Új privát üzeneted érkezett!

Gabi!
A főnöknőm tőlem tudta meg,hogy babát várok.Csak én kerültem reggel kellemetlen,vagyis inkább nem várt helyzetbe.
Sajnálom,hogy rosszul érzed magad,ugyanakkor,ez okot ad a gyanakvásra.. :) Remélem,baba van a dologban :D
Mikor kéne,ill.nem kéne megjönnie?

Köszönöm kérdésed,én jól vagyok :D
A kezemen is kezd rendbe jönni a vérvételkor szerzett véraláfutás :)

KépKép
takido

Dóri elvileg most 30 naposnak kéne lenni a ciklusomnak, de olyan mint az időjárás
Kép
Majd kiderül, de ha nem jön meg akkor is csak hétvége felé vagyok hajlandó tesztelni :twisted:

Gabio

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

VÉGRE itt vagyok ! Szerda óta nem tudtam számítógép közelben lenni, csütörtök reggeltől indult otthon a ház szigetelése - Takido egy cipőben járunk!- és emiatt otthon kellett maradjak csüt-pénteken. Az otthoni gépen pedig nem tudtam beinditani az internetet, úgyhogy szabályos elvonási tüneteim voltak !!! :cry:
De visszaolvastam ám ! Nem semmi, mennyit termeltetek !

Meli1118: igen, szeretném az adataimat berakatni Málnával a táblázatba, de szegény most hadd' tanuljon, ráérünk azzal majd a vizsgái után is !

Kis_plútó: Majd megpróbálok Eszterről képet feltenni, de per pillanat idő hiányában nem álltam még neki....Eszter másfél éves kora óta szemüveges, neki cilinderes is, és dioptriás is, és hála Istennek a dioptria része szépen javul. Remélem a Te kislányodnak is hamarosan javulni fog !! És köszi a névnapi köszöntést, átadtam neki ! Vigyorog, mint a vadalma !

Bea27:mi a Jónás topicban leveleztünk már ! Engem az a módszer is nagyon foglalkoztat, csak valamiért eddig egyetlen Jónás napon sem tudtunk együtt lenni, ez kész röhej....valami miatt soha nem jött eddig össze. De MA ! Ma van éppen Jónás napom ! HÁTHA....

Candi: az allergiával kapcsolatban csak annyit szerettem volna mesélni neked, hogy én kb. 16 éve vagyok/voltam allergiás. Az első terhességem alatt elmúlt, egészen a szoptatás végéig nem jött elő. Aztán visszatért, és most a tavalyi terhességem elejétől rögtön elmúlt, és AZÓTA SEM jött elő !!! Pedig nem szoptatok, nem is volt teljes terhesség. És kész, vége, úgy néz ki, hogy ennyi.... :lol: Bár sokan azzal "biztatnak", hogy ez csak átmeneti, majd úgyis újra előjön, de én remélem, soha többé....szóval van ilyen is.

Nika: NAGYON GRATULÁLOK !!! Annyira jó, hogy egymás után jönnek a babák!!! Vigyázz magadra!!

Málna: édes nagyon Máté, ahogy ugrabugrál ! Jó kis buli lehetett !És jó tanulást, és persze gratula az eddigiekhez!

És köszi mindenkinek, aki üdvözölt, annyira örülök, hogy veletek lehetek !

Na jó sokat írtam , csak meg ne unjatok.... :lol: :lol: :lol:
zsizsik

Kis_plutó, remélem, neked sikerül ebben a hónapban, én úgy érzem, holnap meg fog jönni.....sajnos.
Szerinted ez az ovulációs teszt akkor mi a csudának jó, ha kimutatja a pé időpontját, és közben mégsem sikerül.....?
Akkor hiábavaló az egész...?? Most el vagyok keseredve egy kicsit, annyira vágyom már rá, hogy terhes lehessek....
Lányok, aki használ ilyen ovulációs tesztet, lett már terhes az alapján....?? Vagy humbug az egész?
zsizsik

Sajnos nem tudok maradni, csak a bátyám gépéről tudtam most beköszönni, és most megyünk Eszterrel tovább, egy szülinapi gyerekbuliba......mindenkinek szép hétvégét, és persze eredményeset is !!! :lol: :lol:
zsizsik

Zsizsik, de jó, hogy benéztél :)
Én eddig nem használtam semmit, de eddig sikerült is mindíg elég korán teherbe esnem. :lol: (fogalmazzunk ugy, hogy rögtön :twisted: )
Olyan érdekes ez, mert mi mióta megszületett Krisztián "csak" megszakítással védekeztünk. Akkor azért sosem lettem terhes.
Most nagyon várom, hogy mi lesz az eredmány, mi a köz. idő környékén 2 naponta voltunk együtt, szóval életképes kiskatona mindíg volt készenlétben :lol: , legalábbis remélem.

