Új privát üzeneted érkezett!

Humadene, aranyos vagy, tényleg nagyon-nagyon jó lenne egy jóslás, de nem boldogulok az msn-el. Most letöltötte nekem az unokabratyóm, de nem boldogulok vele, mert 1: nem magyar, 2:nem emlékszem a névre, jelszóra. Szerinted mennyi idő lenne egy ilyen jóslás? 10-15 perc? Annyit rászánok telefonon is, ha az úgy működik. Működik?

Laura, köszi a linket, de sajna semmi nem változik 3 ill. 4 gyerek esetén. Sajnos nincs olyan magas összeggel bejelentve, hogy igénybe tudja venni ezt a rengeteg adókedvezményt. :cry: Csak a 16000 Ft családival lenne több a bevétel, semmi mással. :? Azért az anyagiakon még agyalok, de apát meggyőzni szinte lehetetlen lesz. :cry: :cry: :cry:

napsugár

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Sziasztok!

Tegnap a nődoki azt mondta, hogy minden rendben...
7.5 cm a feje és már kb 1400 g a nagylány.

Levivel tegnap csinosítgattuk a szobáját..
Nagyon tetszik neki, de még nem akar ott aludni..

Zsó
Igen, 15-én költöztünk...
Szép nap volt.. :lol:

Módszerek...
Próbálkoztam, de nem jött össze a tesó...
Jónás naptár.. stb..
Nekem nagyon ritkán volt peteérésem...
Így pont jó volt szept-ben az a pár nap "nyaralás" Hajdúszoboszlón...
A gyógy-/melegvíz miatt lett peteérés... és a nyaralás alatt Apával dolgoztunk is az ügyön... :P

Laura
Sajnálom...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kedves Topiklakók!

Ha ezen a héten kommenteltek a Babanet cikkeihez, akkor nyereményjátékunk keretében megnyerhetitek Horváth Mónika illusztrátor ajándékcsomagját! Ebben egy csodás reprót és egy szépséges tárolódobozt található.

Kép

Beja egy vetélés és egy szülés után megosztotta velünk kisfia születésének történetét is.

Segítsetek azzal, hogy kommentben eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Kisgigi nevű olvasónk újabb cikke a gyerekek egészségére káros termékekkel foglalkozik, vagyis csupa olyan dologgal, amivel még a fogyasztóvédelem sem törődik.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

[Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, most nem tudom visszaolvasni, reggeltől estig hányok, már ügyeletet kellett kihívni. Ha jobban vagyok jelentkezem.

Judit
levi11
Aba

Sziasztok!

Judit, nagyon sajnálom! :? Állítólag a lányoknál ez jobban előfordul. :wink: Kitartást, a 12. hét körül elmúlik. :P Hanyadik hét is ez?

Laura, sajnálom!!! Sokat gondoltam rád, hogyha tehetném, most cserélnék veled!!! Szerdán tesztelek, bár már teljesen mindegy, mert apa hajthatatlan... :cry: :cry: :cry: Teljesen össze vagyok törve. Már elküldtem neki a Néma sikoly című kisvideót, hátha használ valamit, bár teljesen kizárt. :cry: :cry: :cry: A tegnap reggeli hányingeremre azt mondta, hogy "már nem tart sokáig". Édes, nem? És nem arra gondolt, hogy a második trimeszterre vége lesz...:evil:

Kia, szép nagy lánykád van, azért növeszd még! :wink: :lol:

napsugár

napsugár08

Napsugár, annyira sajnálom. Nem tudsz leülni beszélni a pároddal? Hajthatatlan? Ha 100%, hogy nem szeretné a babát, akkor van értelme megcsinálni a tesztet? Csak a szívedet fájdítanád. :(
Nálam most befutott egy állásajánlat, amit lehet h majd Máté 1 éves kora után elfogadok, úgyhogy változott a terv, 2-3 év múlva próbálkozunk újra. Bár a férjem azt mondja az áprilisi jónást még próbáljuk meg, hátha, de ha már igent mondok az állásra, akkor nem lenne fair egy babát összehozni...

Judit, szegénykém jobbulást!

3+1
laura0606

Laura, azért szeretném mindenféleképpen a tesztet, mert szeretnék apa lelkére hatni, hátha... Mivel nem tudom még mindig elképzelni, hogy én megölessem a babámat, ez az utolsó reménysugaram apára nézve.
Nem értem őt egyébként. Március elején, amikor még nem tudtuk, hogy baba lesz, szedtük össze az egyik ismerősnek a baba dolgokat, amik kellhetnek neki. Megfogta a párom a fürdető kádat és azt mondta, hogy adjuk oda, ha lesz még egy gyerekünk, majd veszünk másikat. Ma délelőtt meg azt mondta, ha én túl leszek a dolgon (műtéten), ő megy és elkötteti magát. Tehát nem akarna később sem gyereket.:shock:
Anyukám szerint várjak a teszteléssel minimum péntekig, hogy biztos legyen, úgyhogy megpróbálom. Ő az egyetlen, aki mellettem áll, bár segíteni nem tud sajnos semmiben. :cry:
Meddig kell választ adnod az állásajánlatra? Nem férne még bele az április tuti? Te bölcsibe adnád akkor Mátét?

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Judit! Kitartás! Reméljük hamarosan túl leszel a hányós időszakon!

