Új privát üzeneted érkezett!

Noann!

Én nem emlékszem Rád , bocsi :oops: , de így ismeretlenül is szívből Gratulálok!!!!

Czinkeb!
Neked szintúgy hatalmas gratula!!! (szóval ezért mondtad le azt az időpontot, és hogy eltitkoltad :wink: )De nagyon örülök!
ezoterike

CZINKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!! ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ÉDES ISTENEM DE ÖRÜLÖK NEKTEK!!!!!!!!!!!FOGADD HATALMAS MEGAGIGAHIPERBRUTÁL GRATULÁCIÓNKAT FÉRJURAMMAL! KÜLÖN KÉRTE ÍRJAM ODA! :D BASSZUS MEGÉDESÍTETTED AZ ESTÉMET!!!!Hihihi mostmár Te is írhatsz oda, bár eddig is tehetted, de mostmár Te is oda tartozol!!!!!!
1000000 ölelés és VIGYI MAGI!!!!! :wink:

hajni...
Budaörs

Czinki: Nagyon-nagyon gratulálok! Te kis sunnyogós ;)
Hát ilyet... :roll: Annyiraaaaa örülöööööök! :lol: Sejtettem én, hogy itt valamit rejtegetsz, mert nagyon nem beszéltés mostanában magadról ;)

Noann: Én is emlékszem rád és örülök, hogy ilyen "gyorsan" összejött nektek! Gratulálok nektek is!

Kép

Kép
bettica

Igazad van Czinki, én is sajnálom nagyon ezt a pangást, csak akkor van itt forgalom, ha történik valami.Most pl. TE :wink: aztán majd ciklus vége felé, Hajnival majdenem együtt haladunk, de ha megint 45 napos ciklusom lesz... :evil: Inkább akkor sokkal többnaposat szeretnék :wink: Gyúrunk ám! :lol:

Sentima!
Üdv itt köztünk!
Én kicsit több mint egy éve szedek metet, 165cm-hez 90 kiló voltam, most 72 vagyok, de ettől eltekintve nagyon lassan javulok.A hormonok most márciusban mutattak már végre javulást, és januárban volt először spontán mensim 2007 febr.óta, 3 hó múlva lesz cukros, inzulinos kontroll, decemberben 113 volt a terheléses inzulinom :shock: :cry: , és 8,2 a cukor.
Január óta szigorú diéta és több mozgás, amíg ezeket nem csináltam, hiába fogytam, az eredmények katasztrofálisak voltak.
Ennyi jutott hirtelen eszembe.

Kép
Kép
zazzy

Nyugi!

Előbb utóbb mindenki felkerül a felső topikba. De sajnos ez a topik se marad üresen soha. De az a lényeg, h. végre itt is van élet!

(Ahhoz képest, h. annó én ki lettem innen üldözve a babás nyűgjeimmel, szépen mindenki felzárkózott oda! És ez így van jól! :twisted: )

Tücsi!

Én tökéletesen át tudom érezni a problémádat, mert nekem tökéletes ciklusom van, PÉ-vel, mégsem esem teherbe csak úgy pitty-putty.
Nálam nagy valószínűséggel a rágörcsölés a legnagyobb akadály, csak éppen képtelen vagyok nem nagyon rágörcsölni. :?
A hónap eleje, PÉ-ig még hagyján, de onnantól.... Mint Hajni! Lesem a saját magamnak pszichoszomatizált terhességi jeleket. Aztán jól pofáraesek, amikor mégsem.
Hiába próbálok nem gondolni rá, nem megy.
És csak akkor esem teherbe, amikor az válik céllá, h. időre megjöjjön. :twisted:
Gergőhöz az kellett, h. megvegyem a stimus gyógyszereket és kifejezetten várjam a mensit, h. kezdhessük a stimut.
Kistesónál bejelentkeztem átjárhatóságira és megintcsak időre meg kellett volna jönnie.
Tudom, h. ez rajtad nem segít. Ezt én sem tudtam direkt megszervezni. Hiába volt, h. agyban eldöntöttem, h. ebben a hónapban NEM eshetek teherbe, mert......, ez így nem működik! Sajnos! :(
Az kellett, h. tényleg, szívem mélyéből várjam a pirit! :?