Itt többen is hőmérőztek, azt nem próbáltad még?
amugy én is remélem, hogy végre kinőljük a szemüveget, mert itthon ugy kell rákönyörögni. A pláne meg az, hogy jan.-ban vittem controllra, akkor írtak nagyobb dioptriát, viszont a suliban szóltak, hogy nem lát vele rendesen a gyerek, és szemüveg nélkül is ugyanúgy olvas. Viszont amit ők nem néztek, én pedig látom az az, hogy szemüveg nélkül estére nagyon hunyorog :(

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Zsiszik!
Sajna ovulácios tesztről nem igazán tudok nyilatkozni.Én hőmérőztem,de igazából az is csak arra volt jó,hogy láttam,hogy van-e esély arra,hogy abban a hónapban terhes vagyok.Szerencsére az első hőmérős hónapban sikerült.
Jó szülinapi bulit nektek :D

Kis_Plutó!
Nagyon kíváncsi vagyok,és nagyon szorítok,hogy sikerüljön :D

KépKép
takido

Sziasztok, megjöttünk.

Ha valaki ki akar kapcsolódni, nagyon tudom ajánlani Badacsonytomajon a Club Hotelt. Gyönyörű környezet, csend, lehet pecázni, stb... Jó kis hely

Most vagyok kb. a félidőm elején-közepén (nem számolom már csakazértsem), de azért megszeretgettük ma reggel egymást apával :wink:

Már nem tudom, ki kérdezte, de még nem volt időnk dokihoz menni, majd, ha ráérünk. Most már kezdek beletojni az egészbe. Nem érdekel. Ha akar jönni a gyerek, majd jön. Eldöntöttem, nincs több görcsölés.

Plutó, remélem nem véletlenek a jeleid. Ha eddig mindig elsőre sikerült, miért lenne most másképp :?:

Kata
hoppá

Mi van veletek, tegnap óta csak én vagyok!?
Hol vagytok?????

Kata
hoppá

Helló Csajok!!Gyorsan benéztem!! :) Na,mit szóltok,hogy egy-két napon belül kezdem meg a 11.hetemet :?: :?: :lol: Tök jó,nem??
Olvasgattam az Elevitről,ami vam is itthon,és a Dokim is aztmondta,hogy szedjem nyugodtam,de..................olyanok a mellékhatásai,hogy INKÁBB nem szedek ilyeneket :!: Inkább eszek egy csomó gyümölcsöt!!Tegnap is már annyi cseresznyét ettem,hogy majd szétdurrant a hasam :!: :( De olyan jól esett :!: :) Nézegettem a neten,és találtam egy ilyen táblázatot!!Tök JÓ!!Figyeljetek!!
7.héten:10mm a baba
8.héten:15mm
9.héten:19mm
10.héten:26mm/EZ vagyok ÉN!! :lol: :lol: /
11.héten:34mm
12.héten:48mm
13.héten:62mm
14.héten:76mm
15.héten:90mm
16.héten:100mm
17.héten:110mm
18.héten:120mm
19.héten:128mm
20.héten:135mm
ENNYI!!Tovább nem jelöli!!Jó,nem?
Kiváncsi vagyok,hogy a Doki mikorra ir majd ki,ha legközelebb megyek az UH-ra!Dóri!!Légyszi ird meg,hogy mi volt a védőnőnél az első alkalommal!!Tudom,hogy TI rokonok vagytok,de ÉRDEKELNE!Szerdán én is megyek! :lol:

Kép
bea27

Ja!!Pénteken bejelentettem a Kdeves Anyósnak,hogy terhes vagyok!!És akármilyen meglepő de annyira örült,hogy a nyakamba ugrott,és megpuszilt! :x :(
Aztán,mivel mi a Kedveskémmel csak addig akarunk itt dolgozni amig meg nem kapjuk a banktól a kölcsönt a lakásra,Ő /anyuka/ már intézkedett is a munkahelyünkel kapcsolatban.Szóval,ha neki is összejön a baba,akkor nem marad ő sem ott,de ha nem jön össze,és a Párom indenképp elakar jönni Ő marad,de a Párom helyett egy másik üzlettárssal :!: :!: És inentől fogva Beácska megy TÁPPÉNZRE!!Úgyhogy feltehetőleg még 1-2 hónapig dolgozom!Csak ezt akartam még megirni nektek :!:
Van itt MOST valaki??Vagy megint magamban irogatok?? :?: :?:

Kép
bea27

Szisztok,most értem haza a költöztetésből,ANNYIRA DURVA volt,3 nagy autóval mentünk konvojban,elől az öcsém egy Transporterrel,mögötte Melike egy Dobloval,majd életem párja egy Ducatoval...elkezdték a fiúk kifelé hurcibálni a 6 tagú család cuccát a 40 m2(!!!)lakásból,be a kocsikba...ott volt az egész család,összesen 16-an voltunk 5 kocsival és így lett 4 fuvar...én nem cipekedtem,csak a 2 éves unokahúgom pátyoltam,meg vezettem Pesten a csúcsban,meg haza,össz 300km-t....teljesen KÉSZ vagyok!!!!
Bea,annyira örülök!!!!Még a végén összemelegedtek anyós-pajtással!!!
Lányok,mindenkinek köszi a biztatást,még van egy hetem tesztig!!!Húzós lesz!!!Gondoljatok rám!!!!