Napsugár! Annyira drukkolok nektek! Még az utolsó pillanatban is meggondolhatja magát Apa! Egyik ismerősömék a műtét napján gondolták meg magukat és persze imádják a gyereket, igaz ott a harmadik, nem negyedik babáról volt szó. Továbbra is azt gondolom, hogy 3, vagy 4 az már tök mindegy anyagilag. 3 gyereknek is lehetetlen a mai viszonyok között mindent megadni anyagilag, lakás, legjobb iskolák stb. Legalábbis becsületes munkával nagyon nehéz. Itt már át kell lendülni az anyagi értékeken és a lelki többletet kell előtérbe helyezni. Micsoda klassz dolog a nagy család, a sok tesó, milyen jó lesz majd nagyobb korukban is, ha számíthatnak egymásra. Milyen jó is egy-egy családi ünnep, kirándulás. Nekem van gyermektelen rokonom, aki egyedül tölti pl a Karácsonyt, hát nem mondom, hogy nem érzi rosszul magát és, ha tehetné azt mondja minimum 3 gyereket szülne. Jó, jó, nektek is van már 3 csodaszép és egészséges fiatok, szóval szép nagy család vagytok így is, de, ha már jönni akart közétek ez a kis babácska, az nem véletlen.
Ha nem akarsz ne válaszolj, de, ha pénteken fiút jelezne a teszt, akkor is ilyen elszánt lennél? Én nem tudom mit tennék hasonló helyzetben, de most azt gondolom még nem értem meg rá, hogy egy újabb kisfiút is boldogan fogadjak.

Laura! Nehéz döntés, én tök hasonló helyzetben vagyok most. A héten is hívtak, hogy azonnal tudnék jönni akár egész állásba is egy pocakos kolléganő helyére. Most még visszautasítottam, de szeptembertől elvállaltam a félállást. Nálam az nem olyan vészes, egy gyógypedagógus hivatalosan heti 24 órát dolgozik egész állásban, vagyis a fél állás heti 12 órát jelent majd, azaz heti két délelőttöt. Az nem vészes Marcinak sem. Addig vagy marad a mostani bébiszitter, vagy keresek a környéken családi napközit, van néhány jó hely, és arra a két napra beadom ősztől az uraságot. A 4. gyerek szempontjából sem bánom, hogy lesz még időm emésztgetni a dolgot, még 5-6 évig belefér bármikor. MOst eléggé lenyugodtam, jól érzem magam a bőrömben, jót tesz, hogy szakmailag kicsit felrázom magam. Néha már abszolut el tudom azt is fogadni, hogy lehet, hogy csak unokázni fogok én kislánnyal.

Humadene! Párszor felnéztem az MSN-re, akkor nem voltál elérhető. ÁLtalában meg elalszom! Ha megbeszélünk valami konkrétumot, úgy lehet sikeresebb lesz az ügy.

Többiek merre?

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

sziasztok!
én sem vesztem el, csak dolgozom is, meg a kisebbik is beteg volt.

Humadene:
ti mikor akarjátok a 4. babát? Drukkolok és kitartást a lányos étrendhez.

Judit:
gyere majd, ha jól vagy. Te hányadik hétben vagy? nem csináltál még tesztet a nemére vonatkozóan?

Napsugár:
én is megcsinálnám helyedben a tesztet, és ha lányt mutat, megtartanám. Tudom, közös döntés, de azért egy nő ebben nagyobb hatáskörrel bir szerintem.
irj, hogy mi a helyzet.

Laura:
Te hány éves vagy? 2-3 év belefér még 40 előtt? Te mit dolgozol? 8 órában mennél vissza?

Meskete:
hú ti is nagyon elszántak vagytok egy 4. gyerek mellett?

Szerintem sokat jelent, sokkal több energia, odafigyelés, anyagilag is egy 4. gyerek.

Nyugtassatok légyszi meg csajok, hogy 3 gyerek mellett is lehet részmunkaidőben otthonról dolgozni, hogy nagyszülők állandó segitsége nélkül is meg lehet lenni 3 gyerekkel, na meg nyaralni is el lehet menni.
Pár barátnőm tök az ellenkező véleményen van, mondjuk nem is akarrnak 3 gyereket.
apropó, hány hónapos babával lehetne elmenni 1 hétre belföldre? 2 hónapossal már el lehet szerintetek? ti voltatok?
A nagyobbak szeretnének menni, és nem akarom, hogy a kicsi miatt úgy érezzék, hogy háttérbe szorul minden.
bascha
Budapest

Sziasztok!

Bascha! Jó, hogy jöttél! Májusra várjátok a babát, ugye? Még dolgozol?

Én még nem szántam el magam a 4. gyerekre, ingadozom az egyik oldalról a másikra. Folyton sorakoztatom az érveket és ellenérveket. Nálunk Apa meggyőzhető, szerintem. Nem olyan ellenséges a témával szemben. Inkább csak az a baja, hogy mire Marci 3-4 éves lesz, már szabadulunk a pici babás kötöttségektől, ha akkor lenne a 4. gyerek, pl. megint nem tudnánk semerre értelmesen elmenni a többiekkel stb. Mi voltunk amúgy nyaralni tavaly pici babával, igaz már 5 hónapos volt. A Balatonon voltunk különálló házban. Teljesen jó volt. Mindenki jól bírta. Igaz, nekem a legkevésbé volt nyaralás, én inkább Marcit tologattam, altatgattam, a vízbe gyakorlatilag egyetlen egyszer mentem bele 10 percre. De Apa jól elvolt a nagyokkal.
Az itthon végezhető munkával kapcsolatban meg az a véleményem, hogy persze, lehet, ha olyan tipusú babáid vannak, akik elvannak mondjuk járókában, vagy képes vagy este 9 után érdemben dolgozni, ami nekem nem megy. Engem Marci napközben egy percet nem hagy, még egy ebéd megfőzése is ordítással jár, mert nem vele foglalkozom. Biztos én rontok el valamit, hagynom kellett volna az elejétől kicsit sírni, nem rögtön felkapkodni, de most már így jártam. Szóval én itthon nem igazán tudnék dolgozni, de így, hogy eljárok heti egyszer és bébiszitter vigyáz rá, így megoldható. Nagymama nálunk sincsen, illetve 250 km-re, szinte soha sem jön, mi szoktunk menni 5-6 hetente hozzájuk. Ez nekem is nehéz, hogy nem tudom csak úgy egy kicsit leadni a mamának, hogy elszaladjak a boltba, vagy a fodrászhoz. Apa este 7 után ér haza, szinte fürdésre. Minden egyedül megy, pl. ha dokihoz megyünk akkor csapatostul megyünk és ilyenek. Na, de ezt vállaltam, már megszoktam, így nem is panaszkodom különösképpen. De egy 4. gyerek azért valóban nagy feladat lenne, pláne kis korkülönbséggel.

