sziasztok.
Lassan kifele megyek a takonykorbol,a ferjem hozta haza a bacikat a munkahelyerol
angel gyonyoru szep tuszoid legyenek ebbol meg ikrek is lehetnek siman
kokusz,hat igen le vagyok higgadva,nem tudok mast csinalni,most erzem at igazan a lombikosokat amikor fel evet is varni kell a kovetkezo beultiig.
junko,egyik babamnal sem figyeltem oda,megis sikerult.az elsonel tudtam hogy nem marad meg,ereztem a decemberinel pedig biztos voltam benne hogy nem lesz semmi baj megis lett,ugyhogy akarhogy csinalom sehogy se jo.
lanyok most gondban vagyok,nem tudom mire halgassak a szivemre vagy az eszemre.
ugye januarban kellene abbahagynom a gyogyit es februarban mar probalkozhatnank,viszont ha minden jol megy tavasszal kezdjuk a haz renovalasat kivulrol ami miatt tolni kellene az abbahagyast par honappal.
az eszem azt mondja jobb lenne akkor abbahagyni a fogit amikor mar ok lesz a haz a szivem szerint mar februarban probalkoznek.Nem tudom mire hallgassak.
A masik amin gondolkodtam...spontan vagy stimuval.Mert ugye gyogyi abbahagyas utan csak par honapig van eselyem ezert gondopltam stimura,mivel a sexualis eletunk egyenlo a nullaval,szoval ha a spontanra hagyatkozom akkor szerintem nagyon keves az esely.Masfelol felek hogy tultomom magam hormonokkal,fogi utan rogton closty...nem e artana az nekem
hat ez hosszu lett,de jo ha leirhatom valakiknek.
ti hogy dontenetek?