Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Mamint! Ígéretesnek látszik a ciklusod, hajrá! Szerintem is érdemes másfelé tapogatóznom, te melyik irányra gondoltál pontosan?
Rejóka, gyere, segíts, mert nem emlékszem, hogy mennyire hasonlóak a problémáink????!!!! Arra emlékszem, hogy nagyon megszenvedtél a metszedéssel, de a hormonjaidra, mensidre nem emlékszem....
:oops:

Helyzetjelentés:

Ahogyan várható volt, még odébb van a pé (16. napon szokott lenni), nyálkahártya 6 mm, 1 db 1 cm feletti tüsző, és 3 db 1 cm körüli az esélyes (clostys ciklus), jövő kedden újra kell mennem :evil: - hiába mondtam a dokikámnak, hogy korai, nem hallgatott rám :wink: . Csüt. v. péntek pedig inszemináció. Megbeszéltem vele is a problémát, a leleteimre csillagos 5-öst kaptam, aztán amikor közöltem, hogy ennek a ciklusnak mi volt a szépséghibája, akkor egy kicsit meglepődött. Abban maradtunk, hogy a Kaáliban már nem vizsgálgatnak - nem ez a feladata az int. nek (nem akartam nagyon vitatkozni vele, hogy én ezt nem így gondolom). Úgyhogy bejelentkezek Arnoldhoz, most már csak azt nem tudom, hogy mikorra kapok időpontot, lehet, hogy csak a köv. ciklus 5. napja körül, az meg ugye már késő kicsit....
lyutka

Noann, gratulálok!!!! Éljen! Doki ügyben sajnos nem tudok segíteni....
lyutka

Vicky, lehet, hobban járnál az MM-mel. Azért ez a metformin adagbeállyítás sem egyszerű kérdés. Avandamet pedig egyértelműen a terhelésés inzulinra jóhatással van.

Noann, gratulálok!

Lyutka, bár nem vagyok orvos, én arra gondoltam elsősorban, hogy egy ciklus alatt többször lehetne uh, és vérvétel. De pl. megvárhatnád, milyen lesz ez a ciklus, mert szerintem nem elképzelhetetlen, hogy tényleg baba volt. Bár az is igaz, hogy akkor lehet, inkább rendesebben megjött volna. Pajzsmirigyet, cortizolt néztek már nálad?

Kép
mamint

Sziasztok, csak mamint kérdésére szertnék reagálni, de természetesen mindenkit puszilok!;-)

Szóval, nem voltam Tűű dokinál! 2 okból:
1. nagyon nem múlik a gyulladásom és az antibiotikumok is totál kikészítenek, így nem tudtam elmenni szerda reggel a vérvételre
2. részemről ennyi volt, rajtam a Met sem segít..pont ma mondtam a páromnak, hogy most már tényleg el kell fogadnunk, hogy rajtam nem lehet segíteni, egyértelmű, hogy a Marsról pottyantottak ide, hiszen a pcos lányok többségének még mensije sem volt mégis babásak lettek max féléven belül, én meg...de ezt már írtam a múltkor is! Az a helyzet, hogy ha most megjön akkorra elfogy az Avandiám és akkor visszaállok a Meforalra, amennyit bírok annyit szedek és kész!
Én már mindent megpróbáltam, ez van: ami nem megy nem kell erőltetni! Szerencsére a párom is megnyugtatott, hogy neki most már többet jelent az, hogy boldogok legyünk együtt, mint egy baba (talán még emlékeztek rá, anno a baba hiánya miatt váltunk el)
Ui. nagy szeretettel kérlek benneteket ne sajnáljatok, inkább vegyük úgy, hogy nem is olvastátok amit most írtam, mert továbbra is írok még ide és olvaslak benneteket, szóval nem megyek világgá és kocsi elé sem ugrom (főleg ilyen esős időben, csupa sár lenne a ruhám!;-) :P