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Én is kicsit eltűntem, de jelenleg eléggé ledönt az infulenza!!

Napsugár!!Itt mindenki drukkol neked/nektek és főleg a kislánynak!
De elhiszem milyen az amikor a férjed nem szeretné!
Nálunk is ezért nincs többek között 3.gyerek! Az egy dolog, hogy én néha ingadozom, de a férjem jelenleg határozottan ellenzi a 3.gyereket!
Amúgy úgy néz ki én is megyek nyártól dolgozni, így mindenképpen napolva lesz a kislány kérdés egyenlőre!

Judit kitartást a hányós időszakhoz, de reméljük, ez azért van így, mert kislány lapul a pocakban!
Hülyén hangzik, de én mondtam már a férjemnek szeretnék egyszer olyan terhes lenni, hogy hányok,mert akkor tuti kislány lesz!
A fiúkkal nekem sosem volt panaszom!
A barátnőm végighányta a 9 hónapot, lánya is lett!!
tina76
Mohács

Sziasztok!

Hát ha most elvonatkoztatok apától és csak a babára gondolok, megijedek ezektől, amiket írtok (és én is írtam Juditnak). Arra gondolok, hogy nem vagyok eléggé rosszul egy kislányhoz. Délben eszem először, ha már bekapom a reggeli vitamint, egyből beszélgethetnékem van a wc-vel, de nem jön ki szinte semmi, mert ugye nem volt bent semmi. :? De már ezt is kiküszöböltem azzal, hogy ebéd után veszem be a vitamint. Hébe-hóba előjön napközben a hányinger, de minimális szinten. Szerintetek ennyire van köze a rosszullétnek a baba neméhez? Bár azt elmesélem, hogy a fiúkkal mindig onnan lehetett tudni, hogy terhes vagyok, hogy rászoktam a reggelizésre. Ha most reggeliznem kéne, vagy bármit ennem ebéd előtt, tuti nem járnék jól. :roll: Már nagyon kíváncsi vagyok a tesztre! :oops: Évekig egy lány nevünk volt, ha most kislány lenne és megtarthatnám, tuti máshogy hívnák, mint az eredeti tervekben. :D

Judit, hányadik héten kezdődtek nálad ezek a komoly hányós rosszullétek? És mikor jelentkeznek?

Bascha, én is megtartanám, de nagyon félek apától. Mármint a reakciójától. Nagyon félek, hogy így is-úgy is megromolhat a kapcsolatunk. Majd meglátjuk, ugyanis nincs sok időm. Kedden doki, szerdán védőnő, szóval pillanatok vannak hátra.

Meskete, ha fiút jelezne, Ádám lenne. :wink:

Tina, aranyos vagy, de itt sajna senki nem tud segíteni. Annyi pici segítség érkezett, hogy a műszakvezető magától beadta a felmondását, így a férjemnek nagy esélye lett az állására. Az bruttó 100e-el több, mint most, bár nettóban nem sokkal több. :? Hátha így nekem is nagyobb esélyem van. :roll:

Holnap 14-órára megyek otoneurológiára. Rettegek... :( Ha előidézik a szédülésemet és nem fog elmúlni, mit fogok csinálni? Borzasztó! :cry: :cry: :cry:

napsugár

napsugár08

Tina, influenzás vagy, szegénykém: jobbulást!
Én a héten dolgozom délelőtt (iskolai gyakorlat), tetszik de eléggé kifáradok estére.
Munkaajánlat végül megoldódott, kiderült h diploma nélkül még nem tudnak alkalmazni, majd csak jövő szeptembertől lenne állás. Ez megnyugtat, így végre nem kell többet azon agyalnom, hogy mit csináljak. Nyugodtan babázhatok és az áprilisi jónást is megpróbáljuk.

Napsugár, drukkolok nagyon. Sokat gondolok rátok! Remélem a szédülés elmúlik és kiderül mitől is lehet.
Szerintem nincs összefüggés a hányinger és a baba neme között! Petinél végig hányingerem volt, másik két fiúnknál pedig semmi! Úgyhogy szerintem nincs összefüggésben a nemükkel!
Mikor csinálod meg a tesztet? Megvárod a pénteket? Nagyon kíváncsi vagyok.

3+1
laura0606

NAPSUGÁR:A BABA NEMÉNEK ÉS A ROSSZULLÉTNEK SEMMI KÖZE EGYMÁSHOZ,A SZERVEZETED FOLYAMATOSAN VÁLTOZIK.NEKEM UGYE MOST IS FIAM LESZ...DE KLASSZISOKKAL ROSSZABBUL VOLTAM AZ ELEJÉN,MINT A KÉT NAGYFIÚVAL EGYÜTT VÉVE!

SZÓVAL EZT NE VEDD ALAPUL!

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sziasztok!

Itt van végre a jó idő!!! Levit be sem lehet rángatni a kertből vagy a játszóról.

Nálunk sem volt ugyanaz a két terhesség, nekem Zétivel sokkal de sokkal nehezebb volt, többet hánytam és émelyegtem egész álló nap.

