Új privát üzeneted érkezett!

Mi van itt a topiccal? Meg fog halni ha nem jöttök:(

Kép
csucsu05

Carpediem: nagyon szépek vagytok!!!
Csucsu: hogy vagy? Hányinger?

Kép
németh

Kinga: Szia hát máig jól voltam. Sajna ma vettem észre van egy kicsi barnás folyásom. remélem nem lesz baj. Most bennem van a para mert csütörtök messze van.

Kép
csucsu05

jaj csucsu ne ijezgess!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu: nem tudod felhívni? DE NEM LESZ SEMMI BAJ!!! Ne csinálj semmit, pihenj. És tényleg legalább próbáld meg felhívni a dokidat. Puszi!!!

Kép
németh

jaj csucsu most ugy megijesztettél!!!!
de tényleg nem lesz semmi baj!!!!pihenj nagyon sokat!!!!!!!!!!!4

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu! szerintem is róbálj meg a dokiddal beszélni!!! Nagyon drukk! Nem lesz semmi baj! Puszi
Vendég

csucsu merre vagy?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu: nem lesz semmi baj!!! Nekem is volt az elején és minden rendben volt. Mondjuk én egy idő után kaptam utrogestant ami nem csinál egyebet mint, ha egészséges a terhességed és nem genetikai oka van a vetélés veszélynek támogatja a terhességet.
Nem lesz semmi baj meglátod!!!

Krisztinka: nagyon szépen köszönöm az infót!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nem volt vészes lányok a barnázás. Éphogy láttam. Bocs senkit nem akartam ijesztegeni.
Én magamat akartam megnyugtatni ezért elmentem ma reggel sztk-ba. És a doki nem látott babát. Vagy korai vagy nincsen.
Ez van. Várni kell.

Kép
csucsu05

DE VAN! És kész. Punk-tum. Na.

Kép
németh

Csucsu
Igenis van baba :!: Csak még korán mentél el. Majd meglátod, ha legkozelebb mész, ott fog lapulni az a kis csoppség a pocakodban. Addig meg nyugi, és vigyázz magadra. :wink:
Vendég

Szia Csucsu! Szerintem is túl korán voltál dokinál!!! Babának kell lenni és kész!!!!

Szilvi! Nagyon szépek vagytok a képeken amiket felrakál!!!! Nagyon édesek a fiúk!
Vendég

Hát csajok ha eddig nem voltam babaás akkormostaz lettem mert bebeszéltétek a hasamba:)
Csak azt nem tudom merjek e csütörtökön a magándokimhoz elmenni. A férjem szerint több szem többt lát. Na meg hátha jobb az uh gépe. Meg azon filóztam, hogy sajna a vizsgálat előtt voltam WC -n de én olyan avgyokmint egy kacsa állandóan pisilek mostanában. Na mire akik 3an voltak előttem ivártam megint kellet volna menni pipilni. Lehet a hólyagom tele volt? Mert a doki is mondta.

Kép
csucsu05

csucsu lehet az is volt a gond hogy tele volt a hólyagod!
a párodnak igaza van:több szem többet lát!
És szerintem is ott van az a baba csak bújócskázik! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ERA: Ilyen korán UH-val lehetetlen látni bármit is. Ilyenkor hüvelyi UH-t szoktak csinálni, és még azzal se sok minden látszik! Én 5 hetes 4 napos voltam, amikor először voltam Bencével dokinál, hüvelyi UH-n 19,8mm-es petezsákot látott!
TITANILLA: Hogy vagy? Jobban már? Pocakfotót kérünk!!!!
KINGA: Remélem, sikeres lesz ez a hónap! LH tesztet még nem próbáltad?
KRISZTINKA: Mindig megnézem a hőd, hogy hogy állsz! Drukkolok nagyon! Egy kérdés! A marcipán tortákhoz mennyi marcipánt szoktál venni, hol, mennyiért? Belül milyen ízűre csinálod? Gondoltam Peti névnapjára megpróbálnék csinálni egy tűzoltóautós marcipán tortát.
SZILVI: Édesek a fiúk! Utólag is boldog 4.szülinapot Ádámnak! Miket kapott? A vajkrémes torta mit ábrázol? Hogy telnek a napok, éjszakák? Bálint tiszta apukája! :lol:
JULI: Mikor tesztelsz újra?
Vendég

betsy táblit mikor teszel fel? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betsy: Hüvelyit csinált a doki meg hasit is. azt mondta a nyálkahártya 12mm. És ha a mensitől számolom akkor ma vagyok az 5+2ben. Persze lehet később volt pém.

Kép
csucsu05

Csucsu: mindenképp menjél el a magándokidhoz!
Betsy: lh-t próbáltam, csak későn érkezett meg (végül attól a lánytól rendeltem, akit te is írtál) és negatív volt végig, de szerintem pont lemaradtam róla.
Nita: veled mi újság, hogy vagy?