Gabi,amióta szóba került,folyton a gólyákat lesem,minden nap csomót látok,tegnap 3 körözött a házunk felett,a sok eső miatt-sok béka=sok gólya!!!Hurrá,remélem mindenkinek babót hoznak!!Megyek ledőlni!!Puszi mindenkinek!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Végre én is ideértem!
Ma mi is kora reggel mentünk vásárolni,mert gyereknapra még semmi nem volt a gyerekeknek, a rossz időben meg még menni sem lett volna érdemes. Meg sem néztem milyen műsorok lettek volna..minek.

Meli, én gólyát azóta sem láttam, igaz nem is néztem.
Dehogynem mindíg amikor belépek a Babanetre :twisted: , az nem számít? Amugy a tesztet én is hétvége felére gondolom, ha addig nem jön meg. Nekem mostanában ez az állandó álom-kór szokatlan. Ez ilyen szinten ismeretlen. az is lehet, hogy csak ki vagyok merülve, majd a jó idő és a sok gyümölcs, zöldség helyrehoz :) Neked van valami szokatlan észrevételed?

Ebben a szuper időben sikerült Adrikámnak lebetegedni :( , ugyhogy holnap orvos. Ráadásul csütörtökön mennének osztálykirándulásra, remélem addig helyre jön, mert ugy várja :)

Bea, örülök, hogy anyósod ilyen pozitívan fogadta a baba hírét. Igen így is kell. Most már legalább munkahelyen kímélhetne egy kicsit...

Hoppá, szerintem jól teszed, hogy halasztod az orvost. :) Nagyon szorítok Nektek!!!! minden görcsösség nélkül, de ezt ugyis tudod :wink: :wink:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Plutó!!
Azért annyira nem aranyos az anyós!! :( :( :P
Lesz ennek még böjtje!! :x
Ő nem ilyen közetlen,és kedves hanem sunyi!
Mindegy!!Már nem kell sokáig kibirnom!
Viszont most,hogy eljövünk a munkahelyünkről a Páromnak már megvan a helye,de nekem is kéne valami.Mi a fenét vállaljak :?: :?: :roll:
Van itt még valaki :?: :?:

Kép
bea27

Bea,
anyagilag, hogy jönnél ki táppénzzel? Mert lehet, hogy a táppénz lenne a legjobb megoldás. :)
34. héttől, meg a Gyás-t igénybe tudod venni.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na látjátok,hogy igazam volt??Ez a baba márc.15.-én,vagy márc.14.én fogant!Igy vagyok én 10 hetes :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Illetve nemsokára 11 :!:
Csak múljon az idő,múljon,múljon,múljon................................ :lol: :lol:
Most megint nem voltam rosszul kb.3 napja.De a múltkor is ugyanigy szóltam el :( :( :!:
Mostmár CSAK vége lesz :!: :?:
Dóri!!Hol vagy :?: :?: :?: :?:
Málna :?: :?: :?: :?:
Candi!!Drágám!!Veled mi van :?: :?: Várom,hogy holnap irj :!: :!:
Bocsánat lányok,de önző módon annyira elvagyok magammal foglalva,hogy azt sem tudom,hogy ki-hol tart :!: :!: :( Szégyellem magamat érte :!: Irjátok meg nekem.Vagy Málna,nincs kedved feltenni egy új táblát :?:
IRJATOK MÁR :!: :!: :!: :!:

Kép
bea27

Táppénzzel????Az a minimálbér 70%-a??Vagy,hogy is van ez??A Doktornénim aztmondta,hogy a munkáltató köteles fizetni 3 hetet,ill.15 munkanapot,onnantól meg a TB fizet,amig itthon maradok terhesnek.

Kép
bea27

Igen , így van annyi még plusszban, hogy a 15 nap az 100%, a többi az annyi ahogy írod.
Figyelj, előbb szabival is tudsz kezdeni, tudom az sem sok .
Kereskedelemben szerintem sokáig nem tudsz dolgozni :(
Igen most látom, hogy Te is minimélbéren vagy. Legalább egy pár hónapra jó lett volna magasabb összegre bejelenteni Téged, mert a Gyás, és a Gyed is a kkor a minimálbér 70% lesz, ami 30valahányezer Ft. Nekem a vége 32500 volt. A mostani meg szuper 23000 ft körül van nem is tudom pontosan :twisted:
Remélem tudtam Neked egy kicsit segíteni:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Köszi,Gabi!!Igen tudtál segiteni!!!
Na!!Ezért az összegért akarok valami nem túl megterhelő munkát vállalni!!De még gondolkodom rajta,hogy mi is lenne jó nekem!!Veled mi a helyzet??Terhes vagy?Harmadiknak mit szeretnétek??

