Nyugi!
Előbb utóbb mindenki felkerül a felső topikba. De sajnos ez a topik se marad üresen soha. De az a lényeg, h. végre itt is van élet!
(Ahhoz képest, h. annó én ki lettem innen üldözve a babás nyűgjeimmel, szépen mindenki felzárkózott oda! És ez így van jól! )
Tücsi!
Én tökéletesen át tudom érezni a problémádat, mert nekem tökéletes ciklusom van, PÉ-vel, mégsem esem teherbe csak úgy pitty-putty.
Nálam nagy valószínűséggel a rágörcsölés a legnagyobb akadály, csak éppen képtelen vagyok nem nagyon rágörcsölni.
A hónap eleje, PÉ-ig még hagyján, de onnantól.... Mint Hajni! Lesem a saját magamnak pszichoszomatizált terhességi jeleket. Aztán jól pofáraesek, amikor mégsem.
Hiába próbálok nem gondolni rá, nem megy.
És csak akkor esem teherbe, amikor az válik céllá, h. időre megjöjjön.
Gergőhöz az kellett, h. megvegyem a stimus gyógyszereket és kifejezetten várjam a mensit, h. kezdhessük a stimut.
Kistesónál bejelentkeztem átjárhatóságira és megintcsak időre meg kellett volna jönnie.
Tudom, h. ez rajtad nem segít. Ezt én sem tudtam direkt megszervezni. Hiába volt, h. agyban eldöntöttem, h. ebben a hónapban NEM eshetek teherbe, mert......, ez így nem működik! Sajnos!
Az kellett, h. tényleg, szívem mélyéből várjam a pirit!
Hogy mi volt még, ami esetleg segíthetett?
3 hónapja szedtem a Premenset (pedig most jó volt a prolaktinom, de a mellemből még mindig jött pár csepp tej, annak ellenére, h. fél éve nem szoptatok, úgyhogy úgy gondoltam ártani nem árthat!):
PÉ után rengetegszer fürödtem hót forró vízben, mert tiszta takony voltam, de az orr-fül-gégészem nem volt hajlandó semmit felírni az arcüreggyulladásomra, mikor mondtam, h. babáért küzdünk(mondjuk ezen az alapon fel is dobhattam volna a pacskert!
). Lehet, h. ez is segített, nem tudom.
Jól kiüvöltöztem magam a párommal.
(Ez biztosan segített, mindig segít!
)
Szóval nem tudom, de ne add fel!
Ha visszaolvasod Aranykavicsot, ő nagyon sokáig nem reagált a metre, aztán lassan javulásnak indult, de csak nem akart összejönni, végül némi rásegítéssel, de csak bebabásodott!
Nem szabad feladni!
Az erőket át lehet csoportosítani, áthelyezni a hangsúlyt, új elfoglaltságokat találni, de a metet ne hagyd abba!
És el kell indulni más irányokba is, mint Mnikiék, mert kiderülhetnek turpisságok, amikre eddig nem is gondoltatok! (lásd immunológiai összeférhetetlenség!)