Puszi mindenkinek!
Vendég

Noann, szívből gratulálok! És emlékszem rád!;-)
Vendég

Noann!Én is emlékszem rád, és gratulálok!Mindenki jöjjön ilyen hírekkel, akár egyszeri alkalmakra is, aki csak olvasgat minket.Ezek a hírek ismeretlenül is erőt adnak!!! :wink:

Tücsi!Max.fél év?????? Én azért ezt nem merném kijelenteni!(Pláne, ha magamra gondolok! :lol: )
Amíg nem adjuk fel, addig van remény!!!!(De sokszor meg, ha feladjuk, akkor jön a baba :D )

Kép
Kép
zazzy

Noan én is gratulálok, és én is emlékszem rád.

Tücsi ne majrézz, én majd egy év alatt építettem fel a met adagomat :lol: , mind a napi 1X250 -et :lol: , úgyhogy haladhatunk szépen fej fej mellett, és ez egyáltalán nem hendikepp!! ilyen alkatok vagyunk és kész! :lol: bár nekem most már nem jó ez az adag, növelni vagy csökkenteni kellene, nem tom mi lesz. tűű majd megaszondja. kortizolom még folyamatban.

lyutka annyiban vagyunk hasonlók, hogy nekem is csillagos 5-sek a hormonértékeim,(kivéve a kortizolt, de azt meg nem tudjuk met előtt is ilyen volt-e), minden hónapban van pém, de nekem metszedés óta lerövidültek a ciklusaim 23 napra. az első fél évben csak minden második ciklus volt 23 napos, minden második 28, aztán avanda után minden ciklus 23 napos lett, erre gondolt mamint, hogy mensi problémáim vannak, de azért ez nem ugyanaz, mert nekem rendesen jön meg a mensim, 5 napig tart, és mint a Niagara, bocsi... :oops: 8ezért is gáz egy ilyen mensi 3 hetente, migrénnel megspékelve...)

szóval nekem a sűrű mensi a problémám.

Kép

Kép
rejo

tücsi, nem feladni! küzdeni :) kitartás!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Tücsi, ne vacakolj már. Van ,akinek sokkal több idő kell, mint az átlagnak. Nem tudhatod, mióta vagy PCOS beteg, nem tudhatod, a szervezeted mióta küzd a túl sok inzulinnal. 6 hónap semmi 15 vagy akár 20 év hibás működéshez képest. Legyél türelmes, tudom, könnyű mondani, de hidd el, csak a türelem az ,amin keresztül egyáltalán reménykedhetsz a sikerben. Előbb-utóbb meg fognak javulni a dolgok, meglátod, csak legyél kitartó a hármas fogattal (met, mozgás, diéta) kapcsolatban.... :wink:
zsizsik

Tücsi! Mondhatsz és gondolhatsz akármit, nem vagy Marslakó, nő vagy, aki néha elveszíti a hitét és a türelmét.
Egyik inzulin terhelésen egy 16 hetes kismamával beszélgettem, akinek volt endo-ja, elzáródott petevezetői, lombikja 2X, éppen a 3. előtt pihent, és spontán összejött a baba! Talán már meg is született!
Fel a fejjel! Drukkolok továbbra is!

Kép
mamint

Sziasztok!
már irtam párszor, s segítséget is kértem tőletek doki ügyben... nem tudom emlékszik e valaki... :roll:
de mindegy, csak még egyszer meg szeretném köszönni mindenkinek a segítséget, s elújságolni az örömömet,
2 hónap meforal szedés után 6 éve először spontán, hormonok nélkül megjött a piri :lol:
soha ilyen boldog még nem voltam, működök :lol: 8) :)
kitartást és erőt kívánok mindenkinek

folyamatosan olvaslak titeket, csak irni sajnos ritkán van időm

puszi

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Mamint! Úgygondolom én is, ha baba lett volna akkor niagaraszerűnek (Rejóka után szabadon :D ) kellett volna lennie. Pajzsmirigy met előtt és alatt is rendben, cortizolt csak előtte néztek, akkor rendben volt....