Kép
németh

köszi kérdésed tök jól vagyok!!!!!
hála égnek!Máté kiakaszt néha a hiszijeivel!!!!!szerintem hamar meg fogok őszűlni :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ERA: Akkor később volt pé :)
KINGA: Hányadik napon szokott lenni pé a hőmérő szerint? A 17-23.nap között valamikor szerintem..
NITÁCSKA: Most ;)

Kép Kép
Vendég

Betsy
holnapután gondoltam. (az már 37. nap lesz) persze ha addig nem jön meg... ma egész álló nap feszült, fájdogált a hasam. (4-5 napja ugyanezt éreztem, akkor pár nap szünet jött, most újra feszül.) hát kíváncsi vagyok. a negatív teszt után lemondtam erről a hónapról. de mivel nem jött piri, újra elkezdtem reménykedni. meglátjuk :roll: :)

Csucsu
próbálj meg megnyugodni. (már a másik topicban írtam.) csütörtök mindjárt itt van és a másik doki már tuti fog látni valamit, legalább egy petezsákot. ilyen korai terhességnél még a napok is számítanak, hogy mit látnak! :D

Kinga
ha ez a hónapom nem sikerül én is lh-zni fogok. Verától megveszem a maradék pár darab tesztjét.

Kép

Kép
syrynx

Annak örömére, hogy végre tudok képet tenni, teszek párat. (Kinga: a babakocsis a Dunaparton készült. :) ) Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
syrynx

Syrynx: Nagyon jók a képek :)

Betsy: Remélem most sikeresebb lesz a zebra a táblázatban mint a multkor. nade kétszer nem üt a menykű sehova úgye?? :)
A legdurvább az, hogy a párom nagyon beleélte magát és nem hajlandó meghallani sem, hogya doki nem látott babát. Ő most is beszél a babához meg többes számban beszél. Azt mondta csütörtökön már látni fogjuk a babát. Márcsak miatta is jó lenne ha tényleg valaki lenne a pocakomban mert szörnyű lesz neki.
Na nekem is de még ilyen feldobottnak nem is láttam.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csucsu: szerintem minden rendben lesz!!! Tök jó, hogy a férjed ilyen lelkes. :D :lol: :D

Betsy: köszi az érdeklődést, jól vagyunk. Tegnap kicsit depis hangulatban voltam, de ma már jól vagyok. Olivér sajna egyre kezelhetetlenebb. Nem tudom mit csinálja vele. Én egyre fáradtabb vagyok és egyre többször fájdogál a derekam, főleg, ha sokat talpaltam aznap. Most jelentkeztem be uh-ra 21-re. :D
Sajna 10.45-re kaptam időpontot, így keresnem kell valakit aki elhozza Olivért a bölcsiből délben. :roll:
Anyós Holnap elviszi Olivért és egész szombatig nála lesz. Kicsit örülök, mert tudok egy kicsit pihizni és magammal foglalkozni, de nagyon lelkiismeretfurdalásom is van, mert lepasszolom. Mondjuk imád anyóssal lenni és már vasárnap esze indult volna amikor anyóssal egyeztettünk.

Syry: nagyon szépek vagytok és nagyon drukkolok nektek!!!

Gyerünk csajok, nagyon megcsappant a kismamák táblázata, fel kéne tölteni!!!( vagyis gyerünk babák, már mindenki nagyon vár benneteket!!!) :wink: :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Egy kis jójedv!!!

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla
köszi. lehet hogy az időtől voltál depis. ez a borult idő mindenkinek lenyomja a hangulatát. szerintem ne legyen lelkiismeretfurdalásod. neked is jár egy kis pihenés. :D Nevelési kérdésekben nem tudok tanácsot adni, én/mi még előtte állunk ennek a korszaknak. :D :wink:

Kép

Kép
syrynx

Na most csináltam egy tesztet. ami erős lett 10mp alatt kijötta két csik.

Kép
csucsu05

na látod csucsu ott van az a baba!4 teszt csak nem csal már!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu: na látod! Most már nyugodj meg. Minden a legnagyobb rendben van/lesz.
Nita: na a hisztizésben az én Mátém is nagymenő! :wink:

Kép
németh

akkor kössük őket egybe mikor hisztiznek :lol: :lol: :lol: halgassák csak egymást!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó ötlet! :lol: Máté egyébként mindig megijed, amikor mást hall hisztizni. :roll:

Kép
németh

Csucsu
Akkor most már nyugodj meg. Ennyi teszt nem tévedhet. Szorítok csutortokre, de biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz.

