Új privát üzeneted érkezett!

Vkrisz,
fantasztikus, hogy te is kezdesz! Nagyon drukkolok neked is!!!

Kép
kisbuta

Alle! Hogy megy a szurkálás? Nekem is három szuri van. :(

Vkrisz, Nekem volt vv első (3.) napon, viszont a 6.-on NEM lesz UH. Valamit valamiért... Nem akarhatunk mindent... :? Ja, TSH-d jó!! :wink:

Még akartam vmit, de elfelejtettem....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2009.01.27 21:40-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Zsu, 6 mm-es nyh és 10 mm-es tüszők a 4. ciklusnapon és meg kellett emelni a szuriadagot???? :shock: Nekem a 10. napon szoktak ekkora tüszőim lenni.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, kicsit bénáztam a Gonallal, de túl vagyok rajta :) tavaly valahogy a tripla hájammal kevésbé érintett érzékenyen a szúrás :oops:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle,
hajrá szurik!!!!! :D (én is pont így jártam: lpp egy éve lombikoltunk és elfelejtettem szurizni ezalatt :roll: :P de belejössz gyorsan!
Tudod, tavaly januárban együtt lombikoltunk - sikertelenül...idén januárban is együtt hajrázunk és most SIKERÜL!!! :lol:
MOST Mindenkinek fog!!! :wink: )

Zsu,
télleg hatalmasak ezek a tüszők a 4. napra... :) és ilyen hamar UH??? :shock: enyém doki a 7. napon szok először...

Vkrisz,
szuper, akkor START!!!! :D

Valaki kérdezte: hogy érez Apa. Hááát, egyenlőre csak nézünk egymásra így: :shock: :roll: :D ...de annyira sok volt ez a 6 év, hogy még nem fogjuk fel...pedig azt hittük, hogy majd lesz örömujjongás, meg indiántánc... :P Manónak még nem mondtuk, a családnak pláne nem...

tillidian

Tavaly nekem is jobban ment (talán nekem is tripla háj miatt?? Bár azért most is akad sajna. Mármint háj). :roll: Gonalt én is majdnem elrontottam először. :?

Till, irigylem a :shock: :roll: :D érzést. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szurizósok ,emlékezzetek, mit össze bénáztunk most a szurikkal Till és én is. Nyugi, belejöttök.

babaimádó
Kép
babaimado

nyulasz!

gyomorégés,székrekedés
nem tudni alvás,most már ezek jönnek bizony.mondom én a tapasztalt róka!
de megéri!!! :lol:

Kép

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy beleszólok, egy kérdésem lenne.

Ma vagyok ET+6 napon, a reggeli szokásos Utro dugdosáskor véletlenül megkapta a szemem a felirat a dobozon: ORAL
Elolvastam a tájékoztatót és Tényleg szájon át kel beszedni, de nekem az orvos hüvelykapszulát irt fel. Megnéztem ez élőző dobozt, amit elhasznátam, az is oral volt. A többi ami itthon van hüvelykapszula. Ugyanúgy néz ki, kis golyók.

Most szerintetek lehet hogy ugyanaz, vagy én vagyok egy ekkora balfék, hogy a gyógyszertárban rosszat adnak ki, én meg nem olvasom el, hanem elhasználom???
Nagyon remélem nem ezen mulik a siker...

Köszi: Bea
bea1979

Jó reggelt! :D

Bea,
nagy baj nem lehet belőle :roll: :P de ha van még bontatlan doboz, sztem cseréld be a gyógyszertárban, vagy kezdjed innentől bekapdosni :P . (Valszeg azért másképp szívódik fel)
Dokiddal nem tudsz beszélni ez ügyben?

Hol kezelnek és hanyadik lombik? Mesélj már egy kicsit!