Rejóka! Akkor minket keresztezni kellene, te adsz egy kicsit a Niagarádból én pedig a nemtúlsokamból - így aztán mindkettőnknek jó lesz! Ahogy leírtad, így már emlékszem a ciklusaidra, csak nem ugrott be! És most melyik variációval működsz??? Még mindig 23 nap? az enyém meg 32 :D (a számok végülis uazok, csak a sorrend...

Napfény! Gratulálok!!!! Csak így tovább!

Tücsike, nyugi, nem vagy egyedül!!!! Nem mindenkinek jön össze fél év alatt (ld. én) .... majd átlendülsz a mélyponton - nem tudom, emlékszel-e kb. 2-3 hete éppen Rejóka öntött belém lelket, mert hasonló "tüneteim" voltak :wink: !
lyutka

Sziasztok!

Tücsi!
Vannak nehéz időszakok, de vhogy sikerül túllépni rajtuk!
Kitartást és türelmet kívánok...ami tudom nehéz!
Én 2006 áprilisában jutottam kínkeservesen methez, majd fél év kellett hogy vmi eredményt mutasson és 2007 augusztusában babásodtam inszemmel.....nem pár hónap, és a vége már kicsit "fárasztó" volt.........de hinni kell,hogy sikerül!!!
Csináljatok 1-2 pihizős hónapot, de nem szabad feladni, te leszel a győztes nem a pco!! :wink:

Napfény gratula a spontán mensihez! :)
Én is évekig nem működtem..

Noann neked pedig pocaklakóhoz!!! :)

Minden jót lánykák!
Vendég

köszönöm mindenkinek a gratulációt!

Azért is írtam, hogy erőt adjak, mert igaz, hogy "csak" 9 hónapig próbálkoztunk és ebből 6 hónap volt a met szedése, de egy örökkévalóságnak tűnt és kezdtem teljesen feladni, megzakkanni és egész nap ezen agyalni, erről álmodni, ezzel kelni, feküdni, stb.... mert januárban mikor utoljára voltam a dokimnál, akkor semmi jóval nem bíztatott, a cisztáim maradtak, mensim 45-50 napos volt még mindig és a hőgörbém is katasztrófa volt..... Januárig 3 x 500 mg-ot szedtem és akkor utolsó esélyként megpróbáltuk az adagemelést 3 x 850-re, talán ez segített. Már kivolt váltva a closti és ott figyelt a fiókban és csak azt vártam, hogy megjöjjön...de szerencsére azóta sem jött meg:D :D

noann
noann

Noann!
Ez tényleg sikersztori!!!Főleg, hogy neked is nem teljesen tökéletes működéssel jött össze!Mostmár én is reménykedek, hogy történik valami, hormonok sokat javultak, már kétszer volt spontán mensi, mindkétszer 45 napra, majd csak lesz már valami!

Napfény!Gratula neked is! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Norka!

Azt szeretném megkérdezni, hogy az 1%-ot lehet-e az alapítványnak adni? Ha igen, leírnád az adószámot? Köszi!
lyutka

Sziasztok!

Noann :D
Hatalmas gratuláció!!!!!!
Ez csodálatos. Jó az ilyen örömhírt hallani!
Vigyázz nagyon magatokra és élvezd a kismama-hónapok boldogságát!
Meg lehet kérdezni, hogy spontán baba vagy egyéb formában került a pocakodba?

Mamint :D
15-én megyek egy dokihoz. Belgyógyász és diétetikus, aki a szülészeten dolgozik és a teherbeesési problémákkal ill. a terhességi cukor problémákkal foglalkozik. Remélem ő végre tud velem valamit kezdeni.
Apa a hónap végén megy visszérműtétre. Hát semmi esélyt nem adnak nekünk spontán babára. Mondván PCO és herevisszér = lombik. De most olyan eredménye lett apának, hogy a műtét után talán jók leszünk inszemre.
De persze ehhez az is kellene, hogy végre valaki az én PCO-mal is foglalkozzon végre hozzáértően és ne műteni akarja.