Hogy mi volt még, ami esetleg segíthetett?
3 hónapja szedtem a Premenset (pedig most jó volt a prolaktinom, de a mellemből még mindig jött pár csepp tej, annak ellenére, h. fél éve nem szoptatok, úgyhogy úgy gondoltam ártani nem árthat!):
PÉ után rengetegszer fürödtem hót forró vízben, mert tiszta takony voltam, de az orr-fül-gégészem nem volt hajlandó semmit felírni az arcüreggyulladásomra, mikor mondtam, h. babáért küzdünk(mondjuk ezen az alapon fel is dobhattam volna a pacskert! :twisted: ). Lehet, h. ez is segített, nem tudom.
Jól kiüvöltöztem magam a párommal. :roll: (Ez biztosan segített, mindig segít! :twisted: :lol: )

Szóval nem tudom, de ne add fel!
Ha visszaolvasod Aranykavicsot, ő nagyon sokáig nem reagált a metre, aztán lassan javulásnak indult, de csak nem akart összejönni, végül némi rásegítéssel, de csak bebabásodott! :D
Nem szabad feladni!
Az erőket át lehet csoportosítani, áthelyezni a hangsúlyt, új elfoglaltságokat találni, de a metet ne hagyd abba!
És el kell indulni más irányokba is, mint Mnikiék, mert kiderülhetnek turpisságok, amikre eddig nem is gondoltatok! (lásd immunológiai összeférhetetlenség!)

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Hm Rami, elgondolkodttó ez a dolog amit írtál. Nekem pl. akkor lett ugyi a pé-m amikor mentem Arnoldhoz és a szervezetem megijedt hogy megint Clostit fogok beletuszakolni. Erre már én is gondoltam de azt hittem én vagyok a hülye. Még mondtam is Apánka hogy némmá megijedt a szervezetem meg a fészkem és produkált egy pé-t. :lol:

hajni...
Budaörs

Hajni!

Mi ilyen pszichoszomatizálók vagyunk! :wink:
Már azt is megfigyeltem, h. néha az orvos felkeresése ill. a gyógyszer kiváltása ÖNMAGÁBAN is elegendő volt a gyógyulásomhoz!
Na, ilyen 50-esekkel vannak tele a klimaxrendelők és a pszichiátriák! :twisted:
Valószínűleg nem én lennék az ideális placebokontroll! :lol:

rambóka

Rami mi újság Veletek? Minden okés?

hajni...
Budaörs

czinki én is ezt akartam írni, hogy ugye az mégsem olyan nagy baj, hogy már szinte mindenki eggyel fenteb ír... :wink: :lol:

de ott is várunk bárkit, bármikor, és én ide is minden nap írok!

Sok szeretettel gratulálok a babához!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
rejo

Bea!

Nagyon szép zebra, gratulálok!
Most jött el a Ti időtök is! :D:D:D:D Tessék hama-hama csatlakozni a fentebbi topikhoz! :D

A TÖBBIEK IS!!!!!!!!!!

Utazás:
A repülőút magában szerintem sem nagy gáz, nagyon picike lesz még a baba és Te meg majd jól vigyázol rá. :D Különben is, a repülőútban majd az lesz a legjobb, hogy végigalhatod (ha nem tudsz aludni, az azért gáz lesz :roll:), ebben az időszakban másra sem vágytam csak hogy alhassak. :lol:
Én mondjuk az egzotikus országokhoz szükséges oltásoktól nagyon paráznék, még akkor is ha valaki azt mondja hogy lehet. Nem merném beadatni, de ez én vagyok. :)
Hová készültök egyébként?

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Cinki!
Óriási gratula!!!!!

Nagyon drukkoltam, mert mostanában téged is elkapott a mélypont. De megtörtént a csoda, mert szerintem az, hogy spontán jön a baba, nagyon nagy csoda!!!!!!

Kép

Kép
szakmarinekati

GRATULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D

többieknek is ezt kívánom.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Czinkeb nagyon örülök, hogy sikerült! Méghozzá így...