Kép
bea27

Nálunk, most a várakozó, bármi lehet állapot van. Most vagyok a 29. napon. :)
előző hónapban 30 napra jött meg, elvileg most pé-m 17. napon volt, amit folyás ill. hasfájás kisért. Szóval elméletileg most is akörül lenne esedékes a mensim, azaz holnap, ha nincs baba. Viszont már nekem is volt 38 napos ciklusom is :(
Most próbálok türelmes lenni :twisted:
Nemmmel kapcs-ban végül is mindegy, talán kislány felé húz jobban a szívem, de fiúnak is ugyanúgy örülnék.
Nálam az a lényeg, hogy időbern és egészségesen szülessen :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Bea látom, már Te sem vagy akkor elköszönök én is, Jó éjszakát Kép
Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Bea

Az is számít,hogy mire vagy bejelentve.Minimál bérre vagy rendesen.

Nálunk szinte egész nap esett az eső.Időnként szakadt is.Mátét biztos megviseli ez az időjárás,mert ma eléggé elviselhetetlen volt szegénykém.
Elmentünk a Camponába hogy megnézzük a Tropicariumot.Kb másfél órát kellett volna sorba állni csak azért hogy bejussunk. :(

Kis_plutó

Én nem vettem Máténak gyereknapi ajándékot...Azért ugye nem vagyok rossz anya?!
Ha úgy veszük mindennap gyereknap,és igazából még azt sem tudja,hogy ma az van.Majd ha egy kicsit nagyobb lesz.
Vagy rosszul gondolom?!

Képzeljétek,van egy volt ált.iskolai osztálytársnőm.Ausztriába ment férjhez és ugyan annyi idős a kisfia mint Máté.Ma írt nekem email,hogy terhes...
Hát én olyan irigy vagyok :oops:
Már én is szeretnék :oops:

Máté ma elkezdte énekelni a boci-bocit.Hát zabálni való ahogy mondogatja a szavakat.

Nem is mondtam nektek.Hétfőn apukámat bevittem a kórházba.Azt hittük,hogy csak ambuláns vizsgálat lesz de bent tartották.
Tavaly volt neki egy lábon kihordott infarktusa.Visszamaradt valamilyen keringési probléma és annyira vizesedett hogy már felkelni sem tudott.és lett egy máj nagyobbodása.Ráadásul találtak nála 4 db polipot.A belekben.Egyenlőre úgy tudjuk hogy nem rossz indulatu,de biztosat majd a szövettan után fogun tudni.
18 kilót fogyott.Most egy hét alatt 7 .Igaz most csak a vízből.Ma voltunk bent nála és szerencsére már sokkal jobban van.Látszott is rajta és mondta is hogy érzi ahogy kezd vissza térni az ereje.Remélem rendben lesz minden.

málna2162

Szép jó reggelt mindenkinek!

Málna!
Jobbulást Apukádnak :!:

Kis_Plutó!
Remélem piroska jó messzire elkerül :D
Adrika meg gyógyuljon meg minél elöbb. :P

Bea!
Örülök,hogy te is túl vagy a bejelentés részén,és fogd fel úgy,hogy már nem sok van hátra :D
A védőnőnél nem volt semmi különös.Két felé bejegyzi az adatokat.Vinni kell hozzá személyi,tb kártyát,UH papírt,citológiát,és jó,ha tisztába vagy a gyerekkori betegségeiddel+a családotokban,férjed családjában előforduló betegségekkel(cukorbetegseg,magas vérnyomás,problémák a terhesség alatt,stb..)
Ezen kívül megméri a vérnyomásod,súlyod,meg lehet,hogy csinál vizelet vizsgálatot.Ha jól emlékszem,ennyi :)

Hoppá!
Nagyon örülök,hogy így állsz a dologhoz,lehet,hogy ez kell a sikerhez.Nagyon drukkolok nektek :D

KépKép
takido

Jó reggelt Lányok!
Beköszönök, annyit csacsogtatok, hogy nem tudom kinek mit írjak :lol:
Hallottátok milyen csodálatos időjárás lesz mostanában, szerdán még a nagykbátot is fel kell venni?! :evil:
Hogy telt a hétvégétek?

Andi
candi

Málna!
Apukádnak jobbulást kívánok.

Kis_plutó!
A hétvégét már nagyon várom a jó pozitív híreket. Jobbulást a leányzónak.

Candi!
Pocsék időnk van esik az eső s hideg van.
A hétvégén a hegyen füvet nyírtam, csempéket néztünk, s bejelentettük a hírt. A párom volt horgászni s képzeljétek el jelképesen kiszoknival jelentettük, ez a kiszokni szerencsét hozott, mert fogott amurt ami nagyon finom hal semmi zsír rajta a héten el is készíti nekünk :) Már 3 éve nem fogott ilyen halat mióta együtt vagyunk.

Bea!
Nekem is már minden gondoltam ott forog sajnos , túlzásba is viszem. Vigyázz az anyósoddal ismerős a szitu csak a sógornőmmel.