Ellenben van olyan ismerősöm, aki 16 kilót fogyott annyit hányt az első trimeszterben és lánya lett meg van olyan barátném is, akinek az égatta világon semmi baja nem volt és náluk is csajszi lett!:-)

Meskete, sztem nem Te rontottad el, hanem a kisfiad ilyen. Annyit hallottam már ezt a ha hagytuk volna kicsit egyedül.....de ha egyszer a gyerek természete olyan??? Nekem Levit kerek 3 percre lehetett letenni a járókába, éjjelente 6-7 alkalommal kelt és 4 hós koráig a hónom alatt aludt lefogva, olyan erős volt az akaratlan mozgása. Zétinél meg detto, járóka kilőve, ha érzi hogy tenném le már üvölt, hagytam párszor, addig üvölt, amíg be nem kakil vagy el nem kezd öklendezni és hányni. És Ő is inkább négykézláb üvölt órákat, de el nem aludna egyedül. Ilyenek a skacok, de imádom őket. Csak egyszerűen hiába volt minden próba, Levinél is meg kellett várni a másfél évet, akkortól hihetetlen szépen eljátszik egyedül, sztem Zétivel is kb. ekkorra lehet majd tervezni érdemben. Pl. Soha nem gondoltam volna, hogy nekem nem lesz időm főzni, de biza heti 2x rendelnünk kell, vagy hogy úgy telik el fél év, hogy nem mosok ablakot....és ki tudja mikor fogom végre lecsutakolni őket....nekem pl ilyenkor kora du. kell az az egy óra csend, nyugi, üldögélés, nem tudok alvás alatt világot megváltani.:-)

Juj, már mindenki a munkába állásról ír...és lassan nekem is elkövetkezik még talán 1 évig sikerül itthon maradnom, de az sem bizti...

Napsugár, épp most vagy vizsgálaton, gyere majd mesélj!

Laura, tök jó, akkor hajrá április!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok..
bascha..igazából a szeptemberi hónapban van lányos jónás napom, de lehet hogy előbb is jöhetne...Nem tudom, elég bizonytalan vagyok eztéren, ugyanis folytatom a lányos étrendet, de kezdi elveszíteni számomra az értékét az hogy lány legyen.. Lehet ez most butaságnak tűnik, de valahogy azt érzem,hogy mindegy is csak gyerek legyen,és mindenből annyija legyen amennyi éppen kell neki hogy legyen.. Véletlenek nincsenek, és volt valami az elmúlt napokban ami megerősített abban,hogy legyen lányom, de ne mindenáron.. Szóval körülbelül megvárjuk Detre 3.születésnapját, és hogy a következő baba ne legyen évvesztes rástartolunk.. Így Istenre bízom a döntést..Én pedig nem akarom majd tudni a nemét, mert ha megszületik akkor már mindegy lesz, mert az enyém:)a miénk..És nem lesz időm azon töprenegni hogy miért nem lány ha mégis fiú..
Lehet hogy megleptem sokakat, és a férjemet is, de átgondoltam,és gyereket akarok, mindegy hogy lány vagy fiú, mert nem azért akarok babát hogy lányom legyen, hanem mert most 30 évesen megértem igazán anyának lenni.. És negyedszerre végre szeretném átélni azt amit a másik háromnál nem tudtam, mert hol a szegénység nem engedte, hol a bizonytalanság,és hol a szülés utánni depresszió....remélem senki nem gondolja hogy bolond vagyok, csak annyi történt,hogy mérlegre tettem a dolgokat,és boldogan készülök testileg és lelkileg a következő kicsi lélek érkezésére..

meskete: nagyon kevés időm van msnen fenn lenni, egyszer írtam neked, de nem jött válasz..Rendszerint rohanok egész nap..De este van kicsit több időm, Bár az óra átállítás miatt őrület van itthon, reggel 10ig alszanak és este 10ig tévéznek!
Megmondva őszintén a dolgot, a reggeli csendet bírom, de az esti nyüzsgést már kevésbé:) Lehet mi vagyunk kicsit engedékeny szülők, de nem bírom őket 8kor ágyba parancsolni.Pedig lehet hogy az lenne a helyes..
Megkezdtem a visszaszámlálást a vakációig, már csak 11 hét..Én jobban várom mint a fiam... Nem csak a gyerek fárad el az év végére, de a szülő is:)

Most mennem kell, tanulni Hunorral:)Aztán nyulakat fogunk csinálni kifújt tojásból..Biztosan jó móka lesz..
mindenkinek szép napot!
humadene
Jánossomorja

Sziasztok!

Mindenki jól van?? Judit rosszullétek?? Napsugár mi volt a dokinál??
Végre itt a jó idő és lehet menni sétálni, játszóterezni!!

Majga!! Látom neked is Petid van és most volt 7 éves! Boldog Születésnapot kívánok neki!
Nekem is Petim van csak ő jan.elején volt 7 éves!
Laurának is a nagyobbik fia Peti!!

Amúgy Laura hajrá április!!!

Nekünk is lenne ápr.ban tuti időpontunk, de munkahely, építkezés+a férjem nem szeretne, csak ennyi szól a kislány ellen!!
tina76
Mohács

Sziasztok!

Túl lehetett élni a vizsgálatot, nem volt olyan rossz, de jónak sem mondanám. A lényeg, hogy komoly műteni való bajom nincs, viszont a szédülésem velem fog maradni, talán örökre. Úgynevezett BPPV-m van, ami egy jóindulatú szédülés. Elméletileg az általuk mondott napi 2 fejtorna segíteni fog, de ahhoz meg kellett volna vennem 1400 Ft-ért egy füzetecskét, amiben le van írva hogyan kell tornázni. Ha előjön a szédülésem, akkor is kell majd tornáznom. Itt van róla írva:
http://www.dr.info.hu/drinfo/pid/0/bete ... seg.4_1781
Az a baj, hogy itt rövid idejig tartó szédülésekről ír, de nekem rettentő hosszúak vannak. :x
Szóval nem fogok egykönnyen megszabadulni a szédülésemtől, kb. havonta egyszer elő fog jönni, de most már legalább tudom, hogy nincs akkora baj. :roll: Majd megpróbálom beszerezni a tornafüzetecskét, aztán majd meglátjuk.

Húúú, ma reggel rendkívüli hányingerem jött 1/4 7-kor, amikor felkeltem Dávidhoz, mert kérte a reggeli tejecskét. Kb. 1/2 4 óta pattogtam hozzá 20 percenként, mert nagyon fájnak a fogai, de a sokadik ébredésre, alig értem vissza az ágyba. Nagyon rossz volt. Ahogy visszafeküdtem már jobb lett, de az a hőhullám meg hirtelen jövő rettentő rosszullét nagyon rossz volt. Remélem nem lesz ilyen többet.

Tegnap találkoztunk a párom nagyijával. Szóba hozta (szokta), hogy már csak egy kislány kéne. Elmondtuk neki, hogy van baba, csak a párom nem akarja megtartani, erre majdnemhogy kikelt magából. Olyan aranyos volt, ő mellettem áll, de ő sem tehet semmit az ügyem érdekében. Ott volt egy másik fiatal lány is nála látogatóban, akinek két kislánya van. Nála is most derült ki, hogy terhes. Ők sem akarták volna megtartani a babát, de náluk a férj akarta inkább, hogy megmaradjon, hátha fiú. :D
A párom tegnap elmondta a nevelőapukámnak, hogy babát várok, hát most egymásra találtak és mindkettőjüknek egyértelmű, hogy itt csak az abortusz segít. :cry: A nevelőapukám rettentő mérges...:?

Holnap reggel csinálom a tesztet! Jelentkezem ígérem! :wink:

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Tina jobbulást!
Napsugár nagyon drukkolok nektek, hátha kislány, és apa megenyhül. Mennyire biztos ez a teszt? Ki is írta hogy neki lányt mondott és fia lett? Talán bascha? Ugyanez a teszt volt?
Annyira együtt érzek veled, nagyon szorítok, apósodék nem tudnak hatni a férjedre? Mi van ha megtartod? nagyon mérges lenne? De ha a kezébe venné a gyönyörű kislányát, biztos mindent elfelejtene............

Én abbahagytam az elevitet, és azóta csak este hányok, igaz napközben folyamatosan émelygek, és ég a gyomrom, de ez már sokkal jobb. Ha szedem akkor egész nap hányok, majd megkérdezem az orvost hogy ez lehet e. Hétfőn megyek orvoshoz, kb most járunk a 10.ik héten.
Dolgozom megint, kicsit fáradt vagyok, remélem nemsokára elmúlik a rosszullét. Érdekes a fiúkkal, nem voltam rosszul.
Mindenki jól van? Kia, bascha? Gondolom itt a jó idő, mindenki kinnt van. Nekem is a fiúk még bicikliznek. Lepihenek, hátha megúszom a wc-t.
Képzeljétek ma bejött hozzám a barátnőm, két fia van és most derült ki hogy a harmadik is fiú, kicsit szomorú volt. Peteérés környékén fogant, várható volt.

Holnap jövök!
levi11
Aba

LEVI:ÉN MINDEN KISMAMA VITAMINNAL ÚGY VOLTAM,HOGY HÁNYINGEREM LETT RÖGTÖN UTÁNA ÉS VAGY SZARUL VOLTAM TŐLE EGÉSZ NAP,VAGY KIJÖTT.EZT AZZAL JÁTSZOTTAM KI,HOGY CSAK KÖZVETLENÜL LEFEKVÉSKOR VESZEM BE...AZÓTA BÉKÉSEN BENNEM MARAD :D

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Szia Majga!

Köszi kipróbálom, én reggeli után vettem be, azt írja.
Most nagyon erős hányingerem van, már nagyon unom.
levi11
Aba

Sziasztok!

Levi, az nem ez a teszt volt. Eddig ez írja a legnagyobb találati arányt, 98%-ot! Hát nem tudom... Az a baj, hogy ez annyira új, hogy még a neten sincsenek tapasztalatok róla.
Én sem tudom bevenni reggel a vitamint, mert 1000X rosszabb utána. :D

Hát a teszt....megcsináltam....(dobpergés)....és.....rózsaszín lett.
Apa egyből mondta, hogy ő nem hisz ebben, de ha tényleg téved, legfeljebb Ádám lesz. :wink:
Már csak a keddi doki hiányzik. Állítólag hasi uh-t fog csinálni, megpróbálom apát elcibálni valahogy.

napsugár

napsugár08

Napsugár!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! Hurrá!! Gratulálok!
Vagy még csak halkan mondjam?? A férjed azon kívül, hogy nem hisz benne még mindig ellenzi??
Te jó ég gondolom mennyire izgultál reggel!!

Amúgy ha ez a teszt 98%-os biztonságú az elég jó!! Ami tévedett itt v.kinél az másik fajta volt ugye???
tina76
Mohács

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Hahó!

Napsugár!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Reméljük tényleg 98%-os a találati arány. Kár, hogy nincsenek még tapasztalatok róla. Pannának volt egyébként egy másik teszttel kétszer is kislány, aztán kisfia lett. De reméljük ez érzékenyebb teszt. Talán az lehet benne még a buktató, hogy ugyebár ezek a tesztek azon alapszanak, hogy a fiú magzatok egy bizonyos hormont már elég korán elkezdenek az anyai vérbe bocsátani, amire reagál a teszt és ezt mutatja elvileg ki. A lányoknál meg ugyebár nincs ilyen hormon. Szóval ha bukta lenne, vagy volt ugye Pannánál, lehet, hogy túl korán csinálta meg, amikor még nem volt elég a fiúcska hormonszintje ahhoz, hogy jelezzen az anyai vérben, vagy egyszerűen csak az egyéni különbségekről volt szó, ahogyan egy terhesteszt is van akinél már nagyon korán jelez (nekem pl már a ciklus 25. napján pozitív volt) van akinek meg csak 5-6 hetesen mutatja ki. No, de reméljük Napsugáréknál ez nem áll fenn!!!! MOst már csak Apát kell meggyőzni. Különben meg tényleg a te tested, nem kényszeríthet senki arra, hogy keresztül menj se testileg, se lelkileg egy abortuszon. Nagyon furcsa lenne, ha egy 3 gyerekes Apa cserben hagyná a feleségét a gyerekekkel együtt egy ilyen dologért. Mit tudna tenni amúgy? Otthagyna? Előbb utóbb belenyugszik és, ha tényleg kislány, akkor meg valóban ő lesz a legboldogabb és legbüszkébb a világon a kislányára.

Na most rohanok! Mindenkinek üdv! Majd még jövök!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Napsugár! Hurráááááá! Apa meg mondta hogy Ádám LESZ legfeljebb? Ez már beleegyezét sejtet!!!
Amúgy meg lehet kérdezni, honnan volt ez a teszt és milyen, meg mennyibe kerül?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

aprooka, sajna azt nem apa mondta, hanem én (csak egy mondatba írtam). Nemrég beszéltünk telefonon, hétvégén nagy beszélgetés vár ránk. :? Nem sok esélyt látok sajnos! Mindenesetre piszkálja a csőrét a dolog.
A teszt neve gendermaker. Egy régi babanetes lánytól rendeltem, 7000ft-ért. Tud még rendelni, ha kértek. Most a vaterán is árulja egy lány, 7500ft-ért. Nézd meg a honlapján: www.gendermaker.com.
Amúgy keresgéltem és találtam 2 lányt, aki megcsinálta. Az egyik március elején csinálta a tesztet és március végére írta, hogy valószínű kiderül az uh-n a neme. Írtam neki privit, hogy mesélje már el, hogy igaza volt-e a tesztnek, mert talán ő az első, akinél ez kiderül. :roll: Most rettentő kíváncsi vagyok. :D A másik most múlt 13 hetes, így ott még nem tudni. Mindkettőnél rózsaszín lett egyébként. :roll:

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Napsugár gratulálok, annyira örülök! Próbáld meg apát meggyőzni, hátha belemegy. Megtudnád adni az elérhetőségét a lánynak, én is rendelnék egyet.
pkiss999@mail.datanet.hu mail címem. Most már nagyon kiváncsi vagyok. Ma megint nagyon rosszul voltam, hétfőn megyek orvoshoz, és utánna lehet hogy 1-2 hét táppénz lesz, mert nem bírok így dolgozni. jővőhéten megint vizsgám is lesz, de már az utolsó és utánna már csak 1 szóbeli.

Jaj annyira örülök, ez így lett rendelve, szerintem nagyon boldog lesz a férjed ha meglátja. Gondolom a fiúktól sok minden megvan, nem is kell venni, turikba álomszép rucik vannak fillérekért, egyébként Bp-i vagy? Én egy barátnőmtől kapok rucikat, de visszakell adni, de van egy másik barátnőm ,megkérdezem, hátha neki megvannak, és azt elkldeném, nem kéne venni, arra sem kéne költeni.
Nagyon drukkolok!!!!!!!!

Judit
levi11
Aba

LEVI:KIPRÓBÁLTAD?HOGY VAGY?

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Majga!

Most este veszem be én is, egyenlőre nem jött ki, de írtó erős hányingerem van eész nap, este meg felállni sem bírok a rosszul léttől. Jó lenne ha már elmúlna.
Szép idő van, megyünk a fiúkkal az állatkertbe, este benézek.
levi11
Aba

Napsugár, hogy vagy? Mi lett a hétvégi beszélgetésetek eredménye?
Annyira jó, hogy rózsaszín! :D

Levi, remélem jobban vagy már és csökkentek a rosszullétek!

Tina, ugye meggyógyultál? Annyira szép idő van, irány ki a jó levegőre! :)
laura0606

Sziasztok!

Levi, írj annak a lánynak itt a babaneten. Ő esthajnalcsillag. Írj neki nyugodtan privit, szóltam neki, hogy megemlítem nektek a lehetőséget, beszéljétek meg.

Laura, nem beszéltünk sokat. A szokásos lett a vége. Gondoljak bele az anyagiakba, talán, ha 5 év múlva lennénk, stb... Szóval nem jutottunk előrébb. :(
Unokatesóm a hétvégén mondott egy jót, miszerint egy teszt nem teszt, szóval a héten megpróbálok beszerezni még egyet, hátha.
Holnap 13ó 20-ra megyek dokihoz. Kíváncsi vagyok! A hétvégén semmi bajom nem volt, gondoltam is, hogy valami nem stimmel, mert elmúltak a rosszullétek, de ma visszajött. Csak egy pár órát volt rossz, de elég is volt. Már hányingerrel ébredtem, elég rossz volt, szóval inkább nem hiányolom! :roll:

Lányok, hogyan kell ide képet beilleszteni? Sehogy nem megy. :( Gondoltam felrakom a tesztről a képet, de hogy?

napsugár 8)

napsugár08

Sziasztok! Itt írnak tapasztalatokat ezzel a teszttel kapcsolatban. Én tuti nem adnék érte egy forintot sem! :roll:

http://www.ingender.com/cs/forums/t/191313.aspx

Napsugár! Nagyon drukkolok, hogy lányotok legyen, de ne a tesztre alapozd a jövőd!
jancsimama
Budapest

sziasztok!

Napsugár! én úgy örülnék, ha a teszt tényleg jól mutatná azt a kislányt és remélem, a férjed is más véleményen lesz. Ha biztosan lány lenne, akkor sem akarná? én úgy gondolom, hogy ahol 3 elfér, ott 4 is. Max. nem lesz mindegyik kitanittatva. :)

Meskete:
júliusra várjuk, még dolgozom itthonról és utána is akarok.

Levi:
mi volt a dokinál? Te nem csinálod meg ezt a tesztet?

Laura:
Te próbáltad a tesztet, nem és fiút jelzett és az is lett a 3.? nem Te voltál? mintha úgy emlékeznék.

Szerintetek az ingázás mennyire jön be? nekem van egy ismerősöm, akinek a barátnőinek mind bejött, amit az inga mutatott.
visszamenőleg is mutatja? érdemes lenne nekem is kipróbálni? :)

Nektek mennyit segit a férjetek a 3 gyereknél?
bascha
Budapest

Humadene!

teljesen igazad van, csak töpreng az ember, de mihelyst megszületik, imádja, ha fiú, ha lány. Annyira jó, hogy át tudtad értékelni magadban, én biztosan nem örülnék még 1 fiúnak. ezért sem lesz 4 gyerekem. igy a 3.nak már örülök, fontos hogy egészséges legyen. már alig várom, hogy július legyen.
bascha
Budapest

Bascha, jól emlékszel én is csináltam egy ilyen tesztet, de nem ez volt, hanem az Intelligender nevű. Nálam bejött, fiút jelzett és az is lett. Azt mondom, jó volt hogy pár héttel hamarabb már tudtam hogy fiú. De ha mást mutatott volna és utána csalódtam volna, na azt nagyon bántam volna.

Férjem csak nevet a teszten, azt mondja végül is 50% hogy bejön amit jelez, jól keres aki kitalálta.

Dokim is csak nevetett rajta, azt mondta hogy ezt miért nem ő találta fel?!

Én nem tudom vennék-e vagy sem, ha most babát várnék... mivel jót mutatott nem bántam meg. Sokkal jobban bánom azt, hogy elmentem a Pánszky-hoz és ott hagytam egy csomó pénzt a jónás naptárért még anno.Oda tuti nem megyek többet.
laura0606

BASCHA:MOST ESIK LE...TE IS JÚLIUSRA VAGY KIÍRVA?NINCS KEDVED CSATLAKOZNI A JÚLIUSI TOPIKHOZ???
JÓFEJ CSAJOK VANNAK OTT :D

LEVI JOBB LETT ÍGY A VITAMIN SZEDÉSE?

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Majga, most nézem a vonalzódat. Nálunk júli elejétől bármikor jöhet, pontos dátum nincsen.
majd beleolvasok a topicba, amúgy nem vagyok nagy fórumozós, nincsen rá időm, ide viszont szivesen jövök....:)

A Pánszky ugyanazt mondja el, mint ami a neten is található Jónás naptár?
Laura, Ti is szeretnéte3k továbbra is 4.et? nem félsz attól, hogy nem fogod birni? neked már van 3, jobban látod a különbséget 2 és 3 között.
bascha
Budapest

Bascha, nálunk 2 és 3 gyerek között a különbség szintes semmi sem volt! Lehet hogy babától is függ, de tényleg úgy érzem nincs különbség 2 és 3 között!
Ezért is mernénk rástartolni a kislányra.

3+1
laura0606

Sziasztok!

Nem voltam a hétvégén, mert én is jól lebetegedtem. Évek óta nem voltam beteg, tán gyerekkoromban emlékszem utoljára magas lázas valamire. Erre most úgy leterített valami, hogy 3 napig alig éltem. Lehet influenza volt amúgy, az idén nem oltattuk be magunkat. De már jól vagyok, lekopogom, de úgy néz ki nem kapták el a gyerekek sem.

Bascha! Osztom Laura véleményét. A 2 és a 3 között már nincs nagy különbség. Sőt. Nekem nehezebb volt annak idején, amikor egyszerre voltak kicsik a nagyok. Így, hogy ők már önállóak, esznek, öltöznek, vécéznek stb egyedül, így nagyságrenddel könnyebb volt. Sokkal több időm volt MArcira, ki tudtam élvezni a babázást. Minél többedik gyerek, szerintem ez annál inkább így van, hiszen a nagyobbak tutira jól elszórakoztatják egymást, így van idő a kicsire is.
Kérdezted, hogy mennyit segít Apa. Hát nálunk hétközben nagyon keveset van itthon, reggel elmegy, este 7 után jön. Egyébként pedig inkább játszik a gyerekekkel, a háztartásban nem sokat segít. Végülis nekem ez is jó, inkább töltse az időt a gyerekeivel, ne pedig a porszívóval!

Napsugár! Olyan sokat gondolok Rátok! Annyira jó lenne, ha Apa meggondolná magát. Viszont most írok valamit, amire tudom még gondolni sem akarsz. Nekem 6-7 hetesen volt egy vetélésem, amikor még "csak" egy kis petezsákocska ment el. Nem volt keze, feje, lába. Viszont Marcival 8 hetesen mikor mentünk az uh-ra már voltak végtagbimbói, feje, szóval kezdett gyerek formája lenni. Érted mit szeretnék írni? Ha mégis az a döntés, akkor meg minél hamarabb.

Remélem mindenki más jól van! Szűnnek a hányingerek és émelygések. Sokan eltűntetek, remélem mindenki rendben!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Ma voltam uh-n. Hasi uh volt, de szépen dobogott a szíve. CRL: 12 mm. :roll:

napsugár08

Ééééés mi volt hétvégén a beszélgetésetek vége? Hogy álltok?
Nagyon izgulok!
laura0606

Laura, amíg nincs időpontom műtétre, addig jól állok. Még győzködöm és remélem hatnak majd rá a csvsz-nél. Holnap tudok időpontot kérni, mert ma nem voltak. :?
napsugár08

Sziasztok!

Napsugár, írtam esthajnalcsillagnak. Ő árulja a teszveszen is?
Férjed is volt uh-on veled? Hány hetes vagy most? Sikerült vele beszélned?

Majga, este veszem most be a vitamint, bennem is marad, köszi az ötletet. Sajnos a hányingerem nem múlik, reggeltől estig émelygek, hol jobb hol rosszabb, de esténként nagyon gyötör. Most 2 hétig táppénzen vagyok, próbálok pihenni a fiúk mellett, már nem bírtam így dolgozni.
Hétfőn voltam uh-on 9 hetesek vagyunk, 2,5cm. Már nagyon kiváncsi vagyok hogy kislány e. Megcsinálom én is a tesztet.

Többiek? Mindenki jól van?

Drukkoljatok, holnap van az utolsó írásbeli vizsgám, jó lenne ha meglenne. ....
levi11
Aba

Levi, írt esthajnalcsillag, hogy 2 teszt rendelése estén tud olcsóbban szerezni, valami miatt 1-et nem tud kérni, és ha megkapja a pénzt, kb. 10 munkanap alatt jön meg a teszt. Én is csinálnék még 1-et, de nekem az már késő lenne.
A férjemmel még nem sikerült dűlőre jutnom, remélem a csvsz-nél hatnak rá. :roll:
Vasárnap töltöm majd a 8. hetet. http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Itt is látszik, hogy amikor voltam uh-n (7 hét 2 nap), akkor jó méretet mért a dr. bácsi. Így ha megszületne, nov. 20-a lenne a mi napunk. Te ezek szerint nov. elején szülsz valamikor? Szép "nagy" babád van! :wink:

Amúgy gondolkodtam a teszten, hogy tévedhet-e. Persze tévedhet (mert esetleg nem termelődött még annyi fiú hormon, hogy jelezze), de csak számít az a 3 nap az együttlét és az ovuláció között, nem? Ha most eltekintek a lányos Jónás naptól és a lányos holdállástól és csak dr. Shettles módszerére alapozok, reménykedhetek? Bár nem használtam előtte öblítést és utólag belegondolva a póz sem stimmelt, ér valamit az a 3 nap? Úgy értem kihalhattak a fiúk? Teljesen mindegy, a neme már eldőlt és ha fiú, akkor is imádnám, csak jár az agyam... :roll:

napsugár
napsugár08

Szia Napsugár!

Akkor most nem tud rendelni nekem? Egy barátnőm ismerőse pozsonyban dolgozik a kórházban és megérdeklődi nekem, hogy tud magyar állampolgár vérvételre menni és mennyibe kerül. Én lehet hogy elmegyek arra, az 100%. Kár hogy itthon már nem csinálják.
Annyira jó lenne ha a férjed meggondolná magát, nagyon drukkolok. Tudom milyen amit most érzel, én annyira beleéltem magamat hogy kislány, egész nap olvasgatok és győzködöm magamat, hogy 5 nappal peteérés előtt csak lány lehet. Jó lenne már tudni és akkor elmúlna a bizonytalanság. Persze ha fiú, őt is imádni fogjuk, ez természetes, de biztos csalódott leszek. Én november 6-ra vagyok kiírva.
Holnap mész időpontért? Ilyen család beszélgetésre is kell menned? Ott esetleg meggyőzik apát. Nagyon drukkolok!!!!
levi11
Aba

Levi, ez nem csak olyan "beszélgetés". Itt kell kérvényezni az abortuszt, itt adnak engedélyt és felvilágosítást minden eshetőségről. :? Mivel elmondják részletesen az árny oldalát is a dolognak, remélem ez majd hat apára. Elmesélik milyen lehetőségeink vannak, ha mégis megtartjuk, stb...
A ti 5 napotok tuti kislányt ígér, szerintem ezen ne is törd magad. :D Az én 3 napom viszont kevésbé ad ilyen biztos hátteret. :(
Ez a pozsonyi dolog engem is érdekelne! Ha tudsz valamit, légyszi írj! Kíváncsi vagyok én is!

napsugár
napsugár08

Levi, nem tudom, hogy akkor most tud-e rendelni, kérdezz rá!
napsugár08

Napsugár!
nagyon drukkolok, hogy megtarthasd. A PÉ előtti 3 nap nem olyan biztos, nekünk 2,5 nap volt és fiú lett. DE, mi nem Jónáskor csináltuk, ezért neked nagyobb az esélyed lányra, úgyhogy nyugi.

Levi!
Nekem még mindig hihetetlen, hogy 5 napig él egy sperma, ehhez mázli kell, azt gondolom. nálatok 100 % lány lesz.

Engem néha elfog egy kis depi, hogy harmadszorra sem sikerült lány, anyu tök hülyének tart, persze az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, de azért jó lett volna.....
Következő nap meg tök örülök, hogy 3 gyerekem lesz és hogy soha nem kellett szenvedni a teherbeeséssel, mint sokaknak....
Bennetek is kavarogtak ilyen érzések?
bascha
Budapest

Sziasztok!

Rég írtam...

Napsugár
Halkan GRATULÁLOK!

Mi jól vagyunk - leszámítva, hogy Levi is ismét köhög, folyik az orra.... így a héten nincs bölcsi...

Már a babaruhákat válogatom, mosom...
Lassan mindennel kész leszek.

Ha a laptop nem készül el hamarosan - letöltöm erre a gépre a képszerkesztőt és rakok 1-2 képet...
...csak Levi mellett nem könnyű..

Jobbulást a betegeknek...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?