(Nagyon-nagyon....)
Vendég

SZIASZTOK LÁNYOK, :lol:

KÖSZÖNÖM/ KÖSZÖNJÜK SZÉPEN MINDENKINEK A GRATULÁCIÓKAT!! :lol:
TEGNAP MONDTAM IS A PÁROMNAK, ÚGY ÉRZEM MAGAM MINT EGY ÜNNEPELT SZTÁR, ANNYI GRATULÁCIÓT KAPTAM (MÉG ISMERETLENEKTŐL IS!) , MINDENKI OLYAN KEDVES! :oops:

RAMBÓKÁNAK IGAZA VAN, AGYBAN NAGYON SOK MINDEN DŐL EL!!!
ÉN TÉNYLEG ÚGY ÉRZEM, H A JAN-I SIKERTELEN INSZEM UTÁN HIGGADTAM LE, ÉS LASSÍTOTTAM! ELDÖNTÖTTÜK A PÁROMMAL, H 3 HÓNAP SZÜNET, CSAK ÉLVEZZÜK EGYMÁST!!!
ÉS AKKOR JÖTT A LÁNYKÉRÉS ÉS ÉN FELLEGEKBEN VOLTAM / VAGYOK ÉS BEINDULT AZ ESKÜVŐSZERVEZÉS!
ÉS HISZEM , H A MÉHP , A MET ÉS A PALÁSTFŰ, NA ÉS PERSZE 1-2 AKCIÓ HOZTA MEG AZ EREDMÉNYT ÉS LETT A MI KIS PICZINKE MÁKSZEMÜNK! :lol:

KÖSZÖNÖK MINDENKINEK MINDENT!! :D
PUSZI!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Szió!

Elnézést hogy csak most, de eddig nem voltam netközelben.

2008. március 31én megérkezett hozzánk a gólya. Császármetszéssel világra hoztam a kicsi lányomat. Súlya 1200g. Jelenleg egy tőlem 50 km-re lévő koraszülött osztályon van. Pár napig lélegeztetőre volt szüksége, de apuci anyuci nagy örömére már maga lélekzik, eszik. Tejem van, minden nap visszük majd neki. Én tegnap láttam őt először. Csodaszép, formás, husis kislány. Amint tud szopizni és kikerül az inkubátorból, kapunk egy közös szobát.

Születése rövid története: Terhességem 31. hetéig tökéletesen jól éreztem magam, élveztem a 2 in 1 állapotot. Márc. 30-án vasárnap nem éreztem jól magam, gyenge voltam, szédültem, a fejem fájt, kezem, arcom dagadt. Pihizgettem, de semmi. Mértünk vérnyomást : 160/110. Felhívtuk a doki bácsit és beparancsolt a klinikára. Az események innentől beindultak. Terhességi magas vérnyomás a diagnózis, pre-eklampsia. ( magas vérnyomi + fehérje a vizeletben) Reggel tíztől éjfélig mindent megpróbáltak a vérnyomás levitelére, a fél klinika ott segített. Végül eldőlt, meg kell szakítani a terhességet a baba és a mama érdekében. Gerincbe kaptam a szurit és 0:10 perckor megszületett a kislányom. Gyorsmentő jött hozzá, és már vitték is az ország legjobban felszerelt klinikájára.

Hm....röviden ennyi.

Én jól vagyok, bízunk hogy a picurom és szépen növöget majd.

Puszilok mindenkit!

Gina anyuka

Czineb gratula!
Vendég

Gina: nagyon gratulálok!!! kívánom, h lányotok mihamarabb hazavihessétek és kényeztessétek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb!

Mit olvasok???
Óriási gratulanciám! Nagyon örülök, hogy sikerült :)

Igen, vannak gondolta elterelő hadmüveletek. Aztán, huss bekapja az ember lánya a legyet (Norka után szabadon :lol: ). De legalább nálatok nem volt felső végtagi csonttörés! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Czinki!

A "recept" jól hangzik :D
Nálam már meg volt az egy év nyugi. Semmi akarás, majd jön a baba amikor akar, számolatlan ciklusnapok. És még se...
Már az esküvô is meg volt lassan hét éve! Akkor most mondjam az uramnak, hogy vegyen el még egyszer?

Komolyan nálam így egy év után fogyott el a cérna, a türelem. Eddig olyan jól viseltem, most meg kezdôdik minden elölrôl. Áhhh... kibuktam. Mi a francot csináljak? Nem azért, hogy babás legyek, tudom arra nincs biztos módszer, különben nem lenne ilyen problémánk. Hanem, hogy könnyebben elviseljem a tudatot, hogy már több mint négy éve várok és küzdök és ki tudja még mennyit kell.

Gina!
Minden jót kívánok nektek! Gyors gyarapodást, gyors hazatérést!

Lona
lona1

Lona: :cry: sajna nincsenek egyéni receptek!
az biztos, h én legszivesebben leüvöltöttem volna a fejét , ,,nekimentem,, volna mindenkinek, aki türelemre , nyugalomra intett, és ,,megmagyarázta,, nekem , h ne akarjam görcsösen a babát! még a szüleimet is elküldtem a sunyiba!
:oops:
pedig mindenkinek igaza volt! :oops:
de sajnos ezt nem lehet egyszerűen kikapcsolni egy gombbal, h jó most akkor nyugi, semmi görcs!

