Tiza
Ezer millió bocsika, hogy nem jelentkeztem!
Szombaton tudtam volna menni, de lemerült a telcsim, a töltőm meg Debiben maradt. Azt hittük, a Gábornak megvan a számod, de tévedtünk. De jövő héten megint megyünk haza, remélem, akkor sikerül már végre talizni.
Jót röhögtem a fejős, meg a zuhanyzós sztorin.
Teljesen megértem, hogy hulla vagy. Én is sokáig élőhalott voltam, de hidd el, lesz jobb is!
Köszi kérdésed, Répa jól van. Egy igazi rosszcsont huncutka! Én sem adattam semmi plusz oltást. Majd most fogom beadatni a bárányhimlő ellenit, meg a kullancs ellenit. Az előbbiben nem voltam biztos, megbeszéltem itt a dokival. Azt mondta, eleinte ő sem javasolta, de mióta volt egy tini lány, akinek nagyon csúnya lett az arca tőle, azóta a lányos anyáknak javasolja.
A kullancs ellenit meg azért adatom be, mert nyáron szeretnénk kirándulni menni.
Nagyon ügyi Marci! De látom, megvolt az erőlködés eredménye.
Nekünk is volt ilyen lábszáron csorgós dolog, pedig Fici még csak nem is erőlködött.
Hatalmasat nőtt megint Marci!
Teljesen érthető, hogy hiányzik Apukád. Megható lehetett az ünnepség. Milyen megtisztelő, hogy szobrot is kapott!
Mona
Már akartam kérdezni, hogy amikor kicsinyíted a képet, akkor be van állítva, hogy egyforma arányban csökkentse a program? Mert mindegyik egy kicsit torz. Ennek ellenére gyönyörűséges Dani baba!
Wish
Köszi az infot Sackóról!! Hatalmas gratulta nekik!! Sok-sok tejcsit és nyugodt éjszakákat kívánok Nekik!! És puszilom! És hiányzik nagyon a topikból!!
Emma
Zalán is szép nagy fiú már!! Ez a kóstolgatás jó ideig el fog tartani.
Fici nemrég szokott le róla. Azért van, amit még mindig a szájába vesz.
Tündi
Nem semmi, hogy még tanulni is van erőd.
Nyugi, Fici csak 1 éves kora után aludta át az éjszakát. Amíg szopi van, majdnem 100%, hogy kelni fog éjjel, mert az anyatejet sokkal gyorsabban feldolgozza, mintha tápit kapna. Nagyon jó a fürcsis kép! Meg a másik 2 is!
Bence milyen nagylegénynek látszik rajta!! Mekkora vízbe fektetitek? A fülébe nem megy a víz?? Csak azért kérdezem, mert én soha nem mertem Ficit így belefektetni a vízbe.
Kismok
Még egyben?? Már nagyon a finisben vagy.
Örülj neki, hogy nem óriási a pocakod! Könnyebb vele mozogni. Mondjuk –szerintem- nekem sem volt túl nagy. De lehet, hogy ha kihúzzuk a 40. hétig, már az enyém is óriási lett volna.
Sajnos, én nem tudtam inni a málnalevél teát, mert Fici előbb jött. De úgy tudom, hogy második babánál kicsit később kell kezdeni.
Nelli
Milyen ügyi volt Brigi, hogy nem sírt az oltástól. Mi a hónap végén visszük Ficit a 15 hósra, de szerintem sírni fog.
Pont ezen gondolkodtam én is, hogy hol tudsz majd fejni?! Szerintem kérdezz rá, nincs-e vhol egy szoba, ahol el tudod intézni. Mikroban fertőtlenítesz? Mert az már sok helyen van. Biztos megengedik, hogy használd. Legyél erőszakos! Mondom én, aki tök beszari ilyen dolgokban.
Szorítok, hogy hamar túllegyetek a dolgon, és Domi is könnyen viselje! Remélem, a műtétig rendbejön!!
Britta
Szupi, hogy a gyerkőcök már jól vannak. Szopi biztos menni fog, lásd Nellit!
De ha nem, az sem gond. Hú, lassan félidős leszel, pedig nemrég lettél zebrás!
Timi
Örülök, hogy a tejcsivel minden OK. Én is mindig azon izgultam, hogy Fici nehogy megfázzon, mikor télen bementünk az áruházakba, ő meg totál be volt bugyolálva. De végül nem lett semmi baja. Kicsit kitakargattam, így nem volt annyira melege.
Boboka
Ez nagyon jó hír!!! Szorítok, hogy minél előbb hazamehessetek!!
Szilcsi
Milyen helyes ez a Boldi fiú!! És milyen ügyesen tartja magát!
Ki tartja a képen??
Szilvi
Örülök, hogy „megjavultak” a dokik. Így már nyugodtabban várhatod a nagy eseményt.
Tynus
Sajnálom, hogy Léna beteg lett. Az uncsitesóm még nyáron mondta, hogy érdemes elvinni a gyerkőcöt játszóházba, mert az ő lánya is nagyon élvezi. Hát, én ilyen lucskos, influenzás időszakban pont ezért nem viszem el. Nem hiányzik, hogy elkapjon vmit. Szerencsére, csak egyszer volt beteg eddig, kb. 1,5 hete, de rajta sem látszott semmi. Úgyanúgy rohangált fel-alá, mint előtte. Nem semmi, hogy Léna már elindult. Most majd győzheted a rohangálást utána.
Az aja nálunk is megy, de más értelmeset még nem mondott. Viszont már meg tudja mutatni a fülét, a mi fülünket, a babák fülét… Pár napja még a villára is fel tudta szúrni a banánt, és a szájába tenni, pedig soha nem adtam még a kezébe villát. Lestem is rendesen!
A pelusozás nálunk is kész rémálom. Néha úgy kell kergetnem a lakásban, hogy ki tudjam cserélni a pelust. Még a kaki sem zavarja. Sajnálom, hogy nem ment a bolt. De talán majd a neten veszik a cuccokat. Azért majd jelentkezz ám néha!! És kérünk új képeket!!
Tényleg, jártok még úszni??
Amica
Szegény Márton!
Mielőbbi jobbulást neki!! És holnapra BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Hú, nem semmi éjjeled lehetett! A szuszogást én a mai napig figyelem. Főleg, ha lefektetem, és míg mi megyünk aludni, nem ébred fel egyszer sem. Ilyenkor lefekvés előtt odalopakodok és megnézem, lélegzik-e. Amúgy én egy tiszta para anyuka vagyok! Állandóan rémeket látok.
De hát, jobb félni, mint megijedni!
Drumka
Hú, tényleg szép méretei vannak. Még semmit nem vettetek?!? Atyám, Ti aztán bátrak vagytok!
Majd ha megjöttél 4D-ről, akkor, ha kell, javítom a táblát.