Nita, Németh
Ádámot is hozzácsuknám a Ti fiaitokhoz, mert o is nagyo kezelhetetlen lett. Foleg mióta Bálint megszuletett. Megsem hallja, ha rászólok, sot még rosszabb lesz. Ha meg rácsapok a fenekére, visszaut. :shock: Nemtudom miért van ez. Arra gondoltam, hogy talán így hívja fel magára a figyelmet, pedig nincs háttérbe szorítva. Nagyon ugyelek arra, mikor mit mondok a Bálintnak. Az egyik barátnomnek a kisfia Ádámmal egyidos. Náluk is most lett kistesó /11 nap van csak a picinyeink kozott :wink: /, és az ové is pontosan ilyen. Lehet, hogy ez most ilyen idoszak. Pedig már 4 évesek :shock:

Krisztinka
Koszi. Szorítok neked is. :wink:

Betsy
Ádi nagyon élvezte a bulit. Van neki egy játék barkácskészlete, és most ahhoz kapott még elemre mukodo szerszámokat. Ezeken kívul én még megvettem neki Fuzesi Zsuzsa Mondókáskonyvének a második részét. Az elso megvan neki, és nagyon szereti. Már majdnem tudja az osszeset :P
Torták:

ez puncsos ízu volt
Kép

ez meg dobos :P
Kép
Vendég

Sziasztok!

Csucsu! Ez fantasztikus, hogy jó erős a csík! Akkor tuti baba van!!!

Bettsy! A legelső tortámhoz a Szamosban vettem színezett marcipánt (lehet kapni az Auchanban, Kaisersban....), lehet kapni 70gr-osat, meg 120-asat! De aztán a barátnőm szerzett sima marcipánt 2kg-os az 3200 Ft volt, ez cukrászati kellékesből volt azt hiszem és Egerben vették. Ezt a nagy marcipánmasszát sok tortához lehet felhasználni, kb. 30-50 dkg kell egy tortához. A pontos adagot nem tudom megmondani, mert mindig csak úgy találomra vágtam belőle. Aztán meg rendeltünk a neten zselés ételfestéket és azzal színeztük, mert a folyékony ételfesték nagyon lággyá teszi a marcipánt és az azért nem jó. De nagyon jó a marcipánnal dolgozni, mert porcukros deszkán nagyon jól könnyen és jó vékonyra ki lehet nyújtani.

Én az Alexandrától rendeltem egy könyvet, amiben vannak figurás torták, igaz ő cukormasszával dolgozik, ami nem jó, mert nagyon nehéz vele dolgozni és ragad, mint a fene és még gelly is. A marcipán meg nagyon finom igaz drágábba.
Ez a könyv az egyébként:http://www.alexandra.hu és a Tortacsodák című könyvet keresd.
Én egyik nap megrendeltem és másnap már itt is volt. Jó mert van benne piskóta recept is, ami jól formálható. meg sok ötletet ad a díszítéshez. Tölteléknek meg vajkrémet használ, de én azt sem használtam, hanem vgay citromos-túrós, vagy eszterházy tölteléket raktam a tortába, meg ki mit szeret.

Remélem tudtam egy kicsit segíteni!

Syry! Nagyon jók a képek! Nagyon édes a kicsi fiad!

Puszi
Vendég

[quote="[size=150]MÁRTI[/size] e-mailben"][ írta:[size=150]MÁRTI[/size] e-mailbensize=150]Küldök pár képet Dorottyáról, amik a kórházban készültek róla születéskor és utána a csecsemőosztályon. A gratulációkat köszönöm a topikosoktól, légyszi add át majd, ha helyre áll a rend itthon, akkor majd írok oda is, csak szombaton jöttünk haza, és hétfőn volt a varratszedés, és még nem igazán alakult ki itthon a rend, hogy tudjak a gép elé ülni is. Majd nemsokára írok nektek.
Köszi. Márti
[/size]

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Dorottya nagyon szép baba. Márti várunk nagyon vissza az élmény beszámolóval:)

Kép
csucsu05

Syry: aranyosak a képek! Legközelebb majd előbb szólok és ha van kedved, csatlakozz a talihoz! Bár nem tudom lesz-e még valaha jó idő. :evil:
Titanilla: pihengessél sokat!
Márti: nagyon édes a kis Dorottya baba!
Szilvi: ok, bevesszük a fiadat a hisztizőkhöz! Egyébként biztos, hogy a kistesó játszik közre. Kell egy kis idő, hogy természetes legyen neki, hogy van tesója. Csak addig bírd idegekkel! :wink: Jók a torták!
Betsy: nálam szerintem most a 11 cn volt, de nekem átlagban elég rövidek a ciklusaim (kb. 25 naposak) és akkor ez így rendben is van. Elvileg.
Krisztinka: te mikor tesztelsz?

Kép
németh

márti nagyon szép baba a kis dóri!!!!!!!!!!gratulálok hozzá!!!!!!
carpediem várjuk ádámot is:) :lol:
Máté is vissza szokot ütni,sőt olyan is előfordult már párszor,hogy csak ugy minden ok nélkül pofont adott az apjának! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Bocsi, most nincs időm visszaolvasni, de később jövök. Addig is jó szórakozást mindenkinek, póbáljátok ki, nagyon jó :)

http://www.myheritage.hu/look-alike-meter

Nekünk az jött ki, hogy Peti mindkettőnkre egyformán hasonlít, Bence pedig 4%-kal jobban hasonlít az apukájára.
Vendég

Sziasztok!
Ma csináltam egy ujabb tesztet, ami negatív. :cry: :cry: (37. napon vagyok, úgyhogy már mutatnia kellett volna, nincs mese.) most már nagyon várom pirit, mert ha továbbra sem jön meg, akkor dokihoz kell menni. (eddig max. 40 -napos volt a ciklusom, két évvel ezelőtt. amúgy 33-35 naposak.) meglátjuk mi lesz.

Dorottya nagyon kis édi baba. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Betsy: ez nagyon jó! Most végre a férjem megnyugodhat, hogy rá hasonlít jobban a gyerek! :lol:
Syry: :cry: A hődet vezeted?

Kép
németh

syrynx szerintem is menj minél hamarabb dokihoz!
remélem minden rendben lesz azért! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SYRY: Sajnálom a nega tesztet, de míg nincs piri, szerintem reménykedj! Nekem Petinél csak a 42.napon mutatta ki a teszt, előtte csináltam egy jó pár negatív tesztet, pedig nekem is akkor 35 napos ciklusaim voltak kb. Nagyon ügyi vagy, hogy tudtál képet feltenni. Nagyon édes Máté, nekem a 2.kép a kedvencem, be is raktam a tábliba.
SZILVI: Nagyon jók a torták. Rá nem jöttem volna, hogy a vajkrémes az hal. Így már egyértelmű! Oviba Te hordod Ádámot? Bálint is megy Veletek?
KRISZTINKA: Köszi az infókat, nagyon sokat segítettél. Megnéztem a könyvet is, lehet, hogy megrendelem. Majd belelapozok a boltban. Én is arról az oldalról (vagy a bookline-tól) szoktam rendelni amúgy. Csak júniusban lesz Peti névnapja, addig még van időm felkészülni :lol: Gergővel mi újság?
KINGA: Akkor a vonalzódon miért van 34 napos ciklus, ha 25 napos általában? :wink: Mikor csináltad az ovuteszteket amúgy? Szerintem Máté tiszta Te, legalábbis a mosolya :lol: Hány %-kal hasonlít jobban az apukájára? Mi jött ki?
ERA: Hogy vagy?
TITI: Remélem, pihensz sokat, míg Olivér nagymamázik :lol: Legalább picit tudtok kettesben lenni a pároddal. ;)
Vendég

A 2008.decemberi topicból másolom ide:

"Lányok!

Egy másik topicból vagyok. Csak azért írok, mert Csucsu kórházban van, méhen kívüli a baba! Többet nem tudok, drukkoljunk neki, hogy hamar túllegyen mindenen." tabati -----írta. :cry: :( :(

hát erre nem számítottam!!!!!! :( :evil: :evil: (bár tudjuk, hogy 5 hetesen nem látták a babát. de azért én annnnnnnnnnyira bíztam benne.)

Csucsu---kitartást! ölelünk!

Kép

Kép
syrynx

de nem ma ment volna magándokihoz csucsu?
vérzésnek korai lett volna még a dolog nem?
hátha másról van szó!

kitartás és ha igaz jobbulást neki!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Nita
jelentkezz! tudsz valamit Csucsuról?????????

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Csucsu :cry:
Kitartás...sajnálom...remélem, hogy csak valama tévedés

málna2162

Nita: van valami híred :?:

Kép
németh

Csucsu
Szorítok neked. Kitartás.

Nekem ma beugrott az agyamba ez a méhen kívul dolog. Mert sok pozitív tesztje volt Csucsunak, de a doki mégsem látott semmit. Nagyon sajnálom, bárcsak ne lett volna igaz, amire gondoltam :cry:

Betsy
Ádámot én hordom oviba. Bálint nem jon velunk. Szerencsére a nagymamám itt lakik mellettunk, és o jon át minden reggel és délután. De ma elsétálunk Bálinttal az oviig, ha addig nem fog esni, mert nagyon kezd elbújni a napocska :( :?
Vendég

Csucsu: kitartás!!! Naggyon drukkolok értetek!!!
Annyira sajnálom, ha igaz a hír. :cry:

Igyekszem pihenni, de nem sok sikerrel, mert kéne valami könnyebb ruhát vennem meg cipőt, így ma jártam a Westendet. Csak egy inget sikerült vennem. :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?