Rambókának igaza van pszichoszomatizálók (bár nem tudom pontosan az értelmét, de azt hiszem mégis értem) vagyunk! :roll:

egy ismerősünk hétvégén mesélte, h már ők is mindent megpróbáltak évekkel ezelőtt , már lapart akart a doki csinálni nála, de előtte beiktattak 3 hó pihit! ez idő alatt kapott tetriszt, mintendót és azt nyomatta minden szabadidejében, és teljesen kikapcsolt! és nem kellett a lapart megcsinálni! ,,becsúszott,, a baba! a lány már 15 éves! :lol:

és rengeteg hasonló történetet hallunk , olvasunk, de csak akkor hisszük el, ha magunk is így járunk és saját bőrünkön tapasztaljuk! :lol:

pusza mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Már régen voltam Nálatok, és micsoda jó hírek vannak!

Czinki, gratulálok!

Gina, gratulálok kislányod születéséhez!Hogy hívják a picurt?
Vendég

Sziasztok!

Czinkeb!!!!!
Hatalmas, nem.... izé.... óriási .... még annál is angyobb gratuláció!!!!!!!!!!!

babszika

Babszika: kívánom, h az esküvőszervezés nálatok is produkáljon majd egy kis bónuszt!!! :lol: :lol: hogy álltok amúgy??? megvan már minden!!
nálunk még nincs gyűrű!! :shock: lehet, h a végén alufóliából csavarunk egyet, mert nem találjuk meg addig a tökéleteset! :lol:
meg még a torta hiányzik , de a többi már megvan!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb nagy nagy gratula!!!!!!!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Gina, gratulálok a kislányotokhoz és kívánom, hogy minnél hamarabb otthon legyen veletek!!!

Rami, persze, hogy nem ürül ki ez a topic: én fogok itt magammal társalogni, de nem baj legalább nem veszünk össze! :P A kikapcsolásról: az elmúlt 11 év alatt kikapcsoltam már egy párszor a baba dolgot még sem jött össze... :? Egyébként is napi szinten a ház körüli teendők: felújítás, kertépítés ami foglalkoztat (még éjjel is, mikor aludnom kéne), szóval nem hiszem, hogy nálam ez a gond...

Ja a Met-et nem hagyom abba, sőt tegnap végeztem egy kísérletet: mivel még szombatig van Avandiám a 4mg mellé bevettem du. egy 500mg-os Meforalt és úgy tűnik kutyabajom tőle! :shock:

Mniki ,mi ez az összeférhetetlenségi vizsgálat? Írjál erről nekem, kérlek!

Lona, kezet foghatunk! :cry:

Czinki, van már valami tüneted???
Vendég

Tücsök:
[quote] írta:n fogok itt magammal társalogni, de nem baj legalább nem veszünk össze
tiszta bolond vagy!!!! :lol:
nincs semmi! vagyis menszisen fáj a pocim, vmikor egyáltalán nem, vmikor erősebben! szedem a magneb6-t 1000-el. ennyi!
pénteken uh után írok!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

quote]tiszta bolond vagy!!!! [/quote]

He-he, a párom azt mondta, ezért szeret!;-)

Várom a pénteki beszámolót![/quote]
Vendég

Czinkeb!
Mi egészen jól állunk.
Kuksizd meg a blogomat. :wink:

Válallta a másik koszorúslány is, aki ráadásul sokkal vagányabb, mint a másik kislány, így tuti nem maradunk gyűrűk nélkül :lol:
Két hét múlva megyünk vele is rucit venni :wink:

De a kívánságot remélem, h meghallgatják a gólyák is :lol:
Mert új munka ide, új munka oda, olyan dolgok történtek velem a hétvégén (autóbaleset), ami után azt mondom, h ha akar, akár msot is jöhet a bébi... átértékeltem sokmindent.

babszika

Babszi: remélem azért nem volt semmi komoly! :shock:
majd megnézem a blogodat!! :wink:

Tücsök: bírom a humorod !! mondtam már??
egyébként ismerős a szöveg!!! :lol: :lol: úgy látszik a bolondok vonzák is egymást!!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb!
de az volt. :cry:
de a lényeg, h kiszálltam az autóból. :roll:

babszika

Tücsi!