Málna!
Olyan gyönyörű a Máté tényleg nem lehet vele betelni. Jó tanulást!

Ma 8-ra mentem ultrahangra s 9mm-esek vgyunk 7 hetesek s nem kaptunk képet :((
Nagyon jó érzés volt látni.
Csöppnek hívjuk.

Takido!
Jó már neked túl vagy a munkahelyi bejelentésen.
nika04

Sziasztok,kialudtam magam,újra munka!!!

Málna sajnálom apukádat,remélem hamar meggyógyul!!!Szerintem nem szükséges ajándékot is venni gyereknapra,meg elmenni valahová...sokkal jobban érzi magát egy gyerek,főleg amíg kicsi,ha együtt a család!!Könnyen vagyok,nincs gyerekem,de magamból kiindulva!!

Bea,az a baj,hogy anyósoddal nem voltatok olyan viszonyban,hogy elmondhasd neki,hogy gyereket terveztek,mert akkor talán bejelentett volna magasabb fizuval és úgy több lenne minden járulék,ami terhesen jár.Mi anyuval úgy csináltuk,hogy amíg nem terveztük,addig minimállal voltam bejelentve,aztán most februártól már 8 órában vagyok...így sem lesz sok a gyes,de hát ez van...egyébként mi a szakmád?Beszélsz nyelvet?Én pl.otthon fusi angolt korrepetálok,az is jó pénz!Vagy otthonülős internetes munka!!Akkor legalább jöhetnél hozzánk többször!!!

Gabi,én is már a 30.napon vagyok,amit észreveszek magamon az ugyanaz,mint neked:álomkór.De ez attól is lehet,hogy ilyen nyomasztó idő van.10 napja fenn van a hőm.Ennyi a tünet,a cicifeszülés,meg a hasszurka lehet Pirielőjel is :cry: :cry: Pedi tegnap az egész család nagyon kímélt,nagybátyáim ha valami nehezebbet láttak a kezemben azonnal kivették!!

Többieknek is jó napot kívánok!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Kép

málna2162

Jó reggelt mindenkinek :D

Málna, Máté nagyon cuki, főleg a kis gyereknapi sapiban, ne aggódj, nem fogjuk megunni!
Apukádnak mielőbbi gyógyulást kívánok!

Gabi,
Nem akarsz mérni egy reggeli hőt? Az sok mindent elárulna :wink:
Mindenesetre vigyázz magadra, már amennyire két fióka mellett lehet.
Adrinak gyors jobbulást kívánok! Hova mennek osztálykirándulásra?

Bea, örülök, hogy anyósod is örül, látod, nem eszik olyan forrón a kását!

Meli, a magas hő csak jót jelenthet :lol:

Szia Andi :D

A mi hétvégénk vendégséggel, hatalmas evészetekkel, babagyártással és lustálkodással telt 8)
Megkérdeztem a nagynénémet, aki védőnő, hogy a bababeágyazódtatásra van e valami trükk, ő is Elevitet és folsavat ajánlott.

Musz

KépKép
muszkuru

Málna: én is mielőbbi jobbulást kívánok Apukádnak! :!:
Mátéről nagyon jók voltak a képek, már megnéztem őket vagy ezerszer :wink:
Plútó, Meli: szorítok nektek a hétvége érdekes lesz szerintem :lol:
Nika: de jó, hogy láttad már Csöppedet! Édi kis pöttyöcske lehet! :D
Bea: azért ez a vártnál pozitívabb hozzáállás az Anyósodtól, reméljük nincsen a háttérben gonosz szándék nála. Lehet, hogy most fog normalizálódni a kapcsolatotok?! :roll:
Dóri:jól vagy, te sem sokat írsz magadról! :?:
Cosmó: ????? :?:
Sziszi: merre vagy, mi van veled?
Hoppá:Hogy vagy?
Icus: te is régen jelentkeztél már! :wink:
Zsizsik: mi újság nálatok?!
Vikike: neked is puszi és írj!
Milyen jó lehet, most Eszternek! Biztos csoda szép idő van és pihegnek valahol a tengerparton!
Muszkuru: és most ezeket szedni is fogod? Minden hétvégének ilyennek kellene lennie , mint a tiétek volt.
Annyira nehezen indul nekem ez a mai nap, nem is tudom mit kezdjek magammal :roll:

Andi
candi

Helló!

