Sziasztok!
Nem volt netünk
Rana,avatarom Brumi miatt cseréltem vissza,mert az ő férje csinálta direkt nekem,de Brumi elment,se szó se beszéd törölte magát,és most sztrájkolok.Ha visszajön,(hallod,Brumi?)akkor én is visszateszem...Zsani nem tudom miért töröltette magát,de tényleg egyszer álnéven jött,mert valaki felismerte,és nem akarta,hogy minden ismerőse tudjon minden lépéséről...lehet ezért.
Till,még nagyon sokáig nem fogjátok felfogni,nekünk még az uhu után sem sikerült...talán,ha elkezd rugdosni
Zálika,drukk neked is....te hova jársz?
Bea,én szóltam a dokinak,hogy írjon fel egy doboz orált is,mert ha úgy alakul,hogy nem tudok kúpozni,akkor be tudjam venni...erre azt mondta,ugyanaz,vegyem be nyugodtan...de kifordult a számból,egyszerűen nem ment...aztán megsajnált,és írt fel egy dobozzal,és hát tényleg ugyanaz...jelenleg elfogyóban van nekem is,így most azt dugdosom.Drukk neked is,itt tényleg babaeső van
et+9-en szerintem tesztelhetsz
de csak ha megosztod velünk is
Kukackám,tíz hetesek lettetek
gratu
Babácska,mai adag babatapi megy
Dezsi,ez gyors látogatás volt
Vkrisz,örülök,hogy kezdesz
Zsu,Rana,Alle boldog szurkát!
Skrisz,köszi a táblicskut...szép nagy,nem kell az orromig emelni a gépet
Estike,te is nagyon hiányzol,néha benézel,kukk,aztán nem jössz...pedig olyan jókat dumcsiztunk...lehet írok valamikor egy mailt,ha nem zavarlak vele.