Baba,
így igaz! :D (nekem az első nap úgy remegett a kezem, mikor kotyvasztottam a merionalt, hogy Apának kellett összeraknia a tűt, mert nem tudtam :lol: - no meg ugye túllőttem magam dupla adaggal az első 6 nap :oops: :P )

Megababaragi!!!!!!!!!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(nagy pocak nooormális: enyimé még most is olyan, mint a képen, amit felraktam :shock:
- itt volt Anyós hétvégén és nem győztem takargatni a hasam, nehogy rákérdezzen - pedig a válasz: de :wink: , mondja Apa - mert még nem akarjuk bejelenteni)

Alle, Rana, Kobzoszsu:
hajrá tüszikék++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz:
mikrotól indul a szurizás? :P

(még 1 alvás és vvtel...kezdek izgulni :oops: :P - a mai teszt amúgy nem erősödött, de nem csodálkozom, mert csak 4.5 órát bírtam ki pipilés nélkül...viszont egyből jött a 2 csík :roll: - tennap még várni kellett)

tillidian

Rana,
még pár nap és megismeritek az ÉRZÉSt :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek jókora ölelés és szép napot! :P Mentem dógozni... :? :P

tillidian

(még 1 kérdés: Ki kezd még mostanság? Jól emlékszem: Dezsina? És még Valaki?)

Bella,
nagyon nagy ölelést küldök Neked!!!!!!!!! :D
(Istenem, hányszor átéltem én - és mi itt mindnyájan - is ezt! :oops: )
Sok erőt és gyors lelki felépülést kívánok!!!!!!!!!

tillidian

Alle!
Mennek a drukkok!!!

Zsu!
Tüszőnövelő!!!!+++++++++

Rana!
Neked is boldog szurizást!!! :lol:

Nyulasz!
Nekem is szokott égni a gyomrom, a reni csodákra képes!!! :wink:

Till!!
Drukk a vérvételhez, de ilyen erős teszttel nem lehet gond!! Nekem a két Babával fele ilyen erős volt. :wink:
Én még most sem hiszem e, hogy babás vagyok. :lol: :oops: :lol:

Szezso!
Holnap uhu? Drukk!! :lol:

Baba!
Jó ágyazást a kis Drágáidnak!!!

:lol:

KépKép
zsófikukac

hello!

A BMC-be járok, már volt tavaly egy lombikom, ami nem sikerült sajnos. Akkor 6 petesejtet tudtak leszivni, ebből 5 termékenyült meg, kettőt kaptam vissza, a többit lefagyasztották.
Mút héten csütörtökön volt a beültetés, előtte megmutatták Őket
(megint kettőt kaptam vissza) Az olvasztás után is gyönyörűen osztódtak tovább, az egyik kilenc, a másik tizenegy sejtes volt.

Reménykedek benne, hátha most sikerülne, látom ebben a topicban beindult rendesen a babaeső(időnként olvaslak Benneteket, erőt ad).

Bea
bea1979

Jó reggelt!

Bea! Semmi bajod nem lesz!!!!! Itthon meg kell különböztetni a csomagoláson, hogy hová helyezheted az adott gyógyszert.
Az összetétele egyforma!
Én is átálltam a dugdosás helyett, mikor véreztem a szájon át alkalmazásra, de az utrom a régi volt.
Szóval nyugiiiiii.
Totál egyforma a két termék.

Kismamiknak pocisimi!

Tüszőnövelő energiákat küldöm!

Baba babácskáinak meg sok-sok kapaszkodó energiát küldök!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Kép

Mai drukkok mennek:+++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!
Bea! Hannának igaza van! Én is úgy jártam, mint te, és nekem az asszisztens mondta a Kaáliban, hogy mindegy, hogy veszem / teszem be. Na persze nem hittem el, és megkérdeztem a gyógyszertárban is! Ott is azt mondták, hogy TELJESEN ugyanaz van a dobozban, csak nem írhatják rá a dobozra, hogy hüvelyen át is és szájon át is alkalmazható! Szóval nyugi!!!! És írhatsz ám gyakrabban is! Mikor tesztelsz?? Drukkolok neked is!!