Muszkuru,jó kis hétvégéd lehetett :lol: :lol: Mi hazaértünk és belezuhantunk az ágyba fürdés után.Én 3 perc alatt elaludtam...ma reggel már láttam apa nagy szemeket legeltetett rajtam,szerintem este megtámad :oops: :oops: :oops:

Érdekes,minden védőnő esküszik az Elevitre,a szülészek viszont nem ajánlják...nálatok mi a helyzet ezen a fronton?Én csak folsavat eszek,mert nem akarok turbo-gyereket.Véleményeket kérek :!: :!: Köszi Meli

Kép Kép
meli1118

Szia Andi!!Köszi,hogy gondolsz ránk,Gabival szerintem együtt tesztelünk,ha addig nem jön a Piros :lol:
Eszter hol van nászúton?Reggel azt mondta az időjós bácsi,hogy az idén nem lesz nyár!!!Nem megyünk el lakni mediterrán honok valamelyébe?!?
Icus,London környéke meg kiszárad állítólag!!Megbolondult ez a világ!!Igaz én mostanában nem bírom a meleget és van egy bosszantó dolog nálam:izzad nagyon a hónaljam,pedig mindig stiftelek és ugyanuzt használom évek óta,de most 1000xjobban izzadok,mint máskor...szóval nekem nem gond,hogy nincs az a gatyarohasztó....

Cosmo????????Senki nem tud róla semmit??Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli: :lol: :lol: Mindjárt itt az este!
Folsavat én is elkezdek lassan szedni! Én sima multivitamint szedek, szerintem ebben is megvan minden ami kellhet a szervezetemnek, plusz most már itt a sok zöldség, gyümölcs! Nekem elég sok Anyuka van a környezetemben, de egyik sem szedte ezeket a terhes vitaminokat, csak a folsavat, vagy vasat ha kellett. Inkább valamilyen enyhébb mulétivitaminnal próbálkoztak és mégis minden lurkó egészséges. Egyik barátnőm pl ki is hányta állandóan az Elevitet! :x

Andi
candi

Meli, én is megvitattam az óriásbébi kérdést a nagynénémmel.
Azt mondta, nem kell minden nap szedni, elég 2-3 naponta, és nem kell a terhesség végéig eszegetni.
Az első időszakban fontos, amikor kialakulnak a létfontosságú szervek, utána a baba már csak hájacskát szed magára - na akkor már nem lényeges az elevit.

Azért gondolom nem lesz olyan bevehetetlen a vár ma este... :oops:

Andi, én sem nagyon bírom rávenni magamat a munkára, úgylátszik van valami munkaellenesség a levegőben :D

Sziszi, Cosmo, Icus nagyon eltűntetek :!:

Musz

KépKép
muszkuru

sziasztok, csak gyors beköszönés mert szalad a lakás.

Málna a gyereknap Adri miatt van elsősorban, mert ő már emlegette kb. 1 hete. biztos a suliban beszélgették. :)
jobban örültem volna én is egy közös programnak, de ez az év most ilyen volt :(

most a héten itthon lesz, de ha szerdáig javul akkor elmehet kirándulni az osztállyal. Ma beszéltem a tanítónénivel, ő is azt mondta, ha nem lázas nyugodtan mehet.
Amugy a Fővárosi Nagy Cirkuszba mennek.

Majd du. jövök, és részletesebben reagálok, sziasztok:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Kis_plutó

Gyógyuljatok meg hamar!!!
Tényleg miért vagy te Kis_plutó?!

Meli
:lol:
Engem apa tegnap este nem hagyott aludni :wink:
Lehet,hogy ez a két hónap "kihagyás" jó hatással lesz ránk.Most legalább nem görcsölök azon hogy hogy sikerül ez a hónap :roll:

Én is unom már ezt az időt.Gondolkodom,hogy kérek menedék jogot valamelyik Karibi szigetre... :lol: :lol:

Senki ne vegye magára!!
Nekem az orvosom azt mondta szó szerint:Az a jó hogy a védőnők mindig olyan kurva okosok,csak épp egy szülést nem vezzettek le soha...
Ha meg komplikáció lép fel akkor az orvost veszik elő a szülők.

Az én védőnőm is olyan lelkes volt,hogy visszazavart a kórházba egy plusz vérvételre.Én nagy lelkesen visszamentem .Kiderült,hogy egy olyan teszt eredményre lett volna kiváncsi amit akkor csinálnak meg ha az apa vagy az anya néger vagy félvér...Hát mi egyikbe sem tartozunk.
No comment
Nézzetek rá Mátéra (Kis_plutó nem tudom hogy ette -e az elevitet),én nem ettem az elevitet csak nagyon sok gyümölcsöt meg zöldséget.
Egyébként van itt egy topik ahol pont az elevitről és az egyéb magzatvédő vitaminokról vitatkoznak.
Még egy mondat ide.Nekem azt mondta az orvosom hogy a baba nem attól marad meg és lesz egészséges ha mindenféle szintetikus vitaminokat tömök magamba.A genetikát ugysem tudja befolyásoli.

Candi

Neked a hétvégén kell tesztelned ugye?!
Van egy üres sor a táblába...
Kis_plutóval még párba kerülhettek...

Sziszi,Cosmo,Bea,Vikike,Icus,Hoppá?!