Bizony kezet rázhatunk.
Én sem hiszem, hogy nem foglalom el magam eléggé. Ugyanis a munkám egyben a hobbim is, és az megy éjjel-nappal. Férjemnek szintén. Fanatikusok vagyunk és élvezzük is!
Nálam talán pont ez a baj. Az élet eddig arra kondicionált, ha valamiért küzdök azt elérem, nincs lehetetlen és ha késöbb is de a siker nem marad el. Ezért vergôdök ennyire ebben a helyzetben, mert már tehetetlennek érzem magam.
nah, mindegy...

Hogy másról is írjak: nemsokára befejezem tesóm menyasszonyi ruháját. Már csak pár simítás. Mostanábban ezzel foglalatoskodtam leginkább, aztán jöhet a "menyecske ruha", ami terveink szerint nem lesz menyecskés.
Babszi, szoktam ám nézni a blogodat! Gyönyör? a torta is amit választottatok.

Czinki!
Pénteken várom a híreket cinkefészekrôl!

Lona, aki ma dagonyázik az önsajnálatban.
lona1

Lona, dagonyázzunk együtt! Bár asszem én lassan összeszedem magam, úgy látszik jót tett, hogy tegnap kiírtam a bánatom és agyon sajnáltam magam a blogomban!;-) Egyébként én is olyan vagyok, hogy ha akarok valamit azért tűzön-vizen át küzdök és megcsinálom, de sajna ez a baba dolog már nem tőlünk függ! MUTI KÉPET a ruhákról!!!
Vendég

lona!
szerintem mindenkinek van ilyen időszak.
én 28 hónap után ezért döntöttem a mh. váltás mellett, mert azt gondoltam, h most majd figyelek a karrieremre. És legalább nem lesz időm, kedvem a baba-ügyön agyalni.
Erre mit az Isten? A hétvégén kiszálltam az autómból azután, h 2 járművel is "találkoztam" és habár az autóm totálkár lett, én karcolás nélkül megúsztam.
De arra jó volt, h rájöjjek, 1. őrangyalok igenis vannak ; 2. a baba bármikor jöhet és nem akarom feladni (sem szüneteltetni)

köszi, nekünk is szerelem első látásra a tortánk. Pedig nagyon másmilyet képzeltünk el :lol:

én is megnézném a rucit :roll:

babszika

Majd a nagy nap (máj.24.) után megmutatom tesóm engedelmével.
Egyrészt ott debütáljon elôször a ruha, másrészt és ez a fontosabb, sokkal jobban fog kinézni tesómon, mint a vállfán :D Plusz a fotósok mégis jobb képet készítenek mint én.
Szerencsére gyönyör? alkja van és az egész leányzó nagyon szép(nemcsak én mondom) így igen könny? dolgom volt. Mikor kérdezte mennyi idô míg elkészül a ruha, viccesen mondtam neki, hogy egy óra alatt is meglennénk, ha muszály lenne. Vennénk 10-15 méter muszlint, rátekerném egy brossal megt?zném és már mehetne is :lol:

Babszi! Banyek, rád nagyon vigyáztak ott fönn!
Uhh... egyedül voltál?
Baba pedig a mi esetünkben csak jókor jöhet!

Lona
lona1

:lol: :lol:
végülis, lehet, h divatot teremtenél :lol:

Hát, tudod, akkor és ott én is rájöttem, h még sok dolgom lehet itt, ha ez így alakult. :roll:
Igen, jöttem haza munkából. szerencsére!

babszika

ja, a szerencsére az arra irányult, h szerencsére egyedül voltam :oops:

most viszont mennem kell. legyen szép délutánotok!!!
puszka

babszika

Czinke!!!

No hát ez igen!

Millió és még több gratulációm Nektek! Nagyon vigyázz magadra, pihenj, ne idegeskedj
!

Juppppíííííííííííííííííííííí

Te is úgy jártál, mint én, csak félre kellett dobni a babás terveket, egyből terhes lettem!!!! Írhatod Kirnek a honlapra a történetedet, hogy mindenki tanuljon belőle! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jajjj, annyira örülök!

