó kukucskálást kívánok! szerintem ikrek :wink:
Bea,te is ma mész vissza,ugye?Nagy drukk neked is!!!
Szezsó,azért kell ilyen sűrűn menni,mert a harmadik picur lemaradt.
Vkrisz,te majd jól beállítod az adagjaidat :lol: Drukk mára neked is!
Bómami :lol: :lol: :lol: tényleg olyan a kép :lol: még jó,hogy már nem hasonlít :wink:
Vendég

Till+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Nyulaszka,
azért sikítani még mindig tud!! :lol:

Katavirág,
persze tudom. Aranyos a Kishajnoca. :D :D

Édes az Olivér nagyon. A csajok fognak zsongani körülötte.
Asszem lesz vele bajod ... nem is kevés!!! :lol: :lol: :wink: :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Vkrisz,
tényleg kísérteties volt, de most annál édesebb.... :lol: :lol: :lol:

Nyuszkóm,
ment pü.

hajnoca
Dunakeszi

Bómami,gondolom,hogy megy a síkítás :lol:
Rana,Zsu babatapik mennek!
Dezsinám,Vkrisz szurkadrukkok!!!
Vendég

Nyuszkó,
okés, de a igazából nem is kell hozzá mikrofon. Mi a párommal csal üzizésre használjuk.
Amúgy van olyan fehallgatónkl ami mikrofonos. Ő azzal szokott a barátjával 'beszélgetni". :D

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz!
Gratulálok a 12. héthez!!!! :lol: Nekünk is kéthetente kell menni dokibácsihoz a két Babácska miatt. :wink: Remélem a kis 3.-as behozza a lemaradását! :wink:

Till, Bea!
Drukk mára!!!! Tillnek én is ikreket szavazok! :lol:

Rana, Zsu!
Puszi a kis kapszkodóknak.

Mi meg olyan képet is kaptunk szerdán, ahol ketten vannak, így már rég nem láttam őket (hüvelyi uhura már nem fértek rá ketten). Dokibácsi nevetett is, hogy nem sokáig férnek rá már együtt.

Kép

KépKép
zsófikukac

Jajj, de édesek, Zsófi

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!
Köszi! :lol: :oops: Nekem az tetszik, hogy jó közel vannak egymáshoz. :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Kukacka,ezek nagyon édik :D én hetente járok...nekem nem is volt a kaáli óta hüvelyi uhu...mondjuk nem bánom,kényelmesebb a hasi.
Bómami,értem.de tényleg béndzsa vagyok...meg talán nem is érdekel annyira :roll: vagy csak lusta vagyok :lol:
Vendég

Kukacka,a jobboldalinak mekkora van a lába között :shock: fiú? :lol:
Vendég

Nyulasz! :lol: :oops:
Azok szerintem a kezei! :lol: A megint megjöttbe tettem egyest is, kukkants át! :wink:
Nekünk is Tapolcán volt utoljára, csak ugye hétfőig oda jártunk! :lol:
És akkor a héten is voltál? lemaradtam :oops:

KépKép
zsófikukac

Kismamik, de édes képeket tettetek fel! Sok kis tündéri töpörtyű. :lol: Remélem én is hozok majd hétfő este egyet. Úgy szeretném már tudni, hogy milyen nemű a gyerekünk, de mindenki azt mondja, hogy a 16. héten még ne számítsak rá... :( Hátha már óriás kukija van és látszik... :lol:

skrisz72

Skrisz,óriás kukija lesz :D drukk!!!Ha nem szégyenlős,akkor talán meg is tudhatjuk!
Kukcaka,igen voltam.Mindjárt megnézem a képeket.
Till,Bea gyertek már!!!

Én meg tartoztam egy pocifotóval,ez most készült:
Kép
Vendég

Nyuszkó,
okés nem erőltetem.
Ha kell szólj.

Kukacka,
olyan édesek így együtt. Olyan nagy csoda, hogy ikeres!!!
Én is, én is, én is!!!! :D

Na jó, még várhat. :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Nyuszkó,
szépen kigömbölyödtél. Kezdesz hasonlítani a másik nyuszkós avatarodra. :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz!
Szép nagy poci!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Kérdés:

voltatok mostanában moziban? Mit érdemes megnézni?

Oly régen voltam, hogy már azt sem tudom milyen.
Összehoznék egy 'randit" vasárnapra Apjával. :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Bómami,asszem kicsit lusta,de ha rászánom magam,ígérem szólok :D és kösziiii...a mozi,szóval sok-sok szék van,és egy szép nagy vászon...én is rég voltam,de ilyenre emlékszem 8)
Vendég

Nyulasz, miért nem tettél a pocidra vigyorgó tejszínhabot?? :wink: :lol:

skrisz72

Skrisz,
az nem tejszínhab!!! Azt most nem szabad. Tudod no keksz!!!

Az testápoló!!! 3 nyúlbogyóval a pocakban kell a rugalmasság!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ja ennyi rémlik nekem is!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Kép
Vendég

Sziasztok!

Pihengetek sokat, holnaptól már sétálgathatok is. :D Apa elvitte a dvd-nket szervízve,így sokat olvasom. Még szerencse,hogy imádok olvasni. :lol:
Mindenkinek köszi adrukkokat és a ragacsokat.Reméljük kilenc hónapra odaragadnak. :wink:

Rana :D

Én jól vagyok, csak a pocim feszülget és fájdogál szerda este óta.
ÍRni azért nem írok sűrűn, mert elég kényelmetlen félodalasan gépelgetni, a hasamra meg nem teszem rá a laptopot,mer melegít.

Hajnoca :D

Micsoda kísérteties kép. :shock: Nem is hasonlít Bóra. :wink: MOzi? Tavaly óta nem voltunk. Most megy a Szállító 3, állítólag jó. vagy a Valami Amerika2.

Szezsó, ZSófi :D

Olyan aranyosak a bébik a képeken.

Mabe :D

Köszi a képet,mindig olyan jókat teszel fel. Szerinted a blasztók mikor ágyazódnak be?

Nyulasz :D

MIcsoda csini poci. :wink: Kényelmesen elférnek mind a hárman. :wink:

Till :D

Drukk mára,várom a híreket. :wink:

Krisz :D

Eredmények?

Puszi mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X