Pénteki vizsga eredmény:

Külker: 4
Logiszika:szerintem 5.(16 kérdésből csak egyet nem tudtam)

Megyek tanulni.
Pénteken Kisvállalkozás,szombaton jog :?

málna2162

Hello,nem lesz nehéz dolga apának este,én is úgy gondolom :oops:

Én a Centrumot szedtem,de nagyon sokat szedtem fel tőle,ezért csak természetes vitaminokat viszek be,de azt rengeteget!!!Szerintem is elég a folsav,meg esetleg a vas...de majd még ezt átgondolom!!!
Próbálom én is ráerőszakolni magam a munkára,de nincs semmi forgalom,ami méginkább arra ösztönöz,hogy Veletek dumáljak inkább!Anyu palacsintát süt,ki kér belőle?Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok Kedves Barátnőim!

Nagyon nehéz pár nap áll mögöttem, ráadásul otthon elromlott a net (elvileg ma jönnek a szerelők, de elég linkek) így nem tudtam Nektek írni.

A doki semmit se tudott mondani, iszonyúan szenvedtem még pénteken is. A vérnyomásom szivem, vércukrom jó volt.

Szombat délelőtt úgy megjött a menzeszem, mint a Niagara, ennyire talán még sose véreztem (1 napot késet, mert pétekre vártam) és nagyon görcsölt a hasam. Nagyon megijedtük, felhívtuk a dokimat, de sajnos nem tudott mit mondani! :(

Valószínűleg ez most egy ilyen "nehéz" menstruációs hónap volt, valami nagyon bekavarhatott.

Vasárnap már jól voltam, jöttünk-mentünk a párommal, Kika, Ikea, Pólus center, délután pedig aludtam és szombat esti lázt néztem este.

Mostmár sokkal jobban vagyok, nincs hányingerem és a szédülés is elmúlt.

Remélem több ilyen nem lesz, mert rettenetes volt!!! :( :( :( :( :(

Málna, kérlek írd be a táblázatba a menzeszem új időpontját: május 27.

Sajnos nincs időm mindent végigolvasni, mert múlt héten nagyon nehezen tudtam dolgozni és millió munka mára maradt!
Vendég

Málna a dokidnak igaza van,én sem akarom megsérteni a védőnőket,de valóban nagyon ragaszkodnak dolgokhoz,nem biztos,hogy igazuk van!!
Nem mintha nem örülnék,ha Candivel lenne Plúto párban,de engem elfelejtettél odasorolni!!Ettől a hónaptól divatba jöhetne a trió!!!!!!!Mit mondsz Andi??Szerintem nem bánod!!Pusz

Kép Kép
meli1118

Sziasztok, szép hetet mindenkinek ! :D
Sajnos nekem ma hajnalban megérkezett a nem várt pirike... :cry: :cry: :cry:
Most nagyon elkeseredtem, annyira bíztam benne, hogy hátha, mégis, talán ebben a hónapban....
Na majd a következőben, talán több szerencsénk lesz.
Állítólag van egy olyan tea kúra, hogy a ciklus első napjától (tehát nekem mától) kell inni cickafark teát minden nap, és ez segít....valamelyikőtök hallott erről?

kis_plutó: benned van minden reménységünk....az álmosság nagyon jó jel !! :lol: :lol:
És pesze mindenkiben, aki még nem tesztelt, remélem, ebben a hónapban is lesznek babócáink...!!

Nálunk ezerrel zajlik a ház szigetelése, úgyhogy ma bejöttem az irodába pihenni...
Ja, azt nem írtam, hogy mivel foglalkozom: utazásszervezéssel, konkrétabban külföldieknek vadászati programokat szervezek Magyarországra. Izgalmas és nagyon változatos munka, szeretem csinálni, csak néha nagyon fárasztó. Sokat kell utazni vidékre és külföldre.

Málna, ha esetleg be tudsz majd tenni a táblicskuba, az adataim:
Zsizsik (Zsuzsa)
1973.09.28. 32 év
Utolsó mensi: 05.29.
Lakhely: Budapest
Babagyártás kezdete:2006 január
Ciklus hossza: 32 nap
Eszter, 6 éves

Előre is nagyon köszi !
zsizsik

Meli

ÉNNNNNNNNNNNNNNN!!!
Kép

kakaósat,meg túrósat,meg... :lol:
Most már tényleg megyek!!Mert nem haladok!

Vasat fogja moondani az orvosz,abbna biztos lehetsz.Sőt Máté kb.3 hónapos lehetett amikor megállt as úlya.Egy hónap alatt egy grammot sem hízott.
Elkellett kezdenem megint enni a vasat és kb egy hét alatt már látható volt rajta a változás.Nagyon befolyásolja a tej összetételét,zsírtartalmát.Perzse hozzá tartozik az is hogy az anyukának NEM szabad a szoptatási idő alatt arra törekednie, hogy visszanyerje a terhesség elötti súlyát.
Elapadhat a tej,vagy "jobb "esetben lesz teje csak épp nem lesz tápértéke.A szoptatástól is lehet fogyni!És rendesen kelleni mellette!

málna2162

Kép

Meli

Bocsi!!! :?
Hajrá triumvirátus!!!

málna2162

Muszkuru merre vagy?
az elöbb kimaradt...

málna2162

Málna,megy a palicsinta!!Jó étvágyat mindenkinek!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Málna a Kis plutó név ez ilyen végső kipróbáció volt, mert amiket akartam azok már foglaltak voltak :cry: Viszont mikor kislány voltam a szomszéd nénit nagyon szerettem, ő hívott Kis plutónak, utána pedig egy nagyon jó haverom, szóval ezért.
Viszont ahova még irogatok (Babafalva, Babaszoba, ott más néven futok)
ja, olvastalak multkor a Mamaneten :) , ott csak olvasgatni szoktam.