Tücsi :D
Mielőtt elkeserednél!
A PCOS honlapról másoltam:
"Kérdés, hogy mennyi idő kellett a metforminnak, mire bekövetkezett a terhesség. A nagy átlag 5 és fél hónap, az adagfelépítés idejét is beleszámolva. .....igen sokaknak szinte azonnal hat a kezelés, ugyanakkor a többieknek tartósan szedni kell, és jellemzően 6-12 hónapi kezelés hozta meg az eredményt"

Kincs :D
Hogy szalad az idő! Már nagyon közel vagytok a célszalaghoz.
Te és a hozzád hasonló pcos nők, kismamák adtok hitet és reményt nekünk, akik még a sorban állunk. Nagyon sokat jelentett, hogy elmesélted a történetedet.

Napfény :D
Gratulálok a mensihez!

Csajok:
Ezt már bizonyára tudnom kellene, de mi is az a cortizol? :oops:
Vendég

Sziasztok
Segitségeteket szeretném kérni az avandamet gyogyszerrel kapcsolatban.A merckformin után a doktorom tanácsára váltok az avandametre. A tapasztalataitokra vagyok kiváncsi,ha szedi valaki közületek. Pozitiv és negativ hatására.Ki mennyit szed és miért ezt szedi,avandamet előtt és utánna hány napos ciklusai voltak.
A válaszaitokat előre köszönöm. :)
sentima

LÁNYOK:
VAN EGY IDŐPONTOM MM-BE BREYER DRNŐHÖZ ÁPR. 10-ÉRE MOST CSÜTÖRTÖK 13,00 -RA, AMIT ÁTENGEDNÉK MÁSNAK!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sentima :)

Az Avandametet először 3 hónapig szedtem, ciklusomat 28 napra beállította, előtte 32-35 napos volt. Gyönyörű pé-t és szép progit "csinált".
Miután visszaálltam metre, a ciklusok újra kitolódtak, ezért újra vissza kaptam és 1,5 hónap Avandamet szedése után szintén az előzőleg írtakat tudom erősíteni : 28 napos ciklus, pé-vel és jó progival.

Más kérdés, hogy nem bírtam szedni, mert állandóan fájtak a beleim.

Remélem segítettem.
üdv
Niki
mniki

LEMONDTAM AZ MM-BEN A 04.10.-EI (CSÜTÖRTÖK) 13,00 ÓRAI IDŐPONTOMAT BREYER DR-HÖZ! AKI MENNE, JELENTKEZHET RÁ!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

TÜCSÖK: MENT PÜ!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsi!
Nekem március 27-én volt egy éve, hogy szedem a metet!És most januárban volt először spontán mensi és pé!!!
KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Ezt magamnak is üzenem! :lol: )

Kép
Kép
zazzy

Czinkeb!
Én lemaradtam valamiről???????Mi ez a cinkefészek, most vettem csak észre! :?:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: Tücsi azért is van maga alatt, mert neki van spontán péje és menszije és így nem jön a baba!! :cry:

Tücsi: bocsi, h helyetted válaszoltam! :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Zazzy: hát kicsit, de nem a te ill. ti hibátok! meg hát még nagyon nagy újdonság! :lol:
Kép
teljesen spontán, semmi stimu , csak méhpempő, palástfű és met! na meg egy kis kikapcsolódásként esküvőszervezés, rucikeresés, meghívószerkesztés és gyártás! :wink:
még nagyon kis fiatal nem is merek még nagyon örülni, 2-2,5 hetes ! múlt csüt volt egy halvány 2csíkos, és a doki látott egy 1,2 mm-es mákszemet, ami valsz petezsák! ez a 2csíkos mai, sokkal erősebb, mint a múlt csüt-i! :D