Mondjuk én most gondolkodom, hogy 3-ból mondjuk egyet nem érdemes-e szájon át is bevenni, kettőt meg feldugni???? Vagy hüvelyből mindig jobban felszívódik???? (Mi van, ha kifolyik?) :?:

Baba! Ragik mennek!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: utró felhelyezés után javasolt fél órát vízszintesen maradni és akkor nem folyik ki.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli, tudom én ezt, de volt már hogy telefon volt, vagy csengettek vagy ilyesmi, és fel kellett ugranom.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok!

bekukkantok.... vagyok.... várom a nagy napot...
dezsina

Rana: ahh, értem,...

"Tisztelt Doktor Úr!

Kérdésem az Utrogestan kapszulával kapcsolatos. 4 év sikertelen próbálkozás után mentünk el egy Meddőségi Centrumba, az első vizsgálat után kiderült, hogy közben spontán teherbe estem. Az ottani orvosom javasolta az Utrogestan kúp 3x1 használatát. Azonban a gyógyszertárban nem hüvelykapszulát, hanem szájon át szedhető kapszulát adtak (mivel szerintük a recepten nem volt egyértelműen megjelölve és ilyen esetben mindig ezt adják). A kérdésem az lenne, hogy szedhetem-e a kapszulát (3x1) vagy ragaszkodjak a hüvelykapszulához? Milyen különbség van a kettő között?
Válaszát előre is köszönöm: F. Zs.

Tisztelt Asszonyom!

A hüvelybe használt Utrogestan közvetlenül a méhbe kerül és nem a véráram útján jut oda, emiatt terhességben jobb a hüvelyi alkalmazása. Tehát inkább a hüvelykapszulát használja. Egyébként a szájon át szedhető kapszulla is alkalmazható a hüvelybe.
Üdvözlettel: Dr.Török Attila"

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok, dobok egy táblát! Szóljatok, ha valamit javítsak!
Kép

skrisz72

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, közben megkérdeztem én is a gyógyszertárat, ők is ezt mondták hogy mindegy. :D

Én szombaton gondoltam tesztelni, akkor leszek ET+9 napon.
Ha van valaki a pocimban, szerintem már ki kellene mutatnia.

Febr. 02.-án lesz a vérvétel a Bmc-ben, de előtte mindenképp legalább kettőt tervezek tesztelni, ne érjen hideg zuhanyként, ha esetleg mégse sikerülne.

Szerintetek hanyadik naptól érdemes próbálkozni?

További szép napot mindenkinek!

Bea
bea1979

Till! Háromszoros hurrá!!! :D :D :D

Rana, Alle, Zsu!
Boldog szurozást nektek!!

Bella! :D

Baba!++++++++++++++++++++++++++++++++, de nagyon ám! :D

Krisz!
Örülök a kezdésednek! :D

Rana! Szerintem az egynapos mensi sem gáz, én 18 évig így éltem :lol:

Puszi pindenkinek!

Kép
estike66

Szia Bea, nekem már a 8. napon mutatta a teszt. De mindenki a 10. napra esküszik, hogy az már tuti. Sok sikert!!!

skrisz72

Sziasztok!

Szurizósoknak "boldog szurizást", ET-seknek jó erős kapaszkodást és zebrás tesztet, pocakosoknak pocaksimit, várakozóknak a napok gyors múlását kívánom!

Kép
petne

Bea, elvileg a 14.napon lehet tesztelni, a 12.en vérvételre menni, de nekem a biokémiait is kimutatta már a 7.napon is! A 10.napi poz.teszt szerintem már jó. Drukkolok!

babaimádó
Kép
babaimado

Bea!
Én Et+9-en teszteltem először, de az annyira halvány volt, hogy a férjem is alig látta. Ja és 10 tesztem volt. Pedig két babám van! De általában akkor már mutatja! ET+10-en már jobban látszott! :wink: Igaz én babáim két naposan lettek visszatéve! :roll: Nagyon drukkolok Neked!!! :lol:

Baba!
Tökéletes a vonalzód!!! Tudtad, hogy szerencsét hoz? :wink: Lmaminak és nekem is ilyen van-volt! :wink: Hajrá Édeskék, kapaszkodni!!!! :lol:

Puszedli!
Már csak két hét az utazásotokig! :wink: Jó a dokis idézet, az én babacsináló dokim válaszolt! :wink:

Rana!
Én mindig fekszem vele, mégis kifolyik egy része, de gondolom az csak a vívőanyag és a lényeg felszívódik! :wink:
(volt, hogy nem tudtam vele feküdni, pl. vizsgáztam és akkor sem folyt ki előbb.)

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!
Nem volt netünk :evil:
Rana,avatarom Brumi miatt cseréltem vissza,mert az ő férje csinálta direkt nekem,de Brumi elment,se szó se beszéd törölte magát,és most sztrájkolok.Ha visszajön,(hallod,Brumi?)akkor én is visszateszem...Zsani nem tudom miért töröltette magát,de tényleg egyszer álnéven jött,mert valaki felismerte,és nem akarta,hogy minden ismerőse tudjon minden lépéséről...lehet ezért. :roll:

Till,még nagyon sokáig nem fogjátok felfogni,nekünk még az uhu után sem sikerült...talán,ha elkezd rugdosni :lol:

Zálika,drukk neked is....te hova jársz?

Bea,én szóltam a dokinak,hogy írjon fel egy doboz orált is,mert ha úgy alakul,hogy nem tudok kúpozni,akkor be tudjam venni...erre azt mondta,ugyanaz,vegyem be nyugodtan...de kifordult a számból,egyszerűen nem ment...aztán megsajnált,és írt fel egy dobozzal,és hát tényleg ugyanaz...jelenleg elfogyóban van nekem is,így most azt dugdosom.Drukk neked is,itt tényleg babaeső van :D et+9-en szerintem tesztelhetsz :wink: de csak ha megosztod velünk is :lol:

Kukackám,tíz hetesek lettetek :D gratu :wink:

Babácska,mai adag babatapi megy :D

Dezsi,ez gyors látogatás volt :lol:

Vkrisz,örülök,hogy kezdesz :D

Zsu,Rana,Alle boldog szurkát!

Skrisz,köszi a táblicskut...szép nagy,nem kell az orromig emelni a gépet :lol:

Estike,te is nagyon hiányzol,néha benézel,kukk,aztán nem jössz...pedig olyan jókat dumcsiztunk...lehet írok valamikor egy mailt,ha nem zavarlak vele.
Vendég

Puszikám, Zsófi, Estike köszike a megnyugtató válaszokat.

Baba, akkor te 9 nap múlva tervezed a tesztet???

Nyulasz, na az ilyenek miatt létezik külön hüvelyi és orál kapszula, mint te, akik undorodnak attól, hogy a hüvelyit bevegyék a szájukba (legalábbis ezt mondta a gyógyszerész, hogy emiatt kell 2 féle)!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Te is mindjárt 10 hetes! Mikor lesz legközelebb UH?? Már csak 12 hetesen vagy előbb is???

Estike, tényleg jöhetnél gyakrabban! :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana :lol: :lol: :lol: ...mostmár énis elhiszem,hogy ugyanaz van a két csomagolásban :lol:
Uhu holnap lesz :wink:
Vendég

Nekem is mondták, hogy ugyanaz a kettő én mégis elajándékoztam az orál bogyót egy kolleganőmnek.

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi hiányolást, aranyosak vagytok! :D

Nekem is hiányzik a többszöri bejelentkezés és csevegés, de nem megy. Még kb 3 hétig van itt az APEH, és mondhatom tisztában vannak a hatalmukkal. Reggeltől estig vagyunk, aztán olyan hulla leszek, hogy otthonról már nem megy.
Azért igyekszem nem lemaradni.

Elmondtam már a kollégáknak, hihetetlenül örültek, annyira aranyosak, kezdek elkeseredni a hiányuktól :cry:

Tegnap voltam dokinaál, hatalmasan nőtt babácskám, ülőmagassága 8,2 cm. :D Igen aktív volt. Én viszont sík ideg, mert hüvelyit csinált és min 20 percig matatott, mindenre kiváncsi volt. Egész idő alatt Kisbuta? és az Ő mikrós sztorija járt a fejembe. Már a rosszúllét kerülgetett.

Ami még biztos, február 10.-én megyek amnióra.

Kép
estike66

Hello!

Megnyugtattatok az utoval kapcsolatban, akkor kárt biztosan nem csináltam, hogy oral fajtát dugdostam :D

Zsófi! Gratulálok az ikreidhez! Igazából én is nagyon örülnék, ha kettem lennének, de persze ha egy lesz, annak is!

Nyulasz! Szombatig tűkön ülök a várakozástól, ha pozitiv lesz, megirom. Hátha...

Babaimádó! Köszi a drukkot, rám fér. Holnap lenne a 7. nap de még nem merek tesztelni.
Biokémiai terhességem nekem is volt sajnos...

Skrisz, Rana, Tillidan Köszi nektek is!

Én most megfogadtam ha ez nem sikerül, a következőnél nem maradok itthon táppénzen.
Igy nagyon sok időm van agyalni rajta, meg tüneteket keresni...

Bea
bea1979

Rana,küldtem privit.

Bea,szombatra+++++++++++++++++++++++++++++
Estike,okés,megértem,hogy sok a meló....örülök,hogy örültek nektek :D Amnióhoz+++++++++++++++++++++++++++++szép nagy baba...uhu kép?
Vendég

Estike, szerintem ne aggódj a hüvelyi UH miatt. Nekem 2-3 hetente volt, igaz, csak kb. 10 percig tartott minden alkalommal, és Julcsinak kutya baja. Ugyanez elmondható a megszületett babák nagy részéről. Ha stresszelsz emiatt, szerintem rosszabbat teszel a kicsivel.

Bea, a kétféle Utro ugyanaz. Nekem azt mondta annak idején a dokim, hogy ha szájon át szedhetőt kapok csak, azt is dugdossam, ugyanazok a hatóanyagok vannak bennük, semmi különbség. Viszont a hüvelyben gyorsabban felszívódik, és ott hat, ahol kell.
Én is drukkolok neked szombatra.

Kép
petne

Nyulasz, válaszoltam. :)

Puszi, most látom, feltetted a csodababás minivonalzót! :D Remélem szerencsét hoz!

Kismamik! Azt akartam kérdezni tőletek, hogy LESZÍVÁS UTÁN ti pihentetek??? (Van, aki azt mondja, akkor már nem nagyon szabad ugrabugrálni)
És még egy dolog: ti beülti után kekszeltetek???? :oops: :oops: :oops: :oops: Hány nappal utána?? (Mabe válasza benne van a táblázatban, de mi a helyzet a többiekkel???) Erről is nagyon megoszlanak a vélemények!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok Csajok!

Most jutottam egy kicsit pihenős fázisba a tanulás terén.
Sikerült visszaolvasnom. :D

Till!!

Én mondtam, hogy ez most más!!!! :D :D :D :D
Hatalmas gratula!!!!

A többieknek is nagyon drukkolok!!
Még hétra van egy óvodaped vizsgám szombaton ... és egy időre befejezhetem a sszorgalmi időszakot!
Apa 3 napig majd 40 fokos lázzal küzdött és időközben Bó is belázasodott. (neki csak a 3 napos láza volt)
Én még tartom a frontot, de sokat fáradok és sokat fáj megint a fejem. :( A sok tudás szétveti már. :wink: :lol: :lol: :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

[quote="rana33"]
írta:
rana33
Puszi, most látom, feltetted a csodababás minivonalzót! :D Remélem szerencsét hoz!
Én is! Még1x köszönöm!

Hajnoca: vizsgádhoz drukk!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Hahó!

Rana,
bevallom: a punkció után szépen hazametróztam, átszálltam - egyedül :oops: (kéretik nem utánozni!!!!!!!!!!) Apának 11-re SOS be kellett érnie a melóhelyre, taxival meg 5 körül lett volna...
De itthon aztán végigaludtam a napot! :D Másnaptól pedig dolgoztam a beültiig. Utána 4 napot voltam itthon.
Ja: kex: mi ezt most felfüggesztettük - egy időre
:wink:

Hajnóca,
gyógyulást a Famíliának, és drukk a vizsgához!!!!! :P

Baba,
itt is:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Alle, Rana, Kobzoska, Vkrisz (Neked már előre):
tüszőnövelők!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi,
mikor kezdesz?

Mindenkinek pusszancs!!!

(Izgulok!!! :oops: :D )

ÉÉÉÉÉs: pénteken 9-től chat a blogon!!! Kinek kedve van, gyűjjön!!! :D

tillidian

És mééég:

Bea:
mega-babatapi!!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(akkor most dugod vagy nyeled? :roll: :lol: )

tillidian

Szép estét!

Szurizóknak
Kép

Baba
Pozitív gondolatok a picurkáknak!

Bea
Szakirodalom szerint a szájon át szedett utro olyan placebo hatású... egyébként teljesen mindegy, mi van a dobozra írva...
Dugdossad nyugodtan!
ET+9-nél teszteltem... és elrohantam egy vérvételre
:oops:

Estike
Kép a kisoroszlánról?

Rana
Leszívás után én eléggé ki voltam lőve... az altatás miatt...azt a napot szinte végigszunyáltam...
Keksz... mi megágyaztunk a kicsikéknek :oops:

Hajnóca
Drukk a vizsgához!
Jobbulást a családnak!

Én álomkórba estem....
Vendég

Sziasztok!

Olvaslak ám benneteket csak nehéz követnem.
Till!
Gratulálok!

Aki most kezdi annak drukkolok.

Segítséget szeretnék kérni tőletek:
nem tudja valaki Debrecenbe mennyi a fagyibabás beülti?
Vendég

Mabe, hol találtál fotót a hasamról :?: :shock: :lol: :lol: :lol:

Loviné, nem tudom, de ha akarod, holnap megkérdezem neked! :wink:

Till, ne izgulj!! A kérdés csak az, hogy hány baba van, az meg holnap még úgyse derül ki! :wink: Persze én is izgulnék a helyedben!!!! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!

Megköszönném,
ugyanis mondtam a páromnak amit mondtatok és így jó lenne megtartani a lehetőséget.
Vendég

És te mikor kezdenél? Már ebben a ciklusban? (Látom a vonalzódon, hogy még belefér!)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Loviné!

Én úgy tudom hogy 50.000FT!
De Rana holnapra megmondja a tutit!

most találtam meg az árlistát és azon 50.000 van.
2008 julius 15-től van ez ,szerintem az éven még nem változott.
Vendég

Nem, még a metnek hatni kell.Ma voltam hormonpanelen és még mindig szét vagyok csúszva.Csak emlitettem apának és mondta kérdezzem meg,hogy jönne ki. Tudod úgy kell gondolkozni anyagilag.
Vendég

Annmari mindig írsz egyet, aztán eltűnsz! :roll: :?

Loviné, akkor tényleg várj még egy kicsit, hogy rendben legyél! Biztos maradt a fagyis ára 50 rugó, de azért rákérdezek (tavaly óta az inszem és a konzi díjai is felmentek! :shock: ).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz : Köszi az érdeklődésed Én Szeged Kaáli de csak Február 11-én megyek konzultációra ugyhogy még nem tudok semmit .
itt vagyok amugy este olvasgatok és jegyzetelek mit hogy kell majd meg hogy ki ki az a tálázat is sokat segitett hogy képbe legyek köszi : szkrisz
zálika78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?