Védőnő, nekem fiatal volt mikor Adrival terhes voltam, neki még akkor nem volt gyereke. Viszont folyamatosan azt kérdezte, hogy mondták e már, hogy császároznak, mert ezt a babát simán nem fogom tudni megszülni, hozzám képest nagy. :cry:
ugye mondanom sem kell mennyire rettegtem a szüléstől, ahhoz képest 3500 g és 56 cm lett ami nem olyan nagy és 6 és fél órát vajúdtam vele, mire észbe kaptam volna, hogy szülni fogok, addigra ott feküdt a pocimon. minden császár nélkül :lol:

Nekem a vitamin más téma. Az előzmények miatt javasolják. Én Adrival Elevitet, Krisztivel Pregnavitot szedtem. szidni nem szidom, mert ugy gondolom fel nem fújta őket, és nem tudtasm mindent megenni terhesen így meg minden féle vit. jutott nekik, de ez az én véleményem.

Cosmó, örülök, hogy jobban vagy. :D

amugy most nézem, hogy máj. 5-ös mensivel negyedik pályázó is van a zebrás sorba, mégpedig Anyusziszi :lol:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Meli, én is-én is!!!!!!!!! Csak az a gondom, hogy nem nyithatóak az ablakok itt az irodában :? De valahogy csak megoldjuk :wink:

Zsizsik, a cickafarkot a ciklus beállítására javasolják, helyrehozza a havi rendszeres randikat Pirivel (tudod, a csaj, akit utálunk :twisted: )

Elvileg quartett is lehetne a trió, Szisziről nincs még hírünk :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Cosmo, örülök, hogy jobban vagy, bár az furcsa, hogy nem derült ki, mi okozta. PMS-nek egy kicsit azért durva volt.

Terhesvitaminok: a nagynéném 70 éves, most fog majd nyugdíjba menni, egész életében védőnéni volt, szeretik a kismamik, én hajlok rá, hogy kövessem a javaslatát, bár abban is van igazság, hogy ha a természet úgy dönt, nem hagyja beágyazódni a kismanót, akkor nem jó közbeavatkozni. Szóval 1:1.
Majd szerdán a dokim felhomályosít.

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru, köszi, látod, nem voltak pontosak az információim. Akkor én most nem iszom ilyet, mert nekem eléggé pontosan jön meg az utóbbi időben.
A megzatvédő vitaminnal kapcsolatban én úgy gondolom, hogy ártani nem árthat, nekem annak idején a nőgyogyi azt mondta, hogy nem növeszti meg a gyereket, csak kihozza belőle a maximumot. Hát...nálunk ez bejött, mert Eszter 63 cm és 4360 g volt, épp elég volt kinyomni... :lol: :lol:
Én most egyelőre csak folsavat szedek, az elevitet nem merem, mert állítólag hizlal, és én sajnos per pillanat inkább fogyni szeretnék, de nem sok sikerrel....
zsizsik

Zsizsik, akkor a hozzállás a rossz :twisted: , most azt kell gondolni milyen jó is lenne 12 kg- mal nehezebbnek lenni szép kerek pocival. :lol: , figyeld meg milyen gyorsan meglesz igy az eredmény :)

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

nem tudom, van-e itt valaki, de most van pici időm, aztán muszály dolgoznom.
Múlt héten Tomi beteg lett, aztán apa szerdán és én pénteken követtem. Olvastalak benneteket szorgalmasan ma reggel. Jó sokat írtatok.

Candi,
megint egyszerre haladunk szépen előre. Ez már a cn25.
Volt pé-d azt írtad, ugye?
Mi sokat voltunk együtt, ezért nem vagyok benne biztos. Mindig apa összezavarta a megfigyeléseket :lol: Az LH tesztet vagy rosszkor csináltam vagy megint nem volt pé-m. Majd kicerül.

Most annyi a munka és a szerveznivalóm, hogy nem is tudok ezzel foglalkozni. Néha csak beugrik... Egyik nap a gyertyaállást is elfelejtettem. Apa kérdezte, hogy már tudok valamit, amit ő nem, hogy nem fászok fel a falra :)

Zsuzsa
sajnálom, majd ebben a hónapban. Akkor jól fog úszni, mert halak lesz :D :D :D
Vendég

Muszkuru! Voltál fogfehérítésen?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?