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki!!!!!! Gratulálok Mákszemhez!
Sentima, 6 hónapja szedem az avandametet. Napi 2X 500mg-t
Nem tudom, hogy hozott e javulást, talán az eddigi maratoni ciklusok után az elmúlt 31, és a mostani 28 napos elég pozitív.
Nekem a továbbra is magas terheléses inzulin miatt kell szednem, de ha az inzulin helyreáll, akkor visszaállhatok metforminra.
Negatív: kilóra nem híztam tőle, viszont az első párhónapban olyan volt, mintha híztam volna. Főleg a has, a combok, és a fenék tájék nőtt meg. Kicsit tömörebb lettem talán.
Ja, és eleinte hipóztam tőle.
De egyébként jól érzem magam, mellékhatása nincs.

Na és az én nagyhírem: 28 napos ciklus!!!!! Remélem pénteken még lesz hely MM-be vérvételre! Ha nem görcsölnék óránként, felhőtlenül boldog lennék. (na jó, így is)

Kép
mamint

Czinki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!Látod-látod!!!!!!!!!!!!!!!Mondtam én hogy nyugi, majd alakul szépen!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hínnye no! :wink:
Látod-látod?
Nem köll úgy rohanni! Csak lassicskán, oszt jóvan! :lol: :lol: :lol:
Sorra kerül itt mindenki! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

TUDOM- TUDOM!! :lol:
JÓT TETT A KIS ESKÜVŐSZERVESZKEDÉS IS KIKAPCS-KÉNT! MEG HÁT ÖRÜLÖK / ÖRÜLTEM, H VÉGRE NEM MARADOK LÁNY , ÉN IS LESZEK SZÉP MENNYASSZONY! :lol:
ÉS SZERINTEM LEHIGGADTAM A JAN-I SIKERTELEN INSZEM UTÁN!
DE HÁT EZ VAN! TANULTAM BELŐLE! BÁR AZÉRT NEM BÁNOM 100%-IG! MEGISMERKEDTEM NAGYSZERŰ CSAJOKKAL AZ INSZEMES TOPIKBAN ÉS HA NEM KEZDEK BELE A STIMUKBA, AKKOR NEM ISMERNÉM ŐKET! IGAZ TÖBB PÉNZEM BÁNJA, DE SZERENCSÉRE AZÉRT CSAK ELJÖTT A MI IDŐNK IS! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Nincs is szebb, mint hármasban állni az anyakönyvvezető előtt! :D
Én már csak tudom! :wink:

rambóka

én csak 2-ben is végigbőgtem volna az egész szertartást, de így ....
szerintem azt fogják hinni a nagy sírás - rívásból, h kényszerítenek, h menjek férjhez!! :lol: :lol:
most tudom h hülyén hangzik, de most tanácstalanok vagyunk nászút ügyben! 1 napos repülőutat végig lehet csinálni 8 hetesen? v az veszélyes a babára? tudja ezt vki?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!
Először is szeretnék magamról írni Nektek pár szót Nálam kb.2 hónapja derült ki a PCO. Tavaly augusztus óta nem volt mensi. A doki nem akart sárgatest hormont felírni,hogy meghozza,mert nagyon vékony volt a nyálkahártya,azt mondta ezt erősíteni kell mindenképp. Kaptam 1 havi fog.gátlót,mert ebben benne van minden hormon,ami kell és utána Clostit. Hát persze a fog.gátlót nem szedtem be,mert elegem lett a hormonokból, elkezdtem inni a cicka+palást keveréket. Segített (vagyis azt hiszem),mert ebben a hónapban lett is egy teljes egész ciklusom, mensivel együtt! :) /remélem ettől lett!/ 8mm-re "hízott" a nyálkahártya,viszont érett egy 37 mm-es cisztám is hozzá :( Remélem ez a mensivel kiürül.
A jövő héten megyek vissza a dokihoz uh-ra. Akkor valószínű el kell kezdenem a Clostit és rákérdezek a metre,mert azt mondta felírja.
Tudnátok abban segíteni,hogyha kapom a metet meg a Clostit,akkor ihatom-e mellette a cicka+palástot?
napvirág

