Sziasztok,
VÉGRE itt vagyok ! Szerda óta nem tudtam számítógép közelben lenni, csütörtök reggeltől indult otthon a ház szigetelése - Takido egy cipőben járunk!- és emiatt otthon kellett maradjak csüt-pénteken. Az otthoni gépen pedig nem tudtam beinditani az internetet, úgyhogy szabályos elvonási tüneteim voltak !!!
De visszaolvastam ám ! Nem semmi, mennyit termeltetek !
Meli1118: igen, szeretném az adataimat berakatni Málnával a táblázatba, de szegény most hadd' tanuljon, ráérünk azzal majd a vizsgái után is !
Kis_plútó: Majd megpróbálok Eszterről képet feltenni, de per pillanat idő hiányában nem álltam még neki....Eszter másfél éves kora óta szemüveges, neki cilinderes is, és dioptriás is, és hála Istennek a dioptria része szépen javul. Remélem a Te kislányodnak is hamarosan javulni fog !! És köszi a névnapi köszöntést, átadtam neki ! Vigyorog, mint a vadalma !
Bea27:mi a Jónás topicban leveleztünk már ! Engem az a módszer is nagyon foglalkoztat, csak valamiért eddig egyetlen Jónás napon sem tudtunk együtt lenni, ez kész röhej....valami miatt soha nem jött eddig össze. De MA ! Ma van éppen Jónás napom ! HÁTHA....
Candi: az allergiával kapcsolatban csak annyit szerettem volna mesélni neked, hogy én kb. 16 éve vagyok/voltam allergiás. Az első terhességem alatt elmúlt, egészen a szoptatás végéig nem jött elő. Aztán visszatért, és most a tavalyi terhességem elejétől rögtön elmúlt, és AZÓTA SEM jött elő !!! Pedig nem szoptatok, nem is volt teljes terhesség. És kész, vége, úgy néz ki, hogy ennyi....
Bár sokan azzal "biztatnak", hogy ez csak átmeneti, majd úgyis újra előjön, de én remélem, soha többé....szóval van ilyen is.
Nika: NAGYON GRATULÁLOK !!! Annyira jó, hogy egymás után jönnek a babák!!! Vigyázz magadra!!
Málna: édes nagyon Máté, ahogy ugrabugrál ! Jó kis buli lehetett !És jó tanulást, és persze gratula az eddigiekhez!
És köszi mindenkinek, aki üdvözölt, annyira örülök, hogy veletek lehetek !
Na jó sokat írtam , csak meg ne unjatok....