Noan!
Neked is gratulálok! Gyere és mesélj Te is, hogy vagytok, és ilyesmi!
Vendég

Monácska: köszi, igen gondoltam rá, h én is megírom a történetem! :lol: de azért még várok egy kicsit! most még csak halkan merek örülni!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

GINUSKA DRÁGA!Nagyon vigyázz magatokra!!!!Mielöbbi növekedést kívánok....gondolom kicsi lányodnak el kell érnie a 2kg-ot,hogy végre saját ágyában aludhasson...?!Külön pusza Neki!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Czinkeb. !Gratulálok Én is!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Babszika!
Szépek lesztek nagyon! A dekor pazar lesz! :wink:

Norka !Hétfőn 5-re megyek!...nem tudott Rólam az asszusztens,de felvilágósítottam! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Két napot kihagyok és micsoda hírekre jövök!

Czinke! Szívből gratulálok!!!!!

Gina, gratulálok a kislányotokhoz és kívánom, hogy minnél hamarabb otthon legyen veletek!!!

Babszika! Örülök, hogy nem lett komolyabb bajod!

Rami! Olyan jó, hogy a "fentiek" is írnak ide, szükségünk van a tapasztalatotokra!!!! Én mindig alaposan átböngészem a fentiben lévő írásokat is, rengeteget tanulok belőlük, most már csak a gyakorlati alkalmazás hiányzik!
lyutka

sziasztok!

Babszi: basztikuli, mi történt? huhhhhh nagyon megijedtem ahogy írtad hogy autóbaleset, meg necces volt de kiszálltál és hogy szeretnek odafönnt.

hajni...
Budaörs

Sziasztok
Nagyon köszönöm,hogy ilyen sokan a segitségemre vagytok.
Ma este vettem be az első szem avandametet,remélem segit.Amennyire tartottam tőle,most már hála nektek ez elmult.

Zazzy-Nagyon szépen csökken a sulyod.Állitolag a vékonyaknak nehezebben idul a javulás,mint nekem is.Most 59 volt a terh. inzulinom. Meglepődve olvasom hogy neked 113. Megy az lefelé,csak idő kell neki. És akkor a menses sem 45 napos lesz.

GINA,én is gratulálok a kicsilányhoz. Remélem hamarosan már otthon lehet.
sentima

sziasztok!
köszönöm a gratulákat!
Czinki! hát nem is tudom mit mondjak, majd ki ugrottam a bőrömből örömömben, mintha nekem lenne Mákszemecském :lol:
hatalmas gratula és vigyázz magadra !!!

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Lányok
Leirnátok nekem a hipozás tüneteit.
Köszönöm
sentima

Sentima: hányinger, hányás, hasmenés, remegés

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Köszönöm mindenkinek a szavazatokat, lejárt a szavazás!(és valamiért az első oldalra tették... :shock: nem találtam, nem értem, miért végülis mindegy)
Vendég

Sziasztok!

Czinkeb, gratulálok!!!!!!!!

Tudnátok nekem segíteni? 75 grammos terheléses vércukormérésre kell mennem. Lassan felszívódó CH kell legyen a 75gramm. Mit vigyek magammal és mennyit?
Előre is köszi a segítséget!

Kép
Kép
gabi82

gabi: lassan felszívódó? Jéééé... ez nekem új.... (melyik kórház ez? Oda megyek cukormérésre:)))))))) (egyébként meg én úgyis csalni fogok a cukormérésen úgyhogy igazából mindegy:)

(legyen jó zsíros... az lassítja... Hajdina is lassú... a TK kenyér az közepes plusz egyénfüggő... a WASA ropogós kenyér az jó lassú... a nagyon TK fekete rozs!!!kenyerek (a bezacskózott kockaalakú) is lassúak... az a gáz, hogy 75 gramm több annál, hogy az ember valóban lassúból nem ebédként bevigye (ld. egy lencsefőzelékkel simán bevinnéd de csak nem állsz neki lencsét reggelizni:)... igazából a bezacskózott rozskenyér (DM-ben van pl. saját márkás) a legjobb megoldás mert abból 75 grammnyi aránylag gyorsan bevihető viszont még jó a GI-je... meg kell kenni jó zsíros krémsajttal:)))) (a szénhidrát kiszámolható a csomagolásról)
Vendég

Csakegy, köszi a tippet. Ez a DM-es kenyér sajttal jól hangzik. Akkor elvileg a kifli és a zsömle is jó lenne? Tudom, gáz, hogy fehérlisztes, de eddig csak ez maradt bennt. A többit 20 percen belül kidobom. :(
És ugye 60 percig benn kéne tartani... Azért megpróbálom a rozskenyeret, hátha.... 8) :D

Kép
Kép
gabi82

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?