Én úgy tudom, csak a 3. trimeszterben nem igazán örülnek neked a légitársaságok. Az elején nincs gond!
Viszont, ha egzotikus országba mennétek, ahova speckó oltások v. maláriagyógyszer kellene, az már gondot okozhat! ÁNTSZ-nél kérdezz rá!

rambóka

Czinkeb!
Tücsit tudom, követem én a dolgokat, azért furcsálltam, hogy ekkora hírről hogy maradhattam le?!
Halk, de annál nagyobb gratula!Vigyázz magadra!
Én nem vállalnám be a repülőutat, és úgy tudom, nem is ajánlják... :roll:
Esküvő:Nem lesz egyszerű!Én még előző nap is azon drukkoltam, hogy el ne nevesem magam, olyan "mókásnak"tűnt az a szöveg, amit mondanunk kellett, aztán úgy bőgtem... :? Evvan, nem egyszerű dolgok ezek!Így meg pláne!de szerintem soha jobbkor!!!
Ölelés neked!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok, bocsánat, hogy így eltűntem de a tetőcsere miatt tüzép telepeket "látogatok" + telefonálgatok, aminek ma meg is lett az eredménye, sikerült egy szuper construmás akciót találni így jelentős összeget spórolunk a cserépen!;-)

Czinki, válaszoltam, és itt is nagy-nagy ölelés és gratulációóóóóó! :lol:

Lányok, mindenkinek köszönöm aki bíztatni próbált, de Czinki jól látja elkeseredésem okát...mind1, most nagyon boldog vagyok a kis czinkefészek miatt! :lol:

Puszi mindenkinek!
Vendég

Most úgy örülök, hogy ilyen szemfüles voltam, és megbolydítottam megint egy picit a topikot! :wink:
Nagyon örülünk neked Czinki!

Kép
Kép
zazzy

Czinkeb+Noann: Olyan jó ilyen jóóóó híreket olvasni!!!! :)
napvirág

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A JÓKÍVÁNSÁGOKAT!!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Szia MNIKI.
Köszönöm a segitségedet.
Még annyit szeretnék kérdezni tőled,hogy mennyit szedtél a metből és mennyit az avandametből.
Csonttörésed volt-e
Hiztál-e tőle
Nem igazán tudom hogy ki hol tart a babásodásban.Neked sikerült-e már,vagy ti még nem akartok
Én hizni szeretnék,mert drasztikusan lefogytam.És persze babát...Remélem ez a gyogyszer segit.
Ha nem bánod néha bekapcsolodnék hozzátok
üdv
sentima

Czinki nagyon nagy gratulancia Neked!!!! :lol: :lol:

Látod, mondtam én hogy nem kell az a stimu! Ügyik voltatok!!!
És nem 2-2,5 hetes vagy hanem 4-4,5! :wink: utsó mensi első napjától számolják a terhességet! :)

Kép

Kép
anyoooka

Szia
Neked is megköszönöm a válaszod
Nekem is 2x500mg-ot kell majd szednem.Neked lehet kevés ez az adag,én is keveslem,de majd meglátjuk.Az avanda előtt mit szedtél
Nekem a 120perces inzulinom 79ről 59re csökkent 3x500mg merkformintól és pé is volt,de 39 és 29 napos ciklussal.
Neked mennyi az inzulinod
Nekem már az is jó lenne ha tömörebb lennék,mert most siralmas a helyzet.
A hipozás mitől volt,napi 5-6 étkezéssel is előjöhet szerinted
Volt-e csontörésed. Én ettől félek a legjobban.
Gratulálok a 28 napos ciklusodhoz.
Bárcsak én is ott tartanék.
Remélem a felmerülő kérdésekkel fordulhatok hozzád.
Üdv
sentima

