sziasztok!
Tündi23 - ügyi vagy nagyon! Le a kalappal! Szorítok a szóbelire, biztos, hogy minden simán menni fog! Csak azt kell tudnod, amit kérdeznek, a többivel ne foglalkozz
gTünde - nagyon édes volt Fici, s tényleg úgy veszem ki, hogy hasonlít....már nagyon várom, hogy lássam az én Drágámat!
Kristóf előkeresett neki egy Mici Mackót, s egy Csacsit, hogy hozta az "Öcsinek", mert ő Marcinak (egyenlőre) nem hajlandó szólítani
Imádom, s annyira bújós lett ismét 14 és fél évesen
Mindjárt megyek is érte a suliba....
Nagyon jól bírod az otthonlétet!!! Őszíntén én sem kívánkozok most dolgozni, emberek közé, de azért az a "magány" sem feltétlen hangzik jól, amiről Te írsz....nem sikerül gyerekes anyukákat "felszedni" a játszótéren???? Bár én kérdezek ilyet, amikor én magam képtelen vagyok valakivel csak azért "barátkozni", szóba állni, mert neki is gyereke van, vagy mert ő is babát vár....
dec 29-e, mint időpont: a déli doki, akihez tuképpen négy éve járok, s ő az akinek "nincs ideje" szülni, na ő adta ezt az időpontot...mindent precízen megnézett Marcin, van streptococcus eredményem, s azt mondta, hogy már akármikor jöhet a babó....közben neki mondtam, hogy megyek a másikhoz, az északi dilidokihoz (már nem is tudom másképp hívni
), s így gondolom úgy volt vele, hogy a köv három hétben rá már nincs szükség....pedig, hogy őszínte legyek az itteniek közül benne bízom
Timi - ne izgulj, biztos, hogy minden rendben van a tejcsiddel, s szerintem karácsonyra ajándékozd meg magad egy "szépségkúrával"!!! Szerintem nincs nő, akinek nem tesz jót, ha két-három órát / mondjuk hetente / magával foglalkozhat
Emma - nekünk is volt olyan képünk, aminek nagyon nagynak láttam a picuri orrát, de az egyenlőre minden kép alapján az apja fajta....ha az enyém lenne, akkor bizony jó nagy lenne
de azzal nyugtatom magam, hogy babát még nagy orral nem láttam
Nelli - nagyon sajnálom Brigit!! Ez a betegség átmeneti vagy jól értem, hogy valami állandó, vagy legalábbis hosszútávú probléma???
Amica - tényleg hihetetlen, de a számok nem csalnak....ahány emberke, annyi féle, s ez tényleg igaz, hogy nem szabad hasonlítgatni...de akkor is annyira nehéz ezt betartani
De ez már - szerintem - egy tipikus női szokás...
Tiza - Hajrá kistestvér!!!! Nem tudom elképzelni rólad, hogy elhagyod magad!!! Mivel nem jársz nap, mint nap "emberek" közé, azaz nem dolgozol (MUNKAHELYEN), s nem kell felöltöznöd minden nap, talán ezért érzed ezt.....én úgy gondolom, hogy ez teljesen normális....Emlékszel amikor a szülinapodon te is szépségkúrát tartottál!!! Most is tessék ezt tenni!!!!
Olyan könnyű másnak tanácsot adni, mert arról nem írok, hogy én is képes vagyok három napig szakadt melegítőben jönni-menni
Kismok - már nagyon a végén vagyunk
Most én is azt érzem, hogy csak a szülés körüli gondolatok foglalkoztatnak, de azt hiszem, hogy ez normális!!
Jó kikapcsolódást nektek a hétvégére, biztos, hogy megvárja Janka/Sára baba, hogy anyáék még kikapcsolódjanak egyet
Voltunk ma dokinál, nagyon kiborított, de most nincs időm leírni, mert megyek a Kristófért a suliba....majd még jövök, s röviden leírom