Tilli! Innen is nagy gratuláció, ez igazi zebra!!!
Baba, akkor küldöm nektek a ragacsokat! Ebből a babaesőből te sem maradhatsz ki!!!
Rana, Alle és Zsu, nektek tüszőnövelőket küldök, és boldog szurkálást kívánok! Álljatok ki az esőbe
Mabe, Bocika nagyon aranyos, csak így tovább!
Dezsi, nagyon izgi, hogy közeledsz a nagy naphoz, szerintem rád több zebracsordát is rádállítunk majd.
Eddig csak olvasgattalak titeket, mert mikor géphez jutottam, mindig kétpercenként csörgött a telefon, se szakmát, se mást nem nagyon tudtam csinálni az elmúlt napokban a folyamatos ügyintézés miatt. Sok-sok bosszúság ért, mert mindenki csak ül a dolgokon, minden ügyünk most mások döntésétől függ, néha csak attól, hogy egy öt perces feladatot legyenek szívesek megcsinálni, de senki semmit nem csinál, mi meg csak várunk, nagyon unom. - Én ugyanis nem hisztisebb, hanem rámenősebb lettem a hormonok hatására, és szeretném, ha mások is pörgősebben intéznék a dolgainkat.
Ma viszont voltam a védőnéninél. Az enyém nagyon kedves volt és külön a lelkemre kötötte, hogy a mobilja éjjel-nappal be van kapcsolva, ha bármi kérdésem van, hívjam, és minden babának nagyon szurkol, de az enyémnek különösen, mert ugye előtte mi mindenen mentem keresztül. - Megkérdeztem tőle a kalcium dolgot. Az mondta, szerinte, ha a csontozatommal jelentleg nincs baj, akkor most még ne szedjek kalciumot, mert túlságosan megcsontosodik a baba feje, és az problémát okozhat a szülésnél. Azt mondta, legfeljebb a 7. hónap betöltése után szedjem. Viszont ha a fogaim miatt aggódok, akkor igyak naponta 2dl Krisztályvizet, mert abban van fluor, és az elég védelem lesz a fogaknak.
pusszancs.