Sziasztok
Igaz hogy én már feltettem nektek a kérdéseim tömkelegét és még meg sem kérdeztem hogy csatlakozhatok-e hozzátok.
Én is pcos vagyok és babát szeretnénk.Május ota szedem a merkformint,de azóta havi fél kg lement ami azt jelenti hogy most 43kg vagyok. Most fogok áttérni az avandametre.Állitolag ettől nem fogyok tovább.Fokozatosan csökkentette a ciklusom hosszát a met,de mióta elkezdtem szedni a tsh.ra a fél szem euth. kicsit felborult ez is.
Picit most elkeseredett vagyok,ugyhogy bármilyen tanácsot szivesen veszek.
Remélem megengeditek,hogy néha benézzek hozzátok és ha nem lenne nagy kérés szeretnék mindenkiről hallani egy pár szót.Igy nem kell visszaolvasnom,és mégis megismerem a ti problémátokat is.

CZINKI gratulálok neked a babához :lol:
sentima

Czinki :lol:
Gratulálok !

Sentima :
nekem nem volt csonttörésem. Szerintem az abban az esetben fordul(hat) elő, ha valaki hosszú ideig szedi és gondolom sok más tényezőtől is függ.
Emiatt ne aggódj, szerintem.
Valószínűleg tényleg nem fogsz tovább fogyni, mert az Avandamet mellett inkább gyarapodik a súly. Az első alkalommal kb. 2 kg-ot híztam, de ezt szerintem inkább víz volt, ami utána le is ment.

2/1000-et szedtem egyébként (előtte Adimetet 3x750, majd 3x500 mg, de a végén már ezt a mennyiséget sem bírtam)
Hypozás nálam volt, főleg az elején, de ha megfelelő mennyiségű ch-t eszel, mérsékelni lehet. A terheléses inzulinom csak az Avandamet után ment lejjebb, 88-ról 55-re. (ja, vékony vagyok:))

Amióta metet szedek (bő 2 éve) 5x voltam terhes, 1x Avandamet mellett, de az, hogy nem sikerült, sajnos másnak is "köszönhető", úgyhogy az én esetemből nem lehet kiindulni.

Sok sikert.
Niki
mniki

czinkeb.: Én is gratulálok.

sentima: Mi több, mint 2 éve próbálkozunk és túl vagyunk 3 clostys kúrán. Most a BMC-be kezdtük a kivizsgálásokat. A terheléses inzulinom most 177 lett, ami miatt keményebb diétát kezdtem. A hormonokat még nem tudom, mert még csak most voltam a 3. napin. Én is várom az avandanetet, de az én dokim nem igazán szokta felírni.
vicky79
Budapest III. kerület

Czinki, te kis lapítós fészekrakó! :D

Hát ezt kell itt olvasnom? Már múlt héten is láttad?
GRATULÁLOK!!

Lona
lona1

Hi!
Vááááááááuuuuuu!
Kisebb megszakitásokkal, de Zebra Quattro!

Czinki! Noann!
Nagggyon jó! Sőt szuper hírrel jöttetek!!

Sentima!
Üdv a csapatban! Gyors babásodást kívánok! Nekem csak a Metről van tapasztalatom.

Kép
lara26

Czinkeb: HATALMAS GRATULA :)))))))))))))))))

(na ki lesz a zebrapárod?:))))))))) (ez az esküvő hármasban annyira aranyos:)))))))) Mindez ráadásul úgy, hogy még nagyon spéci fazonú menyasszonyi ruha sem kell így szabadon válogathatsz:))) Max. kiengedtek néhány centit derékban:))))))
Vendég

Köszönöm szépen mindenkinek!!
igen múlt csüt volt egy halván 2csíkos, amit már a párom is látott , nem csak én ,,beképzeltem,, . rohantam is a dokihoz és kértem progipótlást 1000-el!!
egyébként én jönnék ide, de mindenki már 1-el feljebb ír és teljesen pang ez a topik! :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb :D

Gratulálok!!!!!!
Nagyon ügyesek voltatok!!!!!!!!

Sentima :D
Üdv köztünk!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: