Sziasztok!
Hát ha most elvonatkoztatok apától és csak a babára gondolok, megijedek ezektől, amiket írtok (és én is írtam Juditnak). Arra gondolok, hogy nem vagyok eléggé rosszul egy kislányhoz. Délben eszem először, ha már bekapom a reggeli vitamint, egyből beszélgethetnékem van a wc-vel, de nem jön ki szinte semmi, mert ugye nem volt bent semmi.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
De már ezt is kiküszöböltem azzal, hogy ebéd után veszem be a vitamint. Hébe-hóba előjön napközben a hányinger, de minimális szinten. Szerintetek ennyire van köze a rosszullétnek a baba neméhez? Bár azt elmesélem, hogy a fiúkkal mindig onnan lehetett tudni, hogy terhes vagyok, hogy rászoktam a reggelizésre. Ha most reggeliznem kéne, vagy bármit ennem ebéd előtt, tuti nem járnék jól.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Már nagyon kíváncsi vagyok a tesztre!
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Évekig egy lány nevünk volt, ha most kislány lenne és megtarthatnám, tuti máshogy hívnák, mint az eredeti tervekben.
Judit, hányadik héten kezdődtek nálad ezek a komoly hányós rosszullétek? És mikor jelentkeznek?
Bascha, én is megtartanám, de nagyon félek apától. Mármint a reakciójától. Nagyon félek, hogy így is-úgy is megromolhat a kapcsolatunk. Majd meglátjuk, ugyanis nincs sok időm. Kedden doki, szerdán védőnő, szóval pillanatok vannak hátra.
Meskete, ha fiút jelezne, Ádám lenne.
Tina, aranyos vagy, de itt sajna senki nem tud segíteni. Annyi pici segítség érkezett, hogy a műszakvezető magától beadta a felmondását, így a férjemnek nagy esélye lett az állására. Az bruttó 100e-el több, mint most, bár nettóban nem sokkal több.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Hátha így nekem is nagyobb esélyem van.
Holnap 14-órára megyek otoneurológiára. Rettegek...
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Ha előidézik a szédülésemet és nem fog elmúlni, mit fogok csinálni? Borzasztó!
napsugár